Du er her: Lande > Thailand > Rejser > Rejse 210

Hverdagsliv i Nordthailand og strandferie

17 dages rejse: 3 nætter Bangkok, 3 nætter Ban Tak, 3 nætter Chiang Mai og 5 nætter Hua Hin
Rejse: 
210
Nyd livet i vidunderlige Ban Tak
Storbyliv i Bangkok, ekstraordinære oplevelser i Ban Tak, templer i Chiang Mai og afslapning på stranden i Hua Hin.

Efter et par dages sightseeing og shopping i altid spændende Bangkok, skal du videre og have nogle ekstraordinære oplevelser i det ikke-turistede Thailand. Ban Tak er en mindre by, og her skal du bo i et hus, der ejes af et dansk/thailandsk par. Hele huset har du for dig selv, du får serveret frisklavet thaimad eller internationale retter morgen, middag og aften, og din værtinde Nong kan hjælpe dig med at arrangere udflugter. Tag også en sejltur på floden i husets kajak, tag cyklen ind til den lille by for at snuse rundt på markedet og kigge lidt på hverdagslivet,  eller nyd roen og udsigten over den rolige flod fra din terrasse. Videre til Chiang Mai, der er kendt for sine mange smukke templer. Her kan du også zipline, gøre et godt køb på Night Bazar, eller tage på trekkingtur i bjergene. Sidste stop er Hua Hin, hvor der er strand og byliv for alle pengene. Byen vrimler med lækre restauranter, sjove boder, natmarkedet og seværdigheder. Besøg måske sommerpaladset eller den kendte stationsbygning. 40 km fra Hua Hin ligger den virkelig smukke nationalpark Sam Roi Yot, som er kendt for sin imponerende natur og klippebjerge. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Bangkok
 3. Bangkok
 4. Bangkok
 5. Bangkok - Ban Tak
 6. Ban Tak
 7. Ban Tak
 8. Ban Tak - Chiang Mai
 9. Chiang Mai
 10. Chiang Mai
 11. Chiang Mai - Hua Hin
 12. Hua Hin
 13. Hua Hin
 14. Hua Hin
 15. Hua Hin
 16. Hua Hin
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Thailand. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand - og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande. Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2: Velkommen til Bangkok!

I dag ankommer du til Bangkok. Thailands hovedstad er en sand storby med menneskemylder og et væld af aktiviteter og oplevelser. Livet leves i gaderne. Gadekøkkener, boder med tøj, souvenirs og tropiske frugter pryder alle fortove, lige meget på hvilken tid af døgnet du bevæger dig ud. Og et velfungerende Skytrain system gør det nemt at komme rundt. 

Ryst rejsestøvet af dig, og gå på opdagelse blandt Bangkoks mange muligheder.

Tempelture og Buddhafigurer
Besøg de mange templer i byen, Wat Arun, Golden Mountain, de 3 Buddhaer osv. C&C-kontoret i Bangkok tilbyder tempel-udflugter med en engelsktalende guide. Du kan også tage en tuk-tuk rundt i byen til de forskellige steder på egen hånd. Det smukkeste syn er nok det fantastiske Grand Palace med guldtag, templer og et væld af statuer og Buddha-figurer - det er et helt fantastisk syn. Men du skal gå klædt i lange ærmer og lange bukser, hvis du besøger templet, og du skal have lukkede sko på - det er et helligt sted. Du skal dog være opmærksom på, at man skal vise pas eller paskopi for at komme ind. 

Markeder
Rundt omkring i Bangkok ligger en masse små boder, der åbner omkring middagstid. Her er altid mulighed for en god handel - et af de bedste steder at gå efter sådan en er på Prado Nam-markedet. Ellers kan du besøge Patpong, som er det berømte natmarked ved Sky Train-stationen Saladaeng. Hvis det er weekend, skal du naturligvis besøge det berømte weekendmarked Jatujak Market ved Sky Train-stationen Mochit. Der er mange, der mener, at dette er det sidste "rigtige" marked. Alt er til salg og alt er billigt, men kom tidligt på dagen - allerede kl. 11 er der alt for mange mennesker! Det Flydende Marked er også et must, når man er i Bangkok.

Shopping
Tag Sky Train til National Stadium (Siam Square) og besøg Mah Boon Krong (MBK), Discovery Centre eller det dyre, dyre Siam Paragon, hvor alle mærkevarerne er. I Siam Paragon er der mulighed for at afprøve VIP biografen (6. etage), hvor film ses i store lænestole med tæppe og puder, og evt. en lille cocktail? Siam Paragon byder også på Siam Ocean World, et mini Kattegatcenter, og bowling! Terminal 21 er også er et fedt sted at shoppe, og samtidig er det lidt af en oplevelse, for centeret er indrettet som en shoppingrejse jorden rundt. Shop tøj i Tokyo, eller sko og tasker i Istanbul, og hvad med en lille bid mad i San Francisco? Asiatique The Riverfront er et kæmpe shopping- og underholdningskompleks, der ligger nede ved flodbredden - faktisk i et område, som engang i tidernes morgen var ejet af det danske Østasiatiske Kompagni, der som det første handlede direkte mellem Danmark og Thailand. Du kan tænke på dette, mens du går rundt mellem de over 2.500 butikker eller spiser på en af de mange lækre restauranter.

Dag 3-4: Gå på opdagelse blandt Bangkoks mange seværdigheder

Brug tiden i Bangkok på alle de spændende oplevelser, som byen har at byde på. Her er noget for enhver smag!

Natteliv
Der er masser af sjove steder at besøge i Bangkok, inklusiv caféer, barer og gode restauranter. Det burde være ulovligt at besøge Bangkok uden at nyde en drink i State Towers udendørs Sky Bar på 63. etage. En Apple Martini med udsigt over Bangkok by Night er fantastisk! Men her kan du altså ikke komme i gamle, udtrådte klipklappere - du skal være velklædt. Du kan også tage til en anden Sky Bar på toppen af United Center Building, hvor der ikke er dresscode. Hvad med at besøge Cheap Charlie's bar, et af de mere bizarre steder i byen, hvor du sidder blandt alverdens tingeltangel. Syn Bars plastikstole og glasbar er også en sjov oplevelse. Du kan naturligvis også tage til kabaret, eller fornøje dig selv med et dinner cruise, inden festen fortsætter på Q Bar, Tapas eller Bed Supperclub. En dag bør du gå en tur ned ad den livlige Khao San Road, hvor der er hyggelige gadekøkkener og billige hoteller. Her har backpackere mødtes i årtier, og om aftenen lukker gaden for biltraffik, og barerne åbner.

Cykelture
Du kan tage på en guidet cykeltur i byens travle gader, hvor du kommer til at se spændende seværdigheder og smukke ruter, og du møder masser af venlige mennesker på din vej! Du får rigtig set byen på den her måde, for du cykler både ad små gader, langs kanalen og forbi hyggelige markeder, hvor folk handler ind til hverdagen. Du kan stoppe så tit, du vil, for at have lidt tid til at se dig omkring og tage et par billeder til fotoalbummet eller få små historier fra guiden. Nogle af cykelturene slutter med en hyggelig sejltur langs kanalen ud til frodigt landskab, forbi frugtplantager og typiske små Thai huse. Det er dejligt at færdes her uden byens trafik og travlhed, kun omringet af dejlig natur og små landsbyer, hvor folk høster deres produkter.

Usædvanlige udflugter
Du kan også tage på udflugt til områder af byen, hvor der normalt ikke kommer turister. Fx bydelen Bang Khun Thian i det sydlige Bangkok, hvor der er mulighed for at besøge en familie på floden og prøve at fiske efter muslinger. Eller bydelen Ban Bat, som er et af de få tilbageværende steder, hvor der fremstilles håndlavede almisseskåle til munkene. Området er også kendt for sine lækre desserter – og du kan prøve at både lave og spise dem!

Dag 5: Velkommen til det landlige Ban Tak!

I dag går turen til Ban Tak i det smukke, landlige Thailand.

Når du ankommer til Ban Tak står husets hjælpere og byder dig velkommen, og så kan du ellers bare nyde livet i dit eget store, idylliske teaktræshus. Huset ligger charmerende, direkte ned til floden. I Ban Tak er der helpension inkluderet. Et par lokale er i de næste dage dine kokke, og kreerer lækker morgen- middag- og aftensmad. Har du en livret fra det lækre thaikøkken, laver de gerne denne, og kunne du tænke dig selv at lære kokkekunsten, er du meget velkommen til at deltage i køkkenet. Måske vil du også gerne med på markedet og handle om morgenen? Dette er også en mulighed.

Her føler du dig hurtigt velkommen, og har du lyst til, at der skal ske lidt, kan Nong hjælpe med at arrangere aktiviteter. Du kan bl.a. tage på udflugt til Sukhothai og de smukke templer Mae Sot, grænsemarkedet, og Lan Sang-vandfaldet hvor Thailands største dæmning ligger.

Dag 6: Ban Tak - nyd livet i de smukke omgivelser

Drik din morgenkaffe på terrassen, mens den lækre morgenmad bliver tilberedt. Dagen i dag kan enten byde på virkelig afslapning, du kan låne en cykel ind til landsbyen eller sejle en tur på floden i en af husets kajakker. Nyd eftermiddagen og stilheden med en bog på terrassen eller lån en kikkert og hold øje med de mange forskellige fuglearter ved floden.

Dag 7: Ban Tak - kulturelle oplevelser

Du bør i dag stå meget tidligt op og gå ud at give munkene mad, når de kommer forbi huset inden solopgang. En stor oplevelse lige uden for husets dør. Spørg Nong, så kan hun fortælle dig, hvor munkene kommer forbi.

Dag 8: Velkommen til smukke Chiang Mai!

I dag bliver du budt velkommen til Chiang Mai - en smuk by med mange flotte templer, spændende museer, interessante markeder og flotte omgivelser.

Chiang Mai er med sine ca. 160.000 indbyggere den største by i det nordlige Thailand. Det er en smuk by med mange flotte templer, spændende museer, interessante markeder og flotte omgivelser. Det mest berømte tempel er Wat Phrathat Doi Suthep, der ligger flot oppe på toppen af en bakke lidt uden for byen. Her er en fantastisk udsigt over hele byen. Gå de 309 trin derop, køb lidt røgelse og tænk over tilværelsen.

Dag 9-10: Templer og masser af aktiviteter i Chiang Mai

Det er naturligvis op til dig selv, hvordan du vil bruge tiden i Chiang Mai, men her er nogle forslag, du kan overveje:

Templer
Chiang Mai er kendt for sine smukke templer, heriblandt Doi Suthep-templet, der blev bygget i 1300-tallet, og hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen. Den muslimske moské Matsayit Chiang Mai er også et besøg værd. Du kan også besøge Doi Inthanon, som er Thailands højeste punkt.

Markeder
Chiang Mai er kendt for sit berømte Night Bazar, hvor alt kan købes! Markedet ligger på Chang Klan Road og har åbnet fra kl. ca. 19.00 til midnat. Tag ind til byen ved tidlig aften og spis aftensmad i en af de små, thailandske boder derinde. Herefter kan du bruge hele aftenen på at gå rundt og lede efter gode tilbud. Synes du at pladsen bliver for trangt på natmarkedet, så besøg et af de nye små markeder der skyder op i området. Her finder du livemusik, mange små moderne madboder, og små barer. Hvis du er i byen på en søndag, så husk at besøge Sunday Market. Det er her, lokalbefolkningen sætter mange af deres ting til salg, og det er noget større end Night Bazar. 

Tarzan-swing - ziplining
Har du ikke allerede inkluderet et Tarzan-swing (en tur ud at zipline) på din rejse, vil vi anbefale dig, at prøve det! At svæve over trætoppene er en unik oplevelse. Du kan se mere på arrangørens hjemmeside: http://www.treetopasia.com

Heldagsudflugter
Hvis du har lyst, kan du tage på en trekkingtur. Her går du op ad et bjerg for at besøge en bjergstamme, og på vejen vil guiderne fortælle dig om planternes funktioner. Du kan også vælge at besøge Den Gyldne Trekant, hvor du får lov til at besøge to-tre forskellige lande på en dag! Først Thailand, så sejler du i en longtail-speedbåd over Mekongfloden til Laos, og til slut kan du være heldig at få lov at krydse grænsen til Burma ved grænsebyen Mae Sai - ellers sejler du bare forbi. Undervejs vil du også få rig mulighed for at se bjergstammer som Karen- og Hmong-folket.

På egen hånd
Du kan også vælge at lave dine helt egne udflugter, og besøge National Museum eller The Tribal Museum, som er virkelig imponerende. Eller du kan gå til en thaiboksning-forestilling?

Husk, at vejret ikke er lige så varmt i Nordthailand som i syd - så det er en god ide at medbringe en varm trøje.

Dag 11: Velkommen til Hua Hin!

I dag ankommer du til den gamle kongeby, Hua Hin, hvor du både kan dase på stranden og komme ud at opleve en masse forskelligt.

Hua Hin ligger ca. 180 km fra det sydlige Bangkok, og her kan du rigtig slappe af eller udforske nogle af Thailands nationalparker. Her er rig mulighed for at besøge unikke templer eller bade i havet (pas på vandmændene mellem maj og oktober). Hua Hin blev opdaget i 1926, da Kong Rama VIIs arkitekt byggede Phra Ratchawang Klai Kangwon (langt-fra-bekymringer paladset). Det blev herefter et af de mest attraktive feriesteder for thaierne selv, og området har beholdt sin status som lokalt feriested, også da Pattaya og Phuket blev kendt af udenlandske turister.

Dag 12-15: Slap af på stranden og nyd byen

Nu skal du opleve Hua Hin! Det er naturligvis op til dig, hvordan du vil bruge din tid, men vi har et par forslag:

Kulinariske oplevelser
Som et resultat af turismen er Hua Hin fyldt til bristepunktet med italienske, franske og spanske restauranter. Selvom du er i Thailand, kan du jo sagtens tage et smut indenom en af dem.

Night bazar
ua Hin har en fantastisk hyggelig Night Bazar med masser af gode tilbud. Og så er det billigere end i Bangkok! Gå på opdagelse i kopivarernes paradis, men husk nu på, at der er grænser for, hvor mange kilo bagage du må have med hjem.

Rundt med tuk-tuk
Også i Hua Hin findes de sjove tuk-tuk'er. Prøv at aftale med chaufføren, hvilke attraktioner du vil se. Han har som regel et kort, og med lidt tegnsprog og tålmodigt engelsk kan du nemt arrangere en formiddag, hvor du besøger de mest interessante attraktioner. Kong Rama VIIs storslåede sommerpalads, Klai Kangwon Palace, er bestemt et besøg værd.

Nattelivet
At Hua Hin er fyldt med diskoteker og barer er ikke til at komme uden om. Dans, musik og drinks i lange baner - god fornøjelse med at undersøge alle de sjove steder.

Nationalparken Sam Roi Yot
Nationalparken ligger omkring 63 km syd for Hua Hin, men er absolut et smukt syn. Den dækker et areal på 98 kvadratkilometer, og er hjem for bjerge og strande såvel som moser.

Strandlivet
Hua Hins hovedstrand er ca. 2 km lang og strækker sig sydligt om byen. Kæmpe, glatte sten bryder de store bølger og gør derfor Hua Hin til et skønt sted at bade, og du kan ligge i timevis i det bløde sand og bare nyde livet!

Golf
Hua Hin er kendt som et godt golfsted, og hvis du er vild med det, så er det her en oplagt chance for at udnytte dine talenter...

Dag 16: Afrejse fra Thailand

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Thailand.

Alle hoteller

Poolen

Rembrandt Hotel Bangkok

Rembrandt Hotel Bangkok er vores favorithotel i storbyen, og så ligger det simpelthen så godt i...

Upgradefra 208,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Thailand - Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G er et stort, luksuriøst hotel lige midt i Silomkvarteret. Hotellet er...

Upgradefra 270,- kr.pr. personpr. dag

Chatrium Hotel Riverside

Chatrium Hotel Riverside er et lækkert hotel beliggende ned til Chao Praya floden i nærheden af...

Alle hoteller

The Bantak House

The Bantak House

The Bantak House er en af verdens specielle, vidunderlige "skjulte oaser", der...

Alle hoteller

Poolen

Raming Lodge Hotel & Spa

Raming Lodge Hotel & Spa er et hyggeligt hotel, der ligger på en ret travl gade med masser...

Upgradefra 91,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Rimping Village

Rimping Village er et lille lækkert og hyggeligt boutique hotel, der ligger i rolige omgivelser...

Alle hoteller

The Lapa Hotel Hua Hin

The Lapa Hotel Hua Hin

The Lapa Hotel Hua Hin er et flot og godt hotel midt i Hua Hin. Det er splinternyt, moderne...

Upgrade
Manathai Hua Hin

Manathai Hua Hin

Manathai Hua Hin er et hyggeligt og moderne hotel, der ligger lige ved det store shoppingcenter...

Upgradefra 367,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Hilton Hua Hin Resort & Spa

Hilton Hua Hin Resort & Spa er som de fleste Hilton hoteller et stort hotel med pæne (dog...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til thailand. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Thailand.

Bangkok

100.501
13.7563

Ban Tak

99.078
17.0433

Chiang Mai

98.998
18.7953

Hua Hin

99.9578
12.5686

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 16 okt 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 14.490,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 16 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 19.890,-
Børn u/12 år fra 17.590,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 21 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.290,-
Børn u/12 år fra 17.690,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.190,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 25 dec 2018
Flyselskab
Air India
Voksne fra 17.590,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 16.940,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 01 jan 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.290,-
Børn u/12 år fra 16.390,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 14.640,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 11 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.290,-
Børn u/12 år fra 14.840,-
Afrejse i følgende periode 12 apr 2019 - 21 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 22 apr 2019 - 21 jun 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 22 jun 2019 - 08 jul 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode 09 jul 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 31 okt 2019 - 01 nov 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 15.190,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Bangkok-Sukhothai og Bangkok-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger: 11 med morgenmad og 3 med helpension i Ban Tak.
Cykeludflugt fra Bangkok til den hyggelige ø, Koh Kret.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderede.

Fly Danmark-Bangkok-Sukhothai og Bangkok-Danmark.
Transport mellem lufthavne, havne og hoteller med privat bil/minibus.
Transport mellem havnen i Baan Phe og Koh Samet med privat speedbåd.