Du er her: Lande > Brasilien > Rejser > Rejse 643

Badeliv i Buzios og Rio de Janeiro

13 dages rejse: 7 nætter Buzios Beach og 3 nætter Rio de Janeiro
Rejse: 
643
Fantastisk strand i Buzios
Små bugter og afslappet ferieliv i Buzios, efterfulgt af smukke udsigter, kendte seværdigheder og en charmerende stemning i Rio de Janeiro.

Buzios er en rigtig lille ferieperle, hvor det ikke er svært at føle sig godt tilpas. Her er en afslappet stemning, og i den lille by findes der både en flot kystpromenade og en lang hovedgade med smarte barer, lækre restauranter, kunstgallerier og mærkevareforretninger. Udover at afprøve alle de skønne strande i de små bugter i området, er her masser af muligheder for aktiviteter og udflugter. Prøv at dykke, kør en tur i en beach buggy og tag på snorkletur til Arraial do Cabo - her finder du de smukkeste strande og det klareste vand. Rejsen rundes af i charmerende Rio de Janeiro, hvor du kan se de klassiske seværdigheder som Copacabana, Kristusfiguren, det store fodboldstadion Maracana og det hyggelige boheme-kvarter Lapa, hvor der er et væld af barer, restauranter og caféer. Husk endelig at nyde godt af byens mange juicebarer, hvor du kan få en kølende forfriskning lige efter din smag. Trænger du til noget lækkert og anderledes, så bed om en Coco Espumante - frisk kokos blendet med is, mums! 

Dag-til-dag

 1. Afrejse fra Danmark
 2. Velkommen til Buzios!
 3. Buzios
 4. Buzios
 5. Buzios
 6. Buzios
 7. Buzios
 8. Buzios
 9. Buzios - Rio de Janeiro
 10. Rio de Janeiro
 11. Rio de Janeiro
 12. Rio de Janeiro
 13. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Brasilien. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Så blev det dagen, hvor du sætter kursen mod Brasilien - landet, hvor du kan få tanket op med lækker, friskpresset juice. Glæd dig til de smukke strande, de smukke byer og den smukke natur, og lad dig rive med af stemningen, når de glade sambarytmer flyder fra de mange musik-caféer.

Dag 2: Velkommen til fantastiske Buzios!

I dag bliver du budt velkommen til Buzios. Et par hundrede kilometer nord for Rio ligger små, søvnige feriebyer på stribe. Buzios, også kaldet "de riges paradis", er en af Sydamerikas allerbedste, små ferieperler med hvide huse, små pladser og glade mennesker - og så er her selvfølgelig fantastiske, små strande med helt turkisblåt vand!

Buzios blev i 60´erne opdaget af Brigitte Bardot, der ofte kom her med sin brasilianske ven. Byen blev forståeligt nok hendes yndlingssted i Brasilien. Her er en rar stemning - det tidligere lille fiskerleje er i dag fashionabelt og alligevel afslappet ! Der er en lille, flot kystpromenade og en lang hovedgade med smarte barer, lækre, små restauranter, kunstgallerier, mærkevareforretninger og sportsbutikker. Du finder også dykkerforretninger, hvor du kan tage et dykkercertifikat. Buzios har nogle af verdens billigste priser på PADI-certifikater, og havet har en helt utrolig sigtbarhed.

Dag 3-8: Nyd livet ved de dejlige strande i Buzios

Der findes flere små bugte i området, hvor du kan nyde havet og de skønne strande, men ved højvande kan de næsten forsvinde, så husk at nyd dem ved lavvandet. Praia de Joao Fernades er måske en af de bedste . Her er altså bare helt vidunderligt! En lækker, lille strand, masser af parasoller, masser af skønne brasilianere på stranden hele året og lækker mad. Du kan bl.a. købe østers, hvor sælgeren åbner en af gangen og hælder citron på, mens du spiser dem.
Vil du have lidt mere action, kan du leje en beach buggie og køre lidt rundt i en af disse skøre biler på stranden. Det er sjovt, men husk at passe på med bøder - sådan nogle kommer du selv til at betale!

Eller hvad med en udflugt til Arraial do cabo og Cabo Frio? Turen starter kl. 9 om morgenen og du kører direkte til Arraial, som er kendt som Brasiliens hovedstad for dykning og blåvands-fiskeri. Stedet har nogle af de smukkeste strande og det klareste vand - ideelt for snorkling. Sejl til den fredede ø, fyrtårn-øen, besøg den blå grotte og stop ved to smukke strande, hvor der er fantastiske muligheder for snorkling og svømning. Øen får tit besøg af delfiner og skildpadder. Turen stopper ved en flydende bar og derefter sejles der tilbage. Efter frokost går turen videre til Cabo Frio med besøg til byens gamle kvarter, fortet fra 1516 og den hvide, dejlige strand.

Altså, hvis du ikke nyder livet i Buzios, så er det dig, der er noget galt med!

Dag 9: Velkommen til Rio de Janeiro!

Så er det i dag, du kommer til Rio de Janeiro - den fantastiske by, der både er udskældt og elsket af mange. Du kommer ikke uden om denne by, når du rejser til Brasilien. Rio har ca. 15 millioner indbyggere, hvoraf de 5 millioner bor godt, de 5 millioner tåleligt og de sidste 5 millioner i fattige skure på højene omkring byen.

Men alle elsker denne by, og ingen, der har boet i Rio, har lyst til nogensinde at flytte herfra. Byen har en hel speciel charme og et liv, som ingen anden by i verden. Hele byen lever og ånder for de kilometerlange, brede og fantastiske strande, og såvel fattige som rige bader og lever på stranden hver dag det meste af året. Deres strande og deres Kristus, der passer på dem højt oppe fra bjergtoppen, er for rioanerne en del af livet.

Fantastisk er det at opleve, hvordan der hele dagen er en lind strøm af mennesker, der går til og fra stranden. Alle caféerne har stole ude på fortovet, hvor alle sidder og diskuterer alt. Tykke og tynde, sorte, brune og hvide - få byer har en så blandet befolkning, der har det godt med hinanden.

Ikke kun lokalbefolkningen er glade for byen - her er også alle muligheder for turister. Du kan gå i dagevis og shoppe, spise dig igennem eventyrlige restauranter til ingen penge, lytte til musik af enhver slags om aftenen (men dog mest samba), sidde på skønne, små musikcaféer og danse natten lang på store, fantastiske diskoteker.

Dag 10-11: Gå på opdagelse i berømte Rio de Janeiro

Nu skal du opleve Rio de Janeiro!

Start selvfølgelig med at besøge Kristusfiguren med den fantastiske udsigt ud over hele byen! Du kan heller ikke besøge Rio uden at kigge forbi det smukke bjerg, Sukkertoppen, som ligger for enden af Rio di Janeiro i Guanabara bugten og giver en fantastisk udsigt ud over Rio, strandene og bjergene.

Gå langs stranden - måske ad den berømte mosaikpromenade, der løber hele vejen langs Copacabana? Hele vejen langs stranden ligger små drinks-kiosker, hvor du kan få serveret en glas friskpresset juice eller måske en Caipirinha! Op ad de små gader fra stranden ligger masser af restauranter, juicebarer og forskellige og meget billige butikker - har du plads i kufferten, kan du jo fx købe et par nye sko med hjem?

Hvis du ikke kan få nok af mosaik, så gå også en tur op ad Escadaria Selarón - en fin, farvestrålende mosaiktrappe lavet af en chilensk født kunstner ved navn Jorge Selarón.

Vil du gerne opleve byen på egen hånd, er metroen en nem måde at komme rundt på. Besøg fx det store fodboldstadion Maracana eller tag til Lapa distriktet - det hyggelige bohemekvarter med et væld af restauranter, barer og caféer. Favela distriktet er Rios slumkvarter, hvor husene ligger i en stor pærevælding op ad bjergsiderne, men en gåtur rundt her er stadig hyggelig og fuld oplevelser.

Når du går ture i byen, virker den travl og rig med masser af forretninger, og uendeligt mange flotte barer, konditorier og caféer. Det siges, at Rios konditorier er de bedste i verden. Bedst af alt er alle de fantastiske juicebarer, hvor du kan få friskpresset juice i mange afskygninger. Trænger du til noget friskt, så bed om en Coco Espumante - frisk kokos blendet med is. Mums!

Som så mange andre steder, skal du i Rio være påpasselig med dit kreditkort. Lad ikke nogen gå ud i et baglokale med det for at ordne betalinger, uden at du følger med og holder et øje på det. Hvis du bliver kørt rundt i byen kan det også ske, at politiet stopper bilen for at opkræve penge for noget "ulovligt". Tag det som en oplevelse, og lad chaufføren klare det på hans måde.

Spis en aften på en af de mange små Churrascaria-restauranter lige ved Copacabana. Det er vidunderlig mad, og du kan vælge mellem to forskellige måder at gøre det på: Betal en kilopris for det, du spiser, eller betal en fast pris og spis alt det, du kan. Tag ikke for meget af de tunge kartoffel- og grøntsagsretter, så kan du ikke spise nok af det helt fantastiske kød man kan få skåret af de store grillspyd. Nogle steder er der 20 forskellige slags kød at vælge imellem! En af de bedste af alle Churrascariaerne er nabo til Tropical Tours.

Dag 12: Afrejse fra Brasilien

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 13: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Brasilien. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Brasilien.

Alle hoteller

Poolen

Bossa Nova

Bossa Nova er et nyt lille og hyggeligt hotel med blot 9 værelser ejet af C&Cs gamle ven...

Upgradefra 197,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Pousada La Chimere

Pousada La Chimere er et charmerende hotel, der ligger perfekt ved centrum og kun 30 meter fra...

Upgrade

Pousada Byblos

Herligt græsk-inspireret luksushotel, der ligger på samme gade som vores andet gode hotel, San...

Alle hoteller

Rejser til Brasilien - Hotel Vilamar Copacabana

Hotel Vilamar Copacabana

Hotel Vilamar Copacabana er et rigtig godt hotel, der ligger dejligt kun 5 minutters gang til...

Upgradefra 88,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Copacabana Praia Hotel

Copacabana Praia Hotel er et udmærket hotel, der ligger en blok fra den berømte Copacabana...

Upgradefra 613,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Rio Othon Palace

Rio Othon Palace Hotel er et af de finere og større hoteller midt på Copacabana i første række....

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til brasilien. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Brasilien.

Buzios

-41.8819
-22.7469

Rio de Janeiro

-43.1729
-22.9068

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 11 jan 2018 - 08 feb 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.590,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Afrejse i følgende periode 09 feb 2018 - 15 feb 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.590,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 16 feb 2018 - 28 mar 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.590,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 29 mar 2018 - 01 apr 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.590,-
Børn u/12 år fra 14.090,-
Afrejse i følgende periode 02 apr 2018 - 30 apr 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.590,-
Børn u/12 år fra 11.690,-
Afrejse i følgende periode 01 maj 2018 - 29 jun 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.590,-
Børn u/12 år fra 11.290,-
Afrejse i følgende periode 30 jun 2018 - 31 jul 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 14.190,-
Børn u/12 år fra 12.590,-
Afrejse i følgende periode 01 aug 2018 - 22 aug 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 12.890,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2018 - 29 nov 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 11.690,-
Børn u/12 år fra 11.690,-
Afrejse i følgende periode 30 nov 2018 - 01 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 12.990,-
Børn u/12 år fra 11.790,-
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 16 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.090,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2018 - 26 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 14.790,-
Børn u/12 år fra 13.190,-
Afrejse i følgende periode 27 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 17.390,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 03 jan 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 17.590,-
Børn u/12 år fra 16.390,-
Afrejse i følgende periode 04 jan 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 13.890,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 09 mar 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 17.490,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 10 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 13.590,-
Børn u/12 år fra 12.390,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Rio de Janeiro t/r.
Alle transporter på rejsen.
10 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Lufthavnsskat i Brasilien.
Afgift ved indenrigsflyvning i Brasilien.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Priserne omkring karnevallet er højere end normalt. Tjek med din rejsekonsulent før afrejse.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Rio de Janeiro t/r.
Transport mellem lufthavnen og dit hotel i Buzios, samt fra Buzios til Rio de Janeiro med bus.
Transport fra dit hotel til lufthavnen i Rio de Janeiro med privat bil/minibus.