Du er her: Lande > Thailand > Rejser > Rejse 209A

Kultur, uspoleret natur og skøn strand

17 dages rejse: 2 nætter Chiang Mai, 2 nætter Pai, 3 nætter Soppong, 1 nat Chiang Mai og 6 nætter Khao Lak
Rejse: 
209A
Rejser til Thailand - nordlige Thailand
Templer og markeder i Chiang Mai, naturoplevelser i Pai, trekking i Soppong og afslapning på Khao Laks smukke strande.

Rejsen starter i den dejlige by Chiang Mai, der er fyldt med smukke templer, livlige markeder og masser af muligheder for udflugter. Herfra skal du videre til Pai, der er en hyggelig landsby i et uspoleret bjergområde. Byen ligger smukt ned til Pai-floden, og du kan tage på opdagelse blandt vandfald og varme kilder. Herfra skal du videre til Soppong, hvor du vil komme helt tæt på naturen. Midt ude i junglen bor du på et dejligt homestay, hvorfra du bl.a. skal ud og opleve områdets imponerende grotter. Du skal også på en trekkingtur til en lille, lokal Karen-landsby, hvor du skal overnatte efter at have nydt et aftensmåltid omkring bålet. Fra junglen skal du videre til Khao Laks skønne strande. Her er endnu ikke overrendt af turister, så brug det sidste af ferien på at nyde havets blide brusen eller tag på flere oplevelser i det smukke, grønne bagland. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Chiang Mai
 3. Chiang Mai
 4. Chiang Mai - Pai
 5. Pai
 6. Pai - Soppong
 7. Soppong
 8. Soppong
 9. Soppong - Chiang Mai
 10. Chiang Mai - Khao Lak
 11. Khao Lak
 12. Khao Lak
 13. Khao Lak
 14. Khao Lak
 15. Khao Lak
 16. Khao Lak
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Thailand. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand - og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande. Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2: Velkommen til Chiang Mai!

I dag bliver du budt velkommen til Chiang Mai - en smuk by med mange flotte templer, spændende museer, interessante markeder og flotte omgivelser.

Chiang Mai er med sine ca. 160.000 indbyggere den største by i det nordlige Thailand. Det er en smuk by med mange flotte templer, spændende museer, interessante markeder og flotte omgivelser. Det mest berømte tempel er Wat Phrathat Doi Suthep, der ligger flot oppe på toppen af en bakke lidt uden for byen. Her er en fantastisk udsigt over hele byen. Gå de 309 trin derop, køb lidt røgelse og tænk over tilværelsen.

Dag 3: Chiang Mai - oplev den smukke bys mange seværdigheder

Det er naturligvis op til dig selv, hvordan du vil bruge tiden i Chiang Mai, men her er nogle forslag, du kan overveje:

Templer
Chiang Mai er kendt for sine smukke templer, heriblandt Doi Suthep-templet, der blev bygget i 1300-tallet, og hvorfra der er en fantastisk udsigt over byem. Den muslimske moské Matsayit Chiang Mai er også et besøg værd. Du kan også besøge Doi Inthanon, som er Thailands højeste punkt.

Markeder
Chiang Mai er kendt for sit berømte Night Bazar, hvor alt kan købes! Markedet ligger på Chang Klan Road og har åbnet fra kl. ca. 19.00 til midnat. Tag ind til byen ved tidlig aften og spis aftensmad i en af de små, thailandske boder derinde. Herefter kan du bruge hele aftenen på at gå rundt og lede efter gode tilbud. Synes du at pladsen bliver for trangt på natmarkedet, så besøg et af de nye små markeder der skyder op i området – her finder du livemusik, mange små moderne madboder, og små barer. Hvis du er i byen på en søndag, så husk at besøge Sunday Market. Det er her, de lokalbefolkningen sætter mange af deres ting til salg, og det er noget større end Night Bazar. Besøg også China Town hvor der findes et madmarked hvor man kan købe frisk frugt og alle slags krydderier.

Tarzan-swing - ziplining
Har du ikke allerede inkluderet et Tarzan-swing (en tur ud at zipline) på din rejse, vil vi anbefale dig at prøve det! At svæve over trætoppene er en unik oplevelse. Du kan se mere på arrangørens hjemmeside: http://www.treetopasia.com/

Halvdagsudflugter
Brug en halv dag på at lære de thailandske køkkenkunstner eller besøge en orkidefarm. Om aftenen kan du prøve en Khantoke-dinner, hvor der opføres traditionel, thailandsk dans. Du kan også tage på en halvdags cykeltur ud til det gamle Chiang Mai. Dette er en fantastisk måde at opleve det lokale og se gamle ruiner.

På egen hånd
Du kan også vælge at lave dine helt egne udflugter, og besøge National Museum eller The Tribal Museum, som er virkelig imponerende. Eller du kan gå til en thaiboksning-forestilling?

Husk at vejret ikke er lige så varmt i Nordthailand som i syd - så det er en god ide at medbringe en varm trøje.

Dag 4: Velkommen til Pai!

I dag skal du videre til Pai - en hyggelig landsby i et smukt og uspoleret bjergområde. Byen ligger ned til Pai-floden og er mødested for oplandets forskellige etniske grupper. Her er mange backpackere, og stemningen er venlig og afslappet. Lige når du kører ind i Pai, kommer du forbi en oplagstavle. Her kan du finde alverdens tilbud om livemusik, meditationscentre, trekkingture, riverrafting, yoga-timer, gode restauranter osv.

Dag 5: Nyd den smukke natur omkring Pai

Det er helt op til dig selv, hvordan du vil bruge tiden i Pai, men vi kan jo ikke dy os for at komme med nogle forslag.

Hvis du lejer en motorcykel for en hel dag, får du ofte udleveret et lille kort over de meste interessante steder. Besøg Pai Canyon, morgenmarkedet, eftermiddagsmarkedet, vandfaldene, bjergstammerne, hot springs og nationalparken. Pai er en rigtig lille backpacker-by, og fremgår i mange guidebøger, men hvis du har lyst, kan du også købe guidebogen 'The Paioneer' i byen, der opdateres hvert år. Den beskriver alle byens aktiviteter og events.

Tag på spændende udflugter, cykelture, bådture og riverrafting. Måske skal du en tur ud og se de varme kilder? En tur i en varm kilde kan næsten gøre dig til et helt nyt menneske, når du bliver varmet igennem i det brandvarme vand. Skønt! 

Dag 6: Velkommen til Soppong og landsbyen Ban Tham Lod!

I dag skal du til Shan-landsbyen Ban Tham Lod i Soppong, hvor du skal være de næste tre dage hos Pen, der helt sikkert vil tage rigtig godt imod dig. Soppong ligger i smukke omgivelser mellem bjerge og grønne skove. Her er jungle og store floder, og der findes mange huler og grotter med imponerende stalaktitter - nogle steder er der sågar spor af gamle vægmalerier.

Snak med Pen om, hvad du vil opleve, for hun tilrettelægger dit ophold med de udflugter og den mad, du ønsker.

Du kan starte med en sejltur i berømte Tham Lod Cave – en af de længste kalkstensgrotter i Sydøstasien. Og det gør du selvfølgelig på en tømmerflåde. Inde i grotten er du omgivet af stalaktitter og sjove klippeformationer, og sollyset falder ind i grotten på eventyrlig vis. Inde i grotten er der en arkæologisk udgravning, hvor du kan se rester efter den såkaldte ”Log Coffin”-kultur. Folkeslaget boede i området for 1.500 til 3.000 år siden, og de mest interessante levn fra kulturen er de hule rør, der blev brugt som kister og indeholdt knogler fra afdøde. De er skåret ud i teaktræ og placeret højt oppe i grotterne, og det er kun meget få mennesker, der har set dem! Du slutter udflugten af med en solnedgang i selskab med store sværme af flagermus og svaler. Det er altså sjovt at se store sværme af flagermus flyve over hovedet på dig!

Tilbage på dit homestay spiser du et traditionelt Shan-måltid sammen med Pen, og du skal selvfølgelig også smage en kop af den dampende varme lokale te brygget af urter fra området! Pen dyrker sin egen kaffe i baghaven, og du kan sidde og drikke en kop kaffe i hendes lille "coffee shop" med udsigt til kaffebuskene.

Dag 7-8: Soppong - trekking til Karen-landsby

Start dagen med hjemmelavet müsli med yoghurt og friske frugter. Hvis du har lyst, kan Pen tage dig med på trekkingtur til en Karen-landsby. Gode travesko eller fastsiddende sandaler er et must, men du kan selv bestemme, hvor hård turen skal være. Du bestemmer også selv, om du vil overnatte i en lille Karen-landsby. Vi anbefaler bestemt, at du prøver det, for det er en sjov og meget autentisk oplevelse. Det eneste du behøver at tage med, er en lille rygsæk med vand, ekstra undertøj, en sweater, et par lange bukser til om aftenen, kiks, chokolade og en tandbørste. Pen laver en traditionel madpakke til dig, som du får med på turen. Turen kræver, at du er i forholdsvis god form, selvom vandreturen egentlig kun er syv km hver vej, og du skal være parat til at sove på madrasser på gulvet.

Turen går roligt igennem et meget flot landskab sammen med Pen, og til tider går du også igennem en flod, hvor vandet kan stå højt. Stop op og se de mange grøntsager, krydderier og urter, som lever vildt i naturen. Du spiser frokost i skoven, før du fortsætter turen. Du kan holde så mange pauser du vil, og det er dig, der bestemmer tempoet. Senere på eftermiddagen når du til den hyggelige Karen-landsby, hvor du kan overnatte. Hvis du har lyst til det, kan du gå på opdagelse i nogle små grotter eller slentre en tur rundt i landsbyen og lære om landsbyboernes traditioner, skikke og daglige arbejde. Familien, du sover hos, har en lille kiosk, så du har mulighed for at købe lidt snacks, is og drikkevarer. Om aftenen spiser du et traditionelt Karen-måltid ved bålet, og senere sover du på gulvet i soveposer eller med tæpper i en af landsbyboernes hytter. Madrasserne er ikke mere end 5 cm. tykke, men der er mange af dem! Om morgenen får du serveret pandekager.

Du kan også blive kørt til landsbyen, hvis du gerne vil overnatte der men ikke orker at vandre hele vejen.

Dag 9: Tilbage til Chiang Mai

I dag skal du tilbage til Chiang Mai. Når du ankommer til storbyen, bliver du kørt tilbage til det samme hotel, som sidst du var her.

Dag 10: Velkommen til Khao Lak

I dag ankommer du til skønne Khao Lak.

Khao Lak ligger lidt nord for Phuket, og kystlinjen har kilometervis af smukke, brede sandstrande, der endnu ikke er overfyldt med solbadende gæster og strandsælgere. Alle strandene ved Khao Lak er lange og brede med snehvidt, blødt sand, og du vil føle dig henført til paradis, når du går i skyggen fra palmerne og kigger ud over det blå vand!

Dag 11-15: Nyd livet på Khao Laks rolige strande

Nu har du masser af tid til at nyde smukke Khao Lak!

En af de smukkeste strande er Khao Lak Beach, hvor der ligger 4-5 hoteller lige på stranden. Mellem hovedvejen og hotellerne er der en lille by med restauranter, kiosker og lidt shopping. Når du kører mod nord, skal du over et lille bjerg, før du kommer til næste dejlige strand, som er Nang Thong Beach. Ved Bang Niang Beach finder du en hel lille by ved vandet med butikker, skræddere, cafeer og mange restauranter. De fleste af de hoteller, der ligger her, er i den dyrere prisklasse men har direkte adgang til stranden.

På strandene Ao Thong, Pakweeb Beach og Bangsak Beach er der komplet fred og ro, og du har stranden næsten helt for dig selv i løbet af dagen. Naturen på øen består af frodig jungle og store palmetræs- og gummiplantager, meget smukt, og med gode muligheder for udflugter til natur og små byer.

Slap af på stranden, forkæl dig selv med en dejlig thai-massage, svøm i det dejlige vand, tag på tur i en longtail-båd eller lej en motorcykel og kør rundt på egen hånd. En af dagene bør du også tage ud og snorkle eller dykke ud for kysterne - her kan du se på fisk og koralreve i en helt anden verden under vandet!

Dag 16: Afrejse fra Thailand

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Thailand.

Alle hoteller

Poolen

Raming Lodge Hotel & Spa

Raming Lodge Hotel & Spa er et hyggeligt hotel, der ligger på en ret travl gade med masser...

Upgradefra 128,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Rimping Village

Rimping Village er et lille lækkert og hyggeligt boutique hotel, der ligger i rolige omgivelser...

Alle hoteller

Poolen

Baan Krating Pai Resort

Baan Krating Pai Resort et et hyggeligt og simpelt sted, der ligger smukt ved Pai-floden, 20...

Alle hoteller

Pen Cave Homestay

Pen Cave Homestay er virkelig et dejligt sted! Ejeren hedder Pen, og hun bor her selv, så hun...

Alle hoteller

Karen Landsby

Lokalt hus

Du skal sove i et af landsbyens huse, så regn ikke med hverken privatliv eller rindende vand....

Alle hoteller

Apsara Beachfront Resort & Villa

Apsara Beachfront Resort & Villa er et super lækkert hotel i moderne stil. Det ligger...

Haadson Resort

Haadson Resort er er et rigtig C&C hotel, som er bygget i træ og nærmest smelter sammen med...

Upgradefra 140,- kr.pr. personpr. dag
La Flora Resort & Spa

La Flora Resort & Spa

La Flora Resort & Spa er et fantastisk godt hotel, som ligger i byen direkte ud til den...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til thailand. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Thailand.

Chiang Mai

98.998
18.7953

Pai

98.436
19.3589

Soppong

98.26
19.51

Chiang Mai

98.998
18.7953

Khao Lak

98.2443
8.6299

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 16 Apr 2019 - 29 Jun 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.390,-
Afrejse i følgende periode 30 Jun 2019 - 23 Jul 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 13.290,-
Afrejse i følgende periode 24 Jul 2019 - 28 Jul 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.690,-
Børn u/12 år fra 13.190,-
Afrejse i følgende periode 29 Jul 2019 - 31 Oct 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 12.990,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode 01 Nov 2019 - 30 Nov 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 14.490,-
Afrejse i følgende periode 01 Dec 2019 - 10 Dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.490,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 11 Dec 2019 - 14 Dec 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.790,-
Børn u/12 år fra 15.190,-
Afrejse i følgende periode 15 Dec 2019 - 18 Dec 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 19 Dec 2019 - 20 Dec 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 18.690,-
Børn u/12 år fra 17.390,-
Afrejse i følgende periode 20 Dec 2019 - 23 Dec 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 19.890,-
Børn u/12 år fra 18.590,-
Afrejse i følgende periode 24 Dec 2019 - 25 Dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Afrejse i følgende periode 25 Dec 2019 - 29 Dec 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 18.790,-
Afrejse i følgende periode 29 Dec 2019 - 30 Dec 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 17.490,-
Børn u/12 år fra 16.890,-
Afrejse i følgende periode 31 Dec 2019 - 01 Jan 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 17.190,-
Børn u/12 år fra 16.590,-
Afrejse i følgende periode 01 Jan 2020 - 10 Jan 2020
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 17.390,-
Børn u/12 år fra 16.790,-
Afrejse i følgende periode 11 Jan 2020 - 14 Jan 2020
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.390,-
Børn u/12 år fra 15.790,-
Afrejse i følgende periode 15 Jan 2020 - 31 Jan 2020
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.790,-
Børn u/12 år fra 15.290,-
Afrejse i følgende periode 01 Feb 2020 - 28 Feb 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.290,-
Børn u/12 år fra 16.590,-
Afrejse i følgende periode 29 Feb 2020 - 31 Mar 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 15.790,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Chiang Mai-Phuket-Danmark.
Alle transporter.
14 overnatninger - 11 med morgenmad, 2 med fuld forplejning i Soppong på Pen Cave Homestay og 1 med fuld forplejning i lokalt hus i Karen landsby.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Denne rejse kan ikke anbefales i marts og april pga. vejrlige forhold og afgrødeafbrændinger i området ved Mae Hong Son.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderede.

Fly Danmark-Bangkok og Phuket-Danmark.
Fly Chiang Mai-Phuket.
Al transport mellem hotellerne, samt mellem lufthavne og hoteller, med privat bil/minibus.
Trekkingtur mellem Cave Lodge i Soppong og Karen-landsby foregår (i sagens natur) på dine egne ben.