Du er her: Lande > Sri Lanka > Rejser > Rejse SL14J

Rundrejse og tre skønne strande

21 dages rejse: 3 nætter Kalpitiya, 1 nat Anuradhapura, 2 nætter Sigiriya, 2 nætter Kandy, 1 nat Nuwara Eliya, 2 nætter Ella, 1 nat Tissamaharama (Yala Nationalpark), 3 nætter Tangalle og 3 nætter Unawatuna
Rejse: 
SL14J
Oplev de største seværdigheder som Sigiriya, Ella's Gap og Yala Nationalpark, de spændende byer Anuradhapura, Kandy og Nuwara Eliya, og du kan slappe af i de tre herlige strandbyer Kalpitiya, Tangalle og Unawatuna!

Din rundrejse starter i Kalpitiya, hvor du har et par dage ved stranden og rig mulighed for at opleve delfiner. Der er nemlig rigtig mange delfiner i Kalpitiya, og det skulle være det bedste sted i hele Sri Lanka at se dem! Du har en enkelt nat i den gamle kongeby Anuradhapur, der med sine mange hellige tempelruiner vidner om landets historie. Så går turen videre til den fantastiske Sigiriya klippe, der nok er Sri Lankas mest kendte seværdighed. Fra toppen er der en flot udsigt ud over landskabet, og du vil næsten føle, at du drømmer, når du står her og kigger ud over det hele. Næste stop er den hyggelige by Kandy, hvor du kan besøge Buddhas hellige tandtempel. I Nuwara Eliya står den på fortryllende grønne teplantager for alle pengene i den hyggelige engelske kolonitidsby, og du kan få en god mundfuld frisk bjergluft. Nu tager du toget - en helt vild oplevelse i smukke, smukke omgivelser - til Ella med det verdensberømte udsigtspunkt Ella's Gap. Her kan du se ud over de frodige bjerge, dale og teplantager, og det er bare om at snørre vandrestøvlerne, for der er masser af muligheder for trekkingture. Fra bjergene går det nu nedad til byen Tissamaharama ved siden af Yala Nationalpark, hvor du kan tage en tur i jeep rundt og se elefanter og leoparder - hvis du er heldig. Og så til strandbyerne! Du har tre dage i fiskerbyen Tangalle, hvor der er smukke, gyldne sandstrande og masser af palmer. Du har også et par dage i vores yndlingsstrandby Unawatuna, hvor du bare kan slappe eller måske besøge den nærliggende by Galle. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Kalpitiya
 3. Kalpitiya
 4. Kalpitiya
 5. Kalpitiya - Anuradhapura
 6. Anuradhapura - Sigiriya
 7. Sigiriya
 8. Sigiriya - Kandy
 9. Kandy
 10. Kandy - Nuwara Eliya
 11. Nuwara Eliya - Ella
 12. Ella
 13. Ella - Tissamaharama (Yala)
 14. Tissamaharama (Yala) - Tangalle
 15. Tangalle
 16. Tangalle
 17. Tangalle - Unawatuna
 18. Unawatuna
 19. Unawatuna
 20. Unawatuna
 21. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Sri Lanka. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Sri Lanka er grønne temarker, vilde nationalparker, eksotisk dyreliv, smukke kolonitidsbyer, spændende historie og dejlige strande - så gør dig klar til at blive bombarderet med oplevelser og nye indtryk! Nyd flyveturen østover og glæd dig til at opleve landet, der også kaldes "Det lille mirakel".

Dag 2: Velkommen til Kalpitiya!

I dag ankommer du til Kalpitiya!

Kalpitiya halvøen ligger mellem havet og en stor lagune, og her er det de små fiskersamfund, der dominerer. Den største by på halvøen ligger helt oppe på spidsen og har samme navn. Her kan du se Det Hollandske Fort og St. Peters Kirke, som begge er interessante eksempler på Sri Lankas lange historie og koloniale fortid.

Og så er her selvfølgelig herlige strande - en af dem er Dolphin Beach, hvor du skal bo! Som navnet antyder, lever der delfiner i vandet ud for stranden, og Kalpitiya er nok i det hele taget det bedste sted i Sri Lanka at se delfiner. Fra november til marts er der tusindvis af dem her, så du må ud på en sejltur og holde udkig efter dem! Det er i øvrigt heller ikke unormalt at møde æsler på stranden.

Dag 3-4: Nyd stranden i Kalpitiya

Nyd den afslappede stemning, besøg fiskerlandsbyer og få indblik i livet på landet.

Du kan også tage på en sejltur på Kala Oya River, der er omgivet af mangroveskov, hvilket giver dyrelivet rigtig gode betingelser, og derfor er der mange spændende dyr at se! Kig efter de mange forskellige fugle og hold udkig efter aberne inde på flodbredden.

Hvis du kan lide dykning og snorkling, ligger Sri Lankas største koralrev kun en times sejlads fra Kalpitiya. Revet er hjem for mange tropiske fisk, revhajer og en gang i mellem kommer der også en skildpadde forbi. Kalpitiya er også et godt sted at kitesurfe, specielt fra maj til september, hvor der blæser mere.

Dag 5: Velkommen til Anuradhapura!

I dag skal du videre til Anuradhapura - en by med masser af historie!  

Det var nemlig Anuradhapura kongeriget, der var var det første rigtige kongerige i Sri Lanka. Det eksisterede fra år 377 f.Kr. til år 993 e. Kr. og blev ledet af kong Pandukabhaya. Byen blev grundlagt omkring dét figentræ, der eftersigende skulle stamme fra det træ, som Siddhartha Gautama befandt sig under, da han opnåede indsigt og blev til Buddha. Træet er altså over 2.000 år gammelt! 

Der findes mange flot bevarede ruiner af bygninger i Anuradhapura, herunder 8 hellige steder, der eftersigende blev besøgt af selveste Buddha. Du kan også se en af verdens største stupaer, Ruwanwelisaya, der blev bygget af Kong Dutugemunu i år 140 f.Kr., et klippetempel og Thuparama Dagoba, som er den ældste buddhistiske stupa i Sri Lanka. Den er formet som en klokke og blev bygget til at huse et af Buddhas kraveben. 

Besøg også Isurumuniya, der er et buddhistisk tempel, som blev bygget af kong Devanampiyatissa i år 300 før vores tidsregning. Templet er mest kendt for de mange stenudhugninger, blandt andet en udhugning af to elskere, der viser prins Saliya (søn af den store kong Dutugamunu) og hans elskerinde Asokamala. Han opgav sin ret til tronen for at gifte sig med Asokamala, der var af lavere status. 

Her er flere muligheder for udflugter - måske skal du på en trekkingtur til Mihintale? Det er en bjergtop af stor religiøs betydning. Det siges, at det er her, at buddhismen i Sri Lanka udsprang, da den buddhistiske munk Mahinda mødte kong Devanampiyatissa. Men den største seværdighed er og bliver nok Wilpattu Nationalpark, som ligger 30 kilometer fra byen - her kan du være heldig at opleve leoparder, påfugle, elefanter og mange andre dyr.

Dag 6: Velkommen til Sigiriya!

I dag ankommer du til Sigiriya - en lille, hyggelig by, opkaldt efter Sigiriya-klippen.

Sigiriya-klippen er en af de største seværdigheder i Sri Lanka. Ordet Sigiriya betyder "løve", og klippen hedder da også Løveklippen på dansk. Det er en ca. 200 meter høj klippe, hvor en af Sri Lankas tidligere konger opførte et kæmpe palads på toppen omkring det 5. århundrede. Det var et imponerende byggeri, der både bestod af en fæstning, smukke haveanlæg, badebassiner, springvand og skulpturer. For at komme op på toppen, skal du gå rigtig mange trin op ad en trappe. På vejen er der et par 1.000 år gamle fresko-malerier af kvinder - kongen kunne godt lide damer og havde mere end 500 koner...

Oppe på toppen skal du tage det stille og roligt. Det er simpelthen så smukt, at det næsten ikke er til at bære. Du ser de gamle bygningers konstruktion, og udsigten rækker milevidt – trætoppe, jungle, bjerge uspoleret natur så langt øjet rækker. Selv aberne, der klatrer rundt på stakittet og svinger sig i træerne, ser ud til at nyde synet og de smukke omgivelser.

Turen ned går hurtigt (husk at strække ud, når du kommer ned – ellers får du ondt i læggene i morgen) og pludselig er du omringet af sælgere, der vil have dig til at købe alt muligt – både smukke ting og turistbras.

Dag 7: Oplev den fantastiske Sigiriya klippe

Hvis du ikke nåede det i går, så gå i dag op på toppen af Løveklippen. Eller måske vil du bare opleve klippen i et andet lys - her er afsindigt smukt tidligt om morgenen eller sidst på eftermiddagen!

Du har også flere forskellige muligheder for heldagsudflugter.

Er du interesseret i historie, så skal du tage til enten Anuradhapura, en af de gamle kongehovedstæder, eller til Polonnaruwa, som nok er den mest spændende af de to, for her er alle de gamle templer, monumenter osv., samlet på et mindre område.

Er du mere til natur og elefanter, så tag til Minneriya National Park. Du kan sagtens kombinere nationalparken og Polonnaruwa. Snak med din chauffør om mulighederne. Vil du prøve noget helt andet, og er du i området fra november til april, kan du igennem vores agent Rasith, bestille en tur i luftballon - hvis ellers vejret er til det. En fantastisk og anderledes måde at opleve naturen på og se klippen fraoven.

Du kan også besøge en skole, som C&C Hjælpeprogrammer har støttet. Skolen har fået installeret isoleringsplader under taget i klasselokalerne, så der nu er knapt så varmt, når solen står lige ned på metaltaget, og der er også kommet loftsvifter og lyspærer op. 

Dag 8: Velkommen til smukke Kandy!

I dag ankommer du til Kandy.

Kandy er en større by, som ligger i knap 500 meters højde. Byen, som er et gammelt kongerige, er bygget omkring en sø i en smuk dal, omkranset af bjerge, floder, søer, vandfald og landets største flod, Mahaweli Ganga. Da Kandy har fungeret som gammel hovedstad og kongeby, vil du opleve gamle og flotte gader, når du går rundt i byen. Selvom Kandy er Sri Lankas næststørste by, er her ikke kaotisk, men nærmere charmerende pga. den gamle arkitektur nogle steder. Du finder mange forskellige restauranter og et stort butikscenter i byen med 400 butikker. Kandys største seværdighed er templet med Buddhas hellige tand. Det er et enkelt, men meget stort tempel, og alle er meget ærbødige deroppe. Som navnet indikerer, har templet en af Buddhas tænder, som helligt minde, men desværre bliver den kun vist frem en gang hvert fjerde år. En af de ting, som du bør se, mens du er i Kandy, er den traditionsrige kandydans, hvor danserne er klædt ud, spyer med ild og går på glødende kul. Showet foregår på en teaterscene og er bestemt et besøg værd. Hvis du er heldig at være i Kandy i juli eller august(den bestemte dato varierer afhængig af, hvornår der er fuldmåne), vil der blive afholdt den såkaldte Esala Perahera festival i ca. 10 dage med optog af dansere, akrobater og elefanter, som alle er flot dekorerede med guld og ædelsten - også elefanterne!

Dag 9: På opdagelse i Kandy

Gå rundt i byen og oplev livet og stemningen, besøg de mange farvestrålende markeder eller tag i Peradeniya Garden, en flot botanisk have anlagt for kong Keerthi Sri Rajasingha i 17 hundrede tallet - her er smukke, gamle træer og fred og ro og måske en milliard flyvende hunde over dit hoved. Har du ikke fået souvenirs nok med i kufferten, så læg vejen forbi byens store marked, som er et mylder af boder, krydderier, frugter og tingeltangel.

Hvis du er heldig at være i Kandy i juli eller august (den bestemte dato varierer afhængig af, hvornår der er fuldmåne), holder de den såkaldte Esala Perahera festival i ca. 10 dage med optog af dansere, akrobater og elefanter, som alle er flot dekorerede med guld og ædelsten - også elefanterne!

Du kan også besøge Lankathilaka Srine, et flot tempel med imponerende malerier, eller Gadaladeniya-templet, der ligger med flot udsigt på en bakketop. Eller Embekke Devalaya, som er et sted med flotte, antikke træudskæringer. Og det er flotte omgivelser - lidt uden for Kandy blev det meste af Steven Spielbergs film, Indiana Jones and the Temple of Doom, optaget med Harrison Ford i hovedrollen! Snak med din chauffør om mulighederne.

Dag 10: Velkommen til Nuwara Eliyas smukke temarker

I dag skal du videre på din rejse, og du kører forbi en af Sri Lankas mest berømte eksporter: de store plantager med te. Der siges at være over 3.000 tefabrikker i Sri Lanka! Stop ved en af dem og få en guidet tur... På vejen kan du besøge Peradeniya botaniske have.

Snart ankommer du til Nuwara Eliya! Nuwara Eliya er en gammel, engelsk teplantage-by, og det var også her, de rige englændere og officerer tog op til om sommeren på grund af klimaet. Faktisk så ligner dele af Nuwara Eliya en mindre, gammel, engelsk by med bindingsværkshuse, og byen bliver da også kaldt Little England. Nuwara Eliya ligger ved en flot sø, og du kan gå en tur langs bredden eller måske sejle en lille tur på den. Gå rundt i byen og nyd stemningen eller besøg nogle gode markeder, hvor du kan købe alverdens ting og sager.

Området omkring Nuwara Eliya er meget frodigt, og det er her, at mange grøntsager bliver dyrket og derefter fragtet til kystbyerne. De kartofler og avokadoer, som du finder på markederne ved kysten, er sikkert dyrket omkring Nuwara Eliya. I 1867 begyndte britiske James Taylor at dyrke te i det srilankanske højland, og sammen med en vis Hr. Thomas Lipton udviklede han tedyrkeriet på Sri Lanka. I dag findes der over 3.000 tefabrikker i Sri Lanka - mange af dem i bjergene omkring Nuwara Eliya. Tæt på Nuwara Eliya ligger Horton Plains Nationalpark, hvis du har lyst til lidt naturoplevelser. Her kan du se Sambar rådyr, smukke landskaber, vandfald og det fantastiske klippebjerg, der bliver kaldt World's End, fordi det - ja, ligner verdens ende!

Dag 11: Med tog til Ella

I dag skal du med toget til Ella - en tur på ca. 6 timer.

Det er en meget berømt og meget, meget smuk togstrækning! Toget kører nemlig gennem et landskab med smuk natur, flotte vandfald og temarker i massevis. Folk vinker til dig fra plantagerne, og du kører forbi bittesmå landsbyer - og sågar igennem skyer!

Togbilletter er lidt besværlige at booke i Sri Lanka, og det er aldrig til at vide, hvilken vogn du kommer til at sidde i. Vi booker altid plads på 2. eller 3. klasse, fordi de har meget mere charme end 1. klasse. Nogle gange er vognene pæne og nydelige, andre gange ligner det nærmest en kreaturvogn. Der er ingen forplejning om bord, så tag lidt frugt, vand og kiks med og hæng så ellers med hovedet ud af vinduet og vind i håret og se ud over de smukke omgivelser.

I Ella bliver du hentet på stationen og kørt til dit hotel. Ella er en lille by med ca. 1.000 indbyggere, der ligger smukt i bjergene omgivet af toppe og dale, vandfald og teplantager.

Dag 12: En dag i Ellas bjerge

Ella er et perfekt udgangspunkt for vandreture og trekking i bjergene. En af de bedste trekkingture er på ca. to timer op ad Little Adam's Peak et af bjergene i nærheden. Har du mod på en lidt større udfordring, så tag op til Ellas Rock - det tager ca. 2 timer op og 2 timer ned. Det er en lidt hård tur, men der er den smukkeste udsigt fra toppen... Du kan se lige ind i skyerne på bjergene overfor. Sæt dig godt til rette på stenene og nyd det. På vejen ned kan du bade i et lækkert vandfald - det kræver lidt behændighed, men det er en dejlig forfriskende oplevelse.

Fra Ella kan du selvfølgelig vandre op og kigge ud gennem Ella Gap, en dal mellem Ella Rock og Little Adam's Peak, der åbner sig op sydover. Det er en af de mest berømte og måske den smukkeste udsigt i hele Sri Lanka.

Du kan også tage ud til Demodara Nine Arches Bridge om morgenen. Det er en flot gammel bro, hvor togene kører over i det skønne landskab. Hvis du kan lide den srilankanske mad, kan du også bringe den med dig hjem ved at prøve et madlavningskursus i Ella Spice Garden, som i sig selv er en underholdende oplevelse. Her vil du lære de srilankanske krydderier samt madlavningsteknikker at kende. Har du lyst til en god kop kaffe eller noget lækker mad, så tag hen til den super hyggelige Chill Café nede i byen eller besøg Ella Motel, hvorfra du kan nyde kaffen med udsigt til Ella Gap.

Dag 13: Velkommen til Yala Nationalpark i Tissamaharama!

Så går turen videre til Tissamaharama!

Din privatchauffør har ikke tilladelse til at køre rundt inde i Yala National Park, men det betyder heldigvis ikke, at du ikke kan komme ind at opleve den smukke jungle. Du lejer bare en firehjulstrækker med chauffør, og så vil han køre dig rundt, mens du kan holde udkig efter alle dyrene.

Yala er et af de største naturreservater på Sri Lanka med sine 979 km², og også det mest besøgte. Det kan godt nogle steder minde lidt om en savanne i Afrika, og andre steder er det jungle. Her er bl.a. leoparder, elefanter, krokodiller, vandbøfler, bjørne, antiloper, hjorte, vildsvin og aber. Hvis du er heldig, ser du den flotte påfugl med den store fjerpragt, som kun lever vildt på Sri Lanka udover Indien. Derudover er her et rigt fugleliv med omkring 215 fuglearter. Du kan ikke forvente at se dem alle, specielt den vilde leopard, som er den største af slagsen i verden, da den ingen naturlige fjender har på Sri Lanka. Den løber tit sin vej, når mennesker kommer tæt på, men der er gode muligheder for at se rigtig mange forskellige dyr og omgivelserne er bare så smukke – høje træer, højt græs og ægte jungle.

Dag 14: Velkommen til dejlige Tangalle!

I dag ankommer du til Tangalle - en stor, charmerende fiskerby, som ligger ud til kysten i det sydøstlige Sri Lanka. Her finder du smukke, gyldne sandstrande med palmer, der vajer i vinden og turkistblåt vand. Som så mange andre steder i Sri Lanka er her dog ofte kraftige bølger og understrøm. Selvom det måske er bedre at bade i poolen end i havet, fejler de rolige og affolkede sandstrandene så sandelig ikke noget! De bedste strande ligger lidt uden for byen i de små omkringliggende landsbyer Medilla, Mawella og Kudawella! Her kan du virkelig nyde den fredelige stemning, dase i solen, dase i solen, måske bade og surfe på bølgerne – der er ingen undskyldning for ikke at komme helt ned i gear. 

Dag 15-16: Et par dage på den dejlige strand

Når du går rundt i Tangalles gader, bør du kigge forbi det gamle, hollandske stenfort, der nu fungerer som fængsel. Hvis du vil på udflugt, kan du tage en tur til Mulkirigala Rock Temple, som ligger i en kokosnøddelund for foden af et kæmpemæssigt klippebjerg.

Du kan også lægge vejen forbi skildpaddecenteret øst for byen. Centeret bliver kørt af frivillige, der gør deres bedste for at beskytte strandens skildpadder, og indimellem kan du se skildpadder lægge æg i sandet om aftenen. Hvis du er interesseret i fugle, så tag ud til Kalametiya fuglereservatet, 24 kilometer fra byen. Her vrimler det med spændende fugle, og du kan samtidig tage en tur i kajak og udforske mangroveskovene og de klare, grønne laguner.  

Dag 17: Velkommen til skønne Unawatuna!

I dag ankommer du til Unawatuna på Sri Lankas sydvestlige kyst. Unawatuna er en hyggelig og meget lille kystby. Det er en strandby, der har udviklet sig med turismen, så her er mange små souvenirbutikker, hyggelige restauranter og hoteller. Unawatuna ligger i en bugt, og er beskyttet af et koralrev, hvilket gør, at vandet er roligere her, end ved andre strande på Sri Lanka - i hvert fald i højsæsonen. Der er masser af fisk og skildpadder i havet ud for stranden, og det gør, at her er gode muligheder for dykning. Nogle steder kommer skildpadderne endda op på stranden for at lægge deres æg i yngletiden. På en lille gåtur langs stranden hører du musikken fra strandens restauranter og barer, og overalt mødes du af smil og imødekommenhed. Der er en afslappet stemning på stranden, sælgerne er ikke påtrængende, og du bør helt bestemt gå en tur hen til strandens vestlige side, hvor du finder Sunset Point. Dette er en klippe, hvorfra du kan se en smuk solnedgang over havet. Hvis du vil prøve noget mere, som du kan tage med dig hjem til Danmark, kan du også lære at lave fantastisk mad på madlavningskurser. Du kan også leje en cykel og køre langs stranden. Her kan du være heldig at se fiskerne hive deres fangst i land - måske kæmperokker, hammerhajer, sværdfisk eller tun. Du kan også vælge at bo i Hikkaduwa lidt længere vestpå ad kysten. Her er også dejlige hoteller!

Dag 18-19: Slap af på stranden

Unawatuna ligger tæt på den enestående, gamle, smukke by Galle. Galle er Sri Lankas tredjestørste by, og er et virkelig charmerende sted, hvor mange minder fra kolonitiden stadig er at se. Derfor er byen også på UNESCOs verdensarvsliste, og i hele den gamle bymidte bærer huse og kirker præg af kolonitiden - både den hollandske og den engelske. Byens store fort blev opført af portugiserne, efter de havde indtaget byen i 1587, og siden da fordrev hollænderne den portugisiske kolonimagt og videreførte og udbyggede fæstningsværket i 1640. Fortet blev senere overtaget af briterne, da hollænderne forlod landet. Her er også en herlig, gammel bymur, hvor folk vandrer rundt om aftenen, og derudover byder byen på kunstgallerier og antikvitetsforretninger og mange små gader med butikker, barer og smarte restauranter.

Hvis du har lyst til at være aktiv, kan du tage på forskellige cykelture med guiden Chameera, som ved en hel masse om området. Hans cykler er af rigtig god kvalitet, og der er selvfølgelig også cykelhjelme. Chameera viser dig alt, hvad der er værd at se, og han kan fortælle små, sjove historier om alle seværdighederne. Du kan vælge en tur rundt i Galle, der bl.a. går forbi fortet, som næsten ligner en hel lille by. Turen tager fire timer, og du får vand og forfriskninger undervejs. Du kan også komme på en tur rundt i lokalområdet. Chameera kender området ud og ind og vil tage dig med rundt til små landsbyer, en lagune, frodige mangroveskove, templer og grønne rismarker. Undervejs vil Chameera vise dig alle de spændende planter og urter, der vokser i området - her vokser blandt andet krydderier, som du kan smage. Turen er to timer lang, og du får noget at drikke og små snacks undervejs.

Er du interesseret i planter og natur, så kan du også vælge at tage en tur på 4-5 timer til Kaneliya Rainforest, der ligger ca. 36 km. fra Galle. Her er kan du vandre i den smukke natur, se vandfald og spejde efter aber, fugle og vandfald - og husker du badetøjet, får du måske også chancen for at bade i kølige, naturlige pools.

Dag 20: Afrejse fra Sri Lanka

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 21: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Sri Lanka. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Sri Lanka.

Alle hoteller

Dolphin Beach Resort

Dolphin Beach Resort

Dolphin Beach Resort er et skønt, skønt sted, som ligger blandt kokospalmer omkring en halv...

Alle hoteller

Poolen

Palm Garden Village Hotel

Palm Garden Village hotel er et dejligt men lidt slidt hotel, beliggende midt i naturskønne og...

Alle hoteller

Hotel Sigiriya

Hotel Sigiriya er et rigtig skønt og godt hotel. Det er et eksotisk sted med en flot have, en...

Upgrade

Sigiriya Village

Sigiriya Village hotel er et hyggeligt og fredeligt hotel, der ligger midt i idyllen af en...

Upgradefra 211,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Aliya Resort & Spa

Aliya Resort & Spa er et forholdsvis nyt og flot hotel i smukke omgivelser, der ligger med...

Alle hoteller

Facaden

Queens Hotel

Queens Hotel blev bygget i 1841 og er et gammelt og hyggeligt hotel med sjæl. Fra hotellet kan...

Upgrade
Poolen

Hotel Suisse

Hotel Suisse er en gammel ministerbolig, der senere hen blev overtaget af briterne og brugt som...

Upgradefra 151,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Cinnamon Citadel Kandy

Cinnamon Citadel er et nyere og flot hotel, der ligger lige uden for byen i dejlig fredelige...

Alle hoteller

Facaden

Windsor Hotel

Windsor Hotel er et helt fint og enkelt hotel i hyggelig stil, der ligger centralt i byen ved en...

Upgradefra 510,- kr.pr. personpr. dag
Facaden

The Grand Hotel

Grand Hotel ligger i udkanten af byen og er C&C’s favorithotel i Nuwara Eliya! Det er en...

Upgradefra 464,- kr.pr. personpr. dag
Jetwing St. Andrews

Jetwing St. Andrews

Jetwing St. Andrews var tidligere et privat palæ, men nu er det et charmerende og meget fint...

Alle hoteller

Sky Green Resort

Sky Green Resort

Sky Green Resort er et lille og godt hotel med en lidt guesthouse-agtig stemning, og det ligger...

Upgradefra 357,- kr.pr. personpr. dag
Fællesområde

Mountain Heavens

Mountain Heavens ligger i Ella og er et fint hotel med otte meget pæne værelser. Det ligger med...

Upgradefra 388,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

98 Acres Resort and Spa

98 Acres Resort and Spa er et lækkert og berømt boutique hotel, der ligger i bjergene omgivet af...

Alle hoteller

Poolen

Hotel Chandrika

Chandrika Hotel er et super dejligt hotel, der ligger omkring en skøn have, hvor der på begge...

Poolen

Hibiscus Garden Hotel

Hibiscus Garden Hotel er et rigtig hyggeligt hotel, der ligger i en skøn have. Ofte tiltrækker...

Alle hoteller

Upgrade
Poolen

Cinnamon Wild

Cinnamon Wild er et meget flot lodge, der ligger i forbindelse med Yala Nationalpark. Der er...

Alle hoteller

Rejser til Sri Lanka - Palm Paradise Cabanas & Villas

Palm Paradise Cabanas & Villas

Palm Paradise Cabanas & Villas er virkelig et skønt sted! Det ligger lige ud til dejlige...

Goyambokka Guest House

Goyambokka Guest House er et dejligt, charmerende og meget lille sted, der ligger omkring 2 km...

Lagoon Paradise Beach Resort

Lagoon Paradise Beach Resort

Lagoon Paradise Beach Resort er et stort, flot resort, der har det hele til familier og par....

Upgradefra 1276,- kr.pr. personpr. dag
Anantara Peace Haven Tangalle Resort

Anantara Peace Haven Tangalle Resort

Anantara Peace Haven Tangalle Resort er et sted for de meget, meget forkælede! Det er skønt sted...

Alle hoteller

Rejser til Sri Lanka - Nooit Gedacht Heritage Hotel

Nooit Gedacht Heritage Hotel

Nooit Gedacht er C&C's favorithotel i Unawatuna. Det er et historisk og unikt sted, der blev...

Upgradefra 201,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Hotel Flower Garden

Hotel Flower Garden er et hyggeligt resort, der ligger 500 meter fra havet. De små, enkle...

Upgradefra 81,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Sri Lanka - Thaproban Beach House

Thaproban Beach House

Thaproban Beach House er et skønt, lille hotel med gode værelser med Wifi. Hotellet har ingen...

Upgradefra 261,- kr.pr. personpr. dag
Stranden

Calamander Unawatuna Beach (UBR)

Calamander Unawatuna Beach (også kaldet UBR) er et flot resort lige ud til vandet ved Unawatuna...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til sri lanka. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Sri Lanka.

Kalpitiya

79.759804
8.236238

Anuradhapura

80.385
8.350

Sigiriya

80.759862
7.955164

Kandy

80.6350
7.2964

Nuwara Eliya

80.7667
6.966

Ella

81.046274
6.866758,

Tissamaharama (Yala)

81.283
6.283

Tangalle

80.786097
6.028763

Unawatuna

80.252
6.0183

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 20 jul 2018 - 22 jul 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 17.540,-
Afrejse i følgende periode 23 jul 2018 - 24 jul 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 19.290,-
Børn u/12 år fra 17.290,-
Afrejse i følgende periode 24 jul 2018 - 09 aug 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 18.390,-
Børn u/12 år fra 17.090,-
Afrejse i følgende periode 10 aug 2018 - 15 aug 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 16 aug 2018 - 25 aug 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 19.490,-
Børn u/12 år fra 18.390,-
Afrejse i følgende periode 26 aug 2018 - 27 aug 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 20.590,-
Børn u/12 år fra 19.390,-
Afrejse i følgende periode 28 aug 2018 - 31 okt 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.190,-
Børn u/12 år fra 16.090,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 12 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.590,-
Afrejse i følgende periode 13 dec 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 19.390,-
Børn u/12 år fra 18.090,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 22.190,-
Børn u/12 år fra 20.190,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 16 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 23.490,-
Børn u/12 år fra 21.490,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 17 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 23.790,-
Børn u/12 år fra 21.690,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2018 - 22 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 23.690,-
Børn u/12 år fra 21.690,-
Afrejse i følgende periode 23 dec 2018 - 24 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 24.590,-
Børn u/12 år fra 21.690,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 28 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 22.690,-
Børn u/12 år fra 20.990,-
Afrejse i følgende periode 29 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 22.890,-
Børn u/12 år fra 21.090,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 22.090,-
Børn u/12 år fra 20.490,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 10 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 20.990,-
Børn u/12 år fra 19.590,-
Afrejse i følgende periode 11 jan 2019 - 14 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 19.890,-
Børn u/12 år fra 18.590,-
Afrejse i følgende periode 15 jan 2019 - 27 jan 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 19.690,-
Børn u/12 år fra 17.990,-
Afrejse i følgende periode 28 jan 2019 - 03 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 19.890,-
Børn u/12 år fra 18.640,-
Afrejse i følgende periode 04 feb 2019 - 06 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 20.390,-
Børn u/12 år fra 18.990,-
Afrejse i følgende periode 07 feb 2019 - 08 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 21.090,-
Børn u/12 år fra 19.490,-
Afrejse i følgende periode 08 feb 2019 - 09 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 20.990,-
Børn u/12 år fra 19.390,-
Afrejse i følgende periode 10 feb 2019 - 11 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 21.090,-
Børn u/12 år fra 19.490,-
Afrejse i følgende periode 11 feb 2019 - 12 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 20.390,-
Børn u/12 år fra 18.990,-
Afrejse i følgende periode 12 feb 2019 - 18 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 18.690,-
Afrejse i følgende periode 19 feb 2019 - 30 mar 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 18.190,-
Børn u/12 år fra 17.040,-
Afrejse i følgende periode 31 mar 2019 - 01 apr 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 18.290,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 21 jun 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 19.190,-
Børn u/12 år fra 17.940,-
Afrejse i følgende periode 22 jun 2019 - 28 jun 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 18.190,-
Afrejse i følgende periode 29 jun 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 20.190,-
Børn u/12 år fra 18.590,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 23 jul 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 24.590,-
Børn u/12 år fra 23.040,-
Afrejse i følgende periode 25 jul 2019 - 31 jul 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 23.990,-
Børn u/12 år fra 22.490,-
Afrejse i følgende periode 01 aug 2019 - 03 okt 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 18.240,-
Afrejse i følgende periode 05 okt 2019 - 15 okt 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 20.190,-
Børn u/12 år fra 18.590,-
Afrejse i følgende periode 16 okt 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 18.190,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Colombo t/r.
Alle transporter på rejsen.
10 dages rundrejse i privat bil med chauffør.
18 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Visum til Sri Lanka (omkring 35 USD).
Entréer til seværdigheder og nationalparker.
Drikkepenge overalt - specielt forventer din chauffør omkring 8-10 USD i drikkepenge hver dag.
Evt. obligatorisk julemiddag og nytårsmiddag.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Der er køligt i bjergene, så husk sweater.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Colombo t/r.
Transport på rundrejsen i Sri Lanka med privat bil/minibus og privatchauffør.
Transport Nuwara Eliya-Ella med offentligt tog gennem smukt landskab.
Transport fra hotel til lufthavnen med privat bil/minibus.