Du er her: Lande > Brasilien > Rejser > Rejse 663

Samba, nationalparker og strand

13 dages rejse: 3 nætter Salvador, 3 nætter Lencois, 1 nat Salvador, 4 nætter Porto de Galinhas
Rejse: 
663
Rejser til Brasilien - Salvadors
Hyggelige byer, smuk natur og dejlige strande ved Salvador, Lencois og Porto de Galinhas.

Rejsen starter i sambaens fødeby Salvador, der er en smuk og romantisk by med en utrolig stemning! Se livet glide forbi fra en fortovscafé, tag på sejltur, besøg et par af byens 360 kirker (du kan altså ikke nå dem alle), besøg markeder, museer og gallerier, og nyd sambaens rytmer og en god caipirinha. Turen går videre til byen Lencois, hvor store naturoplevelser venter. Bjerge, der strækker sig så langt øjet rækker, vandfald, uforglemmelige panoramaudsigter, kolde bjergfloder og farvede sandhuler er bare noget af det, dette naturskønne område byder på. Sidste stop på turen er Porto de Galinhas, der er en af de mest populære strande i hele Brasilien. Nyd de sidste dage af ferien med solskin, varmt havvand, dejlige restauranter og et pulserende natteliv, eller tag på udflugt til de omkringliggende skønne strande og hyggelige byer.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Salvador
 2. Salvador
 3. Salvador
 4. Salvador - Lencois
 5. Lencois
 6. Lencois
 7. Lencois - Salvador
 8. Salvador - Porto de Galinhas
 9. Porto de Galinhas
 10. Porto de Galinhas
 11. Porto de Galinhas
 12. Porto de Galinhas
 13. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Brasilien. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Salvador!

I dag ankommer du til Salvador - samba-musikkens by!

Salvador de Bahia (ofte bare Salvador) er med dens mange historiske bygninger en af Brasiliens mest kulturelle byer. Den gamle bydel, Pelourinho, er utrolig smukt og romantisk. Her er ældre huse i lyse pastelfarver, smalle gader, brosten, små barer, kunstgallerier og folk, der hænger ud af vinduerne for at følge med i livet på gaden. Du kan ikke undgå at drages af den ”varme”, som byen har, og du kan sidde i timevis på en af de mange helt fantastiske fortovscaféer og restauranter og bare kigge ud på byen. Salvador er hovedstad i staten Bahia, og størstedelen af befolkningen af afrobrasilianere. Det kan ses igaderne, hvor capoeira-grupper optræder med dans, og der findes et utal af shows, hvor byens bedste dansetrupper optræder.

Dag 2-3: Nyd et par dage i charmerende Salvador

Byen er delt i to dele: Cidade Baixa (den nedre bydel) og Cidade Alta (den øvre bydel). De to bydele er forbundet med en elevator, som skal prøves.

I Cidade Baixa ligger Mercado Modelo, som er et indendørs marked fyldt med kunsthåndværk og boder med tøj. Cidade Alta er her, hvor den gamle bydel, Pelourinho, ligger. Her er ældre huse i lyse pastelfarver, smalle gader, brosten, små barer, kunstgallerier og folk, der hænger ud af vinduerne, for at følge med i livet på gaden. Du kan ikke undgå at drages af den "varme", som byen har, og du kan sidde i timevis på en af de mange fantastiske fortovscaféer og restauranter og bare kigge ud på byen. Udover at slentre rundt i gaderne og suge alle indtrykkene til dig, kan du besøge nogle af byens 360 kirker (du kan ikke nå dem alle...), og de forholdsvis simple, men ikke desto mindre interessante, museer.

Salvador er også Brasiliens hotteste musiksted! Det er her, at sambaen er født, og dans og musik er en stor del af livet. Hele ugen kan du høre musik fra de bands, der øver sig til tirsdagsfesten "Terças Feiras da Bençao", der, så vidt vi ved, afholdes hver tirsdag. Det er en enestående oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for. Ved aftentid strømmer tusindvis af brasilianere ud på gaden - det er næsten som til karneval. Musikken bølger fra ti forskellige bands, sambaen swinger, alle danser, og nogen synger. Gå rundt på pladserne og nyd atmosfæren med en Caipirinha i hånden. Det er bare helt, helt fantastisk. Dette er musik!

Hvis du har brug for en dag væk fra byens puls, kan du også tage en dagstur ud til Ilha de Itaparica. Øen ligger kun 30 minutters sejlads fra Salvador og er fyldt med små restauranter, vandreruter i det kuperede landskab, lokale barer og fodbold på stranden.

Dag 4: Velkommen til Lencois!

Så går turen videre til Lençois, en gammel mineby hvor der både er blevet gravet efter guld og diamanter. Efterhånden som folk hastede til regionen, rejste de deres telte helt ude ved kanten af floden, hvor de arbejdede, så det så ud som om, at massevis af vasketøj var hængt til tørre - derfor navnet på byen Lençóis, som betyder lagener. Det tog kun nogle få årtier før diamanterne var sluppet op og regionen stod stille - lige indtil den igen blev opdaget og kendt for sine naturvidundere: Massevis af vandfald, skønne nabobyer, bjerge som strækker sig så langt øjet rækker - der er rigeligt med seværdigheder, som er værd at opleve.

Dag 5: Udflugt til Pai Inácio-bjergene!

I dag skal du på udflugt til Pai Inácio-bjergene!

Første stop på turen er Mucugezinho floden, hvor du går langs flodbredden hen til det smukke Poçó do Diabo – Djævlens pool. Her kan du tage en svømmetur i poolen ved det 22 meter høje vandfald.

Efter en times tid går du videre til toppen af Pai Inacio-bjerget, der ligger i lige over en kilometers højde. Herfra har du den smukkeste udsigt ud over Chapada Diamantina nationalparken – bjergtoppe og dale så langt øjet rækker.

Når du har fået vejret igen efter dette enestående syn, går turen videre til lagunerne ved Pratinha grotterne, hvor du igen kan tage en dukkert i det krystalklare, blå vand.

Sidste oplevelse for i dag er Lapa Doce grotten, hvor du på en underjordisk tur skal se de smukkeste stalagmitter og stalaktitter.

Resten af dagen skal du bare slappe af på dit hotel - du er nok træt efter de mange nye oplevelser.

Dag 6: Endnu en dag med grotter og vandfald

Dagen i dag står på endnu en udflugt med vandfald og grotter!

Du starter med en gåtur på ca. 3,5 kilometer ned til Serano floden, hvor der er mange smukke, naturlige pools, og herfra går du videre til Salᾶo de Areias coloridas, hvor du kan udforske labyrinten af store sten, der har dannet både grotter, gange og tunneller. Her er også sandformationer i mange forskellige farver – det er imponerende at se, hvad naturen kan skabe.

Du besøger også de smukke vandfald Cachoeirinha og Cachoeira da Primavera, hvor du også får mulighed for at svømme i det dejlige, klare vand.

Resten af dagen er fri, så tag på eventyr på egen hånd.

Dag 7: Tilbage til Salvador

I dag skal du tilbage til Salvador, hvor du skal bo på samme hotel, som sidst du var her.

Dag 8: Velkommen til Porto de Galinhas!

I dag skal du videre til skønne Porto de Galinhas!

Porto de Galinhas er en af de mest kendte strande i Brasilien; ifølge mange er det faktisk den bedste strand i hele Brasilien! Det er der flere grunde til. Fx ligger Porto de Galinhas tæt på ækvator i det nordøstlige Brasilien, hvilket betyder solskin, varmt vand og en permanent dejlig brise. Den lille by har en hyggelig atmosfære, men her er også mange dejlige restauranter og et pulserende natteliv. Ikke mindst tilbyder Porto de Galinhas ideelle forhold for snorkling og dykning. Et godt stykke fra kysten gemmer der sig nemlig et kæmpe koralrev, som har skabt naturlige pools med stillestående vand. I disse pools har du mulighed for at udforske undervandsverdenen og dens mange farver og skabninger.

Dag 9-11: Das på stranden i Porto de Galinhas

En dag bør du besøge Recife og Olinda. Recife er hovedstaden i staten Pernambuco og en af de største byer i Brasilien. Stranden i Recife, Boa Viagem, er en af de mest kendte by-strande i Brasilien, og her kan du godt bruge en dag på solbadning eller shopping. Olinda er den første kulturhovedstad i Brasilien. Byen har næsten 500 års historie bag sig og var engang en af de rigeste byer i landet. Kulturen i Olinda kommer til udtryk i alle huse, gader og kirker, og efter byen blev erklæret World Heritage af UNESCO, er ændringer i arkitekturen meget begrænset. Men kulturen kommer allertydeligst til udtryk af folket i Olinda; Byen er helt åbne over for musikere, dansere og kunsthåndværkere. Olinda er meget stolt af sin kultur, og blot det at gå rundt i byen er en sand oplevelse af brasiliansk historie og kultur.

Besøg måske også Santo Agostinho-strandene. Disse strande ligger syd for Recife og er uden tvivl blandt de smukkeste i Pernambuco. Kendte for deres smukke og varme, krystalklare vand, var de engang et tilflugtssted for eventyrere, som søgte stilheden og freden i den lille fiskerby. Nutidens eventyrere kan tage en køretur til de smukke strande i regionen (Cabo de Santo Agostinho og Calhetas) eller tage med katamaran til Paraíso og Francês-strandene, eller til mangroveskovene.

Dag 12: Afrejse fra Brasilien

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 13: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Brasilien. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Brasilien.

Alle hoteller

Pousada Do Boqueirão

Pousada Do Boqueirão er et charmerende, lille og rigtig hyggeligt hotel med en farvestrålende...

Upgrade
Poolen

Bahia Othon Palace

Bahia Othon Palace har haft sin storhedstid, det er lidt slidt men under renovering....

Alle hoteller

Rejser til Brasilien - Pousada Tabajuba

Pousada Tabajuba

Pousada Tabajub kalder sig selv en kro, og det mærker du straks, når du ankommer – her er nemlig...

Upgrade
Real Pousada

Real Pousada

Real Pousada er et gammelt, rustikt og rigtig hyggeligt og ligger lige i smørhullet mellem...

Upgrade
Village Porto de Galinhas

Village Porto de Galinhas

Som navnet fortæller, er dette mere end blot et hotel – det er en lille by i sig selv, som er...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til brasilien. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Brasilien.

Salvador

-38.4767
-12.9747

Lençóis

-41.23
-12.34

Salvador

-38.4767
-12.9747

Porto de Galinhas

-35.0000
-8.5011

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 02 jan 2019 - 27 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.890,-
Børn u/12 år fra 16.990,-
Afrejse i følgende periode 28 jan 2019 - 28 feb 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 16.390,-
Afrejse i følgende periode 01 mar 2019 - 02 mar 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.790,-
Børn u/12 år fra 17.790,-
Afrejse i følgende periode 02 mar 2019 - 05 mar 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.490,-
Børn u/12 år fra 18.490,-
Afrejse i følgende periode 06 mar 2019 - 17 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.990,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode 18 apr 2019 - 20 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 17.590,-
Afrejse i følgende periode 21 apr 2019 - 19 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.390,-
Børn u/12 år fra 16.390,-
Afrejse i følgende periode 20 jun 2019 - 21 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.790,-
Børn u/12 år fra 16.890,-
Afrejse i følgende periode 21 jun 2019 - 22 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.790,-
Børn u/12 år fra 17.890,-
Afrejse i følgende periode 23 jun 2019 - 24 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.390,-
Børn u/12 år fra 17.390,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 23 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 18.390,-
Afrejse i følgende periode 24 aug 2019 - 15 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.790,-
Børn u/12 år fra 17.890,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Salvador-Recife- Danmark.
Alle transporter på rejsen.
11 overnatninger med morgenmad.
Udflugter i Lencois med flod, grotter, vandfald og smuk natur.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Lufthavnsskat i Brasilien.
Afgift ved indenrigsflyvning i Brasilien.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person)

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Salvador-Recife-Danmark.
Transport mellem lufthavne og hoteller med bus.
Fra dit hotel i Salvador bliver du hentet og kørt til busstationen, hvorfra du tager den offentlige bus til Lencois. Her bliver du hentet og kørt til dit hotel. Når du skal tilbage til Salvador, foregår det på samme måde.