Du er her: Lande > Sri Lanka > Rejser > Rejse SL06

Natur, dyreliv og dejlig strand

16 dages rejse: 2 nætter Kitulgala, 2 nætter Ella, 1 nat Tissamaharama (Yala Nationalpark), 2 nætter Sinharaja og 6 nætter Unawatuna
Rejse: 
SL06
Kitulgala
Oplev jungle og regnskov i Kitulgala og Sinharaja, grønklædte bjerge i Ellas højland, spændende dyr i Yala Nationalpark og slut af med masser af afslapning af på Unawatunas dejlige strand.

Din rejse til Sri Lanka starter i Kitulgala, hvor du skal bo i telt i junglen ud til Kelani floden. Nu er du omgivet af smuk natur, og du kan lige så godt vænne dig til det, for det vil du være på det meste af rejsen! Gå ture i junglen, spejd efter vilde dyr og tag på sejlture på floden - der er blandt andet mulighed for river rafting! Herefter går turen videre til Ellas smukke højland, hvor du kan vandre i smukke landskaber med temarker og grønklædte bjerge, så langt øjet rækker. Tag på udflugt til Ella Gap, som er Sri Lankas mest berømte udkigspunkt, og nyd så den smukke, smukke udsigt ud over højlandet. I Tissamaharama er der rig mulighed for at besøge Yala Nationalpark, hvor du kan være heldig at se elefanter, leoparder og andre sjove dyr. Nu er det af sted til regnskoven i Sinharaja, hvor klimaet er tropisk, og der hænger en tung dis over træernes toppe. Gå rundt mellem lianer og kæmpebregner eller bestig Hinipitigala - det højeste bjerg i området. Du slutter af på stranden i Unawatuna, hvor du kan nyde det skønne vand og dase i skyggen fra palmerne. Her er både mulighed for by og strand, og så er her bare virkelig dejligt!

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Kitulgala
 3. Kitulgala
 4. Kitulgala - Ella
 5. Ella
 6. Ella - Tissamaharama
 7. Tissamaharama - Sinharaja
 8. Sinharaja
 9. Sinharaja - Unawatuna
 10. Unawatuna
 11. Unawatuna
 12. Unawatuna
 13. Unawatuna
 14. Unawatuna
 15. Unawatuna
 16. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Sri Lanka. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Sri Lanka er grønne temarker, vilde nationalparker, eksotisk dyreliv, smukke kolonitidsbyer, spændende historie og dejlige strande - så gør dig klar til at blive bombarderet med oplevelser og nye indtryk! Nyd flyveturen østover og glæd dig til at opleve landet, der også kaldes "Det lille mirakel".

Dag 2: Velkommen til Kitulgala!

I dag ankommer du til Kitulgala. 

Hvis du vil have aktive eventyr, så er Kitulgala lige stedet! Kitulgala er en mindre by i den vestlige del af Sri Lanka omgivet af frodig jungle. Filmen Broen over floden Kwai, en kendt engelsk film om 2. verdenskrig fra 1957, blev optaget i området på Kelani floden - og ikke i Thailand, hvor River Kwai ligger. På floden kan du white water rafte og efter sådan en tur, kan du tage hen på en af de små restauranter langs floden og spise en omgang god ’rice and curry’. 

Dag 3: Brug en dag i Kitulgalas natur

Der er masser af aktiviteter at tage sig til her i området, så det er bare med at vælge, hvad du har lyst til...

Du kan prøve at gå ned ad et vandfald - ja, bogstaveligt talt. Du går ned ad klippevæggen med et reb om livet, mens vandmasserne bruser omkring dig. Du kan selvfølgelig også blive på landjorden og tage på vandretur gennem junglen, hvor du går sammen med en guide blandt flotte bananpalmer, gummitræer og sagopalmer, der producerer det meget søde sukker kaldet jaggery. Eller hvad med en tur gennem luften på en zipline gennem junglen? Det går lidt stærkere!

Hvis du er fugleinteresseret, kan du tage på arrangerede fugleture og du kan også tage på cykelture gennem junglen til den over 30.000 år gamle Belilena grotte. Her har man fundet mange skeletter, og nogle af dem har været hele 32.000 år gamle, men i dag bor der kun flagermus i grotterne. Indgangen ligger smukt inde i junglen på et højdedrag der er 2 km højt, og du har en fantastisk udsigt over junglen og gummiplantager. De mange aktiviteter tiltrækker både udenlandske turister og veluddannede unge fra Colombo og andre af landets byer.

Dag 4: Med tog til Ella

I dag skal du med toget til Ella - en tur på ca. 6 timer.

Det er en meget berømt og meget, meget smuk togstrækning! Toget kører nemlig gennem et landskab med smuk natur, flotte vandfald og temarker i massevis. Folk vinker til dig fra plantagerne, og du kører forbi bittesmå landsbyer - og sågar igennem skyer!

Togbilletter er lidt besværlige at booke i Sri Lanka, og det er aldrig til at vide, hvilken vogn du kommer til at sidde i. Vi booker altid plads på 2. eller 3. klasse, fordi de har meget mere charme end 1. klasse. Her kan du måske, ligesom C&Cs medarbejdere på tur, være heldig at møde en hel flok unge mennesker, der danser til medbragt musik næsten hele vejen i togvognen ved siden af. Måske kan du også tage en sving-om! Folk vinker til dig fra plantagerne og markerne, husk at vinke igen.

Det er en god idé at tage lidt vand og snacks med til turen, men der kommer som regel en sælger igennem toget et par gange i løbet af turen med samosaer og te med mælk. Hvis du har tid, kan du også lige smutte ind i den lækre ’Coffee Bar Grand Hotel’ i Nuwara Eliya og købe en take-away kaffe og en lille kage til turen. Det er nok her, du får den allerbedste kaffe i hele Sri Lanka!

I Ella bliver du hentet på stationen og kørt til dit hotel. Ella er en lille by med ca. 1.000 indbyggere, der ligger smukt i bjergene omgivet af toppe og dale, vandfald og teplantager. Byen er fuld af backpackere, småbutikker, barer og restauranter, så du er altså ikke helt alene her i bjergene, men stemningen er hyggelig. Overalt har du fantastisk udsigt ud over dalene og bjergene, og det hele er så grønt og fint.

Dag 5: Nyd Ellas smukke højland

Ella er et perfekt udgangspunkt for vandreture og trekking i bjergene. En af de bedste trekkingture er på ca. to timer op ad Little Adam's Peak et af bjergene i nærheden. Har du mod på en lidt større udfordring, så tag op til Ellas Rock - det tager ca. 2 timer op og 2 timer ned. Det er en lidt hård tur, men der er den smukkeste udsigt fra toppen... Du kan se lige ind i skyerne på bjergene overfor. Sæt dig godt til rette på stenene og nyd det. På C&Cs firmatur førte guiden Daya an op til Ella Rock. Han spankulerede roligt afsted i pæne blankpolerede sko og bukser med pressefolder, mens de andre oksede efter ham i kondisko og sportstøj. Vejen gik over trærødder, sten og små vandløb og hele tiden stejlt opad. Da de nåede toppen var de helt udkørte og meget stolte af sig selv over, at de var kommet - Daya havde ikke fået den mindste smule sved på panden.

Fra Ella kan du selvfølgelig vandre op og kigge ud gennem Ella Gap, en dal mellem Ella Rock og Little Adam's Peak, der åbner sig op sydover. Det er en af de mest berømte og måske den smukkeste udsigt i hele Sri Lanka.

Du kan også tage ud til Demodara Nine Arch Bridge om morgenen. Det er en flot gammel bro over en kløft i bjergene, hvor togene kører over i det grønne landskab. På C&Cs firmatur begyndte det at regne ret voldsomt, mens vi stod og ventede på toget. Bagved os stod en familie med en paraply hver, og pludselig prikkede faren en af os på skulderen, og de gav os to af deres paraplyer og delte selv dem, de havde tilbage. Bare for at vi ikke skulle blive våde!

Hvis du kan lide den srilankanske mad, kan du også bringe den med dig hjem ved at prøve et madlavningskursus i Ella Spice Garden, som i sig selv er en underholdende oplevelse. Her vil du lære de srilankanske krydderier samt madlavningsteknikker at kende. Har du lyst til en god kop kaffe eller noget lækker mad, så tag hen til den super hyggelige Chill Café nede i byen eller besøg Ella Motel, hvorfra du kan nyde kaffen med udsigt til Ella Gap.

Dag 6: Velkommen til Tissamaharama og Yala Nationalpark!

Så går turen videre til Tissamaharama!

Din privatchauffør har ikke tilladelse til at køre rundt inde i Yala National Park, men det betyder heldigvis ikke, at du ikke kan komme ind at opleve den smukke jungle. Du lejer bare en firehjulstrækker med chauffør, og så vil han køre dig rundt, mens du kan holde udkig efter alle dyrene.

Yala er et af de største naturreservater på Sri Lanka med sine 979 km², og også det mest besøgte. Det kan godt nogle steder minde lidt om en savanne i Afrika, og andre steder er det jungle. Her er bl.a. leoparder, elefanter, krokodiller, vandbøfler, bjørne, antiloper, hjorte, vildsvin og aber. Hvis du er heldig, ser du flotte påfugle med farvestrålende fjerpragt, som kun lever vildt på Sri Lanka udover Indien. Derudover er her et rigt fugleliv med omkring 215 fuglearter. Du kan ikke forvente at se dem alle, specielt ikke de vilde leoparder, som er den største af slagsen i verden - de løber tit deres vej, når mennesker kommer tæt på. Men Yala Nationalpark er et af de bedste steder at spotte dem, og chancerne er bedst fra februar til juli. Du har til gengæld muligheder for at se rigtig mange forskellige dyr og omgivelserne er bare så smukke – høje træer, højt græs og ægte jungle.

Dag 7: Velkommen til Sinharajas regnskov!

Så står den på regnskov!

Du skal nemlig til Sinharaja, der ligger omkring 80 kilometer fra Udawalawe Nationalpark, og her kommer du virkelig ud i den frodige natur og det tropiske klima! Den helt unikke natur i regnskoven er også en af grundene til, at stedet er på UNESCOs liste over verdensarv, for her er både vådland, bjerge, floder og smukke vandfald. Det hedder bestemt ikke en regnskov for ingenting, for over træernes toppe hænger ofte en tåge af tunge regnskyer, og det er netop den megen regn, der gør regnskoven så frodig. Hvis du kommer i august og september eller mellem januar og tidligt i april, slipper du for den værste regn. Navnet Sinharaja betyder Løvekongen, og legenderne fortæller, at folk fra omegnen nedstammer fra mødet mellem en prinsesse og løvekongen, som eftersigende har boet i skoven – vi ved ikke, om det er sandt, men vi kan garantere, at her ikke bor løver mere!

Du må ud og gå en tur i den smukke natur og se dig lidt omkring. Du kan selvfølgelig også bare slappe af på resortet og hvile benene, så du er klar til en dag i regnskoven i morgen?

Dag 8: Tag på udflugt i regnskoven

På en vandretur rundt i regnskoven går du blandt kæmpebregner, lianer og ældgamle, mosbevoksede træer, og du skal holde godt udkig efter farvestrålende fugle og makakaber i trætoppene og forskellige hjortearter, slanger og frøer nede på jorden. Der levede også engang masser af elefanter i regnskoven, og det siges, at der stadig er tre tilbage – det vides dog ikke med sikkerhed, for man har ikke set dem i årevis! Til gengæld kan du – hvis du er rigtig heldig – spotte en leopard!

Tag en trekkingtur op i højderne til regnskovens højeste bjerg, Hinipitigala, eller tag ud til de små landsbyer i og omkring regnskoven. Her arbejder folk for at bevare naturen – de samler dødt træ, plukker medicinske planter og tapper saft fra palmerne, så de kan producere palmesukker. 

Dag 9: Velkommen til Unawatuna!

I dag ankommer du til Unawatuna på Sri Lankas sydvestlige kyst. Unawatuna er en hyggelig og meget lille kystby. Det er en strandby, der har udviklet sig med turismen, så her er mange små souvenirbutikker, hyggelige restauranter og hoteller.

Unawatuna ligger i en bugt, og er beskyttet af et koralrev, hvilket gør, at vandet er roligere her, end ved andre strande på Sri Lanka - i hvert fald i højsæsonen. Der er masser af fisk og skildpadder i havet ud for stranden, og det gør, at her er gode muligheder for dykning. Nogle steder kommer skildpadderne endda op på stranden for at lægge deres æg i yngletiden.

På en lille gåtur langs stranden hører du musikken fra strandens restauranter og barer, og overalt mødes du af smil og imødekommenhed. Der er en afslappet stemning på stranden, sælgerne er ikke påtrængende, og du bør helt bestemt gå en tur hen til strandens vestlige side, hvor du finder Sunset Point. Dette er en klippe, hvorfra du kan se en smuk solnedgang over havet.

Hvis du vil prøve noget mere, som du kan tage med dig hjem til Danmark, kan du også lære at lave fantastisk mad på madlavningskurser. Du kan også leje en cykel og køre langs stranden. Her kan du være heldig at se fiskerne hive deres fangst i land - måske kæmperokker, hammerhajer, sværdfisk eller tun. Du kan også vælge at bo i Hikkaduwa lidt længere vestpå ad kysten. Her er også dejlige hoteller!

Dag 10-14: Nyd livet på Unawatunas dejlige strand

I Unawatuna kan du selvfølgelige bruge tid på stranden. Måske skal du have en yoghurt lassi på stranden eller i en af de små boder langs hovedgaden? Eller hvad med en smuttur til Jungle Beach, der har lidt roligere vand end Unawatuna Beach? Her kommer de lokale tit og bader, når de har fri. Du kan tage en tuctuc på 10 minutter, men du skal også vandre lidt ned ad en lang stensti.

Du kan også leje en cykel og køre langs stranden. Her kan du være heldig at se fiskerne hive deres fangst i land, måske kæmperokker, hammerhaj, sværdfisk eller tun. Du kan også tage en tuk-tuk og bede om en tur lidt ud af byen bare for at se, hvordan der ser ud, der hvor der ikke er så mange turister. Du kan fx køre op på toppen af bakken bagved byen. Det hedder Bonavista og har, som navnet antyder, en flot udsigt ned over bugten og Galle. Køb en sodavand og en pakke kiks fra en bod deroppe og kør så tilbage igen.

Søndag er stranddag i Sri Lanka. Det er denne dag, de fleste har fri, og så skal der slappes af. Det kan ses på stranden, hvor der er mange flere mennesker om søndagen end på ugens andre dage. Den store madkurv bliver pakket med ’rice & curry’, solparasoller og badedyr, og så valfartes der i familieflok til stranden. Som regel er de srilankanske badende mere påklædte, end vi er vant til, og det gælder for alle landets religioner, da den generelle blufærdighedsgrænse her er lidt højere sat, end den er i Danmark. Men ellers er der ikke den store forskel på, hvordan stranden nydes.

Unawatuna ligger tæt på den enestående, gamle, smukke by Galle.

Galle er en virkelig charmerende by, hvor mange minder fra kolonitiden stadig er at se. Her er blandt andet en herlig gammel bymur, hvor folk vandrer rundt om aftenen ved skumringstid. Tag selv en tur her og gå blandt familierne, parrene, de gamle, ja alle der også er ude og nyde stemningen og udsigten over havet. Nogle af de unge fyre hopper har gjort det til en sport at hoppe ud fra bymuren ned i det klippefyldte vand uden at ramme en eneste sten. De vil garanteret spørge dig, om du ikke vil give en lille mønt for at se det - men de hopper, uanset om du betaler eller ej. Stemningen er virkelig hyggelig og afslappet, og du kan rolig sætte et par timer af til bare at slentre rundt og kigge på sjove butikker og spise god mad. De smalle gader bugner nemlig af kunstgallerier, antikvitetsforretninger, butikker, barer og smarte restauranter.

Hvis du har lyst til at være aktiv, kan du tage på forskellige cykelture med guiden Chameera, som ved en hel masse om området. Chameera viser dig alt, hvad der er værd at se, og han kan fortælle små, sjove historier om alle seværdighederne. Du kan vælge en tur rundt i Galle, der bl.a. går forbi fortet, som næsten ligner en hel lille by. Turen tager fire timer, og du får vand og forfriskninger undervejs. Du kan også komme på en tur rundt i lokalområdet. Chameera kender området ud og ind og vil tage dig med rundt til små landsbyer, en lagune, frodige mangroveskove, templer og grønne rismarker. Turen er to timer lang, og du får noget at drikke og små snacks undervejs.

Dag 15: Afrejse fra Sri Lanka

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 16: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Sri Lanka. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Sri Lanka.

Alle hoteller

Tent Camp

Ceylon Adventure

Ceylon Adventure ligger midt i naturen, og for at komme dertil må du ad en lang, spændende sti...

Alle hoteller

Sky Green Resort

Sky Green Resort

Sky Green Resort er et lille og godt hotel med en lidt guesthouse-agtig stemning, og det ligger...

Upgradefra 356,- kr.pr. personpr. dag
Fællesområde

Mountain Heavens

Mountain Heavens ligger i Ella og er et fint hotel med otte meget pæne værelser. Det ligger med...

Upgradefra 388,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

98 Acres Resort and Spa

98 Acres Resort and Spa er et lækkert og berømt boutique hotel, der ligger i bjergene omgivet af...

Alle hoteller

Poolen

Hotel Chandrika

Chandrika Hotel er et super dejligt hotel, der ligger omkring en skøn have, hvor der på begge...

Poolen

Hibiscus Garden Hotel

Hibiscus Garden Hotel er et rigtig hyggeligt hotel, der ligger i en skøn have. Ofte tiltrækker...

Alle hoteller

Rainforest Ecolodge

Rainforest Ecolodge er et hyggeligt lodge, der ligger midt ude i naturen, på kanten til...

Alle hoteller

Rejser til Sri Lanka - Nooit Gedacht Heritage Hotel

Nooit Gedacht Heritage Hotel

Nooit Gedacht er C&C's favorithotel i Unawatuna. Det er et historisk og unikt sted, der blev...

Upgradefra 46,- kr.pr. personpr. dag

Thambapanni Retreat

Thambapanni Retreat er et super hyggeligt, lille og enkelt boutique hotel i den fineste gule...

Upgradefra 86,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Sri Lanka - Thaproban Beach House

Thaproban Beach House

Thaproban Beach House er et skønt, lille hotel med gode værelser med Wifi. Hotellet har ingen...

Upgradefra 338,- kr.pr. personpr. dag

Thaproban Pavilion Waves Unawatuna

Thaproban Pavilion Waves Unawatuna er et fint, nyt hotel lige ud til havet, og med den herligste...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til sri lanka. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Sri Lanka.

Kitulgala

80.427253
6.989601

Ella

81.046274
6.866758,

Tissamaharama (Yala)

81.283
6.283

Sinharaja regnskoven

80.501328
6.389747

Unawatuna

80.252
6.0183

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 17 okt 2018 - 23 okt 2018
Flyselskab
Air India
Voksne fra 12.490,-
Børn u/12 år fra 11.790,-
Afrejse i følgende periode 24 okt 2018 - 31 okt 2018
Flyselskab
Air India
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 13.190,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 12 nov 2018
Flyselskab
Air India
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 13 nov 2018 - 19 nov 2018
Flyselskab
Air India
Voksne fra 13.490,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 20 nov 2018 - 26 nov 2018
Flyselskab
Air India
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 27 nov 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
Air India
Voksne fra 13.490,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 16 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.690,-
Børn u/12 år fra 17.690,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 20.690,-
Børn u/12 år fra 18.490,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.690,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 17.990,-
Børn u/12 år fra 16.590,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 14 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 17.190,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 15 jan 2019 - 28 jan 2019
Flyselskab
Air India
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 29 jan 2019 - 04 feb 2019
Flyselskab
Air India
Voksne fra 15.490,-
Børn u/12 år fra 14.290,-
Afrejse i følgende periode 05 feb 2019 - 11 feb 2019
Flyselskab
Air India
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Afrejse i følgende periode 12 feb 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Air India
Voksne fra 15.490,-
Børn u/12 år fra 14.290,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 10 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.890,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 11 apr 2019 - 17 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.490,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 18 apr 2019 - 06 jun 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.890,-
Børn u/12 år fra 13.740,-
Afrejse i følgende periode 07 jun 2019 - 28 jun 2019
Flyselskab
Air India
Voksne fra 12.990,-
Børn u/12 år fra 12.390,-
Afrejse i følgende periode 29 jun 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 17.590,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 30 jul 2019
Flyselskab
Air India
Voksne fra 13.390,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 31 jul 2019 - 04 okt 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 05 okt 2019 - 15 okt 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 17.590,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode 16 okt 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2019 - 11 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 17.590,-
Børn u/12 år fra 16.190,-
Afrejse i følgende periode 12 dec 2019 - 13 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.190,-
Børn u/12 år fra 16.590,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2019 - 15 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.790,-
Børn u/12 år fra 17.890,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2019 - 29 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 20.490,-
Børn u/12 år fra 18.490,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2019 - 31 dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 17.290,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Colombo t/r.
Alle transporter på rejsen.
7 dages rundrejse i privat bil med chauffør.
13 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Visum til Sri Lanka (omkring 35 USD).
Entréer til seværdigheder og nationalparker.
Drikkepenge overalt - specielt forventer din chauffør omkring 8-10 USD i drikkepenge hver dag.
Evt. obligatorisk julemiddag og nytårsmiddag.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Colombo t/r.
Transport på rundrejsen i Sri Lanka med privat bil/minibus og privatchauffør.
Transport Kitulgala-Ella med offentligt tog gennem smukt landskab fra Nuwara Eliya.
Transport fra hotel til lufthavnen med privat bil/minibus.