Du er her: Lande > Thailand > Rejser > Rejse 204K

De bedste strande og fantastisk natur i Khao Sok

17 dages rejse: 4 nætter Khao Lak, 2 nætter Khao Sok Nationalpark, 1 nat i bambushus på Cheow Lan Lake i Khao Sok, 4 nætter Koh Yao og 3 nætter Krabi
Rejse: 
204K
Dejlige strande på Khao Lak, efterfulgt af smuk natur og jungle i Khao Sok og kalkstensklipper, skønne strande og krystalklart vand i Krabi.

Turen starter på dejlige Khao Lak. Her er masser af smukke strande, der endnu ikke er overfyldt af turister og strandsælgere. Du kan både gå i butikker og spise på lækre restauranter, eller du kan dase på en af de rolige strande og få lidt farve på maven. Når du har fået ladt batterierne op, skal du afsted til nationalparken Khao Sok. Du bor midt i junglen, og herfra skal du skal ud og opleve de frodige omgivelser på tætteste hold. Høje træer, floder og dybe kløfter - her er bare smukt! Tag ud i kajak på den store sø, mens du lytter til junglens lyde, fuglenes skræppen og gibbonabernes hylen. Du skal overnatte en enkelt nat i en flydende bambushytte ved Cheow Lan Lake søen i Khao Sok - en fantastisk oplevelse! Turen fortsætter videre til Koh Yao - en smuk ø-gruppe i Phang Nha-bugten, der består af små, bjergrige øer med dejlige sandstrande og frodig jungle. Her finder du en rigtig paradisstemning, og udover bare at slappe af på de hvide bountystrande, kan du snorkle i det krystalklare vand. Sidste stop på rejsen er skønne Krabi, som er kendt for sine kalkstensklipper, sit krystalklare vand og sine vidunderlige strande, som du kan besøge på en sejltur fra Ao Nang. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Khao Lak
 3. Khao Lak
 4. Khao Lak
 5. Khao Lak
 6. Khao Lak - Khao Sok
 7. Khao Sok
 8. Khao Sok - Cheow Lan Lake
 9. Cheow Lan Lake - Koh Yao
 10. Koh Yao
 11. Koh Yao
 12. Koh Yao
 13. Koh Yao - Krabi
 14. Krabi
 15. Krabi
 16. Krabi
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Thailand. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand - og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande. Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2: Velkommen til Khao Lak

I dag ankommer du til skønne Khao Lak.

Khao Lak ligger lidt nord for Phuket, og kystlinjen har kilometervis af smukke, brede sandstrande, der endnu ikke er overfyldt med solbadende gæster og strandsælgere. Alle strandene ved Khao Lak er lange og brede med snehvidt, blødt sand, og du vil føle dig henført til paradis, når du går i skyggen fra palmerne og kigger ud over det blå vand!

Dag 3-5: Nyd stranden på dejlige Khao Lak

Nu har du masser af tid til at nyde smukke Khao Lak!

En af de smukkeste strande er Khao Lak Beach, hvor der ligger 4-5 hoteller lige på stranden. Mellem hovedvejen og hotellerne er der en lille by med restauranter, kiosker og lidt shopping. Når du kører mod nord, skal du over et lille bjerg, før du kommer til næste dejlige strand, som er Nang Thong Beach. Ved Bang Niang Beach finder du en hel lille by ved vandet med butikker, skræddere, cafeer og mange restauranter. De fleste af de hoteller, der ligger her, er i den dyrere prisklasse men har direkte adgang til stranden.

På strandene Ao Thong, Pakweeb Beach og Bangsak Beach er der komplet fred og ro, og du har stranden næsten helt for dig selv i løbet af dagen. Naturen på øen består af frodig jungle og store palmetræs- og gummiplantager, meget smukt, og med gode muligheder for udflugter til natur og små byer.

Slap af på stranden, forkæl dig selv med en dejlig thai-massage, svøm i det dejlige vand, tag på tur i en longtail-båd eller lej en motorcykel og kør rundt på egen hånd. En af dagene bør du også tage ud og snorkle eller dykke ud for kysterne - her kan du se på fisk og koralreve i en helt anden verden under vandet!

Dag 6: Videre til Khao Sok og af sted på kanotur

Så skal du videre til Khao Sok nationalpark, som er den største nationalpark i Sydthailand og består af frodig jungle, dybe kløfter og enorme kalkstensklipper, der skyder op i landskabet. Dit jungleeventyr starter med at du skal ud og sejle i kano. I et par timer glider du ned ad floden, mens du beundrer den smukke jungle og kigger og hører efter dyr. Resten af dagen kan du nyde på resortet, bade i floden eller gå en lille tur i området.

Dag 7: Nyd de smukke omgivelser i Khao Sok Nationalpark

Du kan tage rundt i parken i jeep eller med båd. Hold udkig efter aber og fugle inde på land og tag et beundrende kig på de kæmpemæssige kalkstensbjerge, der tårner sig op rundt om søen. Her er smukke omgivelser med høje træer, floder og så selvfølgelig den store sø med masser af fugleliv. 

Hvis du har lyst, og vejret er til det, kan du tage en dukkert i vandet - så husk endelig badetøj og håndklæde.

Du kan også bare dase i den flydende bungalow og nyde livet og den dejlige udsigt i disse vidunderlige omgivelser. 

Dag 8: Trekkingtur og overnatning i flydende hytte

I dag skal du videre ind i junglen. Du starter med en køretur, og derefter en times sejltur med longtail båd gennem det smukke landskab, før end du ankommer til Cheow søen sidst på formiddagen. Det er her du skal sove i nat i en flydende bungalow! Efter en dejlig frokost skal du ud på trekkingtur gennem junglen. Du vandrer gennem de skønne omgivelser med en kyndig guide og kan nyde, at du bogstavelig talt har naturen for dine fødder. Tilbage ved søen kan du slappe af i din bungalow, tage en svømmetur eller måske sejle ud med kajak.

Dag 9: Videre til Koh Yao

I dag skal du videre til det skønne Koh Yao.

Koh Yao er en øgruppe der ligger ud for Phuket i Phang Nha-bugten, og som består af små, bjergrige øer med dejlige sandstrande og frodig jungle - rigtig paradisstemning! Den ene af hovedøerne hedder Koh Yao Yai, hvilket betyder "lange, store ø". Øen er i stor udstrækning dækket af mangroveskov og har derfor et rigt dyre- og fugleliv. Du har blandt andet mulighed for at møde makakaber, næsehornsfugle, havørne og isfugle. Koh Yao Noi er en mindre ø, hvilket navnet også antyder Koh Yao Noi betyder nemlig "lange, lille ø". Her er uberørt natur og få turister. Du kan vælge at bo på begge øer, men som udgangspunkt bor du på Koh Yao Yai.

Dag 10-12: Nyd livet på den lille ø

Nu kan du slappe af på stranden og rigtig nyde ferien. Du kan også tage en tur til Koh Yao Noi, sejle i den smukke bugt, køre på mountainbike i det grønne landskab, kigge efter fugle eller bare ligge på et strandhåndklæde og læse en bog. Mulighederne er mange, og det er ikke de store beslutninger, der skal tages...

Dag 13: Velkommen til Krabi!

I dag bliver du budt velkommen til det skønne Krabi. Beliggende i den sydlige del af Thailand, er Krabi langt mere konservativt end andre turistmål i landet. Aktiviteterne er mest fokuseret omkring naturen, som Krabi har masser af. Krabi-provinsen er også kendt som Magical Krabi og kan dateres helt tilbage til omkring år 25.000 til 35.000 f.Kr. Stedet er blevet sammenlignet med den mytologiske by Xanadu i Himalaya, og her kan du finde alt fra majestætiske kalkstensklipper, dramatiske klippeformationer og frodige skovområder samt fantastiske strande.

Dag 14-15: Afslapning på stranden

Det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvordan du vil bruge tiden i Krabi, men her er nogle forslag:

Havkano eller kajak i Thalan Canyons
Det krystalklare vand, havklipper og kanaler kantet med mangroveskove er noget af det, der gør Krabi så tiltrækkende og et pragtfuldt sted, hvis man vil ud med kajak. Du kan frit vælge, hvor lang tid du vil leje en kano/kajak: 1 time, ½ dag eller måske en flerdages-tur i de spektakulære og fjerntbeliggende mangrovekanaler Ao Tha Lane og Ao Luk, hvor du kan se aber, oddere og mange smukke fugle. Krabi River er et andet godt sted, hvis du vil sejle kajak eller kano. Hong Island er længere væk, men også en uforglemmelig oplevelse.

Sightseeing
Wat Klong Tom Museum har stenværktøj, bronzeredskaber, metalmønster, potteskår, keramik og sten, dekorative objekter og farvede perler, der er mere end 5.000 år gamle. De er alle fundet ved udgravninger i området. Museet ligger sammen med Klong Tom-templet i Tambon Klong Tom Tai.

Hin Perng-vandfaldet
Dette er et vandfald i 3 niveauer, som falder fra 8.000 meters højde. Det ligger i Ban Hin Perng i Tambon Klong Pohn omkring 25 km fra Klong Tom distrikskontor. Området er skovbevokset og skyggefuldt.

Koh Sila
Koh Sila er en ø, 2 km Fra Haht Bor Muang Beach, hvor du kan se mange farvestrålende og eksotiske fuglearter.

Se naturen
Du bør tage rundt og se den utæmmede jungle med klipper, vandfald, gummitræer og hot springs. Du kan leje noget med hjul, hvilket vil åbne døren for mange gode og varierede oplevelser. Se, om du kan finde en jeep, en Harley Davidson eller en scooter, og husk styrthjelmen!

Tiger Cave Temple
Tiger Cave Temple er et sælsomt mystisk tempel fra en fjern fortid. Hovedtemplet er bygget ind i en lavvandet kalkstenshule, og fra en trappe kan man komme ned til en lille dal. Der kan du finde en labyrint af altre, huler, munkeceller og skeletter i glasbokse.

Than Bok
Than Bok er en botanisk have omkring en kilometer syd for Ao Luk. Her er uforglemmelige, jadefarvede vandfald og fugle i magiske farver. Det er stedet for eventyr og historiefortælling. Medbring maden og hold en uforglemmelig picnic.

C&C-ture
C&C har også flere ture på Krabi, som vores lokale repræsentant kan fortælle dig om. Du kan fx bruge en dag på at sejle i kajak og snorkle omkring Hong Island, eller sejle rundt i speedbåde på sightseeing.

Andet...
Rundt omkring på Krabi er der forskellige, som arrangerer udflugter. Du kan komme på guidede ture rundt omkring i regnskoven og andet godt. Det er bare med at holde udkig efter de gode tilbud.

Dag 16: Afrejse fra Thailand

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Thailand.

Alle hoteller

Apsara Beachfront Resort & Villa

Apsara Beachfront Resort & Villa er et super lækkert hotel i moderne stil. Det ligger...

Haadson Resort

Haadson Resort er er et rigtig C&C hotel, som er bygget i træ og nærmest smelter sammen med...

Upgradefra 60,- kr.pr. personpr. dag
La Flora Resort & Spa

La Flora Resort & Spa

La Flora Resort & Spa er et fantastisk godt hotel, som ligger i byen direkte ud til den...

Alle hoteller

Our Jungle House

Our Jungle House er et skønt sted, der ligger ved indgangen til Khao Sok nationalpark lige ved...

Upgrade

Elephant Hills

Elephant Hills ligger midt i naturen omgivet af frodig jungle og høje, grønne bjerge. Her bor du...

Flydende bambushytte på Cheow Lan Lake

Du bor helt simpelt i de små flydende bambushytter, og du har din egen lille terrasse med...

Alle hoteller

Thiw Son Beach Resort

Thiw Son Beach Resort

Thiw Son Beach Resort er et hyggeligt sted med 12 enkle men dejlige træhytter. De er indrettet i...

Upgradefra 408,- kr.pr. personpr. dag
Paradise @ Koh Yao

Paradise @ Koh Yao

Paradise @ Koh Yao er et lækkert resort, der ligger smukt i sin egen bugt med en stor...

Upgradefra 420,- kr.pr. personpr. dag

Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa er et super smukt, nærmest paradisisk sted. Det 5-...

Alle hoteller

Poolen

Krabi Cha-Da Resort

Krabi Cha-Da Resort ligger centralt i Ao Nang by med masser af butikker, restauranter og barer....

Upgradefra 35,- kr.pr. personpr. dag

Railay Princess Resort & Spa

Railay Princess Resort & Spa er et rigtig dejligt sted, der ligger ved vandet og tæt på...

Upgradefra 136,- kr.pr. personpr. dag
Stranden

Tup Kaek Sunset Beach Resort & Spa

Tup Kaek Sunset Beach Resort & Spa er et dejligt og virkelig smukt sted, der ligger lige ned...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til thailand. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Thailand.

Khao Lak

98.2443
8.6299

Khao Sok

98.5303
8.9367

Koh Yao

98.5666
8.1

Krabi

98.9169
8.0578

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 dec 2017 - 14 dec 2017
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.390,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2017 - 16 dec 2017
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.590,-
Børn u/12 år fra 15.790,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2017 - 17 dec 2017
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 14.290,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2017 - 18 dec 2017
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.590,-
Børn u/12 år fra 15.790,-
Afrejse i følgende periode 18 dec 2017 - 19 dec 2017
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.290,-
Børn u/12 år fra 14.090,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2017 - 23 dec 2017
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.890,-
Børn u/12 år fra 14.690,-
Afrejse i følgende periode 23 dec 2017 - 24 dec 2017
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 19.090,-
Børn u/12 år fra 16.390,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2017 - 25 dec 2017
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 19.490,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2017 - 30 dec 2017
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.390,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2017 - 31 dec 2017
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 19.490,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2018 - 10 jan 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.090,-
Børn u/12 år fra 14.090,-
Afrejse i følgende periode 11 jan 2018 - 16 jan 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 15.590,-
Børn u/12 år fra 13.590,-
Afrejse i følgende periode 16 jan 2018 - 17 jan 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 13.890,-
Afrejse i følgende periode 17 jan 2018 - 30 mar 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.990,-
Børn u/12 år fra 12.490,-
Afrejse i følgende periode 31 mar 2018 - 01 apr 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 12.990,-
Børn u/12 år fra 11.890,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2018 - 15 apr 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 10.490,-
Børn u/12 år fra 10.190,-
Afrejse i følgende periode 16 apr 2018 - 30 apr 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 10.090,-
Børn u/12 år fra 9.790,-
Afrejse i følgende periode 01 maj 2018 - 10 jun 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 9.690,-
Børn u/12 år fra 9.490,-
Afrejse i følgende periode 10 jun 2018 - 21 jun 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 10.590,-
Afrejse i følgende periode 22 jun 2018 - 07 jul 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 12.890,-
Børn u/12 år fra 11.240,-
Afrejse i følgende periode 09 jul 2018 - 31 okt 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 10.590,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.490,-
Børn u/12 år fra 12.090,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 13 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 12.490,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 13.190,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 13.490,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 27 feb 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.890,-
Børn u/12 år fra 13.190,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 12.490,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 11 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.390,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 12 apr 2019 - 15 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 12.590,-
Afrejse i følgende periode 16 apr 2019 - 21 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Afrejse i følgende periode 22 apr 2019 - 30 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 12.990,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Inkluderet: 

Fly København-Phuket og Krabi-København.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger: 13 med morgenmad 1 med fuldpension på Cheow Lan Lake.
Tre udflugter: kanotur, madlavningskursus og vandretur i regnskoven i Khao Sok. 
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Afgifter i nationalparken (ca. 1.050 THB)
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Kun få pladser i januar og februar

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly København-Phuket og Krabi-København.
Transport til og fra Koh Yao med båd.
Alle øvrige transporter med privat bil/minibus.