Du er her: Lande > Brasilien > Rejser > Rejse 649

Shopping og sjov ved stranden og flodeventyr i regnskoven

17 dages rejse: 3 nætter Fortaleza, 1 nat Manaus, 3 nætters cruise på Amazon-floden, 1 nat Manaus og 7 nætter Fortaleza
Rejse: 
649
Rejser til Brasilien - Amazon Clipper Cruise
Masser af liv i den livlige strandby, Fortaleza og flodkrydstogt i Amazonas

Rejsen tager sin begyndelse i den festlige strandby, Fortaleza. Storbyen byder både på høje huse, farvestrålende huse i den gamle bydel og dejlige strande. Praia do Futoro er byens smukkeste strand, den er 5 kilometer lang med gyldent sand og palmer, der vugger i vinden. Nyd det levende natteliv og de mange barer når mørket falder på, og feststemningen sætter ind. Efter en enkelt overnatning i Manaus - en storby ude midt i Amazonas, tager du af sted på et spændende flodkrydstogt på Amazonfloden. Se junglelivet glide stille forbi, og tag med på kanoture og vandreture i junglen, hvor du spejder efter farverige tukaner, papegøjer og andre eksotiske dyr. Lyt til Amazonskovens mange lyde, og kig på de mange smukke planter og træer - dette er natur som intet andet sted i verden!  Du har endnu en overnatning i Manaus, før du vender tilbage til Fortaleza. Nu har du en hel uge til bare at nyde livet på stranden og besøge de mange butikker, restauranter og barer, som byen har at byde på. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse fra Danmark - Ankomst Fortaleza
 2. Fortaleza
 3. Fortaleza
 4. Fortaleza - Manaus
 5. Manaus - Krydstogt på Amazon-floden
 6. Krydstogt på Amazon-floden
 7. Krydstogt på Amazon-floden
 8. Krydstogt på Amazon-floden - Manaus
 9. Manaus - Fortaleza
 10. Fortaleza
 11. Fortaleza
 12. Fortaleza
 13. Fortaleza
 14. Fortaleza
 15. Fortaleza
 16. Fortaleza
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Brasilien. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Fortaleza!

I dag ankommer du til Fortaleza!

Fortaleza er Brasiliens 5. største by og hovedstad i solskinsstaten Ceará. Det er en travl storby, men her er også mange dejlige, gamle huse i strålende pastelfarver og med hyggelige pladser. Desuden holder en stor del af Brasiliens tekstil- og skindindustri til i byen, så det er måske her, at du skal finde en af de berømte brasilianske hængekøjer at købe med hjem? I Fortaleza holdes der liv i de traditionelle metoder til at fremstille tekstiler og lokalt kunsthåndvæk i alverdens materialer, og der et stort udvalg af store shoppingcentre og markeder, som sælger disse varer – så det er bare med at gå på jagt efter de gode tilbud! Her er også dejlige, gyldne sandstrande med masser af natteliv og gang i den.

Dag 2-3: Nyd livet og festen på stranden i Fortaleza

Nyd den dejlige strand og lig måske i skyggen fra de gyngende palmer og lyt til lyden af vandets brusen. Den østlige strand Praia do Futoro er klart byens bedste strand, og her kan du gå en tur langs vandet i hele 5 kilometer og se ind på byens mange højhuse.

Du skal selvfølgelig også udforske byen. Midt i centrum ligger den flotte Metropolitan Cathedral med sine to tårne - her er ikke som såda nogen hyggelig plads foran, men hvis du alligevel er i nærheden, så stik lige forbi og se den flotte bygning. Det er i byens gamle bydel, at der er hyggeligt at gå rundt - resten af byen er meget trafikeret og travl. Gå rundt i gadernes menneskemylder og se de mange butikker og boder. 

Om aftenen er der gang i den nær strandene - natklubberne og barene slår dørene op, og her bliver langet den ene farvestrålende drink efter den anden over disken. Især Praia de Iracema-stranden har fest og farver med masser af butikker, restauranter og barer. 

Dag 4: Velkommen til Manaus!

Midt i junglen ligger den store og moderne by, Manaus. Den er hovedstaden i Amazonas, og den ligger lige der hvor den sorte Rio Negro og den hvide Solimoes River mødes. Det brune og det sorte vand løber ved siden af hinanden, før de omsider blandes, og dette "meeting of the waters" er bestemt en oplevelse. Byens mest berømte bygning er operahuset fra 1896. Bygget da Manaus var en vigtig by for gummieksporten af importeret marmor, lysekroner og møbler i Louis XV stil er denne imponerende bygning i renæssance stil virkelig et af historiens mindesmærker - men mere end det, er bygningen i dag hjem for Amazonas filharmoniske orkester.

Manaus er det perfekte udgangspunkt for en spændende tur ind i Amazonas. Du ankommer efter midnat, så skynd dig i seng, så du er frisk til dit cruise i morgen!

Dag 5: Krydstogt på Amazon-floden

I dag skal du på eventyr i Amazonas!

Du går ombord på båden, der starter sin sejltur op ad Rio Negro floden. Nyd et glas frisk frugtjuice, mens du lytter til guiden, der fortæller om båden og turen. Du hører også om Amazon området, og hvad der bliver gjort for at bevare det.

Efter maden er det tid til at udforske de små åer i kano - her er så mange anderledes lyde, som barre kun findes i junglen.. Hold udkig efter sjove fugle, frøer og slanger, og hold arme og ben indenfor kanoen, for her er altså kaimaner!

Du skal selvfølgelig sove på båden, og du falder nok tidligt i søvn efter dagens mange oplevelser.

Dag 6: Kano og jungleoplevelser i Amazonas

Du starter dagen med en tidlig sejltur i kano. Kig efter papegøjer og tukaner i træernes toppe, mens du indsnuser lugten af Amazonas.

Efter morgenmaden skal du ud og gå i junglen og se på de mange anderledes træer, planter, frugter og dyr, som har hjemme her. Du kan nå en lille svømmetur i det kølige vand før frokost, og så skal du til Anavilhanas Nationalpark. Du sejler rundt i den skønne natur, som er et af verdens største områder med øgrupper. Det er en sjov oplevelse at sejle i den store labyrint af små åer og bifloder - ind og ud går det, og her er simpelthen så smukt!

Du nyder aftensmaden på båden, og om aftenen kan du måske tage dig et spil på båden, før du går i seng?

Dag 7: Flod, landsbyer og strand i Amazonas

Om morgenen skal du fiske efter piratfisk og andre fisk i floden. Det gælder om at være stille og tålmodig, hvis fiskene skal bide på, men det er næsten som meditation at sidde i absolut ro - kun afbrudt af frøers kvækken og insekters summen.

Efter morgenmaden besøger du en lille landsby, hvor du skal se, hvilke frugter der bliver dyrket i området, fx cupuaçu og tapereba, og du lærer om træer som açaí, tucumã og pupunha.

Om eftermiddagen lægger du til ved en hvid sandstrand, og så er der tid til en lille badetur i det mørke vand, før du hopper i kanoen igen for at udforske junglen på ny! Det er jo ikke hver dag, man lige får mulighed for at udforske Amazonas!

I nat sover du på båden for sidste gang... det føles måske snart som dit andet hjem?

Dag 8: Sidste dag på krydstogt og tilbage til Manaus

Du skal tidligt op igen i dag, for du skal til  Lago Janauary Ecological Park tidligt om morgenen. Det er et super godt sted at kigge efter dyr og se de smukke kæmpe vandliljer ”Victoria Regia”. Mens du spiser morgenmad, sejler du til ”Meeting of the Waters”, hvor den sorte Rio Negro og den hvide Solimoes River mødes. Det brune og det sorte vand løber ved siden af hinanden, før de omsider blandes, og dette "meeting of the waters" er bestemt en oplevelse. 

I løbet af formiddagen sejler du til Tropical Hotels landgangsbro, hvor du kan nyde udsigten til Manaus’ havnefront, før du går i land. Nu er dit flodeventyr slut, og du har hele dagen i Manaus! Du skal bo på samme hotel, som sidst du var her. Brug resten af dagen på at få set dig omkring i byen og nyd at være tilbage på fastlandet.

Dag 9-15: En uge i dejlige Fortaleza

Så går turen tilbage til Fortaleza, og du har nu en hel uge til at nyde strandene og opleve byen. Spis godt, drik masser af drinks og besøg de mange butikker i byen. 

Dag 16: Afrejse fra Brasilien

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Brasilien. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Brasilien.

Alle hoteller

Lobby

Othon Palace Fortaleza

Othon Palace Fortaleza ligger lige ved stranden på Beira Mar promenaden og altså ikke i den...

Alle hoteller

Poolen

Tropical Manaus Ecoresort

Tropical Manaus Ecoresort er et kæmpestort hotel, der ligger ved Negro floden lidt uden for...

Alle hoteller

Rejser til Brasilien - Amazon Clipper Cruise

Amazon Clipper Cruise (Traditionel)

Amazon Clipper Cruise (Traditionel) er en dejlig båd med plads til 16 passagerer. Du sover i...

Alle hoteller

Poolen

Berro Do Jeguy Pousada

Pousada Berro do Jeguy er bare et super sted! Det ligger fredeligt, en slentretur på 15 minutter...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til brasilien. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Brasilien.

Fortaleza

-38.5428
-3.7183

Manaus

-60.0167
-3.1000

Amazonas

-60.030
-3.160

Manaus

-60.0167
-3.1000

Fortaleza

-38.5428
-3.7183

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 20 feb 2018 - 23 jun 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.090,-
Børn u/12 år fra 19.190,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2018 - 23 aug 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.190,-
Børn u/12 år fra 19.990,-
Afrejse i følgende periode 24 aug 2018 - 16 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.090,-
Børn u/12 år fra 19.190,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2018 - 27 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.190,-
Børn u/12 år fra 19.990,-
Afrejse i følgende periode 28 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 25.490,-
Børn u/12 år fra 24.290,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 02 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 24.890,-
Børn u/12 år fra 23.990,-
Afrejse i følgende periode 02 jan 2019 - 23 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.790,-
Børn u/12 år fra 19.890,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 23 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.890,-
Børn u/12 år fra 20.690,-
Afrejse i følgende periode 24 aug 2019 - 16 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.790,-
Børn u/12 år fra 19.890,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2019 - 30 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.890,-
Børn u/12 år fra 20.690,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Natal t/r og Natal-Manaus t/r.
Alle transporter på rejsen.
15 overnatninger. 11 på hotel med morgenmad. 3 på krydstogt med fuldpension. 1 i natfly.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Lufthavnsskat.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Hvis du rejser i perioden 13/2 - 20/2 er der karneval i Praia da Pipa. Ring til os og spørg om prisen!

Efter cruise: I Manaus kan du stille dine ting på samme hotel, som sidst du var her. Du skal først flyve om natten og bliver kørt til lufthavnen sent om aftenen. Hvis du vil have dagen og aftenen på hotellet, skal du betale for en dag mere.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Natal t/r og Natal-Manaus t/r.
Transport mellem lufthavnen og hotellerne i Natal og Praia da Pipa med privat bil/minibus.
Transport fra lufthavn i Manaus til hotel i Manaus med bus, og transport tilbage til lufthavnen med båd og bil.
Flodkrydstogt i Amazonas med flodkrydstogtskib.