Du er her: Lande > Sri Lanka > Rejser > Rejse SL32

Grupperejse i Sri Lanka - med cykler og dansk rejseleder!

17 dages rejse: 1 nat Negombo, 1 nat Anuradhapura, 2 nætter Sigiriya, 2 nætter Kandy, 1 nat Kitulgala, 2 nætter Ella, 2 nætter Udawalawe Nationalpark og 3 nætter Unawatuna
Rejse: 
SL32
Som noget helt nyt kan du nu rejse med dansk rejseleder! Rejsen byder på masser af natur, kultur og aktive oplevelser - plus en masse andre udflugter til spændende templer og grotter. Og der er selvfølgelig også tid til afslapning!

Vi har mange års erfaring med at skræddersy rejser til Sri Lanka, og vi gør det til en fantastisk pris! Vi adskiller os fra mange andre, fordi vi kender agenterne personligt - de er nære venner af huset, og det er igennem dem, at vi har kontakt til hoteller og arrangører. Vi har fundet en rigtig god dansk rejseleder, så det er en super rejse for folk, der gerne vil rejse sammen med andre i mindre grupper og have lidt tryghed i rejselederen, sine medrejsende og lokale guides.
- Hilsen Lars

Du og dit rejsehold mødes i Negombo, hvor I bliver briefet om cykelturen. Nu er det tid til at opleve lidt af Sri Lanka på cykel! I Negombo står den på cykelture ved fiskerbyer, landsbyer og kokosplantager, mens den i Anuradhapura, hvor I cykler rundt i Sri Lankas første kongerige. I Sigiriya skal I både cykle og vandre, for du har mulighed for at bestige den berømte Løveklippe. I cykler også til Dambulla, et imponerende grottetempel med Buddhaskulpturer, guld og smukke malerier. Nu skal I ikke cykle mere på rejsen, som fortsætter med bus til Kandy. Her oplever I de flotte botaniske haver og det hellige Tandens tempel. Efter Kandy er det videre med tog til Ella - en smuk togtur gennem bjerge og teplantager. I Ella skal I ud og opleve naturen på vandreture i bjergene, og I skal naturligvis se den berømte udsigt ved Ella's Gap. I Udawalawe Nationalpark bør du næsten tage på en jeepsafari og se elefanterne og det savanneagtige landskab, før det er tid til at slappe af på stranden i Unawatuna. 

Højdepunkter:​
- Dansk rejseleder + lokale guider.
- Du rejser i en mindre gruppe med højst 16 deltagere.
- Hele 14 overnatninger - i alt 17 dage.
- En hel masse lækre inkluderede måltider: alle morgenmåltider, 12 frokoster, 10 middage og afskedscocktails til sidst på turen.
- Drikkevand og frisk Sri Lankansk frugt under hele cykelturen
- Aktiv ferie med plads til masser af afslapning.
- 4 dages cykeltur i roligt tempo - alle kan være med!
- Gode cykler med hjelm.
- Smukke vandreture i bjerge - niveauet er ikke særlig højt, men husk endelig gode sko!
- Gåture i junglen i ro og mag.
- Flot og spændende togtur til Ella.
- Oplevelser i nationalpark med rigt dyreliv.
- Afslappende dage ved stranden.
- Fritid, hvor du selv bestemmer dagsordenen.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Negombo
 3. Negombo - Anuradhapura
 4. Anuradhapura - Sigiriya
 5. Sigiriya
 6. Sigiriya - Kandy
 7. Kandy
 8. Kandy - Kitulgala
 9. Kitulgala - Ella
 10. Ella
 11. Ella - Udawalawe
 12. Udawalawe
 13. Udawalawe - Unawatuna
 14. Unawatuna
 15. Unawatuna
 16. Unawatuna
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Sri Lanka. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så blev det dagen, hvor du skal til Sri Lanka! Alle de forskellige afgangs- og ankomsttidspunkter står i den detaljerede rejseplan, som du får ca. en måned før afrejse.

På vej til Sri Lanka kan du drømme om bølgende, grønne temarker, nationalparker med vilde elefanter og leoparder, smukke byer med masser af kultur og historie - og så selvfølgelig dejlig strand! 

Du kan roligt glæde dig til at opleve det skønne land! 

Dag 2: Velkommen til Negombo - briefing om cykeltur

I dag lander du i Negombo.

Du møder din danske rejseleder, din srilankanske guide og - hvis ikke før - resten af dit rejsehold. Rejselederen ved, hvor I skal hen og sørger for, at I kommer godt med en bus til jeres hotel.

Negombo er en badeby med mange hoteller og resorts langs stranden, og så er den kendt for sit kæmpestore fiskemarked, hvor der er et mylder af både fisk og mennesker. Byen har ligesom resten af landet både været under portugisisk og hollandsk styre, og de mange kolonitidsbygninger og katolske kirker vidner om denne tid. Nu er byen en af de mest liberaliserede i landet, og det ser du på de mange restauranter og pubber, der er inspireret af den vestlige verden.

Når du er kommet på plads på hotellet, kan du slentre en tur langs stranden. Det farverige Lellama kvarter og den charmerende havnefront indbyder også til hyggelige spadsereture, hvis du hellere vil opleve byen. Her kan du finde en god restaurant og spise dit første srilankanske måltid.

Dag 3: Afsted på cykeltur - Ankomst til Anuradhapura

I dag begynder cykelturen! 

Efter en tidlig morgenmad tager du sammen med rejselederen og din gruppe til St Anthony’s Church, hvor cykelturen starter. Her prøver I cyklerne og får de sidste vigtige instrukser - og så er det ellers bare i sadlen og af sted! I starter langs stranden, hvor I fra cyklerne kan opleve, hvordan dagen begynder for de lokale, som gør klar til en dag på vandet i deres fiskerbåde. Turen går videre mod de små fiskerlandsbyer, hvor morgenens fiskefangst bliver solgt på stranden og langs vejen til forbipasserende.

Når I har cyklet omkring 20 kilometer langs kysten, kører I længere ind mod land og forbi de hyggelige landsbyer. Herfra cykler I et langt stykke gennem kokosplantager og store rismarker – og til sidst kommer I til Sri Munneswaram Devasthanam templet.

Det sidste stykke vej til Anuradhapura foregår med bus i 3,5 times tid.

Dag 4: Cykelsightseeing i Anuradhapura og videre til Sigiriya

I starter dagen med en frisk morgencykeltur til Anuradhapura by.

I Anuradhapura vil du hurtigt fornemme byens historie - det var det første kongerige i Sri Lanka, og det har eksisteret fra år 377 f.Kr. Det er så længe siden, at det er helt ufatteligt at tænke på! Kong Pandukabhaya grundlagde byen omkring ét figentræ, som angiveligt skulle være et skud fra det træ, som Siddharta Gautama sad under, da han blev til Buddha. Hvis det er sandt, er træet altså over 2.000 år gammelt! 

I skal selvfølgelig se træet som noget af det første, og I ser også en af verdens største stupaer, Ruwanwelisaya, der blev bygget af Kong Dutugemunu i år 140 f.Kr. I cykler forbi smukke haver, klostre og gamle ruiner ad skyggefulde veje. Det hele skaber en mystisk og spændende atmosfære i den ældgamle by.

Efter nogle skønne morgentimer går turen først tilbage til hotellet, og så er det ellers videre med bus til Sigiriya i omkring to timer. I skal bo i den lille hyggelige by, som er opkaldt efter Løveklippen af samme navn. Det er landets seværdighed nr. 1, og du vil aldrig glemme oplevelsen, udsigten og strabadserne for at komme op på toppen! 

Om aftenen spiser I aftensmad sammen på hotellets restaurant, så I kan sludre lidt om dagens oplevelser. Du er måske ved at være øm i benene, men det er en rar form for træthed, der fylder kroppen. 

Dag 5: På cykel til Sigiriya klippen og til fods op til toppen

Forhåbentligt er benene ikke for trætte i dag, for efter morgenmaden får du nemlig mulighed for, at bestige Sigiriya klippen. I cykler ad småveje gennem flot natur, og så er det tid til at stille cyklerne og fortsætte til fods. Har du husket de gode vandresko? 

Der er rigtig mange trin op til toppen af klippen, men du kan se på fresko-malerier på klippevæggene hele vejen op. Kongen var glad for damer og skulle efter sigende have haft mere end 500 koner, så derfor er der også frescomalerier af kvinder hele vejen op til paladset. Oppe på toppen kan du nyde udsigten ud over den smukke natur med jungle og bjerge - du kan se helt afsindigt langt, hvis vejret er klart! Du bliver næsten helt salig. Turen ned er ikke helt så hård, og for foden bliver du sikkert mødt af sælgere, der vil sælge dig alverdens tingeltangel. 

Hop op på cyklen igen og kør lidt videre, for nu er det ved at være frokosttid. Når I er blevet mætte, så går turen tilbage til hotellet. Hvis du orker, cykler du tilbage, men du kan også vælge at køre i bus tilbage og hvile stængerne lidt.

Det gode ved at rejse med en gruppe er jo, at du aldrig behøver at være alene. Om aftenen kan I jo tage jer et slag kort sammen eller drikke en drink og sludre lidt. Bliver du træt af at være omgivet af andre hele tiden, så søger du bare væk og går en tur for dig selv eller slapper af i ro og mag. 

Dag 6: På cykel videre mod Kandy - måske med stop i Dambulla?

Det er sidste dag med cykler i dag, så husk at nyd cykelturen til Dambulla. I kan sammen beslutte, om I vil holde pause i byen og se de berømte grottehuler. Dambulla er et af de største tempelkomplekser i Sri Lanka, og så er det bygget i klippehuler, så det er næsten som at gå rundt under jorden. Du er omgivet af guld, skulpturer og smukke malerier, og i en af grotterne finder du 48 store Buddhafigurer i træ, sten og guld. Nogle er små, og andre er gigantiske - en af dem er hele 14 meter lang.

Nu er det tid til at vinke farvel til cyklerne, for nu fortsætter I med bus ad Spice Road, der er kendt over store dele af verden for sit økologiske landbrug med krydderier i massevis. I hører om, hvordan Sri Lankas mange krydderier har spillet en stor rolle i landets historie, og hvordan det stadig er en del af det daglige sri lankanske køkken og medicinske behandlinger. Her dyrker folk naturmedicin på krydderier, urter og planter i den kølige jord. Det er ikke underligt, at Sri Lanka har så mange helsetraditioner, for det er her, meget af vores medicin i dag kommer fra, og du kan købe cremer, olier og salver med alle mulige slags krydderier. I stopper undervejs og ser en af de mange haver, der bliver brugt til dyrkning af de mange lægeplanter. Det er også her, I spiser jeres frokost. Når I har spist går det af sted i bus resten af vejen (ca. 3 timer) til Kandy. 

Kandy er en stor men dejlig by, der ligger klemt inde mellem de grønne bjerge. Selvom der er meget trafik, er der skønne steder i byen som den flotte sø, den botaniske have og de farverige markeder. Her kan du opleve Sri Lankas længste flod, Mahaweli Ganga og Sri Lankas traditionelle kunst og håndværk.

Om aftenen er du på egen hånd. Du kan selv vælge, hvor du vil spise, og du kan måske gå ind og se et af de særlige danseshows, som byen er kendt for? 

Dag 7: Morgentrekkingtur til Balana og besøg til Tandens tempel i Kandy

I dag skal I på en tidlig morgentrekkingtur gennem den skønne, grønne natur til den lille by Balana. Undervejs går I igennem Gannoruwa, som er kendt for at have været midtpunkt for slaget mellem portugeserne og kandyanerne i 1638. I vandrer også forbi smukke templer, både i Suriyagoda og Dodanwela. Herefter går I igennem Danture landsbyen, før I når til Balana, hvor I skal se byens ældgamle fort fra det 17. århundrede. 

Om eftermiddagen står Kandys største seværdighed på programmet. Det hellige Tandens tempel skulle efter sigende have noget så sært som en af Buddhas tænder som relikvie. I kan ikke komme til at se selve tanden, for den bliver kun vist frem én gang hvert fjerde år - men selvom I ikke kan se tanden, er der stadig meget at kigge på i det fine, hvide tempel. Ifølge legenden skulle en prinsesse fra Indien have bragt tanden med sig for 1600 år siden, og siden har tanden været hellig. Det siges, at tanden giver magt til ejermanden, og der har været rigtig mange kampe om den op igennem historien. Udover tanden er templet fuld af guldstatuer, vægmalerier og hvælvede lofter.

Dag 8: Videre til Kitulgala - natur og river rafting (hvis du har lyst)

Hvis du har lyst, kan du starte dagen på egen hånd med at besøge Peradeniya Garden, en flot botanisk have anlagt for kong Keerthi Sri Rajasingha i 1700-tallet. Du kan også tage en tur forbi ædelstensmuseet eller lægge vejen forbi nogle af byens kunsthåndværksteder og batikfarvningsfabrikker. 

Så går turen i bus i omrking 2,5 time til Kitulgala sammen med dine rejsekompagnoner. 

I Kitulgala er naturen i højsædet! Kelani floden løber gennem landskabet med tæt jungle på begge sider. Faktisk er filmen Broen over floden Kwai optaget her, selvom den i virkeligheden handler om Thailand under Anden Verdenskrig. Den falske bro blev bygget her i forbindelse med optagelserne, men den blev sprunget i luften i filmen, så du kan ikke komme til at se den.  

Nu skal I igen være aktive, for I skal nemlig ud og riverrafte på Kelani floden (der er selvfølgelig ingen tvang!) - det betyder fart, spænding, vådt tøj og sug i maven! Efter sådan en tur trænger du til lidt afslapning, og det får du i din lejr, hvor der er bål, grillaftensmad og sjove konkurrencer. 

Dag 9: Med tog til Ella

I starter dagen med et smut til Nuwara Eliya, der også bliver kaldt "Lille England", fordi den smukke by er fuld af engelske bindingsværkshuse fra kolonitiden. Heroppe i bjergene er I omgivet af smukke teplantager, og I skal selvfølgelig besøge en tefabrik. 

Om eftermiddagen skal I med bus i ca. to timer til en togstation og derfra videre med toget til Ella - en spændende oplevelse på omkring tre timer. Det er en meget berømt og meget, meget smuk togstrækning! Toget kører nemlig gennem et landskab med smuk natur, flotte vandfald og temarker i massevis. Folk vinker til jer fra plantagerne, og I kører forbi bittesmå landsbyer - og sågar igennem skyer!

Togbilletter er lidt besværlige at booke i Sri Lanka, og det er aldrig til at vide, hvilken vogn I kommer til at sidde i. Vi booker altid plads på 2. eller 3. klasse, fordi de har meget mere charme end 1. klasse. Her kan du måske, ligesom C&Cs medarbejdere på tur, være heldig at møde en hel flok unge mennesker, der danser til medbragt musik næsten hele vejen i togvognen ved siden af. Måske kan du også tage en sving-om! Folk vinker til dig fra plantagerne og markerne, husk at vinke igen.

Det er en god idé at tage lidt vand og snacks med til turen, men der kommer som regel en sælger igennem toget et par gange i løbet af turen med samosaer og te med mælk. Hvis du har tid, kan du også lige smutte ind i den lækre ’Coffee Bar Grand Hotel’ i Nuwara Eliya og købe en take-away kaffe og en lille kage til turen. Det er nok her, du får den allerbedste kaffe i hele Sri Lanka!

Snart når I Ella - en lille by med ca. 1.000 indbyggere, der ligger smukt i bjergene omgivet af toppe og dale, vandfald og teplantager. Byen er fuld af backpackere, småbutikker, barer og restauranter, så du er altså ikke helt alene her i bjergene, men stemningen er hyggelig. Overalt har du fantastisk udsigt ud over dalene og bjergene, og det hele er så grønt og fint. 

Dag 10: Vandretur til Ella Gap og Little Adam's Peak

Du og dine rejsefæller starter selvfølgelig dagen med en smuk vandretur til Ella Gap - et af Sri Lankas mest berømte udsigtspunkter. Ella Gap er en dal mellem grønne, frodige bjerge, der åbner sig, så du kan se lige igennem den og ud over landskabet på den anden side. Landskabet fortsætter nærmest ud i det uendelige - i hvert fald indtil det forsvinder i en dis af skyer i det fjerne. Smukt er det! Det er også herude i naturen, at I holder picnic og spiser frokost. 

Hvis du har lyst til at gå lidt mere, så kan du måske tage en vandretur ud i naturen - fx til Little Adam's Peak? Ruten er en af områdets smukkeste, og du har skøn udsigt ud over grønklædte bjerge, flot natur og masser af temarker. Hvis du ikke orker at vandre mere, så slap af på dit hotel i stedet. Måske trænger du til et varmt fodbad? 

Dag 11: Velkommen til Udawalawe - måske med stop ved Buduruwagala templet

I dag kører I videre med bus i tre timer til Udawalawe Nationalpark. Hvis I beslutter jer for det, kan I gøre stop ved Buduruwagala templet - endnu et grottetempel med en indgang bygget i en imponerende klippevæg med kæmpemæssige stenudskæringer.

Udawalawe Nationalpark er anderledes, fordi den ikke er nær så besøgt som fx Yala Nationalpark, og landskabet er lidt savanneagtigt. Hvis ikke du vidste bedre, kunne du lige så godt befinde dig i Afrika. 

Efter frokost kan du vælge, om du vil med på en jeepsafari i nationalparken. Du kører fra vandhul til vandhul for at se elefanterne drikke, bade og lege i vandet. Hvis du er heldig, ser du flokke på over 200 elefanter, men det er mere normalt at se 20 elefanter. Måske ser du slet ikke nogen - men mon ikke du så oplever nogle andre sjove dyr?

Om aftenen skal du sikkert tæske nogen i kortspil, eller du kan slappe af for dig selv med en god bog. 

Dag 12: Oplev Udawalawe Nationalpark - fx i jeep!

I dag har du en hel dag til at lave, lige hvad du har lyst til i Udawalawe Nationalpark.

Hvis du ikke nåede en jeepsafari i går, kan du nå det i dag i stedet. Du kan også tage endnu en - så er der endnu en chance for at se elefanter. Her lever også vandbøfler, aber, påfugle, skildpadder og mange andre dyre- og fuglearter. Ved vandet lever der fiskeørne og skarver, der nyder godt af fiskene i området. I det hele taget er her et hav af fugle! Det skulle være underligt, hvis du ikke oplevede et par spændende dyr her i naturen.

Da C&C var i Udawalawe fik Cria tilnavnet ”falkeøje”, for hun spottede både bøfler, pelikaner og måske også endda et par krokodilleøjne i vandoverfladen. Hun var så god til at spotte dyr, at hun indimellem også spottede dyr, der slet ikke var der. 

Dag 13: Velkommen til dejlige Unawatuna!

I dag bliver I kørt videre til Unawatuna, der ligger på Sri Lankas sydvestlige kyst - busturen tager omkring tre timer. Undervejs stopper I i en af de dejlige strandbyer Weligama eller Tangalle og spiser frokost.

Unawatuna er en strandby, der har udviklet sig til at blive en hyggelig badeby med souvenirbutikker, gode restauranter og adskillige hoteller og resorts. Vandet er roligere her end i mange andre dele af landet, fordi bugten ligger beskyttet af et koralrev. 

Gå en tur langs vandet og hils på de mange søde mennesker, der arbejder på restauranter, barer og hoteller - stop måske op og lyt til musikken. Nu kan du rigtig nyde, at de sidste dage står på afslapning, og stranden har i det hele taget en afslappende atmosfære. Folk er søde og venlige, og strandsælgerne er ikke anmassende som i mange andre asiatiske lande. Måske ser du fiskere komme ind til land med net fulde af fisk eller fiskere, der sidder på pæle ude i vandet for at fange fisk.

Du skal selvfølgelig også slappe af og bare komme helt ned i gear - måske har du lyst til at snorkle lidt? Der er fisk ud for kysten, og hvis du er heldig, ser du også havskildpadder. Skildpadderne kommer indimellem ind til land og ligger på æg i sandet.

Dag 14-16: Nyd stranden og den lille fiskerby

Hvad skal du få tiden til at gå med, mens du er i den hyggelige strandby?

Måske skal du have en yoghurt lassi på stranden eller i en af de små boder langs hovedgaden? Eller hvad med en smuttur til Jungle Beach, der har lidt roligere vand end Unawatuna Beach? Her kommer de lokale tit og bader, når de har fri. Du kan tage en tuctuc på 10 minutter, men du skal også vandre lidt ned ad en lang stensti.

Hvis du ikke har fået nok af at cykle, kan du cykle til den gamle, smukke by Galle, der ligger et stykke fra Unawatuna. Det er landets tredjestørste by, men den er virkelig charmerende, og den har opnået en plads på UNESCOs verdensarvsliste for de mange flotte kolonitidsbygninger. Her er blandt andet et flot fort, bygget af portugiserne og senere brugt af briterne. 

Måske du har lyst til at prøve noget helt andet? Du kan nemlig også bestille en tur på hvalsafari! Det skal næsten prøves – det er ikke hver dag, man får lov til at se en hval.

Du kan også bare ligge på stranden, drikke lækre drinks og spise på gode restauranter. 

Dag 17: Velkommen hjem!

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark.

Hjemme i Danmark, kan du se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Sri Lanka. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Sri Lanka.

Alle hoteller

Rejser til Sri Lanka - Negombo

Suriya Luxury Resort

Suriya Luxury Resort er et utrolig dejligt hotel, som ligger i idylliske omgivelser på den...

Alle hoteller

Hotel Randiya

Hotel Randiya

Hotel Randiya er et lille, enkelt hotel i Anuradhapura beliggende tæt på en smuk sø. Værelserne...

Alle hoteller

Hotel Sigiriya

Hotel Sigiriya er et rigtig skønt og godt hotel. Det er et eksotisk sted med en flot have, en...

Alle hoteller

Rejser til Sri Lanka Kandy

Thilanka Hotel

Thilanka Hotel er et udmærket hotel, der ligger lidt oppe på en bakke med smuk udsigt over Kandy...

Alle hoteller

Tent Camp

Ceylon Adventure

Ceylon Adventure ligger midt i naturen, og for at komme dertil må du ad en lang, spændende sti...

Alle hoteller

Sky Green Resort

Sky Green Resort

Sky Green Resort er et lille og godt hotel med en lidt guesthouse-agtig stemning, og det ligger...

Alle hoteller

Centauria Wild

Centauria Wild er et stort og flot nyere hotel, som kun ligger én km fra den skønne Udawalawe...

Alle hoteller

Rejser til Sri Lanka - Nooit Gedacht Heritage Hotel

Nooit Gedacht Heritage Hotel

Nooit Gedacht er C&C's favorithotel i Unawatuna. Det er et historisk og unikt sted, der blev...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til sri lanka. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Sri Lanka.

Negombo

79.8386
7.2111

Anuradhapura

80.385
8.350

Sigiriya

80.759862
7.955164

Kandy

80.6350
7.2964

Kitulgala

80.427253
6.989601

Ella

81.046274
6.866758,

Udawalawe Nationalpark

80.8885
6.4383

Unawatuna

80.252
6.0183

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Inkluderet: 

Fly Danmark-Colombo t/r. 
Alle transporter på rejsen.
Dansk rejseleder og lokal guide med på hele rejsen.
14 overnatninger med morgenmad - derudover 12 frokoster og 10 middage.
4 dages cykeltur med spændende oplevelser.
Gode cykler med hjelm.
8 udflugter: Sightseeing i Anuradhapura, vandretur til toppen af Sigiriya klippen, Balana trekkingtur og besøg til tandtemplet i Kandy, white water rafting og trekkingtur i junglen i Kitulgala og vandreture ved Ella Gap og Little Adam's Peak.
Smuk og spændende togtur til Ella.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Visum til Sri Lanka (omkring 35 USD).
Drikkepenge til guider, chauffør, cykelhold og bærere ca. 40 kr. pr. dag - disse betaler du til din rejseleder i slutningen af rejsen.
Entréer til seværdigheder og nationalparker, som ikke er inkluderet i rejsens pris. 
Evt. enkeltværelsestillæg 4600 kr.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Colombo t/r.
De første fire dage foregår både med cykel og med privat bus.
Transport Nuwara Eliya-Ella med offentligt tog gennem smukt landskab.
Øvrige transporter med privat bus.