Du er her: Lande > Malaysia (Borneo) > Rejser > Rejse 52

Oplev lidt af det hele i alsidige Malaysia

14 dages rejse: 2 nætter Kuala Lumpur, 2 nætter Taman Negara, 1 nat Kuantan, 1 nat Kuala Terengganu og 5 nætter Redang
Rejse: 
52
Dejlige Taman Negara Nationalpark
Regnskov, god shopping, templer, moskéer og smukke strande. Glæd dig til at opleve Kuala Lumpur, Taman Negara, Kuantan, Kuala Terengganu og Redang.

Efter et par dage med storbyoplevelser i hovedstaden Kuala Lumpur, sætter du kursen videre mod nationalparken Taman Negara. Her skal du ud at vandre i junglen både om dagen og om natten, og opleve det imponerende dyreliv, der findes her. Du skal også op i trætoppene og gå på en hængebro, der er udspændt i 30 meters højde - regnskoven ser helt anderledes ud heroppefra! Næste stop er byen Kuantan, hvor du finder masser af shoppingcentre og gamle, kinesiske butikker. Her bliver du taget med på en lille byrundtur, inden du skal videre til Kuala Terengganu. Dette er en utrolig smuk by, der byder på flere smukke moskéer. Byen bliver også set som et center for håndværk og kunst, så hav lidt plads i kufferten til batikstoffer, væverier og messingkrukker. Rejsen rundes af med badeferie på Redang Island - en rigtig tropeø med flotte strande, koralrev, havskildpadder og masser af fisk. Her har du gode muligheder for at snorkle eller dykke i det krystalklare vand. Sejl ud i en havkajak, tag et spil beachvolley og nyd livet på den dejlige strand. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse fra Danmark
 2. Ankomst til Kuala Lumpur
 3. Kuala Lumpur
 4. Kuala Lumpur - Taman Negara
 5. Taman Negara
 6. Taman Negara - Kuantan
 7. Kuantan - Kuala Terengganu
 8. Kuala Terengganu - Redang Island
 9. Redang Island
 10. Redang Island
 11. Redang Island
 12. Redang Island
 13. Redang Island
 14. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Malaysia (Borneo). Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod et land, der i den grad er unikt. Malaysia byder på frodig regnskov, grønne bjergområder, levende storbyer, strande i verdensklasse, et rigt kulturliv og et fantastisk dyreliv, du ikke møder andre steder i verden. Det er et mekka for naturelskere - og ligegyldigt om du er til afslapning eller aktive oplevelser, ja så kan du godt læne dig tilbage, nyde flyveturen og glæde dig til de oplevelser, der venter dig...

Dag 2: Velkommen til Kuala Lumpur!

I dag ankommer du til Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur.

Storbyen er en levende blanding af kunst, kultur og storslået arkitektur, hvilket gør den malaysiske hovedstad til en uforglemmelig by at besøge. Selvom Kuala Lumpur umiddelbart fremstår ret moderne med en imponerende skyline, har den, modsat så mange andre storbyer i Fjernøsten, formået at beholde meget af sit oprindelige særpræg.

Dag 3: Se dig omkring i Kuala Lumpur

Du skal nu ud og opleve byen!

I centrum er der stadig mange gamle huse og bygninger fra kolonitiden. Byens multikulturelle islæt er ikke til at tage fejl af: Malaysisk kunst, islamisk arkitektur, indiske templer, markederne i Chinatown og Little India gør et besøg her til en spændende og farverig oplevelse. Selvom Kuala Lumpur er en millionby, så kan du roligt gå ud om aftenen. Her er masser af gode spisesteder og sjove steder at gå i byen, og så er der selvfølgelig altid natmarkedet, der har åbent til langt ud på de små timer.

Byens vartegn og Asiens mest kendte bygningsværk er Petronas Towers. På toppen er der en roterende restaurant, hvor maden er overraskende god. Det er muligt at bestille billetter over nettet. Tvillingetårnene, der engang var verdens højeste, skyder op midt i byen med sine 421 meter og er et absolut must at se. Du kan nyde den storslåede udsigt over byen fra toppen eller besøge Kuala Lumpur Tower, der både har udsigten over byen samt tårnene, der er et fantastisk syn. Omkring tvillingetårnene i distriktet KLCC er der mange flotte caféer, butikker og uendeligt mange restauranter.

Du må ikke snyde dig selv for en tur ud til Batu Caves, ca. 15 minutters kørsel (13 km) uden for Kuala Lumpur centrum. Batu Caves er et hindu-tempel placeret på toppen af en klippe. For at komme herop skal du lige bestige de 272 trin op til templet. Selve templet er et imponerende stort rum i klippen og her er dejlig køligt at komme ind efter en varm tur op ad trapperne. Det koster ingenting at besøge templet, men donationer er selvfølgelig velkomne. Hvert år i januar eller starten af februar måned valfarter op til 1 million pilgrimme til Batu Caves for at deltage i den årlige, hellige hindu-festival, Thaipusam. Hvis du er i byen under Thaipusam, så tag ud til Batu Caves og oplev denne fantastiske festival. Det er varmt, støvet, voldsomt, fascinerende og spændende. Der er larm og musik og folk der nærmest er i trance. Du vil kunne se familier, hvor manden har spiddet sig selv med kroge og spidse genstande i ryggen og igennem kinderne eller tungen. Familien støtter og opmuntrer ham, mens de bevæger sig op til templet af de 272 trappetrin.

Hvis du endnu ikke er mættet af kulturelle oplevelser, så kan det anbefales at se Moskéen Masjid Jamek, Nationalmuseet og Sultan Abdul Samas bygningen. Masjid Jamek er et storslået stykke muslimsk arkitektur. Moskéen, der blev opført i 1909, ligger hvor floderne Klang og Gombak løber sammen. Det var på præcis dette sted, at Kuala Lumpur blev grundlagt. Moskéen har forgyldte løgkupler, hvælvede søjlegange og smukke marmorgulve og ligger i en fredfyldt palmehave. Malaysias nationalmuseum ligger i Kuala Lumpur, og her kan man se ægte kranier fra nogle af ofrene for fortidens hovedjægere. Sultan Abdul Samas bygningen blev opført mellem 1894 og 1897 af den britiske arkitekt A.C. Norman og betragtes som et af hovedstadens kendetegn. Bygningen er en smuk blanding af victoriansk og maurisk byggestil. I dag har Højesteret og Justitsministeriet kontor i bygningerne.

Hvis du er til shopping, så er Kuala Lumpur det helt rette sted. Du kan blandt andet købe dig fattig i guld, juveler, skønne stoffer, tøj, sko og mærkevarer produceret under licens, lokalt kunsthåndværk - som batik, marmorting, kurve og alskens souvenirs. Alle disse ting gør, at det er altafgørende at rejse ud med en halvtom kuffert, for den vil med garanti være propfyldt, når du rejser hjem...

Dag 4: Velkommen til Taman Negara!

I dag skal du videre til Taman Negara, hvor du kan vandre gennem junglen, mens fuglene flyver over hovedet på dig, og krybdyrene skynder sig af vejen, før du kommer.

Taman Negara Nationalpark er en ældgammel regnskov (muligvis den ældste i verden) og byder på et virkelig rigt fugle- og dyreliv, samt en masse plantearter. I parken findes bl.a. elefanter, vildsvin, leoparder, tigre og mange forskellige aber.

I aften skal du på en natjungletur, hvor du går i junglen i mørket og spejder efter dyreøjne. Det er virkelig spændende - og også lidt uhyggeligt, men du har selvfølgelig en guide med dig, som kender området.

Dag 5: Vandretur og vandfald

Taman Negara Nationalpark byder på flere forskellige spændende aktiviteter.

I dag skal du på en heldagstur, hvor du trekker gennem junglen op ad Bukit Teresek, en høj bakke med en skøn udsigt. Det er måske en hård tur, men oppe fra toppen har du en fantastisk udsigt over junglen med bjergene i det fjerne – du kan blandt andet se det kæmpestore bjerg, Gunung Tahan. Nu skal du prøve en Canopywalk – det er nok opholdets højdepunkt – bogstaveligt talt – for det er virkelig en oplevelse, og du er højt oppe! Det er en gåtur på en udspændt hængebro i ca. 30 meters højde i regnskovens trækroner! En helt unik oplevelse – regnskoven ser helt anderledes ud heroppe fra!

Dag 6: Velkommen til Kuantan - og af sted på rundtur i byen!

Så går turen videre til Kuantan.

Kuantan er en forholdsvis stor og hektisk by med over 600.000 indbyggere, som ligger med ca. samme afstand til både Thailand og Singapore, på Malaysias østkyst. Her er flere ting at se og tage sig til i og omkring Kuantan. Bl.a. er her gamle kinesiske butikker i centrum og store shoppingcentre. Det er ret nemt at komme rundt i byen, som enten gøres med taxa eller busser. Der er også flere gode strande, som Teluk Cempedak strand ca. 5 km. nord for Kuantan. Her er der gode faciliteter, hvor du både kan sejle i både og kajak. Hvis du er heldig, kan du se aber omkring stranden, og her skal du ikke gå for tæt på, da de godt kan være lidt aggressive, specielt ikke hvis du har mad i hånden! Balok strand, ca. 13 km. nord for byen, er aldeles god til windsurfing. Beserah, som ligger 7 km. fra byen, er en landsby som er kendt for at have friskfanget fisk hver dag. Her kan du både købe en hel frisk fisk eller de velkendte lokale saltede fiskesnacks. Her er mange gode spisesteder og restauranter i byen, som er nogle af kystens bedste, hvor du kan få god autentisk mad, bl.a. fisk som er meget populært. Hvis du er til lidt sportsaktiviteter, så er Taman Gelora, 3 km. fra Kuantan, både et godt og flot sted at tage hen og løbe en tur, spille tennis, beach volley eller bare gå en tur.

Om eftermiddagen sørger agenten for en lille rundtur i byen. Du kommer til at se en masse ting, så hav kameraet klar og nyd byen.

Dag 7: Velkommen til Kuala Terengganu!

I dag går turen videre til Kuala Terengganu.

Kuala Terengganu er en smuk, mindre by, der ligger ved kysten og har mange moskéer. Især er Crystal Mosque værd at se! Byen er et center for håndværk og kunst, og her kan du finde batikstoffer, væverier, messingkrukker og meget, meget mere. Byen ligger på en halvø, og er altså næsten omgivet af havet. Her er et flot palads, et spændende marked og et godt museum. Terengganu State Museum, som er byens museum, er en flot bygning hvor du kan blive klogere på byen og folkets historie. Her er et godt marked, Pasar Besar, hvor du bl.a. kan købe lækker og frisk frugt, silke eller måske en sarong? Ellers bør du tage på et af natmarkederne, hvor du kan få god lokal mad, til meget billige penge.

Dag 8: Velkommen til dejlige Redang Island!

Så går turen i dag videre til tropeøen Redang Island.

Redang Island er hovedøen i en lille øgruppe på i alt 9 øer, som alle er en stor marinepark, der ligger ud for Malaysias østkyst. Dette er en sand tropeø med flotte strande, koralrev, havskildpadder og masser af fisk. I havet udfor Redang har du gode muligheder for både at snorkle og dykke. Øen er kendt for sit krystalklare vand, sine hvide sandstrande og de tropiske fisk, som svømmer mellem de mange koralrev. Snorkling er da også den største aktivitet her, hvor dyrkere på alle niveauer kan begå sig. Mange af dem er ikke særlig langt fra kysten. Da Redang Island er den største og mest besøgte af de 9 øer, er her bygget mange resorts, hvor de fleste ligger på Pasir Panjang, som er den største strand. Mange af disse resorts arrangerer snorkelture til de nærliggende øer, men udfor Pasir Panjang-stranden er der også flotte koralrev.

Dag 9-12: Nyd livet med afslapning og måske udflugter på Redang Island

Du har nu masser af tid til bare at dase på stranden, gå lange ture, se dig omkring, læse en god bog hjemmefra og spise masser af lækker mad! Maden på Redang Island er meget alsidig, for her kan du både få pizza, burgere og lækker, lokal mad, som er en blanding af kinesisk, malaysisk og thailandsk. Du kan også spille beachvalley i sandet eller leje en havkajak og se øen fra vandet.

Bad i det dejlige vand, og tag måske også en tur ud og snorkle eller dykke. Vandet er helt klart, men sigtbarheden kan hurtigt blive markant dårligere efter en storm.

Det er forbudt at fiske inden for marineparkens grænser, men du kan leje fiskebåde til ture uden for parken, hvis du skulle have lyst til at prøve det.

Dag 13: Afrejse fra Malaysia

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 14: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Malaysia (Borneo). Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Malaysia (Borneo).

Alle hoteller

Swiss Inn Kuala Lumpur

Swiss Inn Kuala Lumpur

Swiss Inn ligger super godt midt i den travle Chinatown med al sit hyggelige liv og virvar. Der...

Upgradefra 476,- kr.pr. personpr. dag
Parkroyal Kuala Lumpur

Parkroyal Kuala Lumpur

Parkroyal Kuala Lumpur er et flot hotel centralt placeret i Kuala Lumpur tæt på et stort udvalg...

Upgradefra 459,- kr.pr. personpr. dag
Renaissance Kuala Lumpur Hotel

Renaissance Kuala Lumpur Hotel

Renaissance Kuala Lumpur har 921 værelser og suiter, og så er her spa, flere gode restauranter...

Alle hoteller

Mutiara Taman Negara

Mutiara Taman Negara

Mutiara Taman Negara Resort er et rigtig dejligt resort, der ligger ned til floden midt i en af...

Alle hoteller

Coral Redang Resort

Coral Redang Resort

Coral Redang Resort er et lille hyggeligt resort, består af 40 bungalows, beliggende på Pasir...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til malaysia (borneo). Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Malaysia (Borneo).

Kuala Lumpur

101.689430
3.139689

Taman Negara

102.404661
4.392151

Kuala Terengganu

103.141839
5.336929

Redang Island

103.019146
5.776475

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 18 sep 2018 - 31 okt 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 15.790,-
Børn u/12 år fra 15.790,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 15 nov 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.490,-
Børn u/12 år fra 16.490,-
Afrejse i følgende periode 15 nov 2018 - 13 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.690,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 22.190,-
Børn u/12 år fra 19.690,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 20.490,-
Børn u/12 år fra 18.490,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 21.390,-
Børn u/12 år fra 18.990,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 01 jan 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 20.490,-
Børn u/12 år fra 18.490,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 19.490,-
Børn u/12 år fra 17.690,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.690,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 11 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 19.390,-
Børn u/12 år fra 17.790,-
Afrejse i følgende periode 12 apr 2019 - 21 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 20.290,-
Børn u/12 år fra 18.390,-
Afrejse i følgende periode 22 apr 2019 - 21 jun 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 19.390,-
Børn u/12 år fra 17.790,-
Afrejse i følgende periode 22 jun 2019 - 08 jul 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 20.690,-
Børn u/12 år fra 18.890,-
Afrejse i følgende periode 09 jul 2019 - 15 sep 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 19.790,-
Børn u/12 år fra 18.190,-
Afrejse i følgende periode 16 sep 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 19.390,-
Børn u/12 år fra 17.790,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Kuala Lumpur og Kuala Terenggau-Kuala Lumpur-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
11 overnatninger: 9 med morgenmad og 2 i Taman Negara med helpension.
Udflugter
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Turistskat på 10 MYR (15 kr.) pr. nat på alle hoteller og resorts. Skatten betaler du på hotellerne.
Gebyr til bevaring af marineparker – 15 MYR (45 kr.) pr. voksen og halv pris pr. barn. Gebyret betaler du på båden.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Weekendtillæg kan forekomme.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Kuala Lumpur t/r.
Fly Kuala Terengganu-Kuala Lumpur.
Transport mellem lufthavne, havne og hoteller med bil/minibus.
Transport Kuala Lumpur-Taman Negara-Kuantan-Kuala Terengganu-havnen i Shah Bandar med privat bil/minibus.
Transport mellem havnen i Shah Bandar og Redang Island med færge.