Du er her: Lande > Brasilien > Rejser > Rejse 650

Jungle, storby, og lækker strand i Brasilien

16 dages rejse: 1 nat Manaus, 3 nætter Amazonas, 3 nætter Rio de Janeiro, 3 nætter Iguazu og 4 nætter Buzios
Rejse: 
650
Rejser til Brasilien - Amazonas
Oplev Amazonas vilde jungle, berømte Rio de Janeiro, de flotte vandfald i Iguazu og det lækre strandliv i Buzios.

Din rejse starter med en enkelt overnatning i Manaus - en storby ude midt i Amazonas, inden du skal et par dage ud i Amazonas, hvor du skal opleve regnskovens mange dyr, fiske efter piratfisk og besøge regnskovens stammefolk. Efter denne naturoplevelse flyver du videre til berømte Rio de Janeiro, hvor du har tid til at opleve Copacabana, Sukkertoppen og Kristusfiguren, og du kan nyde stemningen på de skønne restauranter og de hyggelige barer og musikcaféer. Efter Rio de Janeiro går flyveturen videre til de fantastiske Iguazu-vandfald, hvor du har rig mulighed for at beundre de brusende vandmasser og den flotte natur. Sidste stop på din rejse er Buzios. Her kan du ligge på stranden, køre i beach buggy, tage ud at snorkle, dykke eller fiske, sejle med katamaran eller sejlbåd, køre på mountainbike og spise på de små restauranter og smarte caféer.

Dag-til-dag

1. Afrejse Danmark - Ankomst Manaus
2. Manaus - Amazonas
3. Amazonas
4. Amazonas
5. Amazonas - Rio de Janeiro
6. Rio de Janeiro
7. Rio de Janeiro
8. Rio de Janeiro - Iguazu
9. Iguazu
10. Iguazu
11. Iguazu - Buzios
12. Buzios
13. Buzios
14. Buzios
15. Buzios
16. Hjemkomst Danmark

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Brasilien. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Manaus

Midt i junglen ligger den store og moderne by, Manaus. Den er hovedstaden i Amazonas, og den ligger lige der hvor den sorte Rio Negro og den hvide Solimoes River mødes. Det brune og det sorte vand løber ved siden af hinanden, før de omsider blandes, og dette "meeting of the waters" er bestemt en oplevelse. Byens mest berømte bygning er operahuset fra 1896. Bygget da Manaus var en vigtig by for gummieksporten af importeret marmor, lysekroner og møbler i Louis XV stil er denne imponerende bygning i renæssance stil virkelig et af historiens mindesmærker - men mere end det, er bygningen i dag hjem for Amazonas filharmoniske orkester.

Manaus er det perfekte udgangspunkt for en spændende tur ind i Amazonas. Du ankommer efter midnat, så skynd dig i seng, så du er frisk til dit cruise i morgen!

Dag 2: Velkommen til Amazonas!

I dag tager du afsted mod regnskoven, hvor du skal bo de næste dage på Amazon Village Jungle Lodge midt i Amazonas. 

Amazonskoven er verdens største regnskov og er over 7 millioner kvadratkilometer med træer, floder, dyr og planter. Det er det sted i verden, hvor biodiversiteten er størst - hele 10 % af verdens dyre- og plantearter findes her. 20 % af verdens fugle flyver i luften i Amazonas, og 20 % af verdens fisk svømmer i floderne i Amazonas - et rent naturmekka! Du skal opleve junglen helt tæt på, måske møder du en tarantel eller andre spændende dyr.

Efter aftensmaden skal du ud at spotte alligatorer i den spændende natur. Kig dig omkring – nu er du midt i Amazonas. Lydene er overvældende, og du kan virkelig føle dig som en del af regnskoven.

Dag 3-4: På ture i junglen

De næste dage skal du opleve amazonas på flere måder.

Du skal på jungletrekking og spejde efter nogle af alle de eksotiske dyr, som gemmer sig i junglen. Det er vild natur, så husk de gode sko! Det er med at holde øjnene åbne, når du bevæger dig rundt - måske ser du piratfisk i vandet og dovendyr i træerne? Du skal også ud og svinge fiskestangen i den store flod. Måske fanger du en piratfisk eller to – pas på fingrene, de har spidse tænder!! Senere på turen skal du besøge en af regnskovens stammehuse. Folk har boet her sådan, siden før du kan forestille dig, og de lever altså her midt ude i ingenting langt væk fra supermarkeder og byliv.

Dag 5: Videre til Rio de Janeiro

Så er det i dag, du kommer til Rio de Janeiro - den fantastiske by, der både er udskældt og elsket af mange. Du kommer ikke uden om denne by, når du rejser til Brasilien. Rio har ca. 15 millioner indbyggere, hvoraf de 5 millioner bor godt, de 5 millioner tåleligt og de sidste 5 millioner i fattige skure på højene omkring byen.

Men alle elsker denne by, og ingen, der har boet i Rio, har lyst til nogensinde at flytte herfra. Byen har en hel speciel charme og et liv, som ingen anden by i verden. Hele byen lever og ånder for de kilometerlange, brede og fantastiske strande, og såvel fattige som rige bader og lever på stranden hver dag det meste af året. Deres strande og deres Kristus, der passer på dem højt oppe fra bjergtoppen, er for rioanerne en del af livet.

Fantastisk er det at opleve, hvordan der hele dagen er en lind strøm af mennesker, der går til og fra stranden. Alle caféerne har stole ude på fortovet, hvor alle sidder og diskuterer alt. Tykke og tynde, sorte, brune og hvide - få byer har en så blandet befolkning, der har det godt med hinanden.

Ikke kun lokalbefolkningen er glade for byen - her er også alle muligheder for turister. Du kan gå i dagevis og shoppe, spise dig igennem eventyrlige restauranter til ingen penge, lytte til musik af enhver slags om aftenen (men dog mest samba), sidde på skønne, små musikcaféer og danse natten lang på store, fantastiske diskoteker.

Dag 6-7: Oplev berømte Rio de Janeiro

Nu skal du opleve Rio de Janeiro!

Start selvfølgelig med at besøge Kristusfiguren med den fantastiske udsigt ud over hele byen! Du kan heller ikke besøge Rio uden at kigge forbi det smukke bjerg, Sukkertoppen, som ligger for enden af Rio di Janeiro i Guanabara bugten og giver en fantastisk udsigt ud over Rio, strandene og bjergene.

Gå langs stranden - måske ad den berømte mosaikpromenade, der løber hele vejen langs Copacabana? Hele vejen langs stranden ligger små drinks-kiosker, hvor du kan få serveret en glas friskpresset juice eller måske en Caipirinha! Op ad de små gader fra stranden ligger masser af restauranter, juicebarer og forskellige og meget billige butikker - har du plads i kufferten, kan du jo fx købe et par nye sko med hjem?

Hvis du ikke kan få nok af mosaik, så gå også en tur op ad Escadaria Selarón - en fin, farvestrålende mosaiktrappe lavet af en chilensk født kunstner ved navn Jorge Selarón.

Vil du gerne opleve byen på egen hånd, er metroen en nem måde at komme rundt på. Besøg fx det store fodboldstadion Maracana eller tag til Lapa distriktet - det hyggelige bohemekvarter med et væld af restauranter, barer og caféer. Favela distriktet er Rios slumkvarter, hvor husene ligger i en stor pærevælding op ad bjergsiderne, men en gåtur rundt her er stadig hyggelig og fuld oplevelser.

Når du går ture i byen, virker den travl og rig med masser af forretninger, og uendeligt mange flotte barer, konditorier og caféer. Det siges, at Rios konditorier er de bedste i verden. Bedst af alt er alle de fantastiske juicebarer, hvor du kan få friskpresset juice i mange afskygninger. Trænger du til noget friskt, så bed om en Coco Espumante - frisk kokos blendet med is. Mums!

Som så mange andre steder, skal du i Rio være påpasselig med dit kreditkort. Lad ikke nogen gå ud i et baglokale med det for at ordne betalinger, uden at du følger med og holder et øje på det. Hvis du bliver kørt rundt i byen kan det også ske, at politiet stopper bilen for at opkræve penge for noget "ulovligt". Tag det som en oplevelse, og lad chaufføren klare det på hans måde.

Spis en aften på en af de mange små Churrascaria-restauranter lige ved Copacabana. Det er vidunderlig mad, og du kan vælge mellem to forskellige måder at gøre det på: Betal en kilopris for det, du spiser, eller betal en fast pris og spis alt det, du kan. Tag ikke for meget af de tunge kartoffel- og grøntsagsretter, så kan du ikke spise nok af det helt fantastiske kød man kan få skåret af de store grillspyd. Nogle steder er der 20 forskellige slags kød at vælge imellem! En af de bedste af alle Churrascariaerne er nabo til Tropical Tours.

Dag 8: Velkommen til natur i Iguazu

I dag når du til Iguazu - nogle af de mest fantastiske vandfald i verden.

Her er mellem 200-300 vandfald afhængig af årstid og vandmasserne, men uanset sæson er det utroligt store mængder vand, der vælter ned over klippekanterne. Lyden kan høres mange kilometer væk, og trykket er så stort, at de fleste besøgende har regnfrakker på for at ikke at blive drivvåde af de enorme sprøjt, som vandfaldene giver. Men det har nu også sin charme at mærke de kølige sprøjt på sine bare arme.

Navnet 'Iguazu' betyder "store vande" på det lokale indianske sprog. Ifølge legenden blev de store vandfald skabt i et raserianfald af Iguazu-flodens gud, der boede i et vildt og voldsomt område kaldet Garganta do Diablo (Djævlens svælg). Måske du trænger til at hvile ud resten af dagen? Læs bøger om Iguazu-vandfaldene, og bare glæd dig til, at du skal opleve de vandfald, hvorom tidligere præsidentfrue Bush udtalte, at "det fik Niagara Falls til at ligne vand fra håndvasken".

Dag 9-10: Udforsk frodige Iguazu

Der er mange muligheder for at komme på udflugter og vandreture ved og omkring vandfaldene – både med og uden guide. Du kan også komme på sejltur ind under vandmasserne. I en motorbåd farer du i vanvittig fart ind og ud under store vandfald. En ”vandfalds-dåb” er en uforglemmelig oplevelse, som du sikkert vil huske resten af livet.

Det absolut bedste sted at se de mægtige vandfald fra er fra den argentinske side. Foran dig kaster millioner af tons af vand sig ned i slugten. Det synes ikke muligt, men det er virkelig lige foran dig - Pragtfuldt syn, måske naturens flotteste mesterværk nogensinde? Nogle gange er virkeligheden bedre en fantasien, og det er bare så helt eventyrligt fantastisk, at man ikke kan forstå, at man ikke er taget herned for at opleve det noget før. Bliv her, sæt dig ned på risten, kig på vandfaldene (det er jo i virkeligheden 18 vandfald, der mødes her). Gå lidt frem og tilbage, se det i lang tid, det er et af rejsens højdepunkter. Du kan også tage en tur "ind under djævelens gab" - det bliver dit livs eventyr, for du er simpelthen omgivet af kaskader af vand! Sørg for at få set vandfaldene både nedefra og oppe fra et højtliggende plateau, hvor du har en fantastisk udsigt ud over de mindre vandfald og det øverste af deltaet.

Du bestemmer naturligvis selv, hvordan du vil bruge de næste dage, men én ting er sikker! Du får vandfald for alle pengene! Hvis du har fået mættet øjnene nok, så tag ind til Iguazu, altså den lille argentinske by, der ligger 22 km herfra. Her er billigt internet, gode, små restauranter, og meget mere. Kl. 16.00 bør du gå ind til den lille bager, der hedder Central, og købe en hel pose af de nu nybagte og varme "palmeritas". De koster næsten ingenting og smager himmelsk!

En af dagene kan du eventuelt tage til "Circuito Inferior" - en gåtur på en times tid, hvor du kommer forbi ca. 20 vandfald (ja, du så rigtigt). Derefter følger "Circuito superior" - endnu en vandretur på en times tid - og så er der ikke et øje tørt. Det, du har set i de sidste 3 timer, er verdens mest unikke 75 vandfald, kaskader og floder, der bare vælter ned i dybet. Ufatteligt.

Dag 11: Velkommen til feriebyen Buzios

I dag bliver du budt velkommen til Buzios. Et par hundrede kilometer nord for Rio ligger små, søvnige feriebyer på stribe. Buzios, også kaldet "de riges paradis", er en af Sydamerikas allerbedste, små ferieperler med hvide huse, små pladser og glade mennesker - og så er her selvfølgelig fantastiske, små strande med helt turkisblåt vand!

Buzios blev i 60´erne opdaget af Brigitte Bardot, der ofte kom her med sin brasilianske ven. Byen blev forståeligt nok hendes yndlingssted i Brasilien. Her er en rar stemning - det tidligere lille fiskerleje er i dag fashionabelt og alligevel afslappet ! Der er en lille, flot kystpromenade og en lang hovedgade med smarte barer, lækre, små restauranter, kunstgallerier, mærkevareforretninger og sportsbutikker. Du finder også dykkerforretninger, hvor du kan tage et dykkercertifikat. Buzios har nogle af verdens billigste priser på PADI-certifikater, og havet har en helt utrolig sigtbarhed.

Dag 12-14: Slap af og nyd det!

Der findes flere små bugte i området, hvor du kan nyde havet og de skønne strande, men ved højvande kan de næsten forsvinde, så husk at nyd dem ved lavvandet. Praia de Joao Fernades er måske en af de bedste . Her er altså bare helt vidunderligt! En lækker, lille strand, masser af parasoller, masser af skønne brasilianere på stranden hele året og lækker mad. Du kan bl.a. købe østers, hvor sælgeren åbner en af gangen og hælder citron på, mens du spiser dem.
Vil du have lidt mere action, kan du leje en beach buggie og køre lidt rundt i en af disse skøre biler på stranden. Det er sjovt, men husk at passe på med bøder - sådan nogle kommer du selv til at betale!

Eller hvad med en udflugt til Arraial do cabo og Cabo Frio? Turen starter kl. 9 om morgenen og du kører direkte til Arraial, som er kendt som Brasiliens hovedstad for dykning og blåvands-fiskeri. Stedet har nogle af de smukkeste strande og det klareste vand - ideelt for snorkling. Sejl til den fredede ø, fyrtårn-øen, besøg den blå grotte og stop ved to smukke strande, hvor der er fantastiske muligheder for snorkling og svømning. Øen får tit besøg af delfiner og skildpadder. Turen stopper ved en flydende bar og derefter sejles der tilbage. Efter frokost går turen videre til Cabo Frio med besøg til byens gamle kvarter, fortet fra 1516 og den hvide, dejlige strand.

Altså, hvis du ikke nyder livet i Buzios, så er det dig, der er noget galt med!

Dag 15: Afrejse fra Brasilien

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 16: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Brasilien. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Brasilien.

Alle hoteller

Rejser til Brasilien - Blue Tree Premium Hotel - Manaus

Blue Tree Premium Hotel

Blue Tree Premium Hotel er et dejligt og lyst hotel i Manaus uden den helt store charme. Det...

Alle hoteller

Rejser til Brasilien - Amazon Village Jungle Lodge

Amazon Village Jungle Lodge

Amazon Village Jungle Lodge er et hotel, som virkelig lever op til navnet. Midt i junglen ved...

Alle hoteller

Rejser til Brasilien - Hotel Vilamar Copacabana

Hotel Vilamar Copacabana

Hotel Vilamar Copacabana er et rigtig godt hotel, der ligger dejligt kun 5 minutters gang til...

Upgradefra 127,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Copacabana Praia Hotel

Copacabana Praia Hotel er et udmærket hotel, der ligger en blok fra den berømte Copacabana...

Upgradefra 694,- kr.pr. personpr. dag
Poolen

Rio Othon Palace

Rio Othon Palace Hotel er et af de finere og større hoteller midt på Copacabana i første række....

Alle hoteller

po

San Martin Hotel & Resort

San Martin Hotel er et meget stort hotel, med egen regnskovspark (husk myggeolie), som du kan gå...

Upgrade
Facaden

Hotel Das Cataratas

Hotel Das Cataratas er et dejligt, stort hotel i kolonistil, som ligger lige ved de fantastiske...

Alle hoteller

Poolen

Bossa Nova

Bossa Nova er et nyt lille og hyggeligt hotel med blot 9 værelser ejet af C&Cs gamle ven...

Upgrade

Pousada Byblos

Herligt græsk-inspireret luksushotel, der ligger på samme gade som vores andet gode hotel, San...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til brasilien. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Brasilien.

Manaus

-60.0167
-3.1000

Amazonas

-60.030
-3.160

Rio de Janeiro

-43.1729
-22.9068

Iguazu (Brasilien)

-54.4447
-25.6867

Buzios

-41.8819
-22.7469

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 08 sep 2018 - 16 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 21.890,-
Børn u/12 år fra 20.690,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 23.990,-
Børn u/12 år fra 22.390,-
Afrejse i følgende periode 27 dec 2018 - 28 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 27.190,-
Børn u/12 år fra 25.540,-
Afrejse i følgende periode 29 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 27.790,-
Børn u/12 år fra 25.990,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 02 jan 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 26.590,-
Børn u/12 år fra 25.290,-
Afrejse i følgende periode 02 jan 2019 - 03 jan 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 24.890,-
Børn u/12 år fra 23.690,-
Afrejse i følgende periode 04 jan 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 23.190,-
Børn u/12 år fra 21.890,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 06 mar 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 24.590,-
Børn u/12 år fra 23.390,-
Afrejse i følgende periode 07 mar 2019 - 17 apr 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 22.590,-
Børn u/12 år fra 21.290,-
Afrejse i følgende periode 18 apr 2019 - 21 apr 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 23.990,-
Børn u/12 år fra 22.790,-
Afrejse i følgende periode 22 apr 2019 - 23 jun 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 22.290,-
Børn u/12 år fra 20.990,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 23 aug 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 23.290,-
Børn u/12 år fra 21.890,-
Afrejse i følgende periode 24 aug 2019 - 15 dec 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 22.690,-
Børn u/12 år fra 21.440,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Manaus-Rio de Janerio-Iguazu-Rio de Janeiro-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger: 3 med fuldpension i Amazonas og 11 med morgenmad.
Store oplevelser på udflugter i Amazonas.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Entré til parkerne i Iguazu.
Lufthavnsskat i Brasilien.
Afgift ved indenrigsflyvning i Brasilien.
Evt. obligatorisk julemiddag (25/12) og/eller nytårsmiddag (31/12).
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. pr. person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Manaus-Rio de Janeiro-Iguazu-Rio de Janeiro-Danmark.
Transport mellem lufthavn og hotel med privat bil/minibus.
Transport mellem hotel i Manaus og lodge i Amazonas med bil og speedbåd.