Du er her: Lande > Dubai > Rejser > Rejse SE01

1001 nats eventyr og paradisstrand

10 dages rejse: 3 nætter Dubai og 5 nætter Mahé
Rejse: 
SE01
Takamaka Beach
Ekstravagance og ørkensand i Dubai efterfulgt af tropisk klima og billedskønne strande på øen Mahé i Seychellerne

Rejsen starter i Dubai, der bedst beskrives som ekstremernes by. Her finder du Burj Khalifa, der er verdens højeste bygning og Dubai Mall, der er et af de største indkøbscentre i verden. Står du lige og mangler en ny Ferrari, behøver du ikke gå tomhændet herfra, men der findes dog også varer i et lidt mere rimeligt prisleje. Når du bliver træt af at shoppe, kan du tage på ørkeneventyr på kamel og i jeep. Efter storbyoplevelserne skal du nu til noget helt andet, nemlig til Seychellernes fantastiske paradisøer med smukke strande, frisk og saftig frugt og fantastisk snorkling med god mulighed for at opleve havskildpadder. Du bor på øen Mahé, hvor du kan besøge en af verdens mindste hovedstæder, Victoria, eller måske tage på ø-hop. Slap af på stranden, nyd udsigten over havet, eller tag ud på en af de mange vandre- og cykelruter, der er i nationalparkerne på øen. Hvem ved - måske får du en landskildpadde at se? 

Dag-til-dag

  1. Afrejse Danmark. Ankomst Dubai
  2. Dubai
  3. Dubai
  4. Dubai - Mahé
  5. Mahé
  6. Mahé
  7. Mahé
  8. Mahé
  9. Mahé
  10. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Dubai og Seychellerne. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til imponerende Dubai!

I dag ankommer du til Dubai. Det er en helt ekstrem og unik by, og du finder ikke noget lignede andre steder! I Dubai Mall ser du alle slags mennesker - engelske piger i flade sandaler, korte shorts og T-shirts. Saudier i streng burka, amerikanere i stribede bukser og ternede skjorter, lokale med manden forrest i smarte jeans og fruen, meget tilsløret, bagefter med tre børn og en veninde med udslået hår og meget nedringet. Her er alle slags mennesker og alle kan gå, som de vil. Her er restauranter, der ikke tillader alkohol, side om side med en engelsk pub med højrøstede, fulde fodboldfans. Dubai er også kendt for de glamourøse Palm Islands - to kunstige øer formet som palmer, hvor de rige bor ud til kunstige strande i deres kæmpevillaer. Og nåh ja, så har de selvfølgelig også en miniversion af hele verden, bestående af små øer! Bliver det vildere?

Dag 2-3: Oplev storbyen, Dubai

Dubai er en meget spredt by, hvor der ind imellem de store klumper af høje bygninger ligger flade, støvede områder. Heldigvis fungerer metrosystemet perfekt, og det er nemt at komme fra det ene sted til det andet med hop on/hop off bussen, som kører inde i byen, ud til stranden og langs havnen.

Det tætteste du kommer på et rigtigt centrum er ved Burj Khalifa, verdens højeste bygning, der er 828 m høj og har over 160 etager! Du kan komme op på 124. etage og nyde udsigten ud over Dubai - men det er en god idé at forudbestille adgang til øverste etage. Gå en tur ved Burj Khalifa Lake, hvor der er et fantastisk springvandshow, som er virkelig smukt om aftenen.

I bunden af bygningen ligger verdens største indkøbscenter Dubai Mall med store, fantastiske aktiviteter, kæmpe skøjtebane, akvarier og ja, her er bare alt. Her har alle italienske modehuse bare kæmpe, kæmpe forretninger, og du skal som regel kæmpe dig forbi et par Ferrarier eller Rolls Roycer for at komme ind. Her lugter af penge, her er penge, mange penge!

Byen har alt. Først og fremmest de store, europæiske mærker, der har store forretninger, hvor kun fantasien sætter grænser. Armani (Giorgio Armani) er den dominerende, han er Gud her, men han har jo også tegnet det 7-stjernede luksushotel, Armani Hotel Dubai, som ligger lige ved siden af dette Mall. Ferrari har en forretning på måske 500 kvadratmeter i stueetagen. Her kan man bestille en bil, eller blot købe nogle af alle de skøre ting som firmaet sælger - alt fra tasker til undertøj. Det gør også en stor forskel at have boxershorts på med et Ferrari-mærke - det mener mange, ser det ud til.

Overalt er der samtidig action: Modeshows, orkestre der spiller, skøjtebaner og flere steder kæmpe glasvægge ind til akvarier. Helt fantastisk er det, at stå og se ind i et hav med 100 forskellige slags fisk, fra hajer til laks. Akvarier, hvor der går dykkere nede i og vinker til børnene udenfor, samtidig med at de gør rent. Her er naturligvis også alle former for restauranter overalt.

Besøg også Deidra - den gamle bydel, hvor alle soukerne ligger. Her er guld, krydderier, tøjklæder og en hel masse turistskrammel. En oplevelse, men ikke sådan en, der slå benene væk under dig.

Du kan også tage en tur ud i ørkenen og få lidt støv på tøjet. Du kan køre i jeep, ride på kamel og spise middag på tæpper i en næsten ægte beduin-lejr.

Området nede ved marinaen er også super hyggeligt. Tag herhen en eftermiddag, gå lidt rundt og spis så en dejlig middag på en af den mange lækre restauranter.

Dag 4: Velkommen til Mahé i Seychellerne!

I dag ankommer du til Seychellerne - et næsten uvirkeligt strandparadis.

Seychellerne er fantastiske strande, kridhvidt sand, smukke bjerge, imødekommende mennesker, der taler en herlig blanding af fransk, engelsk og creol og skøn, skøn mad - masser af frisk fisk og skaldyr og dejlig smagfuld frugt. Der er smukt nærmest uanset, hvor du kigger hen. De fineste, mest frodige øer med paradisstrande og palmer overalt. Du kan se det allerede, når du lander med flyet og glider ind i lufthavnen forbi de kæmpemæssige grønklædte kalkstensbjerge.

Mahé er den største ø i Seychellerne, og det er her det meste af befolkningen bor i verdens mindste hovedstad, Victoria. En køretur igennem byen tager kun ét minut, men du kan forlænge turen ved at stoppe ved markederne, hindu-templet, den katolske katedral og Mini Big Ben. Resten af øen er grøn og frodig, og de kæmpestore landskildpadder lever vildt på øen.

Dag 5-8: Nyd livet på Seychellernes smukke strande

Udover at nyde dagene på de fantastiske strande, hvor du rigtig kan nyde godt af det tropiske klima, byder Mahé også på oplevelser for alle aldre!

Snorkling og dykning er fantastisk her, og her er virkelig gode muligheder for at opleve havskildpadden. Er du til golf, er en omgang på en golfbane i smukke omgivelser måske en idé? Cykelture og vandreture er også oplagt. Næsten 50 % af øerne består af nationalpark, og der findes mange gode vandre- og cykelruter, der kan tage dig ud på oplevelser i den smukke natur. Hvem ved, måske får du en landskildpadde at se?

Vil du se mere af øen og også opleve byen Victoria, kan du med fordel leje en bil og selv køre rundt. Der er ikke meget trafik, men bemærk, at der køres i venstre side af vejen.

Victoria er en af de mindste hovedstæder i verden! Man kan bogstavelig talt køre igennem byen på under et minut, men alligevel er der et par ting at se: Et grøntsags- og fiskemarked, et hindu-tempel, en katolsk katedral og en miniudgave af Londons vartegn, Big Ben.

Fra Mahé kan du også tage på ø-hop, hvis du godt kunne tænke dig at se, hvad nogle af de andre øer byder på. Det tager ca. 1 time at sejle til øen Praslin, der huser naturparken Vallée de Mai, som er på UNESCOs liste over verdens naturarv. Denne urskov er så smuk, at man engang troede, at det var den oprindelige Edens Have… Parken huser 6 arter af palmer, der ikke findes andre steder i verden, og omkring 6.000 palmer af arten Coco de Mer, der anses for at være et botanisk vidunder. Vallée de Mai er også det eneste sted sted i verden, hvor den sjældne og truede sorte papegøje lever.

Dag 9: Afrejse fra Seychellerne

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 10: Velkommen hjem

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark.

Hjemme i Danmark, kan du se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Dubai og Seychellerne. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Dubai og Seychellerne.

Alle hoteller

Hotellets pool

Arabian Courtyard Hotel & Spa

Arabian Courtyard Hotel & Spa er et rigtig godt hotel, som ligger 200 meter fra floden i...

Alle hoteller

Anse Soleil Beachcomber

Anse Soleil Beachcomber er med sine værelser og chalets et lille, hyggeligt og fredeligt sted at...

Upgradefra 574,- kr.pr. personpr. dag
Coral Strand Smart Choice Hotel

Coral Strand Smart Choice Hotel

Coral Strand Smart Choice Hotel er et godt, klassisk hotel med en skøn beliggenhed - lige ned...

Upgradefra 4730,- kr.pr. personpr. dag
Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort

Constance Ephelia Resort er et stort, lækkert hotel, der ligger smukt ud til havet omgivet af...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til dubai , seychellerne. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Dubai og Seychellerne.

Dubai

55.264841
25.206278,

Mahé

55.481640
-4.683395

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 16 okt 2018 - 11 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 12 dec 2018 - 13 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.290,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.790,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Afrejse i følgende periode 03 jan 2019 - 15 jan 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.290,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 16 jan 2019 - 27 jan 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 01 feb 2019 - 07 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 08 feb 2019 - 10 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.290,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 11 feb 2019 - 14 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 15 feb 2019 - 16 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.290,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 22 feb 2019 - 11 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 12 apr 2019 - 19 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.290,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 30 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 01 maj 2019 - 25 maj 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 13.290,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 24 jul 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.590,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 25 jul 2019 - 30 sep 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 13.290,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2019 - 04 okt 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 05 okt 2019 - 15 okt 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.390,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Afrejse i følgende periode 16 okt 2019 - 11 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 14.490,-
Afrejse i følgende periode 12 dec 2019 - 13 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.790,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2019 - 29 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 17.390,-
Børn u/12 år fra 15.390,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Dubai-Mahé-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
8 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Turistskat i Dubai.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

I perioden 1. maj - 20. juli ligger opholdet i Dubai efter opholdet i Seychellerne.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Dubai-Mahé-Danmark.
Transport mellem lufthavnen i Dubai og hotel med shuttlebus.
Transport mellem lufthavnen i Mahé og hotel med bil/minibus.