Du er her: Lande > Argentina > Rejser > Rejse AR07

Kør selv i de nordlige Andesbjerge

14 dages rejse: 4 nætter Buenos Aires, 2 nætter Salta, 1 nat Cafayate, 1 nat Cachi, 1 nat San Antonio de los Cobres, 1 nat Purmamarca og 1 nat Salta
Rejse: 
AR07
Oplev bylivet i Buenos Aires og natur og klippelandskaber omkring Andesbjergenes byer Salta, Cafayate, Cachi, San Antonio de los Cobres og Purmamarca.

Din rejse starter i Argentinas hovedstad Buenos Aires, hvor der er tango og spændende bygninger for alle pengene. Du bør helt bestemt besøge San Telmo-pladsen, hvor de lokale ofte danser, og du rigtig kan fornemme stemningen. Besøg den farvestrålende Recoleta bydel, Retiro kirkegården, Det lyserøde palads og Teatro Colon. Nu går turen videre til den smukke by Salta, som har hyggelige kolonitidshuse og smukke pladser. Din rejse fortsætter i lejet bil op i bjergene. Første stop er Cafayate, der er kendt for sine røde klippebjerge i Quebrada de las Conchas med den ene smukke og spændende klippeformation efter den anden. Næste stop er den smukke by Cachi med de hvidkalkede huse og kirker og helt fantastisk natur, blandt andet i nationalparken Los Cardones, Calchaqui dalene og Bishops Canyon - du vil blive blæst helt bagover af smukke bjerglandskaber og kæmpekaktusser. Nu fortsætter du til San Antonio de los Cobres, der er mest kendt for sin jernbanestation, hvor det berømte tog ”Train to the Clouds” (toget til skyerne) holder. Du bør næsten se (eller prøve!) toget og jernbanen, fx ved La Polvorilla viadukten. Sidste stop, inden du skal tilbage til Salta, er Purmamarca. Det er en lille, hyggelig by med lerhuse, og udenfor byen ligger Bjerget med de 7 farver, som vitterligt har syv farver! Selvom du kører en del hver dag, så bliver du ikke træt af det, for bilturen er en oplevelse i sig selv! 

Denne rejse kan også kombineres med et ophold ved Iguazu! Læs mere her.

Dag-til-dag

 1. Afrejse fra Danmark
 2. Ankomst Buenos Aires
 3. Buenos Aires
 4. Buenos Aires
 5. Buenos Aires
 6. Buenos Aires - Salta
 7. Salta
 8. Salta - Cafayate
 9. Cafayate - Cachi
 10. Cachi - San Antonio de los Cobres
 11. San Antonio de los Cobres - Purmamarca
 12. Purmamarca - Salta
 13. Salta
 14. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Argentina. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så starter din rejse mod tangoens smukke land. Argentina spænder lige fra iskolde gletsjere, imponerende bjerglandskaber, levende storbyer, frodig regnskov og brusende vandfald. Slap af, nyd turen, og brug måske flyveturen til at samle appetit, så du kan smage en af de gode, argentinske bøffer...

Dag 2: Velkommen til Buenos Aires!

I dag ankommer du til livlige Buenos Aires - Argentinas hovedstad og en sofistikeret by. Det meste af året er her dejligt varmt, og her er i hvert fald altid gang i den!

Buenos Aires bliver kaldt "Sydamerikas Paris", for den minder mere om en europæisk by end en sydamerikansk. Grunden til dette er blandt andet, at langt størstedelen af byens indbyggere er europæiske tilflyttere, der har været med til at give deres præg på byens udvikling. Buenos Aires er ikke en by, du skal tage til for primært at se store monumenter og seværdigheder - dog bliver du nødt til at besøge Recoleta bydelen, hvor der er mange smukke bygninger og den meget interessant Retiro kirkegård, der betragtes som en af byens største seværdigheder. Det bedste ved byen er dog den helt specielle stemning... Tangoen blev født her, og du kan opleve den overalt!

Dag 3-5: Gå på opdagelse i hovedstaden

Se dig omkring i byen. Det er nemt nok at komme rundt. Velfungerende, men ældre, taxaer er der masser af. De fleste chauffører taler kun spansk, så er dit spanske lidt rustent, kan du medbringe et lille stykke papir, og i stedet skrive, hvor du skal hen.

Ved frokosttid kan du gå ind på et lille spisested, og for eksempel bestille "carne con salata" og ½ flaske vin super billigt... Bagefter kan du, som så mange andre gør her, lægge dig lidt i midten af parken på Plaza de Mayo - en af de mange flotte pladser i byen. Du bør besøge også besøge Casa Rosada, nu du er her. Det er det smukke, lyserøde palæ, hvor Argentinas præsident arbejder. Det er ikke hver dag, man ser et lyserødt palæ! Du SKAL også opleve en festaften på El Querandi lige i nærheden. Her kan du opleve ægte tangoglæde, superdygtige dansere og et fantastisk dinner-show. Du kan bestille billetter hos vores agent Nico eller hos din rejsekonsulent.

Har du lyst til at besøge vores dygtige agent Nicos kontor, kan du bare gøre det - eller måske har du mere lyst til at starte dit eventyr her i byen med en god kop kaffe eller chokolade? Så start med at gå hen til en af verdens mest kendte og flotteste caféer, selveste Café Tortoni. Bestil "chokolato denso og churros", deres verdenskendte specialitet de sidste 100 år - en lækkerbisken ud over det sædvanlige. Her på caféen kommer de "rigtige" argentinere for at diskutere - glem ikke at Buenos Aires er en sofistikeret by, Sydamerikas fornemmeste by. Café Tortoni har hver aften to forestillinger i baglokalerne til meget rimelige penge. Oftest er det tango-forestillinger, og her er rart at være. Det er som regel en god ide at bestille billetter i baren i caféen allerede om eftermiddagen.

En dag kan du besøge Teatro Colon, et af verdens allerstørste og flotteste teatre. Colon er igen åbent efter 4 års renovering. Snyd ikke dig selv for et besøg her. Du kan også tage ud at opleve den fantastiske argentinske tango. Dette kan gøres overalt i Buenos Aires. Du kan tage på danseskoler, du kan se tangoshows med og uden middag eller du kan besøge pladsen San Telmo på en søndag, hvor tilfældige argentinere pludselig danser.

Du bør også besøge Recoletta-kvarteret, der er mest kendt for sin flotte Retiro kirkegård - måske den flotteste seværdighed i hele byen. Den ligner på ingen måde en dansk kirkegård! Prøv at gå en tur mellem de mange gravsten, statuer, mausoleer og mindesmærker og se, hvor forskellige de er. Og der er godt nok mange! Det føles næsten som en helt lille by. Du kan blandt andet se Evitas grav - Evita bliver stadig af mange betragtet som en helgen, så den grav skal du næsten over og se!

Måske skal du også bruge en dag på shopping på gågaden Florida i centrum? Hvis du vil shoppe, er dette stedet! Køb de flotteste tasker i læder, de bedste polo-shirts (uden falske krokodiller), sko i læder som de blødeste handsker og de skønneste kashmirbluser og halstørklæder - alt sammen til gode priser.

Du kan også tage en tur ud til Tigre-deltaet. Tag en taxa til togstationen Retiro: en flot og pinligt ren togstation. Tag et øjeblik til at kigge dig omkring, bare bageren er en oplevelse i sig selv, og køb så en togbillet. Turen derud tager en lille time og undervejs kommer du igennem forstæderne og forbi tusindvis af små og store dejlige, private villaer. Toget stopper mange steder og folk stiger af og på i en lind strøm - en dejlig togtur. Husk at have billetten klar til udgangen, ellers vanker der en bøde.

Den lille by Tigre ligger ved starten af det store og meget spændende delta-område, og det er her mange Argentinere holder til i deres friweekender. Du bliver mødt af synet af kanaler, øer og en masse villaer, bungalows og slotte, som de velhavende argentinere de sidste 50 år har bygget her. Gå rundt og kig og hvil så fødderne på en hyggelig kanalrundfart.

Når du tager tilbage til Buenos Aires igen, så skulle du forkæle dig selv med en is hos en "italiener". Argentina er et lille Italien, for mange her har familie i Italien eller er efterkommere af dem, der flygtede herned efter 2. verdenskrig.

Du bør også besøge den nye bydel - Puerto Madero. Det er den gamle havnefront, der er blevet moderniseret, og her er mange lækre restauranter og cafeer. Prøv fx restaurant, Estilo Campo, som har virkelig gode kødretter, dejlige steaks og skøn, argentinsk vin! Men husk at bestille bord - for her kommer mange og spiser.

Dag 6: Velkommen til Salta

I dag går turen videre til Salta.

Salta, der populært bliver kaldt ”Salta den smukke”, ligger fantastisk smukt i mere end 1.100 meter over havets overflade ned til floden Cerro San Bernardo. Her er spanskpræget arkitektur, og du kan nyde stemingen i den hyggelige by ved at gå rundt i det gamle centrum og besøge forskellige museer eller kirker fra kolonitiden, eller du kan nyde udsigten over byen fra kabelbanen. De omkringliggende landskaber er virkelig smukke og af meget forskellig karakter: frodige skove, overdådige floder, imponerende bjerge og store ørkener fulde af klippeformationer og kaktusser.

Dag 7: En dag i hyggelige Salta

Nu skal du ud og opleve byen.

Byen er stor og til tider lidt trafikeret, men hvis du søger ud i kringelkrogene, er der masser af hyggelige torve med folkloremusikanter og romantiske caféer. Plaza 9 de Julio er byens hoved "plaza", og her finder du både caféer i massevis, den fine katedral og El Cabildo-bygningen, der nu fungerer som et historisk museum. Byen har også masser af andre hyggelige museer og charmerende bygninger, så gå en tur i de ældre kvarterer og se dig omkring. Tag måske også kabelbanen op i bakkerne og nyd udsigten udover byen.

Om eftermiddagen henter du din lejebil, så du er klar til at tage af sted tidligt næste dag. 

Dag 8: I bil til Cafayate

I dag skal du videre til byen Cafayate!

Kør fra Salta tidligt om morgenen. Undervejs kan du stoppe ved byen Coronel Moldes, der er kendt for området Dique Cabra Corral, en dæmning som har lavet en smuk sø. Du har en god udsigt ud over dæmningen fra broen, og bagefter kan du spise frokost på Hotel del Dique, der har en restaurant med udsigt ud over søen og naturen. 

Når du nærmer dig Cafayate, kan du se, at landskabet begynder at ændre sig, og området er særligt kendt for den spændende og imponerende natur med røde klipper og ørkenagtigt landskab. Det er oplagt med en tur til klippebjergene Quebrada de las Conchas, hvor røde bjerge strækker sig kilometer efter kilometer, og vind og vand har gennem tiden dannet sjove formationer i stenlandskabet. De mest kendte er kløfterne Devil’s Throat og Amfitheater, klippen The Frog, der til forveksling ligner en frø, The Window – et hul i en klippevæg – og The Castle, som nok er det mest imponerende af dem alle sammen. Det er en hel klippevæg med røde tårne og afsatser, der godt kunne minde om en borg, og du føler dig pludselig lidt lille, når du kigger op på den enorme klippe. Indimellem ser du vinmarker, og det gode vejr i området gør, at det er perfekt til vinproduktion. Cafayate er berømt for sin Torrontes hvidvin, og du kan tage et smut forbi en vingård og se, hvordan de laver vinen og lære lidt om områdets betydning for den. Måske skal du også smage et enkelt glas?

Selve Cafayate by er ikke ret stor og meget rolig. Her er flere interessante bygninger, masser af caféer, kunsthåndværksboder og en hyggelig central plads med en lille kirke. Stemningen i byen er tilbagelænet, så læn du dig også bare tilbage og nyd omgivelserne og et glas vin mere. 

Dag 9: Videre til Cachi

I dag kører du videre til Cachi.

Der er to veje til Cachi - de tager lige lang tid, selvom den ene er på 271 km og den anden på 165 km. Hvis du har mod på det, så vælg den vej, som går igennem Cuesta del Obispo (Bishops Canyon). Det er en fantastisk kløft eller slugt, hvor vejen bugter sig igennem bølgende, grønt bjerglandskab. 

Cachi er en smuk, hvid kolonitidsby nærmest midt i ingenting, og den er omgivet af smukke sneklædte bjerge. De brostensbelagte gader, hvidkalkede huse og hyggelige pladser giver byen en særlig charme, og midt på den centrale plads ligger en lille, ældgammel kirke, der første gang så dagens lys i det 16. århundrede. Rundt omkring i byen ligger væverier, der laver smukke souvenirs i farvestrålende stof, og det gode vejr gør også byen ideel til at tørre chilier, så det er ikke unormalt, at byen er helt rød af chilier. Ud til pladsen ligger et arkæologisk museum, som du kan besøge, hvis du vil se levn fra fortiden.

Naturen omkring byen er noget helt for sig selv! I Nationalparken Los Cardones, kan du se kaktusser så høje som fire meter, og i Calchaqui dalene finder du lysegrønne enge og græsklædte bjerge med den ene smukke udsigt efter den anden at fortabe dig i. 

Dag 10: Mod San Antonio de los Cobres

Af sted mod San Antonio de los Cobres!

Hvis du har lyst, kan du stoppe i den dejlige by La Poma, der ligger i et området med mange vulkaner, floder og græssende får og lamaer. Den gamle by bliver beskyttet af to kæmpemure lavet af soltørret ler. 

San Antonio de los Cobres er en støvet mineby med lerhuse, hyrder og minearbejdere, men den er mest kendt for sin jernbanestation, hvor det berømte tog ”Train to the Clouds” (toget til skyerne) holder. Derfor er det selvfølgelig også oplagt at tage en tur op i skyerne og se Andesbjergene fra broer og skinner, der snor sig gennem landskabet. Den mest kendte jernbanestrækning i området er Viaduct La Polvorilla med den kæmpemæssige bro, og du kan tage hen og se den, også selvom du ikke skalen tur til skyerne.

Rundt omkring i San Antonio de los Cobres ser du lamaer og vicuñaer, og det er dem, der er skyld i den gamle vævetradition i byen. Kvinderne væver hatte, vanter, sjaler, sweatre, tæpper og en masse andre ting, og ofte væver de faktisk med en kaktusnål – dem er der nemlig masser af i området. Du kan købe nogle af de fine vævede ting i boder og på markeder. Husk, at drikke coca-te flere gange om dagen, for du er godt oppe i højderne her i Andes bjergene, faktisk så højt oppe, at det ofte sner om natten. Coca-te hjælper mod højdesyge, og det har altså intet med kokain at gøre, selvom bladene bruges til det samme.

Dag 11: Oplevelser på vej til Purmamarca

I dag skal du videre! To timer fra San Antonio de los Cobres ligger Salinas Grande, som er et helt aldeles fascinerende syn – kridhvid ørken af salt og vand, så langt øjet rækker. Hvis der er vand, spejler landskabet og himlen sig i den spejlblanke overflade, og det er næsten ikke til at se, hvornår vandet slutter, og himlen begynder. Du må ud af bilen og opleve det smukke landskab! 

Du fortsætter igennem bjergene til Purmamarca. Det er en lille, smuk landsby med huse af soltørret ler, mørkegrønne cypresser, masser af lamaer og et hyggeligt hovedstrøg. På byens største plads er der hver dag marked med farvestrålende vævede souvenirs, kurve, krukker, smykker, tasker og andre sjove ting, som du kan købe dig fattig i. Gå en tur i de hyggelige gader og se dig lidt omkring. Måske skal du have lidt souvenirs med hjem? 

Byens største seværdigheder er bjerget med de syv farver – et smukt syn, som du sent vil glemme! Bjerget har vitterligt syv farver, ja indimellem faktisk endnu flere, og det skifter i dagens forskellige lys, hvor farverne spiller i solen. Du kan tydeligt se de forskellige eroderede lag af sten, der har forandret sig gennem tiden, og det er lige før det ligner en kage fra et konditori. 

Dag 12 - Besøg Tilcara, Humahuaca og Jujuy på vej tilbage til Salta

I dag skal du tilbage til Salta, men du kan vælge at få lidt oplevelser først.

En halv times kørsel nord for Purmamarca, finder du byen Tilcara med den præinkanske landsby Pucara de Tilcara. Omgivet af kaktusser ligger små stenhuse i en lille bosættelse i etager af sten, og de er mere end 10.000 år gamle. 

Hvis du fortsætter tre kvarter længere nordpå, kommer du den til smukke by Humahuaca. Den har fine gader, masser af træer og ligger omgivet af bjerglandskab. På vej tilbage til Salta, kommer du også igennem den større by Jujuy, hvor du kan stoppe og se katedralen. 

Tilbage i Salta har du nu en dag til at slappe af se de ting, du ikke fik set i første omgang. 

Dag 13: Afrejse fra Argentina

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 14: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Argentina. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Argentina.

Alle hoteller

Rejser til Argentina - Scala Hotel

Scala Hotel Buenos Aires

Scala Hotel Buenos Aires er et virkelig flot, nyt hotel, der ligger midt i Buenos Aires – tæt på...

Hotel Patios de San Telmo

Hotel Patios de San Telmo

Hotel Patios de San Telmo ligger i Buenos Aires bydelen San Telmo, omkring 14 minutter fra Plaza...

Alle hoteller

Facaden

Hotel Salta

Hotel Salta er et af de smukkeste hoteller i byen. Det er et rigtig hyggeligt sted, der ligger i...

Alle hoteller

Hotel Asturias Cafayate

Hotel Asturias Cafayate er et rigtig godt hotel, der ligger på en rolig sidegade omkring 50...

Alle hoteller

El Cortijo Hotel Boutique

El Cortijo Hotel Boutique

El Cortijo Hotel Boutique er bare et helt igennem skønt sted i Cachi! Det er en gammel,...

Alle hoteller

De las Nubes

De las Nubes

De las Nubes er et helt enkelt men charmerende hotel, og et af de eneste af slagsen i byen, så...

Alle hoteller

Hosteria El Viejo Algarrobo

Hosteria El Viejo Algarrobo

Hosteria El Viejo Algarrobo er et godt men lidt slidt B&B, der egner sig bedst til en enkelt...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til argentina. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Argentina.

Buenos Aires

-58.3817
-34.6033

Salta

-65.4167
-24.7833

Cafayate

-65.975771
-26.073061

Cachi

-66.162994
-25.120077

San Antonio de los Cobres

-66.319255
-24.218855

Purmamarca

-65.500401
-23.746006

Salta

-65.4167
-24.7833

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 24 jun 2018 - 21 aug 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.590,-
Børn u/12 år fra 19.190,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2018 - 30 sep 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.390,-
Børn u/12 år fra 19.390,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.790,-
Børn u/12 år fra 19.790,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Iberia
Voksne fra 26.890,-
Børn u/12 år fra 24.390,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 25.890,-
Børn u/12 år fra 23.190,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 30 mar 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.790,-
Børn u/12 år fra 19.790,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 29 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.890,-
Børn u/12 år fra 20.890,-
Afrejse i følgende periode 30 jun 2019 - 23 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.990,-
Børn u/12 år fra 20.690,-
Afrejse i følgende periode 24 aug 2019 - 15 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.390,-
Børn u/12 år fra 20.190,-
Inkluderet: 

Fly København-Buenos Aires-Salta t/r. 
Alle transporter på rejsen. 
5 dage billeje.
11 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse. 

Ikke inkluderet: 

Lufthavnsskat i Brasilien.
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. pr. person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly København-Buenos Aires-Salta-Buenos Aires-København.
Transport mellem lufthavne, busstationer og hoteller med privat bil/minibus.
Transport Salta-Cafayate-Cachi-San Antonio de los Cobres-Purmamarca-Salta foregår i lejet bil.