Du er her: Lande > Sri Lanka > Rejser > Rejse SL20

Rundrejse og østkystens dejlige strande

17 dages rejse: 2 nætter Unawatuna, 1 nætter Tissamaharama (Yala), 2 nætter Ella, 2 nætter Kandy, 2 nætter Sigiriya og 5 nætter Trincomalee
Rejse: 
SL20
Sri Lanka rejser - Trincomalee
Sri Lankas fantastiske strande, kultur og natur i Unawatuna, Yala Nationalpark, Ella, Kandy, Sigiriya og Trincomalee.

Efter et par dage i strandbyen Unawatuna starter din rundrejse til Sri Lankas højdepunkter. Din privatchauffør starter med at køre dig til Yala Nationalpark, hvor du kan spejde efter leoparder, elefanter og aber i junglen. Næste stop er dejlige Ella midt i bjergene, omgivet af toppe og dale, vandfald og teplantager. Fra Ella skal du med tog til Nuwara Eliya og videre med bil, hvor turen går forbi de mange grønne temarker til Kandy, der ligger i en smuk dal, omkranset af bjerge, søer, floder og vandfald. Herfra kan du besøge et elefantbørnehjem, og se hvordan der bliver taget hånd om de forældreløse unger. Tilbage på rundrejsen står den på et besøg ved Dambulla, der er det bedst bevarede tempelkompleks i hele landet, og et ophold i Sigiriya, hvor Løveklippen er en af de største seværdigheder i Sri Lanka. Turen op på toppen af klippen kan være hård, men udsigten er helt fænomenal. Du slutter af med afslapning i byen Trincomalee ved det Indiske Ocean. Her er op til flere lækre strande, og masser af muligheder for aktiviteter til lands og til vands.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Unawatuna
 3. Unawatuna
 4. Unawatuna - Tissamaharama (Yala)
 5. Tissamaharama (Yala) - Ella
 6. Ella
 7. Ella - Kandy
 8. Kandy
 9. Kandy - Sigiriya
 10. Sigiriya
 11. Sigiriya - Trincomalee
 12. Trincomalee
 13. Trincomalee
 14. Trincomalee
 15. Trincomalee
 16. Trincomalee
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Sri Lanka. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Sri Lanka er grønne temarker, vilde nationalparker, eksotisk dyreliv, smukke kolonitidsbyer, spændende historie og dejlige strande - så gør dig klar til at blive bombarderet med oplevelser og nye indtryk! Nyd flyveturen østover og glæd dig til at opleve landet, der også kaldes "Det lille mirakel".

Dag 2: Velkommen til Unawatuna!

I dag ankommer du til Unawatuna på Sri Lankas sydvestlige kyst. Unawatuna er en hyggelig og meget lille kystby. Det er en strandby, der har udviklet sig med turismen, så her er mange små souvenirbutikker, hyggelige restauranter og hoteller. Unawatuna ligger i en bugt, og er beskyttet af et koralrev, hvilket gør, at vandet er roligere her, end ved andre strande på Sri Lanka - i hvert fald i højsæsonen. Der er masser af fisk og skildpadder i havet ud for stranden, og det gør, at her er gode muligheder for dykning. Nogle steder kommer skildpadderne endda op på stranden for at lægge deres æg i yngletiden. På en lille gåtur langs stranden hører du musikken fra strandens restauranter og barer, og overalt mødes du af smil og imødekommenhed. Der er en afslappet stemning på stranden, sælgerne er ikke påtrængende, og du bør helt bestemt gå en tur hen til strandens vestlige side, hvor du finder Sunset Point. Dette er en klippe, hvorfra du kan se en smuk solnedgang over havet. Hvis du vil prøve noget mere, som du kan tage med dig hjem til Danmark, kan du også lære at lave fantastisk mad på madlavningskurser. Du kan også leje en cykel og køre langs stranden. Her kan du være heldig at se fiskerne hive deres fangst i land - måske kæmperokker, hammerhajer, sværdfisk eller tun. Du kan også vælge at bo i Hikkaduwa lidt længere vestpå ad kysten. Her er også dejlige hoteller!

Dag 3: Nyd stranden i Unawatuna

Unawatuna ligger tæt på den enestående, gamle, smukke by Galle. Galle er Sri Lankas tredjestørste by, og er et virkelig charmerende sted, hvor mange minder fra kolonitiden stadig er at se. Derfor er byen også på UNESCOs verdensarvsliste, og i hele den gamle bymidte bærer huse og kirker præg af kolonitiden - både den hollandske og den engelske. Byens store fort blev opført af portugiserne, efter de havde indtaget byen i 1587, og siden da fordrev hollænderne den portugisiske kolonimagt og videreførte og udbyggede fæstningsværket i 1640. Fortet blev senere overtaget af briterne, da hollænderne forlod landet. Her er også en herlig, gammel bymur, hvor folk vandrer rundt om aftenen, og derudover byder byen på kunstgallerier og antikvitetsforretninger og mange små gader med butikker, barer og smarte restauranter.

Hvis du har lyst til at være aktiv, kan du tage på forskellige cykelture med guiden Chameera, som ved en hel masse om området. Hans cykler er af rigtig god kvalitet, og der er selvfølgelig også cykelhjelme. Chameera viser dig alt, hvad der er værd at se, og han kan fortælle små, sjove historier om alle seværdighederne. Du kan vælge en tur rundt i Galle, der bl.a. går forbi fortet, som næsten ligner en hel lille by. Turen tager fire timer, og du får vand og forfriskninger undervejs. Du kan også komme på en tur rundt i lokalområdet. Chameera kender området ud og ind og vil tage dig med rundt til små landsbyer, en lagune, frodige mangroveskove, templer og grønne rismarker. Undervejs vil Chameera vise dig alle de spændende planter og urter, der vokser i området - her vokser blandt andet krydderier, som du kan smage. Turen er to timer lang, og du får noget at drikke og små snacks undervejs.

Er du interesseret i planter og natur, så kan du også vælge at tage en tur på 4-5 timer til Kaneliya Rainforest, der ligger ca. 36 km. fra Galle. Her er kan du vandre i den smukke natur, se vandfald og spejde efter aber, fugle og vandfald - og husker du badetøjet, får du måske også chancen for at bade i kølige, naturlige pools.

Dag 4: Velkommen til Tissamaharama og Yala Nationalpark!

Så går turen videre til Tissamaharama!

Din privatchauffør har ikke tilladelse til at køre rundt inde i Yala National Park, men det betyder heldigvis ikke, at du ikke kan komme ind at opleve den smukke jungle. Du lejer bare en firehjulstrækker med chauffør, og så vil han køre dig rundt, mens du kan holde udkig efter alle dyrene.

Yala er et af de største naturreservater på Sri Lanka med sine 979 km², og også det mest besøgte. Det kan godt nogle steder minde lidt om en savanne i Afrika, og andre steder er det jungle. Her er bl.a. leoparder, elefanter, krokodiller, vandbøfler, bjørne, antiloper, hjorte, vildsvin og aber. Hvis du er heldig, ser du den flotte påfugl med den store fjerpragt, som kun lever vildt på Sri Lanka udover Indien. Derudover er her et rigt fugleliv med omkring 215 fuglearter. Du kan ikke forvente at se dem alle, specielt den vilde leopard, som er den største af slagsen i verden, da den ingen naturlige fjender har på Sri Lanka. Den løber tit sin vej, når mennesker kommer tæt på, men der er gode muligheder for at se rigtig mange forskellige dyr og omgivelserne er bare så smukke – høje træer, højt græs og ægte jungle.

Dag 5: Velkommen til dejlige Ella!

I dag ankommer du til Ella.

Ella er er et af de dejligste steder i hele Sri Lanka - og med nogle af de allersmukkeste naturoplevelser! Det er en lille hyggelig by med ca. 1.000 indbyggere, og den ligger ekstremt smukt i bjergene omgivet af toppe og dale, vandfald og teplantager.

Du skal helt sikkert ud og vandre i bjergene, mens du er her. Du kan godt begynde at lave benstræk, så du er klar til den ene smukke vandretur efter den anden,

Dag 6: Ellas flotte bjerge

Ella er et perfekt udgangspunkt for vandreture og trekking i den skønne natur. En af de bedste trekkingture er på ca. 2 timer hen til Little Adam's Peak et af bjergene i nærheden. Har du mod på en lidt større udfordring, så tag op til Ellas Rock, det tager ca. 2 timer op og 2 timer ned. Det er en lidt hård tur, men der er den smukkeste udsigt fra toppen...sæt dig godt til rette på stenene og nyd det. På vejen ned kan du bade i et lækkert vandfald - det kræver lidt behændighed men er en dejlig forfriskende oplevelse.

Fra Ella kan du selvfølgelig vandre op og kigge ud gennem Ella Gap, en dal mellem bjergene, der åbner sig op sydover. Det er en af de mest berømte og måske den smukkeste udsigt i hele Sri Lanka.

Du kan også tage ud til Demodara Nine Arch Bridge om morgenen, hvor der er en flot, gammel bro, hvor togene kører over i det skønne landskab. Hvis du kan lide den srilankanske mad, kan du også bringe den med dig hjem ved at prøve et madlavningskursus i Ella Spice Garden, som i sig selv er en underholdende oplevelse. Her vil du lære de srilankanske krydderier samt madlavningsteknikker at kende. Har du lyst til en god kop kaffe eller noget lækker mad, så tag hen til den super hyggelige Chill Cafe nede i byen, eller besøg Ella Motel, hvorfra du kan nyde kaffen med udsigt til Ella Gap.

Dag 7: Med tog og bil til skønne Kandy

I dag skal du længere nordpå. Du kører forbi Sri Lankas berømte og næstvigtigste eksport: De store plantager med te. Du har mulighed for at tage en masse billeder af de mange temarker. Der siges at være over 3.000 tefabrikker i Sri Lanka! Hvis du har lyst, kan du stoppe ved en af dem og få en guidet tur.

På vejen kan du besøge Peradeniya botaniske have, som blev anlagt for kong Keerthi Sri Rajasingha i 1700-tallet.

Snart ankommer du til Kandy, øens næststørste by, som ligger i knap 500 meters højde. Byen, som er et gammelt kongerige, er bygget omkring en sø i en smuk dal, omkranset af bjerge, floder, søer, vandfald og landets største flod, Mahaweli Ganga. Da Kandy har fungeret som gammel hovedstad og kongeby, vil du opleve gamle og flotte gader, når du går rundt i byen. Selvom Kandy er Sri Lankas næststørste by, er her ikke kaotisk, men nærmere charmerende pga. den gamle arkitektur nogle steder. Du finder mange forskellige restauranter og et stort butikscenter i byen med 400 butikker. Kandys største seværdighed er templet med Buddhas hellige tand. Det er et enkelt, men meget stort tempel, og alle er meget ærbødige deroppe. Som navnet indikerer, har templet en af Buddhas tænder, som helligt minde, men desværre bliver den kun vist frem en gang hvert fjerde år. En af de ting, som du bør se, mens du er i Kandy, er den traditionsrige kandydans, hvor danserne er klædt ud, spyer med ild og går på glødende kul. Showet foregår på en teaterscene og er bestemt et besøg værd. Hvis du er heldig at være i Kandy i juli eller august(den bestemte dato varierer afhængig af, hvornår der er fuldmåne), vil der blive afholdt den såkaldte Esala Perahera festival i ca. 10 dage med optog af dansere, akrobater og elefanter, som alle er flot dekoreret med guld og ædelsten - også elefanterne!

Dag 8: Nyd dejlige Kandy

Gå rundt i byen og oplev livet og stemningen, eller tag måske på en udflugt?

Fra Kandy kan du nemt besøge Peradeniya Garden, en flot botanisk have anlagt for kong Keerthi Sri Rajasingha i 17 hundrede tallet - her er smukke, gamle træer og fred og ro. En times tid fra Kandy ligger Pinnawala Elephant Orpanage - et børnehjem for forældreløse elefantunger. Du kan også besøge Lankathilaka Srine, et flot tempel med imponerende malerier, eller Gadaladeniya-templet, der ligger med flot udsigt på en bakketop. Eller Embekke Devalaya, som er et sted med flotte, antikke træudskæringer. Og det er flotte omgivelser - lidt uden for Kandy blev det meste af Steven Spielbergs film, Indiana Jones and the Temple of Doom, optaget med Harrison Ford i hovedrollen! Snak med din chauffør om mulighederne.

Dag 9: Videre til Sigiriya - med stop i krydderihave og Dambulla

I dag skal du videre på din rundrejse. Du bliver hentet efter morgenmaden og kører af sted mod Sigiriya.

Mange af vores bedste mediciner kommer oprindeligt fra Sri Lanka. På køreturen i dag kommer du op i 1.000 meters højde, hvor klimaet er ideelt, så alt kan vokse her. Spændende er her i hvert fald, og du kan købe cremer mod alt! Du kan stoppe og besøge Spice og Herbal Garden, et sted hvor en masse forskellige urtehaver er samlet.

Hvis du har lyst, kan du besøge den ældste stenbygning i landet - Nalanda Gedige. Herefter starter "The Spiceroad" - en strækning på ca. 5 km på vejen mod Kandy. Her er der hundredvis af små økologiske landbrug, der dyrker alverdens natur- mediciner lavet på krydderier og planter.

Du kan også komme forbi Dambulla - det største og bedst bevarede tempelkompleks i Sri Lanka. Oppe på toppen af en stor klippe venter guiderne - vælg en (det koster ikke meget), og begynd rundturen i de berømte huler. I en grotte er der 48 store Buddhafigurer - nogle i træ, nogle i mursten - og en af dem er næsten 14 meter lang! Her er højtideligt og værdigt, og mange Srilankanere knæler og beder en lille bøn. Den næste hule er endnu smukkere, og faktisk 300 år ældre. Den blev skabt for næsten 2.000 år siden. Buddhaskikkelserne er mere yndefulde, loftet er malet og du kan overalt skimte de gamle fresco-malerier.

Endelig ankommer du til Sigiriya, der er en lille, hyggelig by, opkaldt efter Sigiriya klippen - en af Sri Lankas største attraktioner. Løveklippen (som Sigiriya betyder) er en ca. 200 meter høj klippe, hvor en af Sri Lankas tidligere konger opførte et kæmpe palads på toppen omkring det 5. århundrede. Her var en fæstning, paladset, smukke haveanlæg, badebassiner, springvand og skulpturer. For at komme op på toppen, skal du gå rigtig mange trin op ad en trappe. På vejen er der mange over 1.000 år gamle fresko-malerier af kvinder - kongen kunne godt lide damer og havde mere end 500 koner... Oppe på toppen skal du tage det stille og roligt. Det er simpelthen så smukt, at det næsten ikke er til at bære. Du ser de gamle bygningers konstruktion, og udsigten rækker milevidt - trætoppe, jungle, bjerge - uspoleret natur så langt øjet rækker.

Nedturen går hurtigt (husk at strække ud, når du kommer ned - ellers får du ondt i læggene i morgen) og pludselig er du omringet af sælgere, der vil have dig til at købe alt muligt - både smukke ting og turistbras.

Når du når frem til Sigiriya, skal du checke ind på dit hotel.

Dag 10: Tag på opdagelse i Sigiriya

Hvis du ikke nåede det i går, så gå i dag op på toppen af løveklippen. Du har også flere forskellige muligheder for heldagsudflugter. Er du interesseret i historie, så skal du tage til enten Anuradhapura, en af de gamle kongehovedstæder, eller til Polonnaruwa, som nok er den mest spændende af de to, for her er alle de gamle templer, monumenter osv., samlet på et mindre område. Er du mere til natur og elefanter, så tag til Minneriya National Park. Du kan sagtens kombinere nationalparken og Polonnaruwa. Snak med din chauffør om mulighederne. Vil du prøve noget helt andet, og er du i området fra november til april, kan du igennem vores agent Rasith, bestille en tur i luftballon - hvis ellers vejret er til det! En fantastisk og anderledes måde at opleve naturen på og se klippen fraoven.

Dag 11: Velkommen til Trincomalee!

I dag ankommer du til Trincomalee!

Trincomalee - eller Trinco, som byen bliver kaldt i folkemunde - ligger på østkysten lige ved det Indiske Ocean. Byens placering har været vigtig historisk set, og den har fungeret som en befæstet havneby i mange hundrede år. Faktisk har byen en lille dansk historie, da Danmark havde kontrol over havnebyen omkring år 1620. Derefter skiftede byen hænder mange gange til forskellige lande. Du vil dog ikke mærke eller se i dag, at Trinco tidligere har været dansk. I dag er det en forholdsvis stor by med liv omkring havnen og strandende. Her er mange flotte strande - fx Uppuveli og Nilaveli. Uppuveli ligger lidt uden for Trinco, og her er det ikke unormalt at se en ko komme gående på stranden eller en hvalhale ude i bølgerne.

Dag 12-15: Nyd livet på stranden i Trincomalee

I Trincomalee kan du rigtig nyde stranden og havet med beachvolley, snorkling og dykning. Stranden Nilaveli ligger ca. 20 km nordvest fra Trinco, og også her er der masser af muligheder for at slappe af, solbade, at tage på dykkerture, bade, fiske eller bare få læst den bog, du længe har villet læse. Fra februar til oktober er her hvaler tæt ved kysten, og du kan komme ud at se dem på en bådtur i denne periode, hvis du har lyst til en lille sejltur på havet. Det er altså en hel speciel oplevelse at se de kæmpemæssige dyr svømme rundt i havet! I Kanniya, som ligger tæt ved Trinco, kan du prøve nogle af de såkaldte hot springs. Der er bygget brønde op ved de varme kilder, og mange bruger dem, da de mener, at vandet har en healende effekt. Det er et religiøst sted, så husk, at du skal optræde med respekt over for stedet ved ikke at bade med alt for lidt tøj på og ikke bruge sæbe. Det første tempel i Sri Lanka, Thiriyaya Ancient Buddhist Temple, findes kun 35 km fra Trinco og er bestemt et besøg værd. Du kan også tage en tur ud at se det gamle portugisiske Fort Frederick fra 1624.

Dag 16: Afrejse fra Sri Lanka

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Sri Lanka. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Sri Lanka.

Alle hoteller

Nooit Gedacht Heritage Hotel

Nooit Gedacht er C&C's favorithotel i Unawatuna. Det er et historisk og unikt sted, der blev...

Upgradefra 195,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Hotel Flower Garden

Hotel Flower Garden er et hyggeligt resort, der ligger 500 meter fra havet. De små, enkle...

Upgradefra 92,- kr.pr. personpr. dag
Facaden

Thaproban Beach House

Thaproban Beach House er et skønt, lille hotel med gode værelser med Wifi. Hotellet har ingen...

Upgradefra 303,- kr.pr. personpr. dag
Stranden

Calamander Unawatuna Beach (UBR)

Calamander Unawatuna Beach (også kaldet UBR) er et flot resort lige ud til vandet ved Unawatuna...

Alle hoteller

Poolen

Hotel Chandrika

Chandrika Hotel er et super dejligt hotel, der ligger omkring en skøn have, hvor der på begge...

Poolen

Hibiscus Garden Hotel

Hibiscus Garden Hotel er et rigtig hyggeligt hotel, der ligger i en skøn have. Ofte tiltrækker...

Alle hoteller

Upgrade
Poolen

Cinnamon Wild

Cinnamon Wild er et meget flot lodge, der ligger i forbindelse med Yala Nationalpark. Der er...

Alle hoteller

Sky Green Resort

Sky Green Resort

Sky Green Resort er et lille hotel med en lidt guesthouse-agtig stemning, og det ligger i skønne...

Upgradefra 363,- kr.pr. personpr. dag
Fællesområde

Mountain Heavens

Mountain Heavens ligger i Ella og er et fint hotel med otte meget pæne værelser. Det ligger med...

Upgradefra 375,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

98 Acres Resort and Spa

98 Acres Resort and Spa er et lækkert og berømt boutique hotel, der ligger i bjergene omgivet af...

Alle hoteller

Facaden

Queens Hotel

Queens Hotel blev bygget i 1841 og er et gammelt og hyggeligt hotel med sjæl. Værelserne er...

Upgradefra 109,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Hotel Suisse

Hotel Suisse er en gammel ministerbolig, der senere hen blev overtaget af briterne og brugt som...

Upgradefra 370,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Cinnamon Citadel Kandy

Cinanmon Citadel er et nyere og flot hotel, der ligger lige uden for byen i dejlig fredelige...

Alle hoteller

Rejser til Sri Lanka - Hotel Sigiriya

Hotel Sigiriya

Hotel Sigiriya er et eksotisk sted med en flot have, en kæmpe pool og et dejligt spa område. På...

Upgrade
Poolen

Sigiriya Village

Sigiriya Village hotel er et hyggeligt og fredeligt hotel, der ligger midt i idyllen af en...

Upgradefra 216,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Aliya Resort & Spa

Aliya Resort & Spa er et forholdsvis nyt og flot hotel i smukke omgivelser, der ligger med...

Alle hoteller

Poolen

Sea Lotus Park Hotel

Sea Lotus Park Hotel er et enkelt hotel, der ligger helt ud til stranden. På hotellet kan du...

Upgradefra 172,- kr.pr. personpr. dag
Nilaveli Beach Hotel

Nilaveli Beach Hotel

Nilaveli Beach Hotel er et flot strandhotel midt på den berømte hvide Nilaveli strand. Det er en...

Upgradefra 304,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Trinco Blu by Cinnamon

Trinco Blu by Cinnamon er et stort, smukt hotel, som ligger i udkanten af byen lige ud til en...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til sri lanka. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Sri Lanka.

Unawatuna

80.252
6.0183

Tissamaharama (Yala)

81.283
6.283

Ella

81.046274
6.866758,

Kandy

80.6350
7.2964

Sigiriya

80.759862
7.955164

Trincomalee

81.233
8.566

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 08 dec 2017 - 14 dec 2017
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 15.190,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2017 - 16 dec 2017
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 18.190,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2017 - 19 dec 2017
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 17.090,-
Børn u/12 år fra 15.590,-
Afrejse i følgende periode 19 dec 2017 - 20 dec 2017
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 18.290,-
Børn u/12 år fra 15.940,-
Afrejse i følgende periode 22 dec 2017 - 27 dec 2017
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 20.290,-
Børn u/12 år fra 18.090,-
Afrejse i følgende periode 29 dec 2017 - 30 dec 2017
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 20.990,-
Børn u/12 år fra 18.590,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2017 - 31 dec 2017
Flyselskab
KLM
Voksne fra 25.090,-
Børn u/12 år fra 21.490,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2018 - 07 jan 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.190,-
Børn u/12 år fra 15.540,-
Afrejse i følgende periode 08 jan 2018 - 22 jan 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 22 jan 2018 - 28 jan 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.090,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 28 jan 2018 - 18 feb 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.490,-
Børn u/12 år fra 14.690,-
Afrejse i følgende periode 19 feb 2018 - 26 feb 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 26 feb 2018 - 24 mar 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 13.140,-
Afrejse i følgende periode 25 mar 2018 - 01 apr 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 03 apr 2018 - 22 jun 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 13.190,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2018 - 29 jun 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 13.290,-
Afrejse i følgende periode 30 jun 2018 - 21 aug 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.090,-
Børn u/12 år fra 13.890,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 20 jul 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2018 - 31 aug 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 13.790,-
Afrejse i følgende periode 31 aug 2018 - 31 okt 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 13.190,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.890,-
Børn u/12 år fra 13.940,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 22 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.390,-
Børn u/12 år fra 14.290,-
Inkluderet: 

Fly København-Colombo t/r.
Alle transporter på rejsen.
Rundrejse i privat bil med chauffør.
14 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Visum til Sri Lanka (omkring 35 USD).
Entréer til seværdigheder og nationalparker.
Drikkepenge overalt - specielt forventer din chauffør omkring 8-10 USD i drikkepenge hver dag.
Evt. obligatorisk julemiddag og nytårsmiddag.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Rejsen anbefales i perioden maj-november.
I 10 dage i august vil der være et tillæg for hotellet i Kandy pga. Kandy festival.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly København-Colombo t/r.
Transport på rundrejsen i Sri Lanka med privat bil/minibus og privatchauffør.
Transport fra Ella til Nuwara Eliya med tog gennem smukt landskab.
Transport mellem hoteller, togstationer og lufthavne med privat bil/minibus.