Du er her: Lande > Sri Lanka > Rejser > Rejse SL45

Sri Lanka og Maldiverne - lidt af alt det bedste

15 dages rejse: 2 nætter Sigiriya, 2 nætter Kandy, 1 nat Nuwara Eliya, 2 nætter Ella, 1 nat Tissamaharama (Yala) og 4 nætter Maldiverne
Rejse: 
SL45
Fun Island
Kombinér Sri Lanka og Maldiverne og oplev det bedste fra begge lande! Rundrejsen i Sri Lanka tager dig til Sigiriya, Kandy, Nuwara Eliya og Yala Nationalpark i Tissamaharama, før du sætter kurs mod Maldivernes paradisstrande.

Rejser til Sri Lanka og Maldiverne er blevet rigtig populære, fordi det kombinerer to enestående lande! Du starter rejsen i Sri Lanka - nærmere bestemt Sigiriya, hvor der er fantastisk landskab, og så selvfølgelig den berømte klippe. Hvis du bestiger klippen, kan du nyde den smukke udsigt ud over det hele! Næste stop er den charmerende by, Kandy, som både har været hovedstad og kongeby. Her er hyggelige gader og en dejlig stemning. Du har en nat i Nuwara Eliya, der ligger omgivet af teplantager og smukke, engelske huse, før du kører videre til Ella. Her er du omgivet af grønklædte bjerge og smukke udsigter - det mest berømte udsigtspunkt hedder Ella Gap, og her har du virkelig mulighed for at beundre naturen omkring dig. Nu går turen mod Yala Nationalpark i Tissamaharama. Hvis du køber en udflugt ind i nationalparken, kan du være heldig at se leoparder, elefanter og andre spændende dyr, mens du kører i jeep rundt i den savanneagtige natur. Nu er det tid til at vende næsen mod Maldivernes azurblå vand og småøer med hvide sandstrande! Nyd strandene, vandet og østemning, mens du slapper af læser gode bøger.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Sigiriya
 3. Sigiriya
 4. Sigiriya - Kandy
 5. Kandy
 6. Kandy - Nuwara Eliya
 7. Nuwara Eliya - Ella
 8. Ella
 9. Ella - Tissamaharama
 10. Tissamaharama - Maldiverne
 11. Maldiverne
 12. Maldiverne
 13. Maldiverne
 14. Maldiverne
 15. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Sri Lanka og Maldiverne. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Sri Lanka er grønne temarker, vilde nationalparker, eksotisk dyreliv, smukke kolonitidsbyer, spændende historie og dejlige strande - så gør dig klar til at blive bombarderet med oplevelser og nye indtryk! Nyd flyveturen østover og glæd dig til at opleve landet, der også kaldes "Det lille mirakel".

Dag 2: Velkommen til Sigiriya!

I dag ankommer du til Sigiriya - en lille, hyggelig by, opkaldt efter Sigiriya-klippen.

Sigiriya-klippen er en af de største seværdigheder i Sri Lanka. Ordet Sigiriya betyder "løve", og klippen hedder da også Løveklippen på dansk. Det er en ca. 200 meter høj klippe, hvor en af Sri Lankas tidligere konger opførte et kæmpe palads på toppen omkring det 5. århundrede. Det var et imponerende byggeri, der både bestod af en fæstning, smukke haveanlæg, badebassiner, springvand og skulpturer. For at komme op på toppen, skal du gå rigtig mange trin op ad en trappe. På vejen er der et par 1.000 år gamle fresko-malerier af kvinder - kongen kunne godt lide damer og havde mere end 500 koner...

Oppe på toppen skal du tage det stille og roligt. Det er simpelthen så smukt, at det næsten ikke er til at bære. Du ser de gamle bygningers konstruktion, og udsigten rækker milevidt – trætoppe, jungle, bjerge uspoleret natur så langt øjet rækker. Selv aberne, der klatrer rundt på stakittet og svinger sig i træerne, ser ud til at nyde synet og de smukke omgivelser.

Turen ned går hurtigt (husk at strække ud, når du kommer ned – ellers får du ondt i læggene i morgen) og pludselig er du omringet af sælgere, der vil have dig til at købe alt muligt – både smukke ting og turistbras.

Dag 3: Gå på opdagelse i Sigiriya

Hvis du ikke nåede det i går, så gå i dag op på toppen af Løveklippen. Eller måske vil du bare opleve klippen i et andet lys - her er afsindigt smukt tidligt om morgenen eller sidst på eftermiddagen!

Du har også flere forskellige muligheder for heldagsudflugter.

Er du interesseret i historie, så skal du tage til enten Anuradhapura, en af de gamle kongehovedstæder, eller til Polonnaruwa, som nok er den mest spændende af de to, for her er alle de gamle templer, monumenter osv., samlet på et mindre område.

Er du mere til natur og elefanter, så tag til Minneriya National Park. Du kan sagtens kombinere nationalparken og Polonnaruwa. Snak med din chauffør om mulighederne. Vil du prøve noget helt andet, og er du i området fra november til april, kan du igennem vores agent Rasith, bestille en tur i luftballon - hvis ellers vejret er til det. En fantastisk og anderledes måde at opleve naturen på og se klippen fraoven.

Du kan også besøge en skole, som C&C Hjælpeprogrammer har støttet. Skolen har fået installeret isoleringsplader under taget i klasselokalerne, så der nu er knapt så varmt, når solen står lige ned på metaltaget, og der er også kommet loftsvifter og lyspærer op. 

Dag 4: Velkommen til Kandy!

I dag går turen videre, og dit første stop i dag kan være ved Dambulla - det største og bedst bevarede tempelkompleks i Sri Lanka.

Oppe på toppen af en stor klippe venter guiderne - vælg en (det koster ikke meget), og begynd rundturen i de berømte huler. I en grotte er der 48 store Buddhafigurer - nogle i træ, nogle i mursten - og en af dem er næsten 14 meter lang! Her er højtideligt og værdigt, og mange srilankanere knæler og beder en lille bøn. Den næste hule er endnu smukkere, og faktisk 300 år ældre. Den blev skabt for næsten 2.000 år siden. Buddhaskikkelserne er mere yndefulde, loftet er malet og du kan overalt skimte de gamle fresco-malerier. Efter en bevægende oplevelse kan du bede chaufføren køre dig hen til et juice-sted og få lidt frisklavet juice - ananas, avokado eller måske lidt yoghurt lavet af vandbøffelmælk?

Snart starter "The Spice Road" - en strækning på ca. 5 km på vejen mod Kandy. Her er der hundredvis af små økologiske landbrug, der dyrker alverdens natur- mediciner lavet på krydderier og planter.Meget af vores bedste medicin kommer oprindeligt fra Sri Lanka. På køreturen i dag kommer du op i 1.000 meters højde, hvor klimaet er ideelt, så alt kan vokse her. Spændende er her i hvert fald, og du kan købe cremer mod alt! Du kan stoppe og besøge en "spice garden", et sted hvor en masse forskellige urtehaver er samlet.

Sen eftermiddag når du frem til Kandy, øens næststørste by, som ligger i knap 500 meters højde. Byen, som er et gammelt kongerige, er bygget omkring en sø i en smuk dal, omkranset af bjerge, floder, søer, vandfald og landets største flod, Mahaweli Ganga. Da Kandy har fungeret som gammel hovedstad og kongeby, vil du opleve gamle og flotte gader, når du går rundt i byen. Byen er trafikeret, og du finder mange forskellige restauranter og et stort butikscenter i byen med 400 butikker. Du kan også finde rolige steder i byen, omkring søen eller Kandys største seværdighed er templet med Buddhas hellige tand. Det er et enkelt, men meget stort tempel, og alle er meget ærbødige deroppe. Som navnet indikerer, har templet en af Buddhas tænder, som helligt minde, men desværre bliver den kun vist frem en gang hvert fjerde år.

Dag 5: Gå en tur i hyggelige Kandy

Gå rundt i byen og oplev livet og stemningen, besøg de mange farvestrålende markeder eller tag i Peradeniya Garden, en flot botanisk have anlagt for kong Keerthi Sri Rajasingha i 17 hundrede tallet - her er smukke, gamle træer og fred og ro og måske en milliard flyvende hunde over dit hoved. Har du ikke fået souvenirs nok med i kufferten, så læg vejen forbi byens store marked, som er et mylder af boder, krydderier, frugter og tingeltangel.

Hvis du er heldig at være i Kandy i juli eller august (den bestemte dato varierer afhængig af, hvornår der er fuldmåne), holder de den såkaldte Esala Perahera festival i ca. 10 dage med optog af dansere, akrobater og elefanter, som alle er flot dekorerede med guld og ædelsten - også elefanterne!

Du kan også besøge Lankathilaka Srine, et flot tempel med imponerende malerier, eller Gadaladeniya-templet, der ligger med flot udsigt på en bakketop. Eller Embekke Devalaya, som er et sted med flotte, antikke træudskæringer. Og det er flotte omgivelser - lidt uden for Kandy blev det meste af Steven Spielbergs film, Indiana Jones and the Temple of Doom, optaget med Harrison Ford i hovedrollen! Snak med din chauffør om mulighederne.

Dag 6: Videre til Nuwara Eliyas teplantager

I dag skal du videre på din rejse, og du kører forbi en af Sri Lankas mest berømte eksporter: de store plantager med te. Der siges at være over 3.000 tefabrikker i Sri Lanka! Stop ved en af dem og få en guidet tur... På vejen kan du besøge Peradeniya botaniske have.

Snart ankommer du til Nuwara Eliya! Nuwara Eliya er en gammel, engelsk teplantage-by, og det var også her, de rige englændere og officerer tog op til om sommeren på grund af klimaet. Faktisk så ligner dele af Nuwara Eliya en mindre, gammel, engelsk by med bindingsværkshuse, og byen bliver da også kaldt Little England. Nuwara Eliya ligger ved en flot sø, og du kan gå en tur langs bredden eller måske sejle en lille tur på den. Gå rundt i byen og nyd stemningen eller besøg nogle gode markeder, hvor du kan købe alverdens ting og sager.

Området omkring Nuwara Eliya er meget frodigt, og det er her, at mange grøntsager bliver dyrket og derefter fragtet til kystbyerne. De kartofler og avokadoer, som du finder på markederne ved kysten, er sikkert dyrket omkring Nuwara Eliya. I 1867 begyndte britiske James Taylor at dyrke te i det srilankanske højland, og sammen med en vis Hr. Thomas Lipton udviklede han tedyrkeriet på Sri Lanka. I dag findes der over 3.000 tefabrikker i Sri Lanka - mange af dem i bjergene omkring Nuwara Eliya. Tæt på Nuwara Eliya ligger Horton Plains Nationalpark, hvis du har lyst til lidt naturoplevelser. Her kan du se Sambar rådyr, smukke landskaber, vandfald og det fantastiske klippebjerg, der bliver kaldt World's End, fordi det - ja, ligner verdens ende!

Dag 7: Velkommen til Ellas bjerglandskab!

I dag skal du med toget til Ella - en tur på ca. 6 timer.

Det er en meget berømt og meget, meget smuk togstrækning! Toget kører nemlig gennem et landskab med smuk natur, flotte vandfald og temarker i massevis. Folk vinker til dig fra plantagerne, og du kører forbi bittesmå landsbyer - og sågar igennem skyer!

Togbilletter er lidt besværlige at booke i Sri Lanka, og det er aldrig til at vide, hvilken vogn du kommer til at sidde i. Vi booker altid plads på 2. eller 3. klasse, fordi de har meget mere charme end 1. klasse. Nogle gange er vognene pæne og nydelige, andre gange ligner det nærmest en kreaturvogn. Der er ingen forplejning om bord, så tag lidt frugt, vand og kiks med og hæng så ellers med hovedet ud af vinduet og vind i håret og se ud over de smukke omgivelser.

I Ella bliver du hentet på stationen og kørt til dit hotel. Ella er en lille by med ca. 1.000 indbyggere, der ligger smukt i bjergene omgivet af toppe og dale, vandfald og teplantager.

Dag 8: Nyd Ellas natur

Ella er et perfekt udgangspunkt for vandreture og trekking i bjergene. En af de bedste trekkingture er på ca. to timer op ad Little Adam's Peak et af bjergene i nærheden. Har du mod på en lidt større udfordring, så tag op til Ellas Rock - det tager ca. 2 timer op og 2 timer ned. Det er en lidt hård tur, men der er den smukkeste udsigt fra toppen... Du kan se lige ind i skyerne på bjergene overfor. Sæt dig godt til rette på stenene og nyd det. På vejen ned kan du bade i et lækkert vandfald - det kræver lidt behændighed, men det er en dejlig forfriskende oplevelse.

Fra Ella kan du selvfølgelig vandre op og kigge ud gennem Ella Gap, en dal mellem Ella Rock og Little Adam's Peak, der åbner sig op sydover. Det er en af de mest berømte og måske den smukkeste udsigt i hele Sri Lanka.

Du kan også tage ud til Demodara Nine Arches Bridge om morgenen. Det er en flot gammel bro, hvor togene kører over i det skønne landskab. Hvis du kan lide den srilankanske mad, kan du også bringe den med dig hjem ved at prøve et madlavningskursus i Ella Spice Garden, som i sig selv er en underholdende oplevelse. Her vil du lære de srilankanske krydderier samt madlavningsteknikker at kende. Har du lyst til en god kop kaffe eller noget lækker mad, så tag hen til den super hyggelige Chill Café nede i byen eller besøg Ella Motel, hvorfra du kan nyde kaffen med udsigt til Ella Gap.

Dag 9: Velkommen til Tissamaharama og Yala Nationalpark!

Så går turen videre til Tissamaharama!

Din privatchauffør har ikke tilladelse til at køre rundt inde i Yala National Park, men det betyder heldigvis ikke, at du ikke kan komme ind at opleve den smukke jungle. Du lejer bare en firehjulstrækker med chauffør, og så vil han køre dig rundt, mens du kan holde udkig efter alle dyrene.

Yala er et af de største naturreservater på Sri Lanka med sine 979 km², og også det mest besøgte. Det kan godt nogle steder minde lidt om en savanne i Afrika, og andre steder er det jungle. Her er bl.a. leoparder, elefanter, krokodiller, vandbøfler, bjørne, antiloper, hjorte, vildsvin og aber. Hvis du er heldig, ser du den flotte påfugl med den store fjerpragt, som kun lever vildt på Sri Lanka udover Indien. Derudover er her et rigt fugleliv med omkring 215 fuglearter. Du kan ikke forvente at se dem alle, specielt den vilde leopard, som er den største af slagsen i verden, da den ingen naturlige fjender har på Sri Lanka. Den løber tit sin vej, når mennesker kommer tæt på, men der er gode muligheder for at se rigtig mange forskellige dyr og omgivelserne er bare så smukke – høje træer, højt græs og ægte jungle.

Dag 10: Velkommen til Maldiverne - nærmere bestemt Bodufinolhu Island!

I dag bydes du velkommen til Maldiverne! Når du lander i Males lufthavn, begynder du nok helt på rygraden at kigge efter en taxa. Men du er jo på en lillebitte ø, og her er ikke andet end landingsbanen - du kan kun komme videre med enten speedbåd eller vandflyver. Du ankommer til din udvalgte atol med speedbåd eller vandfly og finder her et lille stykke paradis. De hvideste, lange, smukke, uforstyrrede strande med det blødeste, lækreste sand. Palmelunde med høje, slanke kokospalmer, der svajer i den blide brise. De små øer kan hurtigt gennemtraves, så tiden bruges mest på de smukt byggede resorts, der har alle tænkelige luksuriøse faciliteter og service.

Dag 11-13: Nyd livet på Maldivernes hvide strande

Du vågner til en pragtfuld udsigt. Du er på en lillebitte koralø omgivet af hav i farver, du ikke havde troet mulige: lyseblåt, turkist og mørkere blåt længere ude. Hav så langt øjet rækker. Der er vist ikke andet for end at smøre solcremen på og hoppe i havet!

Du kan bruge de næste dage på bare at slappe af. Tag nogle gode bøger med hjemmefra, sæt dig godt til rette i fuldkommen ro og stress fuldstændig af. Kig op fra bogen en gang i mellem og bliv hver gang lige imponeret af synet af havet.

Du kan også nyde godt af dit resorts mange udbud af aktiviteter. Forkæl dig selv med en massage i spaen, tag ud at snorkle, prøv at fiske eller tag måske på ø-hop, dykkertur eller hvis det er muligt på dagstur til hovedstaden eller en af de beboede øer.

Bare brug tiden som du vil i dette paradis - og nyd livet!

Dag 14: Afrejse fra Maldiverne

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 15: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Sri Lanka og Maldiverne. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Sri Lanka og Maldiverne.

Alle hoteller

Hotel Sigiriya

Hotel Sigiriya er et rigtig skønt og godt hotel. Det er et eksotisk sted med en flot have, en...

Upgrade

Sigiriya Village

Sigiriya Village hotel er et hyggeligt og fredeligt hotel, der ligger midt i idyllen af en...

Upgradefra 211,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Aliya Resort & Spa

Aliya Resort & Spa er et forholdsvis nyt og flot hotel i smukke omgivelser, der ligger med...

Alle hoteller

Facaden

Queens Hotel

Queens Hotel blev bygget i 1841 og er et gammelt og hyggeligt hotel med sjæl. Fra hotellet kan...

Upgrade
Poolen

Hotel Suisse

Hotel Suisse er en gammel ministerbolig, der senere hen blev overtaget af briterne og brugt som...

Upgradefra 157,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Cinnamon Citadel Kandy

Cinnamon Citadel er et nyere og flot hotel, der ligger lige uden for byen i dejlig fredelige...

Alle hoteller

Facaden

Windsor Hotel

Windsor Hotel er et helt fint og enkelt hotel i hyggelig stil, der ligger centralt i byen ved en...

Upgradefra 510,- kr.pr. personpr. dag
Facaden

The Grand Hotel

Grand Hotel ligger i udkanten af byen og er C&C’s favorithotel i Nuwara Eliya! Det er en...

Upgradefra 464,- kr.pr. personpr. dag
Jetwing St. Andrews

Jetwing St. Andrews

Jetwing St. Andrews var tidligere et privat palæ, men nu er det et charmerende og meget fint...

Alle hoteller

Sky Green Resort

Sky Green Resort

Sky Green Resort er et lille og godt hotel med en lidt guesthouse-agtig stemning, og det ligger...

Upgradefra 357,- kr.pr. personpr. dag
Fællesområde

Mountain Heavens

Mountain Heavens ligger i Ella og er et fint hotel med otte meget pæne værelser. Det ligger med...

Upgradefra 388,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

98 Acres Resort and Spa

98 Acres Resort and Spa er et lækkert og berømt boutique hotel, der ligger i bjergene omgivet af...

Alle hoteller

Poolen

Hotel Chandrika

Chandrika Hotel er et super dejligt hotel, der ligger omkring en skøn have, hvor der på begge...

Poolen

Hibiscus Garden Hotel

Hibiscus Garden Hotel er et rigtig hyggeligt hotel, der ligger i en skøn have. Ofte tiltrækker...

Alle hoteller

Upgrade
Poolen

Cinnamon Wild

Cinnamon Wild er et meget flot lodge, der ligger i forbindelse med Yala Nationalpark. Der er...

Alle hoteller

Fun Island Resort & Spa

Fun Island Resort & Spa er et rigtig godt resort, hvor du kan slappe af og nyde livet. Du...

Alle hoteller

Upgrade
Reethi Beach Resort

Reethi Beach Resort

Reethi Beach Resort er et dejligt resort, hvor villaerne er bygget i typisk maldivisk stil med...

Upgrade

Reethi Faru Resort

Reethi Faru Resort er et super godt hotel, der ligger på en lille paradisø på ægte bountymanér....

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til sri lanka, maldiverne. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Sri Lanka og Maldiverne.

Sigiriya

80.759862
7.955164

Kandy

80.6350
7.2964

Nuwara Eliya

80.7667
6.966

Ella

81.046274
6.866758,

Tissamaharama (Yala)

81.283
6.283

Bodufinolhu (South Male Atoll)

73.456428
3.858928

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 15 jul 2018 - 25 jul 2018
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 19.190,-
Børn u/12 år fra 17.890,-
Afrejse i følgende periode 26 jul 2018 - 15 aug 2018
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 20.190,-
Børn u/12 år fra 18.890,-
Afrejse i følgende periode 15 aug 2018 - 16 aug 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 21.190,-
Børn u/12 år fra 19.690,-
Afrejse i følgende periode 16 aug 2018 - 25 aug 2018
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 20.490,-
Børn u/12 år fra 19.790,-
Afrejse i følgende periode 26 aug 2018 - 27 aug 2018
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 21.590,-
Børn u/12 år fra 20.890,-
Afrejse i følgende periode 28 aug 2018 - 31 aug 2018
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2018 - 31 okt 2018
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 16.090,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 09 dec 2018
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 16.590,-
Afrejse i følgende periode 09 dec 2018 - 10 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 20.790,-
Børn u/12 år fra 19.290,-
Afrejse i følgende periode 10 dec 2018 - 27 dec 2018
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 20.190,-
Børn u/12 år fra 18.890,-
Afrejse i følgende periode 28 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 27.190,-
Børn u/12 år fra 25.290,-
Afrejse i følgende periode 29 dec 2018 - 06 jan 2019
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 22.590,-
Børn u/12 år fra 21.890,-
Afrejse i følgende periode 07 jan 2019 - 30 mar 2019
Flyselskab
Sri Lankan Airlines
Voksne fra 19.390,-
Børn u/12 år fra 18.740,-
Afrejse i følgende periode 31 mar 2019 - 01 apr 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 23.490,-
Børn u/12 år fra 21.790,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 30 apr 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 23.090,-
Børn u/12 år fra 21.390,-
Afrejse i følgende periode 01 maj 2019 - 21 jun 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 21.790,-
Børn u/12 år fra 20.090,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 21.590,-
Børn u/12 år fra 19.890,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 22 jul 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 25.890,-
Børn u/12 år fra 24.240,-
Afrejse i følgende periode 24 jul 2019 - 25 jul 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 25.390,-
Børn u/12 år fra 23.790,-
Afrejse i følgende periode 26 jul 2019 - 31 jul 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 26.290,-
Børn u/12 år fra 24.690,-
Afrejse i følgende periode 01 aug 2019 - 31 aug 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 21.990,-
Børn u/12 år fra 20.390,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 21.190,-
Børn u/12 år fra 19.590,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Colombo-Male-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
12 overnatninger: 8 med morgenmad og 4 med fuldpension.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Visum til Sri Lanka (omkring 35 USD).
Entréer til seværdigheder og nationalparker.
Drikkepenge overalt - specielt forventer din chauffør omkring 8-10 USD i drikkepenge hver dag.
Evt. obligatorisk julemiddag og nytårsmiddag.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Der er køligt i bjergene, så husk sweater.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Colombo-Male-Danmark.
Transport på rundrejsen i Sri Lanka med privat bil/minibus og privatchauffør.
Transport Nuwara Eliya-Ella med offentligt tog gennem smukt landskab.
Transport fra hotel til lufthavn i Sri Lanka med privat bil/minibus.
Transport mellem lufthavn og hotel i Maldiverne med privat speedbåd.