Du er her: Lande > Argentina > Rejser > Rejse AR07C

Barske bjerglandskaber og brusende vandfald

19 dages rejse: 3 nætter Buenos Aires, 2 nætter Salta, 1 nat Cafayate, 1 nat Cachi, 2 nætter Purmamarca, 1 nat Salta, 3 nætter Iguazu og 3 nætter Rio de Janeiro
Rejse: 
AR07C
Rejser til Argentina Cachi
Kør selv i de barske ørkenlandskaber i Andesbjergene ved bl.a. Salta, Cachi og Purmamarca, oplev masser af frodigt liv ved Iguazu og nyd storbystemningen i farverige Rio de Janeiro!

Efter at have snuset til gadetango og storbyliv i hyggelige Bunoes Aires, sætter du kursen videre mod Andesbjergenes barske natur. Tag en slentretur rundt i Saltas smukke gader med spanskpræget arkitektur og slå dig ned og få en kop kaffe på en lille café, mens du lytter til folkloremusikanterne spille. Du henter din lejebil og starter eventyret på fire hjul. Første stop er Cafayate, der er kendt for sine røde landskaber og sjove klippeformationer. Stemningen er skøn og tilbagelænet, så efter dagens køretur kan du slå dig ned i byen med et glas lokal hvidvin. Turen går videre til Cachi - en hvid kolonitidsby, der ligger nærmest ude i ingenting. Se meterhøje kaktusser i Los Cardones Nationalpark og nyd synet af sneklædte bjergtinder i det fjerne. Videre til Purmamarca, hvor du har tid til at shoppe farvestrålende, vævede souvenirs, slentre rundt i de hyggelige gader og måske sige hej til en lama. Byen er mest kendt for bjerget med de syv farver, men du kan også køre på udflugt til saltørkenen, der er et fascinerende syn! På vej tilbage til Salta kan du besøge historiske landsbyer og se ruiner, der har mange tusinde år på bagen, inden det er tid til at aflevere lejebilen og sætte kursen mod et lidt andet slags landskab. Midt i den frodige regnskov ligger de imponerende Iguazu-vandfald, og her skal du på udflugt og opleve de utrolige vandmasser fra flere vinkler. Kig også efter sommerfugle, nysgerrige næsebjørne og farvestrålende tukaner. Rejsen rundes af med et par dage i levende Rio de Janeiro, hvor du kan slænge dig på byens berømte strande, tage på udflugt til Sukkertoppen eller Kristusfiguren, skylle alle de mange indtryk ned med en friskpresset juice og rokke med til lokkende sambarytmer. 

Dag-til-dag:

 1. Afrejse fra Danmark
 2. Ankomst Buenos Aires
 3. Buenos Aires
 4. Buenos Aires
 5. Buenos Aires - Salta
 6. Salta
 7. Salta - Cafayate
 8. Cafayate - Cachi
 9. Cachi - Purmamarca
 10. Purmamarca
 11. Purmamarca - Salta
 12. Salta - Iguazu
 13. Iguazu
 14. Iguazu
 15. Iguazu - Rio de Janeiro
 16. Rio de Janeiro
 17. Rio de Janeiro
 18. Rio de Janeiro
 19. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Argentina og Brasilien. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så starter din rejse mod tangoens smukke land. Argentina spænder lige fra iskolde gletsjere, imponerende bjerglandskaber, levende storbyer, frodig regnskov og brusende vandfald. Slap af, nyd turen, og brug måske flyveturen til at samle appetit, så du kan smage en af de gode, argentinske bøffer...

Dag 2: Velkommen til Buenos Aires!

I dag ankommer du til livlige Buenos Aires - Argentinas hovedstad og en sofistikeret by. Det meste af året er her dejligt varmt, og her er i hvert fald altid gang i den!

Buenos Aires bliver kaldt "Sydamerikas Paris", for den minder mere om en europæisk by end en sydamerikansk. Grunden til dette er blandt andet, at langt størstedelen af byens indbyggere er europæiske tilflyttere, der har været med til at give deres præg på byens udvikling. Buenos Aires er ikke en by, du skal tage til for primært at se store monumenter og seværdigheder - dog bliver du nødt til at besøge Recoleta bydelen, hvor der er mange smukke bygninger og den meget interessant Retiro kirkegård, der betragtes som en af byens største seværdigheder. Det bedste ved byen er dog den helt specielle stemning... Tangoen blev født her, og du kan opleve den overalt!

Dag 3-4: Gå på opdagelse i hovedstaden

Se dig omkring i byen. Det er nemt nok at komme rundt. Velfungerende, men ældre, taxaer er der masser af. De fleste chauffører taler kun spansk, så er dit spanske lidt rustent, kan du medbringe et lille stykke papir, og i stedet skrive, hvor du skal hen.

Ved frokosttid kan du gå ind på et lille spisested, og for eksempel bestille "carne con salata" og ½ flaske vin super billigt... Bagefter kan du, som så mange andre gør her, lægge dig lidt i midten af parken på Plaza de Mayo - en af de mange flotte pladser i byen. Du bør besøge også besøge Casa Rosada, nu du er her. Det er det smukke, lyserøde palæ, hvor Argentinas præsident arbejder. Det er ikke hver dag, man ser et lyserødt palæ! Du SKAL også opleve en festaften på El Querandi lige i nærheden. Her kan du opleve ægte tangoglæde, superdygtige dansere og et fantastisk dinner-show. Du kan bestille billetter hos vores agent Nico eller hos din rejsekonsulent.

Har du lyst til at besøge vores dygtige agent Nicos kontor, kan du bare gøre det - eller måske har du mere lyst til at starte dit eventyr her i byen med en god kop kaffe eller chokolade? Så start med at gå hen til en af verdens mest kendte og flotteste caféer, selveste Café Tortoni. Bestil "chokolato denso og churros", deres verdenskendte specialitet de sidste 100 år - en lækkerbisken ud over det sædvanlige. Her på caféen kommer de "rigtige" argentinere for at diskutere - glem ikke at Buenos Aires er en sofistikeret by, Sydamerikas fornemmeste by. Café Tortoni har hver aften to forestillinger i baglokalerne til meget rimelige penge. Oftest er det tango-forestillinger, og her er rart at være. Det er som regel en god ide at bestille billetter i baren i caféen allerede om eftermiddagen.

En dag kan du besøge Teatro Colon, et af verdens allerstørste og flotteste teatre. Colon er igen åbent efter 4 års renovering. Snyd ikke dig selv for et besøg her. Du kan også tage ud at opleve den fantastiske argentinske tango. Dette kan gøres overalt i Buenos Aires. Du kan tage på danseskoler, du kan se tangoshows med og uden middag eller du kan besøge pladsen San Telmo på en søndag, hvor tilfældige argentinere pludselig danser.

Du bør også besøge Recoletta-kvarteret, der er mest kendt for sin flotte Retiro kirkegård - måske den flotteste seværdighed i hele byen. Den ligner på ingen måde en dansk kirkegård! Prøv at gå en tur mellem de mange gravsten, statuer, mausoleer og mindesmærker og se, hvor forskellige de er. Og der er godt nok mange! Det føles næsten som en helt lille by. Du kan blandt andet se Evitas grav - Evita bliver stadig af mange betragtet som en helgen, så den grav skal du næsten over og se!

Måske skal du også bruge en dag på shopping på gågaden Florida i centrum? Hvis du vil shoppe, er dette stedet! Køb de flotteste tasker i læder, de bedste polo-shirts (uden falske krokodiller), sko i læder som de blødeste handsker og de skønneste kashmirbluser og halstørklæder - alt sammen til gode priser.

Du kan også tage en tur ud til Tigre-deltaet. Tag en taxa til togstationen Retiro: en flot og pinligt ren togstation. Tag et øjeblik til at kigge dig omkring, bare bageren er en oplevelse i sig selv, og køb så en togbillet. Turen derud tager en lille time og undervejs kommer du igennem forstæderne og forbi tusindvis af små og store dejlige, private villaer. Toget stopper mange steder og folk stiger af og på i en lind strøm - en dejlig togtur. Husk at have billetten klar til udgangen, ellers vanker der en bøde.

Den lille by Tigre ligger ved starten af det store og meget spændende delta-område, og det er her mange Argentinere holder til i deres friweekender. Du bliver mødt af synet af kanaler, øer og en masse villaer, bungalows og slotte, som de velhavende argentinere de sidste 50 år har bygget her. Gå rundt og kig og hvil så fødderne på en hyggelig kanalrundfart.

Når du tager tilbage til Buenos Aires igen, så skulle du forkæle dig selv med en is hos en "italiener". Argentina er et lille Italien, for mange her har familie i Italien eller er efterkommere af dem, der flygtede herned efter 2. verdenskrig.

Du bør også besøge den nye bydel - Puerto Madero. Det er den gamle havnefront, der er blevet moderniseret, og her er mange lækre restauranter og cafeer. Prøv fx restaurant, Estilo Campo, som har virkelig gode kødretter, dejlige steaks og skøn, argentinsk vin! Men husk at bestille bord - for her kommer mange og spiser.

Dag 5: Velkommen til Salta!

I dag går turen videre til Salta.

Salta, der populært bliver kaldt ”Salta den smukke”, ligger fantastisk smukt i mere end 1.100 meter over havets overflade ned til floden Cerro San Bernardo. Her er spanskpræget arkitektur, og du kan nyde stemingen i den hyggelige by ved at gå rundt i det gamle centrum og besøge forskellige museer eller kirker fra kolonitiden, eller du kan nyde udsigten over byen fra kabelbanen. De omkringliggende landskaber er virkelig smukke og af meget forskellig karakter: frodige skove, overdådige floder, imponerende bjerge og store ørkener fulde af klippeformationer og kaktusser.

Dag 6: En dag i hyggelige Salta

Nu skal du ud og opleve byen.

Byen er stor og til tider lidt trafikeret, men hvis du søger ud i kringelkrogene, er der masser af hyggelige torve med folkloremusikanter og romantiske caféer. Plaza 9 de Julio er byens hoved "plaza", og her finder du både caféer i massevis, den fine katedral og El Cabildo-bygningen, der nu fungerer som et historisk museum. Byen har også masser af andre hyggelige museer og charmerende bygninger, så gå en tur i de ældre kvarterer og se dig omkring. Tag måske også kabelbanen op i bakkerne og nyd udsigten udover byen.

Om eftermiddagen henter du din lejebil, så du er klar til at tage af sted tidligt næste dag. 

Dag 7: I bil til Cafayate

I dag skal du videre til byen Cafayate!

Kør fra Salta tidligt om morgenen. Undervejs kan du stoppe ved byen Coronel Moldes, der er kendt for området Dique Cabra Corral, en dæmning som har lavet en smuk sø. Du har en god udsigt ud over dæmningen fra broen, og bagefter kan du spise frokost på Hotel del Dique, der har en restaurant med udsigt ud over søen og naturen. 

Når du nærmer dig Cafayate, kan du se, at landskabet begynder at ændre sig, og området er særligt kendt for den spændende og imponerende natur med røde klipper og ørkenagtigt landskab. Det er oplagt med en tur til klippebjergene Quebrada de las Conchas, hvor røde bjerge strækker sig kilometer efter kilometer, og vind og vand har gennem tiden dannet sjove formationer i stenlandskabet. De mest kendte er kløfterne Devil’s Throat og Amfitheater, klippen The Frog, der til forveksling ligner en frø, The Window – et hul i en klippevæg – og The Castle, som nok er det mest imponerende af dem alle sammen. Det er en hel klippevæg med røde tårne og afsatser, der godt kunne minde om en borg, og du føler dig pludselig lidt lille, når du kigger op på den enorme klippe. Indimellem ser du vinmarker, og det gode vejr i området gør, at det er perfekt til vinproduktion. Cafayate er berømt for sin Torrontes hvidvin, og du kan tage et smut forbi en vingård og se, hvordan de laver vinen og lære lidt om områdets betydning for den. Måske skal du også smage et enkelt glas?

Selve Cafayate by er ikke ret stor og meget rolig. Her er flere interessante bygninger, masser af caféer, kunsthåndværksboder og en hyggelig central plads med en lille kirke. Stemningen i byen er tilbagelænet, så læn du dig også bare tilbage og nyd omgivelserne og et glas vin mere. 

Dag 8: Videre til Cachi!

I dag kører du videre til Cachi.

Der er to veje til Cachi - de tager lige lang tid, selvom den ene er på 271 km og den anden på 165 km. Hvis du har mod på det, så vælg den vej, som går igennem Cuesta del Obispo (Bishops Canyon). Det er en fantastisk kløft eller slugt, hvor vejen bugter sig igennem bølgende, grønt bjerglandskab. 

Cachi er en smuk, hvid kolonitidsby nærmest midt i ingenting, og den er omgivet af smukke sneklædte bjerge. De brostensbelagte gader, hvidkalkede huse og hyggelige pladser giver byen en særlig charme, og midt på den centrale plads ligger en lille, ældgammel kirke, der første gang så dagens lys i det 16. århundrede. Rundt omkring i byen ligger væverier, der laver smukke souvenirs i farvestrålende stof, og det gode vejr gør også byen ideel til at tørre chilier, så det er ikke unormalt, at byen er helt rød af chilier. Ud til pladsen ligger et arkæologisk museum, som du kan besøge, hvis du vil se levn fra fortiden.

Naturen omkring byen er noget helt for sig selv! I Nationalparken Los Cardones, kan du se kaktusser så høje som fire meter, og i Calchaqui dalene finder du lysegrønne enge og græsklædte bjerge med den ene smukke udsigt efter den anden at fortabe dig i. 

Dag 9: Sæt kursen mod Purmamarca

I dag skal du videre til Purmamarca!

Efter en smuk køretur kommer du til den lille, smukke landsby med huse af soltørret ler, mørkegrønne cypresser, masser af lamaer og et hyggeligt hovedstrøg. På byens største plads er der hver dag marked med farvestrålende vævede souvenirs, kurve, krukker, smykker, tasker og andre sjove ting, som du kan købe dig fattig i. Gå en tur i de hyggelige gader og se dig lidt omkring. Måske skal du have lidt souvenirs med hjem? 

Dag 10: På oplevelse i og omkring Purmamarca

Purmamacas største seværdighed er bjerget med de syv farver – et smukt syn, som du sent vil glemme! Bjerget har vitterligt syv farver, ja indimellem faktisk endnu flere, og det skifter i dagens forskellige lys, hvor farverne spiller i solen. Du kan tydeligt se de forskellige eroderede lag af sten, der har forandret sig gennem tiden, og det er lige før, det ligner en kage fra et konditori. 

Har du lyst til en udflugt ud af byen, kan du på ca. en times kørsel nå Salinas Grandes som er et aldeles fascinerende syn! Kridhvid ørken af salt og vand så langt øjet rækker. Hvis der er vand, spejler landskabet og himlen sig i den spejlblanke overflade, og det er næsten ikke til at se, hvornår vandet slutter, og himlen begynder. Du må ud af bilen og opleve det smukke landskab! 

Dag 11: Besøg Tilcara, Humahuaca og Jujuy på vej tilbage til Salta

I dag skal du tilbage til Salta, men du kan vælge at få lidt oplevelser først.

En halv times kørsel nord for Purmamarca, finder du byen Tilcara med den præinkanske landsby Pucara de Tilcara. Omgivet af kaktusser ligger små stenhuse i en lille bosættelse i etager af sten, og de er mere end 10.000 år gamle. 

Hvis du fortsætter tre kvarter længere nordpå, kommer du den til smukke by Humahuaca. Den har fine gader, masser af træer og ligger omgivet af bjerglandskab. På vej tilbage til Salta, kommer du også igennem den større by Jujuy, hvor du kan stoppe og se katedralen. 

Tilbage i Salta har du nu en dag til at slappe af se de ting, du ikke fik set i første omgang. 

Dag 12: Velkommen til brusende Iguazu!

I dag når du til Iguazu - nogle af de mest fantastiske vandfald i verden, der ligger på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Her er i alt 257 vandfald, og det er utroligt store mængder vand, der vælter ned over klippekanterne. Lyden kan høres mange kilometer væk, og trykket er så stort, at de fleste besøgende har regnfrakker på for at ikke at blive drivvåde af de enorme sprøjt, som vandfaldene giver.

Husk endelig, at hvis du skal bo over grænsen til Brasilien, så er det meget vigtigt, at du udfylder den lille immigrationsformular og få en kopi med dig, og du skal huske at få et indrejsestempel i passet! Det kan ske, at der ikke er nogen grænsebetjente ude ved vejen, men så må du stoppe og gå ind i huset og få ordnet papirerne. Har du ikke disse papirer, kan det give problemer, når du skal ud af Brasilien!

Måske trænger du til at hvile ud resten af dagen? Læs bøger om Iguazu-vandfaldene, og bare glæd dig til, at du skal opleve de vandfald. Engang udtalte den tidligere præsidentfrue Bush, at "Iguazu fik Niagara Falls til at ligne vand fra håndvasken", så der er noget at glæde sig til!

Dag 13-14: Oplevelser ved fantastiske Iguazu

Der er mange muligheder for at komme på udflugter og vandreture ved og omkring vandfaldene – både med og uden guide. Du kan også komme på sejltur ind under vandmasserne. I en motorbåd farer du i vanvittig fart ind og ud under store vandfald. En ”vandfalds-dåb” er en uforglemmelig oplevelse, som du sikkert vil huske resten af livet.

Du har to udflugter inkluderet i dit ophold - du skal på en halvdagstur til den brasilianske side af vandfaldene, og på en heldagstur på den argentinske side. Det er absolut det bedste sted at se dem fra. Foran dig kaster millioner af tons af vand sig ned i slugten. Det synes ikke muligt, men det er virkelig lige foran dig" Pragtfuldt syn, måske naturens flotteste mesterværk nogensinde? Nogle gange er virkeligheden bedre en fantasien, og det er bare så helt eventyrligt fantastisk, at man ikke kan forstå, at man ikke er taget herned for at opleve det noget før. Bliv her, sæt dig ned på risten, kig på vandfaldene (det er jo i virkeligheden 18 vandfald, der mødes her). Gå lidt frem og tilbage, se det i lang tid, det er et af rejsens højdepunkter. Du kommer også ind under "djævelens gab" - det bliver dit livs eventyr, for du er simpelthen omgivet af kaskader af vand! Derefter skal du se vandfaldene nedefra, og til sidst skal du op på et højtliggende plateau, hvor du får en fantastisk udsigt ud over de mindre vandfald og det øverste af deltaet.

Du bestemmer naturligvis selv, hvordan du vil bruge de næste dage, men én ting er sikker! Du får vandfald for alle pengene! Hvis du har fået mættet øjnene nok, så tag ind til Iguazu, altså den lille argentinske by, der ligger 22 km herfra. Her er billigt internet, gode, små restauranter, og meget mere. Kl. 16.00 bør du gå ind til den lille bager, der hedder Central, og købe en hel pose af de nu nybagte og varme "palmeritas". De koster næsten ingenting og smager himmelsk!

En af dagene kan du eventuelt tage til "Circuito Inferior" - en gåtur på en times tid, hvor du kommer forbi ca. 20 vandfald (ja, du så rigtigt). Derefter følger "Circuito superior" - endnu en vandretur på en times tid - og så er der ikke et øje tørt. Det, du har set i de sidste 3 timer, er verdens mest unikke 75 vandfald, kaskader og floder, der bare vælter ned i dybet. Ufatteligt.

Dag 15: Velkommen til levende Rio de Janeiro!

Så er det i dag, du kommer til Rio de Janeiro - den fantastiske by, der både er udskældt og elsket af mange. Du kommer ikke uden om denne by, når du rejser til Brasilien. Rio har ca. 15 millioner indbyggere, hvoraf de 5 millioner bor godt, de 5 millioner tåleligt og de sidste 5 millioner i fattige skure på højene omkring byen.

Men alle elsker denne by, og ingen, der har boet i Rio, har lyst til nogensinde at flytte herfra. Byen har en hel speciel charme og et liv, som ingen anden by i verden. Hele byen lever og ånder for de kilometerlange, brede og fantastiske strande, og såvel fattige som rige bader og lever på stranden hver dag det meste af året. Deres strande og deres Kristus, der passer på dem højt oppe fra bjergtoppen, er for rioanerne en del af livet.

Fantastisk er det at opleve, hvordan der hele dagen er en lind strøm af mennesker, der går til og fra stranden. Alle caféerne har stole ude på fortovet, hvor alle sidder og diskuterer alt. Tykke og tynde, sorte, brune og hvide - få byer har en så blandet befolkning, der har det godt med hinanden.

Ikke kun lokalbefolkningen er glade for byen - her er også alle muligheder for turister. Du kan gå i dagevis og shoppe, spise dig igennem eventyrlige restauranter til ingen penge, lytte til musik af enhver slags om aftenen (men dog mest samba), sidde på skønne, små musikcaféer og danse natten lang på store, fantastiske diskoteker.

Dag 16-17: Rundt i berømte Rio de Janeiro

Nu skal du opleve Rio de Janeiro!

Start selvfølgelig med at besøge Kristusfiguren med den fantastiske udsigt ud over hele byen! Du kan heller ikke besøge Rio uden at kigge forbi det smukke bjerg, Sukkertoppen, som ligger for enden af Rio di Janeiro i Guanabara bugten og giver en fantastisk udsigt ud over Rio, strandene og bjergene.

Gå langs stranden - måske ad den berømte mosaikpromenade, der løber hele vejen langs Copacabana? Hele vejen langs stranden ligger små drinks-kiosker, hvor du kan få serveret en glas friskpresset juice eller måske en Caipirinha! Op ad de små gader fra stranden ligger masser af restauranter, juicebarer og forskellige og meget billige butikker - har du plads i kufferten, kan du jo fx købe et par nye sko med hjem?

Hvis du ikke kan få nok af mosaik, så gå også en tur op ad Escadaria Selarón - en fin, farvestrålende mosaiktrappe lavet af en chilensk født kunstner ved navn Jorge Selarón.

Vil du gerne opleve byen på egen hånd, er metroen en nem måde at komme rundt på. Besøg fx det store fodboldstadion Maracana eller tag til Lapa distriktet - det hyggelige bohemekvarter med et væld af restauranter, barer og caféer. Favela distriktet er Rios slumkvarter, hvor husene ligger i en stor pærevælding op ad bjergsiderne, men en gåtur rundt her er stadig hyggelig og fuld oplevelser.

Når du går ture i byen, virker den travl og rig med masser af forretninger, og uendeligt mange flotte barer, konditorier og caféer. Det siges, at Rios konditorier er de bedste i verden. Bedst af alt er alle de fantastiske juicebarer, hvor du kan få friskpresset juice i mange afskygninger. Trænger du til noget friskt, så bed om en Coco Espumante - frisk kokos blendet med is. Mums!

Som så mange andre steder, skal du i Rio være påpasselig med dit kreditkort. Lad ikke nogen gå ud i et baglokale med det for at ordne betalinger, uden at du følger med og holder et øje på det. Hvis du bliver kørt rundt i byen kan det også ske, at politiet stopper bilen for at opkræve penge for noget "ulovligt". Tag det som en oplevelse, og lad chaufføren klare det på hans måde.

Spis en aften på en af de mange små Churrascaria-restauranter lige ved Copacabana. Det er vidunderlig mad, og du kan vælge mellem to forskellige måder at gøre det på: Betal en kilopris for det, du spiser, eller betal en fast pris og spis alt det, du kan. Tag ikke for meget af de tunge kartoffel- og grøntsagsretter, så kan du ikke spise nok af det helt fantastiske kød man kan få skåret af de store grillspyd. Nogle steder er der 20 forskellige slags kød at vælge imellem! En af de bedste af alle Churrascariaerne er nabo til Tropical Tours.

Dag 18: Afrejse fra Brasilien

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 19: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Argentina og Brasilien. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Argentina og Brasilien.

Alle hoteller

Rejser til Argentina - Scala Hotel

Scala Hotel Buenos Aires

Scala Hotel Buenos Aires er et virkelig flot, nyt hotel, der ligger midt i Buenos Aires – tæt på...

Hotel Patios de San Telmo

Hotel Patios de San Telmo

Hotel Patios de San Telmo ligger i Buenos Aires bydelen San Telmo, omkring 14 minutter fra Plaza...

Alle hoteller

Facaden

Hotel Salta

Hotel Salta er et af de smukkeste hoteller i byen. Det er et rigtig hyggeligt sted, der ligger i...

Alle hoteller

Hotel Asturias Cafayate

Hotel Asturias Cafayate er et rigtig godt hotel, der ligger på en rolig sidegade omkring 50...

Upgradefra 517,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Argentina, Cafayate

Patios de Cafayate Vinhotel

Patios de Cafayate er en skøn vingård beliggende i en historisk bygning i en smuk dal omringet...

Alle hoteller

El Cortijo Hotel Boutique

El Cortijo Hotel Boutique

El Cortijo Hotel Boutique er bare et helt igennem skønt sted i Cachi! Det er en gammel,...

Alle hoteller

Hosteria El Viejo Algarrobo

Hosteria El Viejo Algarrobo

Hosteria El Viejo Algarrobo er et godt men lidt slidt B&B, der egner sig bedst til en enkelt...

Alle hoteller

Rejser til Argentina, Iguazu

Hotel Saint George

Hotel Saint George er et godt og populært hotel, der ligger centralt i byen Puerto Iguazu, 17...

Upgradefra 209,- kr.pr. personpr. dag
La Aldea de la Selva Lodge

La Aldea de la Selva Lodge

La Aldea de la Selva Lodge er et skønt og fredeligt hotel i nærmest tropiske omgivelser lidt...

Upgrade
Rejser til Argentina Iguazu

Gran Melia Iguazú

Gran Melia Iguazú er et stort hotel med en helt fantastisk beliggenhed ved de imponerende Iguazu...

Alle hoteller

Rejser til Brasilien, Rio de Janeiro

Arena Ipanema Hotel

Arena Ipanema Hotel er et flot og nyere hotel, der ligger kun få hundrede meter fra tre af Rios...

Rejser til Brasilien, Rio de Janeiro

Arena Leme Hotel

Arena Leme Hotel er et stort hotel, og herfra skal du bare krydse gaden for at komme over til...

Upgrade
Rejser til Brasilien, Rio de Janeiro

Windsor Martinique Hotel

Windsor Martinique Hotel er et stort og flot hotel, der ligger kun et par minutters gang fra...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til argentina, brasilien. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Argentina og Brasilien.

Buenos Aires

-58.3817
-34.6033

Salta

-65.4167
-24.7833

Cafayate

-65.975771
-26.073061

Cachi

-66.162994
-25.120077

Purmamarca

-65.500401
-23.746006

Salta

-65.4167
-24.7833

Iguazu (Argentina)

-54.43323
-25.6832

Rio de Janeiro

-43.1729
-22.9068

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 06 Oct 2019 - 15 Dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 23.390,-
Børn u/12 år fra 18.712,-
Afrejse i følgende periode 16 Dec 2019 - 17 Dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 24.490,-
Børn u/12 år fra 19.592,-
Afrejse i følgende periode 17 Dec 2019 - 25 Dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 25.590,-
Børn u/12 år fra 20.472,-
Afrejse i følgende periode 29 Dec 2019 - 31 Dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 27.990,-
Børn u/12 år fra 22.472,-
Afrejse i følgende periode 01 Jan 2020 - 02 Jan 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 26.290,-
Børn u/12 år fra 21.032,-
Afrejse i følgende periode 02 Jan 2020 - 21 Feb 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 24.290,-
Børn u/12 år fra 19.432,-
Afrejse i følgende periode 22 Feb 2020 - 24 Feb 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 26.290,-
Børn u/12 år fra 21.032,-
Afrejse i følgende periode 25 Feb 2020 - 30 Mar 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 24.190,-
Børn u/12 år fra 19.352,-
Afrejse i følgende periode 01 Apr 2020 - 23 Jun 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 24.890,-
Børn u/12 år fra 19.912,-
Afrejse i følgende periode 24 Jun 2020 - 21 Aug 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 27.390,-
Børn u/12 år fra 21.912,-
Afrejse i følgende periode 22 Aug 2020 - 23 Aug 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 26.290,-
Børn u/12 år fra 21.032,-
Afrejse i følgende periode 24 Aug 2020 - 15 Dec 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 25.390,-
Børn u/12 år fra 20.312,-
Afrejse i følgende periode 16 Dec 2020 - 17 Dec 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 26.490,-
Børn u/12 år fra 21.192,-
Afrejse i følgende periode 17 Dec 2020 - 30 Dec 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 27.490,-
Børn u/12 år fra 21.992,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Buenos Aires-Salta-Iguazu-Rio de Janeiro-Danmark. 
Alle transporter på rejsen. 
6 dages billeje.
16 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse. 

Ikke inkluderet: 

Lufthavnsskat i Brasilien.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. pr. person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Buenos Aires-Salta-Iguazu-Rio de Janeiro-Danmark. 
Transport mellem lufthavne og hoteller med privat bil/minibus.
Transport Salta-Cafayate-Cachi-Purmamarca-Salta foregår i lejet bil.