Du er her: Lande > Vietnam > Rejser > Rejse 316

Nordvietnam rundt, cruise og øde strand

21 dages rejse: 2 nætter Hanoi, 1 nat Mai Chau, 1 nat Dien Bien Phu, 1 nat Phong Tho, 1 nat Sapa, 1 nat Bac Ha, 1 nat Ha Giang, 1 nat Meo Vac, 1 nat Cao Bang, 3 nætter Halong Bay, 5 nætter Tam Hai Island
Rejse: 
316
Det fantastisk flotte Ban Gioc vandfald!
Oplev hovedstaden Hanoi, den flotte natur med de grønne bjerge i Nordvietnam, cruise ved Halong Bay, og strand på Tam Hai Island

Din rejse begynder i den spændende hovedstad Hanoi. Her kan du nyde den hyggelige stemning, de mange smukke pagoder og bygninger og et hav af restauranter, gadekøkkener, boder og butikker. Herefter går turen videre til den lille by Mai Chau, som ligger i en smuk og fredfyldt dal. Vejen til Mai Chau er fantastisk flot med bjergpas og fantastiske panoramaudsigter ud over området. Turen går videre østpå - tæt på den laotiske grænse, hvor den lille by Dien Bien Phu ligger. Den historiske by har flere mindesmærker fra krigen, og den lille by ligger smukt i en dal mellem høje grønne bjerge. Du har en enkelt overnatning i Phong Tho, før du fortsætter til den lille by Sapa, som ligger afsindig smukt blandt risterasser og bjerge. Turen går videre til den lille og rolige bjergby Bac Ha, som også er et godt udgangspunkt for vandreture i bjergene, og her kan du virkelig nyde den friske luft og den smukke natur. De næste to byer, du skal besøge er Ha Giang og Meo Vac, som begge byder på fantastisk natur - bjerge og lysegrønne risterrasser i Ha Giang og frodige bakker og floder ved Meo Vac. I Cao Bang skal du se det imponerende vandfald og de sjove, spidse bjerge, der ligner noget taget ud af en eventyrlig børnebog - det er virkelig et flot syn! Herefter går turen til Halong Bay, hvor du skal på et lille krydstogt ud til de grønklædte kalkstensklipper. Sidste stop er Tam Hai, hvor du har nogle dage til at bade på stranden, gå lange ture, nyde de små fiskerbyer og tage på sejlture på floden og havet. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Hanoi
 3. Hanoi 
 4. Hanoi - Mai Chau 
 5. Mai Chau - Dien Bien Phu
 6. Dien Bien Phu - Phong Tho
 7. Phong Tho - Sapa
 8. Sapa - Bac Ha 
 9. Bac Ha - Ha Giang 
 10. Ha Giang - Meo Vac 
 11. Meo Vac - Cao Bang 
 12. Ceo Bang - Halong Bay 
 13. Halong Bay 
 14. Halong Bay
 15. Halong Bay - Tam Hai Island 
 16. Tam Hai Island 
 17. Tam Hai Island 
 18. Tam Hai Island 
 19. Tam Hai Island 
 20. Tam Hai Island  
 21. Hjemkomst Danmark 

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Vietnam. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så blev det endelig dagen, hvor kursen sættes mod Vietnam. Landets unikke kombination af historie, kulturelle byer og fantastiske naturscenerier skaber ramme for en rejse med masser af indhold! Læn dig tilbage og brug flyveturen til at gøre dig klar til de mange store oplevelser, der venter dig.

Dag 2: Velkommen til Hanoi!

Hanoi er Vietnams hovedstad og en dejlig by med mange spændende museer, gode restauranter og hyggelige kvarterer. Efter du har checket ind på hotellet, kan du gå hen og se Hoan Kiem-søen, der ligger lige op af de berømte, gamle kvarterer i Hanoi. Kommer du forbi søen om morgenen kan du se, hvordan mange dyrker den rolige tai-chi ved flodbredden, og slet ikke ser ud til at blive forstyrret af trafikstøjen fra de omkringliggende veje. Hyr en cyclo (en slags 3-hjulet rickshaw), og bliv transporteret rundt med godt udsyn over byen og de farverige butikker.

Slut dagen af med et godt måltid - fx. på Street Children's Restaurant. Det er ikke det billigste sted i byen, men maden er fantastisk og priserne er overkommelige. Et andet godt sted at spise er på The Brother's Cafe Restaurant. Restauranten ligger i en smuk have, og er flot og hyggeligt indrettet. Vil du prøve noget meget traditionelt, så besøg restauranten Cha Ca La Vong, der har været ejet af den samme familie i mere end 100 år. Hovedretten er altid den samme - den skønne "Cha Ca" (eller forslået fisk).

Dag 3: Hanoi - oplevelser i Vietnams hovedstad

Gå en tur til West Lake - eller Ho Tay, som vietnameserne kalder den. Her finder du et par flotte pagoder. Blandt andet den ældste pagode i Hanoi, Tran Quoc, der blev bygget i det 17. århundrede. Her finder du også vandparken Ho Tay Park som er meget populær blandt de lokale i de varme måneder. En aften kan du nyde en drink på en af de mange populære, udendørs restauranter omkring West Lake, hvor der også serveres rejekager og alverdens snegle!

Noget, du ikke kommer uden om, når du er i Vietnam, er at stifte bekendtskab med Ho Chi Minh. Selvom den gamle præsident døde for flere år siden, lever hans minde stadig blandt den vietnamesiske befolkning. Hans portræt hænger mange steder, og vietnameserne selv kalder ham "Bac Ho", hvilket betyder onkel Ho. Han er hele landets onkel, og en meget vigtig og betydningsfuld person for de fleste vietnamesere. Besøger du Hanoi på den tid af året, hvor hans mausoleum ikke er lukket for vedligeholdelse, kan du faktisk med egne øjne se ham. Du bliver ledt ind i det store, firkantede begravelsesmonument af bevæbnede vagter, og får lov at gå rundt om kisten for at se ham - ikke noget med at stoppe op, tage billeder, snakke eller på anden måde opføre sig upassende. Dette er et sted, hvor der forventes stor respekt!

Når du forlader Mausoleet, kan du gå over til Præsidentpaladset, hvor præsidenten officielt tager imod gæster fra udlandet. Lige bagved paladset ligger en stor, smuk park hvor Ho Chi Minh boede i et meget klassisk og smukt træhus. Vil du lære mere om Ho Chi Minhs, så besøg Ho Chi Minh Museet, hvor hans liv bliver fortalt i detaljer, og der er udstillet mange billeder og kunstgenstande.

Når du har lært nok om Ho Chi Minh for en dag, kan du i det samme område se den smukke, lille One-Pillar pagode, som er et af Hanois symboler. Ikke langt fra Ba Dinh Square ligger Temple of Literature, det første universitet i Vietnam, som blev grundlagt i 1070. The Khue Van Pavilion inde i dette tempel er ment at være symbolet for Hanois kultur.

Er du til kulturelle oplevelser kan du tage en tur i vand-dukke-teater. Lige over for Ngoc Son Temple i Hoan Kiem-søen ligger Thang Long Water Puppet Theatre. Da risbønderne i gamle dage gik rundt i de oversvømmede rismarker, begyndte de at opføre disse vand-dukke-forestillinger som underholdning. Denne type dukketeater bliver iscenesat på en vandscene og dukkeførerne står bagved et forhæng i vand til navlen og bevæger dukkerne, som sidder på lange, tunge bambuspinde. Stykket består af en masse små fortællinger, og der bliver spillet levende musik til. Det er ikke en særlig dyr oplevelse, men det kan faktisk også være svært at se scenen, hvis man kommer for langt tilbage i salen. Det kan derfor være en fordel at betale lidt ekstra for bedre siddepladser.

Dag 4: Ankomst Mai Chau

Så går turen videre til Mai Chau-dalen, der ligger ca. 150 km fra Hanoi. Denne dal er hjemsted for mange folkeslag med forskellige kulturer i den bjergrige region af det nordvestlige Vietnam, og mange steder vil du kunne beundre fantastiske udsigter.

Besøg flere landsbyer hvor Muong- og Hmong-folket bor. Det er nemt at gå en lille tur rundt i området og du kan selv finde rundt i de 2 sammenhængende landsbyer og få indblik i det lokale liv. Sæt dig på terrassen og nyd en kop te eller en kold cola og kig udover de smukke rismarker.

Du skal overnatte i lokale huse på pæle i landsbyen Lac.

Inden du forlader dette dejlige sted i morgen, skal du også nå en smuk vandretur igennem en lille skov og masser af rismarker. Du behøver ikke trekking-sko, men det er en god idé med ordentligt fodtøj, idet du skal gå i et par timer. Her har du mulighed for virkelig at se, hvordan ris bliver til, og hvis du har mod på det, er der garanteret en landmand, som gerne vil lade dig hjælpe. Spørg bare din guide, hvis du er interesseret.
Vandreturen slutter af i selve Mai Chau by ved det lokale marked, hvor du kan se alt det, de lokale handler med.

Dag 5: Velkommen til Dien Bien Phu

I dag ankommer du til Dien Bien Phu, som er en mindre by tæt ved grænsen til Laos. Byen er en af Vietnams mest betydningsfulde byer historisk set, for det var nemlig her, at vietnameserne i 1954 besejrede franskmændene, der derefter opgav at fastholde deres kolonistyre i landet. Du kan se flere mindesmærker fra krigen og slaget i Dien Bien Phu i byen, som bl.a. har et musuem, nogle bunkers og flere kirkegårde.

Byen ligger smukt i en dal mellem flotte, grønne bjerge, så det er oplagt at tage på udflugt og vandre eller måske besøge en af de nærliggende søer eller grotter. 

Dag 6: Videre til Phong Tho

Phong Tho er en lille, landly by i Vietnams Lai Chau provins. Her bor mange forskellige folkeslag - som Dzao-, Giay- og Hmongfolket, og byen grænser op til både Kina og Laos. Ligesom alle de andre byer i området, er omgivelserne virkelig smukke her i bjergene.

Der kommer generelt kun turister til byen, hvis de skal fra Mai Chau til Sapa - og det er jo sådan set også derfor du er her. 

Se dig omkring i den lille by, og besøg markedet hvis det er åbent. 

Dag 7: Velkommen til smukke Sapa

I dag ankommer du til smukke Sapa, som er en mindre by i det nordlige Vietnam, tæt på den kinesiske grænse. Byen ligger 1.650 meter over havets overflade i en frodig dal, og på en god dag har du udsigt til Vietnams højeste bjerg på over 3 kilometer. Området omkring Sapa er hjemsted for mange etniske minoriteter som f.eks. H'mong, Zao, Zay, Tay og Xapho. Landskabet omkring byen er smukt med terrassemarker, og de etniske minoriteters private huse spredt ud over bjergsiden.

Hvis du har mulighed for det, så bør du opleve det hyggelige lørdagsmarked, som er et af byen største attraktioner med handel af lokale varer og produkter, også kaldet for kærlighedsmarkedet. Her kommer mange unge mennesker, der søger en partner, og de sunger kærlighedssange og snakker sammen. 

I området omkring Sapa, er der rig mulighed for flotte trekkingture og lidt sydvest fra byen ligger naturreservatet Nui Hoang Lien. Her findes mange sjældne og udrydningstruede arter, herunder tigeren og den sorte asiatiske bjørn, så stedet skal besøges med omtanke. 

Dag 8: Ankomst Bac Ha

I dag ankommer du Bac Ha, som er en lille, hyggelig bjergby, hvor der 6 dage om ugen ikke sker så meget, men om søndagen, når der er marked, vrimler det med folk fra omegnen, som alle kommer til byen for at handle. Byen er et rigtig godt udgangspunkt for vandreture i de omkringliggende bjerge, hvor du virkelig kan nyde den friske luft og den smukke natur. 

Dag 9: Videre til bjergerige Hà Giang

Turen fortsætter til provinsbyen Hà Giang, som ligger i det nordlige Vietnam på bredden af den store flod Lô River. Til alle sider ser du fantastiske bjerge og lysegrønne risterrasser.

Under det franske kolonistyre fra 1886 og frem til 1945 spillede byen en vigtig rolle pga. dens placering tæt på den kinesiske grænse – hvis du har lyst kan du tage en hurtig smuttur til Kina bare for at have prøvet det? 
De mange bjerge gør, at her ikke er så meget traditionelt landbrug, men derimod er området perfekt til dyrkning af blommer, ferskner og kakifrugter, som du kan prøvesmage, hvis du besøger markederne.

Der er ikke så meget at se i selve byen, som generelt er fattigere og mindre udviklet end mange andre byer i Vietnam, men byen ligger rigtig, hvis du vil ud og opleve den flotte natur i bjergene.

Dag 10: Ankomst til den lille bjergby Meo Vac

I dag ankommer du til Meo Vac - en lille, hyggelig bjergby, som ligger i de skønneste omgivelser. Du kan godt glæde dig til selve turen til byen, hvor du kører i Mai Pi Leng Pass – en vej som snor sig igennem det bjergrige landskab, der bare er så grønt, at du næsten ikke kan tro det. Selve vejen er blevet hugget ind i siden af en klippe, hvor der er den skønneste udsigt udover de grønne bakker og floden Nho Que – hav kameraet parat, for der er uendelige fotomuligheder på vej til byen!

Der sker ikke så meget i selve byen i løbet af ugen, men om søndagen, når der er marked i byen, vrimler det med folk fra omegnen, som alle kommer til byen for at handle. Du skal ikke blive overrasket, hvis du bliver tilbudt et glas af den lokale ”bi-vin”, mens du er i byen – det er lidt uvist, hvorvidt vinen er lavet af en blanding af honning og bier eller bare 100% bier – men uanset hvad er det en forfriskende drik! 

Dag 11: Velkommen til fantastiske Cao Bang

I dag ankommer du til Cao Bằng, som muligvis er et af de smukkeste steder i verden – i hvert fald omgivelserne, som er fuld af spidse, grønne eventyrbjerge, fantastiske vandfald og helt igennem flot natur. Floden Bằng Giang River løber tværs igennem Cao Bang og deler byen i to. Der er ikke så meget at se i selve byen, som hovedsagelig er kendt for det berømte slag ”The Battle of Cao Bằng” i 1947-1949 mellem den franske kolonimagt og den vietnamesiske oprørsgruppe, men byen er et rigtig godt udgangspunkt for vandreture.

Du må helt sikkert til det flotte vandfald Ban Gioc, som er det fjerdestørste vandfald i verden, og som ligger på grænsen mellem Kina og Vietnam. I klart solskinsvejr kan du være heldig at spotte de syv forskellige farvenuancer i vandet – farverne af vandet afhænger af vejret! Vandfaldet er virkelig imponerende flot, ikke mindst på grund af den frodige skov og de bagvedliggende bjerge. Det bliver næsten ikke smukkere.

Du kan også tage på udflugt til mindre landsbyer i området og se, hvordan folk bor og lever i helt små landsbyer. Omkring 20 km fra Cao Bằng ligger Thang Hen bjergsøen, som består af 36 små naturlige søer på en bakke i 1000 meters højde. Den store sø danner floder, som faktisk fodrer Ban Gioc vandfaldet. Søen med dens smaragdgrønne vand er omkranset af bjerge og klippeformationer dannet af kalksten – og her er ubeskriveligt smukt!  

Dag 12: Videre til vidunderlige Halong Bay!

I dag skal du til den vidunderlige Halong Bay, der er et af verdens vidundere - og det er ikke uden grund. Ifølge legenden blev de flere tusinde øer i bugten kastet ned i det smaragdgrønne vand af drager sendt af guderne for at beskytte Vietnam imod invaderende fjender. Bugten er nok uden sammenligning den største naturlige turistattraktion i Vietnam, og med god grund. Den flotte bugt er fyldt med de mange store kalkstensklipper, og du har mulighed for, at tage med en båd og sejle rundt mellem øerne, besøge grotter, fiske eller bade. 

Dag 13: Cruise ved Halong Bay

Nu skal du på 3 dags cruise ved Halong Bay. Bugten er nok uden sammenligning den største, naturlige turistattraktion i Vietnam, og med god grund. Når du sejler gennem det særprægede landskab vil du blive mindet om, at naturen nogle gange er bedre end fantasien! 
Du bliver fulgt ned til havnen, hvor din båd venter. Nu er det tid til at smage på den lækre frokost, mens båden sejle til Vung Ha området. Når du er fremme, kan du svømme, snorkle eller sejle i kajak, og så er det tid til en madlavningstime, hvor de dygtige kokke viser dig, hvordan du laver lækre retter. Bagefter er der happyhour i baren, så mon ikke du lige skal nyde en drink, før du skal mæske dig i lækker mad inspireret af de fem elementer? Om aftenen kan du enten få endnu en drink i baren eller prøve at fiske efter blæksprutter på dækket.

Dag 14: Halong Bay - masser af oplevelser ombord

I dag fortsætter du med at udforske bugten ombord på båden. Du starter dagen med en times Tai Chi på soldækket, mens du kan nyde den betagende udsigt ud over bugten, mens skibet langsomt cruiser rundt i det grønne vand. Efter morgenmaden besøger du den flydende landsby Vung Vieng i en traditionel bambusbåd. Mens du nyder en lækker frokost, sejler båden videre til Lan Ha bugten og Cat Ba øen. Her skal du ud og cykle eller vandre gennem nationalparken. Du kan besøge den økologiske farm i Viet Hai landsbyen, og der bliver også tid til at sejle i kajak og bade i Viet Hai lagunen. Om aftenen er der barbequebuffet og selvfølgelig happy hour, så du kan nyde en drink igen i aften. Du kan også være med til at skære frugt sammen med besætningen - måske har de nogle fif, du kan lære af?

Dag 15: Velkommen til skønne Tam Hai Island!

Du vågner på skibet og starter dagen med lidt Tai Chi. Derefter en dejlig morgenmad, og så skal du besøge den imponerende Surprise Cave, hvor du skal op af en masse trapper for at se de flotte stalaktitter og stalakmitter.

Efter frokost ombord vender du tilbage til havnen og derfra videre til Hanoi med minibus, sammen med de andre gæster fra båden.

Og så går turen ellers videre til dejlige Tam Hai Island! 

Tam Hai Island ligger omkring 80 km fra Hoi An og er omgivet af hav og Truong Giang floden. Folk her lever af at fiske, og derfor er der også kun et par fiskerlandsbyer og næsten ingen turister! Byen har en lille kirke, en pagode og et marked, og her er et par hyggelige små caféer, som du kan spise på, men ellers er det mest naturen og strandene, der trækker. Spis lækker mad på resortets restaurant og gå en aftentur på stranden, mens du nyder at være i fred og idyl... det bliver næsten ikke bedre. 

Dag 16-19: Nyd livet på Tam Hai Island

Nu har du masser af tid til bare at slappe af og dase på stranden.

Øen har flere gode strande, hvor du kan bade, sole dig eller ligge i skyggen fra palmerne og læse den bog, du aldrig har tid til at læse derhjemme. Hvis du sejler de 100 meter fra Tam Hai Resortets strand, når du den lange tange, som fører hele vejen op til Hoi An og Danang, og her er der kilometer efter kilometer af smuk, hvid sandstrand – og ingen mennesker! Lån en kajak, en udriggerbåd eller en af de sjove, runde sivbåde i ægte vietnamesisk stil, og tag en tur på vandet selv. Du kan også blive sejlet rundt, hvis du er mere tryg ved det! 

En af dagene bør du gå en tur i Tam Hais smukke natur - her er palmer så langt øjet rækker, og du kan bestige Bang Than bjerget på øens yderste spids, hvor der er en glimrende udsigt ud over øen og havet. Tag også et smut ned til øens sydlige side, hvor der er er "rejemarker" i hundredvis - det er små firkantede bassiner ude i vandet, hvor rejerne bliver opdrættet til spisning. Det er altså skægt at se, hvordan fiskerne fanger de mange rejer ind, som du senere kan gå ned og købe nede på markedet. 

Hvis du bliver træt af den lillebitte ø, kan du også tage en tur til Hoi An, som ligger 80 kilometer oppe ad kysten. Det er en hyggelig og charmerende by med omkring 125.000 indbyggere, og her er mange historiske gader med gamle og velbevarede huse, hvoraf flere er omdannet til museer.

Dag 20: Afrejse fra Vietnam

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 21: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Vietnam. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Vietnam.

Alle hoteller

Church Boutique Hotel (Hang Trong)

Church Boutique Hotel (Hang Trong)

Church Boutique Hotel er et fremragende hotel, der ligger virklig godt i det gamle kvarter nær...

Medallion Hanoi Hotel

Medallion Hanoi Boutique Hotel

Medallion Hanoi Boutique Hotel har en super god beliggenhed lige midt i den livlige, gamle bydel...

Conifer Boutique Hotel

Conifer Boutique Hotel

Conifer Boutique Hotel er et rigtig godt hotel, som ligger lige ved det hyggelige franske...

Golden Lotus Luxury Hotel

Golden Lotus Luxury Hotel

Golden Lotus Luxury Hotel ligger super godt blandt masser af butikker og restauranter i Hanois...

Alle hoteller

Lokal indkvartering i Mai Chau

Lokal indkvartering i pælehytter

Du bliver indkvarteret enten hos en lokal familie, eller i et lille gæstehus. Selve...

Alle hoteller

Muong Thanh Holiday Dien Bien Phu Hotel

Muong Thanh Holiday Dien Bien Phu Hotel er et helt fint men lidt gammelt hotel, der har en god...

Alle hoteller

Phuong Thanh Hotel

Phuong Thanh Hotel ligger i den lillebitte by Phong Tho, som du kun overnatter i, hvis du skal...

Alle hoteller

Sapa Dragon Hotel

Sapa Dragon Hotel

Sapa Dragon Hotel er et super hotel, der ligger i dejlige og rolige omgivelser ca. 5 minutters...

Alle hoteller

Hotel Hoa Cuong

Hotel Hoa Cuong er et flot og moderne hotel, der ligger midt i byen. Værelserne er gode og...

Alle hoteller

Sunny Hotel Cao Bang

Sunny Hotel Cao Bang er et godt hotel med 52 værelser! Det ligger et stenkast fra floden, der...

Alle hoteller

Halong Pearl Hotel

Halong Pearl Hotel er et stort hotel med en god beliggenhed – lige ved stranden og i gåafstand...

The Au Co

The Au Co

The Au Co er en lækker sejlbåd med 32 dejlige kahytter. Her er trægulve og smukke møbler, og...

Alle hoteller

Tam Hai Resort

Tam Hai Resort

Tam Hai Resort er et rigtig dejligt sted – og når du sejler langs kanalen og ankommer til...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til vietnam. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Vietnam.

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 nov 2017 - 16 dec 2017
Flyselskab
Vietnam Airlines
Voksne fra 25.890,-
Børn u/12 år fra 24.990,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2017 - 25 dec 2017
Flyselskab
Vietnam Airlines
Voksne fra 28.090,-
Børn u/12 år fra 26.590,-
Afrejse i følgende periode 26 dec 2017 - 29 dec 2017
Flyselskab
Vietnam Airlines
Voksne fra 25.890,-
Børn u/12 år fra 24.990,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2017 - 31 dec 2017
Flyselskab
Vietnam Airlines
Voksne fra 30.190,-
Børn u/12 år fra 29.290,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2018 - 02 jan 2018
Flyselskab
Vietnam Airlines
Voksne fra 30.390,-
Børn u/12 år fra 29.390,-
Afrejse i følgende periode 03 jan 2018 - 08 feb 2018
Flyselskab
Vietnam Airlines
Voksne fra 26.090,-
Børn u/12 år fra 25.190,-
Afrejse i følgende periode 09 feb 2018 - 23 feb 2018
Flyselskab
Vietnam Airlines
Voksne fra 30.390,-
Børn u/12 år fra 29.390,-
Afrejse i følgende periode 24 feb 2018 - 30 mar 2018
Flyselskab
Vietnam Airlines
Voksne fra 25.890,-
Børn u/12 år fra 25.190,-
Inkluderet: 

Fly København-Hanoi-Da Nang-København.
Alle transporter på rejsen.
18 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. visum til indrejse til Vietnam (er påkrævet på rejser på over 15 dages varighed).
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Der kan være koldt i Sapa i perioden november - februar.