Du er her: Lande > Vietnam > Rejser > Rejse 303

Klassisk rundrejse til Vietnams byer

17 dages rejse: 3 nætter Hanoi, 1 nat i nattog, 3 nætter Hue, 4 nætter Hoi An og 3 nætter Ho Chi Minh City
Rejse: 
303
Vietnam rejser
Gå på opdagelse i Vietnam alsidige byer Hanoi, Hue, Hoi An og Ho Chi Minh City.

Du begynder rejsen i hovedstaden Hanoi. Oplev byens gamle kvarterer, gå på museer og nyd aftenerne på en af de mange restauranter omkring den smukke sø, Hoan Kiem. Med nattog går rejsen videre til den maleriske by Hue med sine gamle kongepaladser, kunstmuseer, pagoder og håndværksbutikker. Med bus gennem det frodige landskab går turen til den hyggeligste by i Vietnam, Hoi An. Her er velbevarede bygninger fra den franske besættelsestid, et hyggeligt marked og en dejlig, afslappet stemning. Køb et sæt skræddersyet silketøj og nyd en god middag ved havnen, når mørket falder på. Rejsen slutter blandt motorcykler og hektisk trafik i Ho Chi Minh City, der byder på caféer og restauranter i massevis, historiske bygninger fra den franske kolonitid og gode muligheder for udflugter. Tag fx på dagstur til Mekongdeltaet, eller besøg de berømte Cu Chi-tunneller, hvor tusindvis af mennesker levede i skjul under Vietnamkrigen. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Hanoi
 3. Hanoi
 4. Afrejse Hanoi (nattog)
 5. Ankomst Hue
 6. Hue
 7. Hue
 8. Hue
 9. Hue - Hoi An
 10. Hoi An
 11. Hoi An
 12. Hoi An
 13. Hoi An - Ho Chi Minh City
 14. Ho Chi Minh City
 15. Ho Chi Minh City
 16. Ho Chi Minh City
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Vietnam. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så blev det endelig dagen, hvor kursen sættes mod Vietnam. Landets unikke kombination af historie, kulturelle byer og fantastiske naturscenerier skaber ramme for en rejse med masser af indhold! Læn dig tilbage og brug flyveturen til at gøre dig klar til de mange store oplevelser, der venter dig.

Dag 2: Velkommen til Hanoi!

Hanoi er Vietnams hovedstad og en dejlig by med mange spændende museer, gode restauranter og hyggelige kvarterer. Efter du har checket ind på hotellet, kan du gå hen og se Hoan Kiem-søen, der ligger lige op af de berømte, gamle kvarterer i Hanoi. Kommer du forbi søen om morgenen kan du se, hvordan mange dyrker den rolige tai-chi ved flodbredden, og slet ikke ser ud til at blive forstyrret af trafikstøjen fra de omkringliggende veje. Hyr en cyclo (en slags 3-hjulet rickshaw), og bliv transporteret rundt med godt udsyn over byen og de farverige butikker.

Slut dagen af med et godt måltid - fx. på Street Children's Restaurant. Det er ikke det billigste sted i byen, men maden er fantastisk og priserne er overkommelige. Et andet godt sted at spise er på The Brother's Cafe Restaurant. Restauranten ligger i en smuk have, og er flot og hyggeligt indrettet. Vil du prøve noget meget traditionelt, så besøg restauranten Cha Ca La Vong, der har været ejet af den samme familie i mere end 100 år. Hovedretten er altid den samme - den skønne "Cha Ca" (eller forslået fisk).

Dag 3: Hanoi - søer, Ho Chi Minh og vanddukke-teater

Gå en tur til West Lake - eller Ho Tay, som vietnameserne kalder den. Her finder du et par flotte pagoder. Blandt andet den ældste pagode i Hanoi, Tran Quoc, der blev bygget i det 17. århundrede. Her finder du også vandparken Ho Tay Park som er meget populær blandt de lokale i de varme måneder. En aften kan du nyde en drink på en af de mange populære, udendørs restauranter omkring West Lake, hvor der også serveres rejekager og alverdens snegle!

Noget, du ikke kommer uden om, når du er i Vietnam, er at stifte bekendtskab med Ho Chi Minh. Selvom den gamle præsident døde for flere år siden, lever hans minde stadig blandt den vietnamesiske befolkning. Hans portræt hænger mange steder, og vietnameserne selv kalder ham "Bac Ho", hvilket betyder onkel Ho. Han er hele landets onkel, og en meget vigtig og betydningsfuld person for de fleste vietnamesere. Besøger du Hanoi på den tid af året, hvor hans mausoleum ikke er lukket for vedligeholdelse, kan du faktisk med egne øjne se ham. Du bliver ledt ind i det store, firkantede begravelsesmonument af bevæbnede vagter, og får lov at gå rundt om kisten for at se ham - ikke noget med at stoppe op, tage billeder, snakke eller på anden måde opføre sig upassende. Dette er et sted, hvor der forventes stor respekt!

Når du forlader Mausoleet, kan du gå over til Præsidentpaladset, hvor præsidenten officielt tager imod gæster fra udlandet. Lige bagved paladset ligger en stor, smuk park hvor Ho Chi Minh boede i et meget klassisk og smukt træhus. Vil du lære mere om Ho Chi Minhs, så besøg Ho Chi Minh Museet, hvor hans liv bliver fortalt i detaljer, og der er udstillet mange billeder og kunstgenstande.

Når du har lært nok om Ho Chi Minh for en dag, kan du i det samme område se den smukke, lille One-Pillar pagode, som er et af Hanois symboler. Ikke langt fra Ba Dinh Square ligger Temple of Literature, det første universitet i Vietnam, som blev grundlagt i 1070. The Khue Van Pavilion inde i dette tempel er ment at være symbolet for Hanois kultur.

Er du til kulturelle oplevelser kan du tage en tur i vand-dukke-teater. Lige over for Ngoc Son Temple i Hoan Kiem-søen ligger Thang Long Water Puppet Theatre. Da risbønderne i gamle dage gik rundt i de oversvømmede rismarker, begyndte de at opføre disse vand-dukke-forestillinger som underholdning. Denne type dukketeater bliver iscenesat på en vandscene og dukkeførerne står bagved et forhæng i vand til navlen og bevæger dukkerne, som sidder på lange, tunge bambuspinde. Stykket består af en masse små fortællinger, og der bliver spillet levende musik til. Det er ikke en særlig dyr oplevelse, men det kan faktisk også være svært at se scenen, hvis man kommer for langt tilbage i salen. Det kan derfor være en fordel at betale lidt ekstra for bedre siddepladser.

Dag 4: Videre med nattoget...

I aften skal du videre med nattog, så pak kufferten, så det bliver nemt at finde det, du skal bruge på toget. Du har nok formiddagen til at slentre rundt og nyde det sidste af byen.

I toget skal du højst sandsynligt dele kupé med 2-5 vietnamesere. Start med et venligt hej, og I vil hurtigt blive venner.

Toget hedder Reunification Express, fordi det forbinder 2 dele af Vietnam - Norden og Syden - og mange vietnamesere ser dette tog som et symbol på den endelige fred. Overnatningen foregår på toget, så lad togets bumlen vugge dig i søvn, og glæd dig til at vågne op på dit bestemmelsessted i morgen...

Dag 5: Velkommen til Hue!

I dag ankommer du til Hue - en smuk, malerisk og gammel imperial-by, der var hovedsæde i det feudale Vietnam fra 1802 til 1945.

Når du har checket ind, så gå ned og få en snak med agenten. Han kan fortælle dig alt, hvad der er værd at vide om byen.

Når du vil rundt i Hue kan du enten cykle selv, eller du kan hyre en cyclo (cykeltaxa). Hue er på UNESCOs liste over kulturelle byer, og det er en god oplevelse at køre rundt i byen og opleve den gode atmosfære, der er her.

Tag rundt og oplev nogle af de mest populære attraktioner, som ligger på nordsiden af Parfumefloden (Huong River). Besøg de smukke landemærker, så som Thien Mu Pagoda som blev bygget i 1844 af kejser Thieu Tri og som nu er hjem for buddhistiske munke. Bagefter kan du tage hen til det tidligere Imperal Citadel, som er bygget på samme måde som den Forbudte By i Beijing, og besøg også Museum of Royal Fine Arts. Efter dette, kan du tage forbi det smukke marked Dong Ba, hvor næsten alt er til salg - endda også franske flutes!

Hvis du har lyst til at se flere pagoder, kan du tage hen til Tu Dam Pagoda og Huyen Khong Pagoda, som helt sikkert er et besøg værd. Når det bliver aften, kan du tage til "Ca Hue" ombord på en "dragon boat". Mens du sejler på parfumefloden vil du opleve Hues traditionelle folkesange - formentligt sammen med en hel del kinesere. En dejlig måde at slutte dagen af på... Spørg din lokale guide om tid og sted.

Dag 6: Hue - sejltur på parfumefloden og små butikker med kunsthåndværk

En af dagene har du måske lyst til at tage ud på en sejltur i dagslys på den maleriske Parfumeflod? Det er en fantastisk oplevelse. Der findes flere forskellige bådture på Parfumefloden, og de kan tilpasses dine præcise ønsker. Turen som går længst væk, er til Minh Mang Kongens Grav, og med stop ved Thien Mu Pagoden og Hoan Chen Templet på tilbagevejen (eller den anden vej rundt). Den korteste tur er fra bådbroen (som ligger nær Century Hotel) og til Thien Mu Pagoden og denne tur tager ca. 30 minutter eller mindre. Du kan booke turen på den lokale Sinh Café. Andre steder, som kun kan nås over land, er Tu Duc Graven, Khai Dinh Graven og nogle pagoder i byen.

Besøg nogle af de sjove små kunsthåndværks-butikker, hvor du kan købe en vietnamesisk hat for næsten ingen penge. Køb endda måske et par stykker - men ikke for mange - de er sjovest, når du er i Vietnam.

Når du bliver sulten, kan du prøve Tropical Garden (27 Chu Van An / Tel. 828 074). Den ligger på en sidegade, nær Romance Hotel, et lille stykke nede ad gaden, og der står et skilt udenfor. Dette er en af de bedste små, delikate og billige restauranter i hele byen.

Dag 7-8: Hvad med en dagtur ud af Hue?

Hvad med en heldagstur til et meget smukt område, men også et område med forfærdelig historie? Stedet hedder Demilitarized Zone (DMZ). Dette område, hvor Ben Hai-floden er (95 km fra Hue), blev brugt som afgrænsningsområde mellem Nord- og Sydvietnam fra 1954 til 1975. Området er 5 km. til hver side af floden.

Du kører af Highway No. 1 mod Truong Son-bjerget til Hamburger Hill, der er berømt fra mange vietnamesiske film. Længere oppe af bjerget, på grænsen mellem Vietnam og Laos, ligger små bjerglandsbyer beboet af etniske minoriteter. Til sidst ankommer du til Khe Sanh Combat Base hvor du kan besøge Vinh Moc tunellerne - de er endnu dybere end Cu Chi tunellerne ved Ho Chi Minh City!

På vejen tilbage burde du stoppe ved Hien Luong Bridge som går over Ben Hai floden. I gamle dage var dette grænsen mellem Nordvietnam og Sydvietnam, og dette sted kan give kuldegysninger. Utallige soldater blev dræbt i krigen som fandt sted her og på de omkringliggende rismarker. En reproduktion af broen er bygget lige ved siden af den originale.

Dag 9: Velkommen til Hoi An!

Hoi An, der indtil for 3 århundreder siden hed Faifo, er en af de hyggeligste, gamle byer i Vietnam. Byen er på UNESCOs verdensarvsliste, og er bare det rette sted at slappe af. Tag en slentretur mellem de charmerende og skæve bygninger, der er flere hundrede år gamle. Når mørket falder på, tændes de mange farverige lamper over gaden, og der hænger konstant en sød duft af røgelse i luften - her er en helt særlig stemning.

Hoi An er en gammel havneby med kun 65.000 indbyggere. Her finder du stadig mange gamle bygninger fra den franske besættelsestid, og Hoi An er en af de bedst bevarede byer i Vietnam. Byen var førhen en af Asiens mest vigtige havne, som både portugiserne, hollænderne og japanerne brugte som handelsstad, hvor der blev handlet alt fra silke, krydderier og peber til ædelsten. Dette er stedet for en gåtur hvor du har mulighed for at se smukke templer og huse. Besøg det lille lokale marked eller nogle af de gamle huse, så som Phung Hung Hus, Tan Ky Hus, Quang Thang Hus og Tran Familiens Bedehus. De ældste og smukkeste huse er blevet renoveret og fredet igennem UNESCO, så alle har mulighed for at se dem. Gå ind i husene, se de gamle træmøbler, udskæringer, Kinesiske digte i kinesiske skrifttegn, som blev hængt på væggene og alle de antikke samlinger, så du forstår hvilken indflydelse Kina og Japan havde på denne lille by.

I byen finder du også flere små templer og museer, som kan være et besøg værd. Lær fx alt om silkeproduktion på det lille silkemuseum, hvor du kan følge silkens rejse fra puppe til færdigt produkt.

I Hoi An har du masser af muligheder for at spise godt. Oplev atmosfæren om aftenen ved havnen, med alle de små restauranter med utrolig lækker mad. Restauranterne Cargo og Morning Glory har altid mange gæster og et stort spisekort med retter fra både Vietnam og resten af verden. Har du fået smag for de vietnamesiske supper, så skal du gøre dig selv den tjeneste at spise på Trip Nguyen. Maden her er simpel, men virkelig velsmagende. Priserne er meget lave og deres friskpressede juices og shakes er meget lækre. I den gamle bydel ligger Vinh Hung Restaurant, hvor du skulle tage at prøve en af de dyreste retter, fx krabber med ingefær. Ligegyldigt hvor du spiser, kan du slutte aftenen af på bedste vis med en drink på den trendy Tam Tam Cafe.

Er du heldig at besøge byen tæt på fuldmåne, er der lanternefestival i byen, hvor der er fest og farver i de gamle dele af byen. Der er blokeret for biler, og elektriske lys er slukket næsten overalt på området. Gaderne bliver i stedet lyst op af smukke farverige lanterne - en helt fantastisk oplevelse!

Dag 10: Hoi An - nyd atmosfæren i den gamle by

Hoi An er også kendt som skrædderbyen - og det er ikke så svært at forstå hvorfor. Du går ikke mange skridt uden at komme forbi udstillingsvinduer med skjorter, kjoler, jakkesæt, frakker, sko, tasker, og vi kunne blive ved. Skal du have syet noget her i byen, så kig dig lidt omkring. Det er en rigtig god ide at tjekke kvaliteten af tøjet i nogle forskellige butikker, i stedet for at bestille hos den første og den bedste. I alle butikker ligger der bunker af forskelligt stof, som du kan vælge imellem. Ønsker du at købe noget i silke, så tjek, at det rent faktisk også er ægte silke, du får. Det er en god ide at sætte lidt tid af til, at du kan prøve tøjet og butikken kan tilrette det - så ved du på forhånd, at du gerne vil købe lidt nyt med hjem til garderoben, vil det være smart at få det bestilt i starten af dit ophold i Hoi An.

Hoi An er også byen at købe papirlamper. Så hvis du har forelsket dig i en af de flotte lampeskærme i smukke farver og med flot udsmykning, så er det her, du skal slå til...

Fra Hoi An, og fra mange andre byer i Vietnam, er det muligt at købe det, der hedder Easy Rider-ture. På disse ture, der kan vare lige fra 1-14 dage, sidder du bag på en motorcykel og oplever de smukke landskaber og spændende seværdigheder fra første parket. Din chauffør er vietnamesisk, og nogle chauffører taler selvfølgelig bedre engelsk end andre. Fordelen ved en lokalkendt chauffør er dog, at de ligger inde med en masse viden om landet og området, og du vil højst sandsynligt få en masse gode historier, når I gør stop undervejs. Indrømmet - hvis du ikke er vant til at køre på motorcykel, kan du godt risikere at få lidt ondt i bagdelen efter at have siddet ned en hel dag. Det bliver dog fuldt opvejet af den oplevelse det er at sidde med vinden i ansigtet, mens du kigger ud på de grønne rismarker, smukke vandfald og høje bjerge, der glider forbi. Hvis du køber en Easy Rider-tur, så husk at tjekke, at din forsikring også gælder ved denne form for kørsel.

En gang om måneden, d. 15. i den vietnamesiske månekalender, holdes der Full Moon Festival. Moderne lys bliver erstattet af lanterner, der bliver hængt langs gaderne, og der bliver dyrket mange aktiviteter fra gammel tid, såsom kinesisk skak, gadesælgere, der sælger lokale fødevarer og meget mere. Check med din lokale guide, om du er så heldig at opleve dette.

Dag 11-12: På dagsudflugt fra Hoi An?

I dag har du måske lyst til at komme lidt uden for byen? Du kan fx cykle til Cua Dai-stranden med det skønne blå-grønne vand. Du kører gennem landskabet med rismarker og små lokale butikker og andre hoteller. Når vejret er varmt, er stranden perfekt til en dukkert - og prøv en af de lokale restauranter derude. Stranden er opdelt, alt efter om du ønsker at bade eller du vil låne jetski, så du kan bade sikkert her.

Du kan også vælge at tage en bådtur på floden Cai (en gren af Thu Bon-floden) for at besøge nogle af de lokale håndværkere i snedkerlandsbyen Kim Bong, lertøjslandsbyen Thanh Ha, grøntsagslandsbyen Tra Que. Der findes også en anden interessant bådtur til Cham Island (15 km. fra Cua Dai-stranden), hvor du har mulighed for at nyde et øde og afslappende område.

Du kan også tage at besøge "My Son Holy Land", der ligger i My Son-dalen. Dette sted består af 10 grupper af templer, som er bygget af Cham-folket. Det blev brugt som religiøst centrum under Champa Kongeriget fra det 4. til 15. århundrede. De fleste af templerne er ødelagt af tiden og krigen, men det arkæologiske område imponerer stadig de mange besøgende.

Dag 13: Velkommen til Ho Chi Minh City!

I dag ankommer du til Vietnams største by...

Tidligere hed denne by Saigon, men den blev i 1976 opkaldt efter præsident Ho Chi Minh. Mange kender dog stadig byen under dens gamle navn, og det er også det navn, de fleste lokale bruger om byen.

Ho Chi Minh City er den største by i Vietnam. Med et indbyggertal på over 8 millioner mennesker er dette en ren smeltedigel af mennesker fra alle landets regioner, der kommer hertil for at søge arbejde. Byen er økonomisk centrum i Vietnam, og den mest vestenprægede by i landet, men her er stadig masser af gode oplevelser. Læg mærke til alle de små og store, internationale coffeeshops, gadesælgere, der sælger alle mulige småting, og de mange små steder, hvor du kan købe pho - den populære nudelsuppe, der også gerne spises til morgenmad. Trafikken i Ho Chi Minh City, og i Vietnam generelt, kan være noget af en oplevelse. Når du går på gaden, vil du konstant høre dytten, bremser der hyler og knallerter der gasser op. Prøv at kigge efter, hvor mange der nogle gange sidder på en knallert. En hel familie med børn og hund er ikke unormalt - den gik nok ikke hjemme i Danmark!

Skal du over vejen i Vietnam (og det bliver du nok nødt til på et tidspunkt), skal du ikke vente på, at der bliver holdt tilbage for dig - så kommer du til at vente meget længe! Tricket er at gå roligt ud på vejen, og krydse den i samme, rolige tempo. Ikke noget med at stoppe op eller begynde at løbe - bare hold tempoet, så vil alle knallerterne køre uden om dig. Det lyder skørt, men kig efter hvad vietnameserne gør, og se for dig selv...

Dag 14: Ho Chi Minh City - oplevelser i Vietnams største by

Du bør tage på en bytur i den travle storby!

De fleste landemærker i Ho Chi Minh City er bygninger fra den franske kolonitidsperiode. Se City Hall (officielt kaldet People's Committee Hall), the Municipal Theatre, the Notre Dame Cathedral, the General Post Office og the History Museum som ligger ved Zoo og botanisk have. Var det ikke nok, kan du se den tidligere US Ambassade (hvorfra amerikanerne flygtede i 1975), Reunification Palace (tidligere Præsidentpalads, før 1975), War Remnants Hall (udstilling af billeder og ammunition, som blev brugt under Vietnamkrigen) og Ben Thanh Markedet, der er det største marked i Ho Chi Minh City.

Eller du kan besøge det travle Chinatown med det store marked, Binh Tay. Dette område var førhen en særskilt by, hvor de etniske kinesere boede, men nu er det en del af Ho Chi Minh City. Der er mange små, men også store butikker i dette område - nogle familier har åbnet butikker i deres egne hjem. Snus rundt blandt kinesiske medikamenter og lækre krydderier fra hele østen. Rundt om markedet er der flere gamle vietnamesiske pagoder og kinesiske templer.

Til aftensmad burde du tage ned og spise på en af de flydende seafood-restauranter på floden. Selvom det ikke er den bedste eller billigste mad, er det det flotteste sted - smukt og fredeligt. Hvis du er til sushi, så er Ho Chi Minh City stedet. Her ligger rigtig mange fantastiske sushi-restauranter og det er meget billigere end i Danmark! Tag tilbage på hotellet i en cyclo, og bed føreren om at tage den lange vej, for der er masser at se og opleve om aftenen i Ho Chi Minh City. Stop på en af de lokale cafeér på vejen og nyd en cappuccino at slutte dagen af på.

Tag også en tur ud af byen til de berømte, underjordiske Cu Chi-tunneller, som Viet Cong'erne brugte under krigen mod amerikanerne. Du kan endda komme ned i tunnellerne, hvis du tør - forhåbentligt har du ikke klaustrofobi. Tunnellerne er flere hundrede kilometer lange, og her levede mange mennesker i skjul, mens de kæmpede mod de meget bevæbnede amerikanere.

Dag 15: På dagsudflugt fra Ho Chi Minh City?

Vil du på tur ud af byen, er der flere muligheder for det.

Tag ud til de berømte, underjordiske Cu Chi-tunneller, som Viet Cong'erne brugte under krigen mod amerikanerne. Du kan endda komme ned i tunnellerne, hvis du tør! Tunnellerne er flere hundrede kilometer lange, og her levede mange mennesker i skjul, mens de kæmpede mod de meget bevæbnede amerikanere.

Kommer du ikke forbi Mekong på resten af din rejse, kan du komme på dagstur til byen My Tho i Mekong Deltaet. Her skal du ud at sejle på Mekong-floden til en lille ø, hvor du kan nyde sæsonens tropiske frugter. Der er mulighed for at gå rundt og besøge nogle private hjem og tag en rotur i de "runde" både på de små kanaler i palmernes skygge. Om eftermiddagen sejler du tilbage til My Tho og ser Vinh Trang-Pagoden. Dette tempel blev bygget i starten af det 19. Århundrede og er et smukt stykke arkitektur inspireret af en blanding af kinesisk, vietnamesisk og cambodiansk byggestil.

Vil du gerne forkæle dig selv, findes der mange steder i Ho Chi Minh, hvor du kan få massage. Der findes steder i forskellige prisklasser, men nogle gange hænger pris og kvalitet sammen... Vi kan anbefale Quynh Nhu 137 Foot Massage Salon 137 Ham Nghi Str, tel 08 3821 7362. Her bestiller du en fodmassage, men får masseret hele kroppen. En skøn oplevelse og de forstår virkelig at tage fat. Du kommer ud som en helt ny person !! Men husk at bestille tid, for det er meget attraktivt sted. Hotellet eller vores agent kan bestille tid for dig.

Dag 16: Afrejse fra Vietnam

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Vietnam. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Vietnam.

Alle hoteller

Church Boutique Hotel (Hang Trong)

Church Boutique Hotel (Hang Trong)

Church Boutique Hotel er et fremragende hotel, der ligger virklig godt i det gamle kvarter nær...

Medallion Hanoi Hotel

Medallion Hanoi Boutique Hotel

Medallion Hanoi Boutique Hotel har en super god beliggenhed lige midt i den livlige, gamle bydel...

Conifer Boutique Hotel

Conifer Boutique Hotel

Conifer Boutique Hotel er et rigtig godt hotel, som ligger lige ved det hyggelige franske...

Golden Lotus Luxury Hotel

Golden Lotus Luxury Hotel

Golden Lotus Luxury Hotel ligger super godt blandt masser af butikker og restauranter i Hanois...

Alle hoteller

Romance Hotel

Romance Hotel

Romance Hotel er et flot og lækkert hotel, der ligger i hjertet af Hue City, kun et stykke fra...

Upgradefra 682,- kr.pr. personpr. dag
La Residence Hue Hotel & Spa

La Residence Hue Hotel & Spa

La Residence Hue Hotel & Spa er et fortryllende boutique-hotel, der tæt ved Parfume-floden....

Upgradefra 40,- kr.pr. personpr. dag
Alba Spa Hotel

Alba Spa Hotel

Alba Spa Hotel er et flot og moderne hotel holdt helt i lyse farver, og du vil straks føle dig...

Alle hoteller

Lotus Hotel

Lotus Hotel

Lotus Hotel ligger mellem stranden og byen og er et hyggeligt og charmerende sted med en...

Upgradefra 94,- kr.pr. personpr. dag
Little Hoi An Boutique Hotel & Spa

Little Hoi An

Little Hoi An er en lille perle, midt i Hoi An by, med udsigt til den Japanske bro og lige op ad...

Upgradefra 66,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Vietnam - Little Hoi An Beach

The Beach

The Beach er et større elegant, men på samme tid rigtig hyggeligt hotel, som ligger 4-5 km fra...

Alle hoteller

Anpha Boutique Hotel

Anpha Boutique Hotel et super godt hotel i centrum af byen, lige over for Ben Thanh markedet....

Thao Dien Boutique Hotel

Thao Dien Boutique Hotel er et rigtig dejligt hotel, der ligger ca. en halv times kørsel uden...

Upgradefra 208,- kr.pr. personpr. dag
Grand Hotel Saigon

Grand Hotel Saigon

Et dejligt hotel, beliggende i hjertet af byen. Værelserne er udstyret med alt hvad du skal...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til vietnam. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Vietnam.

Hanoi

105.834088
21.027843

Hue

107.564906
16.449359

Hoi An

108.338282
15.879748

Ho Chi Minh City

106.649008
10.829029

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 15 dec 2017 - 21 dec 2017
Flyselskab
Aeroflot
Voksne fra 13.090,-
Børn u/12 år fra 11.890,-
Afrejse i følgende periode 22 dec 2017 - 28 dec 2017
Flyselskab
Air France
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 15.790,-
Afrejse i følgende periode 29 dec 2017 - 30 dec 2017
Flyselskab
Air France
Voksne fra 17.590,-
Børn u/12 år fra 15.340,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2018 - 03 jan 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 16.690,-
Børn u/12 år fra 14.640,-
Afrejse i følgende periode 05 jan 2018 - 11 jan 2018
Flyselskab
Vietnam Airlines
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 12.790,-
Afrejse i følgende periode 12 jan 2018 - 25 jan 2018
Flyselskab
Vietnam Airlines
Voksne fra 12.190,-
Børn u/12 år fra 10.990,-
Afrejse i følgende periode 26 jan 2018 - 04 feb 2018
Flyselskab
Vietnam Airlines
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 12.490,-
Afrejse i følgende periode 05 feb 2018 - 08 feb 2018
Flyselskab
Vietnam Airlines
Voksne fra 14.590,-
Børn u/12 år fra 12.890,-
Afrejse i følgende periode 09 feb 2018 - 14 feb 2018
Flyselskab
Vietnam Airlines
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 12.390,-
Afrejse i følgende periode 16 feb 2018 - 21 feb 2018
Flyselskab
Vietnam Airlines
Voksne fra 12.990,-
Børn u/12 år fra 11.840,-
Afrejse i følgende periode 23 feb 2018 - 25 feb 2018
Flyselskab
Vietnam Airlines
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 26 feb 2018 - 01 mar 2018
Flyselskab
Vietnam Airlines
Voksne fra 15.590,-
Børn u/12 år fra 13.590,-
Afrejse i følgende periode 02 mar 2018 - 08 mar 2018
Flyselskab
Vietnam Airlines
Voksne fra 13.390,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 09 mar 2018 - 22 mar 2018
Flyselskab
Vietnam Airlines
Voksne fra 12.490,-
Børn u/12 år fra 11.290,-
Afrejse i følgende periode 23 mar 2018 - 31 mar 2018
Flyselskab
Vietnam Airlines
Voksne fra 12.890,-
Børn u/12 år fra 11.490,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2018 - 14 jun 2018
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 9.990,-
Børn u/12 år fra 9.290,-
Afrejse i følgende periode 15 jun 2018 - 26 jun 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.590,-
Børn u/12 år fra 10.790,-
Afrejse i følgende periode 27 jun 2018 - 28 jun 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 11.490,-
Afrejse i følgende periode 28 jun 2018 - 27 jul 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.890,-
Børn u/12 år fra 10.990,-
Afrejse i følgende periode 28 jul 2018 - 29 jul 2018
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 12.490,-
Børn u/12 år fra 10.890,-
Afrejse i følgende periode 29 jul 2018 - 31 okt 2018
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 11.590,-
Børn u/12 år fra 10.790,-
Inkluderet: 

Fly København-Hanoi og Da Nang-Ho Chi Minh City-København.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger: 13 med morgenmad og 1 i nattog.
Cykel til rådighed fra ankomst til afrejse i Hue og Hoi An.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. visum til indrejse til Vietnam (er påkrævet på rejser på over 15 dages varighed).
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderede.

Fly København-Hanoi og Da Nang-Ho Chi Minh City-København.
Al transport mellem lufthavne, stationer og hoteller med privat bil/minibus.
Transport fra Hanoi til Hue med nattog.
Transport fra Hue til Hoi An med offentlig bus.

Udflugter

Vil du gerne opleve endnu mere på din rejse til vietnam? Så har du mulighed for at tilkøbe disse spændende udflugter. Vi har selvfølgelig mange flere udflugter, du kan opleve. Se alle vores udflugter i Vietnam.

Du skal på en rundtur i byen og se alt, hvad der er værd at se. Besøg først Ho Chi Minh Mausoleet og Ho Chi Minhs gamle hus, der står på pæle i en hyggelig have. Bagefter skal du se den lille, fine One-Pillar Pagode, der står på én søjle forenden af en trappe, og Temple of Literature - Vietnams ældste universitet fra det 11. århundrede. Turen går også forbi Hoa Lo fængslet, hvor franskmændene holdt politiske fanger - i folkemunde bliver det ironisk kaldt for Hanoi Hilton. Du spiser frokost på egen hånd, og om eftermiddagen fortsætter du til Museum of Ethnology, hvor du kan læse om Vietnams forskellige folkeslag. Du besøger også Ngoc Son templet, før du springer på en cykel og kører en tur rundt i det gamle kvarter. Om aftenen skal du se en hyggelig vanddukkeforestilling - et slags avanceret dukketeater, der foregår i vand.

Du skal på en rundtur i byen i fire timer. Besøg først Ho Chi Minh Mausoleet og Ho Chi Minhs gamle hus, der står på pæle i en hyggelig have. Bagefter skal du se den lille, fine One-Pillar Pagode, der står på én søjle forenden af en trappe, og Temple of Literature - Vietnams ældste universitet fra det 11. århundrede. Turen går også forbi Hoa Lo fængslet, hvor franskmændene holdt politiske fanger - i folkemunde bliver det ironisk kaldt for Hanoi Hilton. Nu springer du på en cykel og kører en tur rundt i det gamle kvarters små, hyggelige gader.

Du cykler langs bredden af Red River på en rolig vej, der løber gennem blomster- og grøntsagshaver og forbi landsbyer og lotussøer. Du får set Vienams hovedstad på en helt ny måde! Du får set, hvordan folk bor i byen – kig ind ad døre, der står på klem, se folk på deres vej til arbejde og børn, der er på vej i skole og se de mindre butikker, hvor vietnameserne handler ind. Du skal også ud og sejle, og her ser du haver og huse, der ligger helt ned til floden. Efter frokost fortsætter du til West Lake, hvor du stopper ved en af de mest ærede buddhistiske pagoder i Vietnam, nemlig Tran Quoc Pagoden. Her ikke særlig meget trafik, så det er nemt at cykle rundt i de små gader, hvor der er flotte kolonihuse og masser at kigge på.

Du kører til Bach Ma Nationalpark, der er kendt for sine mange spændende dyr og planter. Du vandrer igennem frodig, tropisk skov til Ngu Ho (også kendt som de fem søers vandfald) og du skal også se Do Quyen vandfaldene, hvor du kan nyde parkens smukke natur og måske også noget af dyrelivet.

I dag er Hoi An kendt som en ejendommelig by ved floden, populær hos turister for dens eklektiske arkitektur, skræddere og cafeer. Nogle af bygningerne i de smalle gader er de samme som for hundrede år siden. Du skal på en gåtur på nogle timer gennem de smalle gader i det gamle kvarter, hvor du skal besøge Chua Ong templet, Chinese Assembly Halls, det 200 år gamle Tam Ky ancestral house og den japanske bro. Efter frokost tager du en kort sejltur til en nærvedliggende ø, for at besøge en landsby, der har specialiseret sig i keramik og bådbyggeri. Hoi An er nu på listen som en af de fem World Heritage sites i Vietnam.

My Son bliver anset for at være et af de bedst bevarede Cham komplekser i Vietnam. Det er den tidligere hovedstad for den gamle Cham civilisation, der regerede i det centrale Vietnam fra det 2. - 13 århundrede. Komplekset består af 70 ældgamle tårne og templer i hindustil. Dette sted er et must-see for dem, der er interesseret i arkitektur og gamle civilisationer og er nu på listen som én af de fem World Heritage sites i Vietnam. Prisen inkluderer: engelsktalende guide, entré, transport og fornuftig mængde af gratis vand

Din byrundtur i Ho Chi Minh City begynder med et besøg på Det Historiske Museum eller på War Remnants Hall. På det historiske museum har du mulighed for at få et indblik i Vietnams udvikling, ca. fra det 13 århundrede og frem til i dag. I War Remnants Hall kan du få et indblik i nogle af de mange grusomheder, der blev begået under Vietnams to "frihedskrige". Her vil du også se en imponerende samling amerikanske våben, en fransk guillotine, der blev sendt til Vietnam i 1911, og en model af de berygtede "tigers cages", hvor man holdt de revolutionære fanget. Herefter skal du se det berømte Thien Hau Tempel. Det ligger midt i China Town og blev bygget af den Kantonesiske menighed i 1760 som et udtryk for taknemmelighed til denne gudinde for hendes beskyttelse. Så går turen til Binh Tay Market, hvor du kan finde alt, hvad hjertet begærer. Senere bliver du kørt rundt til forskellige seværdigheder som fx Notre Dame Cathedral, General Post Office og Rådhuset. Turen tager i alt fire timer.

Du bliver kørt til Cai Be, og så er det tid til at hoppe i en båd, for nu skal du ud og sejle på Mekong floden. Du kommer forbi de flydende markeder, hvor du kan se folk handle fra bådene. Herefter fortsætter sejlturen til Vinh Long by, hvor du sejler i små kanaler og ser, hvordan folk bor helt ud til vandet. Efter en gåtur i byen, bliver du kørt tilbage til Ho Chi Minh. Det er ikke sikkert, at din chauffør kan tale engelsk, men der vil være engelsktalende guide på båden.

Du skal på en rundtur i byen i fire timer. Besøg først Ho Chi Minh Mausoleet og Ho Chi Minhs gamle hus, der står på pæle i en hyggelig have. Bagefter skal du se den lille, fine One-Pillar Pagode, der står på én søjle forenden af en trappe, og Temple of Literature - Vietnams ældste universitet fra det 11. århundrede. Turen går også forbi Hoa Lo fængslet, hvor franskmændene holdt politiske fanger - i folkemunde bliver det ironisk kaldt for Hanoi Hilton. Nu springer du på en cykel og kører en tur rundt i det gamle kvarters små, hyggelige gader.