Du er her: Lande > Malaysia (Borneo) > Rejser > Rejse 51C

Singapore og paradisø i Malaysia

11 dages rejse: 2 nætter Singapore og 6 nætter Langkawi
Rejse: 
51C
Rejser til Singapore - Singapore
Fantastisk mad, shopping i verdensklasse og en livlig atmosfære i Singapore, efterfulgt af afslapning på den smukke og frodige ø, Langkawi.

Første stop på rejsen er Singapore, hvor du ikke kommer til at kede dig! Den berømte storby syder af aktivitet døgnet rundt, og udover at nyde godt af de mange gode restauranter og shoppemuligheder kan du besøge National Orchid Garden, Singapore Zoo, eller tage svævebanen ud til Sentosa Island og se byen fra oven. Forhåbentligt har du mere plads i kufferten, for der er masser af shoppingmuligheder - det er bare om at komme ud i gaderne! Næste stop er øen Langkawi, der byder på skjulte bugter, kalkstenshuler, regnskov, smukke strande og blåt vand. Øen er ikke større, end at du kan køre med taxa rundt, men vil du have en lidt anderledes oplevelse, kan du udforske øen på hesteryg. Det klare vand indbyder til en kølende dukkert, men også til masser af snorkle- og dykkerture, for vandet omkring øen byder nemlig på flotte koraller og rigtig mange fisk. Køb også nogle af de lokale souvenirs som skakbrætter udskåret i marmor og det fineste, malaysiske batik. Brug dagene på lige det, du har lyst til og nyd det smukke syn, når solen sænker sig ned i det Indiske Ocean ved aftenstid.

Dag-til-dag

 1. Afrejse fra Danmark
 2. Ankomst Singapore
 3. Singapore
 4. Singapore - Langkawi
 5. Langkawi
 6. Langkawi
 7. Langkawi
 8. Langkawi
 9. Langkawi
 10. Langkawi
 11. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Malaysia (Borneo). Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod et land, der i den grad er unikt. Malaysia byder på frodig regnskov, grønne bjergområder, levende storbyer, strande i verdensklasse, et rigt kulturliv og et fantastisk dyreliv, du ikke møder andre steder i verden. Det er et mekka for naturelskere - og ligegyldigt om du er til afslapning eller aktive oplevelser, ja så kan du godt læne dig tilbage, nyde flyveturen og glæde dig til de oplevelser, der venter dig...

Dag 8: Velkommen til Singapore!

I dag ankommer du til Singapore!

Singapore er en travl, moderne storby med hektisk trafik, strømlinede skyskrabere og et indbyggertal på omkring 5 millioner. I byen bor hovedsagligt malaysiere, kinesere og indere, og de forskellige nationaliteter smitter af på byens kultur og sjæl. Det er nemt at få tiden til at gå i byen, for her simpelthen så mange ting at se! På havnepromenaden ligger det imponerende 165 meter høje pariserhjul, Singapore Flyer, og her er en fantastisk udsigt ud over hele byen. Fra promenaden kan du se over vandet til det sjove, moderne Art Science Museum, der er bygget, så det ligner en lotusblomst.

En kort gåtur fra museet ligger Marina Bay Sands Hotel, som har en Open Air Skypark på toppen. Her har du også en glimrende udsigt over storbyen og dens kendte skyline – udsigten er især smuk om aftenen, hvor storbyens lys spejler sig i vandet! Tag en drink og nyd synet af byens lys!

Dag 9: Gå på opdagelse i spændende Singapore

Start morgenen med at tage til Orchard road og nyd en dejlig morgenbuffet på en af de mange coffeeshops. Når først energidepoterne er fyldt op, kan du tage ud og opleve byen. Tag måske med den gratis SIA Hop-on bus, som kører rundt i centrum af Singapore. Du kan stå af og på, lige så tosset du vil.

Husk, at Singapore af den reneste storby i Asien, og det er forbudt at smide papir på gaden. Det udløser en meget stor bøde, hvis du smider skrald. Det er også forbudt at indføre tyggegummi i landet... Hvis du rejser med børn, anbefaler vi, at du betaler lidt ekstra og tager svævebanen ud til Sentosa Island. Det er en flot tur, og her er der mulighed for at se Singapore fraoven. Du bør også opleve det fantastiske Underwater World og den smukke strand, inden du tager tilbage.

Det charmerende National Museum fra 1849 er Singapores ældste museum, og det ligner næsten et lille slot. Her kan du lære Singapores spændende historie og se byens nationalskatte i form af malerier og ældgamle klenodier. Byen har også den smukkeste botaniske have, hvor du kan opleve sjove planter i alle mulige farver og størrelser eller gå en tur i den nationale orkidéhave. Der er også en Zoologisk Have, der brillerer ved sine smukke, hvide tigere og en eksakt kopi af en lille afrikansk landsby. Det er nemt at købe sig fattig i Singapores shoppingmekka, og der er et utal af gode shoppingcentre og små sjove gademarkeder med ting og sager i alle afskygninger.

Rejser du uden børn, er et besøg i baren på Raffles et "must". Her skal du bestille den verdensberømte Singapore Sling.

Dag 2: Velkommen til dejlige Langkawi!

I dag bliver du budt velkommen på Langkawi - en middelstor ø ud for det nordvestlige hjørne af den malaysiske halvø.

Langkawi er den største i en øgruppe på omtrent 99 øer, og den ligger pænt klemt inde mellem Sumatra og den malaysiske halvø, så monsunvinden fra det Indiske Ocean når ofte at aftage i styrke inden den når Langkawis mange bugter. Øen byder på både skjulte bugter, kalkstenshuler, regnskov, solfyldte strande og blåt vand, og er oplagt til romantik og selvforkælelse. Strandene er helt fantastiske, vandet klart og varmt, og udsigten er helt utrolig på alle tidspunkter af døgnet, især når solen sænker sig i det Indiske Ocean. Den to kilometer lange Pantai Beach er øens mest populære strand, og det er også her, man finder de fleste hoteller.

Maden på Langkawi er også dejlig, alt kan findes på menukortet, men "alt godt fra havet" er helt bestemt i en klasse for sig.

Dag 3-7: Nyd livet på Langkawis skønne strande

Du skal selvfølgelig dase en hel masse ved stranden, slikke sol, bade, slentre ture langs vandet og bare slappe...

Har du lyst til andet end at dase på stranden, er der rige muligheder både til vands og til lands. Tag på tur i regnskoven eller udforsk øen på hesteryg. Er du vild med vindsurfing eller sejlads, er havet omkring øen perfekt. Eller du kan se det hele lidt fra oven og prøve parasailing. Udbuddet af seværdigheder på Langkawi er begrænset, men besøg bl.a. vandfaldene Seven Wells og Durian Perangin, Underwater World, der er Asiens største undervandsakvarium, og "Sommerpaladset" der blev bygget til det formål at danne scene for filmen "Anna og Kongen". Du skal selvfølgelig også se Langkawi Sky Bridge, hvor du nærmest går rundt over bjergene og har en fantastisk udsigt ud over hele øen og de nærliggende øer.

Langkawi er ikke større, end at det sagtens kan lade sig gøre at leje en taxi og køre en tur øen rundt. Enkelte områder kræver dog, at man har taget vandrestøvlerne med, da man skal på en lille vandretur igennem frodig regnskov før åbenbaringen viser sig som en lille bugt.

Langkawi har status som toldfrit område, og du kan med fordel købe elektronik (husk dog at overholde beløbsgrænsen for indførelse af varer i Danmark). Desuden finder du et rigt udbud af lokale souvenirs fra skakbrætter udskåret af Langkawi-marmor til det fineste, malaysiske batik. Du kan også prøve Air Gamat, en traditionel mirakelkur - brygget på søpølse.

Er du til dykning, så har Langkawi også utrolig meget at byde på. Der findes flere dykkercentre på Langkawi, og der tilbydes både snorkel- og dybhavsdykning, hvilket anbefales på det kraftigste. Farvandet omkring øen byder både på flotte koraller og et rigt fiskeliv - der er bl.a. mulighed for at at se sorttippede revhajer, barracudaer og havaborrer.

Dag 10: Afrejse fra Malaysia

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 11: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Malaysia (Borneo). Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Malaysia (Borneo).

Alle hoteller

Peninsula Excelsior

Peninsula Excelsior

Peninsula Excelsior ligger midt i centrum og med nem adgang til byens seværdigheder. Værelserne...

Upgradefra 607,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Singapore - Carlton Hotel

Carlton Hotel

Carlton Hotel er et moderne og stort hotel på Singapores sydkyst. Allerede udefra kan du se,...

Upgradefra 1552,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Singapore - Marina Bay Sands

Marina Bay Sands

Marina Bay Sands er mere end blot et hotel på Singapores sydkyst. Det er virkelig et ekstremt...

Alle hoteller

Nadias Hotel Cenang Langkawi

Nadias Hotel Cenang Langkawi

Nadias Hotel Cenang Langkawi er et godt hotel, der ligger i den ene ende af Cenang Beach lige...

Upgradefra 773,- kr.pr. personpr. dag
Casa Del Mar

Casa Del Mar

Casa Del Mar er en sand perle. Det er et lille eksklusivt boutique hotel med ca. 40 værelser....

Upgradefra 466,- kr.pr. personpr. dag
Berjaya Langkawi Resort

Berjaya Langkawi Resort

Berjaya Langkawi Resort er et lækkert resort med privat strand, masser af aktiviteter og...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til malaysia (borneo). Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Malaysia (Borneo).

Singapore

103.836959
1.288595

Langkawi

99.789745
6.381270

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 30 apr 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 10.690,-
Børn u/12 år fra 9.390,-
Afrejse i følgende periode 01 maj 2019 - 02 maj 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 10.990,-
Børn u/12 år fra 9.690,-
Afrejse i følgende periode 02 maj 2019 - 17 maj 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 10.690,-
Børn u/12 år fra 9.390,-
Afrejse i følgende periode 18 maj 2019 - 19 maj 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 10.990,-
Børn u/12 år fra 9.690,-
Afrejse i følgende periode 20 maj 2019 - 23 maj 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 10.690,-
Børn u/12 år fra 9.390,-
Afrejse i følgende periode 24 maj 2019 - 08 jun 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 10.990,-
Børn u/12 år fra 9.690,-
Afrejse i følgende periode 09 jun 2019 - 08 aug 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 10.690,-
Børn u/12 år fra 9.390,-
Afrejse i følgende periode 09 aug 2019 - 17 aug 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 10.990,-
Børn u/12 år fra 9.690,-
Afrejse i følgende periode 18 aug 2019 - 30 aug 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 10.690,-
Børn u/12 år fra 9.390,-
Afrejse i følgende periode 31 aug 2019 - 02 sep 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 10.990,-
Børn u/12 år fra 9.690,-
Afrejse i følgende periode 03 sep 2019 - 07 sep 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 10.690,-
Børn u/12 år fra 9.390,-
Afrejse i følgende periode 08 sep 2019 - 09 sep 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 10.990,-
Børn u/12 år fra 9.690,-
Afrejse i følgende periode 10 sep 2019 - 31 dec 2019
Flyselskab
Singapore Airlines
Voksne fra 10.990,-
Børn u/12 år fra 9.790,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Singapore-Langkawi-Danmark.
8 overnatninger.
Alle transporter på rejsen.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Turistskat på 10 MYR (15 kr.) pr. nat på alle hoteller og resorts. Skatten betaler du på hotellerne.
Turistskat på Langkawi, som betales på hotellet.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Singapore-Langkawi-Danmark.
Transport mellem lufthavn og hotel i Singapore med bus.
Transport mellem lufthavn og hotel på Langkawi med bil/minibus.