Du er her: Lande > Argentina > Rejser > Rejse AR03C

Storbyer, vandfald og strandliv i Argentina og Brasilien

17 dages rejse: 4 nætter Buenos Aires, 3 nætter Iguazu, 3 nætter Rio de Janerio, 4 nætter Buzios
Rejse: 
AR03C
Dejlige Buzios i Brasilien
Storbyer, vandfald og strandliv i Argentina og Brasilien

Rejsens første oplevelser er i storbyen Buenos Aires, der har noget for enhver smag. Imponerende, moderne bygninger, charmerende ældre kvarterer, gadetango og Teatro Colon, et af verdens bedste teatre. Herefter går turen videre til Iguazu, hvor du kan opleve disse imponerende vandfald, der er et af naturens helt store vidundere. Sejl forbi, under og igennem vandmasserne og besøg også Itaipu-dæmningen. Videre til Rio de Janeiro hvor du har et par dage til at opleve Copacabana, Sukkertoppen, Jesus-figuren, Maracana og alle de andre store seværdigheder. Skyl oplevelserne ned med friskpresset frugtjuice, spis en god middag på en lokal churrascaria og tag så videre til Buzios nord for Rio. Her kan du ligge på stranden, køre i beach buggy, tage ud at snorkle, dykke eller fiske, sejle med katamaran eller sejlbåd, køre på mountainbike og spise på de små restauranter og smarte caféer. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Buenos Aires
 3. Buenos Aires
 4. Buenos Aires
 5. Buenos Aires
 6. Buenos Aires - Iguazu
 7. Iguazu
 8. Iguazu
 9. Iguazu - Rio de Janeiro
 10. Rio de Janeiro
 11. Rio de Janeiro
 12. Rio de Janeiro - Buzios
 13. Buzios
 14. Buzios
 15. Buzios
 16. Buzios
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Argentina og Brasilien. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så starter din rejse mod tangoens smukke land. Argentina spænder lige fra iskolde gletsjere, imponerende bjerglandskaber, levende storbyer, frodig regnskov og brusende vandfald. Slap af, nyd turen, og brug måske flyveturen til at samle appetit, så du kan smage en af de gode, argentinske bøffer...

Dag 2: Velkommen til Buenos Aires!

I dag ankommer du til livlige Buenos Aires - Argentinas hovedstad og en sofistikeret by. Det meste af året er her dejligt varmt, og her er i hvert fald altid gang i den!

Buenos Aires bliver kaldt "Sydamerikas Paris", for den minder mere om en europæisk by end en sydamerikansk. Grunden til dette er blandt andet, at langt størstedelen af byens indbyggere er europæiske tilflyttere, der har været med til at give deres præg på byens udvikling. Buenos Aires er ikke en by, du skal tage til for primært at se store monumenter og seværdigheder - dog bliver du nødt til at besøge Recoleta bydelen, hvor der er mange smukke bygninger og den meget interessant Retiro kirkegård, der betragtes som en af byens største seværdigheder. Det bedste ved byen er dog den helt specielle stemning... Tangoen blev født her, og du kan opleve den overalt!

Dag 3-5: Buenos Aires - nyd den pulserende storby

Se dig omkring i byen. Det er nemt nok at komme rundt. Velfungerende, men ældre, taxaer er der masser af. De fleste chauffører taler kun spansk, så er dit spanske lidt rustent, kan du medbringe et lille stykke papir, og i stedet skrive, hvor du skal hen.

Ved frokosttid kan du gå ind på et lille spisested, og for eksempel bestille "carne con salata" og ½ flaske vin super billigt... Bagefter kan du, som så mange andre gør her, lægge dig lidt i midten af parken på Plaza de Mayo - en af de mange flotte pladser i byen. Du bør besøge også besøge Casa Rosada, nu du er her. Det er det smukke, lyserøde palæ, hvor Argentinas præsident arbejder. Det er ikke hver dag, man ser et lyserødt palæ! Du SKAL også opleve en festaften på El Querandi lige i nærheden. Her kan du opleve ægte tangoglæde, superdygtige dansere og et fantastisk dinner-show. Du kan bestille billetter hos vores agent Nico eller hos din rejsekonsulent.

Har du lyst til at besøge vores dygtige agent Nicos kontor, kan du bare gøre det - eller måske har du mere lyst til at starte dit eventyr her i byen med en god kop kaffe eller chokolade? Så start med at gå hen til en af verdens mest kendte og flotteste caféer, selveste Café Tortoni. Bestil "chokolato denso og churros", deres verdenskendte specialitet de sidste 100 år - en lækkerbisken ud over det sædvanlige. Her på caféen kommer de "rigtige" argentinere for at diskutere - glem ikke at Buenos Aires er en sofistikeret by, Sydamerikas fornemmeste by. Café Tortoni har hver aften to forestillinger i baglokalerne til meget rimelige penge. Oftest er det tango-forestillinger, og her er rart at være. Det er som regel en god ide at bestille billetter i baren i caféen allerede om eftermiddagen.

En dag kan du besøge Teatro Colon, et af verdens allerstørste og flotteste teatre. Colon er igen åbent efter 4 års renovering. Snyd ikke dig selv for et besøg her. Du kan også tage ud at opleve den fantastiske argentinske tango. Dette kan gøres overalt i Buenos Aires. Du kan tage på danseskoler, du kan se tangoshows med og uden middag eller du kan besøge pladsen San Telmo på en søndag, hvor tilfældige argentinere pludselig danser.

Du bør også besøge Recoletta-kvarteret, der er mest kendt for sin flotte Retiro kirkegård - måske den flotteste seværdighed i hele byen. Den ligner på ingen måde en dansk kirkegård! Prøv at gå en tur mellem de mange gravsten, statuer, mausoleer og mindesmærker og se, hvor forskellige de er. Og der er godt nok mange! Det føles næsten som en helt lille by. Du kan blandt andet se Evitas grav - Evita bliver stadig af mange betragtet som en helgen, så den grav skal du næsten over og se!

Måske skal du også bruge en dag på shopping på gågaden Florida i centrum? Hvis du vil shoppe, er dette stedet! Køb de flotteste tasker i læder, de bedste polo-shirts (uden falske krokodiller), sko i læder som de blødeste handsker og de skønneste kashmirbluser og halstørklæder - alt sammen til gode priser.

Du kan også tage en tur ud til Tigre-deltaet. Tag en taxa til togstationen Retiro: en flot og pinligt ren togstation. Tag et øjeblik til at kigge dig omkring, bare bageren er en oplevelse i sig selv, og køb så en togbillet. Turen derud tager en lille time og undervejs kommer du igennem forstæderne og forbi tusindvis af små og store dejlige, private villaer. Toget stopper mange steder og folk stiger af og på i en lind strøm - en dejlig togtur. Husk at have billetten klar til udgangen, ellers vanker der en bøde.

Den lille by Tigre ligger ved starten af det store og meget spændende delta-område, og det er her mange Argentinere holder til i deres friweekender. Du bliver mødt af synet af kanaler, øer og en masse villaer, bungalows og slotte, som de velhavende argentinere de sidste 50 år har bygget her. Gå rundt og kig og hvil så fødderne på en hyggelig kanalrundfart.

Når du tager tilbage til Buenos Aires igen, så skulle du forkæle dig selv med en is hos en "italiener". Argentina er et lille Italien, for mange her har familie i Italien eller er efterkommere af dem, der flygtede herned efter 2. verdenskrig.

Du bør også besøge den nye bydel - Puerto Madero. Det er den gamle havnefront, der er blevet moderniseret, og her er mange lækre restauranter og cafeer. Prøv fx restaurant, Estilo Campo, som har virkelig gode kødretter, dejlige steaks og skøn, argentinsk vin! Men husk at bestille bord - for her kommer mange og spiser.

Dag 6: Velkommen til Iguazu!

I dag når du til Iguazu - nogle af de mest fantastiske vandfald i verden, der ligger på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Her er i alt 257 vandfald, og det er utroligt store mængder vand, der vælter ned over klippekanterne. Lyden kan høres mange kilometer væk, og trykket er så stort, at de fleste besøgende har regnfrakker på for at ikke at blive drivvåde af de enorme sprøjt, som vandfaldene giver.

Husk endelig, at hvis du skal bo over grænsen til Brasilien, så er det meget vigtigt, at du udfylder den lille immigrationsformular og få en kopi med dig, og du skal huske at få et indrejsestempel i passet! Det kan ske, at der ikke er nogen grænsebetjente ude ved vejen, men så må du stoppe og gå ind i huset og få ordnet papirerne. Har du ikke disse papirer, kan det give problemer, når du skal ud af Brasilien!

Måske trænger du til at hvile ud resten af dagen? Læs bøger om Iguazu-vandfaldene, og bare glæd dig til, at du skal opleve de vandfald. Engang udtalte den tidligere præsidentfrue Bush, at "Iguazu fik Niagara Falls til at ligne vand fra håndvasken", så der er noget at glæde sig til!

Dag 7-8: Oplevelser ved fantastiske Iguazu

Der er mange muligheder for at komme på udflugter og vandreture ved og omkring vandfaldene – både med og uden guide. Du kan også komme på sejltur ind under vandmasserne. I en motorbåd farer du i vanvittig fart ind og ud under store vandfald. En ”vandfalds-dåb” er en uforglemmelig oplevelse, som du sikkert vil huske resten af livet.

Du har to udflugter inkluderet i dit ophold - du skal på en halvdagstur til den brasilianske side af vandfaldene, og på en heldagstur på den argentinske side. Det er absolut det bedste sted at se dem fra. Foran dig kaster millioner af tons af vand sig ned i slugten. Det synes ikke muligt, men det er virkelig lige foran dig" Pragtfuldt syn, måske naturens flotteste mesterværk nogensinde? Nogle gange er virkeligheden bedre en fantasien, og det er bare så helt eventyrligt fantastisk, at man ikke kan forstå, at man ikke er taget herned for at opleve det noget før. Bliv her, sæt dig ned på risten, kig på vandfaldene (det er jo i virkeligheden 18 vandfald, der mødes her). Gå lidt frem og tilbage, se det i lang tid, det er et af rejsens højdepunkter. Du kommer også ind under "djævelens gab" - det bliver dit livs eventyr, for du er simpelthen omgivet af kaskader af vand! Derefter skal du se vandfaldene nedefra, og til sidst skal du op på et højtliggende plateau, hvor du får en fantastisk udsigt ud over de mindre vandfald og det øverste af deltaet.

Du bestemmer naturligvis selv, hvordan du vil bruge de næste dage, men én ting er sikker! Du får vandfald for alle pengene! Hvis du har fået mættet øjnene nok, så tag ind til Iguazu, altså den lille argentinske by, der ligger 22 km herfra. Her er billigt internet, gode, små restauranter, og meget mere. Kl. 16.00 bør du gå ind til den lille bager, der hedder Central, og købe en hel pose af de nu nybagte og varme "palmeritas". De koster næsten ingenting og smager himmelsk!

En af dagene kan du eventuelt tage til "Circuito Inferior" - en gåtur på en times tid, hvor du kommer forbi ca. 20 vandfald (ja, du så rigtigt). Derefter følger "Circuito superior" - endnu en vandretur på en times tid - og så er der ikke et øje tørt. Det, du har set i de sidste 3 timer, er verdens mest unikke 75 vandfald, kaskader og floder, der bare vælter ned i dybet. Ufatteligt.

Dag 9: Velkommen til Rio de Janeiro!

Så er det i dag, du kommer til Rio de Janeiro - den fantastiske by, der både er udskældt og elsket af mange. Du kommer ikke uden om denne by, når du rejser til Brasilien. Rio har ca. 15 millioner indbyggere, hvoraf de 5 millioner bor godt, de 5 millioner tåleligt og de sidste 5 millioner i fattige skure på højene omkring byen.

Men alle elsker denne by, og ingen, der har boet i Rio, har lyst til nogensinde at flytte herfra. Byen har en hel speciel charme og et liv, som ingen anden by i verden. Hele byen lever og ånder for de kilometerlange, brede og fantastiske strande, og såvel fattige som rige bader og lever på stranden hver dag det meste af året. Deres strande og deres Kristus, der passer på dem højt oppe fra bjergtoppen, er for rioanerne en del af livet.

Fantastisk er det at opleve, hvordan der hele dagen er en lind strøm af mennesker, der går til og fra stranden. Alle caféerne har stole ude på fortovet, hvor alle sidder og diskuterer alt. Tykke og tynde, sorte, brune og hvide - få byer har en så blandet befolkning, der har det godt med hinanden.

Ikke kun lokalbefolkningen er glade for byen - her er også alle muligheder for turister. Du kan gå i dagevis og shoppe, spise dig igennem eventyrlige restauranter til ingen penge, lytte til musik af enhver slags om aftenen (men dog mest samba), sidde på skønne, små musikcaféer og danse natten lang på store, fantastiske diskoteker.

Dag 10-11: På opdagelse i legendariske Rio de Janeiro

Nu skal du opleve Rio de Janeiro!

Start selvfølgelig med at besøge Kristusfiguren med den fantastiske udsigt ud over hele byen! Du kan heller ikke besøge Rio uden at kigge forbi det smukke bjerg, Sukkertoppen, som ligger for enden af Rio di Janeiro i Guanabara bugten og giver en fantastisk udsigt ud over Rio, strandene og bjergene.

Gå langs stranden - måske ad den berømte mosaikpromenade, der løber hele vejen langs Copacabana? Hele vejen langs stranden ligger små drinks-kiosker, hvor du kan få serveret en glas friskpresset juice eller måske en Caipirinha! Op ad de små gader fra stranden ligger masser af restauranter, juicebarer og forskellige og meget billige butikker - har du plads i kufferten, kan du jo fx købe et par nye sko med hjem?

Hvis du ikke kan få nok af mosaik, så gå også en tur op ad Escadaria Selarón - en fin, farvestrålende mosaiktrappe lavet af en chilensk født kunstner ved navn Jorge Selarón.

Vil du gerne opleve byen på egen hånd, er metroen en nem måde at komme rundt på. Besøg fx det store fodboldstadion Maracana eller tag til Lapa distriktet - det hyggelige bohemekvarter med et væld af restauranter, barer og caféer. Favela distriktet er Rios slumkvarter, hvor husene ligger i en stor pærevælding op ad bjergsiderne, men en gåtur rundt her er stadig hyggelig og fuld oplevelser.

Når du går ture i byen, virker den travl og rig med masser af forretninger, og uendeligt mange flotte barer, konditorier og caféer. Det siges, at Rios konditorier er de bedste i verden. Bedst af alt er alle de fantastiske juicebarer, hvor du kan få friskpresset juice i mange afskygninger. Trænger du til noget friskt, så bed om en Coco Espumante - frisk kokos blendet med is. Mums!

Som så mange andre steder, skal du i Rio være påpasselig med dit kreditkort. Lad ikke nogen gå ud i et baglokale med det for at ordne betalinger, uden at du følger med og holder et øje på det. Hvis du bliver kørt rundt i byen kan det også ske, at politiet stopper bilen for at opkræve penge for noget "ulovligt". Tag det som en oplevelse, og lad chaufføren klare det på hans måde.

Spis en aften på en af de mange små Churrascaria-restauranter lige ved Copacabana. Det er vidunderlig mad, og du kan vælge mellem to forskellige måder at gøre det på: Betal en kilopris for det, du spiser, eller betal en fast pris og spis alt det, du kan. Tag ikke for meget af de tunge kartoffel- og grøntsagsretter, så kan du ikke spise nok af det helt fantastiske kød man kan få skåret af de store grillspyd. Nogle steder er der 20 forskellige slags kød at vælge imellem! En af de bedste af alle Churrascariaerne er nabo til Tropical Tours.

Dag 12: Velkommen til Buzios!

I dag bliver du budt velkommen til Buzios. Et par hundrede kilometer nord for Rio ligger små, søvnige feriebyer på stribe. Buzios, også kaldet "de riges paradis", er en af Sydamerikas allerbedste, små ferieperler med hvide huse, små pladser og glade mennesker - og så er her selvfølgelig fantastiske, små strande med helt turkisblåt vand!

Buzios blev i 60´erne opdaget af Brigitte Bardot, der ofte kom her med sin brasilianske ven. Byen blev forståeligt nok hendes yndlingssted i Brasilien. Her er en rar stemning - det tidligere lille fiskerleje er i dag fashionabelt og alligevel afslappet ! Der er en lille, flot kystpromenade og en lang hovedgade med smarte barer, lækre, små restauranter, kunstgallerier, mærkevareforretninger og sportsbutikker. Du finder også dykkerforretninger, hvor du kan tage et dykkercertifikat. Buzios har nogle af verdens billigste priser på PADI-certifikater, og havet har en helt utrolig sigtbarhed.

Dag 13-15: Nyd livet på stranden i dejlige Buzios

Der findes flere små bugte i området, hvor du kan nyde havet og de skønne strande, men ved højvande kan de næsten forsvinde, så husk at nyd dem ved lavvandet. Praia de Joao Fernades er måske en af de bedste . Her er altså bare helt vidunderligt! En lækker, lille strand, masser af parasoller, masser af skønne brasilianere på stranden hele året og lækker mad. Du kan bl.a. købe østers, hvor sælgeren åbner en af gangen og hælder citron på, mens du spiser dem.
Vil du have lidt mere action, kan du leje en beach buggie og køre lidt rundt i en af disse skøre biler på stranden. Det er sjovt, men husk at passe på med bøder - sådan nogle kommer du selv til at betale!

Eller hvad med en udflugt til Arraial do cabo og Cabo Frio? Turen starter kl. 9 om morgenen og du kører direkte til Arraial, som er kendt som Brasiliens hovedstad for dykning og blåvands-fiskeri. Stedet har nogle af de smukkeste strande og det klareste vand - ideelt for snorkling. Sejl til den fredede ø, fyrtårn-øen, besøg den blå grotte og stop ved to smukke strande, hvor der er fantastiske muligheder for snorkling og svømning. Øen får tit besøg af delfiner og skildpadder. Turen stopper ved en flydende bar og derefter sejles der tilbage. Efter frokost går turen videre til Cabo Frio med besøg til byens gamle kvarter, fortet fra 1516 og den hvide, dejlige strand.

Altså, hvis du ikke nyder livet i Buzios, så er det dig, der er noget galt med!

Dag 16: Afrejse fra Brasilien

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Argentina og Brasilien. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Argentina og Brasilien.

Alle hoteller

Rejser til Argentina - Scala Hotel

Scala Hotel Buenos Aires

Scala Hotel Buenos Aires er et virkelig flot, nyt hotel, der ligger midt i Buenos Aires – tæt på...

Hotel Patios de San Telmo

Hotel Patios de San Telmo

Hotel Patios de San Telmo ligger i Buenos Aires bydelen San Telmo, omkring 14 minutter fra Plaza...

Alle hoteller

La Aldea de la Selva Lodge

La Aldea de la Selva Lodge

La Aldea de la Selva Lodge er et skønt og fredeligt hotel i nærmest tropiske omgivelser lidt...

Upgradefra 1073,- kr.pr. personpr. dag
Sheraton Iguazu

Sheraton Iguazú Resort & Spa

Sheraton Iguazu er et stort hotel med en helt fantastisk beliggenhed ved de fantastiske Iguazu...

Tupa Boutique Hotel

Tupa Boutique Hotel er et hyggeligt lille hotel, som ligger kun én kilometer fra centrum og en...

Alle hoteller

Rejser til Brasilien - Hotel Vilamar Copacabana

Hotel Vilamar Copacabana

Hotel Vilamar Copacabana er et rigtig godt hotel, der ligger dejligt kun 5 minutters gang til...

Upgradefra 417,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Copacabana Praia Hotel

Copacabana Praia Hotel er et udmærket hotel, der ligger en blok fra den berømte Copacabana...

Upgradefra 634,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Rio Othon Palace

Rio Othon Palace Hotel er et af de finere og større hoteller midt på Copacabana i første række....

Alle hoteller

Poolen

Bossa Nova

Bossa Nova er et nyt lille og hyggeligt hotel med blot 9 værelser ejet af C&Cs gamle ven...

Upgradefra 207,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Pousada La Chimere

Pousada La Chimere er et charmerende hotel, der ligger perfekt ved centrum og kun 30 meter fra...

Upgrade

Pousada Byblos

Herligt græsk-inspireret luksushotel, der ligger på samme gade som vores andet gode hotel, San...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til argentina, brasilien. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Argentina og Brasilien.

Buenos Aires

-58.3817
-34.6033

Iguazu (Argentina)

-54.43323
-25.6832

Rio de Janeiro

-43.1729
-22.9068

Buzios

-41.8819
-22.7469

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 04 jan 2019 - 25 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.890,-
Børn u/12 år fra 17.990,-
Afrejse i følgende periode 26 jan 2019 - 01 feb 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.590,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 02 feb 2019 - 08 feb 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.890,-
Børn u/12 år fra 17.990,-
Afrejse i følgende periode 09 feb 2019 - 15 feb 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.190,-
Børn u/12 år fra 18.990,-
Afrejse i følgende periode 16 feb 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.890,-
Børn u/12 år fra 17.990,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 02 mar 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.690,-
Børn u/12 år fra 19.890,-
Afrejse i følgende periode 02 mar 2019 - 06 mar 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.390,-
Børn u/12 år fra 18.890,-
Afrejse i følgende periode 07 mar 2019 - 17 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.290,-
Børn u/12 år fra 16.790,-
Afrejse i følgende periode 18 apr 2019 - 21 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.490,-
Børn u/12 år fra 17.990,-
Afrejse i følgende periode 22 apr 2019 - 23 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.190,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 30 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.390,-
Børn u/12 år fra 16.790,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2019 - 05 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 17.390,-
Afrejse i følgende periode 06 aug 2019 - 21 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.690,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2019 - 23 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.290,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Afrejse i følgende periode 24 aug 2019 - 30 sep 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.890,-
Børn u/12 år fra 16.490,-
Afrejse i følgende periode 01 okt 2019 - 15 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2019 - 17 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.890,-
Børn u/12 år fra 17.290,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2019 - 26 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.290,-
Børn u/12 år fra 17.590,-
Afrejse i følgende periode 27 dec 2019 - 31 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 23.190,-
Børn u/12 år fra 21.590,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Buenos Aires-Iguazu-Rio de Janerio- Danmark.
Alle transporter på rejsen.
15 overnatninger med morgenmad.
Halvdagsudflugt til den brasilianske side af Iguazu og heldagsudflugt på den argentinske side af Iguazu.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Entré til parkerne i Iguazu.
'Eco tax' på hotellet i Iguazu (ca. 3 USD pr. person).
Lufthavnsskat i Brasilien.
Afgift ved indenrigsflyvning i Brasilien.
Evt. obligatorisk julemiddag (25/12) og/eller nytårsmiddag (31/12).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. pr. person).

Bemærk: 

Du kan vælge at opgradere alle hotellerne til vores standard hoteller.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Buenos Aires-Iguazu-Rio de Janeiro-Danmark.
Transport mellem lufthavne, busstationer og hoteller med privat bil/minibus.
Transport mellem Rio de Janeiro og Buzios med bus.