Du er her: Lande > Argentina > Rejser > Rejse AR01CC

Den korte med storby og vandfald

10 dages rejse: 4 nætter Buenos Aires og 3 nætter Iguazu
Rejse: 
AR01CC
På denne rejse oplever du Buenos Aires og det imponerende Iguazu vandfald på spændende udflugter.

Din rejse starter i Argentinas hovedstad Buenos Aires, hvor du blandt andet skal ud på en byrundtur og se alle byens største seværdigheder. Recoleta bydelen med de mange fine bygninger, den farvestrålende Caminito gade, berømte Teatro Colon og naturligvis den flotte kongresbygning. Du har masser af tid til rigtigt at få den argentinske stemning ind under huden med masser af tango, live musik, bøffer og rødvin! Så går turen videre til Argentinas måske allermest kendte seværdighed: Iguazu! Vandfaldene er meget større end Niagara i USA, og de ligger virkelig flot omgivet af regnskov med masser af spændende dyr. Vandmasserne er enorme, og du kan slet ikke høre, hvad du selv tænker, når du står og kigger på det buldrende vand! Du har to udflugter inkluderet. Først skal du på en halvdagstur til den brasilianske side af vandfaldene - så kan du også sige, at du har været i Brasilien - og dernæst står den på den argentinske side. Oplev vandfaldene oppefra, nedefra og i båd og forbered dig på at blive imponeret! 

Dag-til-dag

  1. Afrejse Danmark
  2. Ankomst Buenos Aires
  3. Buenos Aires
  4. Buenos Aires
  5. Buenos Aires
  6. Buenos Aires - Iguazu
  7. Iguazu
  8. Iguazu
  9. Iguazu
  10. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Argentina. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så starter din rejse mod tangoens smukke land. Argentina spænder lige fra iskolde gletsjere, imponerende bjerglandskaber, levende storbyer, frodig regnskov og brusende vandfald. Slap af, nyd turen, og brug måske flyveturen til at samle appetit, så du kan smage en af de gode, argentinske bøffer...

Dag 2: Velkommen til Buenos Aires!

I dag ankommer du til livlige Buenos Aires - Argentinas hovedstad og en sofistikeret by. Det meste af året er her dejligt varmt, og her er i hvert fald altid gang i den!

Buenos Aires bliver kaldt "Sydamerikas Paris", for den minder mere om en europæisk by end en sydamerikansk. Grunden til dette er blandt andet, at langt størstedelen af byens indbyggere er europæiske tilflyttere, der har været med til at give deres præg på byens udvikling. Buenos Aires er ikke en by, du skal tage til for primært at se store monumenter og seværdigheder - dog bliver du nødt til at besøge Recoleta bydelen, hvor der er mange smukke bygninger og den meget interessant Retiro kirkegård, der betragtes som en af byens største seværdigheder. Det bedste ved byen er dog den helt specielle stemning... Tangoen blev født her, og du kan opleve den overalt!

Dag 3-5: Byrundtur og oplevelser i Buenos Aires

Nu har du et par dage i storbyen, og du skal bl.a. på en tur rundt til de største seværdigheder. Turen giver et godt overblik over de mest interessante steder og en god fornemmelse af, hvilke steder du gerne vil besøge igen en anden dag, når du har mere tid. Nyd livet, se byens mennesker, oplev seværdighederne og føl den helt særlige stemning, som er her!

Alt det, du ikke oplever på byrundturen, kan du så tage ud og opleve de efterfølgende dage! 

Teatro Colon er en af verdens allerstørste og flotteste teatre. Colon er igen åbent efter 4 års renovering. Snyd ikke dig selv for et besøg her. Du kan også tage ud at opleve den fantastiske argentinske tango. Dette kan gøres overalt i Buenos Aires. Du kan tage på danseskoler, du kan se tangoshows med og uden middag eller du kan besøge pladsen San Telmo på en søndag, hvor tilfældige argentinere pludselig danser.

Du bør også besøge Recoletta-kvarteret, der er mest kendt for sin flotte Retiro kirkegård - måske den flotteste seværdighed i hele byen. Den ligner på ingen måde en dansk kirkegård! Prøv at gå en tur mellem de mange gravsten, statuer, mausoleer og mindesmærker og se, hvor forskellige de er. Og der er godt nok mange! Det føles næsten som en helt lille by. Du kan blandt andet se Evitas grav - Evita bliver stadig af mange betragtet som en helgen, så den grav skal du næsten over og se!

Måske skal du også bruge en dag på shopping på gågaden Florida i centrum? Hvis du vil shoppe, er dette stedet! Køb de flotteste tasker i læder, de bedste polo-shirts (uden falske krokodiller), sko i læder som de blødeste handsker og de skønneste kashmirbluser og halstørklæder - alt sammen til gode priser.

Du bør også besøge den nye bydel - Puerto Madero. Det er den gamle havnefront, der er blevet moderniseret, og her er mange lækre restauranter og cafeer. Prøv fx restaurant, Estilo Campo, som har virkelig gode kødretter, dejlige steaks og skøn, argentinsk vin! Men husk at bestille bord - for her kommer mange og spiser.

Dag 6: Velkommen til Iguazu!

I dag når du til Iguazu - nogle af de mest fantastiske vandfald i verden, der ligger på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Her er i alt 257 vandfald, og det er utroligt store mængder vand, der vælter ned over klippekanterne. Lyden kan høres mange kilometer væk, og trykket er så stort, at de fleste besøgende har regnfrakker på for at ikke at blive drivvåde af de enorme sprøjt, som vandfaldene giver.

Husk endelig, at hvis du skal bo over grænsen til Brasilien, så er det meget vigtigt, at du udfylder den lille immigrationsformular og få en kopi med dig, og du skal huske at få et indrejsestempel i passet! Det kan ske, at der ikke er nogen grænsebetjente ude ved vejen, men så må du stoppe og gå ind i huset og få ordnet papirerne. Har du ikke disse papirer, kan det give problemer, når du skal ud af Brasilien!

Måske trænger du til at hvile ud resten af dagen? Læs bøger om Iguazu-vandfaldene, og bare glæd dig til, at du skal opleve de vandfald. Engang udtalte den tidligere præsidentfrue Bush, at "Iguazu fik Niagara Falls til at ligne vand fra håndvasken", så der er noget at glæde sig til!

Dag 7-8: Udflugter ved fantastiske Iguazu

Der er mange muligheder for at komme på udflugter og vandreture ved og omkring vandfaldene – både med og uden guide. Du kan også komme på sejltur ind under vandmasserne. I en motorbåd farer du i vanvittig fart ind og ud under store vandfald. En ”vandfalds-dåb” er en uforglemmelig oplevelse, som du sikkert vil huske resten af livet.

Du har to udflugter inkluderet i dit ophold - du skal på en halvdagstur til den brasilianske side af vandfaldene, og på en heldagstur på den argentinske side. Det er absolut det bedste sted at se dem fra. Foran dig kaster millioner af tons af vand sig ned i slugten. Det synes ikke muligt, men det er virkelig lige foran dig" Pragtfuldt syn, måske naturens flotteste mesterværk nogensinde? Nogle gange er virkeligheden bedre en fantasien, og det er bare så helt eventyrligt fantastisk, at man ikke kan forstå, at man ikke er taget herned for at opleve det noget før. Bliv her, sæt dig ned på risten, kig på vandfaldene (det er jo i virkeligheden 18 vandfald, der mødes her). Gå lidt frem og tilbage, se det i lang tid, det er et af rejsens højdepunkter. Du kommer også ind under "djævelens gab" - det bliver dit livs eventyr, for du er simpelthen omgivet af kaskader af vand! Derefter skal du se vandfaldene nedefra, og til sidst skal du op på et højtliggende plateau, hvor du får en fantastisk udsigt ud over de mindre vandfald og det øverste af deltaet.

Du bestemmer naturligvis selv, hvordan du vil bruge de næste dage, men én ting er sikker! Du får vandfald for alle pengene! Hvis du har fået mættet øjnene nok, så tag ind til Iguazu, altså den lille argentinske by, der ligger 22 km herfra. Her er billigt internet, gode, små restauranter, og meget mere. Kl. 16.00 bør du gå ind til den lille bager, der hedder Central, og købe en hel pose af de nu nybagte og varme "palmeritas". De koster næsten ingenting og smager himmelsk!

En af dagene kan du eventuelt tage til "Circuito Inferior" - en gåtur på en times tid, hvor du kommer forbi ca. 20 vandfald (ja, du så rigtigt). Derefter følger "Circuito superior" - endnu en vandretur på en times tid - og så er der ikke et øje tørt. Det, du har set i de sidste 3 timer, er verdens mest unikke 75 vandfald, kaskader og floder, der bare vælter ned i dybet. Ufatteligt.

Dag 9: Afrejse fra Argentina

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 10: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Argentina. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Argentina.

Alle hoteller

Rejser til Argentina - Scala Hotel

Scala Hotel Buenos Aires

Scala Hotel Buenos Aires er et virkelig flot, nyt hotel, der ligger midt i Buenos Aires – tæt på...

Upgrade
Hotel Patios de San Telmo

Hotel Patios de San Telmo

Hotel Patios de San Telmo ligger i Buenos Aires bydelen San Telmo, omkring 14 minutter fra Plaza...

Alle hoteller

La Aldea de la Selva Lodge

La Aldea de la Selva Lodge

La Aldea de la Selva Lodge er et skønt og fredeligt hotel i nærmest tropiske omgivelser lidt...

Upgradefra 1073,- kr.pr. personpr. dag
Sheraton Iguazu

Sheraton Iguazú Resort & Spa

Sheraton Iguazu er et stort hotel med en helt fantastisk beliggenhed ved de fantastiske Iguazu...

Tupa Boutique Hotel

Tupa Boutique Hotel er et hyggeligt lille hotel, som ligger kun én kilometer fra centrum og en...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til argentina. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Argentina.

Buenos Aires

-58.3817
-34.6033

Iguazu (Argentina)

-54.43323
-25.6832

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 okt 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 12.490,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 15.390,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 12.790,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 20 apr 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 14.290,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Afrejse i følgende periode 21 apr 2019 - 23 jun 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 13.890,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 13.190,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 05 aug 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 15.190,-
Børn u/12 år fra 13.690,-
Afrejse i følgende periode 06 aug 2019 - 23 aug 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 24 aug 2019 - 30 sep 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 12.790,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2019 - 16 dec 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 12.990,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Buenos Aires og Iguazu-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
7 overnatninger med morgenmad.
3 udflugter: byrundtur i Buenos Aires, halvdagsudflugt til den brasilianske side af Iguazu og heldagsudflugt på den argentinske side af Iguazu.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Entré til parkerne i Iguazu.
'Eco tax' på hotellet i Iguazu (ca. 3 USD pr. person).
Evt. obligatorisk julemiddag (25/12) og/eller nytårsmiddag (31/12).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring hos Europæiske.
Evt. gebyr, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. pr. person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly
Danmark-Buenos Aires-Iguazu-Danmark.
Transport mellem lufthavne, busstationer og hoteller med privat bil/minibus.