Du er her: Lande > Argentina > Rejser > Rejse AR28

Storby, vinmarker og strandliv i Argentina

17 dages rejse: 3 nætter Buenos Aires, 3 nætter Cordoba, 4 nætter Mendoza, 3 nætter Carilo og 1 nat Buenos Aires
Rejse: 
AR28
Rejser til Argentina Mendoza
Gadetango og rødvin i Buenos Aires, mix af gammel og ny arkitektur i Cordoba, vinmarker og gode restauranter i Mendoza og strand og fyrretræer i feriebyen Carilo.

Du starter din rejse i Buenos Aires, der er proppet med kultur og et utal af spændende kvarterer. Se det lyserøde palæ Casa Rosada, mærk den intense gadetango og snup derefter en saftig, argentinsk bøf med et godt glas rødvin til. Fra en storby til en anden - næste stop er Cordoba. Her vil du mærke den skønne, tilbagelænede stemning og du kan besøge alt fra moderne kunstgallerier til jøderuiner fra det 17. århundrede. Du kan også tage en tur på hesteryg eller prøve at parasaile. Nu skal du videre til en af Argentinas rigeste byer - Mendoza, som primært er kendt for dens vinproduktion. Her kan du få et hav af kulinariske oplevelser. Prøv fx en humita eller calabaza mens du nyder et glas Merlot eller hvis du er til hvidvin - Chardonnay. Alt sammen er lokale specialiteter. Du runder din tur af i dejlige Carilo, hvor du både har mulighed for at nyde livet på stranden og bade i det dejlige vand. Du kan også tage et slag golf på den store golfbane eller komme på tur i en jeep og bumpe rundt på det grove terræn, mens du dufter fyrretræerne, som er over det hele. Efter en enkelt overnatning i Buenos Aires går turen atter hjem til Danmark.

Dag-til.dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Buenos Aires
 3. Buenos Aires
 4. Buenos Aires 
 5. Buenos Aires - Cordoba
 6. Cordoba
 7. Cordoba
 8. Cordoba - Mendoza
 9. Mendoza
 10. Mendoza
 11. Mendoza
 12. Mendoza - Carilo
 13. Carilo
 14. Carilo
 15. Carilo - Buenos Aires
 16. Buenos Aires 
 17. Hjemkomst
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Argentina. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Buenos Aires!

I dag ankommer du til livlige Buenos Aires - Argentinas hovedstad og en sofistikeret by. Det meste af året er her dejligt varmt, og her er i hvert fald altid gang i den!

Buenos Aires bliver kaldt "Sydamerikas Paris", for den minder mere om en europæisk by end en sydamerikansk. Grunden til dette er blandt andet, at langt størstedelen af byens indbyggere er europæiske tilflyttere, der har været med til at give deres præg på byens udvikling. Buenos Aires er ikke en by, du skal tage til for primært at se store monumenter og seværdigheder - dog bliver du nødt til at besøge Recoleta bydelen, hvor der er mange smukke bygninger og den meget interessant Retiro kirkegård, der betragtes som en af byens største seværdigheder. Det bedste ved byen er dog den helt specielle stemning... Tangoen blev født her, og du kan opleve den overalt!

Dag 2-3: Nyd tangoens by

Nu har du et par dage i storbyen, og du skal bl.a. på en tur rundt til de største seværdigheder. Turen giver et godt overblik over de mest interessante steder og en god fornemmelse af, hvilke steder du gerne vil besøge igen en anden dag, når du har mere tid. Nyd livet, se byens mennesker, oplev seværdighederne og føl den helt særlige stemning, som er her!

Alt det, du ikke oplever på byrundturen, kan du så tage ud og opleve de efterfølgende dage! 

Teatro Colon er en af verdens allerstørste og flotteste teatre. Colon er igen åbent efter 4 års renovering. Snyd ikke dig selv for et besøg her. Du kan også tage ud at opleve den fantastiske argentinske tango. Dette kan gøres overalt i Buenos Aires. Du kan tage på danseskoler, du kan se tangoshows med og uden middag eller du kan besøge pladsen San Telmo på en søndag, hvor tilfældige argentinere pludselig danser.

Du bør også besøge Recoletta-kvarteret, der er mest kendt for sin flotte Retiro kirkegård - måske den flotteste seværdighed i hele byen. Den ligner på ingen måde en dansk kirkegård! Prøv at gå en tur mellem de mange gravsten, statuer, mausoleer og mindesmærker og se, hvor forskellige de er. Og der er godt nok mange! Det føles næsten som en helt lille by. Du kan blandt andet se Evitas grav - Evita bliver stadig af mange betragtet som en helgen, så den grav skal du næsten over og se!

Måske skal du også bruge en dag på shopping på gågaden Florida i centrum? Hvis du vil shoppe, er dette stedet! Køb de flotteste tasker i læder, de bedste polo-shirts (uden falske krokodiller), sko i læder som de blødeste handsker og de skønneste kashmirbluser og halstørklæder - alt sammen til gode priser.

Du bør også besøge den nye bydel - Puerto Madero. Det er den gamle havnefront, der er blevet moderniseret, og her er mange lækre restauranter og cafeer. Prøv fx restaurant, Estilo Campo, som har virkelig gode kødretter, dejlige steaks og skøn, argentinsk vin! Men husk at bestille bord - for her kommer mange og spiser.

Dag 4: Velkommen til Cordoba!

I dag ankommer du til Cordoba, som er Argentinas andenstørste by og har over en million indbyggere. Tag en svingom til cuarteto-musik, som byen er berømt for, eller nyd gode drinks med Fernet Branca og Cola på en bar med en skøn, tilbagelænet stemning. Cordoba er en dejlig blanding af gammelt og nyt. Når du er her i byen, skal du helt sikkert opleve både jøderuinerne fra det 17. århundrede, se de moderne kunstgallerier og suge den særlige Cordoba-stemning til dig. Der er masser af aktiviteter at kaste dig ud i – tag fx en tur på hesteryg eller prøv at parasaile! Du kan også tage en udflugt til Los Molinos Reservoir, der ligger ca. 1 time væk fra byen. Her kan du komme ud i det fri og nyde et smukt søområde, til dels skabt af den store Los Molinos-dæmning.

Byen er afslappet, så du kan roligt tage en lang frokost, slappe af på pladserne med en is eller en kop kaffe og måske falde i snak med sidemanden.  

Dag 5-6: Nyd stemningen og afsted på udflugt

Udover at nyde den stemningsfulde by, skal du også på udflugt! Du skal ud at lære en masse om Jesuitterne, som har sat deres præg på provinsen Cordoba. Du sætter kursen mod Colonia Caroya, hvor du først skal besøge Casa Cayroya Jesuit Ranch, der blev brugt som sommeresidens af studerende fra Montserrat. Herfra skal du videre til Jesus Maria, der er berømt for sine folklore-festivaler. Ved San Isidro Labrador Jesuit Estancia vil du opleve vinproduktion, og i Estancia Santa Catalina skal du besøge den flotte barok-kirke.

På vejen tilbage til Cordoba kommer du igennem flere smukke byer som fx Rio Ceballos og Agua de Oro, mens du lærer om Jesuitternes historie i Argentina. 

Dag 7: Velkommen til Mendoza

I dag skal du til højlandet, nærmere bestemt Mendoza.

Mendoza er kendt som en af Argentinas rigeste byer, men kan ved første øjekast godt virke lidt småkedelig. Det må du ikke lade dig narre af - når du har besøgt byens grønne åndehuller, gågaderne og et par af de berømte vinbarer, begynder du at kunne lide den. Og så er der masser af mulighed for smuk natur i nærheden!

Om aftenen kan vi anbefale, at du går ned til hovedgaden og spiser på en af de mange fantastiske restauranter.

Dag 8-10: Dejlige Mendoza og udflugter

Mendoza er mest kendt for sine vingårde. I slutningen af 1800-tallet lykkedes det indbyggerne at omdanne gold ørkenjord til frugtbar jord, egnet til dyrkning af vindruer. Og derfor er der selvfølgelig masser af smuk natur og vinmarker omkring byen. Bjergene og floderne er ideelle til vandreture, rideture og riverrafting, og her er bare så smukt!

Mendoza er en moderne by. Alt her er ret nyt, her var jo engang ørken, og denne "ørken" er i dag Sydamerikas største og bedste vinproducerende område. Du har en dagsudflugt inkluderet, hvor du skal opleve vinproduktionen på tæt hold. Du tager rundt til vingårde i områderne Lujan de Cuyo og Maipu, hvor der er mange prestigiøse vingårde, som producerer de bedste argentinske kvalitetsvine. Du får selvfølgelig også lov til at smage lidt på de forskellige vine, der bliver fremstillet på vingårdene. 

Mendoza ligger i en dal. Indbyggerne er meget stolte af deres by - og det med god grund. Her er utrolig grønt og rent. Det grønne er nærmest et varemærke for byen. Du skal på udflugt og opleve de naturskønne omgivelser og de omkringliggende hyggelige landsbyer. Undervejs stopper du ved flere udsigtspunkter, hvor du bl.a. kan beundre Cerro Aconcagua - Sydamerikas højeste bjerg.

Tilbage i Mendoza kan du slå dig ned på en af de meget smukke pladser - Plaza Espana er en af de smukkeste. Her findes unikke mosaiksten og mosaikrelieffer - som vi kender dem fra Andalusien i Spanien. Plaza Italia og Plaza Independencia er andre oaser i byen, og San Francisco-kirkens ruiner fortæller om stærke jordskælv fra gamle tider.

Når du sulten melder sig, er der flere gode spisesteder i byen. Prøv fx at spise "empanadas" i Trento. Trento er et rigtigt lokalt sted, ikke særlig pænt, men ægte, og det siges, at de har de bedste "empanadas" i hele byen. Husk også at spørge efter "tomatican" (tomat, løg, æg), "humita" (lavet af majs) og "calabaza" - alle typiske, lækre retter fra dette område.

Dag 11: Velkommen til Carilo!

Nu skal du videre til Carilo, som er en lille by på vestkysten af Argentina, som ikke ligger forfærdelig langt fra Buenos Aires. Du oplever både dejlig strand og skovområde fyldt med fyrretræer, og det er ikke underligt, at argentinerne selv kommer her for at holde sommerferie. Faktisk var Carilo i tidernes morgen en ørken – men i 1920’erne startede Mr. Hector Guerrero byens transformation og plantede tusindvis af planter og træer. Byens gader har de mest hyggelige fugle- og trænavne så gå på udkig efter skilte hvor der står navne som Kolibrivej og Eucalyptusgade. 

Dag 12-13: Slap af i denne skønne ferieby

Carilo er en dejlig ferieby, så du har muligheden for at blive underholdt på flere forskellige måder. Du kan enten afprøve dine evner på golfbanen, tage en tur langs stranden på hesteryg, komme på udflugt i fyrretræsskoven eller leje en stor jeep og bumpe rundt i det sjove terræn. Du kan også tage en slapper på stranden, nyde solen, samle muslingeskaller og bade i det dejlige vand. 

Dag 14: Tilbage til Buenos Aires

I dag skal du tilbage til Buenos Aires, hvor du overnatter på samme hotel, som sidst du var her.

Dag 15: Afrejse fra Argentina

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 16: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Argentina. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Argentina.

Alle hoteller

Rejser til Argentina - Scala Hotel

Scala Hotel Buenos Aires

Scala Hotel Buenos Aires er et virkelig flot, nyt hotel, der ligger midt i Buenos Aires – tæt på...

Hotel Patios de San Telmo

Hotel Patios de San Telmo

Hotel Patios de San Telmo ligger i Buenos Aires bydelen San Telmo, omkring 14 minutter fra Plaza...

Alle hoteller

Rejser til Argentina - Cordoba

King David Flat Hotel

King David Flat Hotel ligger centralt i Cordoba tæt på flotte katedraler, museer og...

Alle hoteller

Huentala Hotel

Huentala Hotel

Huentala Hotel er et skønt boutiquehotel midt i byen, kun 200 meter fra den hyggelige gågade....

Alle hoteller

Rejser til Argentina - Carilo

San Remo Villa Corral Apart Hotel

San Remo Villa Corral Apart Hotel ligger kun tre minutter fra stranden. Dette charmerende hotel...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til argentina. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Argentina.

Buenos Aires

-58.3817
-34.6033

Cordoba

-64.188766
-31.420120

Mendoza

-68.8167
-32.8833

Carilo

-56.899321
-37.161435

Buenos Aires

-58.3817
-34.6033

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 29 jan 2020 - 31 mar 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 26.390,-
Børn u/12 år fra 21.112,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2020 - 23 jun 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 23.390,-
Børn u/12 år fra 18.712,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2020 - 21 aug 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 25.990,-
Børn u/12 år fra 20.792,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2020 - 15 dec 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 23.390,-
Børn u/12 år fra 18.712,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2020 - 31 dec 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 25.990,-
Børn u/12 år fra 20.792,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2021 - 31 mar 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 23.790,-
Børn u/12 år fra 19.032,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2021 - 23 jun 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 25.490,-
Børn u/12 år fra 20.392,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2021 - 21 aug 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 27.990,-
Børn u/12 år fra 22.472,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2021 - 15 dec 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 25.490,-
Børn u/12 år fra 20.392,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2021 - 31 dec 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 27.990,-
Børn u/12 år fra 22.472,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Buenos Aires t/r
Indenrigsfly Buenos Aires-Cordoba-Mendoza-Buenos Aires
Alle transporter på rejsen. (undtagen Pinamar-Carilo t/r)
14 overnatninger med morgenmad.
4 udflugter bl.a. byrundtur i Buenos Aires og udflugt til Mendozas vinland. 
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Transport fra busstation i Pinamar til hotel i Carilo
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring. ​
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. pr. person).

Transport: 

Fly Danmark-Buenos Aires t/r
Indenrigsfly Buenos Aires-Cordoba-Mendoza-Buenos Aires
Al transport mellem lufthavne og hoteller med privat bil/minibus.
Transport fra Buenos Aires til Pinamar t/r med offentlig bus.
Transport mellem busstation i Pinamar til hotel i Carilo er ikke inkluderet. Du kan nemt tage en taxa, da der er ca. 6 kilometer.