Du er her: Lande > Thailand > Rejser > Rejse 288

Super snorkling og masser af kultur

17 dages rejse: 2 nætter Ayutthaya, 5 nætter Koh Ngai, 5 nætter Koh Lipe og 2 nætter Bangkok
Rejse: 
288
Rejser til Thailand - Koh Lipe
Oplev Thailands tidligere hovedstad, to smukke tropeøer, nemlig hyggelige Koh Ngai og smukke Koh Lipe og slut af med Bangkoks seværdigheder.

Du starter din rejse i Thailands tidligere hovedstad Ayutthaya, der byder på templer, Buddhafigurer, gamle ruiner og smuk natur. Drøm dig tilbage til en helt anden tid, mens du går rundt blandt alle de ældgamel bygninger. Når du har fordøjet alle de fantastiske indtryk, skal du videre til en af vores absolut favoritøer i Thailand: Koh Ngai! Her er smuk jungle, flot strand og virkelig bare ro og afslapning! Du kan både snorkle, bade og tage på udflugter i naturen. Du skal besøge endnu en paradisø, nemlig Koh Lipe, hvor stranden og det krystalklare vand er den største attraktion. Her hersker en afslappet feriestemning og al transport foregår enten til fods eller på cykel. Nyd stranden, tag ud og snorkle, lyt til bølgernes blide brusen og brug aftenerne på restauranter ved stranden, hvor frisk fisk og skaldyr serveres direkte fra grillen. Nu går turen videre til den fascinerende storby Bangkok. Nyd stemningen og tag rundt til de berømte markeder, shoppingcentre og kulturelle seværdigheder - fx det smukke kongelige palads. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Ayutthaya
 3. Ayutthaya
 4. Ayutthaya - Koh Ngai
 5. Koh Ngai
 6. Koh Ngai
 7. Koh Ngai
 8. Koh Ngai
 9. Koh Ngai - Koh Lipe
 10. Koh Lipe
 11. Koh Lipe
 12. Koh Lipe
 13. Koh Lipe
 14. Koh Lipe - Bangkok
 15. Bangkok
 16. Bangkok
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Thailand. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand - og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande. Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2: Velkommen til Ayutthaya

I dag ankommer du til Ayutthaya, der ligger kun halvanden times kørsel fra Bangkok.

Oldtidsbyen, Ayutthaya, var engang hovedstad i det gamle Siam. Byen er på UNESCOs liste over verdens kulturarv og bliver kaldt for "Østens Venedig". Det er en helt særlig oplevelse at gå rundt mellem de fantastiske, gamle ruiner, som er overgroet af mos og ukrudt, og du vil føle dig hensunket til en helt anden tid... Her er et utal af templer, buddha-statuer, og overalt er der smuk natur! 

Du befinder dig i en sjov blanding af ældgamle, farveløse stenruiner og strålende farver i grøn natur og skulpturer klædt i skinnende orange og gule dragter! Det er et fantastisk syn. 

I Aytthuya Historical Park kan du se en Buddha-statue, som er blevet overgroet af et figentræ, så du nu kun kan se ansigtet, som holder øje med dig mellem rødderne. 

Dag 3: Bådtur i smukke Ayutthaya

Du skal selvfølgelig ud og opleve de mange smukke templer.

I dag skal du med på en dejlig bådtur og opleve den fantastiske gamle by. Den dag i dag kan du stadig se de flotte, ældgamle ruiner, dyrebare skatte og spændende buddhistiske templer. På mange måder minder de imponerende bygninger om Angkor Wat i Cambodia, der på samme måde er et tempelkompleks helt overgroet af naturen. Det største - og måske mest imponerende - tempel hedder Wat Phra Si Sanphet og består af flere fine, runde stupaer. Tag en slentretur imellem dem og se, hvor kæmpestore de egentlig er! De to templer, der minder mest om Angkor Wat er Wat Ratchaburana og Wat Phra Ram, som er bygget i Khmer-stil.

Når du sejler langs floden får du et godt udkig til mange af disse, og samtidig et indblik i dagligdagen hos de mennesker, der bor langs flodbredden. Ikke nok med det, så er naturen i området simpelthen så smuk og grøn! På et tidspunkt i løbet af sejlturen får du serveret thailandsk frokost- eller aftensmad, afhængigt af, om du vælger at tage afsted om dagen eller om aftenen. Du kommer helt sikkert til, at mærke den ægte thailandsk stemning hele vejen igennem i løbet af den 1,5 time, turen varer.

Dag 4: Velkommen til Koh Ngai!

Så skal du videre til Koh Ngai - udtales "Koh Hai" - der er en smuk ø i Krabi-provinsen. Her er ingen storturisme, faktisk ingen byer overhovedet, kun smuk jungle, skønne øde strande og fred og ro - de største beslutninger, du skal foretage dig er, hvad du skal have til middag, og om du skal ligge i skyggen af palmerne eller ud i det dejlige, krystalklare vand.

Dag 5-8: Nyd livet på den dejlige strand på Koh Ngai

Sandet er hvidt, havet smaragdgrønt og udsigten helt fantastisk - alle klicheer bliver gjort til skamme her, for det er virkelig en ægte bountyø! De grønne kalkstensbjerge skyder op af havet og gør de i forvejen perfekte omgivelser endnu smukkere. Øens 10-12 resorts ligger langs stranden med junglen voksende i baghaven.

Slap af, nyd solen og varmen, tag på trekkingtur i junglen, kig på de farverige fisk og koraller i havet lige ud for stranden, og gå en tur langs stranden ved solnedgangen - det er livet på Koh Ngai. Når det er lavvande, bliver klipperne synlige på stranden et par timer hver dag, og det kan være svært at bade. Sådan er det desværre tit med gode snorklestrande. Men i de timer kan du jo nyde en drink i baren i stedet eller slappe af i en liggestol?

Tag måske en tur til Paradise Beach og udsigtspunktet her. Det tager omkring 45 minutter, og du går ad en sti fra Thanya Resort. Det er en hård tur gennem skoven, men det er skønt! Du kan også sejle til smukke, smukke Koh Lipe på 2,5 time. 

Det er en god ide at medbringe Bath til denne ø, da det langt fra er alle steder, der tager imod kreditkort.

Dag 9: Velkommen til vidunderlige Koh Lipe!

I dag skal du videre til den mindre paradisø Koh Lipe - også kendt som "Maldiverne i Thailand". Du ankommer med båd og skal her selv betale bådmanden for turen og et mindre beløb i nationalparkgebyr. Disse beløb har vi ikke mulighed for at opkræve hjemmefra. Alt efter hvor du har valgt at bo på øen, kan du sejles direkte derhen, hvilket i øvrigt også afhænger af vandstanden - ellers er det over i en longtail-speedbåd, og så bliver du sejlet så tæt som muligt på dit hotel.

Koh Lipe, også kaldet Koh Leepeeh, Koh Leepay og Koh Lipeh, er en lille ø beliggende i Satun provinsen. Det krystalklare vand omgiver hele øen, og der er masser af koraller, koralrev og mange typer af farverige fisk. Snorklingen ud for Castaway Resort er det bedste du finder på øen.
Selve provinsen har over 80 smukke øer. De mest kendte øer er Tarutao, der er en fredet nationalpark og Thailands første marinepark.

Der er 3 strande på Koh Lipe: Pattaya, Sunset og Sunrise, hvor Pattaya-stranden er den, hvor de fleste resorts ligger, og stranden og vandet er mest roligt og badevenligt. Sandet er puddersand, og vandet er krystalklart og gennemsigtigt - så det er lige til at gå ud og fodre fisk med hænderne.
Fra Pattaya-stranden og over øen til de andre strande går "gå-gaden" fyldt med små butikker, dykkershops, restauranter, frisører og andet "byliv" - alt foregår på ben, eller måske på cykel, og alt er meget, meget tilbagelænet og hyggeligt. Her hersker en rolig feriestemning. På strandene findes masser af restauranter, hvor lysene bliver tændt om aftenen, og fisk og skaldyr serveres direkte fra grillen.
Bedste sæson for besøg på Koh Lipe er november til april i perioden maj til oktober er der begrænset transport til og fra øen, og meget er lukket ned.

Du skal være opmærksom på, at det kan være svært at hæve penge på Koh Lipe. Der findes 2-3 muligheder på hele øen, så vi anbefaler, at du medbringer nok kontanter.

Dag 10-13: Koh Lipe - paradisstrande og krystalklart vand

Brug dine dage på Koh Lipe til at slappe af. Das på den skønne strand og lyt til bølgernes stille brusen, læs en god bog, spis god mad og nyd livet...

Dag 14: Velkommen til Bangkok!

I dag ankommer du til Bangkok. Thailands hovedstad er en sand storby med menneskemylder og et væld af aktiviteter og oplevelser. Livet leves i gaderne. Gadekøkkener, boder med tøj, souvenirs og tropiske frugter pryder alle fortove, lige meget på hvilken tid af døgnet du bevæger dig ud. Og et velfungerende Skytrain system gør det nemt at komme rundt. 

Ryst rejsestøvet af dig, og gå på opdagelse blandt Bangkoks mange muligheder.

Tempelture og Buddhafigurer
Besøg de mange templer i byen, Wat Arun, Golden Mountain, de 3 Buddhaer osv. C&C-kontoret i Bangkok tilbyder tempel-udflugter med en engelsktalende guide. Du kan også tage en tuk-tuk rundt i byen til de forskellige steder på egen hånd. Det smukkeste syn er nok det fantastiske Grand Palace med guldtag, templer og et væld af statuer og Buddha-figurer - det er et helt fantastisk syn. Men du skal gå klædt i lange ærmer og lange bukser, hvis du besøger templet, og du skal have lukkede sko på - det er et helligt sted. Du skal dog være opmærksom på, at man skal vise pas eller paskopi for at komme ind. 

Markeder
Rundt omkring i Bangkok ligger en masse små boder, der åbner omkring middagstid. Her er altid mulighed for en god handel - et af de bedste steder at gå efter sådan en er på Prado Nam-markedet. Ellers kan du besøge Patpong, som er det berømte natmarked ved Sky Train-stationen Saladaeng. Hvis det er weekend, skal du naturligvis besøge det berømte weekendmarked Jatujak Market ved Sky Train-stationen Mochit. Der er mange, der mener, at dette er det sidste "rigtige" marked. Alt er til salg og alt er billigt, men kom tidligt på dagen - allerede kl. 11 er der alt for mange mennesker! Det Flydende Marked er også et must, når man er i Bangkok.

Shopping
Tag Sky Train til National Stadium (Siam Square) og besøg Mah Boon Krong (MBK), Discovery Centre eller det dyre, dyre Siam Paragon, hvor alle mærkevarerne er. I Siam Paragon er der mulighed for at afprøve VIP biografen (6. etage), hvor film ses i store lænestole med tæppe og puder, og evt. en lille cocktail? Siam Paragon byder også på Siam Ocean World, et mini Kattegatcenter, og bowling! Terminal 21 er også er et fedt sted at shoppe, og samtidig er det lidt af en oplevelse, for centeret er indrettet som en shoppingrejse jorden rundt. Shop tøj i Tokyo, eller sko og tasker i Istanbul, og hvad med en lille bid mad i San Francisco? Asiatique The Riverfront er et kæmpe shopping- og underholdningskompleks, der ligger nede ved flodbredden - faktisk i et område, som engang i tidernes morgen var ejet af det danske Østasiatiske Kompagni, der som det første handlede direkte mellem Danmark og Thailand. Du kan tænke på dette, mens du går rundt mellem de over 2.500 butikker eller spiser på en af de mange lækre restauranter.

Dag 15: En dag i Thailands travle hovedstad

Brug tiden i Bangkok på alle de spændende oplevelser, som byen har at byde på. Her er noget for enhver smag!

Natteliv
Der er masser af sjove steder at besøge i Bangkok, inklusiv caféer, barer og gode restauranter. Det burde være ulovligt at besøge Bangkok uden at nyde en drink i State Towers udendørs Sky Bar på 63. etage. En Apple Martini med udsigt over Bangkok by Night er fantastisk! Men her kan du altså ikke komme i gamle, udtrådte klipklappere - du skal være velklædt. Du kan også tage til en anden Sky Bar på toppen af United Center Building, hvor der ikke er dresscode. Hvad med at besøge Cheap Charlie's bar, et af de mere bizarre steder i byen, hvor du sidder blandt alverdens tingeltangel. Syn Bars plastikstole og glasbar er også en sjov oplevelse. Du kan naturligvis også tage til kabaret, eller fornøje dig selv med et dinner cruise, inden festen fortsætter på Q Bar, Tapas eller Bed Supperclub. En dag bør du gå en tur ned ad den livlige Khao San Road, hvor der er hyggelige gadekøkkener og billige hoteller. Her har backpackere mødtes i årtier, og om aftenen lukker gaden for biltraffik, og barerne åbner.

Cykelture
Du kan tage på en guidet cykeltur i byens travle gader, hvor du kommer til at se spændende seværdigheder og smukke ruter, og du møder masser af venlige mennesker på din vej! Du får rigtig set byen på den her måde, for du cykler både ad små gader, langs kanalen og forbi hyggelige markeder, hvor folk handler ind til hverdagen. Du kan stoppe så tit, du vil, for at have lidt tid til at se dig omkring og tage et par billeder til fotoalbummet eller få små historier fra guiden. Nogle af cykelturene slutter med en hyggelig sejltur langs kanalen ud til frodigt landskab, forbi frugtplantager og typiske små Thai huse. Det er dejligt at færdes her uden byens trafik og travlhed, kun omringet af dejlig natur og små landsbyer, hvor folk høster deres produkter.

Usædvanlige udflugter
Du kan også tage på udflugt til områder af byen, hvor der normalt ikke kommer turister. Fx bydelen Bang Khun Thian i det sydlige Bangkok, hvor der er mulighed for at besøge en familie på floden og prøve at fiske efter muslinger. Eller bydelen Ban Bat, som er et af de få tilbageværende steder, hvor der fremstilles håndlavede almisseskåle til munkene. Området er også kendt for sine lækre desserter – og du kan prøve at både lave og spise dem!

Dag 16: Afrejse fra Thailand

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Thailand.

Alle hoteller

Rejser til Thailand - Baan Thai House

Baan Thai House

Baan Thai House er et tropisk hotel 10 minutters kørsel fra den historiske by Ayutthaya....

Ayutthaya Garden River Home

Ayutthaya Garden River Home ligger lige ned til Chao Phraya-floden i smukke, rolige omgivelser....

Alle hoteller

Thapwarin Resort

Thapwarin Resort er et rigtig hyggeligt sted - muligvis det hyggeligste sted på hele øen og en...

Thanya Resort

Thanya Resort

Thanya Resort er et super sted, der ligger lige ud til den smukke, hvide sandstrand. Her er en...

CoCo Cottage

CoCo Cottage

CoCo Cottage er et skønt skønt sted, der ligger med stranden på den ene side og junglen på den...

Alle hoteller

Castaway Beach Resort

Castaway Beach Resort

Castaway Beach Resort er et skønt og dejligt resort. Her er fine bungalows i naturmaterialer, og...

Upgradefra 648,- kr.pr. personpr. dag
Mali Resort

Mali Resort Pattaya Beach

Mali Resort Pattaya Beach er et stort og flot resort, der ligger direkte ned til Pattaya Beach....

Upgradefra 203,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Thailand - Koh Lipe

Akira Lipe Resort

Akira Lipe Resort er et dejligt hotel med en afslappet stemning. Hotellet ligger på stranden og...

Alle hoteller

Poolen

Rembrandt Hotel Bangkok

Rembrandt Hotel Bangkok er vores favorithotel i storbyen, og så ligger det simpelthen så godt i...

Upgradefra 246,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Thailand - Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G

Pullman Bangkok Hotel G er et stort, luksuriøst hotel lige midt i Silomkvarteret. Hotellet er...

Upgradefra 284,- kr.pr. personpr. dag

Chatrium Hotel Riverside

Chatrium Hotel Riverside er et lækkert hotel beliggende ned til Chao Praya floden i nærheden af...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til thailand. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Thailand.

Ayutthaya

100.560
14.3478

Koh Ngai

99.204
7.414

Koh Lipe

99.30
6.4900

Bangkok

100.501
13.7563

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 Nov 2019 - 13 Dec 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.290,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 14 Dec 2019 - 19 Dec 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 14.490,-
Afrejse i følgende periode 20 Dec 2019 - 21 Dec 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 15.390,-
Afrejse i følgende periode 21 Dec 2019 - 28 Dec 2019
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 16.490,-
Afrejse i følgende periode 29 Dec 2019 - 05 Jan 2020
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 16.190,-
Afrejse i følgende periode 06 Jan 2020 - 10 Feb 2020
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.590,-
Børn u/12 år fra 15.190,-
Afrejse i følgende periode 11 Feb 2020 - 22 Feb 2020
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 15.290,-
Afrejse i følgende periode 23 Feb 2020 - 29 Feb 2020
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 15.590,-
Børn u/12 år fra 15.190,-
Afrejse i følgende periode 01 Mar 2020 - 26 Mar 2020
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 27 Mar 2020 - 31 Mar 2020
Flyselskab
Finnair
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 14.290,-
Afrejse i følgende periode 01 Apr 2020 - 30 Apr 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Inkluderet: 

Fly København-Bangkok-Trang-Bangkok-København.
Al transport undtagen longtail båd ved Koh Lipe.
14 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden

Ikke inkluderet: 

Longtailbåd ved Koh Lipe (ca. 50 THB).
Nationalparkafgift ved Koh Lipe (ca. 200 THB).
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.

Transport: 

Fly København-Bangkok-Trang-Bangkok-København.
Al transport mellem lufthavne, havne og hoteller med privat bil/minibus.
Transport mellem til Koh Ngai og Koh Lipe med speedbåd.