Du er her: Lande > Argentina > Rejser > Rejse AR77

Åbne vidder og forrevne bjergtinder i Argentina og Chile

19 dages rejse: 3 nætter Buenos Aires, 3 nætter El Chalten, 2 nætter El Calafate, 3 nætter Puerto Natales, 2 nætter Santiago de Chile og 3 nætter Valparaiso
Rejse: 
AR77
Træk i de gode sko og oplev tango i Buenos Aires, vandreruter for alle niveauer i El Chalten, gigantiske gletsjere ved El Calafate, den vidunderlige nationalpark Torres del Paine ved Puerto Natales, den skønne atmosfære i Santiago de Chile og huse i alle regnbuens farver i Valparaiso.

Buenos Aires danner rammen om dit første stop i Argentina. Oplev tangoens fødeby og tag forbi det lyserøde palæ eller den smukke Recoleta-kirkegård, hvor bl.a. Evita ligger begravet. Nu er det tid til at snøre vandrestøvlerne, for næste stop er El Chalten, der ligger smukt i det patagoniske landskab. Her kan du kaste dig ud i at vandre på de gode, afmærkede stier blandt høje bjerge, smukke skove og blå søer. Næste stop er El Calafate, og her har du en udflugt til den imponerende Perito Moreno-gletsjer inkluderet. At stå på gangbroer med udsigt til gletsjeren mens du trækker den friske luft dybt ned i lungerne, og du kan høre gletsjeren knage og brage, er en helt speciel oplevelse! Herfra krydser du grænsen til Chile og sætter kursen mod Puerto Natales. Den lille by er et fantastisk udgangspunkt for oplevelser i naturen, og vi vil selvfølgelig på det kraftigste anbefale, at du besøger Torres del Paine Nationalpark. Smuk og imponerende er ord, der slet ikke kan beskrive, hvor vild naturen er her. Fra store naturoplevelser skal du nu tilbage til storbyen. Denne gang Santiago de Chile, der har en skøn atmosfære. Om du vil på shopping eller sightseeing er helt op til dig - Santiago har det meste. Sidste stop på rejsen er hyggelige Valparaiso, hvor benene kan komme på overarbejde i de stejle, brotensbelagte gader. Her er der ikke sparet på farverne, så tag kabelbanen op på en bakke, og nyd udsigten over de farverige huse.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Buenos Aires
 3. Buenos Aires
 4. Buenos Aires
 5. Buenos Aires - El Chalten
 6. El Chalten
 7. El Chalten
 8. El Chalten - El Calafate
 9. El Calafate
 10. El Calafate - Puerto Natales
 11. Puerto Natales
 12. Puerto Natales
 13. Puerto Natales - Santiago de Chile
 14. Santiago de Chile
 15. Santiago de Chile - Valparaiso
 16. Valparaiso
 17. Valparaiso
 18. Valparaiso
 19. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Argentina og Chile. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så starter din rejse mod tangoens smukke land. Argentina spænder lige fra iskolde gletsjere, imponerende bjerglandskaber, levende storbyer, frodig regnskov og brusende vandfald. Slap af, nyd turen, og brug måske flyveturen til at samle appetit, så du kan smage en af de gode, argentinske bøffer...

Dag 2: Velkommen til Buenos Aires!

I dag ankommer du til livlige Buenos Aires - Argentinas hovedstad og en sofistikeret by. Det meste af året er her dejligt varmt, og her er i hvert fald altid gang i den!

Buenos Aires bliver kaldt "Sydamerikas Paris", for den minder mere om en europæisk by end en sydamerikansk. Grunden til dette er blandt andet, at langt størstedelen af byens indbyggere er europæiske tilflyttere, der har været med til at give deres præg på byens udvikling. Buenos Aires er ikke en by, du skal tage til for primært at se store monumenter og seværdigheder - dog bliver du nødt til at besøge Recoleta bydelen, hvor der er mange smukke bygninger og den meget interessant Retiro kirkegård, der betragtes som en af byens største seværdigheder. Det bedste ved byen er dog den helt specielle stemning... Tangoen blev født her, og du kan opleve den overalt!

Dag 3-4: Nyd tangoens by

Se dig omkring i byen. Det er nemt nok at komme rundt. Velfungerende, men ældre, taxaer er der masser af. De fleste chauffører taler kun spansk, så er dit spanske lidt rustent, kan du medbringe et lille stykke papir, og i stedet skrive, hvor du skal hen.

Ved frokosttid kan du gå ind på et lille spisested, og for eksempel bestille "carne con salata" og ½ flaske vin super billigt... Bagefter kan du, som så mange andre gør her, lægge dig lidt i midten af parken på Plaza de Mayo - en af de mange flotte pladser i byen. Du bør besøge også besøge Casa Rosada, nu du er her. Det er det smukke, lyserøde palæ, hvor Argentinas præsident arbejder. Det er ikke hver dag, man ser et lyserødt palæ! Du SKAL også opleve en festaften på El Querandi lige i nærheden. Her kan du opleve ægte tangoglæde, superdygtige dansere og et fantastisk dinner-show. Du kan bestille billetter hos vores agent Nico eller hos din rejsekonsulent.

Har du lyst til at besøge vores dygtige agent Nicos kontor, kan du bare gøre det - eller måske har du mere lyst til at starte dit eventyr her i byen med en god kop kaffe eller chokolade? Så start med at gå hen til en af verdens mest kendte og flotteste caféer, selveste Café Tortoni. Bestil "chokolato denso og churros", deres verdenskendte specialitet de sidste 100 år - en lækkerbisken ud over det sædvanlige. Her på caféen kommer de "rigtige" argentinere for at diskutere - glem ikke at Buenos Aires er en sofistikeret by, Sydamerikas fornemmeste by. Café Tortoni har hver aften to forestillinger i baglokalerne til meget rimelige penge. Oftest er det tango-forestillinger, og her er rart at være. Det er som regel en god ide at bestille billetter i baren i caféen allerede om eftermiddagen.

En dag kan du besøge Teatro Colon, et af verdens allerstørste og flotteste teatre. Colon er igen åbent efter 4 års renovering. Snyd ikke dig selv for et besøg her. Du kan også tage ud at opleve den fantastiske argentinske tango. Dette kan gøres overalt i Buenos Aires. Du kan tage på danseskoler, du kan se tangoshows med og uden middag eller du kan besøge pladsen San Telmo på en søndag, hvor tilfældige argentinere pludselig danser.

Du bør også besøge Recoletta-kvarteret, der er mest kendt for sin flotte Retiro kirkegård - måske den flotteste seværdighed i hele byen. Den ligner på ingen måde en dansk kirkegård! Prøv at gå en tur mellem de mange gravsten, statuer, mausoleer og mindesmærker og se, hvor forskellige de er. Og der er godt nok mange! Det føles næsten som en helt lille by. Du kan blandt andet se Evitas grav - Evita bliver stadig af mange betragtet som en helgen, så den grav skal du næsten over og se!

Måske skal du også bruge en dag på shopping på gågaden Florida i centrum? Hvis du vil shoppe, er dette stedet! Køb de flotteste tasker i læder, de bedste polo-shirts (uden falske krokodiller), sko i læder som de blødeste handsker og de skønneste kashmirbluser og halstørklæder - alt sammen til gode priser.

Du kan også tage en tur ud til Tigre-deltaet. Tag en taxa til togstationen Retiro: en flot og pinligt ren togstation. Tag et øjeblik til at kigge dig omkring, bare bageren er en oplevelse i sig selv, og køb så en togbillet. Turen derud tager en lille time og undervejs kommer du igennem forstæderne og forbi tusindvis af små og store dejlige, private villaer. Toget stopper mange steder og folk stiger af og på i en lind strøm - en dejlig togtur. Husk at have billetten klar til udgangen, ellers vanker der en bøde.

Den lille by Tigre ligger ved starten af det store og meget spændende delta-område, og det er her mange Argentinere holder til i deres friweekender. Du bliver mødt af synet af kanaler, øer og en masse villaer, bungalows og slotte, som de velhavende argentinere de sidste 50 år har bygget her. Gå rundt og kig og hvil så fødderne på en hyggelig kanalrundfart.

Når du tager tilbage til Buenos Aires igen, så skulle du forkæle dig selv med en is hos en "italiener". Argentina er et lille Italien, for mange her har familie i Italien eller er efterkommere af dem, der flygtede herned efter 2. verdenskrig.

Du bør også besøge den nye bydel - Puerto Madero. Det er den gamle havnefront, der er blevet moderniseret, og her er mange lækre restauranter og cafeer. Prøv fx restaurant, Estilo Campo, som har virkelig gode kødretter, dejlige steaks og skøn, argentinsk vin! Men husk at bestille bord - for her kommer mange og spiser.

Dag 5: Velkommen til El Chalten!

I dag ankommer du til El Chalten! En lille flække, der ligger smukt i det patagoniske landskab. Faktisk eksisterer byen kun, fordi den danske pioner Andreas Madsen slog sig ned her. Den dag i dag råder hans oldebarn, Fitz Roy Madsen (ja, han er opkaldt efter det ikoniske bjerg), stadig over familiegården. 

Her vil du virkelig føle dig ude i naturen, for byen er lille og omgivet af sletter og vild natur. Hvis du er heldig kan du se det vilde dyreliv! Hold især øjnene åbne efter guanacoer og kondorer. 

Dag 6-7: Tag på opdagelse i det smukke område

Så er det på med vandrestøvlerne! El Chalten er et mekka for dig, der elsker at vandre - om du så er til de kortere ture, eller elsker at udfordre dig selv. Stierne her er pænt mærket op, og der er vandreture til alle niveauer, hvor du kommer igennem skove, forbi floder og smukke søer, og går gennem dale omringet af høje bjerge. Fælles for turene er, at de byder på masser af imponerende udsigter. Det er svært ikke at blive imponeret over de forrevne bjergtinder i det fjerne...

I byen er der ikke meget at lave når mørket falder på. Til gengæld er der et par dejlige restauranter så du kan få lidt at spise og slappe af oven på dagens strabadser. En god, argentisk bøf smager ganske enkelt forrygende, efter en dag med en masse kilometer i benene! Prøv for eksempel restauranten El Muro, eller snup en vaffel på La Wafleria, hvis lækkersulten melder sig. 

Dag 8: Velkommen til El Calafate!

Så står der naturoplevelser på programmet! Du skal til den lille by, El Calafate, der har bare 4.000 indbyggere. Byens absolut største indtægtskilde er de mange turister, der kommer for at se de imponerende gletsjere - på trods af, at de ligger mere end 80 km fra byen...!

Byen i sig selv er ikke specielt spændende. Langs hovedgaden ligger en masse små restauranter og souvenirbutikker, men så snart du bevæger dig lidt ned ad sidegaderne, er her ikke meget at se. Byen ligger lige ud til Lago Argentina, Argentinas største sø, og fra flere steder i byen kan man se den smukke udsigt over søen, det golde patagoniske landskab og de sneklædte bjerge i baggrunden.

Dag 9: På udflugt til imponerende Perito Moreno

I dag skal du på udflugt til den berømte Perito Moreno-gletsjer!

Du bliver hentet på dit hotel og kører omkring 90 kilometer inden du når gletsjeren. Du kører henover den patagonske steppe, forbi den smukke Redondabugt og Argentino-søen med de sneklædte bjerge i baggrunden. 

Perito Moreno-gletsjeren er en af de eneste gletsjere i verden, der "vokser". Gletsjeren i sig selv er ca. på størrelse med Buenos Aires, men er stadig en af de mindre i området. Gletsjerens front "stikker" ud i Lago Argentina og er på dette sted ca. 60 meter høj over vandoverfladen og 200 meter under overfladen!! Gletsjeren "vokser" om vinteren og trækker sig tilbage om sommeren med helt op til 1½ meter om dagen. Det betyder, at isen konstant flytter sig, giver sig og isblokke brækker af - når blokkene brækker af, siger man at gletsjeren kælver.

Når du ankommer til den store gletsjer, skal du ind på de gangbroer, der er bygget ved den. Du er selvfølgelig i behørig afstand fra den, for når sådan en stor gletsjer kælver, går det ikke stille for sig! Isblokke større end huse kan nemt brække af, det kan du være heldig at se (og høre). Det knager og brager når isen giver sig, og det kan du lytte til, mens du indånder den kolde og friske luft.

Dag 10: Velkommen til Puerto Natales!

Puerto Natales er en mindre by i Patagonien, og det er et godt udgangspunkt, hvis du gerne vil på eventyr i naturen. Byen blev grundlagt af englænderne i 1852, og her er helt fantastiske omgivelser med smukke dale, frodige skove og kolossale bjergtoppe. Brug aftenen på at slappe af, så du er klar til at tage på oplevelse i den fantatsiske natur i morgen!

Dag 11-12: Tag ud og oplev de forrevne bjergtinder

Start dagen ud med et godt morgenmåltid - så har du ladet batterierne op, så du er klar til at komme ud på store naturoplevelser!

Tag måske en tur forbi Milodon-hulen, hvor der er blevet opdaget rester af et forhistorisk dyr, som er 12.000 år gammelt! Vi foreslår naturligvis også, at du oplever den helt fantastiske Torres del Paine Nationalpark mens du er her. 

Torres del Paine Nationalpark ligger i den sydlige del af den chilenske Patagonia, og her er virkelig fantastisk smukt! Parken har iskolde gletsjere og spejlblanke, turkisblå søer, der ligger for foden af spidse klippebjerge – mest kendt er nok bjergkæden Codillera del Paine, hvis tinder rejser sig højt op i landskabet. Den bjergrige natur gør parken helt perfekt til hikingture, og der er masser af spændende stier – den bedste rute fører til Valle del Francés, som nok har den smukkeste udsigt i hele nationalparken ud over små gletsjere og forrevne, lodrette klippevægge. Heste, lamaer og andinske hjorte græsser på de gyldne sletter, og du kan også være heldig at skimte en ræv, en puma eller en af de sjove strudselignende nanduer, som også lever i området. Du kommer forbi Amarga-lagunen, de lysende turkisgrønne søer Nordenskjold, Pehoe og Toro og den fantastiske Grey Glacier, der rejser sig som en enorm klippevæg i landskabet.

Dag 13: Velkommen til Santiago de Chile!

I dag ankommer du til Santiago de Chile. Santiagos beliggenhed er noget for sig. Omgivet af bjerge og tæt på havet, er det nemt at kombinere storbybesøget med både skiture og svømmeture i Stillehavet. En smuk omegn med små landsbyer og vingårde giver flere muligheder. Selve byen Santiago de Chile er en af de mere vestligt inspirerede i Sydamerika med fokus på det kommercielle, men den har stadig sin egen specielle atmosfære. Specielt i centrum af byen er der en skæg blanding af ældre bygninger i pariser-stil og moderne skyskrabere.

Der ligger bjerge og højderygge midt inde i byen, og det påvirker trafikken som godt kan virke kaotisk ved første øjekast. Når du skal rundt, er det nemmest at tage metroen, den er både billig, moderne og velfungerende. Busserne kan være noget forvirrende, for selv om de har store skilte på forruden med rute og pris (som er den samme ligegyldigt hvor langt man skal), er det ikke altid til at gennemskue, hvilken en man skal med. Taxaer er også en god mulighed, og det er let at få en fast pris.

Brug din første dag i byen på at se dig lidt omkring. Tag ind til byens centrum, Plaza de Armas. På denne travle plads kan du kigge på de interessante, historiske bygninger, fx byens store flotte katedral, postkontoret, rådhuset og nationalmuseet. Det er også her chilenerne slapper af i palmetræernes skygge. Slut dig til dem og se hvordan man hygger sig i den pulserende storby. Når du går rundt på pladsen, så kig ned, for der ligger nedlagte skildringer af Santiagos historie.

Gå videre af gågaderne Estado eller Ahumada, der går ud fra pladsen. Begge er shoppinggader, hvor der er alt lige fra små iskiosker til store varehuse. Vælger du at gå ned ad Estado, så ender du på Alamedaen - Santiagos hovedboulevard. Her ligger de fleste af byens store, finansielle bygninger. Læg især mærke til Casa de la Moneda, som tidligere var et berømt møntstøberier i Sydamerika. I dag er det præsidentpaladset.

Slut dagen af med et godt måltid mad. Smag måske de lokale "mariscos" (skaldyr) et sted i Barrio Bellavista-kvarteret, og find så tilbage til hotellet for at få en god nats søvn.

Vil du have mest muligt ud af din tid i byen, kan du hjemmefra tilkøbe en sightseeingtur. På den 3½ time lange tur kommer du forbi byens mange attraktioner og igennem de forskellige bydele.

Dag 14: Oplev den skønne atmosfære i Santiago

Santiago de Chile er en by fyldt med gode oplevelser, så det er bare at vælge, hvad du vil bruge dagen på.

I den store park, Parque Metropolitano, kan du tage med svævebanen 'Teleférico' op til toppen af Cerro San Cristóbal. Kabinerne er ganske små og ikke af nyeste dato, men til gengæld giver den 2 km lange tur, som foregår lige over trætopshøjde, en flot, flot udsigt over byen og de rige kvarterer lige nedenfor bakken. Fra toppen kan du dele udsigten over byen og de snedækkede Andesbjerge med en stor Madonna-figur. Det er bedst at tage af sted om morgenen, så er udsigten bedst. Vil du en alternativ vej ned igen, kan du købe billet til bjergbanen 'Funicular'.

Du bør spadsere lidt rundt i Pio Nono, hvor du finder nogle herlige cafeer med mad og drikke til meget små priser. Her er også butikker med nogle meget flotte smykker - lokalt forarbejdet sølv med indfattede halv-ædelstene til meget fine priser. Du kan også tage en tur til Cerro Santa Lucia, en lille klippe på 70 m midt inde i byen. Her leder trapper og stier dig gennem det lokale folkeliv op til toppen, hvorfra der er en god udsigt over byen. Tæt ved finder du også Santa Lucia-parken og et marked, hvor der er mange gode tilbud at hente i de 147 forskellige boder.

Fra Santiago kan du også tage på forskellige udflugter.

Går din rejse ikke i forvejen til Valparaiso, kan du vælge at tage hertil på en heldagsudflugt. Valparaiso kaldes også for Stillehavets juvel og er berømt for sin svævebane, der transporterer dig op i bjergene, hvorfra der er en spektakulær udsigt over havet. Derudover er der flere flotte pladser og monumenter, og du kan slentre rundt i byens små, fascinerende gader og stræder.

En udflugt til en vingård er næsten også et must, når du er i Chile. Er det ikke inkluderet i din rejse, kan du tilkøbe en tur til en af de største og smukkeste vingårde i landet, Concha y Toro Winery. Her vil du blive vist rundt og opleve, hvordan vinen produceres - og så vil du selvfølgelig komme til at smage på de gyldne dråber.

Dag 15: På udflugt til vingård og videre til Valparaiso

I dag skal du videre til skønne Valparaiso, men først stopper du på vejen på en vingård, hvor du skal lære lidt mere om vinproduktion og måske smage nogle af de dejlige dråber. 

Valparaiso er en større havneby, der også er kendt som Stillehavets juvel. Fra vandet er byen et sjovt, farvestrålende syn med de mange farverige huse op ad bjergsiden. Byens smukke, gamle havnekvarter er på UNESCOs verdensarvsliste, og her kan du slentre rundt i en labyrint af smalle, brostensbelagte gader mellem huse i alle regnbuens farver. Men gaderne er altså superstejle nogle steder, så det er om at have de gode sko på! Det er hårdt at gå opad, men når du først kommer op, har du en god udsigt ud over vandet og resten af byen. Nogle gader har pæne huse med blomsterkasser og små haver, andre er overmalet med grafitti og omgivet af virvar af elledninger, mens endnu andre er helt smalle og skæve, som en blanding mellem Amsterdam og Villa Villekulla - men de er alle charmerende og farverige. Her er hele ni universiteter, men ellers lever byen mest af turismen. 

Dag 16-17: Nyd livet i skønne Valparaiso

Nu er det om at iføre dig fornuftigt tøj og gøre dig klar til at indtage byens mange bakker! Flere steder er bakkerne så stejle, at kabelbaner, der også kaldes ” funicularer”, kan hjælpe dig op og ned. De mange bakker betyder også, at du flere steder har en dejlig udsigt over havet, havnen og de mange store skibe. Gå en tur på Concepción Hill med de små fascinerende gader og stræder, og besøg nobelprisvinderen Pablo Nerudas hus, hvor du kan få et indblik i hans liv og se den fascinerende samling af genstande, han bragte tilbage fra sine rejser.

Dag 18: Afrejse fra Chile

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 19: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Argentina og Chile. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Argentina og Chile.

Alle hoteller

Rejser til Argentina - Scala Hotel

Scala Hotel Buenos Aires

Scala Hotel Buenos Aires er et virkelig flot, nyt hotel, der ligger midt i Buenos Aires – tæt på...

Upgrade
Hotel Patios de San Telmo

Hotel Patios de San Telmo

Hotel Patios de San Telmo ligger i Buenos Aires bydelen San Telmo, omkring 14 minutter fra Plaza...

Alle hoteller

Rejser til Argentina - El Chalten

Hostería Vertical Lodge

Hostería Vertical Lodge er et simpelt, hyggeligt lille sted, der ligger i rolige omgivelser lidt...

Alle hoteller

Facaden

Hosteria Puerto San Julian

Hosteria Puerto San Julian er et lille og simpelt familieejet hotel. Her er kun 14 værelser, og...

Alle hoteller

Rejser til Chile, Puerto Natales

Hotel Vendaval

Hotel Vendaval er et godt og pænt hotel, der ligger kun en kort slentretur fra vandet og...

Rejser til Chile, Puerto Natales

Hotel Vinnhaus

Hotel Vinnhaus er et rigtig hyggeligt lille hotel i centrum af Puerto Natales. Hotellet ligger i...

Upgradefra 192,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Chile - Puerto Natales

Costaustralis Hotel

Costaustralis Hotel ligger i Puerto Natales med god udsigt til by og hav. Værelserne er rene,...

Alle hoteller

Hotel Fundador

Hotel Fundador

Hotel Fundador er et lidt gammeldags hotel, men det har en rigtig god beliggenhed i gåafstand...

Rejser til Chile, Santiago de Chile

Hilton Garden Inn Santiago Airport

Hilton Garden Inn Santiago Airport er, som navnet antyder, et udmærket lufthavnshotel. Her bor...

Hotellets dejlige pool

Almacruz Hotel

Almacruz Hotel er et smukt hotel, og et af de hyggeligste hoteller i byen. Her er rigtig dejlig...

Upgradefra 92,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Chile, Santiago de Chile

Hotel Ismael 312

Hotel Ismael 312 er et lille, hyggeligt boutiquehotel, der ligger centralt i en af Santiago de...

Alle hoteller

Somerscales Boutique Hotel

Somerscales Boutique Hotel er et hyggeligt og dejligt historisk hotel – faktisk er det den...

Hotel Fauna

Hotel Fauna

Hotel Fauna kan vist bedst beskrives som et fremragende og lidt sjovt hotel – det er rustikt,...

Upgrade
Rejser til Chile - Valparaiso

Hotel Cerro Alegre Guest House

Hotel Cerro Alegre Guest House ligger i hjertet af det maleriske autentiske kvarter i Valparaiso...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til argentina, chile. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Argentina og Chile.

Buenos Aires

-58.3817
-34.6033

El Chalten

-72.930
-49.3317

El Calafate

-72.283
-50.3333

Puerto Natales

-72.5167
-51.7333

Santiago de Chile

-70.6667
-33.450

Valparaiso

-71.6167
-33.0500

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 jan 2020 - 31 mar 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 23.190,-
Børn u/12 år fra 18.552,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2020 - 15 dec 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 23.490,-
Børn u/12 år fra 18.792,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2020 - 31 dec 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 26.690,-
Børn u/12 år fra 21.352,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2021 - 31 mar 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 23.990,-
Børn u/12 år fra 19.192,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Buenos Aires-El Calafate og Puerto Natales-Santiago de Chile-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
16 overnatninger med morgenmad.
Udflugt til gangbroer ved Perito Moreno-gletsjeren.
Udflugt til vingård i forbindelse med transport til Valparaiso.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Buenos Aires-El Calafate og Puerto Natales-Santiago de Chile-Danmark.
Transport El Chalten-El Calafate-Puerto Natales og transport fra Valparaiso til lufthavnen i Santiago de Chile med offentlig bus. 
Transport mellem lufthavne, busstationer og hoteller med enten privat eller delt bus/minibus.