Du er her: Lande > Argentina > Rejser > Rejse AR42

Stemningsfulde byer, gauchos og vandfald i Argentina og Uruguay

15 dages rejse: 5 nætter Buenos Aires, 2 nætter San Antonio de Areco, 2 nætter Colonia og 3 nætter Iguazu
Rejse: 
AR42
Tango i Buenos Aires, argentinske cowboys på den tørre pampas i San Antonio de Areco, brostensbelagte gader i Colonia og de fantastiske vandfald ved Iguazu.

Du starter din rejse i Argentinas hyggelige hovedstad, Buenos Aires. Her kan du opleve tango i verdensklasse, slå dig ned på den berømte Café Tortoni med en portion churros, slappe af i parken på Plaza de Mayo, og i det hele taget bare slentre rundt og nyde den helt særlige stemning. Videre ud på den argentinske pampas - de store, flade græssletter, der dækker en femtedel af landet - hvor de argentinske cowboys, kaldet gauchos, før i tiden levede som nomader. I dag viser de gerne deres færdigheder med heste og køer frem, og du har rig mulighed for at købe de smukkeste lædervarer, og smage det saftigste, flammegrillede kød. Næste stop er Colonia i Uruguay, der er bygget i portugisisk stil med pastelfarvede huse og brostensbelagte gader - meget anderledes i forhold til den spanske stil, som hersker mange andre steder i Sydamerika. Besøg den gamle bydel, tag en dukkert i Uruguay-floden, eller se Bastion del Carme, der i dag er et teater, men tidligere var en fabrik. Sidste stop på rejsen er de fantastiske Iguazu-vandfald, der er et af naturens helt store mesterværker. Her kan du bruge lang tid på at kigge på de brusende vandmasser, og du kan endda også prøve at sejle under dem...

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Buenos Aires
 3. Buenos Aires
 4. Buenos Aires
 5. Buenos Aires
 6. Buenos Aires
 7. Buenos Aires - San Antonio de Areco
 8. San Antonio de Areco
 9. San Antonio de Areco - Colonia
 10. Colonia
 11. Colonia-Iguazu
 12. Iguazu
 13. Iguazu
 14. Iguazu
 15. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Argentina. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så starter din rejse mod tangoens smukke land. Argentina spænder lige fra iskolde gletsjere, imponerende bjerglandskaber, levende storbyer, frodig regnskov og brusende vandfald. Slap af, nyd turen, og brug måske flyveturen til at samle appetit, så du kan smage en af de gode, argentinske bøffer...

Dag 2: Velkommen til Buenos Aires!

I dag ankommer du til livlige Buenos Aires - Argentinas hovedstad og en sofistikeret by. Det meste af året er her dejligt varmt, og her er i hvert fald altid gang i den!

Buenos Aires bliver kaldt "Sydamerikas Paris", for den minder mere om en europæisk by end en sydamerikansk. Grunden til dette er blandt andet, at langt størstedelen af byens indbyggere er europæiske tilflyttere, der har været med til at give deres præg på byens udvikling. Buenos Aires er ikke en by, du skal tage til for primært at se store monumenter og seværdigheder - dog bliver du nødt til at besøge Recoleta bydelen, hvor der er mange smukke bygninger og den meget interessant Retiro kirkegård, der betragtes som en af byens største seværdigheder. Det bedste ved byen er dog den helt specielle stemning... Tangoen blev født her, og du kan opleve den overalt!

Dag 3-6: Nyd Buenos Aires pulserende liv

Se dig omkring i byen. Det er nemt nok at komme rundt. Velfungerende, men ældre, taxaer er der masser af. De fleste chauffører taler kun spansk, så er dit spanske lidt rustent, kan du medbringe et lille stykke papir, og i stedet skrive, hvor du skal hen.

Ved frokosttid kan du gå ind på et lille spisested, og for eksempel bestille "carne con salata" og ½ flaske vin super billigt... Bagefter kan du, som så mange andre gør her, lægge dig lidt i midten af parken på Plaza de Mayo - en af de mange flotte pladser i byen. Du bør besøge også besøge Casa Rosada, nu du er her. Det er det smukke, lyserøde palæ, hvor Argentinas præsident arbejder. Det er ikke hver dag, man ser et lyserødt palæ! Du SKAL også opleve en festaften på El Querandi lige i nærheden. Her kan du opleve ægte tangoglæde, superdygtige dansere og et fantastisk dinner-show. Du kan bestille billetter hos vores agent Nico eller hos din rejsekonsulent.

Har du lyst til at besøge vores dygtige agent Nicos kontor, kan du bare gøre det - eller måske har du mere lyst til at starte dit eventyr her i byen med en god kop kaffe eller chokolade? Så start med at gå hen til en af verdens mest kendte og flotteste caféer, selveste Café Tortoni. Bestil "chokolato denso og churros", deres verdenskendte specialitet de sidste 100 år - en lækkerbisken ud over det sædvanlige. Her på caféen kommer de "rigtige" argentinere for at diskutere - glem ikke at Buenos Aires er en sofistikeret by, Sydamerikas fornemmeste by. Café Tortoni har hver aften to forestillinger i baglokalerne til meget rimelige penge. Oftest er det tango-forestillinger, og her er rart at være. Det er som regel en god ide at bestille billetter i baren i caféen allerede om eftermiddagen.

En dag kan du besøge Teatro Colon, et af verdens allerstørste og flotteste teatre. Colon er igen åbent efter 4 års renovering. Snyd ikke dig selv for et besøg her. Du kan også tage ud at opleve den fantastiske argentinske tango. Dette kan gøres overalt i Buenos Aires. Du kan tage på danseskoler, du kan se tangoshows med og uden middag eller du kan besøge pladsen San Telmo på en søndag, hvor tilfældige argentinere pludselig danser.

Du bør også besøge Recoletta-kvarteret, der er mest kendt for sin flotte Retiro kirkegård - måske den flotteste seværdighed i hele byen. Den ligner på ingen måde en dansk kirkegård! Prøv at gå en tur mellem de mange gravsten, statuer, mausoleer og mindesmærker og se, hvor forskellige de er. Og der er godt nok mange! Det føles næsten som en helt lille by. Du kan blandt andet se Evitas grav - Evita bliver stadig af mange betragtet som en helgen, så den grav skal du næsten over og se!

Måske skal du også bruge en dag på shopping på gågaden Florida i centrum? Hvis du vil shoppe, er dette stedet! Køb de flotteste tasker i læder, de bedste polo-shirts (uden falske krokodiller), sko i læder som de blødeste handsker og de skønneste kashmirbluser og halstørklæder - alt sammen til gode priser.

Du kan også tage en tur ud til Tigre-deltaet. Tag en taxa til togstationen Retiro: en flot og pinligt ren togstation. Tag et øjeblik til at kigge dig omkring, bare bageren er en oplevelse i sig selv, og køb så en togbillet. Turen derud tager en lille time og undervejs kommer du igennem forstæderne og forbi tusindvis af små og store dejlige, private villaer. Toget stopper mange steder og folk stiger af og på i en lind strøm - en dejlig togtur. Husk at have billetten klar til udgangen, ellers vanker der en bøde.

Den lille by Tigre ligger ved starten af det store og meget spændende delta-område, og det er her mange Argentinere holder til i deres friweekender. Du bliver mødt af synet af kanaler, øer og en masse villaer, bungalows og slotte, som de velhavende argentinere de sidste 50 år har bygget her. Gå rundt og kig og hvil så fødderne på en hyggelig kanalrundfart.

Når du tager tilbage til Buenos Aires igen, så skulle du forkæle dig selv med en is hos en "italiener". Argentina er et lille Italien, for mange her har familie i Italien eller er efterkommere af dem, der flygtede herned efter 2. verdenskrig.

Du bør også besøge den nye bydel - Puerto Madero. Det er den gamle havnefront, der er blevet moderniseret, og her er mange lækre restauranter og cafeer. Prøv fx restaurant, Estilo Campo, som har virkelig gode kødretter, dejlige steaks og skøn, argentinsk vin! Men husk at bestille bord - for her kommer mange og spiser.

Dag 7: Velkommen til gaucho-livet San Antonio de Areco!

På den argentinske pampas, de store, flade græssletter, der dækker en femtedel af landet, levede de argentinske cowboys, kaldet gauchos, før i tiden som nomader i det berømte kvægrige. I dag viser de gerne deres færdigheder med heste og køer frem, og det er det, du skal til at opleve. Du skal bo i den traditionelle gauchoby, San Antonio de Areco.

Efter du har checket ind, kan du tage ud at se de omkringliggende områder - enten til fods, på cykel eller til hest. Når du er i Argentina, må du også nyde den gode mad. Til frokosttid anbefaler vi, at du går ind på restauranten Viejo Almacen de Ramos Generales i den gamle købmandsbutik. Her får du fantastisk 'Tabla de queso y fiambre' - en blanding af ost og hjemmelavet salami, og empanadas med kød. Slap af med et glas af husets gode vin, og rund det dejlige, lokale måltid af med den søde kvædekage, 'pastelito de membrillo'. Kaffen kan du bagefter tage på den 200 år gamle kaffebar, der ligger lige rundt om hjørnet.

Nu er du jo i Argentina, og det er blevet tid til siesta. De fleste holder siesta fra kl. 14-15, så hvorfor ikke gøre som de lokale? Efter siestaen kan du måske besøge det lokale gaucho-museum. Her kan du opleve en masse spændende historie om landet og området. Banker dit hjerte for shopping og lækre lædervarer, kan du besøge den imponerende butik, El Bagual. Her finder du smukke lædertasker, bælter, og andre flotte skindvarer - alt sammen i en god kvalitet og til en god pris. Er du på udkig efter sølv, skal du besøge Facundo Robledo - han kan tilbyde specielle ting i en ordentlig kvalitet.

Dag 8: Cowboyshows og gårdliv i San Antonio de Areco

Har du bestilt et ægte gaucho-party, så er det nu, det sker! Mr. Guillermo spænder hestene for vognen og kører dig fra dit hotel til estanciaen (gården). Her vil du opleve endnu mere traditionel mad, den berømte 'asado argentino', der nok er Argentinas mest kendte ret: Kød grillet over åben ild. Mums!

Resten af dagen byder på god musik, masser af dansere og ægte gaucho-cowboys, som vil vise, hvad de kan. Efter frokost bliver der tid til at komme rundt på gården, og se hvordan et landbrug drives i Argentina. Du kommer blandt andet til at møde José Rodriquez, som arbejder med skind. Han laver de flotteste sko og støvler, og hvis du har lyst, kan du købe håndlavede støvler i hans butik inde i byen. Husk bare, at det tager 2 dage at få dem fremstillet, så du skal bestille dem i ordentlig tid.

Ud på eftermiddagen vil Mr. Guillermo køre dig tilbage til dit hotel.

Til aften kan du prøve endnu en god restaurant, der ligger tæt på "Costanera". Her serveres dejlig mad, som er lavet på bål.

Dag 9: Velkommen til Colonia!

I dag skal du videre til Colonia i Uruguay. Byen blev grundlagt i 1680, og områdets historie reflekterer den uendelige diskussion, der var mellem Spanien og Portugal, om hvem rettighederne til dette område tilhørte. Byen oplevede en stormfuld periode, der varede næsten et helt århundrede, som en konsekvens af besættelser, traktater og alliancer, som begge lande indgik med andre europæiske stormagter, i et forsøg på at få politisk overherredømme i regionen.

UNESCO har udpeget byen til "World Natural Heritage". Colonia er bygget i ægte, portugisisk stil med huse af sten og brostensbelagte gader og stræder. Den gamle bydel minder meget om Lissabon. Brede veje med masser af farverige huse malet i pastelfarver - det er meget anderledes i forhold til den spanske stil.

Dag 10: Nyd dagen i hyggelige Colonia

Du vågner op i denne charmerende by, hvor tiden på mange måder har stået stille. Måske ønsker du mest at slappe af i dag? Hvis temperaturen er behagelig, kan du bade i Uruguay-floden. Eller du kan besøge den historiske del af byen og se Puerta de la Ciudadela, en "drawbridge" bygget i 1745, eller Bastion del Carme, der i dag er et teater, men tidligere var en fabrik. Og så er der også fyrtårnet El Faro, der er bygget i 1857 med sten fra Convento de San Francisco. Gå en tur ned ad gaden Calle de los Suspiros, som betyder "Sukkenes gade". Der er mange historier spundet til den gade. Den mest almindelige er, at folk dømt til døden blev ført ned ad denne gade for at blive druknet, når tidevandet steg forenden af gaden. En anden historie er, at sømænd der gik i land gik ned ad denne gade for at få lidt sjov med nogle piger. Den sidste historie er en romantisk en af slagsen om en ung pige, der ventede på sin store kærlighed men blev stukket ned af en mand og udåndede et sidste suk. Vælg selv, hvilken af historierne, du tror på, mens du går ned ad den hyggelige, brostensbelagte gade med de charmerende huse. Besøg måske også Museo Portugues og Museo municipal. I det hele taget - du har rigtig mange muligheder!

Dag 11: Velkommen til Iguazu!

I dag når du til Iguazu - nogle af de mest fantastiske vandfald i verden, der ligger på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Her er i alt 257 vandfald, og det er utroligt store mængder vand, der vælter ned over klippekanterne. Lyden kan høres mange kilometer væk, og trykket er så stort, at de fleste besøgende har regnfrakker på for at ikke at blive drivvåde af de enorme sprøjt, som vandfaldene giver.

Husk endelig, at hvis du skal bo over grænsen til Brasilien, så er det meget vigtigt, at du udfylder den lille immigrationsformular og få en kopi med dig, og du skal huske at få et indrejsestempel i passet! Det kan ske, at der ikke er nogen grænsebetjente ude ved vejen, men så må du stoppe og gå ind i huset og få ordnet papirerne. Har du ikke disse papirer, kan det give problemer, når du skal ud af Brasilien!

Måske trænger du til at hvile ud resten af dagen? Læs bøger om Iguazu-vandfaldene, og bare glæd dig til, at du skal opleve de vandfald. Engang udtalte den tidligere præsidentfrue Bush, at "Iguazu fik Niagara Falls til at ligne vand fra håndvasken", så der er noget at glæde sig til!

Dag 12-13: Oplevelser i fantastiske Iguazu

Der er mange muligheder for at komme på udflugter og vandreture ved og omkring vandfaldene – både med og uden guide. Du kan også komme på sejltur ind under vandmasserne. I en motorbåd farer du i vanvittig fart ind og ud under store vandfald. En ”vandfalds-dåb” er en uforglemmelig oplevelse, som du sikkert vil huske resten af livet.

Du har to udflugter inkluderet i dit ophold - du skal på en halvdagstur til den brasilianske side af vandfaldene, og på en heldagstur på den argentinske side. Det er absolut det bedste sted at se dem fra. Foran dig kaster millioner af tons af vand sig ned i slugten. Det synes ikke muligt, men det er virkelig lige foran dig" Pragtfuldt syn, måske naturens flotteste mesterværk nogensinde? Nogle gange er virkeligheden bedre en fantasien, og det er bare så helt eventyrligt fantastisk, at man ikke kan forstå, at man ikke er taget herned for at opleve det noget før. Bliv her, sæt dig ned på risten, kig på vandfaldene (det er jo i virkeligheden 18 vandfald, der mødes her). Gå lidt frem og tilbage, se det i lang tid, det er et af rejsens højdepunkter. Du kommer også ind under "djævelens gab" - det bliver dit livs eventyr, for du er simpelthen omgivet af kaskader af vand! Derefter skal du se vandfaldene nedefra, og til sidst skal du op på et højtliggende plateau, hvor du får en fantastisk udsigt ud over de mindre vandfald og det øverste af deltaet.

Du bestemmer naturligvis selv, hvordan du vil bruge de næste dage, men én ting er sikker! Du får vandfald for alle pengene! Hvis du har fået mættet øjnene nok, så tag ind til Iguazu, altså den lille argentinske by, der ligger 22 km herfra. Her er billigt internet, gode, små restauranter, og meget mere. Kl. 16.00 bør du gå ind til den lille bager, der hedder Central, og købe en hel pose af de nu nybagte og varme "palmeritas". De koster næsten ingenting og smager himmelsk!

En af dagene kan du eventuelt tage til "Circuito Inferior" - en gåtur på en times tid, hvor du kommer forbi ca. 20 vandfald (ja, du så rigtigt). Derefter følger "Circuito superior" - endnu en vandretur på en times tid - og så er der ikke et øje tørt. Det, du har set i de sidste 3 timer, er verdens mest unikke 75 vandfald, kaskader og floder, der bare vælter ned i dybet. Ufatteligt.

Dag 14: Afrejse fra Argentina

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 15: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Argentina. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Argentina.

Alle hoteller

Rejser til Argentina - Scala Hotel

Scala Hotel Buenos Aires

Scala Hotel Buenos Aires er et virkelig flot, nyt hotel, der ligger midt i Buenos Aires – tæt på...

Hotel Patios de San Telmo

Hotel Patios de San Telmo

Hotel Patios de San Telmo ligger i Buenos Aires bydelen San Telmo, omkring 14 minutter fra Plaza...

Alle hoteller

Facaden

Estancia La Cinacina

Estancia La Cinacina er et hyggeligt sted, der ligger uden for byen San Areco de Antonio i...

Alle hoteller

Facaden

Posada del Virrey

Hotellet er ligger skønt i den gamle bydel og er tæt på mange af de bedste restauranter.

Alle hoteller

La Aldea de la Selva Lodge

La Aldea de la Selva Lodge

La Aldea de la Selva Lodge er et skønt og fredeligt hotel i nærmest tropiske omgivelser lidt...

Upgradefra 975,- kr.pr. personpr. dag
Sheraton Iguazu

Sheraton Iguazú Resort & Spa

Sheraton Iguazu er et stort hotel med en helt fantastisk beliggenhed ved de fantastiske Iguazu...

Tupa Boutique Hotel

Tupa Boutique Hotel er et hyggeligt lille hotel, som ligger kun én kilometer fra centrum og en...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til argentina. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Argentina.

Buenos Aires

-58.3817
-34.6033

San Antonio de Areco

-59.4667
-34.25

Colonia

-57.834215
-34.461803

Iguazu (Argentina)

-54.43323
-25.6832

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 20 apr 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 19.790,-
Børn u/12 år fra 18.490,-
Afrejse i følgende periode 21 apr 2019 - 23 jun 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 19.390,-
Børn u/12 år fra 17.990,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 23 aug 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 20.290,-
Børn u/12 år fra 18.790,-
Afrejse i følgende periode 24 aug 2019 - 15 dec 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 18.340,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Buenos Aires-Iguazu- Danmark.
Alle transporter på rejsen.
12 overnatninger med morgenmad.
Halvdagsudflugt til den brasilianske side af Iguazu og heldagsudflugt på den argentinske side af Iguazu.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Entré på parker ved Iguazu.
'Eco tax' på hotellet i Iguazu (ca. 3 USD pr. person).
Evt. obligatorisk julemiddag (25/12) og/eller nytårsmiddag (31/12)
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. pr. person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Buenos Aires-Iguazu-Danmark.
Transport mellem lufthavne, havne, busstationer og hoteller, samt transport mellem Buenos Aires og Gauchos Country med privat bil/minibus.
Transport mellem havnen i Buenos Aires og Colonia med hurtigfærge.