Du er her: Lande > Thailand > Rejser > Rejse 229

Rundrejse med strand og natur i Thailand

17 dages rejse: 2 nætter Khao Lak, 2 nætter Khao Sok Nationalpark, 1 nat i bambushus på Cheow Lan Lake i Khao Sok, 7 nætter Khanom og 2 nætter Bangkok
Rejse: 
229
Thong Ching Beach
Oplev dejlig strand i Khao Lak, helt enestående natur i Khao Sok Nationalpark, hvor du bl.a. skal bo en nat i bambushus, slap af på stranden i uturistede og idylliske Khanom og slut af i Bangkoks travle gader.

Din rejse starter i Khao Lak, hvor der er smukke strande, men faktisk ikke særlig mange turister. Her er butikker, lækre restauranter og mulighed for badning i timevis. Herefter er det af sted ud i naturen, når du skal til nationalparken Khao Sok, der er et af de smukkeste steder i Thailand! Her er sø og natur, og naturen er altså ikke som andre steder - kæmpemæssige klippebjerge, træer, floder og kløfter. Du kan sejle i kajak, vandre i naturen og opleve de dyr, der bor her. Du har også en enkelt nat i en flydende bambushytte på Cheow Lan søen, som også ligger i nationalparken - det er altså lidt af en oplevelse! Videre til Khanom, hvor du virkelig har mulighed for at komme ned i gear - dette sted er nemlig indbegrebet af skøn natur, hyggelige landsbyer og fantastiske sandstrande. Turister finder du ikke så mange af her, og derfor er her en helt særlig følelse af idyl. Nyd dagene på stranden og gør brug af den spabehandling og BBQ-middag, du har inkluderet. Du slutter af i Bangkok, hvor der hersker en vaskeægte storbystemning. Tuk tuk'er farer ind og ud mellem bilerne i de trafikerede gader, små boder med tøj, souvenirs og eksotisk frugt titter frem på alle gadehjørner, og de imponerende templer ligger side om side med de moderne skyskrabere.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Khao Lak
 3. Khao Lak
 4. Khao Lak - Khao Sok
 5. Khao Sok
 6. Khao Sok - Cheow Lan Lake
 7. Cheow Lan Lake - Khanom
 8. Khanom
 9. Khanom
 10. Khanom
 11. Khanom
 12. Khanom
 13. Khanom
 14. Khanom - Bangkok
 15. Bangkok
 16. Bangkok
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Thailand. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand - og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande. Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2: Velkommen til Khao Lak!

I dag ankommer du til skønne Khao Lak.

Khao Lak ligger lidt nord for Phuket, og kystlinjen har kilometervis af smukke, brede sandstrande, der endnu ikke er overfyldt med solbadende gæster og strandsælgere. Alle strandene ved Khao Lak er lange og brede med snehvidt, blødt sand, og du vil føle dig henført til paradis, når du går i skyggen fra palmerne og kigger ud over det blå vand!

Dag 3: Nyd stranden i Khao Lak

Nu har du masser af tid til at nyde smukke Khao Lak!

En af de smukkeste strande er Khao Lak Beach, hvor der ligger 4-5 hoteller lige på stranden. Mellem hovedvejen og hotellerne er der en lille by med restauranter, kiosker og lidt shopping. Når du kører mod nord, skal du over et lille bjerg, før du kommer til næste dejlige strand, som er Nang Thong Beach. Ved Bang Niang Beach finder du en hel lille by ved vandet med butikker, skræddere, cafeer og mange restauranter. De fleste af de hoteller, der ligger her, er i den dyrere prisklasse men har direkte adgang til stranden.

På strandene Ao Thong, Pakweeb Beach og Bangsak Beach er der komplet fred og ro, og du har stranden næsten helt for dig selv i løbet af dagen. Naturen på øen består af frodig jungle og store palmetræs- og gummiplantager, meget smukt, og med gode muligheder for udflugter til natur og små byer.

Slap af på stranden, forkæl dig selv med en dejlig thai-massage, svøm i det dejlige vand, tag på tur i en longtail-båd eller lej en motorcykel og kør rundt på egen hånd. En af dagene bør du også tage ud og snorkle eller dykke ud for kysterne - her kan du se på fisk og koralreve i en helt anden verden under vandet!

Dag 4: Videre til Khao Sok og af sted på kanotur

Så skal du videre til Khao Sok nationalpark, som er den største - og efter vores mening også den flotteste - nationalpark i Sydthailand. Her oplever du består af frodig jungle, dybe kløfter og enorme kalkstensklipper, der skyder op i landskabet. Du har måske lyst til at starte dit jungleeventyr med en sejltur i en kano? I et par timer glider du ned ad floden, mens du beundrer den smukke jungle og kigger og hører efter dyr. Resten af dagen kan du nyde på resortet, bade i floden eller gå en lille tur i området.

Dag 5: Nyd de smukke omgivelser i Khao Sok Nationalpark

Du kan tage rundt i parken i jeep eller med båd. Hold udkig efter aber og fugle inde på land og tag et beundrende kig på de kæmpemæssige kalkstensbjerge, der tårner sig op rundt om søen. Her er smukke omgivelser med høje træer, floder og så selvfølgelig den store sø med masser af fugleliv. 

Hvis du har lyst, og vejret er til det, kan du tage en dukkert i vandet - så husk endelig badetøj og håndklæde.

Du kan også bare dase i den flydende bungalow og nyde livet og den dejlige udsigt i disse vidunderlige omgivelser. 

Dag 6: Trekkingtur og overnatning i flydende hytte

I dag skal du videre ind i junglen. Du starter med en køretur, og derefter en times sejltur med longtail båd gennem det smukke landskab, før end du ankommer til Cheow søen sidst på formiddagen. Det er her du skal sove i nat i en flydende bungalow! Efter en dejlig frokost skal du ud på trekkingtur gennem junglen. Du vandrer gennem de skønne omgivelser med en kyndig guide og kan nyde, at du bogstavelig talt har naturen for dine fødder. Tilbage ved søen kan du slappe af i din bungalow, tage en svømmetur eller måske sejle ud med kajak.

Dag 7: Velkommen til idylliske Khanom!

I dag skal du videre til Khanom!

Khanom ligger på Thailands sydøstkyst, og stedet er indbegrebet af skøn natur, hyggelige, små landsbyer og fantastiske sandstrande. Her er endnu ikke så turistet, og derfor hersker der en helt særlig fredelig idyl i området. Her sidder fiskernes koner ved vandet og piller friskfangede rejer, og landsbybeboerne dyrker kokosnødder og dragefrugter på plantagerne.

Dag 8-13: Nyd livet i vidunderlige Khanom

Nu har du masser af tid til bare at slappe af og komme helt ned i gear! Og her er simpelthen så smukt og roligt, at det ikke bliver noget problem. De største beslutninger, du skal tage, bliver, hvor du skal spise om aftenen...

Brug masser af tid på den dejlige strand, hvor du kan ligge og dase og se smukke solnedgange.

Hvis du vil væk fra stranden, er der mange flotte vandfald i området, og her kan du bade i det kølige vand og nyde den dejlige natur.

Der bliver også arrangeret sejlture ud på vandet, og hvis du er heldig, svømmer de fine, lyserøde delfiner legesygt om kap med båden.

I Khanom ligger der flere grotter dybt inde i bjergene, en af dem er den spændende Khao Wang Thong grotte, hvor du går rundt i en hel masse små kamre og kan betragte et væld af imponerende stalagmitter og stalaktitter.

Dag 14: Gå på opdagelse blandt Bangkoks mange seværdigheder

I dag ankommer du til Bangkok. Thailands hovedstad er en sand storby med menneskemylder og et væld af aktiviteter og oplevelser. Livet leves i gaderne. Gadekøkkener, boder med tøj, souvenirs og tropiske frugter pryder alle fortove, lige meget på hvilken tid af døgnet du bevæger dig ud. Og et velfungerende Skytrain system gør det nemt at komme rundt. 

Ryst rejsestøvet af dig, og gå på opdagelse blandt Bangkoks mange muligheder.

Tempelture og Buddhafigurer
Besøg de mange templer i byen, Wat Arun, Golden Mountain, de 3 Buddhaer osv. C&C-kontoret i Bangkok tilbyder tempel-udflugter med en engelsktalende guide. Du kan også tage en tuk-tuk rundt i byen til de forskellige steder på egen hånd. Det smukkeste syn er nok det fantastiske Grand Palace med guldtag, templer og et væld af statuer og Buddha-figurer - det er et helt fantastisk syn. Men du skal gå klædt i lange ærmer og lange bukser, hvis du besøger templet, og du skal have lukkede sko på - det er et helligt sted. Du skal dog være opmærksom på, at man skal vise pas eller paskopi for at komme ind. 

Markeder
Rundt omkring i Bangkok ligger en masse små boder, der åbner omkring middagstid. Her er altid mulighed for en god handel - et af de bedste steder at gå efter sådan en er på Prado Nam-markedet. Ellers kan du besøge Patpong, som er det berømte natmarked ved Sky Train-stationen Saladaeng. Hvis det er weekend, skal du naturligvis besøge det berømte weekendmarked Jatujak Market ved Sky Train-stationen Mochit. Der er mange, der mener, at dette er det sidste "rigtige" marked. Alt er til salg og alt er billigt, men kom tidligt på dagen - allerede kl. 11 er der alt for mange mennesker! Det Flydende Marked er også et must, når man er i Bangkok.

Shopping
Tag Sky Train til National Stadium (Siam Square) og besøg Mah Boon Krong (MBK), Discovery Centre eller det dyre, dyre Siam Paragon, hvor alle mærkevarerne er. I Siam Paragon er der mulighed for at afprøve VIP biografen (6. etage), hvor film ses i store lænestole med tæppe og puder, og evt. en lille cocktail? Siam Paragon byder også på Siam Ocean World, et mini Kattegatcenter, og bowling! Terminal 21 er også er et fedt sted at shoppe, og samtidig er det lidt af en oplevelse, for centeret er indrettet som en shoppingrejse jorden rundt. Shop tøj i Tokyo, eller sko og tasker i Istanbul, og hvad med en lille bid mad i San Francisco? Asiatique The Riverfront er et kæmpe shopping- og underholdningskompleks, der ligger nede ved flodbredden - faktisk i et område, som engang i tidernes morgen var ejet af det danske Østasiatiske Kompagni, der som det første handlede direkte mellem Danmark og Thailand. Du kan tænke på dette, mens du går rundt mellem de over 2.500 butikker eller spiser på en af de mange lækre restauranter.

Dag 15: En dag i Bangkoks menneskemylder

Brug tiden i Bangkok på alle de spændende oplevelser, som byen har at byde på. Her er noget for enhver smag!

Natteliv
Der er masser af sjove steder at besøge i Bangkok, inklusiv caféer, barer og gode restauranter. Det burde være ulovligt at besøge Bangkok uden at nyde en drink i State Towers udendørs Sky Bar på 63. etage. En Apple Martini med udsigt over Bangkok by Night er fantastisk! Men her kan du altså ikke komme i gamle, udtrådte klipklappere - du skal være velklædt. Du kan også tage til en anden Sky Bar på toppen af United Center Building, hvor der ikke er dresscode. Hvad med at besøge Cheap Charlie's bar, et af de mere bizarre steder i byen, hvor du sidder blandt alverdens tingeltangel. Syn Bars plastikstole og glasbar er også en sjov oplevelse. Du kan naturligvis også tage til kabaret, eller fornøje dig selv med et dinner cruise, inden festen fortsætter på Q Bar, Tapas eller Bed Supperclub. En dag bør du gå en tur ned ad den livlige Khao San Road, hvor der er hyggelige gadekøkkener og billige hoteller. Her har backpackere mødtes i årtier, og om aftenen lukker gaden for biltraffik, og barerne åbner.

Cykelture
Du kan tage på en guidet cykeltur i byens travle gader, hvor du kommer til at se spændende seværdigheder og smukke ruter, og du møder masser af venlige mennesker på din vej! Du får rigtig set byen på den her måde, for du cykler både ad små gader, langs kanalen og forbi hyggelige markeder, hvor folk handler ind til hverdagen. Du kan stoppe så tit, du vil, for at have lidt tid til at se dig omkring og tage et par billeder til fotoalbummet eller få små historier fra guiden. Nogle af cykelturene slutter med en hyggelig sejltur langs kanalen ud til frodigt landskab, forbi frugtplantager og typiske små Thai huse. Det er dejligt at færdes her uden byens trafik og travlhed, kun omringet af dejlig natur og små landsbyer, hvor folk høster deres produkter.

Usædvanlige udflugter
Du kan også tage på udflugt til områder af byen, hvor der normalt ikke kommer turister. Fx bydelen Bang Khun Thian i det sydlige Bangkok, hvor der er mulighed for at besøge en familie på floden og prøve at fiske efter muslinger. Eller bydelen Ban Bat, som er et af de få tilbageværende steder, hvor der fremstilles håndlavede almisseskåle til munkene. Området er også kendt for sine lækre desserter – og du kan prøve at både lave og spise dem!

Dag 16: Afrejse fra Thailand

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Thailand.

Alle hoteller

Haadson Resort

Haadson Resort er er et rigtig C&C hotel, som er bygget i træ og nærmest smelter sammen med...

Apsara Beachfront Resort & Villa

Apsara Beachfront Resort & Villa er et super lækkert hotel i moderne stil. Det ligger...

Upgradefra 219,- kr.pr. personpr. dag
La Flora Resort & Spa

La Flora Resort & Spa

La Flora Resort & Spa er et fantastisk godt hotel, som ligger i byen direkte ud til den...

Alle hoteller

Anurak Community Lodge

Anurak Community Lodge er et skønt sted, der ligger i udkanten af Khao Sok Nationalpark midt i...

Upgrade

Elephant Hills

Elephant Hills ligger midt i naturen omgivet af frodig jungle og høje, grønne bjerge. Her bor du...

Flydende bambushytte på Cheow Lan Lake

Du bor helt simpelt i de små flydende bambushytter, og du har din egen lille terrasse med...

Alle hoteller

Aava Resort & Spa

Aava Resort & Spa

Aava Resort & Spa er bare et super skønt sted! Det ligger fredeligt lige ud til den fineste...

Alle hoteller

Poolen

Rembrandt Hotel Bangkok

Rembrandt Hotel Bangkok er vores favorithotel i storbyen, og så ligger det simpelthen så godt i...

Upgradefra 208,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Thailand - Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G er et stort, luksuriøst hotel lige midt i Silomkvarteret. Hotellet er...

Upgradefra 272,- kr.pr. personpr. dag

Chatrium Hotel Riverside

Chatrium Hotel Riverside er et lækkert hotel beliggende ned til Chao Praya floden i nærheden af...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til thailand. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Thailand.

Khao Lak

98.2443
8.6299

Khao Sok

98.5303
8.9367

Khanom

99.8611
9.2047

Bangkok

100.501
13.7563

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 09 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 10 dec 2018 - 19 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 04 jan 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 05 jan 2019 - 20 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 21 apr 2019 - 30 apr 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 01 maj 2019 - 07 jun 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 14.490,-
Afrejse i følgende periode 08 jun 2019 - 27 jul 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.890,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Afrejse i følgende periode 28 jul 2019 - 08 okt 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 14.490,-
Afrejse i følgende periode 09 okt 2019 - 17 okt 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 18 okt 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 14.490,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2019 - 09 dec 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 10 dec 2019 - 19 dec 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2019 - 23 dec 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 17.790,-
Børn u/12 år fra 17.790,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2019 - 28 dec 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 18.390,-
Børn u/12 år fra 18.390,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Phuket og Surat Thani-Bangkok-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger: 13 med morgenmad og 1 med fuldpension på Cheow Lan Lake.
Tre udflugter: kanotur, madlavningskursus og vandretur i regnskoven i Khao Sok.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Afgifter i nationalparken (ca. 1.050 THB)
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderede.

Fly Danmark-Phuket og Surat Thani-Bangkok-Danmark.
Transport Khao Sok-Khanom foregår med privat bil/minibus og båd.
Øvrige transporter med privat bil/minibus.