Du er her: Lande > Thailand > Rejser > Rejse 234

Øhop til smukke strande

17 dages rejse: 6 nætter Koh Lanta, 3 nætter Koh Ngai, 3 nætter Koh Mook og 2 nætter Bangkok
Rejse: 
234
Er det et strandparadis, du drømmer om at besøge? Øerne Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Mook venter med naturskønne, frodige omgivelser, fred og ro og azurblåt vand.

På denne rejse kommer du til tre forskellige øer - den ene smukkere end den anden. Koh Lanta har lange, hvide sandstrande, rismarker og bjerge dækket af frodige skove, så det er oplagt at tage på oplevelser i naturen. Tag på kanosejlads i mangroveskoven, udforsk huler eller prøv at klatre på de spektakulære kalkstensklipper. Du sejler videre til Koh Ngai, hvor strandene er som taget ud af et postkort. Læs en god bog, slap af under palmerne og nyd livet. Sidste ø på turen er den idylliske Koh Mook, der også indbyder til ren afslapning. Hvis der skal ske lidt, kan du tage på udflugt til Emerald Cave. Her skal du svømme ca. 80 meter gennem en meget mørk grotte, kun oplyst af din guides lommelygte. Belønningen er en lagune af klart, smaragdgrønt vand lukket inde af høje kalkstensklipper med tropisk bevoksning og en lille, hvid strand. En helt speciel oplevelse! Efter opholdet på disse paradisøer sluttes rejsen af i storbyen Bangkok. Gør et godt kup på markederne og brug den sidste aften i Thailand på at spise en herlig middag på en af Bangkoks fantastiske restauranter.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Koh Lanta
 3. Koh Lanta
 4. Koh Lanta
 5. Koh Lanta
 6. Koh Lanta
 7. Koh Lanta
 8. Koh Lanta - Koh Ngai
 9. Koh Ngai
 10. Koh Ngai
 11. Koh Ngai - Koh Mook
 12. Koh Mook
 13. Koh Mook
 14. Koh Mook - Bangkok
 15. Bangkok
 16. Bangkok
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Thailand. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand - og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande. Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2: Velkommen til Koh Lanta!

I dag bliver du budt velkommen til Koh Lanta - den store, grønne og bjergrige ø, der er kendt for smukke strande, skøn natur og hyggelige, små landsbyer.

Koh Lanta var ikke særlig kendt, indtil filmen "The Beach" blev filmet på naboøen Koh Phi Phi, kun få kilometer væk i år 2000. Så kom journalisterne til, og rygtet om denne skønne ø blev spredt. I dag er det en populær destination for især børnefamilier, da mange af de smukke strande er lavvandede og har en afslappet stemning. Øen er grøn og bjergrig, hvor du kan besøge små landsbyer og en nationalpark med gode vandrestier. Her er forskellige strande med hyggelig og afslappet atmosfære, og på øens vestlige side kan du nyde solnedgangen over havet. Den mest populære strand er Klong Dao, der ligger tæt på havnebyen Saladan, mens den 3 kilometer lange Klong Kong Beach er mere fredelig.

Havnebyen Saladan byder på en hyggelig atmosfære, butikker, dykkershops, pandekageboder og lækre pælerestauranter. Også Koh Lanta Old Town er en super hyggelig by med boder og pælerestauranter, hvor du sidder helt ude på vandet og spiser. Her er en dejlig stemning, og hver søndag morgen kan du besøge det herlige marked, hvor du kan købe dig fattig i spændende frugter, sjove krydderier og lækre madvarer. Faktisk er der marked hver dag et eller andet sted på øen, for det flytter rundt fra område til område.

Dag 3-7: Strand og naturoplevelser på Koh Lanta

Hvad skal du lave i dag andet end at dase i solen og nyde den dejlige strand?

Du bør næsten tage ud og vandre i Koh Lantas flotte natur. Nationalparken byder på masser af dejlige udsigtspunkter! Du kan også tage en tur under jorden til Mai Kaeo Caves, der ligger i bjergene over Khlong Nin village. De blev først opdaget for nylig, da en skovbrand afslørede dem for os. Du bør få fat på en guide, før du starter ud på udforskningen af hulerne. Ham kan du finde i Mai Kaeo village ved klyngen af huse der ligger for enden af gaden. Grottevandringen er en speciel og smuk oplevelse, fordi de tusindvis af stalaktitter og stalagmitter funkler som diamanter, når lyset skinner på dem.

En af dagene kan du tage ud og sejle gennem mangroveskovene i kano eller kajak. Den tropiske mangrove er hjemsted for masser af sjove dyr! I de seneste år er området omkring Phang Nga Bay og Krabi-provinsen blevet kendt for sit spektakulære landskab. Lodrette kalkstensklipper dækket med grønt jungle bladhang rejser sig lodret op af såvel rismarkerne som det azurblå hav.

Hvis du er den aktive type har du måske lyst til at en dag med klatring? Tag til kalkstensklipperne på Railey Beach, som ligger ca. en times kørsel nord for Koh Lanta. At klatre er nemt og sjovt, og der er mange klatr-instruktører at vælge imellem. Bare kontakt den nærmeste tour-operatør og få dem til at arrangere transport til klatrestedet, så du kan få en dags instruktion og masser af sjov på klipperne. Og så er Railey Beach altså usandsynlig smuk med de kæmpemæssige kalkstensklipper, der omkranser bugten!

Dag 8: Velkommen til Koh Ngai!

Så skal du videre til Koh Ngai - udtales "Koh Hai" - der er en smuk ø i Krabi-provinsen. Her er ingen storturisme, faktisk ingen byer overhovedet, kun smuk jungle, skønne øde strande og fred og ro - de største beslutninger, du skal foretage dig er, hvad du skal have til middag, og om du skal ligge i skyggen af palmerne eller ud i det dejlige, krystalklare vand.

Dag 9-10: Nyd livet på Koh Ngais vidunderlige strande

Sandet er hvidt, havet smaragdgrønt og udsigten helt fantastisk - alle klicheer bliver gjort til skamme her, for det er virkelig en ægte bountyø! De grønne kalkstensbjerge skyder op af havet og gør de i forvejen perfekte omgivelser endnu smukkere. Øens 10-12 resorts ligger langs stranden med junglen voksende i baghaven.

Slap af, nyd solen og varmen, tag på trekkingtur i junglen, kig på de farverige fisk og koraller i havet lige ud for stranden, og gå en tur langs stranden ved solnedgangen - det er livet på Koh Ngai. Når det er lavvande, bliver klipperne synlige på stranden et par timer hver dag, og det kan være svært at bade. Sådan er det desværre tit med gode snorklestrande. Men i de timer kan du jo nyde en drink i baren i stedet eller slappe af i en liggestol?

Tag måske en tur til Paradise Beach og udsigtspunktet her. Det tager omkring 45 minutter, og du går ad en sti fra Thanya Resort. Det er en hård tur gennem skoven, men det er skønt! Du kan også sejle til smukke, smukke Koh Lipe på 2,5 time. 

Det er en god ide at medbringe Bath til denne ø, da det langt fra er alle steder, der tager imod kreditkort.

Dag 11: Velkommen til Koh Mook!

Du skal i dag videre til Koh Mook - en lille, fredelig og idyllisk ø, med dejlige strande klart vand. Her får du de perfekte rammer for en skøn ferie!

Dag 12-13: Koh Mook - ren afslapning og smukke bådture

De næste dage er sat af til ren afslapning... Her er ikke mange ting at foretage sig - slap af på stranden, tag på bådtur til de omkringliggende øer eller gå en tur til den lille landsby og se, når fiskerne kommer ind med dagens fangst. Du vil opleve fattigdommen i de mindste byer, men sådan bor folk her.

Øens største attraktion er Emerald Cave. Her skal du svømme ca. 80 meter gennem en meget mørk grotte kun ved lyset af den lille lommelygte, som din guide har med. Belønningen er en lagune af klart, smaragdgrønt vand lukket inde af høje kalkstensklipper med tropisk bevoksning og en lille, hvid sandstrand.

En af sejlturene bør gå til Koh Kradan. Det tager omkring 25 minutter, og øen er virkelig smuk - med dejlige strande og helt turkisblåt vand. 

Dag 14: Velkommen til Bangkok!

I dag ankommer du til Bangkok. Thailands hovedstad er en sand storby med menneskemylder og et væld af aktiviteter og oplevelser. Livet leves i gaderne. Gadekøkkener, boder med tøj, souvenirs og tropiske frugter pryder alle fortove, lige meget på hvilken tid af døgnet du bevæger dig ud. Og et velfungerende Skytrain system gør det nemt at komme rundt. 

Ryst rejsestøvet af dig, og gå på opdagelse blandt Bangkoks mange muligheder.

Tempelture og Buddhafigurer
Besøg de mange templer i byen, Wat Arun, Golden Mountain, de 3 Buddhaer osv. C&C-kontoret i Bangkok tilbyder tempel-udflugter med en engelsktalende guide. Du kan også tage en tuk-tuk rundt i byen til de forskellige steder på egen hånd. Det smukkeste syn er nok det fantastiske Grand Palace med guldtag, templer og et væld af statuer og Buddha-figurer - det er et helt fantastisk syn. Men du skal gå klædt i lange ærmer og lange bukser, hvis du besøger templet, og du skal have lukkede sko på - det er et helligt sted. Du skal dog være opmærksom på, at man skal vise pas eller paskopi for at komme ind. 

Markeder
Rundt omkring i Bangkok ligger en masse små boder, der åbner omkring middagstid. Her er altid mulighed for en god handel - et af de bedste steder at gå efter sådan en er på Prado Nam-markedet. Ellers kan du besøge Patpong, som er det berømte natmarked ved Sky Train-stationen Saladaeng. Hvis det er weekend, skal du naturligvis besøge det berømte weekendmarked Jatujak Market ved Sky Train-stationen Mochit. Der er mange, der mener, at dette er det sidste "rigtige" marked. Alt er til salg og alt er billigt, men kom tidligt på dagen - allerede kl. 11 er der alt for mange mennesker! Det Flydende Marked er også et must, når man er i Bangkok.

Shopping
Tag Sky Train til National Stadium (Siam Square) og besøg Mah Boon Krong (MBK), Discovery Centre eller det dyre, dyre Siam Paragon, hvor alle mærkevarerne er. I Siam Paragon er der mulighed for at afprøve VIP biografen (6. etage), hvor film ses i store lænestole med tæppe og puder, og evt. en lille cocktail? Siam Paragon byder også på Siam Ocean World, et mini Kattegatcenter, og bowling! Terminal 21 er også er et fedt sted at shoppe, og samtidig er det lidt af en oplevelse, for centeret er indrettet som en shoppingrejse jorden rundt. Shop tøj i Tokyo, eller sko og tasker i Istanbul, og hvad med en lille bid mad i San Francisco? Asiatique The Riverfront er et kæmpe shopping- og underholdningskompleks, der ligger nede ved flodbredden - faktisk i et område, som engang i tidernes morgen var ejet af det danske Østasiatiske Kompagni, der som det første handlede direkte mellem Danmark og Thailand. Du kan tænke på dette, mens du går rundt mellem de over 2.500 butikker eller spiser på en af de mange lækre restauranter.

Dag 15: Bangkoks seværdigheder

Brug tiden i Bangkok på alle de spændende oplevelser, som byen har at byde på. Her er noget for enhver smag!

Natteliv
Der er masser af sjove steder at besøge i Bangkok, inklusiv caféer, barer og gode restauranter. Det burde være ulovligt at besøge Bangkok uden at nyde en drink i State Towers udendørs Sky Bar på 63. etage. En Apple Martini med udsigt over Bangkok by Night er fantastisk! Men her kan du altså ikke komme i gamle, udtrådte klipklappere - du skal være velklædt. Du kan også tage til en anden Sky Bar på toppen af United Center Building, hvor der ikke er dresscode. Hvad med at besøge Cheap Charlie's bar, et af de mere bizarre steder i byen, hvor du sidder blandt alverdens tingeltangel. Syn Bars plastikstole og glasbar er også en sjov oplevelse. Du kan naturligvis også tage til kabaret, eller fornøje dig selv med et dinner cruise, inden festen fortsætter på Q Bar, Tapas eller Bed Supperclub. En dag bør du gå en tur ned ad den livlige Khao San Road, hvor der er hyggelige gadekøkkener og billige hoteller. Her har backpackere mødtes i årtier, og om aftenen lukker gaden for biltraffik, og barerne åbner.

Cykelture
Du kan tage på en guidet cykeltur i byens travle gader, hvor du kommer til at se spændende seværdigheder og smukke ruter, og du møder masser af venlige mennesker på din vej! Du får rigtig set byen på den her måde, for du cykler både ad små gader, langs kanalen og forbi hyggelige markeder, hvor folk handler ind til hverdagen. Du kan stoppe så tit, du vil, for at have lidt tid til at se dig omkring og tage et par billeder til fotoalbummet eller få små historier fra guiden. Nogle af cykelturene slutter med en hyggelig sejltur langs kanalen ud til frodigt landskab, forbi frugtplantager og typiske små Thai huse. Det er dejligt at færdes her uden byens trafik og travlhed, kun omringet af dejlig natur og små landsbyer, hvor folk høster deres produkter.

Usædvanlige udflugter
Du kan også tage på udflugt til områder af byen, hvor der normalt ikke kommer turister. Fx bydelen Bang Khun Thian i det sydlige Bangkok, hvor der er mulighed for at besøge en familie på floden og prøve at fiske efter muslinger. Eller bydelen Ban Bat, som er et af de få tilbageværende steder, hvor der fremstilles håndlavede almisseskåle til munkene. Området er også kendt for sine lækre desserter – og du kan prøve at både lave og spise dem!

Dag 16: Afrejse fra Thailand

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Thailand.

Alle hoteller

Rejser til Thailand - Koh Lanta

Chada Beach Resort & Spa

Chada Beach Resort & Spa er et stort, charmerende resort med en fantastisk beliggenhed ned...

Poolen

Royal Lanta Resort & Spa

Royal Lanta Resort & Spa er et dejligt og smukt resort, der ligger lige ned til den skønne,...

Alle hoteller

Thapwarin Resort

Thapwarin Resort er et rigtig hyggeligt sted - muligvis det hyggeligste sted på hele øen og en...

Thanya Resort

Koh Ngai Thanya Resort

Thanya Resort er et super sted, der ligger lige ud til den smukke, hvide sandstrand. Her er en...

CoCo Cottage

CoCo Cottage

CoCo Cottage er et skønt skønt sted, der ligger med stranden på den ene side og junglen på den...

Alle hoteller

Koh Mook Sivalai Beach Resort

Koh Mook Sivalai Beach Resort

Koh Mook Sivalai Beach Resort er klart det bedste resort på Koh Mook! Det ligger på spidsen af...

Alle hoteller

Poolen

Rembrandt Hotel & Suites Bangkok (North Wing)

Rembrandt Hotel Bangkok er vores favorithotel i storbyen, og så ligger det simpelthen så godt i...

Upgradefra 94,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Thailand - Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G er et stort, luksuriøst hotel lige midt i Silomkvarteret. Hotellet er...

Upgradefra 156,- kr.pr. personpr. dag

Chatrium Hotel Riverside

Chatrium Hotel Riverside er et lækkert hotel beliggende ned til Chao Praya floden i nærheden af...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til thailand. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Thailand.

Koh Lanta

99.0419
7.655

Koh Ngai

99.204
7.414

Koh Mook

99.2666
7.31667

Bangkok

100.501
13.7563

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 feb 2020 - 29 feb 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 12.792,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2020 - 31 mar 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 11.272,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2020 - 15 apr 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.390,-
Børn u/12 år fra 10.712,-
Afrejse i følgende periode 16 apr 2020 - 30 apr 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 12.790,-
Børn u/12 år fra 10.232,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2020 - 15 nov 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 11.272,-
Afrejse i følgende periode 16 nov 2020 - 18 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 14.590,-
Børn u/12 år fra 11.672,-
Afrejse i følgende periode 19 dec 2020 - 20 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 12.952,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2020 - 23 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 14.152,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2020 - 25 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 14.792,-
Afrejse i følgende periode 26 dec 2020 - 28 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 16.072,-
Afrejse i følgende periode 29 dec 2020 - 30 dec 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 19.290,-
Børn u/12 år fra 15.432,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2020 - 07 jan 2021
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.590,-
Børn u/12 år fra 14.872,-
Afrejse i følgende periode 08 jan 2021 - 10 jan 2021
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.190,-
Børn u/12 år fra 13.752,-
Afrejse i følgende periode 11 jan 2021 - 31 jan 2021
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 12.952,-
Afrejse i følgende periode 01 feb 2021 - 28 feb 2021
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 13.352,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2021 - 31 mar 2021
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 12.232,-
Inkluderet: 

Flyrejse Danmark-Bangkok-Krabi og Trang-Bangkok-Danmark.
Alle transporter.
14 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderede.

Fly Danmark-Krabi og Trang-Bangkok-Danmark.
Al transport mellem lufthavne, havne og hoteller med bil/minibus.
Transport Krabi-Koh Lanta med offentlig færge.
Transport Koh Lanta-Koh Ngai-Koh Mook med speedbåd.
Transport  Koh Mook-lufthavnen i Trang med privat bil/minibus og longtailbåd.