Du er her: Lande > Thailand > Rejser > Rejse 220

Perfekt familieferie til Krabi og Koh Lanta

17 dages rejse: 7 nætter Krabi og 7 nætter Koh Lanta
Rejse: 
220
Børnevenlige strande ved Krabi og Koh Lanta
Majestætiske kalkstensklipper og krystalklart vand i Krabi, efterfulgt af lavvandede strande og afslappet stemning på Koh Lanta.

I den sydlige del af Thailand finder du Krabi, hvor de majestætiske kalkstensklipper, frodige skovområder og fantastiske strande venter på at blive udforsket. Det er oplagt at tage en tur i kajak ud i mangroveskoven, eller at tage på oplevelse i den utæmmede jungle blandt klipper, vandfald  og gummitræer. Fra de finkornede, hvide sandstrande har du en dejlig udsigt ud på de store, grønklædte klipper, der stikker dramatisk op af havet. Videre til Koh Lanta, der er en stor, grøn og bjergrig ø, der er kendt for sine smukke strande, skønne natur og hyggelige, små landsbyer. Besøg fx havnebyen Saladan, hvor du finder små butikker, dykkershops, pandekageboder og lækre restauranter.  Øen er især populær blandt børnefamilier, da de lavvandede strande er meget børnevenlige. Brug dagene på at klatre på klipper, opleve smukke stalagmitter og stalaktitter i gamle huler, og så selvfølgelig på bare nyde den afslappede stemning på de skønne strande.  

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Krabi
 3. Krabi
 4. Krabi
 5. Krabi
 6. Krabi
 7. Krabi
 8. Krabi
 9. Krabi - Koh Lanta
 10. Koh Lanta
 11. Koh Lanta
 12. Koh Lanta
 13. Koh Lanta
 14. Koh Lanta
 15. Koh Lanta
 16. Koh Lanta
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Thailand. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand - og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande. Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2: Velkommen til naturskønne Krabi!

I dag bliver du budt velkommen til det skønne Krabi. Beliggende i den sydlige del af Thailand, er Krabi langt mere konservativt end andre turistmål i landet. Aktiviteterne er mest fokuseret omkring naturen, som Krabi har masser af. Krabi-provinsen er også kendt som Magical Krabi og kan dateres helt tilbage til omkring år 25.000 til 35.000 f.Kr. Stedet er blevet sammenlignet med den mytologiske by Xanadu i Himalaya, og her kan du finde alt fra majestætiske kalkstensklipper, dramatiske klippeformationer og frodige skovområder samt fantastiske strande.

Dag 3-8: Krabi - afslapning og udflugter i den smukke natur

Det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvordan du vil bruge tiden i Krabi, men her er nogle forslag:

Havkano eller kajak i Thalan Canyons
Det krystalklare vand, havklipper og kanaler kantet med mangroveskove er noget af det, der gør Krabi så tiltrækkende og et pragtfuldt sted, hvis man vil ud med kajak. Du kan frit vælge, hvor lang tid du vil leje en kano/kajak: 1 time, ½ dag eller måske en flerdages-tur i de spektakulære og fjerntbeliggende mangrovekanaler Ao Tha Lane og Ao Luk, hvor du kan se aber, oddere og mange smukke fugle. Krabi River er et andet godt sted, hvis du vil sejle kajak eller kano. Hong Island er længere væk, men også en uforglemmelig oplevelse.

Sightseeing
Wat Klong Tom Museum har stenværktøj, bronzeredskaber, metalmønster, potteskår, keramik og sten, dekorative objekter og farvede perler, der er mere end 5.000 år gamle. De er alle fundet ved udgravninger i området. Museet ligger sammen med Klong Tom-templet i Tambon Klong Tom Tai.

Hin Perng-vandfaldet
Dette er et vandfald i 3 niveauer, som falder fra 8.000 meters højde. Det ligger i Ban Hin Perng i Tambon Klong Pohn omkring 25 km fra Klong Tom distrikskontor. Området er skovbevokset og skyggefuldt.

Koh Sila
Koh Sila er en ø, 2 km Fra Haht Bor Muang Beach, hvor du kan se mange farvestrålende og eksotiske fuglearter.

Se naturen
Du bør tage rundt og se den utæmmede jungle med klipper, vandfald, gummitræer og hot springs. Du kan leje noget med hjul, hvilket vil åbne døren for mange gode og varierede oplevelser. Se, om du kan finde en jeep, en Harley Davidson eller en scooter, og husk styrthjelmen!

Tiger Cave Temple
Tiger Cave Temple er et sælsomt mystisk tempel fra en fjern fortid. Hovedtemplet er bygget ind i en lavvandet kalkstenshule, og fra en trappe kan man komme ned til en lille dal. Der kan du finde en labyrint af altre, huler, munkeceller og skeletter i glasbokse.

Than Bok
Than Bok er en botanisk have omkring en kilometer syd for Ao Luk. Her er uforglemmelige, jadefarvede vandfald og fugle i magiske farver. Det er stedet for eventyr og historiefortælling. Medbring maden og hold en uforglemmelig picnic.

C&C-ture
C&C har også flere ture på Krabi, som vores lokale repræsentant kan fortælle dig om. Du kan fx bruge en dag på at sejle i kajak og snorkle omkring Hong Island, eller sejle rundt i speedbåde på sightseeing.

Andet...
Rundt omkring på Krabi er der forskellige, som arrangerer udflugter. Du kan komme på guidede ture rundt omkring i regnskoven og andet godt. Det er bare med at holde udkig efter de gode tilbud.

Dag 9: Velkommen til fantastiske Koh Lanta!

I dag bliver du budt velkommen til Koh Lanta - den store, grønne og bjergrige ø, der er kendt for smukke strande, skøn natur og hyggelige, små landsbyer.

Koh Lanta var ikke særlig kendt, indtil filmen "The Beach" blev filmet på naboøen Koh Phi Phi, kun få kilometer væk i år 2000. Så kom journalisterne til, og rygtet om denne skønne ø blev spredt. I dag er det en populær destination for især børnefamilier, da mange af de smukke strande er lavvandede og har en afslappet stemning. Øen er grøn og bjergrig, hvor du kan besøge små landsbyer og en nationalpark med gode vandrestier. Her er forskellige strande med hyggelig og afslappet atmosfære, og på øens vestlige side kan du nyde solnedgangen over havet. Den mest populære strand er Klong Dao, der ligger tæt på havnebyen Saladan, mens den 3 kilometer lange Klong Kong Beach er mere fredelig.

Havnebyen Saladan byder på en hyggelig atmosfære, butikker, dykkershops, pandekageboder og lækre pælerestauranter. Også Koh Lanta Old Town er en super hyggelig by med boder og pælerestauranter, hvor du sidder helt ude på vandet og spiser. Her er en dejlig stemning, og hver søndag morgen kan du besøge det herlige marked, hvor du kan købe dig fattig i spændende frugter, sjove krydderier og lækre madvarer. Faktisk er der marked hver dag et eller andet sted på øen, for det flytter rundt fra område til område.

Dag 10-15: Koh Lanta - børnevenlige strande og sjove aktiviteter

Hvad skal du lave i dag andet end at dase i solen og nyde den dejlige strand?

Du bør næsten tage ud og vandre i Koh Lantas flotte natur. Nationalparken byder på masser af dejlige udsigtspunkter! Du kan også tage en tur under jorden til Mai Kaeo Caves, der ligger i bjergene over Khlong Nin village. De blev først opdaget for nylig, da en skovbrand afslørede dem for os. Du bør få fat på en guide, før du starter ud på udforskningen af hulerne. Ham kan du finde i Mai Kaeo village ved klyngen af huse der ligger for enden af gaden. Grottevandringen er en speciel og smuk oplevelse, fordi de tusindvis af stalaktitter og stalagmitter funkler som diamanter, når lyset skinner på dem.

En af dagene kan du tage ud og sejle gennem mangroveskovene i kano eller kajak. Den tropiske mangrove er hjemsted for masser af sjove dyr! I de seneste år er området omkring Phang Nga Bay og Krabi-provinsen blevet kendt for sit spektakulære landskab. Lodrette kalkstensklipper dækket med grønt jungle bladhang rejser sig lodret op af såvel rismarkerne som det azurblå hav.

Hvis du er den aktive type har du måske lyst til at en dag med klatring? Tag til kalkstensklipperne på Railey Beach, som ligger ca. en times kørsel nord for Koh Lanta. At klatre er nemt og sjovt, og der er mange klatr-instruktører at vælge imellem. Bare kontakt den nærmeste tour-operatør og få dem til at arrangere transport til klatrestedet, så du kan få en dags instruktion og masser af sjov på klipperne. Og så er Railey Beach altså usandsynlig smuk med de kæmpemæssige kalkstensklipper, der omkranser bugten!

Dag 16: Afrejse fra Thailand

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Thailand.

Alle hoteller

Poolen

Krabi Cha-Da Resort

Krabi Cha-Da Resort ligger centralt i Ao Nang by med masser af butikker, restauranter og barer....

Upgradefra 73,- kr.pr. personpr. dag

Railay Princess Resort & Spa

Railay Princess Resort & Spa er et rigtig dejligt sted, der ligger ved vandet og tæt på...

Upgradefra 200,- kr.pr. personpr. dag
Anyavee Tubkaek Beach Resort

Anyavee Tubkaek Beach Resort

Anyavee Tubkaek Beach Resort er et lækkert, stor hotel, der ligger lige ned til stranden...

Alle hoteller

Poolen

Chada Beach Resort & Spa

Chada Beach Resort & Spa er et stort, charmerende resort med en fantastisk beliggenhed ned...

Poolen

Royal Lanta Resort & Spa

Royal Lanta Resort & Spa er et dejligt og smukt resort, der ligger lige ned til den skønne,...

Relax Bay Resort

Relax Bay Resort ligger fredeligt i en nærmest jungleagtig have, kun 5 kilometer syd for...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til thailand. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Thailand.

Krabi

98.9169
8.0578

Koh Lanta

99.0419
7.655

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 13 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.290,-
Børn u/12 år fra 10.490,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2018 - 16 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.590,-
Børn u/12 år fra 11.790,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 15.590,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 01 jan 2019
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 12.890,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 07 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 13.590,-
Afrejse i følgende periode 08 jan 2019 - 28 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 11.390,-
Afrejse i følgende periode 29 jan 2019 - 07 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.890,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 08 feb 2019 - 14 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.890,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 15 feb 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.290,-
Børn u/12 år fra 11.490,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 30 mar 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.290,-
Børn u/12 år fra 10.490,-
Afrejse i følgende periode 31 mar 2019 - 01 apr 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 10.890,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 26 okt 2019
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 10.590,-
Børn u/12 år fra 9.490,-
Afrejse i følgende periode 27 okt 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 9.890,-
Børn u/12 år fra 8.990,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2019 - 14 dec 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.290,-
Børn u/12 år fra 11.490,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2019 - 23 dec 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.390,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2019 - 30 dec 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 19.190,-
Børn u/12 år fra 17.390,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Krabi t/r.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderede.

Fly Danmark-Krabi t/r.
Transport mellem lufthavn, havne og hoteller med privat bil/minibus.
Transport mellem Krabi og Koh Lanta med båd/færge.