Du er her: Lande > Vietnam > Rejser > Rejse 305

Stemningsfulde byer, smuk natur og vidunderlige strande

29 dages rejse: 3 nætter Hanoi, 1 nat i nattog, 2 nætter Sapa, 1 nat i nattog, 3 nætter Hue, 3 nætter Hoi An, 3 nætter Nha Trang, 3 nætter Mui Ne, 2 nætter Ho Chi Minh City, 1 nat Mekong og 4 nætter Phu Quoc
Rejse: 
305
Smukke rismarker ved Sapa
Oplev lidt af det hele i alsidige Vietnam på denne rejse til Hanoi, Sapa, Hue, Hoi An, Nha trang, Mui Ne, Ho Chi Minh City, Mekong og Phu Quoc.

Rejsen tager sin begyndelse i hovedstaden Hanoi, hvor du kan lære mere om den afdøde præsident Ho Chi Minh, eller måske tage en tur i vanddukke-teater. Næste stop er det naturskønne Sapa, hvor du skal opleve bjerge, dale, grønne rismarker, landsbyer og forskellige folkeslag . Videre til den gamle imperial-by Hue, hvor du kan nyde en sejltur på den maleriske parfumeflod og beundre kunst på Museum of Royal Fine Arts. Hoi An er en af Vietnams hyggeligste byer, og her får du ikke problemer med at få tiden til at gå. Få skræddersyet en ny garderobe, tag en slentretur blandt byens gamle, charmerende bygninger og nyd atmosfæren ved havnen om aftenen. Liv og glade dage finder du i Nha Trang, hvor du kan ligge på den brede sandstrand, eller gøre brug af det kæmpe udbud af aktiviteter. Lidt mere stille og roligt er strandlivet på Mui Ne, hvor du kan tage på en tidlig morgentur og se solopgangen over de smukke, røde sandbjerge. Videre til storbyliv og larm i Ho Chi Minh City, hvor du bl.a. kan besøge det tidligere Præsidentpalads, og så igen videre til frodige Mekong, hvor du skal bo hos en lokal familie. Rejsen rundes af på Phu Quoc, hvor du ikke finder meget andet end skønne strande og det indbydende hav - men hvem behøver også mere, efter sådan en oplevelsesrig rundrejse? 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Hanoi
 3. Hanoi
 4. Hanoi
 5. Afrejse Hanoi (nattog)
 6. Ankomst Sapa
 7. Sapa
 8. Afrejse Sapa (nattog)
 9. Ankomst Hue
 10. Hue
 11. Hue
 12. Hue - Hoi An
 13. Hoi An
 14. Hoi An
 15. Hoi An - Nha Trang
 16. Nha Trang
 17. Nha Trang
 18. Nha Trang - Mui Ne
 19. Mui Ne
 20. Mui Ne
 21. Mui Ne - Ho Chi Minh City
 22. Ho Chi Minh City
 23. Ho Chi Minh City - Mekong
 24. Mekong - Phu Quoc
 25. Phu Quoc
 26. Phu Quoc
 27. Phu Quoc
 28. Phu Quoc
 29. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Vietnam. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så blev det endelig dagen, hvor kursen sættes mod Vietnam. Landets unikke kombination af historie, kulturelle byer og fantastiske naturscenerier skaber ramme for en rejse med masser af indhold! Læn dig tilbage og brug flyveturen til at gøre dig klar til de mange store oplevelser, der venter dig.

Dag 2: Velkommen til Hanoi!

Hanoi er Vietnams hovedstad og en dejlig by med mange spændende museer, gode restauranter og hyggelige kvarterer. Efter du har checket ind på hotellet, kan du gå hen og se Hoan Kiem-søen, der ligger lige op af de berømte, gamle kvarterer i Hanoi. Kommer du forbi søen om morgenen kan du se, hvordan mange dyrker den rolige tai-chi ved flodbredden, og slet ikke ser ud til at blive forstyrret af trafikstøjen fra de omkringliggende veje. Hyr en cyclo (en slags 3-hjulet rickshaw), og bliv transporteret rundt med godt udsyn over byen og de farverige butikker.

Slut dagen af med et godt måltid - fx. på Street Children's Restaurant. Det er ikke det billigste sted i byen, men maden er fantastisk og priserne er overkommelige. Et andet godt sted at spise er på The Brother's Cafe Restaurant. Restauranten ligger i en smuk have, og er flot og hyggeligt indrettet. Vil du prøve noget meget traditionelt, så besøg restauranten Cha Ca La Vong, der har været ejet af den samme familie i mere end 100 år. Hovedretten er altid den samme - den skønne "Cha Ca" (eller forslået fisk).

Dag 3: Hanoi - oplevelser i Vietnams hovedstad

Gå en tur til West Lake - eller Ho Tay, som vietnameserne kalder den. Her finder du et par flotte pagoder. Blandt andet den ældste pagode i Hanoi, Tran Quoc, der blev bygget i det 17. århundrede. Her finder du også vandparken Ho Tay Park som er meget populær blandt de lokale i de varme måneder. En aften kan du nyde en drink på en af de mange populære, udendørs restauranter omkring West Lake, hvor der også serveres rejekager og alverdens snegle!

Noget, du ikke kommer uden om, når du er i Vietnam, er at stifte bekendtskab med Ho Chi Minh. Selvom den gamle præsident døde for flere år siden, lever hans minde stadig blandt den vietnamesiske befolkning. Hans portræt hænger mange steder, og vietnameserne selv kalder ham "Bac Ho", hvilket betyder onkel Ho. Han er hele landets onkel, og en meget vigtig og betydningsfuld person for de fleste vietnamesere. Besøger du Hanoi på den tid af året, hvor hans mausoleum ikke er lukket for vedligeholdelse, kan du faktisk med egne øjne se ham. Du bliver ledt ind i det store, firkantede begravelsesmonument af bevæbnede vagter, og får lov at gå rundt om kisten for at se ham - ikke noget med at stoppe op, tage billeder, snakke eller på anden måde opføre sig upassende. Dette er et sted, hvor der forventes stor respekt!

Når du forlader Mausoleet, kan du gå over til Præsidentpaladset, hvor præsidenten officielt tager imod gæster fra udlandet. Lige bagved paladset ligger en stor, smuk park hvor Ho Chi Minh boede i et meget klassisk og smukt træhus. Vil du lære mere om Ho Chi Minhs, så besøg Ho Chi Minh Museet, hvor hans liv bliver fortalt i detaljer, og der er udstillet mange billeder og kunstgenstande.

Når du har lært nok om Ho Chi Minh for en dag, kan du i det samme område se den smukke, lille One-Pillar pagode, som er et af Hanois symboler. Ikke langt fra Ba Dinh Square ligger Temple of Literature, det første universitet i Vietnam, som blev grundlagt i 1070. The Khue Van Pavilion inde i dette tempel er ment at være symbolet for Hanois kultur.

Er du til kulturelle oplevelser kan du tage en tur i vand-dukke-teater. Lige over for Ngoc Son Temple i Hoan Kiem-søen ligger Thang Long Water Puppet Theatre. Da risbønderne i gamle dage gik rundt i de oversvømmede rismarker, begyndte de at opføre disse vand-dukke-forestillinger som underholdning. Denne type dukketeater bliver iscenesat på en vandscene og dukkeførerne står bagved et forhæng i vand til navlen og bevæger dukkerne, som sidder på lange, tunge bambuspinde. Stykket består af en masse små fortællinger, og der bliver spillet levende musik til. Det er ikke en særlig dyr oplevelse, men det kan faktisk også være svært at se scenen, hvis man kommer for langt tilbage i salen. Det kan derfor være en fordel at betale lidt ekstra for bedre siddepladser.

Dag 4: På udflugt fra Hanoi?

Fra Hanoi er der mulighed for flere forskellige dagsture.

Ca. 45 kilometer fra Hanoi ligger Thay Pagoda - en smuk pagode, der ligger i maleriske omgivelser. En typisk halvdagstur hertil går forbi landskabet ved naboprovinsen Ha Tay Province, hvor de lokale bor i typiske, lave huse, og dyrker rismarker og grøntsagsmarker.
En anden dagstur kan være at tage til Ninh Binh (ca. 90 km væk). Turen gennem rismarkerne, for at besøge Tam Coc-grotterne, er også en skøn tur. Denne tur tager dig også forbi 2 templer i den gamle hovedstad, Hoa Lu. Herefter kommer du ud at sejle på den lokale flod, hvor det er kvinderne, som ror bådene - og de ror endda med fødderne!

For at se lidt af Vietnams mangfoldighed, kan du besøge nogle af de landsbyer, der ligger tæt ved Hanoi. Prøv evt. dag-til-dag turene til Hoa Binh by. Dette er det nærmeste sted på Hanoi, hvor du har mulighed for at besøge landsbyer med etniske minoriteter så som Muong, H'mong eller Thai. Hvis det tiltaler dig at besøge landsbyer, er der forskellige muligheder for dette. Mai Chau-dalen og Sapa er begge smukke områder, hvor du kan overnatte hos de lokale, handle friske varer på markederne og bare nyde de fantastiske omgivelser. Vi anbefaler, at du sætter 2-5 dage af til sådanne ture. Snak med din rejsekonsulent om mulighederne.

Dag 5: Med nattoget mod Sapa

Nu skal du videre til Sapa. Der er to forskellige versioner af denne tur, alt efter om du tager fra Hanoi om torsdagen eller om mandagen.

Dag 1 (tordag og mandag) Uanset hvilken dag du tager af sted bliver du hentet ved dit hotel og kørt til Ha Noi jernbanestation. Nu skal du med nattoget til Lao Cai, hvor du ankommer tidligt om morgenen. Læg dig godt til rette i toget og glæd dig til de næste par dage, der er fulde af oplevelser.

Bemærk, det er MEGET koldt i Sapa i vintermånederne, så husk godt med varmt tøj!

Dag 6: Velkommen til Sapa!

Dag 2 (torsdags-afgang) Du bliver hentet på togstationen og kørt til dit hotel i Sapa. Om eftermiddagen skal du på køretur rundt i landskabet omkring Sapa. Du kommer blandt andet til Muong Hoa-dalen, som er er hjemsted for en masse folkeslag, fx H'mong, Zao, Zay, Tay og Xapho. Landskabet er smukt med risterrasser og små, fine huse spredt ud over bjergsiden. Gå en tur i Ta Van landsbyen og se, hvordan Zay-folket lever.

Dag 2 (mandags-afgang) Du bliver hentet på togstationen og kørt til dit hotel i Sapa. På vejen skal du til Bac Ha distriktet for at besøge det charmerende Coc Ly marked, hvor folk i området handler varer og nyhøstede frugter og grøntsager. Bagefter skal du ud at sejle på Chai-floden, hvor du kan nyde de betagende landskaber og besøge landsbyen Tay eller H'mong, hvor der bor forskellige stammer. Du bliver vist rundt i Bac Ha distriktet og fortsætter så videre til Sapa.

Dag 7: Nyd de smukke omgivelser i Sapa

Dag 3 (torsdags-afgang) Du spiser morgenmad på hotellet, og så har du dagen fri til at udforske området på egen hånd.

Dag 3 (mandags-afgang) Du spiser morgenmad på hotellet, og så skal du på en morgenkøretur til Muong Hoa dalen og rundt i landskabet omkring Sapa. Landskabet er smukt med risterrasser og små fine huse spredt ud over bjergsiden. Gå en tur i Ta Van landsbyen og se, hvordan Zay folket lever.

Dag 8: Med nattoget videre...

Dag 4 (tordags-afgang) Tidligt om morgenen kører du til Bac Ha distriktet 106 km fra Sapa for at se Bac Ha søndagsmarkedet - det største og mest farverige marked i den bjergrige nordvestlige del af Vietnam. Om eftermiddagen kører du til byen Lao Cai, hvor du skal på rundtur i byen. Du besøger også hurtigt Ha Khau grænsen, porten fra Kina til Vietnam ved bredden af den røde flod, som danner den naturlige grænse mellem landene. Nu skal du tilbage til jernbanestationen, hvor du skal have nattoget tilbage til Hanoi. Herfra går turen videre mod Hue.

Dag 4 (mandags-afgang) Du spiser morgenmad på hotellet, og så har du formiddagen fri til at udforske området på egen Nu skal du tilbage til jernbanestationen, hvor du skal have nattoget tilbage til Hanoi. Herfra går turen videre mod Hue.

Dag 9: Velkommen til Hue!

I dag ankommer du til Hue - en smuk, malerisk og gammel imperial-by, der var hovedsæde i det feudale Vietnam fra 1802 til 1945.

Når du vil rundt i Hue kan du enten cykle selv, eller du kan hyre en cyclo (cykeltaxa). Hue er på UNESCOs liste over kulturelle byer, og det er en god oplevelse at køre rundt i byen og opleve den gode atmosfære, der er her.

Tag rundt og oplev nogle af de mest populære attraktioner, som ligger på nordsiden af Parfumefloden (Huong River). Besøg de smukke landemærker, så som Thien Mu Pagoda som blev bygget i 1844 af kejser Thieu Tri og som nu er hjem for buddhistiske munke. Bagefter kan du tage hen til det tidligere Imperal Citadel, som er bygget på samme måde som den Forbudte By i Beijing, og besøg også Museum of Royal Fine Arts. Efter dette, kan du tage forbi det smukke marked Dong Ba, hvor næsten alt er til salg - endda også franske flutes!

Hvis du har lyst til at se flere pagoder, kan du tage hen til Tu Dam Pagoda og Huyen Khong Pagoda, som helt sikkert er et besøg værd. Når det bliver aften, kan du tage til "Ca Hue" ombord på en "dragon boat". Mens du sejler på parfumefloden vil du opleve Hues traditionelle folkesange - formentligt sammen med en hel del kinesere. En dejlig måde at slutte dagen af på... 

Dag 10: Hue - sejlture på Parfumefloden og smukke templer

En af dagene har du måske lyst til at tage ud på en sejltur i dagslys på den maleriske Parfumeflod? Det er en fantastisk oplevelse. Der findes flere forskellige bådture på Parfumefloden, og de kan tilpasses dine præcise ønsker. Turen som går længst væk, er til Minh Mang Kongens Grav, og med stop ved Thien Mu Pagoden og Hoan Chen Templet på tilbagevejen (eller den anden vej rundt). Den korteste tur er fra bådbroen (som ligger nær Century Hotel) og til Thien Mu Pagoden og denne tur tager ca. 30 minutter eller mindre. Du kan booke turen på den lokale Sinh Café. Andre steder, som kun kan nås over land, er Tu Duc Graven, Khai Dinh Graven og nogle pagoder i byen.

Besøg nogle af de sjove små kunsthåndværks-butikker, hvor du kan købe en vietnamesisk hat for næsten ingen penge. Køb endda måske et par stykker - men ikke for mange - de er sjovest, når du er i Vietnam.

Når du bliver sulten, kan du prøve Tropical Garden (27 Chu Van An / Tel. 828 074). Dette er en af de bedste små, delikate og billige restauranter i hele byen.

Dag 11: På udflugt fra Hue?

Hvad med en heldagstur til et meget smukt område, men også et område med forfærdelig historie? Stedet hedder Demilitarized Zone (DMZ). Dette område, hvor Ben Hai-floden er (95 km fra Hue), blev brugt som afgrænsningsområde mellem Nord- og Sydvietnam fra 1954 til 1975. Området er 5 km. til hver side af floden.

Du kører af Highway No. 1 mod Truong Son-bjerget til Hamburger Hill, der er berømt fra mange vietnamesiske film. Længere oppe af bjerget, på grænsen mellem Vietnam og Laos, ligger små bjerglandsbyer beboet af etniske minoriteter. Til sidst ankommer du til Khe Sanh Combat Base hvor du kan besøge Vinh Moc tunellerne - de er endnu dybere end Cu Chi tunellerne ved Ho Chi Minh City!

På vejen tilbage burde du stoppe ved Hien Luong Bridge som går over Ben Hai floden. I gamle dage var dette grænsen mellem Nordvietnam og Sydvietnam, og dette sted kan give kuldegysninger. Utallige soldater blev dræbt i krigen som fandt sted her og på de omkringliggende rismarker. En reproduktion af broen er bygget lige ved siden af den originale.

Dag 12: Velkommen til hyggelige Hoi An!

Hoi An, der indtil for 3 århundreder siden hed Faifo, er en af de hyggeligste, gamle byer i Vietnam. Byen er på UNESCOs verdensarvsliste, og er bare det rette sted at slappe af. Her kan du vælge enten at bo på stranden nogle kilometer uden for byen, eller du kan vælge et hotel inde i selve Hoi An, så du endnu nemmere kan gå på opdagelse i de gamle gader. Tag en slentretur mellem de charmerende og skæve bygninger, der er flere hundrede år gamle. Når mørket falder på, tændes de mange farverige lamper over gaden, og der hænger konstant en sød duft af røgelse i luften - her er en helt særlig stemning.

Hoi An er en gammel havneby med kun 65.000 indbyggere. Her finder du stadig mange gamle bygninger fra den franske besættelsestid, og Hoi An er en af de bedst bevarede byer i Vietnam. Byen var førhen en af Asiens mest vigtige havne, som både portugiserne, hollænderne og japanerne brugte som handelsstad, hvor der blev handlet alt fra silke, krydderier og peber til ædelsten. Dette er stedet for en gåtur hvor du har mulighed for at se smukke templer og huse. Besøg det lille lokale marked eller nogle af de gamle huse, så som Phung Hung Hus, Tan Ky Hus, Quang Thang Hus og Tran Familiens Bedehus. De ældste og smukkeste huse er blevet renoveret og fredet igennem UNESCO, så alle har mulighed for at se dem. Gå ind i husene, se de gamle træmøbler, udskæringer, Kinesiske digte i kinesiske skrifttegn, som blev hængt på væggene og alle de antikke samlinger, så du forstår hvilken indflydelse Kina og Japan havde på denne lille by.

I byen finder du også flere små templer og museer, som kan være et besøg værd. Lær fx alt om silkeproduktion på det lille silkemuseum, hvor du kan følge silkens rejse fra puppe til færdigt produkt.

I Hoi An har du masser af muligheder for at spise godt. Oplev atmosfæren om aftenen ved havnen, med alle de små restauranter med utrolig lækker mad. Restauranterne Cargo og Morning Glory har altid mange gæster og et stort spisekort med retter fra både Vietnam og resten af verden. Har du fået smag for de vietnamesiske supper, så skal du gøre dig selv den tjeneste at spise på Trip Nguyen. Maden her er simpel, men virkelig velsmagende. Priserne er meget lave og deres friskpressede juices og shakes er meget lækre. I den gamle bydel ligger Vinh Hung Restaurant, hvor du skulle tage at prøve en af de dyreste retter, fx krabber med ingefær. Ligegyldigt hvor du spiser, kan du slutte aftenen af på bedste vis med en drink på den trendy Tam Tam Cafe.

Er du heldig at besøge byen tæt på fuldmåne, er der lanternefestival i byen, hvor der er fest og farver i de gamle dele af byen. Der er blokeret for biler, og elektriske lys er slukket næsten overalt på området. Gaderne bliver i stedet lyst op af smukke farverige lanterne - en helt fantastisk oplevelse!

Dag 13: Hoi An - skrædderbutikker og skøn stemning

Hoi An er også kendt som skrædderbyen - og det er ikke så svært at forstå hvorfor. Du går ikke mange skridt uden at komme forbi udstillingsvinduer med skjorter, kjoler, jakkesæt, frakker, sko, tasker, og vi kunne blive ved. Skal du have syet noget her i byen, så kig dig lidt omkring. Det er en rigtig god ide at tjekke kvaliteten af tøjet i nogle forskellige butikker, i stedet for at bestille hos den første og den bedste. I alle butikker ligger der bunker af forskelligt stof, som du kan vælge imellem. Ønsker du at købe noget i silke, så tjek, at det rent faktisk også er ægte silke, du får. Det er en god ide at sætte lidt tid af til, at du kan prøve tøjet og butikken kan tilrette det - så ved du på forhånd, at du gerne vil købe lidt nyt med hjem til garderoben, vil det være smart at få det bestilt i starten af dit ophold i Hoi An.

Hoi An er også byen at købe papirlamper. Så hvis du har forelsket dig i en af de flotte lampeskærme i smukke farver og med flot udsmykning, så er det her, du skal slå til...

Fra Hoi An, og fra mange andre byer i Vietnam, er det muligt at købe det, der hedder Easy Rider-ture. På disse ture, der kan vare lige fra 1-14 dage, sidder du bag på en motorcykel og oplever de smukke landskaber og spændende seværdigheder fra første parket. Din chauffør er vietnamesisk, og nogle chauffører taler selvfølgelig bedre engelsk end andre. Fordelen ved en lokalkendt chauffør er dog, at de ligger inde med en masse viden om landet og området, og du vil højst sandsynligt få en masse gode historier, når I gør stop undervejs. Indrømmet - hvis du ikke er vant til at køre på motorcykel, kan du godt risikere at få lidt ondt i bagdelen efter at have siddet ned en hel dag. Det bliver dog fuldt opvejet af den oplevelse det er at sidde med vinden i ansigtet, mens du kigger ud på de grønne rismarker, smukke vandfald og høje bjerge, der glider forbi. Hvis du køber en Easy Rider-tur, så husk at tjekke, at din forsikring også gælder ved denne form for kørsel.

En gang om måneden, d. 15. i den vietnamesiske månekalender, holdes der Full Moon Festival. Moderne lys bliver erstattet af lanterner, der bliver hængt langs gaderne, og der bliver dyrket mange aktiviteter fra gammel tid, såsom kinesisk skak, gadesælgere, der sælger lokale fødevarer og meget mere.

Dag 14: På udflugt fra Hoi An?

I dag har du måske lyst til at tage på udflugt? Du kan fx cykle til Cua Dai-stranden med det skønne blå-grønne vand. Du kører gennem landskabet med rismarker og små lokale butikker og andre hoteller. Når vejret er varmt, er stranden perfekt til en dukkert - og prøv en af de lokale restauranter derude. Stranden er opdelt, alt efter om du ønsker at bade eller du vil låne jetski, så du kan bade sikkert her.

Du kan også vælge at tage en bådtur på floden Cai (en gren af Thu Bon-floden) for at besøge nogle af de lokale håndværkere i snedkerlandsbyen Kim Bong, lertøjslandsbyen Thanh Ha, grøntsagslandsbyen Tra Que. Der findes også en anden interessant bådtur til Cham Island (15 km. fra Cua Dai-stranden), hvor du har mulighed for at nyde et øde og afslappende område.

Du kan også tage at besøge "My Son Holy Land", der ligger i My Son-dalen. Dette sted består af 10 grupper af templer, som er bygget af Cham-folket. Det blev brugt som religiøst centrum under Champa Kongeriget fra det 4. til 15. århundrede. De fleste af templerne er ødelagt af tiden og krigen, men det arkæologiske område imponerer stadig de mange besøgende.

Dag 15: Velkommen til feriebyen Nha Trang!

I dag går turen videre til strandbyen Nha Trang.

Denne by har en meget lang strand, og forskellige aktiviteter så som bådture til omkringliggende øer, snorkling og dykning, har gjort byen yderst populær blandt især russiske turister. Forvent derfor ikke at finde en lille, hyggelig, vietnamesisk badeby her... Her er fyldt med restauranter og barer, der har menukortet på russisk, og her er endda også flere russiske supermarkeder. Det store antal turister har medført et stort udbud af forskellige aktiviteter og underholdning, så leder du efter et sted, hvor der ikke er fare for, at du kommer til at kede dig, så kunne Nha Trang være et godt bud.

Denne aften har du måske lyst til at spise middag på Nha Trang Sailing Club - her finder du god mad og stedet ligger tæt på centrum.

Dag 16-17: Nha Trang - nyd livet på stranden

Du befinder dig nu i en meget populær strandby i Vietnam. Det første du skal gøre, er at tage en dukkert i havet. Tag på stranden tidligt om morgenen og se folk i alle aldre hygge sig i vandkanten.

Der er flere forskellige aktiviteter at vælge imellem. Du kan vælge at tage på en bådtur ud fra kysten, for at snorkle og svømme i det krystalklare vand. I regnsæsonen, fra oktober til sent december/tidligt januar, er det ikke tilrådeligt at dykke i Nha Trang. Her er noget for alle - om du er certificeret dykker eller amatør, der bare vil svømme og bade... Der er flere forskellige dykkercentre i Nha Trang nær dit hotel og på hovedgaden - Tran Phu Street. Du vil få mange muligheder for at se den farverige verden under havoverfladen.

En ting som bare skal opleves er Mama Hanhs fantastiske heldagsbådture - den dame som ejer båden er simpelthen skør. En lækker buffet bestående af vietnamesiske specialiteter bliver serveret, og efter maden hopper alle de unge (eller unge af sind) i vandet - Mama Hanh skruer meget op for musikken og serverer vin og øl - hvilken dame!! Bed receptionisten om at booke Mama Hanhs "Green Hat Boat Tours".

Eller tag på en bådtur med de "normale mennesker". En smuk halvdagstur til øerne omkring Nha Trang, hvor svalerne laver reder. Disse svalereder er dem, som bliver brugt i den kinesiske svalesuppe-ret. Måske skulle du tage til Mieu Island for at se deres karakteristiske akvarium. Om eftermiddagen kan du tage på en bytur til Po Nagar Cham Towers (nær ved Xom Bong Broen) - et af de flotteste tårne tilbage fra Champa Kongedømmet, Long Son Pagoden med den store Buddha-statue, Hon Chong Promontory, Pasteur Institute og Oceanographic Institute.

Skal du svømme fra stranden i dag? Så lej en solseng med parasol af Mr. Tu - han ejer alle de grønne solsenge, og han tilbyder en formidabel service. Denne strand er også et godt sted at få manicure eller en dejlig massage. Evt kan du tage på sightseeing i byen senere
I Nha Trang, såvel som andre byer mod havet i Central Vietnam, vil du opleve en meget speciel form for båd, som bliver brugt af de lokale: "basket boat" (eller "thuyen thung" på vietnamesisk. "Thuyen" betyder "båd" og "thung" betyder "kurv"). Denne båd er bygget af bambus-strimler, og ligner en stor, rund kurv som er ca. 2 meter bred. Det er meget svært at ro i denne form for båd, men prøv det hvis du får chancen, det er virkelig morsomt!

Besøg en af de mange gaderestauranter! Man får en service udover det sædvanlige - det kan være, at de endda tager familiealbummet frem, hvis du besøger det samme sted flere gange! Du skal også tage forbi Ana Mandara Resort for at få en drink eller (hvis du er millionær) en eksklusiv middag. Senere kan du slutte aftenen af på en af klubberne på stranden.

Dag 18: Velkommen til vidunderlige Mui Ne!

I dag går rejsen videre til skønne strande og høje palmetræer i Mui Ne.

Mui Ne er en lille kystby med en dejlig strand og mange små, hyggelige restauranter, hvor du billigt kan få lækre vietnamesiske retter. Her kan du hygge dig på stranden, tage ud og wind-surfe eller kigge beundrende på fiskerbådene, som lyser på ude i bugten om natten. Tidligt om morgenen vender bådene tilbage med nattens fangst til fiskemarkedet. Udover strandene er den største seværdighed i området nok Po Sanu tårnene, som blev bygget tilbage i 700-tallets under Champa riget. De 3 tårne var del af et større tempelområde, og i dag udfører Champaerne hvert år forskellige ritualer her. En anden stor seværdighed er de store, flotte sandklitter, der ligger lidt nord for Mui Ne. Klitterne er røde, gule, orange og hvide - og du kan komme ud og kælke i dem! Hvis du er til golf, findes en af Vietnams bedste golfbaner lidt ude for byen.

Dag 19: Strandliv i Mui Ne

Nu er det tid til at udforske den kilometerlange strand. Langs strandpromenaden ligger nogle hoteller, hvor du kan spise om aftenen, og her er rig mulighed for alskens vandsportsaktiviteter. Du skal selvfølgelig også ligge og dase i solen og nyde nogle fantastiske drinks i barerne med udsigt ud over vandet!

Du skal måske opleve de fantastiske, røde sandbjerge. Lav planerne allerede dagen før og få bestilt en tidlig morgentur, hvor du ser solen stå op over disse fantastiske røde bjerge af sand. Herefter kommer du tilbage til hotellet og kan spise din lækre morgenmad. Eller måske vil du hellere sove længe og så tage ud i sandbjergene senere på dagen. I Danmark kælker man ned ad bjergene om vinteren, men her kan man altså kælke året rundt i det fine sand! Her er også hyggelige fiskerlandsbyer. Lidt uden for byen ligger også Fairy Spring - en lille kilde, som løber igennem en kløft af røde klippebjerge. Stå med fødderne i det lave vand - hvis der overhovedet er noget - og nyd synet af de forrevne klipper.

Dag 20: De røde sandbjerge ved Mui Ne

I dag skal du måske opleve de fantastiske, røde sandbjerge. Lav planerne allerede dagen før og få bestilt en tidlig morgentur, hvor du ser solen stå op over disse fantastiske røde bjerge af sand. Herefter kommer du tilbage til hotellet og kan spise din lækre morgenmad.
Eller måske vil du hellere sove længe og så tage ud i sandbjergene senere på dagen. Måske vil du prøve at kælke på disse fantastiske bakker?

Dag 21: Velkommen til Ho Chi Minh City

I dag ankommer du til Vietnams største by...

Tidligere hed denne by Saigon, men den blev i 1976 opkaldt efter præsident Ho Chi Minh. Mange kender dog stadig byen under dens gamle navn, og det er også det navn, de fleste lokale bruger om byen.

Ho Chi Minh City er den største by i Vietnam. Med et indbyggertal på over 8 millioner mennesker er dette en ren smeltedigel af mennesker fra alle landets regioner, der kommer hertil for at søge arbejde. Byen er økonomisk centrum i Vietnam, og den mest vestenprægede by i landet, men her er stadig masser af gode oplevelser. Læg mærke til alle de små og store, internationale coffeeshops, gadesælgere, der sælger alle mulige småting, og de mange små steder, hvor du kan købe pho - den populære nudelsuppe, der også gerne spises til morgenmad. Trafikken i Ho Chi Minh City, og i Vietnam generelt, kan være noget af en oplevelse. Når du går på gaden, vil du konstant høre dytten, bremser der hyler og knallerter der gasser op. Prøv at kigge efter, hvor mange der nogle gange sidder på en knallert. En hel familie med børn og hund er ikke unormalt - den gik nok ikke hjemme i Danmark!

Skal du over vejen i Vietnam (og det bliver du nok nødt til på et tidspunkt), skal du ikke vente på, at der bliver holdt tilbage for dig - så kommer du til at vente meget længe! Tricket er at gå roligt ud på vejen, og krydse den i samme, rolige tempo. Ikke noget med at stoppe op eller begynde at løbe - bare hold tempoet, så vil alle knallerterne køre uden om dig. Det lyder skørt, men kig efter hvad vietnameserne gør, og se for dig selv...

Dag 22: På oplevelse blandt Ho Chi Minh Citys mange muligheder

Du bør tage på en bytur i den travle storby!

De fleste landemærker i Ho Chi Minh City er bygninger fra den franske kolonitidsperiode. Se City Hall (officielt kaldet People's Committee Hall), the Municipal Theatre, the Notre Dame Cathedral, the General Post Office og the History Museum som ligger ved Zoo og botanisk have. Var det ikke nok, kan du se den tidligere US Ambassade (hvorfra amerikanerne flygtede i 1975), Reunification Palace (tidligere Præsidentpalads, før 1975), War Remnants Hall (udstilling af billeder og ammunition, som blev brugt under Vietnamkrigen) og Ben Thanh Markedet, der er det største marked i Ho Chi Minh City.

Eller du kan besøge det travle Chinatown med det store marked, Binh Tay. Dette område var førhen en særskilt by, hvor de etniske kinesere boede, men nu er det en del af Ho Chi Minh City. Der er mange små, men også store butikker i dette område - nogle familier har åbnet butikker i deres egne hjem. Snus rundt blandt kinesiske medikamenter og lækre krydderier fra hele østen. Rundt om markedet er der flere gamle vietnamesiske pagoder og kinesiske templer.

Til aftensmad burde du tage ned og spise på en af de flydende seafood-restauranter på floden. Selvom det ikke er den bedste eller billigste mad, er det det flotteste sted - smukt og fredeligt. Hvis du er til sushi, så er Ho Chi Minh City stedet. Her ligger rigtig mange fantastiske sushi-restauranter og det er meget billigere end i Danmark! Tag tilbage på hotellet i en cyclo, og bed føreren om at tage den lange vej, for der er masser at se og opleve om aftenen i Ho Chi Minh City. Stop på en af de lokale cafeér på vejen og nyd en cappuccino at slutte dagen af på.

Tag også en tur ud af byen til de berømte, underjordiske Cu Chi-tunneller, som Viet Cong'erne brugte under krigen mod amerikanerne. Du kan endda komme ned i tunnellerne, hvis du tør - forhåbentligt har du ikke klaustrofobi. Tunnellerne er flere hundrede kilometer lange, og her levede mange mennesker i skjul, mens de kæmpede mod de meget bevæbnede amerikanere.

Dag 23: Velkommen til Mekong!

I dag skal du videre til Vinh Long. Du bliver kørt til Ben Tre, og nu skal du ud og sejle på Mo Cay floden, der løber ud i Mekong floden. Her kan du se, hvordan folk arbejder med kokosnødder og går rundt i plantagerne ved flodbredden. Du skal også ud og sejle i en af de traditionelle sampanbåde ad smalle kanaler til Ham Luong floden. Slap lidt af med en lille slentretur i en landsby, før turen går videre til smukke Vinh Long, hvor du skal besøge de dejlige haver.

Du skal bo på homestay i Vinh Long.

Dag 24: Velkommen til skønne Phu Quoc!

I dag skal du til en af de skønne øer, der hører til Vietnam - nemlig Phu Quoc.

Phu Quoc er den største ø i Vietnam, og den ligger i den thailandske bugt på grænsen mellem Vietnam og Cambodia. Her er nogle dejlige strande med turkisblåt vand og skønt klima, som har gjort øen til et populært turistmål. Du finder både fredfyldte bountystrande med palmer, flotte bjerge i baggrunden og rigtig mange strande med gang i den og med masser af lækre fiskerestauranter. Flere og flere hoteller skyder op rundt omkring, og turismen vokser i høj fart - af samme grund er hovedvejen også ret påvirket af byggearbejde. Gadekøkkenerne og natmarkedet har skøn stemning og masser af liv, og der er selvfølgelig også barer og natklubber rundt omkring langs stranden. Urørt er her ikke længere, men her er stadig dejligt!

Dag 25-27: Afslapning på stranden på Phu Quoc

Så står den på afslapning, dykning, snorkling og alskens vandsportsaktiviteter. Nogle af landets bedste strande finder du på den vestlige side af øen, som ligger beskyttet af det kinesiske hav. Du kan tage ud og udforske øen på scooter eller knallert og besøge øens landsbyer. Besøg Duong Dong havnebyen og de flotte vandfald Da Ban og Tranh. Der er også gode muligheder, hvis du er til snorkling, ud for øens sydlige kyst, hvor du finder An Thoi Island.

Øens bedste strande er Long Beach på den vestlige side af øen og Kem Beach på den højre side. Her kan du slappe af i sandet og nyde vandet og de mange restauranter.

Phu Quoc er også kendt for fremstillingen af den populære fiskesovs Nuoc mam, der siges at være verdens bedste!

Eller hvad med et besøg til Duong Dong havneby, Cau Castle (Dinh Cau), Hung Thanh Fiskesovsfabrik, Da Ban vandfald, Tranh vandfald, Long Beach (Bai Truong), Kem Beach (Bai Kem - dette menes at være den bedste strand på Phu Quoc), Ham Ninh fiskeby eller Sao Beach.

Dag 28: Afrejse fra Vietnam

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 29: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Vietnam. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Vietnam.

Alle hoteller

Conifer Boutique Hotel

Conifer Boutique Hotel

Conifer Boutique Hotel er en C&C favorit, som ligger lige ved det hyggelige franske kvarter...

Conifer Grand Hotel

Conifer Grand Hotel er søsterhotel til vores favorithotel Conifer Boutique Hotel. Det er et...

Upgradefra 1254,- kr.pr. personpr. dag
Sofitel Legend Metropole Hanoi

Sofitel Legend Metropole Hanoi

Sofitel Metropole er et prisbelønnet hotel i fransk kolonistil i hjertet af Hanoi, og det er det...

Alle hoteller

Sapa Dragon Hotel

Sapa Dragon Hotel

Sapa Dragon Hotel er et super hotel, der ligger i dejlige og rolige omgivelser ca. 5 minutters...

Upgrade
Bamboo Sapa Hotel

Bamboo Sapa Hotel

Bamboo Sapa er et rigtig godt, lidt ældre hotel, som ligger fredeligt i udkanten af Sapa, dog...

Upgrade
Topas Ecolodge

Topas Ecolodge

Topas Ecolodge er et skønt danskejet sted, som ligger i dejlige, grønne omgivelser på toppen af...

Alle hoteller

Alba Spa Hotel

Alba Spa Hotel

Alba Spa Hotel er et flot og moderne hotel holdt helt i lyse farver, og du vil straks føle dig...

Alba Hotel

Alba Hotel er et dejligt hotel i boutique stil, som ligger godt og centralt. Du bor i et godt,...

Eldora Hotel

Eldora Hotel er et super godt og lækkert hotel, som ligger centralt, så du nemt kommer rundt til...

Alle hoteller

Lotus Hotel

Lotus Hotel

Lotus Hotel ligger mellem stranden og byen og er et hyggeligt og charmerende sted med en...

Little Hoi An Boutique Hotel & Spa

Little Hoi An Boutique Hotel & Spa

Little Hoi An Boutique Hotel & Spa er en lille perle midt i Hoi An by, med udsigt til den...

Rejser til Vietnam - Sol An Bang Homestay Beach Resort

Sol An Bang Homestay Beach Resort

Sol An Bang Homestay Beach Resort er splinternyt og er blevet C&Cs nye favorithotel ved Hoi...

Upgradefra 664,- kr.pr. personpr. dag
Sunrise Premium Resort Hoi An

Sunrise Premium Resort Hoi An

Sunrise Premium Resort Hoi An er et utroligt flot og dejligt hotel 15 minutters kørsel fra Hoi...

Alle hoteller

The Light Hotel

The Light Hotel

The Light Hotel er et stort ældre hotel, der ligger super centralt i hjertet af byen. Fra det 11...

Upgradefra 149,- kr.pr. personpr. dag
Whale Island Resort

Whale Island Resort

Whale Island Resort ligger ca. to timers kørsel og 15 minutters sejlads fra Nha Trang by. Den...

Upgrade
Vinpearl

Vinpearl

Vinpearl er et dejligt resort, der ligger på øen Hon Tre Island i bugten ud for Nha Trang. Her...

Alle hoteller

Little Mui Ne Cottages Resort

Little Mui Ne Cottages Resort

Little Mui Ne Cottages Resort er et lille sted med 12 bungalows og 24 værelser. Værelserne er...

Upgradefra 148,- kr.pr. personpr. dag
Villa Aria Mui Ne

Villa Aria Mui Ne

Dette nye hotel er en sand lille perle. Hotellet er et lille boutique hotel med 23 værelser....

Upgradefra 138,- kr.pr. personpr. dag
Bamboo Village Resort & Spa

Bamboo Village Resort & Spa

Bamboo Village Resort & Spa er et lækkert 4* hotel, beliggende på Mui Ne stranden. Hotellets...

Alle hoteller

Anpha Boutique Hotel

Anpha Boutique Hotel et super godt hotel i centrum af byen, lige over for det livlige Ben Thanh...

Upgradefra 256,- kr.pr. personpr. dag
Grand Hotel Saigon

Grand Hotel Saigon

Et dejligt hotel, beliggende i hjertet af byen. Værelserne er udstyret med alt hvad du skal...

Upgradefra 323,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Majestic Saigon

Hotel Majestic Saigon

Hotel Majestic Saigon er stort og flot historisk hotel, der ligger i gåafstand fra de vigtigste...

Alle hoteller

Vinh Long Homestay (lokal indkvartering)

Du bliver indkvarteret hos en vietnamesisk familie, hvor du også får din aftensmad. Homestays er...

Alle hoteller

Tropicana Resort

Tropicana Resort er et dejligt resort, der ligger ud til en privat strand, omkring 15 minutters...

Upgradefra 276,- kr.pr. personpr. dag
Mango Bay Resort

Mango Bay Resort

Mango Bay Resort er et rigtig hyggeligt, lille resort bestående af 40 bungalows, fordelt på 1 km...

Upgrade

Coral Bay Resort

Coral Bay Resort er et dejligt resort på Phu Quoc, der endda har en skøn, privat strand med...

Upgradefra 806,- kr.pr. personpr. dag
La Veranda Phu Quoc Resort & Spa

La Veranda Phu Quoc Resort & Spa

La Veranda Phu Quoc Resort & Spa er et rigtig dejligt hotel på Phu Quoc. Hotellet tilbyder...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til vietnam. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Vietnam.

Hanoi

105.834088
21.027843

Sapa

103.925163
22.255087

Hue

107.564906
16.449359

Hoi An

108.338282
15.879748

Nha Trang

109.191815
12.241806

Mui Ne

108.287594
10.934819

Ho Chi Minh City

106.649008
10.829029

Can Tho (Mekong)

105.748674
10.045362

Phu Quoc

103.998434
10.287635

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 15 jan 2020 - 19 jan 2020
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 15.672,-
Afrejse i følgende periode 20 jan 2020 - 21 jan 2020
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 15.992,-
Afrejse i følgende periode 22 jan 2020 - 31 jan 2020
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 21.490,-
Børn u/12 år fra 17.192,-
Afrejse i følgende periode 01 feb 2020 - 02 feb 2020
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 22.390,-
Børn u/12 år fra 17.912,-
Afrejse i følgende periode 03 feb 2020 - 14 feb 2020
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 20.790,-
Børn u/12 år fra 16.632,-
Afrejse i følgende periode 15 feb 2020 - 16 feb 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 15.672,-
Afrejse i følgende periode 17 feb 2020 - 31 mar 2020
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 19.290,-
Børn u/12 år fra 15.432,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2020 - 02 apr 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 18.790,-
Børn u/12 år fra 15.032,-
Afrejse i følgende periode 02 apr 2020 - 06 apr 2020
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 15.272,-
Afrejse i følgende periode 07 apr 2020 - 22 apr 2020
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.390,-
Børn u/12 år fra 14.712,-
Afrejse i følgende periode 23 apr 2020 - 24 apr 2020
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.790,-
Børn u/12 år fra 15.032,-
Afrejse i følgende periode 24 apr 2020 - 29 apr 2020
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 14.792,-
Afrejse i følgende periode 30 apr 2020 - 22 jun 2020
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.290,-
Børn u/12 år fra 14.632,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2020 - 26 jun 2020
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 15.112,-
Afrejse i følgende periode 26 jun 2020 - 19 jul 2020
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 15.112,-
Afrejse i følgende periode 19 jul 2020 - 23 jul 2020
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 15.112,-
Afrejse i følgende periode 23 jul 2020 - 30 sep 2020
Flyselskab
Emirates
Voksne fra 17.990,-
Børn u/12 år fra 14.472,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2020 - 02 okt 2020
Flyselskab
Turkish Airlines
Voksne fra 18.590,-
Børn u/12 år fra 14.872,-
Afrejse i følgende periode 02 okt 2020 - 31 okt 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 15.112,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2020 - 13 dec 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 19.790,-
Børn u/12 år fra 15.832,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2020 - 15 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 20.690,-
Børn u/12 år fra 16.552,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2020 - 18 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 21.690,-
Børn u/12 år fra 17.352,-
Afrejse i følgende periode 19 dec 2020 - 23 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 23.390,-
Børn u/12 år fra 18.712,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2020 - 25 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 21.990,-
Børn u/12 år fra 17.592,-
Afrejse i følgende periode 26 dec 2020 - 31 dec 2020
Flyselskab
Qatar Airways
Voksne fra 23.590,-
Børn u/12 år fra 18.872,-
Afrejse i følgende periode 26 dec 2020 - 28 dec 2020
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 23.590,-
Børn u/12 år fra 18.872,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2021 - 04 jan 2021
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 23.790,-
Børn u/12 år fra 19.032,-
Afrejse i følgende periode 05 jan 2021 - 01 feb 2021
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 21.890,-
Børn u/12 år fra 17.512,-
Afrejse i følgende periode 02 feb 2021 - 22 feb 2021
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 23.690,-
Børn u/12 år fra 18.952,-
Afrejse i følgende periode 23 feb 2021 - 31 mar 2021
Flyselskab
Thai Airways
Voksne fra 21.890,-
Børn u/12 år fra 17.512,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Hanoi-Hue og Ho Chi Minh City-Phu Quoc-Ho Chi Minh City-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
26 overnatninger: 24 med morgenmad og 2 i nattog.
Cykel til rådighed fra ankomst til afrejse i Hue og Hoi An.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. visum til indrejse til Vietnam (er påkrævet på rejser på over 15 dages varighed).
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Turen til Sapa starter enten en mandag eller en torsdag.
Der kan være koldt i Sapa i perioden november - februar.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderede.

Fly Danmark-Hanoi-Hue og Ho Chi Minh City-Phu Quoc-Ho Chi Minh City-Danmark.
Al transport mellem lufthavne, stationer, busstationer og hoteller med bil/minibus.
Transport mellem Hanoi og Sapa med nattog.
Transport Hue-Hoi An med offentlig bus og Nha Trang-Mui Ne-Ho Chi Minh City med offentlig liggebus.
Transport Hoi An-Nha Trang med tog.
Transport mellem Ho Chi Minh City og Mekong med privat bil/minibus og båd.