Du er her: Lande > Thailand > Rejser > Rejse 286

Natur som i et eventyr, historiens vingesus og dejlige strande

17 dages rejse: 2 nætter Bangkok, 2 nætter Hintok River Camp i Kanchanaburi og 10 nætter Hua Hin
Rejse: 
286
Oplev Bangkoks levende gader, den underskønne natur ved Kanchanaburi og strandlivet i Hua Hin.

Efter et par dage i Bangkok, hvor du har slentret rundt på gaderne mellem boder med mad, souvenirs og eksotiske frugter, og måske oplevet smukke templer og farverige markeder, skal du videre til Hintok River Camp. Her skal du bo i en afrikansk inspireret teltlejr, hvor alle teltene er lavet af kraftig kanvas og har eget badeværelse og egen veranda. Herfra skal du ud at opleve en masse. Du skal bl.a. besøge Hellfire Pass Memorial Museum og broen over River Kwai, sejle ud til Sai Yoke Tai Waterfalls, besøge Lawa Cave for at se smukke stalaktitter, besøge en Mon Tribal-landsby og ud at køre med det historiske Death Railway Train. Sidste stop er Hua Hin, hvor du har god tid til både at dase på stranden og opleve en masse forskelligt. Se det storslåede kongepalads, besøg smukke nationalparker og giv dig i kast med et slag golf på nogle af områdets gode golfbaner. Om aftenen kan du spise på en af byens mange, internationale restauranter, og få en kølig øl eller farverig drink på en af de mange barer.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Bangkok
 3. Bangkok
 4. Bangkok - Kanchanaburi
 5. Kanchanaburi
 6. Kanchanaburi - Hua Hin
 7. Hua Hin
 8. Hua Hin
 9. Hua Hin
 10. Hua Hin
 11. Hua Hin
 12. Hua Hin
 13. Hua Hin
 14. Hua Hin
 15. Hua Hin
 16. Hua Hin
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Thailand. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand - og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande. Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2: Velkommen til Bangkok!

I dag ankommer du til Bangkok. Thailands hovedstad er en sand storby med menneskemylder og et væld af aktiviteter og oplevelser. Livet leves i gaderne. Gadekøkkener, boder med tøj, souvenirs og tropiske frugter pryder alle fortove, lige meget på hvilken tid af døgnet du bevæger dig ud. Og et velfungerende Skytrain system gør det nemt at komme rundt. 

Ryst rejsestøvet af dig, og gå på opdagelse blandt Bangkoks mange muligheder.

Tempelture og Buddhafigurer
Besøg de mange templer i byen, Wat Arun, Golden Mountain, de 3 Buddhaer osv. C&C-kontoret i Bangkok tilbyder tempel-udflugter med en engelsktalende guide. Du kan også tage en tuk-tuk rundt i byen til de forskellige steder på egen hånd. Det smukkeste syn er nok det fantastiske Grand Palace med guldtag, templer og et væld af statuer og Buddha-figurer - det er et helt fantastisk syn. Men du skal gå klædt i lange ærmer og lange bukser, hvis du besøger templet, og du skal have lukkede sko på - det er et helligt sted. Du skal dog være opmærksom på, at man skal vise pas eller paskopi for at komme ind. 

Markeder
Rundt omkring i Bangkok ligger en masse små boder, der åbner omkring middagstid. Her er altid mulighed for en god handel - et af de bedste steder at gå efter sådan en er på Prado Nam-markedet. Ellers kan du besøge Patpong, som er det berømte natmarked ved Sky Train-stationen Saladaeng. Hvis det er weekend, skal du naturligvis besøge det berømte weekendmarked Jatujak Market ved Sky Train-stationen Mochit. Der er mange, der mener, at dette er det sidste "rigtige" marked. Alt er til salg og alt er billigt, men kom tidligt på dagen - allerede kl. 11 er der alt for mange mennesker! Det Flydende Marked er også et must, når man er i Bangkok.

Shopping
Tag Sky Train til National Stadium (Siam Square) og besøg Mah Boon Krong (MBK), Discovery Centre eller det dyre, dyre Siam Paragon, hvor alle mærkevarerne er. I Siam Paragon er der mulighed for at afprøve VIP biografen (6. etage), hvor film ses i store lænestole med tæppe og puder, og evt. en lille cocktail? Siam Paragon byder også på Siam Ocean World, et mini Kattegatcenter, og bowling! Terminal 21 er også er et fedt sted at shoppe, og samtidig er det lidt af en oplevelse, for centeret er indrettet som en shoppingrejse jorden rundt. Shop tøj i Tokyo, eller sko og tasker i Istanbul, og hvad med en lille bid mad i San Francisco? Asiatique The Riverfront er et kæmpe shopping- og underholdningskompleks, der ligger nede ved flodbredden - faktisk i et område, som engang i tidernes morgen var ejet af det danske Østasiatiske Kompagni, der som det første handlede direkte mellem Danmark og Thailand. Du kan tænke på dette, mens du går rundt mellem de over 2.500 butikker eller spiser på en af de mange lækre restauranter.

Dag 3: Gå på opdagelse blandt Bangkoks mange seværdigheder

Brug tiden i Bangkok på alle de spændende oplevelser, som byen har at byde på. Her er noget for enhver smag!

Natteliv
Der er masser af sjove steder at besøge i Bangkok, inklusiv caféer, barer og gode restauranter. Det burde være ulovligt at besøge Bangkok uden at nyde en drink i State Towers udendørs Sky Bar på 63. etage. En Apple Martini med udsigt over Bangkok by Night er fantastisk! Men her kan du altså ikke komme i gamle, udtrådte klipklappere - du skal være velklædt. Du kan også tage til en anden Sky Bar på toppen af United Center Building, hvor der ikke er dresscode. Hvad med at besøge Cheap Charlie's bar, et af de mere bizarre steder i byen, hvor du sidder blandt alverdens tingeltangel. Syn Bars plastikstole og glasbar er også en sjov oplevelse. Du kan naturligvis også tage til kabaret, eller fornøje dig selv med et dinner cruise, inden festen fortsætter på Q Bar, Tapas eller Bed Supperclub. En dag bør du gå en tur ned ad den livlige Khao San Road, hvor der er hyggelige gadekøkkener og billige hoteller. Her har backpackere mødtes i årtier, og om aftenen lukker gaden for biltraffik, og barerne åbner.

Cykelture
Du kan tage på en guidet cykeltur i byens travle gader, hvor du kommer til at se spændende seværdigheder og smukke ruter, og du møder masser af venlige mennesker på din vej! Du får rigtig set byen på den her måde, for du cykler både ad små gader, langs kanalen og forbi hyggelige markeder, hvor folk handler ind til hverdagen. Du kan stoppe så tit, du vil, for at have lidt tid til at se dig omkring og tage et par billeder til fotoalbummet eller få små historier fra guiden. Nogle af cykelturene slutter med en hyggelig sejltur langs kanalen ud til frodigt landskab, forbi frugtplantager og typiske små Thai huse. Det er dejligt at færdes her uden byens trafik og travlhed, kun omringet af dejlig natur og små landsbyer, hvor folk høster deres produkter.

Usædvanlige udflugter
Du kan også tage på udflugt til områder af byen, hvor der normalt ikke kommer turister. Fx bydelen Bang Khun Thian i det sydlige Bangkok, hvor der er mulighed for at besøge en familie på floden og prøve at fiske efter muslinger. Eller bydelen Ban Bat, som er et af de få tilbageværende steder, hvor der fremstilles håndlavede almisseskåle til munkene. Området er også kendt for sine lækre desserter – og du kan prøve at både lave og spise dem!

Dag 4: Ankomst til Kanchanaburi og besøg til broen over River Kwai

Så er det tid til eventyr i naturen. Du starter med at blive transporteret til Thailand-Burma Railway Centre. På dette museum vil du lære jernbanen mellem Thailand og Burmas historie. Du skal også besøge den verdensberømte bro over Kwai-floden, der er en del af Death Railway.

Efter at have spist frokost skal du besøge Hellfire Pass Memorial Museum, der er dedikeret til dem, der mistede livet ved Hellfire Pass under 2. verdenskrig. Fra Hell Fire Pass følger du en vandresti til Hin Tok Station, hvorfra du vil blive kørt tilbage til Hintok River Camp. Inden det er tid til aftensmad kan du hoppe på en mountainbike og besøge en landsby tæt ved campen.

Dag 5: Udflugter til vandfald, huler og landsbyer

Tidligt om morgenen bliver der serveret en amerikansk morgenmad - tag godt for dig af retterne, for du har en lang og begivenhedsrig dag foran dig.

Første punkt på dagens program er en sejltur i longtail-båd til Sai Yoke Yai Waterfalls og Nationalpark - en utrolig smuk tur...

Tilbage på campen spiser du frokost og besøger derefter Lawa Cave, hvor du kan opleve de fascinerende stalaktitter, som hulen er berømt for.

Eftermiddagen har du til fri disposition - måske skal du have en tur på tømmerflåde på floden? Ved aftentid er der arrangeret et madlavningskursus, så du kan lære at lave lækker thai-mad.

Inden dit eventyr i naturen er forbi, når du også at komme ud på en cykeltur til et tempel, hvor du kan donere mad til munkene. Du skal også på sejltur og besøge Mon Tribal Village, og så skal du ud på en historisk køretur med Dødens Jernbane.

Dag 6: Velkommen til kongebyen Hua Hin

I dag ankommer du til den gamle kongeby, Hua Hin, hvor du både kan dase på stranden og komme ud at opleve en masse forskelligt.

Hua Hin ligger ca. 180 km fra det sydlige Bangkok, og her kan du rigtig slappe af eller udforske nogle af Thailands nationalparker. Her er rig mulighed for at besøge unikke templer eller bade i havet (pas på vandmændene mellem maj og oktober). Hua Hin blev opdaget i 1926, da Kong Rama VIIs arkitekt byggede Phra Ratchawang Klai Kangwon (langt-fra-bekymringer paladset). Det blev herefter et af de mest attraktive feriesteder for thaierne selv, og området har beholdt sin status som lokalt feriested, også da Pattaya og Phuket blev kendt af udenlandske turister.

Dag 7-15: Nyd Hua Hins strande og mange muligheder

Nu skal du opleve Hua Hin! Det er naturligvis op til dig, hvordan du vil bruge din tid, men vi har et par forslag:

Kulinariske oplevelser
Som et resultat af turismen er Hua Hin fyldt til bristepunktet med italienske, franske og spanske restauranter. Selvom du er i Thailand, kan du jo sagtens tage et smut indenom en af dem.

Shopping
Hua Hin har en fantastisk hyggelig Night Bazaar med masser af gode tilbud. Og så er det billigere end i Bangkok! Gå på opdagelse i kopivarernes paradis, men husk nu på, at der er grænser for, hvor mange kilo bagage du må have med hjem.

I weekenden kan du også besøge Cicada markedet og købe alt mellem himmel og jord. Det er et udendørs marked fyldt til randen med tøj, kunst, træhåndværk, souvenirs og meget mere. Her er sågar også optrædende!

Rundt med tuk-tuk
Også i Hua Hin findes de sjove tuk-tuk'er. Prøv at aftale med chaufføren, hvilke attraktioner du vil se. Han har som regel et kort, og med lidt tegnsprog og tålmodigt engelsk kan du nemt arrangere en formiddag, hvor du besøger de mest interessante attraktioner. Kong Rama VIIs storslåede sommerpalads, Klai Kangwon Palace, er bestemt et besøg værd.

Nattelivet
At Hua Hin er fyldt med diskoteker og barer er ikke til at komme uden om. Dans, musik og drinks i lange baner - god fornøjelse med at undersøge alle de sjove steder.

Nationalparken Sam Roi Yot
Nationalparken ligger omkring 63 km syd for Hua Hin, men er absolut et smukt syn. Den dækker et areal på 98 kvadratkilometer, og er hjem for bjerge og strande såvel som moser.

Strandlivet
Hua Hins hovedstrand er ca. 2 km lang og strækker sig sydligt om byen. Kæmpe, glatte sten bryder de store bølger og gør derfor Hua Hin til et skønt sted at bade, og du kan ligge i timevis i det bløde sand og bare nyde livet!

Golf
Hua Hin er kendt som et godt golfsted, og hvis du er vild med det, så er det her en oplagt chance for at udnytte dine talenter...

Dag 16: Afrejse fra Thailand

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Thailand.

Alle hoteller

Poolen

Rembrandt Hotel Bangkok

Rembrandt Hotel Bangkok er vores favorithotel i storbyen, og så ligger det simpelthen så godt i...

Upgradefra 246,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Thailand - Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G er et stort, luksuriøst hotel lige midt i Silomkvarteret. Hotellet er...

Upgradefra 284,- kr.pr. personpr. dag

Chatrium Hotel Riverside

Chatrium Hotel Riverside er et lækkert hotel beliggende ned til Chao Praya floden i nærheden af...

Alle hoteller

Hintok River Camp

Hintok River Camp er et skønt sted midt i naturen. Det er en afrikansk inspireret teltlejr, hvor...

River Kwai Jungle Rafts

River Kwai Jungle Rafts

River Kwai Jungle Rafts er et unikt og flydende hotel, hvor du oplever naturen på tætteste hold...

Home Phutoey River Kwai

Home Phutoey River Kwai ligger omgivet af jungle og skøn natur. Det er et virkelig dejligt sted...

Alle hoteller

The Lapa Hotel Hua Hin

The Lapa Hotel Hua Hin

The Lapa Hotel Hua Hin er et godt hotel midt i Hua Hin. Det er moderne indrettet og har...

Upgradefra 3,- kr.pr. personpr. dag
Manathai Hua Hin

New Horton Hua Hin Hotel

New Horton Hua Hin Hotel er et hyggeligt og moderne hotel, der ligger lige ved det store...

Upgradefra 422,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Hilton Hua Hin Resort & Spa

Hilton Hua Hin Resort & Spa er som de fleste Hilton hoteller et stort hotel med pæne (dog...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til thailand. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Thailand.

Bangkok

100.501
13.7563

Kanchanaburi (River Kwai)

99.5492
14.0042

Hua Hin

99.9578
12.5686

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 13 Jun 2019 - 01 Aug 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 02 Aug 2019 - 03 Oct 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 11.890,-
Børn u/12 år fra 11.490,-
Afrejse i følgende periode 04 Oct 2019 - 16 Oct 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 17 Oct 2019 - 31 Oct 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 11.890,-
Børn u/12 år fra 11.490,-
Afrejse i følgende periode 31 Oct 2019 - 13 Dec 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 12.390,-
Børn u/12 år fra 12.140,-
Afrejse i følgende periode 14 Dec 2019 - 28 Dec 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 13.590,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 22 Dec 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 15.490,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 26 Dec 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.790,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 29 Dec 2019 - 09 Jan 2020
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 12.890,-
Børn u/12 år fra 12.490,-
Afrejse i følgende periode 10 Jan 2020 - 23 Jan 2020
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 12.390,-
Børn u/12 år fra 12.040,-
Afrejse i følgende periode 24 Jan 2020 - 10 Feb 2020
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 12.690,-
Børn u/12 år fra 12.390,-
Afrejse i følgende periode 11 Feb 2020 - 22 Feb 2020
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 12.890,-
Børn u/12 år fra 12.490,-
Afrejse i følgende periode 23 Feb 2020 - 31 Mar 2020
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 12.490,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Afrejse i følgende periode 23 Feb 2020 - 26 Mar 2020
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 12.590,-
Børn u/12 år fra 12.290,-
Afrejse i følgende periode 01 Apr 2020 - 30 Oct 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.290,-
Afrejse i følgende periode 31 Oct 2020 - 01 Nov 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 12.790,-
Afrejse i følgende periode 01 Nov 2020 - 18 Dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 13.490,-
Afrejse i følgende periode 19 Dec 2020 - 23 Dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Afrejse i følgende periode 24 Dec 2020 - 25 Dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.590,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 26 Dec 2020 - 30 Dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Bangkok t/r.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger: 12 med morgenmad og 2 i Kanchanaburi med helpension.
Flere udflugter fra Hintok River Camp. Bl.a. besøg til smukke vandfald, broen over River Kwai og besøg til en Mon Tribal-landsby.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderede.

Fly Danmark-Bangkok t/r.
Transport mellem lufthavn og hoteller, samt transport Bangkok-Hua Hin med privat bil/minibus.
Transport mellem Bangkok og Kanchanaburi med bil.