Du er her: Lande > Thailand > Rejser > Rejse 218

Den Gyldne Trekant og afslappet strandliv

17 dages rejse: 2 nætter Bangkok, 4 nætter Chiang Rai og 8 nætter Rayong
Rejse: 
218
Smukke landskaber ved Chiang Rai
Oplev storbystemning i Bangkok, Den Gyldne Trekant og mangfoldighed i Chiang Rai og tilbagelænet stemning på stranden i Rayong.

I Bangkok leves livet i gaderne. Lige meget hvilken tid af døgnet, du bevæger dig ud på, vil her være masser af trafik, mange mennesker, velduftende gadekøkkener og boder med tøj, souvenirs og tropiske frugter. Efter at have brugt et par dage på at opleve noget af alt det, byen har at byde på, tager du videre til Chiang Rai, der er indgangsporten til Den Gyldne Trekant. Her mødes grænserne mellem Thailand, Laos og Burma, og du kan bruge lang tid på at gå rundt og beundre den fantastiske mangfoldighed i byen. Besøg også smukke, buddhistiske templer og byens gode markeder, eller tag på udflugt til fx Gate of Siam - en bakketop, hvorfra du kigger ind over Laos, og samtidig kan beskue den mægtige Mekong-flod. Sidste stop på turen er Rayong, der er et dejligt og afslappende område, uden særlig mange turister. Til gengæld er det her, thailænderne selv tager på ferie, for at nyde godt af den tilbagelænede stemning. Nyd stranden, tag ind til byen og se de gode markeder, og besøg den nærliggende nationalpark, hvor der er grøn jungle, grotter og smukke vandfald. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Bangkok
 3. Bangkok
 4. Bangkok - Chiang Rai
 5. Chiang Rai
 6. Chiang Rai
 7. Chiang Rai
 8. Chiang Rai - Rayong
 9. Rayong
 10. Rayong
 11. Rayong
 12. Rayong
 13. Rayong
 14. Rayong
 15. Rayong
 16. Rayong
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Thailand. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand - og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande. Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2: Velkommen til Bangkok!

I dag ankommer du til Bangkok. Thailands hovedstad er en sand storby med menneskemylder og et væld af aktiviteter og oplevelser. Livet leves i gaderne. Gadekøkkener, boder med tøj, souvenirs og tropiske frugter pryder alle fortove, lige meget på hvilken tid af døgnet du bevæger dig ud. Og et velfungerende Skytrain system gør det nemt at komme rundt. 

Ryst rejsestøvet af dig, og gå på opdagelse blandt Bangkoks mange muligheder.

Tempelture og Buddhafigurer
Besøg de mange templer i byen, Wat Arun, Golden Mountain, de 3 Buddhaer osv. C&C-kontoret i Bangkok tilbyder tempel-udflugter med en engelsktalende guide. Du kan også tage en tuk-tuk rundt i byen til de forskellige steder på egen hånd. Det smukkeste syn er nok det fantastiske Grand Palace med guldtag, templer og et væld af statuer og Buddha-figurer - det er et helt fantastisk syn. Men du skal gå klædt i lange ærmer og lange bukser, hvis du besøger templet, og du skal have lukkede sko på - det er et helligt sted. Du skal dog være opmærksom på, at man skal vise pas eller paskopi for at komme ind. 

Markeder
Rundt omkring i Bangkok ligger en masse små boder, der åbner omkring middagstid. Her er altid mulighed for en god handel - et af de bedste steder at gå efter sådan en er på Prado Nam-markedet. Ellers kan du besøge Patpong, som er det berømte natmarked ved Sky Train-stationen Saladaeng. Hvis det er weekend, skal du naturligvis besøge det berømte weekendmarked Jatujak Market ved Sky Train-stationen Mochit. Der er mange, der mener, at dette er det sidste "rigtige" marked. Alt er til salg og alt er billigt, men kom tidligt på dagen - allerede kl. 11 er der alt for mange mennesker! Det Flydende Marked er også et must, når man er i Bangkok.

Shopping
Tag Sky Train til National Stadium (Siam Square) og besøg Mah Boon Krong (MBK), Discovery Centre eller det dyre, dyre Siam Paragon, hvor alle mærkevarerne er. I Siam Paragon er der mulighed for at afprøve VIP biografen (6. etage), hvor film ses i store lænestole med tæppe og puder, og evt. en lille cocktail? Siam Paragon byder også på Siam Ocean World, et mini Kattegatcenter, og bowling! Terminal 21 er også er et fedt sted at shoppe, og samtidig er det lidt af en oplevelse, for centeret er indrettet som en shoppingrejse jorden rundt. Shop tøj i Tokyo, eller sko og tasker i Istanbul, og hvad med en lille bid mad i San Francisco? Asiatique The Riverfront er et kæmpe shopping- og underholdningskompleks, der ligger nede ved flodbredden - faktisk i et område, som engang i tidernes morgen var ejet af det danske Østasiatiske Kompagni, der som det første handlede direkte mellem Danmark og Thailand. Du kan tænke på dette, mens du går rundt mellem de over 2.500 butikker eller spiser på en af de mange lækre restauranter.

Dag 3: Gå på opdagelse blandt Bangkoks mange seværdigheder

Brug tiden i Bangkok på alle de spændende oplevelser, som byen har at byde på. Her er noget for enhver smag!

Natteliv
Der er masser af sjove steder at besøge i Bangkok, inklusiv caféer, barer og gode restauranter. Det burde være ulovligt at besøge Bangkok uden at nyde en drink i State Towers udendørs Sky Bar på 63. etage. En Apple Martini med udsigt over Bangkok by Night er fantastisk! Men her kan du altså ikke komme i gamle, udtrådte klipklappere - du skal være velklædt. Du kan også tage til en anden Sky Bar på toppen af United Center Building, hvor der ikke er dresscode. Hvad med at besøge Cheap Charlie's bar, et af de mere bizarre steder i byen, hvor du sidder blandt alverdens tingeltangel. Syn Bars plastikstole og glasbar er også en sjov oplevelse. Du kan naturligvis også tage til kabaret, eller fornøje dig selv med et dinner cruise, inden festen fortsætter på Q Bar, Tapas eller Bed Supperclub. En dag bør du gå en tur ned ad den livlige Khao San Road, hvor der er hyggelige gadekøkkener og billige hoteller. Her har backpackere mødtes i årtier, og om aftenen lukker gaden for biltraffik, og barerne åbner.

Cykelture
Du kan tage på en guidet cykeltur i byens travle gader, hvor du kommer til at se spændende seværdigheder og smukke ruter, og du møder masser af venlige mennesker på din vej! Du får rigtig set byen på den her måde, for du cykler både ad små gader, langs kanalen og forbi hyggelige markeder, hvor folk handler ind til hverdagen. Du kan stoppe så tit, du vil, for at have lidt tid til at se dig omkring og tage et par billeder til fotoalbummet eller få små historier fra guiden. Nogle af cykelturene slutter med en hyggelig sejltur langs kanalen ud til frodigt landskab, forbi frugtplantager og typiske små Thai huse. Det er dejligt at færdes her uden byens trafik og travlhed, kun omringet af dejlig natur og små landsbyer, hvor folk høster deres produkter.

Usædvanlige udflugter
Du kan også tage på udflugt til områder af byen, hvor der normalt ikke kommer turister. Fx bydelen Bang Khun Thian i det sydlige Bangkok, hvor der er mulighed for at besøge en familie på floden og prøve at fiske efter muslinger. Eller bydelen Ban Bat, som er et af de få tilbageværende steder, hvor der fremstilles håndlavede almisseskåle til munkene. Området er også kendt for sine lækre desserter – og du kan prøve at både lave og spise dem!

Dag 4: Velkommen til Chiang Rai - indgangsporten til Den Gyldne Trekant

I dag bliver du budt velkommen til Chiang Rai i det nordlige Thailand. Chiang Rai er indgangsporten til Den Gyldne Trekant. Det er en hyggelig mellemstor by med ca. 65.000 indbyggere, der i høj grad kommer fra de omkringliggende folkeslag. Gadebilledet er derfor varieret, og du kan gå rundt og beundre mangfoldigheden, mens du besøger de smukke, buddhistiske templer og det super gode natmarked, der hver aften lukker en stor hovedgade, og bugner med mange spændende varer og madboder. Der er mange spændende udflugtsmål inden for rækkevidde. Fx kan du tage til Gate of Siam, en bakketop hvorfra du kigger ind over Laos og samtidig kan beskue den mægtige Mekong-flod.

Men det er selvfølgelig naturen - bjergene, floderne og temarkerne, som Chiang Rai er så kendt for. Og du må næsten ud og nyde det hele!

Dag 5-7: Chiang Rai - tid til egne oplevelser i de smukke omgivelser

Du kan besøge Wat Rong Khu, som nok er Thailands nok mest unikke tempel. Det er et moderne tempel fra 1997, og det viser en nyfortolkning af de traditionelle kreative og religiøse former - dog har det ingen religiøs betydning for thaierne. Det har derimod templet Wat Pratat Doi Khao Quai, hvor du kan opleve en fantastisk budhistisk stemning og nyde den fantastiske udsigt over Chiang Rai og de frodige omgivelser.

Du bør heller ikke gå glip af et besøg i Mae Fah Luang Royal Gardens. En gang voksede der opiumsvalmuer her, men nu dyrkes der flotte dekorative blomster til gavn for både lokalbefolkningen og turister. Haven ligger på Doi Tung bjerget ved den tidligere kongemoders sommerresidens, der nu er et spændende museum.Du kan også leje en cykel og køre rundt af jordvejene uden for byen eller tage på vandreture i junglen.

Dag 8: Velkommen til dejlige Rayong!

I dag ankommer du til Rayong - et dejligt og afslappende område, hvor der ikke er så mange udenlandske turister. Derimod er det her, thailænderne selv tager på ferie, og der er da heller ikke mangel på dejlige, lange strande og smukke omgivelser.

Dag 9-15: Nyd livet på stranden i Rayong

Nyd stranden og havet, tag på udflugter til små byer og kig på de gode markeder. Du kan også besøge nationalparken Khao Chamao Khao Wong, hvor der er grøn jungle, grotter og smukke vandfald. Stemningen er tilbagelænet, og du kan virkelig koble af og nyde livet. Har du brug for at få luftet vingerne lidt mere, så ligger Pattaya kun en halv times tid væk, hvor du finder en overflod af alle de sædvanlige turistfaciliteter og underholdningsmuligheder.

Dag 16: Hjemrejse fra Thailand

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Thailand.

Alle hoteller

Poolen

Rembrandt Hotel Bangkok

Rembrandt Hotel Bangkok er vores favorithotel i storbyen, og så ligger det simpelthen så godt i...

Upgradefra 163,- kr.pr. personpr. dag

Dusit Thani Bangkok

Dusit Thani er bare et super lækkert 5 stjernet hotel, og muligvis et af byens tre bedste...

Upgradefra 231,- kr.pr. personpr. dag

Chatrium Hotel Riverside

Chatrium Hotel Riverside er et lækkert hotel beliggende ned til Chao Praya floden i nærheden af...

Alle hoteller

Udsigt

Phu Chaisai Mountain Resort & Spa

Phu Chaisai Mountain Resort & Spa er et helt særligt sted, der ligger omkring en times...

Alle hoteller

Bandara On Sea

Bandara On Sea

Bandara On Sea Rayong er et hyggeligt resort med en lidt sommerhusagtig og afslappet stemning,...

Upgrade
Bo på din næsten helt egen lille ø

Koh Munnork Private Island Resort

Koh Munnork Private Island Resort er det skønneste, lille sted, der ligger på en lillebitte,...

Upgrade
Rayong Mariott Resort & Spa

Rayong Marriott Resort & Spa

Rayong Marriott Resort & Spa er et enormt lækkert, nyt og flot hotel. Det ligger helt ude i...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til thailand. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Thailand.

Bangkok

100.501
13.7563

Chiang Rai

99.827
19.9094

Rayong

101.2789
12.6742

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 07 jan 2018 - 26 jun 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.690,-
Børn u/12 år fra 11.490,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 06 jul 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.190,-
Børn u/12 år fra 10.390,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 13 jul 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.090,-
Børn u/12 år fra 10.290,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 30 mar 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.090,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Bangkok-Chiang Rai t/r.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderede.

Fly Danmark-Bangkok-Chiang Rai t/r.
Transport mellem lufthavne og hoteller med privat bil/minibus.