Du er her: Lande > Thailand > Rejser > Rejse 89ACC

Kombiner Dubai og skønne Phuket

16 dages rejse: 2 nætter Dubai, 1 nat i fly og 11 nætter Phuket
Rejse: 
89ACC
Rejser til Thailand - Rejser til Thailand
Ekstravagance og ørkensand i Dubai, efterfulgt af livlige strande og mulighed for masser af oplevelser på Phuket.

Dubai er ekstremernes by med enorme bygninger, store biler og store kontraster. Her finder du Burj Khalifa, der er verdens højeste bygning, og Dubai Mall, der er et af de største indkøbscentre i verden. Står du lige og mangler en ny Ferrari, behøver du ikke gå tomhændet herfra, men der findes dog også varer i et lidt mere rimeligt prisleje. Også maden i Dubai kan du få billigt - mange steder spiser du rigtig godt til små penge. Når du bliver træt af at shoppe og måske trænger til at få lidt sand mellem tæerne, kan du tage på ørkeneventyr på kamelryg og i jeep. Sand mellem tæerne får du helt sikkert også på rejsens næste stop, Phuket. Her ligger strandene nemlig som perler på en snor, mens de regnskovsbeklædte bjerge troner i baggrunden. Phuket har udviklet sig til at være et af de mest besøgte feriesteder i Thailand, og det har medført et kæmpe udbud af aktiviteter! Du kan vælge at nyde livet på stranden, og du kan også tage til smukke nationalparker eller en tur ud på havet med øhop eller snorkling. Når mørket falder på, kan du udforske Phukets hektiske natteliv. Her er et stort udbud af restauranter, diskoteker og barer. Så hvad enten du er til afslapning på stranden, oplevelser, eller liv og glade dage, så er en ferie på Phuket noget for dig.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark. Ankomst Dubai
 2. Dubai
 3. Afrejse Dubai
 4. Ankomst Phuket
 5. Phuket
 6. Phuket
 7. Phuket
 8. Phuket
 9. Phuket
 10. Phuket
 11. Phuket
 12. Phuket
 13. Phuket
 14. Phuket
 15. Phuket
 16. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Thailand. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Dubai!

I dag ankommer du til Dubai. Det er en helt ekstrem og unik by, og du finder ikke noget lignede andre steder! I Dubai Mall ser du alle slags mennesker - engelske piger i flade sandaler, korte shorts og T-shirts. Saudier i streng burka, amerikanere i stribede bukser og ternede skjorter, lokale med manden forrest i smarte jeans og fruen, meget tilsløret, bagefter med tre børn og en veninde med udslået hår og meget nedringet. Her er alle slags mennesker og alle kan gå, som de vil. Her er restauranter, der ikke tillader alkohol, side om side med en engelsk pub med højrøstede, fulde fodboldfans. Dubai er også kendt for de glamourise Palm Islands - to kunstige øer formet som palmer, hvor de rige bor ud til kunstige strande i deres kæmpevillaer. Og nåh ja, så har de selvfølgelig også en miniversion af hele verden, bestående af små øer! Bliver det vildere?

Dag 2: Dubai - store oplevelser i ekstremernes by

Dubai er en meget spredt by, hvor der ind imellem de store klumper af høje bygninger ligger flade, støvede områder. Heldigvis fungerer metrosystemet perfekt, og det er nemt at komme fra det ene sted til det andet med hop on/hop off bussen, som kører inde i byen, ud til stranden og langs havnen.

Det tætteste du kommer på et rigtigt centrum er ved Burj Khalifa, verdens højeste bygning, der er 828 m høj og har over 160 etager! Du kan komme op på 124. etage og nyde udsigten ud over Dubai - men det er en god idé at forudbestille adgang til øverste etage. Gå en tur ved Burj Khalifa Lake, hvor der er et fantastisk springvandshow, som er virkelig smukt om aftenen.

I bunden af bygningen ligger verdens største indkøbscenter Dubai Mall med store, fantastiske aktiviteter, kæmpe skøjtebane, akvarier og ja, her er bare alt. Her har alle italienske modehuse bare kæmpe, kæmpe forretninger, og du skal som regel kæmpe dig forbi et par Ferrarier eller Rolls Roycer for at komme ind. Her lugter af penge, her er penge, mange penge!

Byen har alt. Først og fremmest de store, europæiske mærker, der har store forretninger, hvor kun fantasien sætter grænser. Armani (Giorgio Armani) er den dominerende, han er Gud her, men han har jo også tegnet det 7-stjernede luksushotel, Armani Hotel Dubai, som ligger lige ved siden af dette Mall. Ferrari har en forretning på måske 500 kvadratmeter i stueetagen. Her kan man bestille en bil, eller blot købe nogle af alle de skøre ting som firmaet sælger - alt fra tasker til undertøj. Det gør også en stor forskel at have boxershorts på med et Ferrari-mærke - det mener mange, ser det ud til.

Overalt er der samtidig action: Modeshows, orkestre der spiller, skøjtebaner og flere steder kæmpe glasvægge ind til akvarier. Helt fantastisk er det, at stå og se ind i et hav med 100 forskellige slags fisk, fra hajer til laks. Akvarier, hvor der går dykkere nede i og vinker til børnene udenfor, samtidig med at de gør rent. Her er naturligvis også alle former for restauranter overalt.

Besøg også Deidra - den gamle bydel, hvor alle soukerne ligger. Her er guld, krydderier, tøjklæder og en hel masse turistskrammel. En oplevelse, men ikke sådan en, der slå benene væk under dig.

Du kan også tage en tur ud i ørkenen og få lidt støv på tøjet. Du kan køre i jeep, ride på kamel og spise middag på tæpper i en næsten ægte beduin-lejr.

Området nede ved marinaen er også super hyggeligt. Tag herhen en eftermiddag, gå lidt rundt og spis så en dejlig middag på en af den mange lækre restauranter.

Dag 3: Afrejse fra Dubai i natfly

I dag tager du af sted fra Dubai. Du sover i flyet - måske drømmer du om de palmer og smukke sandstrande, som venter dig.

Dag 4: Velkommen til populære Phuket!

I dag ankommer du til Phuket - det ultimative internationale feriested og Thailands allermest populære destination.

Phuket er brede sandstrande med gæster fra hele verden, markeder, shoppingcentre, gadesælgere, restauranter, gadekøkkener, gøgl, barer, diskoteker, shows, thaiboksning, go-cart kørsel, golfbaner, vandland og meget meget mere. Af strandene er Patong, Karon og Kata de største, og det er her, der er mest liv og glade dage. Foretrækker du mere ro, er strandene Surin, Nai Yang, Mai Khao og Kamala oplagte – her er lidt mere plads og lidt mere fredeligt, men du er stadigvæk tæt på det hele. Nu har du tid til rigtig at nyde strandene, naturen og tage på spændende udflugter!

Dag 5-14: Phuket - nyd de skønne strande og de mange muligheder for aktiviteter

Nu er tiden kommet til at udforske Phuket, som er et lidt hektisk internationalt feriested. Men trods dette har Phuket dog formået at bevare en stor del af sin oprindelige charme og skønhed. Herunder er nogle forslag til, hvad du kan lave på Phuket:

Øen rundt
Det er muligt at leje en scooter, og foretage ture rundt på den billedskønne ø. Husk lige at checke din forsikring først, da den højst sandsynlig IKKE dækker ved uheld med motoriserede køretøjer. Du kan evt. købe ”Rejsen rundt i Thailand” af Politiken eller ”Thailand´s Islands and Beaches” af Lonely Planet, og se mere i detaljer, hvad du kan besøge.

Strandture
De mest kendte strande på Phuket er Patong-, Kata- og Karon Beach. Førstnævnte har et heftigt shopping- og natteliv, hvorimod de to sidste er mere tilbagelænede og fredfyldte.

Snorkling og dykning
Er du mere til de blå bølger, så er her et stort udvalg af sejlture ud til de små øer i Phang Nga-bugten. Det er helt fantastisk at sejle i det azurblå hav, mens du møder den ene flotte klippeformation efter den anden. Det er også muligt at lave dagsture eller flerdags-ture på båd til Similan Islands, som er et af de flotteste dykkersteder i området. James Bond Island er en af de flotte klippeformationer i vandet, og den sjove klippe stikker lodret op ad vandet som et tyndt, højt bjerg. 

Nationalparker
Du kan udvide dit ophold med fx 3 nætter og købe en 4 dages tur til Khao Sok National Park, som simpelthen er det område, der byder på de smukkeste naturoplevelser. Det er et orgie af floder, vandfald, huler, klipper, bjerge, sjældne dyrearter og planteliv. Det er også muligt at tage en endagstur derover.

Mueang Phuket
Mueang Phuket er øens kommercielle hovedstad, som bestemt er et besøg værd. Her er masser af shoppingmuligheder og et natmarked. Foruden dette er det netop her, du vil møde et bybillede præget af et skønt miks af nye og gamle bygninger, kinesisk, portugisisk og thailandsk arkitektur, hvilket er med til at give byen sin charme.

Pirater!
Eller efterkommere af pirater... Start dagen med at besøge havneområdet, hvor der er livlig aktivitet og masser af farverige både. Fortsæt ud ad hovedgaden, kryds havneområdet og gå ligeud til vejen drejer til venstre. Følg så vejen ud til Sean Gypsy Village, hvor disse efterkommere af pirater lever. De er fredelige som kattekillinger, men det er ikke desto mindre en interessant tur.

Heldagsudflugter
En af de bedste bådture i Phuket er en heldagsudflugt med et lille krydstogtskib, hvor der er kajakker om bord. Nær en af øerne kommer kajakkerne i vandet, og så padler du igennem en underjordisk grotte, som fører dig ud til en meget smuk ø. Det er en helt enestående oplevelse og atmosfæren er helt speciel.

Koh Yao Noi og Koh Yao Yai
Hvis du gerne vil lidt væk fra stress og jag i Phuket og Krabi, så kan du tage en longtail-båd fra Bang Rong Pier sammen med de lokale (og deres kyllinger) til øerne Koh Yao Noi og Koh Yao Yai. Lej en scooter og udforsk øens grusveje. Disse øer er knap så påvirket af turisme som Phuket, og dette har hjulpet til at bibeholde gamle thai-traditioner. Derfor bør du ikke være alt for udfordrende påklædt, og kun drikke alkohol på restauranterne. Har du lyst til at overnatte her, kan vi sagtens arrangere ophold her også.

Natteliv
Skal der være fest og farver, så tag til Patong Beach, hvor der ligger en gade med en masse barer og diskoteker. Nogle er bedre end andre, men det skal jo ses. Området her er nok et af de mest kaotiske steder, og her kan du opleve næsten alt! Kvinderne her er ikke alle sammen født som piger - men det kan være svært at se ved første øjekast, da mange af dem har lange ben og perfekt make-up, som vi andre kun kan drømme om...

Andet...
Derudover har Phuket mange andre ting! Om det er templer, sommerfugleparker, ridning, surfing, thaiboksning, go-cart, massage, golf eller et rehabiliteringscenter for gibbonaber, du leder efter, ja så har Phuket det!

Dag 15: Afrejse fra Thailand

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 16: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Thailand.

Alle hoteller

Hotellets pool

Arabian Courtyard Hotel & Spa

Arabian Courtyard Hotel & Spa er et rigtig godt hotel, som ligger 200 meter fra floden i...

Alle hoteller

Kata Sea Breeze Resort

Kata Sea Breeze Resort

Kata Sea Breeze Resort er et stort og godt hotel, der ligger ca. 10 minutters gang fra dejlige...

Upgradefra 95,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Swissotel Resort Phuket Kamala Beach

Swissotel Resort Phuket Kamala Beach er et stort, godt hotel, der ligger 500 meter fra Kamala...

Upgradefra 159,- kr.pr. personpr. dag
Karon Sea Sands Resort

Karon Sea Sands Resort & Spa

Karon Sea Sands Resort & Spa er et lækkert og elegant hotel i smukke omgivelser, og det...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til thailand. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Thailand.

Dubai

55.264841
25.206278,

Phuket

98.3983
7.890

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 18 feb 2018 - 22 feb 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.390,-
Børn u/12 år fra 12.090,-
Afrejse i følgende periode 23 feb 2018 - 28 feb 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.990,-
Børn u/12 år fra 11.790,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2018 - 31 mar 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.590,-
Børn u/12 år fra 11.390,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2018 - 30 apr 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 10.990,-
Børn u/12 år fra 9.790,-
Afrejse i følgende periode 01 maj 2018 - 22 jun 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 10.590,-
Børn u/12 år fra 9.390,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2018 - 23 jul 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.190,-
Børn u/12 år fra 10.590,-
Afrejse i følgende periode 24 jul 2018 - 30 sep 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 10.590,-
Børn u/12 år fra 9.390,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2018 - 31 okt 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 10.990,-
Børn u/12 år fra 9.790,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 12.890,-
Børn u/12 år fra 11.690,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.590,-
Børn u/12 år fra 12.390,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 19 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.090,-
Børn u/12 år fra 14.290,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.090,-
Børn u/12 år fra 13.490,-
Afrejse i følgende periode 26 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.290,-
Afrejse i følgende periode 03 jan 2019 - 10 jan 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 13.190,-
Afrejse i følgende periode 11 jan 2019 - 27 feb 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.390,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Dubai-Phuket-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
13 overnatninger: 12 på hotel med morgenmad og 1 i natfly.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Turistskat i Dubai.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderede.

Fly Danmark-Dubai-Phuket-Danmark.
Transport mellem lufthavn og hotel i Dubai med shuttlebus.
Transport mellem lufthavn og hotel i Phuket med privat bil/minibus.