Du er her: Lande > Thailand > Rejser > Rejse 219

To kontrastfyldte strande

17 dages rejse: 7 nætter Phuket og 7 nætter Khao Lak
Rejse: 
219
Ubeskriveligt smukke strande ved Phuket og Khao Lak
Masser af mennesker og aktiviteter i Phuket, efterfulgt af fred og ro og grønne omgivelser i Khao Lak. Skønne strande på hver sin måde!

Denne strandferie tager sin begyndelse i det ultimative, internationale feriested, Phuket. Folk fra hele verden valfarter hertil, for at nyde godt af de lækre strande, de mange restauranter og barer, og de mange muligheder for aktiviteter og udflugter. Lej en scooter og tag rundt i området, tag på sejltur til de små øer i Phang Nga-bugten, prøv at surfe, tag ud at spille golf eller besøg en sommerfuglepark. Uanset hvad du leder efter, ja så har Phuket det højst sandsynligt... Videre til Khao Lak, hvor de kilometervis af smukke, brede sandstrande endnu ikke er overfyldt med solbadende gæster og strandsælgere - lidt af en kontrast til det, du lige kommer fra. Her kan du komme helt ned i gear, nyde en dejlig massage, tage ud at snorkle eller tage på udflugt i det frodige, grønne bagland, der består af jungle og gummitræsplantager. Eller måske du bare vil bruge dagene her på at ligge på stranden, mens du lytter til bølgernes brusen? Det er helt op til dig.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Phuket
 3. Phuket
 4. Phuket
 5. Phuket
 6. Phuket
 7. Phuket
 8. Phuket
 9. Phuket - Khao Lak
 10. Khao Lak
 11. Khao Lak
 12. Khao Lak
 13. Khao Lak
 14. Khao Lak
 15. Khao Lak
 16. Khao Lak
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Thailand. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand - og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande. Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2: Velkommen til populære Phuket!

I dag ankommer du til Phuket - det ultimative internationale feriested og Thailands allermest populære destination.

Phuket er brede sandstrande med gæster fra hele verden, markeder, shoppingcentre, gadesælgere, restauranter, gadekøkkener, gøgl, barer, diskoteker, shows, thaiboksning, go-cart kørsel, golfbaner, vandland og meget meget mere. Af strandene er Patong, Karon og Kata de største, og det er her, der er mest liv og glade dage. Foretrækker du mere ro, er strandene Surin, Nai Yang, Mai Khao og Kamala oplagte – her er lidt mere plads og lidt mere fredeligt, men du er stadigvæk tæt på det hele. Nu har du tid til rigtig at nyde strandene, naturen og tage på spændende udflugter!

Dag 3-8: Udforsk Phukets mange muligheder

Nu er tiden kommet til at udforske Phuket, som er et lidt hektisk internationalt feriested. Men trods dette har Phuket dog formået at bevare en stor del af sin oprindelige charme og skønhed. Herunder er nogle forslag til, hvad du kan lave på Phuket:

Øen rundt
Det er muligt at leje en scooter, og foretage ture rundt på den billedskønne ø. Husk lige at checke din forsikring først, da den højst sandsynlig IKKE dækker ved uheld med motoriserede køretøjer. Du kan evt. købe ”Rejsen rundt i Thailand” af Politiken eller ”Thailand´s Islands and Beaches” af Lonely Planet, og se mere i detaljer, hvad du kan besøge.

Strandture
De mest kendte strande på Phuket er Patong-, Kata- og Karon Beach. Førstnævnte har et heftigt shopping- og natteliv, hvorimod de to sidste er mere tilbagelænede og fredfyldte.

Snorkling og dykning
Er du mere til de blå bølger, så er her et stort udvalg af sejlture ud til de små øer i Phang Nga-bugten. Det er helt fantastisk at sejle i det azurblå hav, mens du møder den ene flotte klippeformation efter den anden. Det er også muligt at lave dagsture eller flerdags-ture på båd til Similan Islands, som er et af de flotteste dykkersteder i området. James Bond Island er en af de flotte klippeformationer i vandet, og den sjove klippe stikker lodret op ad vandet som et tyndt, højt bjerg. 

Nationalparker
Du kan udvide dit ophold med fx 3 nætter og købe en 4 dages tur til Khao Sok National Park, som simpelthen er det område, der byder på de smukkeste naturoplevelser. Det er et orgie af floder, vandfald, huler, klipper, bjerge, sjældne dyrearter og planteliv. Det er også muligt at tage en endagstur derover.

Mueang Phuket
Mueang Phuket er øens kommercielle hovedstad, som bestemt er et besøg værd. Her er masser af shoppingmuligheder og et natmarked. Foruden dette er det netop her, du vil møde et bybillede præget af et skønt miks af nye og gamle bygninger, kinesisk, portugisisk og thailandsk arkitektur, hvilket er med til at give byen sin charme.

Pirater!
Eller efterkommere af pirater... Start dagen med at besøge havneområdet, hvor der er livlig aktivitet og masser af farverige både. Fortsæt ud ad hovedgaden, kryds havneområdet og gå ligeud til vejen drejer til venstre. Følg så vejen ud til Sean Gypsy Village, hvor disse efterkommere af pirater lever. De er fredelige som kattekillinger, men det er ikke desto mindre en interessant tur.

Heldagsudflugter
En af de bedste bådture i Phuket er en heldagsudflugt med et lille krydstogtskib, hvor der er kajakker om bord. Nær en af øerne kommer kajakkerne i vandet, og så padler du igennem en underjordisk grotte, som fører dig ud til en meget smuk ø. Det er en helt enestående oplevelse og atmosfæren er helt speciel.

Koh Yao Noi og Koh Yao Yai
Hvis du gerne vil lidt væk fra stress og jag i Phuket og Krabi, så kan du tage en longtail-båd fra Bang Rong Pier sammen med de lokale (og deres kyllinger) til øerne Koh Yao Noi og Koh Yao Yai. Lej en scooter og udforsk øens grusveje. Disse øer er knap så påvirket af turisme som Phuket, og dette har hjulpet til at bibeholde gamle thai-traditioner. Derfor bør du ikke være alt for udfordrende påklædt, og kun drikke alkohol på restauranterne. Har du lyst til at overnatte her, kan vi sagtens arrangere ophold her også.

Natteliv
Skal der være fest og farver, så tag til Patong Beach, hvor der ligger en gade med en masse barer og diskoteker. Nogle er bedre end andre, men det skal jo ses. Området her er nok et af de mest kaotiske steder, og her kan du opleve næsten alt! Kvinderne her er ikke alle sammen født som piger - men det kan være svært at se ved første øjekast, da mange af dem har lange ben og perfekt make-up, som vi andre kun kan drømme om...

Andet...
Derudover har Phuket mange andre ting! Om det er templer, sommerfugleparker, ridning, surfing, thaiboksning, go-cart, massage, golf eller et rehabiliteringscenter for gibbonaber, du leder efter, ja så har Phuket det!

Dag 9: Velkommen til frodige Khao Lak!

I dag ankommer du til skønne Khao Lak.

Khao Lak ligger lidt nord for Phuket, og kystlinjen har kilometervis af smukke, brede sandstrande, der endnu ikke er overfyldt med solbadende gæster og strandsælgere. Alle strandene ved Khao Lak er lange og brede med snehvidt, blødt sand, og du vil føle dig henført til paradis, når du går i skyggen fra palmerne og kigger ud over det blå vand!

Dag 10-15: Afslapning i rolige omgivelser i Khao Lak

Nu har du masser af tid til at nyde smukke Khao Lak!

En af de smukkeste strande er Khao Lak Beach, hvor der ligger 4-5 hoteller lige på stranden. Mellem hovedvejen og hotellerne er der en lille by med restauranter, kiosker og lidt shopping. Når du kører mod nord, skal du over et lille bjerg, før du kommer til næste dejlige strand, som er Nang Thong Beach. Ved Bang Niang Beach finder du en hel lille by ved vandet med butikker, skræddere, cafeer og mange restauranter. De fleste af de hoteller, der ligger her, er i den dyrere prisklasse men har direkte adgang til stranden.

På strandene Ao Thong, Pakweeb Beach og Bangsak Beach er der komplet fred og ro, og du har stranden næsten helt for dig selv i løbet af dagen. Naturen på øen består af frodig jungle og store palmetræs- og gummiplantager, meget smukt, og med gode muligheder for udflugter til natur og små byer.

Slap af på stranden, forkæl dig selv med en dejlig thai-massage, svøm i det dejlige vand, tag på tur i en longtail-båd eller lej en motorcykel og kør rundt på egen hånd. En af dagene bør du også tage ud og snorkle eller dykke ud for kysterne - her kan du se på fisk og koralreve i en helt anden verden under vandet!

Dag 16: Afrejse fra Thailand

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Thailand.

Alle hoteller

Kata Sea Breeze Resort

Kata Sea Breeze Resort

Kata Sea Breeze Resort er et stort og godt hotel, der ligger ca. 10 minutters gang fra dejlige...

Upgradefra 257,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Swissotel Resort Phuket Kamala Beach

Swissotel Resort Phuket Kamala Beach er et stort, godt hotel, der ligger 500 meter fra Kamala...

Upgradefra 104,- kr.pr. personpr. dag
Karon Sea Sands Resort

Karon Sea Sands Resort & Spa

Karon Sea Sands Resort & Spa er et lækkert og elegant hotel i smukke omgivelser, og det...

Alle hoteller

Apsara Beachfront Resort & Villa

Apsara Beachfront Resort & Villa er et super lækkert hotel i moderne stil. Det ligger...

Haadson Resort

Haadson Resort er er et rigtig C&C hotel, som er bygget i træ og nærmest smelter sammen med...

Upgradefra 105,- kr.pr. personpr. dag
La Flora Resort & Spa

La Flora Resort & Spa

La Flora Resort & Spa er et fantastisk godt hotel, som ligger i byen direkte ud til den...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til thailand. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Thailand.

Phuket

98.3983
7.890

Khao Lak

98.2443
8.6299

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 30 nov 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.190,-
Børn u/12 år fra 11.490,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.790,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 16 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 15.490,-
Børn u/12 år fra 13.590,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 18.290,-
Børn u/12 år fra 16.190,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 19.190,-
Børn u/12 år fra 16.790,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 07 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 15.790,-
Børn u/12 år fra 14.690,-
Afrejse i følgende periode 08 jan 2019 - 10 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.590,-
Børn u/12 år fra 13.790,-
Afrejse i følgende periode 11 jan 2019 - 31 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.190,-
Børn u/12 år fra 12.390,-
Afrejse i følgende periode 01 feb 2019 - 07 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode 08 feb 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.190,-
Børn u/12 år fra 12.390,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.790,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 15 apr 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.290,-
Børn u/12 år fra 10.490,-
Afrejse i følgende periode 16 apr 2019 - 22 jun 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 10.490,-
Børn u/12 år fra 9.690,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2019 - 23 jul 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.490,-
Børn u/12 år fra 11.190,-
Afrejse i følgende periode 24 jul 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 10.490,-
Børn u/12 år fra 9.690,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2019 - 30 nov 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.790,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2019 - 14 dec 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.390,-
Børn u/12 år fra 12.590,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2019 - 19 dec 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.290,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2019 - 21 dec 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 17.490,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode 21 dec 2019 - 30 dec 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 18.290,-
Børn u/12 år fra 16.790,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Phuket t/r.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderede.

Fly Danmark-Phuket t/r.
Alle transporter i Thailand med privat bil/minibus.