Du er her: Lande > Dubai > Rejser > Rejse SE02

Ekstremt storbyliv og frodige paradisøer

12 dages rejse: 3 nætter Dubai, 4 nætter Praslin og 3 nætter Mahé
Rejse: 
SE02
Anse Lazio Beach
Kontraster og ekstravagance i Dubai efterfulgt af fantastisk strandparadis på øerne Praslin og Mahé i Seychellerne.

Din rejse starter i den tørre ørken. Dubai er ekstremernes by, og en by som ingen anden i verden. Besøg den gamle bydel Deidra, hvor der bliver solgt guld, krydderier og turistskrammel til den store guldmedalje eller slå et smut forbi Dubai Mall, hvor alle de store modehuse skriger på din opmærksomhed. Bare det at se alle de forskellige mennesker, der kommer her, er en oplevelse. Nu går turen videre til havet, hvor du skal opleve hele to skønne øer i Seychellerne. Den første ø er Praslin, der er berømt for naturparken Vallée de Mai. Den er så smuk, at man engang troede, det var den oprindelige Edens Have. Fra Praslin kan du også tage på udflugt til en af verdens mest fotograferede strande på øen La Digue - men du kan jo også bare slå dig ned i din yndlingssolstol og nyde livet. Den næste ø, du skal besøge, er Mahé, hvor du kan snorkle og kigge efter havskildpadder, nyde stranden og havet og besøge en af verdens mindste hovedstæder.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark. Ankomst Dubai
 2. Dubai
 3. Dubai
 4. Dubai - Praslin
 5. Praslin
 6. Praslin
 7. Praslin
 8. Praslin - Mahé
 9. Mahé
 10. Mahé
 11. Mahé
 12. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Dubai og Seychellerne. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Dubai!

I dag ankommer du til Dubai. Det er en helt ekstrem og unik by, og du finder ikke noget lignede andre steder! I Dubai Mall ser du alle slags mennesker - engelske piger i flade sandaler, korte shorts og T-shirts. Saudier i streng burka, amerikanere i stribede bukser og ternede skjorter, lokale med manden forrest i smarte jeans og fruen, meget tilsløret, bagefter med tre børn og en veninde med udslået hår og meget nedringet. Her er alle slags mennesker og alle kan gå, som de vil. Her er restauranter, der ikke tillader alkohol, side om side med en engelsk pub med højrøstede, fulde fodboldfans. Dubai er også kendt for de glamourøse Palm Islands - to kunstige øer formet som palmer, hvor de rige bor ud til kunstige strande i deres kæmpevillaer. Og nåh ja, så har de selvfølgelig også en miniversion af hele verden, bestående af små øer! Bliver det vildere?

Dag 2-3: Gå på opdagelse i vilde Dubai

Dubai er en meget spredt by, hvor der ind imellem de store klumper af høje bygninger ligger flade, støvede områder. Heldigvis fungerer metrosystemet perfekt, og det er nemt at komme fra det ene sted til det andet med hop on/hop off bussen, som kører inde i byen, ud til stranden og langs havnen.

Det tætteste du kommer på et rigtigt centrum er ved Burj Khalifa, verdens højeste bygning, der er 828 m høj og har over 160 etager! Du kan komme op på 124. etage og nyde udsigten ud over Dubai - men det er en god idé at forudbestille adgang til øverste etage. Gå en tur ved Burj Khalifa Lake, hvor der er et fantastisk springvandshow, som er virkelig smukt om aftenen.

I bunden af bygningen ligger verdens største indkøbscenter Dubai Mall med store, fantastiske aktiviteter, kæmpe skøjtebane, akvarier og ja, her er bare alt. Her har alle italienske modehuse bare kæmpe, kæmpe forretninger, og du skal som regel kæmpe dig forbi et par Ferrarier eller Rolls Roycer for at komme ind. Her lugter af penge, her er penge, mange penge!

Byen har alt. Først og fremmest de store, europæiske mærker, der har store forretninger, hvor kun fantasien sætter grænser. Armani (Giorgio Armani) er den dominerende, han er Gud her, men han har jo også tegnet det 7-stjernede luksushotel, Armani Hotel Dubai, som ligger lige ved siden af dette Mall. Ferrari har en forretning på måske 500 kvadratmeter i stueetagen. Her kan man bestille en bil, eller blot købe nogle af alle de skøre ting som firmaet sælger - alt fra tasker til undertøj. Det gør også en stor forskel at have boxershorts på med et Ferrari-mærke - det mener mange, ser det ud til.

Overalt er der samtidig action: Modeshows, orkestre der spiller, skøjtebaner og flere steder kæmpe glasvægge ind til akvarier. Helt fantastisk er det, at stå og se ind i et hav med 100 forskellige slags fisk, fra hajer til laks. Akvarier, hvor der går dykkere nede i og vinker til børnene udenfor, samtidig med at de gør rent. Her er naturligvis også alle former for restauranter overalt.

Besøg også Deidra - den gamle bydel, hvor alle soukerne ligger. Her er guld, krydderier, tøjklæder og en hel masse turistskrammel. En oplevelse, men ikke sådan en, der slå benene væk under dig.

Du kan også tage en tur ud i ørkenen og få lidt støv på tøjet. Du kan køre i jeep, ride på kamel og spise middag på tæpper i en næsten ægte beduin-lejr.

Området nede ved marinaen er også super hyggeligt. Tag herhen en eftermiddag, gå lidt rundt og spis så en dejlig middag på en af den mange lækre restauranter.

Dag 4: Velkommen til Praslin i skønne Seychellerne!

I dag ankommer du til Seychellerne - et næsten uvirkeligt strandparadis.

Seychellerne er fantastiske strande, kridhvidt sand, smukke bjerge, imødekommende mennesker, der taler en herlig blanding af fransk, engelsk og creol og skøn, skøn mad – masser af frisk fisk og skaldyr og dejlig, smagfuld frugt.

Du bliver hentet i Mahé og sejlet til dit hotel i Praslin.

Praslin er en rigtig paradis-ø der ligger 1 times sejlads fra Mahé. Her kan du rigtig slappe af på de underskønne, prisbelønnede strande og nyde den fantastiske natur på sejlture og vandreture. Når du ser dig omkring, er det som at kigge på et postkort - det er næsten ikke til at tro, at der kan være så flot i virkeligheden!

Dag 5-7: Nyd livet på Seychellernes paradisstrande

Udover hotellets aktiviteter og den dejlige strand, byder Praslin på gode og spændende oplevelser.

Naturparken Vallée de Mai er på UNESCOs liste over verdens naturarv. Denne urskov er så smuk, at man engang troede, at det var den oprindelige Edens Have. Parken huser 6 arter af palmer, der ikke findes andre steder i verden, og omkring 6.000 palmer af arten Coco de Mer, der anses for at være et botanisk vidunder. Vallée de Mai er også det eneste sted i verden, hvor den sjældne og truede sorte papegøje lever.

Du skal selvfølgelig også bade på Anse Lazio Beach, som er en af verdens smukkeste strande!! Måske ser du nogle af de kæmpestore, rare landskildpadder eller smukke havskildpadder?

Fra Praslin er der kun 15 minutters sejltur til øen La Digue. På La Digue får du et indtryk af, at alting foregår i slowmotion. Indtil for et par år siden var her ingen biler - dem er der nogle få af nu, men ellers kommer folk rundt på øen på cykel og med hestevogn. Lej en cykel, kør rundt på denne 10 kvadratkilometer "store" ø, og nyd naturen. Øen er især kendt for den berømte strand, Anse Source D'argent, der rygtes at være den mest fotograferede strand i verden. Selve stranden er ikke smukkere end så mange andre på Seychellerne, men udover det hvide sand og det turkise vand har denne strand også store granit-klippeformationer, der over tiden er skabt med hjælp fra vind og vejr.

Dag 8: Velkommen til smukke Mahé!

Nu skal du videre til dejlige Mahé! 

Mahé er den største ø i Seychellerne, hele 28 kilometer lang og 8 kilometer bred. Det er her, over 90 % af befolkningen bor, og her Victoria, en af verdens mindste hovedstæder, ligger. Du kan bogstavelig talt køre igennem byen på under et minut, men bør stoppe og se grøntsagsmarkedet, fiskemarkedet, hindu-templet, den katolske katedral og miniudgaven af Londons vartegn, Big Ben. 

Du skal selvfølgelig nyde de smukke, hvide sandstrande og bade i det krystalklare vand. Du kan virkelig slappe af og komme ned i gear og bare dovne den dagen lang! 

Dag 9-10: Slap af og nyd de smukke strande

Mahé er fuld af smukke strande - Anse Soleil, Petite Anse, Baie Lazare, Anse Intendance, Anse Takamaka, uanset hvor mange af dem du besøger, vil du ikke bliv træt af synet af det hvide sand, de mange grønne palmer og det helt turkise vand. Udover at nyde dagene på de fantastiske strande, hvor du rigtig kan nyde godt af det tropiske klima, byder Mahé også på oplevelser for alle aldre!

Snorkling og dykning er fantastisk her, og hvis du er heldig, kan du se havskildpadder. Er du til golf, er en omgang på en golfbane i smukke omgivelser måske en idé? Og så er det jo også på Mahé, at Seychellernes romdistilleri Takamaka ligger. Seychellerne er nemlig ligesom mange andre øgrupper kendt for deres lækre drinks med rom.

Tag også en dag i naturen. Næsten 50% af øerne består af nationalpark, og der findes mange gode vandre- og cykelruter, hvis du vil ud på oplevelse i den smukke natur. Hvem ved, måske får du en landskildpadde at se?

Vil du se mere af øen og også opleve byen Victoria, kan du med leje en bil og selv køre rundt. Der er ikke så meget trafik på øen, men du skal holde tungen lige i munden, for her kører de altså i venstre side.

Dag 11: Afrejse fra Seychellerne

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 12: Velkommen hjem!

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark.

Hjemme i Danmark, kan du se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Dubai og Seychellerne. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Dubai og Seychellerne.

Alle hoteller

Hotellets pool

Arabian Courtyard Hotel & Spa

Arabian Courtyard Hotel & Spa er et rigtig godt hotel, som ligger 200 meter fra floden i...

Alle hoteller

Villas de Mer

Villas de Mer

Villas de Mer er et dejligt hotel, der ligger lige ned til den skønne Grand Anse strand. Her er...

Upgradefra 193,- kr.pr. personpr. dag
Indian Ocean Lodge

Indian Ocean Lodge

Indian Ocean Lodge er et charmerende, familieejet hotel med en skøn beliggenhed lige ned til...

Upgradefra 416,- kr.pr. personpr. dag
Les Villas D`Or

Les Villas D'Or

Les Villas D'Or er en samling af 10 dejlige villaer, der ligger lige ned til Côte D'Or...

Alle hoteller

Anse Soleil Beachcomber

Anse Soleil Beachcomber er med sine værelser og chalets et lille, hyggeligt og fredeligt sted at...

Upgradefra 576,- kr.pr. personpr. dag
Coral Strand Smart Choice Hotel

Coral Strand Smart Choice Hotel

Coral Strand Smart Choice Hotel er et godt, klassisk hotel med en skøn beliggenhed - lige ned...

Upgradefra 4742,- kr.pr. personpr. dag
Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort er et stort, lækkert hotel, der ligger smukt ud til havet omgivet af...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til dubai , seychellerne. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Dubai og Seychellerne.

Dubai

55.264841
25.206278,

Praslin

55.747564
-4.332798

Mahé

55.481640
-4.683395

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 11 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 17.290,-
Afrejse i følgende periode 12 dec 2018 - 13 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 17.690,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 20.190,-
Børn u/12 år fra 18.190,-
Afrejse i følgende periode 03 jan 2019 - 15 jan 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 17.690,-
Afrejse i følgende periode 16 jan 2019 - 27 jan 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 17.290,-
Afrejse i følgende periode 01 feb 2019 - 07 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 17.290,-
Afrejse i følgende periode 08 feb 2019 - 10 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 17.690,-
Afrejse i følgende periode 11 feb 2019 - 14 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 17.290,-
Afrejse i følgende periode 15 feb 2019 - 16 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 17.690,-
Afrejse i følgende periode 22 feb 2019 - 11 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 17.290,-
Afrejse i følgende periode 12 apr 2019 - 19 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 17.690,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 30 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 17.290,-
Afrejse i følgende periode 01 maj 2019 - 25 maj 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.290,-
Børn u/12 år fra 16.590,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 24 jul 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 25 jul 2019 - 30 sep 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.290,-
Børn u/12 år fra 16.590,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2019 - 04 okt 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.190,-
Børn u/12 år fra 17.490,-
Afrejse i følgende periode 05 okt 2019 - 15 okt 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.790,-
Børn u/12 år fra 17.890,-
Afrejse i følgende periode 16 okt 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.190,-
Børn u/12 år fra 17.490,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2019 - 11 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.890,-
Børn u/12 år fra 18.190,-
Afrejse i følgende periode 12 dec 2019 - 13 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 20.390,-
Børn u/12 år fra 18.590,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2019 - 29 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 20.990,-
Børn u/12 år fra 18.990,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Dubai-Mahé-Danmark
Alle transporter på rejsen.
10 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Turistskat i Dubai.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

I perioden 01. maj - 20. juli ligger opholdet i Dubai efter opholdet i Seychellerne.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Dubai-Mahé-Danmark.
Transport mellem lufthavnen i Dubai og hotel med shuttlebus.
Transport mellem lufthavne, havne og hoteller i Seychellerne med bil/minibus og båd.