Du er her: Lande > Sri Lanka > Rejser > Rejse SL46

2 lande i én: Sri Lanka og Maldiverne

17 dages rejse: 2 nætter Sigiriya, 2 nætter Kandy, 2 nætter Ella, 1 nat Udawalawe, 2 nætter Unawatuna og 5 nætter Maldiverne
Rejse: 
SL46
Rejser til Maldiverne - Fun Island Resort
Det bedste af to verdener i Sri Lanka og Maldiverne – rundrejse i Sri Lanka til Sigiriya, Kandy, Ella, Udawalawe Nationalpark og Unawatuna og afslapning på Maldiverne.

Rejser til Sri Lanka og Maldiverne er en glimrende kombination! De største seværdigheder i Sri Lanka står på programmet på første del af denne rejse – der endda skal foregå med privatchauffør. Ruten går gennem fantastiske landskaber, og du kan blandt andet besøge Sigiriyas Løveklippe, der er en af Sri Lankas største attraktioner og den hyggelige by Kandy. Du når et hurtigt smut til Nuwara Eliyas temarker, før den står på togtur til Kandy - fra togvinduet kan du nyde udsigten til Sri Lankas smukke temarker og fantastiske bjerglandskaber. Ella har bjerge og smukke udsigter, så langt øjet rækker, og du skal måske ud og vandre i den flotte natur? Næste stop står på dyreliv som elefanter og aber, når du skal besøge Udawalawe Nationalpark. Rejsen i Sri Lanka afsluttes med et par dage i badebyen Unawatuna, inden du flyver videre til Maldiverne. Dette paradis indbyder til afslapning – fortab dig i udsigten over havet og læs en god bog. Forkæl dig selv i resortets spa eller giv dig i kast med en af de sjove vandsportsaktiviteter. Nyd aftenerne på en af restauranterne og barerne på resortet, eller nyd bare solnedgangen over havet, som bare er lige lidt smukkere og mere turkisblåt her end andre steder.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Sigiriya
 3. Sigiriya
 4. Sigiriya - Kandy
 5. Kandy
 6. Kandy - Ella
 7. Ella
 8. Ella - Udawalawe Nationalpark
 9. Udawalawe Nationalpark - Unawatuna
 10. Unawatuna
 11. Unawatuna - Maldiverne
 12. Maldiverne
 13. Maldiverne
 14. Maldiverne
 15. Maldiverne
 16. Maldiverne
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Sri Lanka. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Sri Lanka er grønne temarker, vilde nationalparker, eksotisk dyreliv, smukke kolonitidsbyer, spændende historie og dejlige strande - så gør dig klar til at blive bombarderet med oplevelser og nye indtryk! Nyd flyveturen østover og glæd dig til at opleve landet, der også kaldes "Det lille mirakel".

Dag 2: Velkommen til Sigiriya!

I dag ankommer du til Sigiriya - en lille, hyggelig by, opkaldt efter Sigiriya-klippen. Sigiriya-klippen er en af de største seværdigheder i Sri Lanka. Løveklippen (som Sigiriya betyder) er en ca. 200 meter høj klippe, hvor en af Sri Lankas tidligere konger opførte et kæmpe palads på toppen omkring det 5. århundrede. Her var en fæstning, paladset, smukke haveanlæg, badebassiner, springvand og skulpturer. For at komme op på toppen, skal du gå rigtig mange trin op ad en trappe. På vejen er der mange over 1.000 år gamle fresko-malerier af kvinder - kongen kunne godt lide damer og havde mere end 500 koner... Oppe på toppen skal du tage det stille og roligt. Det er simpelthen så smukt, at det næsten ikke er til at bære. Du ser de gamle bygningers konstruktion, og udsigten rækker milevidt – trætoppe, jungle, bjerge uspoleret natur så langt øjet rækker. Turen ned går hurtigt (husk at strække ud, når du kommer ned – ellers får du ondt i læggene i morgen) og pludselig er du omringet af sælgere, der vil have dig til at købe alt muligt – både smukke ting og turistbras.

Dag 3: Tag på opdagelse i Sigiriya

Hvis du ikke nåede det i går, så gå i dag op på toppen af løveklippen. Du har også flere forskellige muligheder for heldagsudflugter. Er du interesseret i historie, så skal du tage til enten Anuradhapura, en af de gamle kongehovedstæder, eller til Polonnaruwa, som nok er den mest spændende af de to, for her er alle de gamle templer, monumenter osv., samlet på et mindre område. Er du mere til natur og elefanter, så tag til Minneriya National Park. Du kan sagtens kombinere nationalparken og Polonnaruwa. Snak med din chauffør om mulighederne. Vil du prøve noget helt andet, og er du i området fra november til april, kan du igennem vores agent Rasith, bestille en tur i luftballon - hvis ellers vejret er til det! En fantastisk og anderledes måde at opleve naturen på og se klippen fraoven.

Dag 4: Videre til Kandy med oplevelser undervejs

I dag går turen videre, og dit første stop i dag kan være ved Dambulla - det største og bedst bevarede tempelkompleks i Sri Lanka.

Oppe på toppen af en stor klippe venter guiderne - vælg en (det koster ikke meget), og begynd rundturen i de berømte huler. I en grotte er der 48 store Buddhafigurer - nogle i træ, nogle i mursten - og en af dem er næsten 14 meter lang! Her er højtideligt og værdigt, og mange Srilankanere knæler og beder en lille bøn. Den næste hule er endnu smukkere, og faktisk 300 år ældre. Den blev skabt for næsten 2.000 år siden. Buddhaskikkelserne er mere yndefulde, loftet er malet og du kan overalt skimte de gamle fresco-malerier. Efter en bevægende oplevelse kan du bede chaufføren køre dig hen til et juice-sted og få lidt frisklavet juice - ananas, avokado eller måske lidt yoghurt lavet af vandbøffelmælk?

Hvis du har lyst, kan du besøge den ældste stenbygning i landet - Nalanda Gedige. Herefter starter "The Spiceroad" - en strækning på ca. 5 km på vejen mod Kandy. Her er der hundredvis af små økologiske landbrug, der dyrker alverdens natur- mediciner lavet på krydderier og planter.

Meget af vores bedste medicin kommer oprindeligt fra Sri Lanka. På køreturen i dag kommer du op i 1.000 meters højde, hvor klimaet er ideelt, så alt kan vokse her. Spændende er her i hvert fald, og du kan købe cremer mod alt! Du kan stoppe og besøge Spice og Herbal Garden, et sted hvor en masse forskellige urtehaver er samlet.

Sen eftermiddag når du frem til Kandy, øens næststørste by, som ligger i knap 500 meters højde. Byen, som er et gammelt kongerige, er bygget omkring en sø i en smuk dal, omkranset af bjerge, floder, søer, vandfald og landets største flod, Mahaweli Ganga. Da Kandy har fungeret som gammel hovedstad og kongeby, vil du opleve gamle og flotte gader, når du går rundt i byen. Selvom Kandy er Sri Lankas næststørste by, er her ikke kaotisk, men nærmere charmerende pga. den gamle arkitektur nogle steder. Du finder mange forskellige restauranter og et stort butikscenter i byen med 400 butikker. Kandys største seværdighed er templet med Buddhas hellige tand. Det er et enkelt, men meget stort tempel, og alle er meget ærbødige deroppe. Som navnet indikerer, har templet en af Buddhas tænder, som helligt minde, men desværre bliver den kun vist frem en gang hvert fjerde år. En af de ting, som du bør se, mens du er i Kandy, er den traditionsrige kandydans, hvor danserne er klædt ud, spyer med ild og går på glødende kul. Showet foregår på en teaterscene og er bestemt et besøg værd. Hvis du er heldig at være i Kandy i juli eller august(den bestemte dato varierer afhængig af, hvornår der er fuldmåne), vil der blive afholdt den såkaldte Esala Perahera festival i ca. 10 dage med optog af dansere, akrobater og elefanter, som alle er flot dekorerede med guld og ædelsten - også elefanterne!

Dag 5: Nyd dejlige Kandy

Gå rundt i byen og oplev livet og stemningen, eller tag måske på en udflugt?

Fra Kandy kan du nemt besøge Peradeniya Garden, en flot botanisk have anlagt for kong Keerthi Sri Rajasingha i 17 hundrede tallet - her er smukke, gamle træer og fred og ro. En times tid fra Kandy ligger Pinnawala Elephant Orpanage - et børnehjem for forældreløse elefantunger. Du kan også besøge Lankathilaka Srine, et flot tempel med imponerende malerier, eller Gadaladeniya-templet, der ligger med flot udsigt på en bakketop. Eller Embekke Devalaya, som er et sted med flotte, antikke træudskæringer. Og det er flotte omgivelser - lidt uden for Kandy blev det meste af Steven Spielbergs film, Indiana Jones and the Temple of Doom, optaget med Harrison Ford i hovedrollen! Snak med din chauffør om mulighederne.

Dag 6: Smut til Nuwara Eliya og med tog til Ella

I dag skal du videre til Ella, men først kører du en tur til Nuwara Eliya og oplever temarkerne. Nuwara Eliya, bliver kaldt "Lille England", fordi den smukke by er fuld af engelske bindingsværkhuse fra kolonitiden. Nyd det grønne landskab.

Fra Nuwara Eliya tager du toget videre til Ella - en spændende oplevelse på omkring tre timer. Det er en meget berømt og meget meget smuk togstrækning! Toget kører nemlig gennem et landskab med smuk natur, flotte vandfald og temarker i massevis.

Vi booker altid 1. klasse, men du kan ikke regne med det, for de billetter bliver hurtigt udsolgt. Dertil skal det også siges, at selvom du har en billet til 1. klasse i hånden, er det ikke sikkert, at du får en plads på 1. klasse! Så må du tage til takke med 2. klasse - sådan er det bare (og nogle gange er der heller ikke plads på 2. klasse!).

2. klasse er nogle gange pæn og nydelig, andre gange ligner det nærmest en kreaturvogn. Men al bagagen bliver hos din chauffør, så går du ind i toget og finder ud af, at du ikke vil med alligevel, så farer du bare ud til din bil igen , men oplevelsen er altså ikke den samme! Der er ingen forplejning om bord, så tag lidt frugt, vand og kiks med.

I Ella bliver du hentet på stationen og kørt til dit hotel.

Ella er en lille by med ca. 1.000 indbyggere, der ligger smukt i bjergene omgivet af toppe og dale, vandfald og teplantager. Overalt er der fantastisk udsigt ud over dalene og bjergene, og det hele er så grønt og fint. 

Dag 7: En dag i Ellas flotte bjerge

Ella er et perfekt udgangspunkt for vandreture og trekking i den skønne natur. En af de bedste trekkingture er på ca. 2 timer hen til Little Adam's Peak et af bjergene i nærheden. Har du mod på en lidt større udfordring, så tag op til Ellas Rock, det tager ca. 2 timer op og 2 timer ned. Det er en lidt hård tur, men der er den smukkeste udsigt fra toppen...sæt dig godt til rette på stenene og nyd det. På vejen ned kan du bade i et lækkert vandfald - det kræver lidt behændighed men er en dejlig forfriskende oplevelse.

Fra Ella kan du selvfølgelig vandre op og kigge ud gennem Ella Gap, en dal mellem bjergene, der åbner sig op sydover. Det er en af de mest berømte og måske den smukkeste udsigt i hele Sri Lanka.

Du kan også tage ud til Demodara Nine Arch Bridge om morgenen, hvor der er en flot, gammel bro, hvor togene kører over i det skønne landskab. Hvis du kan lide den srilankanske mad, kan du også bringe den med dig hjem ved at prøve et madlavningskursus i Ella Spice Garden, som i sig selv er en underholdende oplevelse. Her vil du lære de srilankanske krydderier samt madlavningsteknikker at kende. Har du lyst til en god kop kaffe eller noget lækker mad, så tag hen til den super hyggelige Chill Cafe nede i byen, eller besøg Ella Motel, hvorfra du kan nyde kaffen med udsigt til Ella Gap.

Dag 8: Velkommen til Udawalawe Nationalpark

I dag skal du videre til Embilipitya, en lille by, der ligger ca. en halv times kørsel fra Udawalawe Nationalpark.

Udawalawe er en lille by, der ligger lige ved siden af Udawalawe nationalpark. Parken er dejlig, og her er ikke så mange besøgende som i de andre nationalparker, men den er stadig kæmpestor! Landskabet nærmest en savanne og, når du er på safari, kører du fra vandhul til vandhul, for at finde elefanterne. For det er elefanter, som Walawe er berømt for. I tørsæsonen kan du være heldig at se flokke på over 200 elefanter, men selv i den mere våde sæson, er du næsten garanteret at se flokke på over 20 elefanter. Udover elefanter, kan du også se vandbøfler, hjorte, sjakaler, krokodiller og masser af aber og flotte fugle. Ved vandet lever der fx fiskeørne og skarver, der nyder godt af fiskene i området.

Dag 9: Videre til Unawatuna

I dag ankommer du til Unawatuna på Sri Lankas sydvestlige kyst. Unawatuna er en hyggelig og meget lille kystby. Det er en strandby, der har udviklet sig med turismen, så her er mange små souvenirbutikker, hyggelige restauranter og hoteller. Unawatuna ligger i en bugt, og er beskyttet af et koralrev, hvilket gør, at vandet er roligere her, end ved andre strande på Sri Lanka - i hvert fald i højsæsonen. Der er masser af fisk og skildpadder i havet ud for stranden, og det gør, at her er gode muligheder for dykning. Nogle steder kommer skildpadderne endda op på stranden for at lægge deres æg i yngletiden. På en lille gåtur langs stranden hører du musikken fra strandens restauranter og barer, og overalt mødes du af smil og imødekommenhed. Der er en afslappet stemning på stranden, sælgerne er ikke påtrængende, og du bør helt bestemt gå en tur hen til strandens vestlige side, hvor du finder Sunset Point. Dette er en klippe, hvorfra du kan se en smuk solnedgang over havet. Hvis du vil prøve noget mere, som du kan tage med dig hjem til Danmark, kan du også lære at lave fantastisk mad på madlavningskurser. Du kan også leje en cykel og køre langs stranden. Her kan du være heldig at se fiskerne hive deres fangst i land - måske kæmperokker, hammerhajer, sværdfisk eller tun. Du kan også vælge at bo i Hikkaduwa lidt længere vestpå ad kysten. Her er også dejlige hoteller!

Dag 10: Nyd dejlige Unawatuna og de hyggelige, nærliggende byer

Unawatuna ligger tæt på den enestående, gamle, smukke by Galle. Galle er Sri Lankas tredjestørste by, og er et virkelig charmerende sted, hvor mange minder fra kolonitiden stadig er at se. Derfor er byen også på UNESCOs verdensarvsliste, og i hele den gamle bymidte bærer huse og kirker præg af kolonitiden - både den hollandske og den engelske. Byens store fort blev opført af portugiserne, efter de havde indtaget byen i 1587, og siden da fordrev hollænderne den portugisiske kolonimagt og videreførte og udbyggede fæstningsværket i 1640. Fortet blev senere overtaget af briterne, da hollænderne forlod landet. Her er også en herlig, gammel bymur, hvor folk vandrer rundt om aftenen, og derudover byder byen på kunstgallerier og antikvitetsforretninger og mange små gader med butikker, barer og smarte restauranter.

Hvis du har lyst til at være aktiv, kan du tage på forskellige cykelture med guiden Chameera, som ved en hel masse om området. Hans cykler er af rigtig god kvalitet, og der er selvfølgelig også cykelhjelme. Chameera viser dig alt, hvad der er værd at se, og han kan fortælle små, sjove historier om alle seværdighederne. Du kan vælge en tur rundt i Galle, der bl.a. går forbi fortet, som næsten ligner en hel lille by. Turen tager fire timer, og du får vand og forfriskninger undervejs. Du kan også komme på en tur rundt i lokalområdet. Chameera kender området ud og ind og vil tage dig med rundt til små landsbyer, en lagune, frodige mangroveskove, templer og grønne rismarker. Undervejs vil Chameera vise dig alle de spændende planter og urter, der vokser i området - her vokser blandt andet krydderier, som du kan smage. Turen er to timer lang, og du får noget at drikke og små snacks undervejs.

Er du interesseret i planter og natur, så kan du også vælge at tage en tur på 4-5 timer til Kaneliya Rainforest, der ligger ca. 36 km. fra Galle. Her er kan du vandre i den smukke natur, se vandfald og spejde efter aber, fugle og vandfald - og husker du badetøjet, får du måske også chancen for at bade i kølige, naturlige pools.

Dag 11: Velkommen til vidunderlige Maldiverne!

I dag bydes du velkommen til Maldiverne! Når du lander i Males lufthavn, begynder du nok helt på rygraden at kigge efter en taxa. Men du er jo på en lillebitte ø, og her er ikke andet end landingsbanen - du kan kun komme videre med enten speedbåd eller vandflyver. Du ankommer til din udvalgte atol med speedbåd eller vandfly og finder her et lille stykke paradis. De hvideste, lange, smukke, uforstyrrede strande med det blødeste, lækreste sand. Palmelunde med høje, slanke kokospalmer, der svajer i den blide brise. De små øer kan hurtigt gennemtraves, så tiden bruges mest på de smukt byggede resorts, der har alle tænkelige luksuriøse faciliteter og service.

Dag 12-15: Nyd livet på Maldivernes dejlige strande

Du vågner til en pragtfuld udsigt. Du er på en lillebitte koralø omgivet af hav i farver, du ikke havde troet mulige: lyseblåt, turkist og mørkere blåt længere ude. Hav så langt øjet rækker. Der er vist ikke andet for end at smøre solcremen på og hoppe i havet!

Du kan bruge de næste dage på bare at slappe af. Tag nogle gode bøger med hjemmefra, sæt dig godt til rette i fuldkommen ro og stress fuldstændig af. Kig op fra bogen en gang i mellem og bliv hver gang lige imponeret af synet af havet.

Du kan også nyde godt af dit resorts mange udbud af aktiviteter. Forkæl dig selv med en massage i spaen, tag ud at snorkle, prøv at fiske eller tag måske på ø-hop, dykkertur eller hvis det er muligt på dagstur til hovedstaden eller en af de beboede øer.

Bare brug tiden som du vil i dette paradis - og nyd livet!

Dag 16: Afrejse fra Maldiverne

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Sri Lanka. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Sri Lanka.

Alle hoteller

Rejser til Sri Lanka - Hotel Sigiriya

Hotel Sigiriya

Hotel Sigiriya er et eksotisk sted med en flot have, en kæmpe pool og et dejligt spa område. På...

Upgrade
Poolen

Sigiriya Village

Sigiriya Village hotel er et hyggeligt og fredeligt hotel, der ligger midt i idyllen af en...

Upgradefra 171,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Aliya Resort & Spa

Aliya Resort & Spa er et forholdsvis nyt og flot hotel i smukke omgivelser, der ligger med...

Alle hoteller

Facaden

Queens Hotel

Queens Hotel blev bygget i 1841 og er et gammelt og hyggeligt hotel med sjæl. Værelserne er...

Upgradefra 27,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Hotel Suisse

Hotel Suisse er en gammel ministerbolig, der senere hen blev overtaget af briterne og brugt som...

Upgradefra 353,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Cinnamon Citadel Kandy

Cinnamon Citadel er et nyere og flot hotel, der ligger lige uden for byen i dejlig fredelige...

Alle hoteller

Sky Green Resort

Sky Green Resort

Sky Green Resort er et lille hotel med en lidt guesthouse-agtig stemning, og det ligger i skønne...

Upgradefra 308,- kr.pr. personpr. dag
Fællesområde

Mountain Heavens

Mountain Heavens ligger i Ella og er et fint hotel med otte meget pæne værelser. Det ligger med...

Upgradefra 332,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

98 Acres Resort and Spa

98 Acres Resort and Spa er et lækkert og berømt boutique hotel, der ligger i bjergene omgivet af...

Alle hoteller

Centauria Wild

Centauria Wild er et splinternyt hotel, som kun ligger én km fra den skønne Udawalawe...

View

Centauria Lake Resort

Centauria Lake Resort er et stort hotel med store værelser og gode badeværelser. Det blev bygget...

Alle hoteller

Rejser til Sri Lanka - Athgira River Camping

Athgira River Camping

Athgira River Camping er mere en miljøvenlig campingplads end et hotel. Lige ved Rakwana flodens...

Alle hoteller

Nooit Gedacht Heritage Hotel

Nooit Gedacht er C&C's favorithotel i Unawatuna. Det er et historisk og unikt sted, der blev...

Upgradefra 179,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Hotel Flower Garden

Hotel Flower Garden er et hyggeligt resort, der ligger 500 meter fra havet. De små, enkle...

Upgradefra 70,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Sri Lanka - Thaproban Beach House

Thaproban Beach House

Thaproban Beach House er et skønt, lille hotel med gode værelser med Wifi. Hotellet har ingen...

Upgradefra 233,- kr.pr. personpr. dag
Stranden

Calamander Unawatuna Beach (UBR)

Calamander Unawatuna Beach (også kaldet UBR) er et flot resort lige ud til vandet ved Unawatuna...

Alle hoteller

Reethi Beach Resort

Reethi Beach Resort

Reethi Beach Resort er et dejligt resort, hvor villaerne er bygget i typisk maldivisk stil med...

Alle hoteller

Upgradefra 256,- kr.pr. personpr. dag

Fun Island Resort & Spa

Fun Island Resort & Spa er et rigtig godt resort, hvor du kan slappe af og nyde livet. Du...

Alle hoteller

Upgradefra 736,- kr.pr. personpr. dag
Adaaran Select Hudhuran Fushi

Adaaran Select Hudhuran Fushi

Adaaran Select Hudhuran Fushi er et dejligt resort med en afslappet stemning. Værelserne er...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til sri lanka. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Sri Lanka.

Sigiriya

80.759862
7.955164

Kandy

80.6350
7.2964

Ella

81.046274
6.866758,

Udawalawe Nationalpark

80.8885
6.4383

Unawatuna

80.252
6.0183

Fonimagoodhoo Island (Baa Atoll)

73.163871
5.256937

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 22 mar 2018 - 30 mar 2018
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 19.390,-
Børn u/12 år fra 18.690,-
Afrejse i følgende periode 31 mar 2018 - 01 apr 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 23.690,-
Børn u/12 år fra 21.990,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2018 - 05 apr 2018
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 19.190,-
Børn u/12 år fra 18.490,-
Afrejse i følgende periode 06 apr 2018 - 09 jul 2018
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 17.090,-
Børn u/12 år fra 16.390,-
Afrejse i følgende periode 10 jul 2018 - 15 jul 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 18.790,-
Børn u/12 år fra 17.740,-
Afrejse i følgende periode 16 jul 2018 - 26 jul 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 19.890,-
Børn u/12 år fra 18.790,-
Afrejse i følgende periode 27 jul 2018 - 28 jul 2018
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 20.590,-
Børn u/12 år fra 19.290,-
Afrejse i følgende periode 28 jul 2018 - 15 aug 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 19.490,-
Børn u/12 år fra 18.490,-
Afrejse i følgende periode 16 aug 2018 - 25 aug 2018
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 20.790,-
Børn u/12 år fra 20.090,-
Afrejse i følgende periode 26 aug 2018 - 27 aug 2018
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 21.790,-
Børn u/12 år fra 21.090,-
Afrejse i følgende periode 28 aug 2018 - 31 aug 2018
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 18.090,-
Børn u/12 år fra 17.390,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2018 - 30 sep 2018
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2018 - 31 okt 2018
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 18.090,-
Børn u/12 år fra 17.390,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 09 dec 2018
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 18.890,-
Afrejse i følgende periode 09 dec 2018 - 12 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 20.890,-
Børn u/12 år fra 19.890,-
Afrejse i følgende periode 13 dec 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 22.090,-
Børn u/12 år fra 20.790,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 21.590,-
Børn u/12 år fra 20.490,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 28 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 25.690,-
Børn u/12 år fra 24.590,-
Afrejse i følgende periode 28 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 28.690,-
Børn u/12 år fra 26.890,-
Afrejse i følgende periode 29 dec 2018 - 06 jan 2019
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 23.890,-
Børn u/12 år fra 23.290,-
Afrejse i følgende periode 07 jan 2019 - 30 mar 2019
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 20.590,-
Børn u/12 år fra 19.940,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Colombo-Male-Danmark.
Rundrejse med privatchauffør.
Alle transporter på rejsen.
14 nætter med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Visum til Sri Lanka (omkring 35 USD).
Entréer til seværdigheder og nationalparker.
Drikkepenge overalt - specielt forventer din chauffør omkring 8-10 USD i drikkepenge hver dag.
Lufthavnsafgift ved afrejse fra Maldiverne.
Evt. obligatorisk julemiddag og nytårsmiddag.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Colombo-Male-Danmark.
Transport på rundrejsen i Sri Lanka med privat bil/minibus og privatchauffør.
Transport Nuwara Eliya-Ella med offentligt tog gennem smukt landskab.
Transport fra hotel til lufthavn i Sri Lanka med privat bil/minibus.
Transport mellem lufthavn og hotel i Maldiverne med vandfly.