Du er her: Lande > Vietnam > Rejser > Rejse 313

Den ene vidunderlige strand efter den anden

15 dages rejse: 2 nætter Ho Chi Minh City, 5 nætter Mui Ne og 5 nætter Phu Quoc
Rejse: 
313
Palmer på Phu Quoc
Storbyliv i Ho Chi Minh City, vandsportsaktiviteter i Mui Ne og fredfyldte bountystrande på Phu Quoc.

I Ho Chi Minh City er der oplevelser nok til mange dage, så her bliver det intet problem, at få tiden til at gå! Gør et godt køb på det store marked Ben Thanh, lær mere om Vietnamkrigen og dens følger på War Remnants Museum og tag på dinnercruise på floden og nyd en lækker middag, mens du stille sejler forbi byens oplyste bygninger. Fra at være omgivet af knallerter og asfalt skal du nu omgives af blødt sand og høje palmetræer i Mui Ne. Den kilometerlange strand er meget populær blandt vandsportsudøvere, så drømmer du om at prøve at surfe, så er det her, du har chancen. Er du ikke til de vilde aktiviteter kan du i stedet besøge de smukke, røde sandbakker, og så kan du selvfølgelig også dase i solen med en forfriskende og farverig drink i hånden. Rejsens sidste stop er øen Phu Quoc, hvor du finder nogle af landets allerbedste strande. Her er et dejligt klima, fredfyldte bountystrande med palmer, flotte bjerge og masser af lækre fiskerestauranter, så her har du virkelig mulighed for bare at nyde tilværelsen. Skal der ske lidt kan du udforske øen på knallert og besøge landsbyer, vandfald og den kendte fiskesovsfabrik. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Ho Chi Minh City
 3. Ho Chi Minh City
 4. Ho Chi Minh City - Mui Ne
 5. Mui Ne
 6. Mui Ne
 7. Mui Ne
 8. Mui Ne
 9. Mui Ne - Phu Quoc
 10. Phu Quoc
 11. Phu Quoc
 12. Phu Quoc
 13. Phu Quoc
 14. Phu Quoc
 15. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Vietnam. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så blev det endelig dagen, hvor kursen sættes mod Vietnam. Landets unikke kombination af historie, kulturelle byer og fantastiske naturscenerier skaber ramme for en rejse med masser af indhold! Læn dig tilbage og brug flyveturen til at gøre dig klar til de mange store oplevelser, der venter dig.

Dag 2: Velkommen til Ho Chi Minh City!

I dag ankommer du til Vietnams største by...

Tidligere hed denne by Saigon, men den blev i 1976 opkaldt efter præsident Ho Chi Minh. Mange kender dog stadig byen under dens gamle navn, og det er også det navn, de fleste lokale bruger om byen.

Ho Chi Minh City er den største by i Vietnam. Med et indbyggertal på over 8 millioner mennesker er dette en ren smeltedigel af mennesker fra alle landets regioner, der kommer hertil for at søge arbejde. Byen er økonomisk centrum i Vietnam, og den mest vestenprægede by i landet, men her er stadig masser af gode oplevelser. Læg mærke til alle de små og store, internationale coffeeshops, gadesælgere, der sælger alle mulige småting, og de mange små steder, hvor du kan købe pho - den populære nudelsuppe, der også gerne spises til morgenmad. Trafikken i Ho Chi Minh City, og i Vietnam generelt, kan være noget af en oplevelse. Når du går på gaden, vil du konstant høre dytten, bremser der hyler og knallerter der gasser op. Prøv at kigge efter, hvor mange der nogle gange sidder på en knallert. En hel familie med børn og hund er ikke unormalt - den gik nok ikke hjemme i Danmark!

Skal du over vejen i Vietnam (og det bliver du nok nødt til på et tidspunkt), skal du ikke vente på, at der bliver holdt tilbage for dig - så kommer du til at vente meget længe! Tricket er at gå roligt ud på vejen, og krydse den i samme, rolige tempo. Ikke noget med at stoppe op eller begynde at løbe - bare hold tempoet, så vil alle knallerterne køre uden om dig. Det lyder skørt, men kig efter hvad vietnameserne gør, og se for dig selv...

Dag 3: Masser af oplevelser i Ho Chi Minh City

Du bør tage på en bytur i den travle storby!

De fleste landemærker i Ho Chi Minh City er bygninger fra den franske kolonitidsperiode. Se City Hall (officielt kaldet People's Committee Hall), the Municipal Theatre, the Notre Dame Cathedral, the General Post Office og the History Museum som ligger ved Zoo og botanisk have. Var det ikke nok, kan du se den tidligere US Ambassade (hvorfra amerikanerne flygtede i 1975), Reunification Palace (tidligere Præsidentpalads, før 1975), War Remnants Hall (udstilling af billeder og ammunition, som blev brugt under Vietnamkrigen) og Ben Thanh Markedet, der er det største marked i Ho Chi Minh City.

Eller du kan besøge det travle Chinatown med det store marked, Binh Tay. Dette område var førhen en særskilt by, hvor de etniske kinesere boede, men nu er det en del af Ho Chi Minh City. Der er mange små, men også store butikker i dette område - nogle familier har åbnet butikker i deres egne hjem. Snus rundt blandt kinesiske medikamenter og lækre krydderier fra hele østen. Rundt om markedet er der flere gamle vietnamesiske pagoder og kinesiske templer.

Til aftensmad burde du tage ned og spise på en af de flydende seafood-restauranter på floden. Selvom det ikke er den bedste eller billigste mad, er det det flotteste sted - smukt og fredeligt. Hvis du er til sushi, så er Ho Chi Minh City stedet. Her ligger rigtig mange fantastiske sushi-restauranter og det er meget billigere end i Danmark! Tag tilbage på hotellet i en cyclo, og bed føreren om at tage den lange vej, for der er masser at se og opleve om aftenen i Ho Chi Minh City. Stop på en af de lokale cafeér på vejen og nyd en cappuccino at slutte dagen af på.

Tag også en tur ud af byen til de berømte, underjordiske Cu Chi-tunneller, som Viet Cong'erne brugte under krigen mod amerikanerne. Du kan endda komme ned i tunnellerne, hvis du tør - forhåbentligt har du ikke klaustrofobi. Tunnellerne er flere hundrede kilometer lange, og her levede mange mennesker i skjul, mens de kæmpede mod de meget bevæbnede amerikanere.

Dag 4: Velkommen til Mui Ne!

I dag går rejsen videre til skønne strande og høje palmetræer i Mui Ne.

Mui Ne er en lille kystby med en dejlig strand og mange små, hyggelige restauranter, hvor du billigt kan få lækre vietnamesiske retter. Her kan du hygge dig på stranden, tage ud og wind-surfe eller kigge beundrende på fiskerbådene, som lyser på ude i bugten om natten. Tidligt om morgenen vender bådene tilbage med nattens fangst til fiskemarkedet. Udover strandene er den største seværdighed i området nok Po Sanu tårnene, som blev bygget tilbage i 700-tallets under Champa riget. De 3 tårne var del af et større tempelområde, og i dag udfører Champaerne hvert år forskellige ritualer her. En anden stor seværdighed er de store, flotte sandklitter, der ligger lidt nord for Mui Ne. Klitterne er røde, gule, orange og hvide - og du kan komme ud og kælke i dem! Hvis du er til golf, findes en af Vietnams bedste golfbaner lidt ude for byen.

Dag 5-8: Nyd livet i Mui Ne

Nu er det tid til at udforske den kilometerlange strand. Langs strandpromenaden ligger nogle hoteller, hvor du kan spise om aftenen, og her er rig mulighed for alskens vandsportsaktiviteter. Du skal selvfølgelig også ligge og dase i solen og nyde nogle fantastiske drinks i barerne med udsigt ud over vandet!

Du skal måske opleve de fantastiske, røde sandbjerge. Lav planerne allerede dagen før og få bestilt en tidlig morgentur, hvor du ser solen stå op over disse fantastiske røde bjerge af sand. Herefter kommer du tilbage til hotellet og kan spise din lækre morgenmad. Eller måske vil du hellere sove længe og så tage ud i sandbjergene senere på dagen. I Danmark kælker man ned ad bjergene om vinteren, men her kan man altså kælke året rundt i det fine sand! Her er også hyggelige fiskerlandsbyer. Lidt uden for byen ligger også Fairy Spring - en lille kilde, som løber igennem en kløft af røde klippebjerge. Stå med fødderne i det lave vand - hvis der overhovedet er noget - og nyd synet af de forrevne klipper.

Dag 9: Velkommen til den skønne ø, Phu Quoc!

I dag skal du til en af de skønne øer, der hører til Vietnam - nemlig Phu Quoc.

Phu Quoc er den største ø i Vietnam, og den ligger i den thailandske bugt på grænsen mellem Vietnam og Cambodia. Her er nogle dejlige strande med turkisblåt vand og skønt klima, som har gjort øen til et populært turistmål. Du finder både fredfyldte bountystrande med palmer, flotte bjerge i baggrunden og rigtig mange strande med gang i den og med masser af lækre fiskerestauranter. Flere og flere hoteller skyder op rundt omkring, og turismen vokser i høj fart - af samme grund er hovedvejen også ret påvirket af byggearbejde. Gadekøkkenerne og natmarkedet har skøn stemning og masser af liv, og der er selvfølgelig også barer og natklubber rundt omkring langs stranden. Urørt er her ikke længere, men her er stadig dejligt!

Dag 10-13: Afslapning og aktiviteter på Phu Quoc

Så står den på afslapning, dykning, snorkling og alskens vandsportsaktiviteter. Nogle af landets bedste strande finder du på den vestlige side af øen, som ligger beskyttet af det kinesiske hav. Du kan tage ud og udforske øen på scooter eller knallert og besøge øens landsbyer. Besøg Duong Dong havnebyen og de flotte vandfald Da Ban og Tranh. Der er også gode muligheder, hvis du er til snorkling, ud for øens sydlige kyst, hvor du finder An Thoi Island.

Øens bedste strande er Long Beach på den vestlige side af øen og Kem Beach på den højre side. Her kan du slappe af i sandet og nyde vandet og de mange restauranter.

Phu Quoc er også kendt for fremstillingen af den populære fiskesovs Nuoc mam, der siges at være verdens bedste!

Eller hvad med et besøg til Duong Dong havneby, Cau Castle (Dinh Cau), Hung Thanh Fiskesovsfabrik, Da Ban vandfald, Tranh vandfald, Long Beach (Bai Truong), Kem Beach (Bai Kem - dette menes at være den bedste strand på Phu Quoc), Ham Ninh fiskeby eller Sao Beach.

Dag 14: Afrejse fra Vietnam

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 15: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Vietnam. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Vietnam.

Alle hoteller

Anpha Boutique Hotel

Anpha Boutique Hotel et super godt hotel i centrum af byen, lige over for Ben Thanh markedet....

Papaya Saigon Central Hotel

Papaya Saigon Central Hotel er et godt og nyt hotel, som ligger centralt i byen. Du bor i...

Upgradefra 286,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Majestic Saigon

Hotel Majestic Saigon

Hotel Majestic Saigon er stort og flot historisk hotel, der ligger i gåafstand fra de vigtigste...

Alle hoteller

Little Mui Ne Cottages Resort

Little Mui Ne Cottages Resort

Little Mui Ne Cottages Resort er et lille sted med 12 bungalows og 24 værelser. Værelserne er...

Upgrade
Villa Aria Mui Ne

Villa Aria Mui Ne

Dette nye hotel er en sand lille perle. Hotellet er et lille boutique hotel med 23 værelser....

Upgradefra 86,- kr.pr. personpr. dag
Bamboo Village Resort & Spa

Bamboo Village Resort & Spa

Bamboo Village Resort & Spa er et lækkert 4* hotel, beliggende på Mui Ne stranden. Hotellets...

Alle hoteller

Tropicana Resort

Tropicana Resort er et dejligt, nyrenoveret resort, der ligger ud til en privat strand, omkring...

Upgradefra 165,- kr.pr. personpr. dag
Mango Bay Resort

Mango Bay Resort

Mango Bay Resort er et rigtig hyggeligt, lille resort bestående af 40 bungalows, fordelt på 1 km...

Upgrade

Coral Bay Resort

Coral Bay Resort er et dejligt resort på Phu Quoc, der endda har en skøn, privat strand med...

Upgradefra 554,- kr.pr. personpr. dag
La Veranda Phu Quoc Resort & Spa

La Veranda Phu Quoc Resort & Spa

La Veranda Phu Quoc Resort & Spa er et rigtig dejligt hotel på Phu Quoc. Hotellet tilbyder...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til vietnam. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Vietnam.

Ho Chi Minh City

106.649008
10.829029

Mui Ne

108.287594
10.934819

Phu Quoc

103.998434
10.287635

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.290,-
Børn u/12 år fra 10.890,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 16 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.990,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 17 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.490,-
Børn u/12 år fra 12.590,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2018 - 22 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 23 dec 2018 - 24 dec 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.390,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 16.390,-
Børn u/12 år fra 15.190,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 28 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.590,-
Børn u/12 år fra 14.440,-
Afrejse i følgende periode 29 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 15.590,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 01 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 04 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 13.590,-
Afrejse i følgende periode 05 jan 2019 - 10 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.890,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode 11 jan 2019 - 31 jan 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.690,-
Børn u/12 år fra 12.790,-
Afrejse i følgende periode 01 feb 2019 - 03 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.390,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 04 feb 2019 - 07 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 13.890,-
Afrejse i følgende periode 08 feb 2019 - 09 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 10 feb 2019 - 12 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.690,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Afrejse i følgende periode 13 feb 2019 - 21 feb 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.190,-
Børn u/12 år fra 11.690,-
Afrejse i følgende periode 22 feb 2019 - 25 mar 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.890,-
Børn u/12 år fra 11.490,-
Afrejse i følgende periode 26 mar 2019 - 11 apr 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.590,-
Børn u/12 år fra 10.990,-
Afrejse i følgende periode 12 apr 2019 - 13 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 13 apr 2019 - 14 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.890,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 15 apr 2019 - 19 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 20 apr 2019 - 24 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 13.890,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode 25 apr 2019 - 29 apr 2019
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 14.590,-
Børn u/12 år fra 13.590,-
Afrejse i følgende periode 30 apr 2019 - 01 maj 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.590,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 02 maj 2019 - 30 aug 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 11.690,-
Afrejse i følgende periode 31 aug 2019 - 01 sep 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 12.390,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 02 sep 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 11.690,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Ho Chi Minh City-Phu Quoc t/r.
Alle transporter på rejsen.
12 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. visum til indrejse til Vietnam (er påkrævet på rejser på over 15 dages varighed).
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderede.

Fly Danmark-Ho Chi Minh City-Phu Quoc t/r.
Transport mellem lufthavne, busstationer og hoteller med bil/minibus.
Transport mellem Ho Chi Minh City og Mui Ne med offentlig bus.