Du er her: Lande > Thailand > Rejser > Rejse 231

Fra junglevandring til tropeø

19 dages rejse: 2 nætter Bangkok, 2 nætter Mae Sot, 3 nætter trekking i Umphang, 2 nætter Mae Sot og 7 nætter Koh Samet
Rejse: 
231
Umphang Wildlife Sanctuary
Byer, jungle og bountystrand - Oplev de vidt forskellige byer, Bangkok og Mae Sot, udforsk Thailands jungle på en skøn trekkingtur med natur og vandfald i Umphang og slut af med en uge på Koh Samets dejlige strand.

Din rejse starter i travle Bangkok, hvor der venter masser af oplevelser! Her kan du shoppe løs i kæmpe stormagasiner og på charmerende markeder, tage på sejlture i kanalerne og se det kæmpemæssige kongepalads. Herefter går turen videre med fly til Mae Sot, der ligger lige ved grænsen til Burma. I byen støder du både på thaier, burmesere, folk fra Hmong og Karen-landsbyerne og muslimer - en meget blandet folkeskare - og så er her også et skønt marked med spændende ting og sager. Rundt om byen er der smuk natur, som du næsten må ud og opleve - tag måske til Phra Charoen vandfaldet, eller hvad med et smut til Burma? Herefter står den på storslåede naturoplevelser i Umphang, hvor du skal på trekking de næste par dage. Højdepunktet på trekkingturen er uden tvivl det enorme Ti Lor Su vandfald, som er Thailands største vandfald og det sjettestørste vandfald i verden. Du har endnu et par dage i Mae Sot, før turen går til dejlige Koh Samet. Her har du en hel uge til at nyde livet på stranden. Øen byder på gode restauranter og masser af butikker, så du kan slentre rundt og købe dig fattig i lækker mad og souvenirs. Og så kan du selvfølgelig bare dase på stranden, læse de bøger, der har vejet i kufferten og bade i det turkisblå vand.

Dag-til-dag

 1. Afrejse fra Danmark
 2. Ankomst til Bangkok
 3. Bangkok
 4. Bangkok - Mae Sot
 5. Mae Sot
 6. Mae Sot - Umphang
 7. Umphang
 8. Umphang
 9. Umphang - Mae Sot
 10. Mae Sot
 11. Mae Sot - Koh Samet
 12. Koh Samet
 13. Koh Samet
 14. Koh Samet
 15. Koh Samet
 16. Koh Samet
 17. Koh Samet
 18. Koh Samet
 19. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Thailand. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand - og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande. Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2: Velkommen til Bangkok!

I dag ankommer du til Bangkok. Thailands hovedstad er en sand storby med menneskemylder og et væld af aktiviteter og oplevelser. Livet leves i gaderne. Gadekøkkener, boder med tøj, souvenirs og tropiske frugter pryder alle fortove, lige meget på hvilken tid af døgnet du bevæger dig ud. Og et velfungerende Skytrain system gør det nemt at komme rundt. 

Ryst rejsestøvet af dig, og gå på opdagelse blandt Bangkoks mange muligheder.

Tempelture og Buddhafigurer
Besøg de mange templer i byen, Wat Arun, Golden Mountain, de 3 Buddhaer osv. C&C-kontoret i Bangkok tilbyder tempel-udflugter med en engelsktalende guide. Du kan også tage en tuk-tuk rundt i byen til de forskellige steder på egen hånd. Det smukkeste syn er nok det fantastiske Grand Palace med guldtag, templer og et væld af statuer og Buddha-figurer - det er et helt fantastisk syn. Men du skal gå klædt i lange ærmer og lange bukser, hvis du besøger templet, og du skal have lukkede sko på - det er et helligt sted. Du skal dog være opmærksom på, at man skal vise pas eller paskopi for at komme ind. 

Markeder
Rundt omkring i Bangkok ligger en masse små boder, der åbner omkring middagstid. Her er altid mulighed for en god handel - et af de bedste steder at gå efter sådan en er på Prado Nam-markedet. Ellers kan du besøge Patpong, som er det berømte natmarked ved Sky Train-stationen Saladaeng. Hvis det er weekend, skal du naturligvis besøge det berømte weekendmarked Jatujak Market ved Sky Train-stationen Mochit. Der er mange, der mener, at dette er det sidste "rigtige" marked. Alt er til salg og alt er billigt, men kom tidligt på dagen - allerede kl. 11 er der alt for mange mennesker! Det Flydende Marked er også et must, når man er i Bangkok.

Shopping
Tag Sky Train til National Stadium (Siam Square) og besøg Mah Boon Krong (MBK), Discovery Centre eller det dyre, dyre Siam Paragon, hvor alle mærkevarerne er. I Siam Paragon er der mulighed for at afprøve VIP biografen (6. etage), hvor film ses i store lænestole med tæppe og puder, og evt. en lille cocktail? Siam Paragon byder også på Siam Ocean World, et mini Kattegatcenter, og bowling! Terminal 21 er også er et fedt sted at shoppe, og samtidig er det lidt af en oplevelse, for centeret er indrettet som en shoppingrejse jorden rundt. Shop tøj i Tokyo, eller sko og tasker i Istanbul, og hvad med en lille bid mad i San Francisco? Asiatique The Riverfront er et kæmpe shopping- og underholdningskompleks, der ligger nede ved flodbredden - faktisk i et område, som engang i tidernes morgen var ejet af det danske Østasiatiske Kompagni, der som det første handlede direkte mellem Danmark og Thailand. Du kan tænke på dette, mens du går rundt mellem de over 2.500 butikker eller spiser på en af de mange lækre restauranter.

Dag 3: En dag i travle Bangkok

Brug tiden i Bangkok på alle de spændende oplevelser, som byen har at byde på. Her er noget for enhver smag!

Natteliv
Der er masser af sjove steder at besøge i Bangkok, inklusiv caféer, barer og gode restauranter. Det burde være ulovligt at besøge Bangkok uden at nyde en drink i State Towers udendørs Sky Bar på 63. etage. En Apple Martini med udsigt over Bangkok by Night er fantastisk! Men her kan du altså ikke komme i gamle, udtrådte klipklappere - du skal være velklædt. Du kan også tage til en anden Sky Bar på toppen af United Center Building, hvor der ikke er dresscode. Hvad med at besøge Cheap Charlie's bar, et af de mere bizarre steder i byen, hvor du sidder blandt alverdens tingeltangel. Syn Bars plastikstole og glasbar er også en sjov oplevelse. Du kan naturligvis også tage til kabaret, eller fornøje dig selv med et dinner cruise, inden festen fortsætter på Q Bar, Tapas eller Bed Supperclub. En dag bør du gå en tur ned ad den livlige Khao San Road, hvor der er hyggelige gadekøkkener og billige hoteller. Her har backpackere mødtes i årtier, og om aftenen lukker gaden for biltraffik, og barerne åbner.

Cykelture
Du kan tage på en guidet cykeltur i byens travle gader, hvor du kommer til at se spændende seværdigheder og smukke ruter, og du møder masser af venlige mennesker på din vej! Du får rigtig set byen på den her måde, for du cykler både ad små gader, langs kanalen og forbi hyggelige markeder, hvor folk handler ind til hverdagen. Du kan stoppe så tit, du vil, for at have lidt tid til at se dig omkring og tage et par billeder til fotoalbummet eller få små historier fra guiden. Nogle af cykelturene slutter med en hyggelig sejltur langs kanalen ud til frodigt landskab, forbi frugtplantager og typiske små Thai huse. Det er dejligt at færdes her uden byens trafik og travlhed, kun omringet af dejlig natur og små landsbyer, hvor folk høster deres produkter.

Usædvanlige udflugter
Du kan også tage på udflugt til områder af byen, hvor der normalt ikke kommer turister. Fx bydelen Bang Khun Thian i det sydlige Bangkok, hvor der er mulighed for at besøge en familie på floden og prøve at fiske efter muslinger. Eller bydelen Ban Bat, som er et af de få tilbageværende steder, hvor der fremstilles håndlavede almisseskåle til munkene. Området er også kendt for sine lækre desserter – og du kan prøve at både lave og spise dem!

Dag 4: Velkommen til Mae Sot!

I dag skal du til den hyggelige by, Mae Sot!

Mae Sot ligger blandt marker og flot natur i det vestlige Thailand, tæt på Burma, og byen vrimler med forskellige kulturer. På det farverige, summende marked midt i byen møder du både thaier, burmesere, folk fra Hmong og Karen-stammerne og muslimer i burkaer – og de mange varer på markedet afspejler de forskellige folkeslag. Gennem tiden har byen været centrum for handel med juveler, jader og teaktræ, og derfor vrimler det med butikker, der sælger lige netop disse små skatte. 

Dag 5: Gå på opdagelse i Mae Sot og omegn

Nu skal du ud og opleve byen!

Lej cykler eller motorcykler i byen og tag rundt og se seværdighederne. Her er blandt andet et gibbonabereservat, der vrimler med de søde aber og andre sjove dyr, og du bør også cykle en tur langs de varme kilder - tag måske en lille picnic ved en af dem? Du kan også tage en tur til Burma og se dig omkring i byen Myawaddy. 

Et af byens flotte templer er Mani Phraison midt i byen, og byen byder også en tilbagelænet Buddha-skulptur og det, der eftersigende skulle være Buddhas fodaftryk. Hvem ved - måske har Buddha virkelig lagt vejen forbi Mae Sot engang. 

Rundt omkring Mae Sot er der masser af rismarker og adskillige nationalparker. En af de smukkeste nationalparker byder på det flotte Phra Charoen vandfald, som fald i mange etager ned over klipperne i frodige, grønne omgivelser. 

Dag 6: Videre til smukke Umphang

I dag skal du videre til Umphang.

Du bliver hentet på dit hotel i Mae Sot, og så går det ellers videre til Umphang dalen. Det er en smuk tur, og du kører igennem adskillige små Karen- og Hmong-landsbyer. Du spiser frokost i dalen, og så er det tid til en sejltur! Du flyder på en gummitømmerflåde ned ad den dejlige Mae Klong flod, og du sejler bl.a. forbi Ti Lojor vandfaldet og en varm kilde, som falder 100 meter ned over klipperne og ned i floden. Nyd udsigten til de flotte landskaber og den dejlige natur. Efter et par timer stopper du ved en flodlejr, hvor du skal overnatte i telt efter en lækker middag.

Dag 7: Start på trekkingturen

Du vågner nok til lyden af flod og dyr i naturen, og efter en god morgenmad sejler du videre ad Mae Klong floden. Når du går i land, står den på trekking – så forhåbentligt har du husket dine vandresko? Det går opad de næste tre timers tid, til et naturskønt område i Umphang Wildlife Sanctuary. Området er på UNESCOs liste over verdensarv, og det er ikke uden grund, for her er altså virkelig dejligt! En masse nationalparker danner Thailands største fristed for spændende dyr og smuk natur med urskov og bjerge.

Denne gang skal du sove i en ny teltlejr, og du spiser en herlig aftensmad tilberedt af dine guider.

Fald i søvn til junglens lyde - midt ude i naturen.

Dag 8: Det fantastiske Ti Lor Su vandfald

I dag står den på vandfald! Du skal nemlig ud og se det fantastiske Ti Lor Su vandfald, som er et af nationalparkernes små mirakler. Omgivet af frodig, grøn jungle falder vandet i etager ned over klippeterrasserne. Og det er altså kæmpemæssige vandmængder, som falder her fra Kloh Toh strømmen ned i Mae Klong-floden. Det skulle angiveligt være det 6. største vandfald i verden! Og så ligger det altså bare supersmukt i det flotte landskab - du kan næsten ikke stoppe med at kigge på det flotte syn. Husk endelig kamera, så du kan forevige mindet.

Efter frokost vandrer du i tre timers tid til en lille Karen landsby, som du skal overnatte i i en lille, simpel bambushytte, og du får soveposer, skummåtter og myggenet af guiderne.

Dag 9: Tilbage til Mae Sot

I dag er sidste dag på trekkingturen, og du starter med en fire timers vandretur til Mae La Mong, hvor du møder din bil, som skal køre dig tilbage til Umphaeng. Du stopper for kaffe og snacks, før du skal den lange vej tilbage til Mae Sot. Her bliver du sat af ved dit hotel – en hel del oplevelser rigere, end da du blev hentet!

Dag 10: Endnu en dag i Mae Sot

Nu har du endnu en dag i Mae Sot. Brug den på at se nogle af de ting, du ikke fik set i første omgang. Eller måske vil du bare gerne besøge det livlige marked igen? 

Dag 11: Velkommen til dejlige Koh Samet!

I dag ankommer du til Koh Samet - en skøn, thailandsk ø, når de er bedst! På den lille ø finder du små bugte, kridhvide strande og azurblåt hav. Her er ikke så meget masseturisme, men til gengæld er øen et populært feriested blandt thaierne selv. Mange tager herud på weekendtur fra Bangkok. Faktisk er Koh Samet den ø i Thailand med allerflest solskinstimer.

Ban Phe er navnet på den lille havneby, hvorfra bådene til Koh Samet sejler. Øen har status af nationalpark, og du skal derfor betale nationalparkgebyr for at komme hertil. Vi vil forsøge at forudbetale for dig, men der kan nogle gange være bøvl med det. Hvis du selv bliver nødt til at lægge pengene ud, får du dem naturligvis refunderet, når du når frem til hotellet.

Koh Samet har været kendt som en sikker havn for sejlere siden det 13. århundrede og i det 19. århundrede gav øens fantastiske skønhed inspiration til et litterært mesterstykke af Thailands mest berømte, romantiske poet, Sunthorn Phu. Her på øen kan du vælge mellem alt fra camping på afsondrede, øde strande til bungalows med alle moderne bekvemmeligheder i mere beboede og livlige områder.

Dag 12-17: Nyd livet på stranden i Koh Samet

Koh Samet byder på masser af aktiviteter, og vi har samlet lidt forslag til, hvad du kan lave, mens du er på øen:

Snorkling
Koh Samet og de omkringliggende bittesmå øer er omgivet af koralformationer på lavt vand. Området er derfor ideelt til snorkling. Scuba-dykkere vil dog ikke finde noget af større interesse.

Strandlivet og afslapning
Der er fantastiske strande på Koh Samet, og det er super godt, hvis du bare vil ligge på stranden og slappe af.

Vandsport
Koh Samet har masser af forskellige former for vandsport som sejlads, paragliding, vandski og fiskeri. De fleste af disse aktiviteter kan arrangeres fra hotellet. Du kan dog også aftale fisketure med en lokal fiskerbåd, der ofte gerne vil tjene en ekstra skilling.

Maden
Mad er ikke til at komme uden om, og på Koh Samet kan du få rigtig mange kæmperejer, blæksprutter, grøntsager osv. En grillet red snapper med løg, ingefær og kartofler er heller ikke helt dårligt! Prøv at besøge Ban Ploy Samed - den flydende restaurant. Gå ned til havnen og bliv sejlet ud til restauranten (ca.10 minutter). Her kan du nyde en virkelig romantisk middag til vands.

Øen rundt
Der er flere måder at komme øen rundt. Et af forslagene er at leje en 75 cc motorbike, og køre rundt til de spændende stedet (HUSK styrthjelmen!!!). Øen er ikke så stor, men det er alle tiders at køre rundt. Du kan også leje en speedbåd (evt. sammen med nogle andre) og sejle hele øen rundt. På vejen kommer du forbi 6-7 smukke bugter, hvor du kan spise friske fisk. Nogle af øens bugter er praktisk talt øde, hvis du kommer i lavsæsonen, så nyd freden. Det er balsam for sjælen, inden du skal hjem til stress og jag igen!

Dag 18: Afrejse fra Thailand

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 19: Velkommen hjem!

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark.

Hjemme i Danmark, kan du se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Thailand.

Alle hoteller

Poolen

Rembrandt Hotel Bangkok

Rembrandt Hotel Bangkok er vores favorithotel i storbyen, og så ligger det simpelthen så godt i...

Upgradefra 612,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Thailand - Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G er et stort, luksuriøst hotel lige midt i Silomkvarteret. Hotellet er...

Upgradefra 673,- kr.pr. personpr. dag

Chatrium Hotel Riverside

Chatrium Hotel Riverside er et lækkert hotel beliggende ned til Chao Praya floden i nærheden af...

Alle hoteller

Centra by Centara Hotel Mae Sot

Centra by Centara Hotel Mae Sot ligger i udkanten af byen, kun en kort køretur fra centrum....

Alle hoteller

Teltlejr

Du skal overnatte i telt med liggeunderlag og sovepose. Det giver sig selv, at du bor simpelt,...

Bambushytte

Du skal bo i en simpel bambushytte i en Karen landsby i Umphang Wildlife Sanctuary - og her bor...

Alle hoteller

Fællesområde

Toks Little Hut

Toks Little Hut er C&C Travels yndlingsresort på Koh Samet. Det er det, fordi beliggenheden...

Upgrade
Baan Sup Pa Rod

Baan Sup Pa Rod

Baan Sup Pa Rod er et enkelt, meget hyggeligt og farvestrålende hotel med en helt særlig charme...

Upgradefra 218,- kr.pr. personpr. dag
Bar

Sai Kaew Beach Resort

Saikaew Beach Resort er et stort og moderne resort beliggende lige ved en af de mest populære...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til thailand. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Thailand.

Bangkok

100.501
13.7563

Mae Sot

98.575051
16.712855

Umphang Wildlife Sanctuary

98.765889
15.918778

Mae Sot

98.575051
16.712855

Koh Samet

101.454
12.567

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 15 jan 2020 - 07 feb 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.590,-
Børn u/12 år fra 12.472,-
Afrejse i følgende periode 08 feb 2020 - 16 feb 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 13.592,-
Afrejse i følgende periode 17 feb 2020 - 01 apr 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 12.552,-
Afrejse i følgende periode 02 apr 2020 - 07 apr 2020
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 13.352,-
Afrejse i følgende periode 07 apr 2020 - 11 apr 2020
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 12.872,-
Afrejse i følgende periode 12 apr 2020 - 31 maj 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.790,-
Børn u/12 år fra 12.632,-
Afrejse i følgende periode 01 jun 2020 - 22 jun 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.390,-
Børn u/12 år fra 12.312,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2020 - 18 jul 2020
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.390,-
Børn u/12 år fra 13.112,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2020 - 25 jun 2020
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 16.390,-
Børn u/12 år fra 13.112,-
Afrejse i følgende periode 19 jul 2020 - 23 jul 2020
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 16.390,-
Børn u/12 år fra 13.112,-
Afrejse i følgende periode 23 jul 2020 - 24 jul 2020
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.790,-
Børn u/12 år fra 12.632,-
Afrejse i følgende periode 24 jul 2020 - 30 sep 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.390,-
Børn u/12 år fra 12.312,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2020 - 31 okt 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 12.952,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2020 - 13 dec 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 13.272,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2020 - 15 dec 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.890,-
Børn u/12 år fra 14.312,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2020 - 18 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.990,-
Børn u/12 år fra 14.392,-
Afrejse i følgende periode 19 dec 2020 - 23 dec 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.590,-
Børn u/12 år fra 14.872,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2020 - 25 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.990,-
Børn u/12 år fra 14.392,-
Afrejse i følgende periode 26 dec 2020 - 30 dec 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.690,-
Børn u/12 år fra 14.952,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2020 - 30 mar 2021
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.990,-
Børn u/12 år fra 14.472,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Bangkok-Mae Sot-Bangkok-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
16 overnatninger: 13 med morgenmad og 3 med fuld pension på trekkingturen.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

På Toks Little Hut på Koh Samet får du også:
Aftensmad hver dag.
En minispand med din favoritcocktail.
Tre friske kokosnødder - dejlig forfriskende!
En stor eksotisk frugttallerken.
Fem timers udflugt i speedbåd til fem forskellige øer med frokost inkluderet.
Privat parasol og liggestol under hele opholdet.
Én gang manicure og pedicure.
En times thaimassage.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderede.

Fly Danmark-Bangkok-Mae Sot-Bangkok-Danmark.
Transport mellem lufthavn, havne og hoteller med privat bil/minibus.
Transport mellem havnen i Baan Phe og Koh Samet med speedbåd.