Du er her: Lande > Thailand > Rejser > Rejse 215

Ø-hop til 3 af Thailands populære øer

17 dages rejse: 7 nætter Koh Samui, 4 nætter Koh Pha Ngan og 3 nætter Koh Tao
Rejse: 
215
Smukke udsigter og skønne strande på Koh Samui, Koh Pha Ngan og Koh Tao
Masser af liv og muligheder for aktiviteter på Koh Samui, fuldmånefester og fredelige paradisstrande på Koh Pha Ngan og landets bedste snorkling på Koh Tao.

Din rejse starter på en af de mest populære ferieøer i Thailand, Koh Samui. Her finder du skønne strande, høje palmetræer og massevis af shopping, vandsportsaktiviteter, natteliv og muligheder for udflugter på den smukke ø. Videre til øen Koh Pha Ngan, der godt kunne betegnes som et lille paradis. Omkring 80 % af øen er dækket af regnskov og klipper, så du kan komme ud på nogle gode vandreture, og når du trænger til at slappe af, kan du slå dig ned på de hvide sandstrande og spise grillet fisk med fødderne i sandet. Det er også på Koh Pha Ngan, at de berømte fuldmånefester holdes, men leder du efter fred og ro frem for fest og farver, kan du bo på de lækre strande på nordsiden af øen. Næste stop er øen Koh Tao, der bliver kaldt Thailands bedste dykker- og snorkle-ø. Krystalklart vand, flotte koraller og masser af farverige fisk er bare noget af det, du kan opleve under havoverfladen - og hvis du er rigtig heldig, kan det være du møder en havskildpadde, en sorttippet revhaj, eller endda en hvalhaj! 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Koh Samui
 3. Koh Samui
 4. Koh Samui
 5. Koh Samui
 6. Koh Samui
 7. Koh Samui
 8. Koh Samui
 9. Koh Samui -
 10. Koh Pha Ngan
 11. Koh Pha Ngan
 12. Koh Pha Ngan
 13. Koh Pha Ngan - Koh Tao
 14. Koh Tao
 15. Koh Tao
 16. Koh Tao
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Thailand. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand - og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande. Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2: Velkommen til populære Koh Samui!

I dag ankommer du til Koh Samui - en af Thailands mest populære destinationer.

På Koh Samui kan du ligge hele dagen på den hvide sandstrand i skyggen fra palmerne... Chaweng Beach er stranden med masser af liv. Der er en del vandsportsaktiviteter og gang i den. Men du kan også bare nyde en bog, eller få en god gang massage. Og hvis du er for doven til at bevæge dig, så ligger der masser af strandbarer i området, som sælger snacks og drikkevarer. Samui har masser af gode restauranter og barer. Prøv at besøge Red Snapper, om ikke andet så for at opleve stedets stil! Husk også at bruge en aften på Tropical Murphy's, hvor du kan spille pool og opleve den gode stemning. Om aftenen stiller alle hotellerne borde ud på stranden, så du kan næsten vælge og vrage, om du vil have grillet fisk og krabbe, eller måske noget med karry?

Dag 3-8: Koh Samui - lækre strande og masser af aktiviteter

Du skal næsten også ud og få nogle fantastiske oplevelser!

Hvis du er helt vild med at snorkle, så er Koh Tao et af de bedste steder i Thailand. Tag på en dagstur fra Koh Samui, og brug en eftermiddag på at snorkle. Det er helt fantastisk at svømme rundt i stimer af tigerstribede fisk (og bemærk hvordan de har en tendens til at samle sig under din båd).

Samui har masser af skægge attraktioner. Start evt. med at besøge de sjove bedstemor- og bedstefarsten (pas på når du kravler ned, de er glatte!). Her ligger også et marked, hvor du kan købe alverdens ting, og husk at prøve at drikke kokosmælk direkte fra en kokosnød!

Du kan købe en dagstur, hvor du tager med speedbåd hen til nationalparken. Ved ankomst får du en sightseeingtur rundt i det flotte naturområde, hvorefter du skal sejle i kajakker rundt i området, eller kravle op ad et bjerg til et fantastisk smukt udsigtspunkt på toppen. Nationalparken består af 18 kvadratkilometer øer og 84 kvadratkilometer vandområder, og her findes både kalkstensklipper, skjulte laguner, hvide sandstrande og ærtegrønne søer. Du kan også køre en tur i en vogn trukket af bøfler eller suse gennem landskabet på en af de såkaldte quads - 4 hjulede motorcykler. Du kan også svinge dig igennem junglen som en anden Tarzan fra træ til træ - dog på en stålline og ikke en lian - og for lidt kultur kan du besøge Wat Phra Yai templet, hvor der er en flot gylden buddha statue og Wat Khunaram templet, hvor der findes en hel ægte mumificeret munk med solbriller!

Der findes et utal af trekking- og safariture på Koh Samui, så inden du beslutter dig, så husk at kigge på alle de forskellige tilbud. Du kan fx komme ud og plante ris, tage på trekkingtur i junglen eller opleve mange andre spændende ting.

Når du nu er i Thailand kan du også lære, hvordan du laver rigtig thaimad! Hvis du har den mindste smule interesse i madlavning, så er det værd at bruge en halv (eller hel) dag på at lære om det thailandske køkken. Arrangementet inkluderer en tur på markedet, hvor du lærer lidt om frugterne og grøntsagerne, hvorefter det er hjem i køkkenet og afprøve dine talenter. Hjemmelavede forårsruller smager altså bedre end de frosne...

Vil du shoppe, så er Chaweng kopivarernes himmel, mens du i Nathron finder mange små boder med lokalt håndværk. Og når tasker og poser er fulde, hvorfor så ikke få en skøn opløftende ansigtsbehandling i lokaler, der dufter behageligt af citron eller lavendel?

Overalt på Koh Samui ligger der spas, hvor du får de mest fantastiske massager. Oplev en himmelskøn opløftende ansigtsbehandling i lokaler, der dufter behageligt af citron eller lavendel. Der findes flere spasteder og skønhedssaloner på Samui, men de fleste tilbyder de samme behandlinger til samme priser. Husk at få dine negle ordnet (gerne lige inden du rejser hjem, så du rigtig kan vise dem frem derhjemme), - både dem på hænderne og tæerne!

Du kan også tage på fantastiske ø-hop-ture omkring Koh Samui - bl.a. til Angthong Marine Park, hvor smukke, dybgrønne kalkstensøer rager op ad det turkisblå vand. Du kan snorkle onkring øerne eller gå på opdagelse på en af dem. Den grønne lagune på Mae Koh er en sø af smaragdgrøn vand omkranset af frodig natur og klipper.

Dag 9: Velkommen til paradis-øen Koh Pha Ngan

I dag bliver du budt velkommen på Koh Pha Ngan - en dejlig ø nord for Koh Samui. Koh Pha Ngan kunne godt forveksles med paradis, og her kan du virkelig opleve lækre sandstrande med fint, hvidt sand og krystalklart vand. Øen blev opdaget af backpackere i sin tid, og er nu mest kendt for de berømte fuldmånefester, der holdes en gang om måneden på Haad Rin-stranden. Er du mere til fred og ro, så er de lækre strande på nordsiden af øen lige noget for dig.

Koh Pha Ngan er dækket af regnskov og klipper på omkring 80 % af øen, og det giver grobund for nogle gode traveture i området. Lavlandet er kokosnøddemarker og masser af skønne strande, hvor du kan spise grillet fisk med fødderne i sandet.

Dag 10-12: Koh Pha Ngan - afslapning på stranden og på eventyr i junglen

Det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvordan du vil bruge tiden på Koh Pha-Ngan, og her er altså virkelig rigtig mange ting at lave... lige fra at ligge på stranden dagen lang med en god bog til at tage på eventyr rundt på øen.

Øen er grøn og bjergrig, og du kan tage på flere forskellige udflugter, fx en vandretur i junglen, eller en lille bjergbestigning til toppen af øens bakker, hvor der er en helt fantastisk udsigt! Tag også en sejltur rundt om øen og hop i vandet direkte for båden. Her er så meget at opleve under vandet - hold udkig efter alle de farverige fisk, blæksprutter og fine koraller. Du kan også besøge de små landsbyer - i Ban Tai kan du se, hvordan kokoksnødderne bliver bearbejdet, og i Ban Nua kan du besøge Wat Nai med de 400 år gamle stupaer. Ikke langt fra Ban Nua ligger Thong Nai Pan Beach med Koh Pha Ngans største træ - et gummitræ der måler 14 meter i omkreds! Nogle af de mange rundture i området stopper også ved smukke vandfald, hvor du kan hoppe i og tage en kølig dukkert.

Er du her, når det bliver fuldmåne, har du måske lyst til at feste sammen med hundredevis af andre til et full moon party. Festen begynder, når mørket falder op, og fuldmånen viser sig ude over vandet. Så myldrer det frem med små boder, barer, scener, musik og lys - overalt er de dansende mennesker malet i neonfarver, der lyser op i UV lyset, og det er altså et helt særligt syn! Om aftenen eksploderer Koh Pha Ngan i et inferno af musik, dans, gøgl og fest.

Dag 13: Velkommen til Koh Tao!

Videre til Koh Tao - en ø, der bare har det hele! Det er ligegyldigt, om du er backpacker, dykker eller en familie, der vil have børnevenlige strande… for Koh Tao har lidt af hvert! Her er frodig jungle, krystalklart vand og masser af udflugtsmuligheder!

Dag 14-15: Koh Tao - øen for alle

Hvis du bare vil ligge på en hvid sandstrand i skyggen fra palmerne - med en drink i den ene hånd og en god bog i den anden - så er Koh Tao lige stedet! Men her er også rigtig meget spændende at opleve - og så er her rigtig mange backpackere.

Hvis du vil rundt og se øen, så lej en lille scooter eller en mountainbike. Det er nemt at komme rundt, og så får du set alle øens dejlige strande. Du kan også sejle en tur rundt om øen med en guide, der viser dig alle de interessante steder - eller hvad med en hyggelig fisketur?

Det er ikke for sjov at Koh Tao bliver kaldt for Thailands bedste dykker-ø, for vandet er helt fantastisk klart med masser af koraller og spændende dyr. Her er et hav af fisk, og hvis du er rigtig heldig, svømmer du måske side om side med en af de kæmpestore hvalhajer eller en skildpadde, der glider dovent gennem vandet. Stå tidligt op og tag ud for at snorkle med sorttippede revhajer! Hvis du tør... Du sejler først i en båd i en times tid, og så er det ned i vandet og svømme rund blandt hajerne. Mange af bureauerne garanterer, at du ser hajer - ellers får du pengene tilbage.

En af dagene bør du tage en sejltur til den lille ø Koh Nang Yuan, der består af klipper og en sandtange med det fineste, hvide sand. Det er et af Thailands bedste snorklesteder, og her må du bestemt ud og udforske det turkisblå vand, eller du kan bestige øens lille klippebjerg, hvor der er skøn udsigt ud over vandet.

Dag 16: Afrejse fra Thailand

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Thailand.

Alle hoteller

Samui Natien Resort

Samui Natien Resort er et hyggeligt sted, der ligger i den rolige ende af Chaweng Beach, Samuis...

Upgradefra 149,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Bandara Resort & Spa

Bandara Resort & Spa er et virkelig lækkert hotel, der ligger i rolige omgivelser ned til...

Alle hoteller

Havana Beach Resort

Havana Beach Resort

Havana Beach Resort er rigtig hyggeligt sted, der ligger i helt rolige omgivelser ud til den...

Upgrade
Pariya Resort & Villas Haad Yuan

Pariya Resort & Villas Haad Yuan

Pariya Resort & Villas Haad Yuan er et skønt resort, som ligger på Had Yuan stranden på den...

Upgrade
Buri Rasa Koh Phangan

Buri Rasa Koh Phangan

Buri Rasa Koh Phangan er et dejligt og hyggeligt resort, der ligger meget smukt i rolige...

Alle hoteller

Poolen

Sensi Paradise Beach Resort

Sensi Paradise er et rustikt og hyggeligt hotel bygget i thailandsk-inspireret stil, og det...

Upgradefra 158,- kr.pr. personpr. dag
Charm Churee Villa

Charm Churee Villa

Charm Churee Villa er et dejligt og hyggeligt sted, der ligger i Jansom bugten ved en lille...

Upgradefra 243,- kr.pr. personpr. dag

The Beach Club by Haadtien

The Beach Club by Haadtien er et dejligt hotel, der ligger afsides ned til en lang, privat...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til thailand. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Thailand.

Koh Samui

100.000
9.500

Koh Phangan

100.033
9.750

Koh Tao

99.8381
10.100

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.290,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.590,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 15.490,-
Børn u/12 år fra 13.290,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 01 jan 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.590,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 12.890,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 12.290,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 11 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 11.890,-
Afrejse i følgende periode 12 apr 2019 - 21 apr 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 12.590,-
Afrejse i følgende periode 22 apr 2019 - 21 jun 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.490,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 22 jun 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 12.290,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 08 jul 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 12.590,-
Afrejse i følgende periode 09 jul 2019 - 15 jul 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 11.890,-
Afrejse i følgende periode 16 jul 2019 - 31 aug 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 12.290,-
Afrejse i følgende periode 01 sep 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.490,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Koh Samui t/r.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderede.

Fly Danmark-Koh Samui t/r.
Transport mellem lufthavn, havne og hoteller med bil/minibus.
Transport Koh Samui-Koh Pha Ngan og Koh Tao-Koh Samui med færge.
Transport Koh Pha Ngan-Koh Tao med offentlig båd.