Du er her: Lande > Chile > Rejser > Rejse 915

Det bedste af Chile til den bedste pris!

10 dages rejse: 2 nætter Santiago de Chile, 2 nætter San Pedro de Atacama, 2 nætter Valparaiso og 1 nat Santiago de Chile
Rejse: 
915
Rejser til Chili - Valparaiso
Oplev storbyen Santiago de Chile, San Pedro de Atacama i saltørkenen og dejlige, farvestrålende Valparaiso!

Din rejse starter i Santiago de Chile, der bare har en helt særlig atmosfære - den ligger omgivet af sneklædte bjerge, landsbyer og vingårde. Fra bakken midt i byen er der fantastisk udsigt ud over byen, og på Plaza de Armas summer det af liv. Efter et par dage i storbyen skal du videre til San Pedro de Atacama, som er en lillebitte by, hvor atacameña-folket boede i gamle dage. Byen er nu mest kendt for sin helt unikke saltørken. Du kan besøge den smukke Månedal med fantastiske sand- og stenformationer, eller du kan tage forbi de smukke laguner og gejsere, hvor der bor flamingoer og mange andre spændende dyr. Så går turen til farvestrålende Valparaiso – og  den er altså farvestrålende på alle måder! Gaderne er brostensbelagte og virkelig, virkelig stejle, faktisk så stejle, at du måske skal have hjælp af kabelbanerne. Langs gaderne ligger de fineste huse i alle regnbuens farver, og fra toppen af de stejle gader har du skøn udsigt ud over vandet, havnen og den hyggelige by. Du slutter af med endnu en nat i Santiago de Chile, før din hjemrejse begynder. 

Dag-til-dag

  1. Afrejse Danmark
  2. Ankomst Santiago de Chile
  3. Santiago de Chile
  4. Santiago de Chile - San Pedro de Atacama
  5. San Pedro de Atacama
  6. San Pedro de Atacama - Valparaiso
  7. Valparaiso
  8. Santiago de Chile
  9. Santiago de Chile
  10. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Chile. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Chile er uberørte landskaber, god vin, hyggelige byer - og mystik og spændende historier... Sæt dig til rette, slap af på flyveturen og glæd dig til de mange oplevelser, der venter dig.

Dag 2: Velkommen til Santiago de Chile!

I dag ankommer du til Santiago de Chile. Santiagos beliggenhed er noget for sig. Omgivet af bjerge og tæt på havet, er det nemt at kombinere storbybesøget med både skiture og svømmeture i Stillehavet. En smuk omegn med små landsbyer og vingårde giver flere muligheder. Selve byen Santiago de Chile er en af de mere vestligt inspirerede i Sydamerika med fokus på det kommercielle, men den har stadig sin egen specielle atmosfære. Specielt i centrum af byen er der en skæg blanding af ældre bygninger i pariser-stil og moderne skyskrabere.

Der ligger bjerge og højderygge midt inde i byen, og det påvirker trafikken som godt kan virke kaotisk ved første øjekast. Når du skal rundt, er det nemmest at tage metroen, den er både billig, moderne og velfungerende. Busserne kan være noget forvirrende, for selv om de har store skilte på forruden med rute og pris (som er den samme ligegyldigt hvor langt man skal), er det ikke altid til at gennemskue, hvilken en man skal med. Taxaer er også en god mulighed, og det er let at få en fast pris.

Brug din første dag i byen på at se dig lidt omkring. Tag ind til byens centrum, Plaza de Armas. På denne travle plads kan du kigge på de interessante, historiske bygninger, fx byens store flotte katedral, postkontoret, rådhuset og nationalmuseet. Det er også her chilenerne slapper af i palmetræernes skygge. Slut dig til dem og se hvordan man hygger sig i den pulserende storby. Når du går rundt på pladsen, så kig ned, for der ligger nedlagte skildringer af Santiagos historie.

Gå videre af gågaderne Estado eller Ahumada, der går ud fra pladsen. Begge er shoppinggader, hvor der er alt lige fra små iskiosker til store varehuse. Vælger du at gå ned ad Estado, så ender du på Alamedaen - Santiagos hovedboulevard. Her ligger de fleste af byens store, finansielle bygninger. Læg især mærke til Casa de la Moneda, som tidligere var et berømt møntstøberier i Sydamerika. I dag er det præsidentpaladset.

Slut dagen af med et godt måltid mad. Smag måske de lokale "mariscos" (skaldyr) et sted i Barrio Bellavista-kvarteret, og find så tilbage til hotellet for at få en god nats søvn.

Vil du have mest muligt ud af din tid i byen, kan du hjemmefra tilkøbe en sightseeingtur. På den 3½ time lange tur kommer du forbi byens mange attraktioner og igennem de forskellige bydele.

Dag 3: Oplev dejlige Santiago de Chile

Santiago de Chile er en by fyldt med gode oplevelser, så det er bare at vælge, hvad du vil bruge dagen på.

I den store park, Parque Metropolitano, kan du tage med svævebanen 'Teleférico' op til toppen af Cerro San Cristóbal. Kabinerne er ganske små og ikke af nyeste dato, men til gengæld giver den 2 km lange tur, som foregår lige over trætopshøjde, en flot, flot udsigt over byen og de rige kvarterer lige nedenfor bakken. Fra toppen kan du dele udsigten over byen og de snedækkede Andesbjerge med en stor Madonna-figur. Det er bedst at tage af sted om morgenen, så er udsigten bedst. Vil du en alternativ vej ned igen, kan du købe billet til bjergbanen 'Funicular'.

Du bør spadsere lidt rundt i Pio Nono, hvor du finder nogle herlige cafeer med mad og drikke til meget små priser. Her er også butikker med nogle meget flotte smykker - lokalt forarbejdet sølv med indfattede halv-ædelstene til meget fine priser. Du kan også tage en tur til Cerro Santa Lucia, en lille klippe på 70 m midt inde i byen. Her leder trapper og stier dig gennem det lokale folkeliv op til toppen, hvorfra der er en god udsigt over byen. Tæt ved finder du også Santa Lucia-parken og et marked, hvor der er mange gode tilbud at hente i de 147 forskellige boder.

Fra Santiago kan du også tage på forskellige udflugter.

Går din rejse ikke i forvejen til Valparaiso, kan du vælge at tage hertil på en heldagsudflugt. Valparaiso kaldes også for Stillehavets juvel og er berømt for sin svævebane, der transporterer dig op i bjergene, hvorfra der er en spektakulær udsigt over havet. Derudover er der flere flotte pladser og monumenter, og du kan slentre rundt i byens små, fascinerende gader og stræder.

En udflugt til en vingård er næsten også et must, når du er i Chile. Er det ikke inkluderet i din rejse, kan du tilkøbe en tur til en af de største og smukkeste vingårde i landet, Concha y Toro Winery. Her vil du blive vist rundt og opleve, hvordan vinen produceres - og så vil du selvfølgelig komme til at smage på de gyldne dråber.

Dag 4: Velkommen til San Pedro de Atacama!

Så skal du videre mod San Pedro!

Om eftermiddagen kan du måske tage på en lille byrundtur. Se landsbykirken, Le Paige-museet og håndværksmarkedet. Og så bliver du nødt til at tage til Månedalen, et af de mest berømte steder i omegnen. Dalen ligger ca. 17 km fra San Pedro midt i Cordillera de la Sal, og her er de mest fantastiske sten- og sand-formationer, der er flere årtusinder gamle. Stedet har fået navnet Månedalen, da stedet minder om månens overflade, og solnedgangen her er et spektakulært syn med skiftene farver og konturer - et naturligt lysshow!

Dag 5: En dag i hyggelige San Pedro de Atacama

I dag kan du måske besøge lagunerne Miscanti og Miñiques, der ligger 4.200 meter over havets overflade. Begge laguner får deres vand fra kilder og tiltrækker et stort udvalg af dyr - fx en masse flamingoer. Søerne og deres dyreliv står i skarp kontrast til de sneklædte bjerge, der afspejler sig i søernes blå, blå vand. Tag også en tur til landsbyen Toconao og Atacama Salt lake, en kæmpe saltsø, hvor vandet fordamper og efterlader store fladeraf salt og mineraler. Kig ud over det imponerende landskab - dette er selveste scenen, hvor Atacameña-kulturen startede. Ved Chaxa-lagunen lever der lyserøde flamingoer, som vader rundt i vandkanten, og her er helt fantastisk smukt - med det blå vand og de sneklædte bjerge i det fjerne.

Du kan også tage på en spændende heldagsudflugt. Først kører du afsted ad bumleveje de 90 km til Tatio Geyserne. Her i 4.200 meters højde springer geyserne med røg og damp i de tidlige morgentimer - et sjældent og smukt syn. Senere kan du køre videre til landsbyen Caspana, et lille sted med ca. 400 indbyggere. Her kan du besøge kirken og klokketårnet, som blev erklæret et historisk monument i 1951. Tag videre gennem den smukke dal til landsbyen Chiu Chiu dybt inde i Atacama-ørkenen - et af de mest golde steder i verden. Chiu Chiu ligger på grænsen til den længste flod i Chile, Loa-floden, og har den ældste kirke i Chile. I denne kirke findes nogle billeder i træ, der blev anlagt af spanierne i løbet af det 16. århundrede. Kør så til Pukara de Lasana, der blev bygget i 12. århundrede og udgør et af de vigtigste relikvier af atacameñan-kulturen.

Dag 6: Velkommen til Valparaiso!

Valparaiso er en større havneby, der også er kendt som Stillehavets juvel. Byen ligger kun 120 km fra Santiago de Chile, og vejen dertil er utrolig smuk med vinmarker, gårde og Andesbjergenes snedækkede bjergtinder. Fra vandet er byen et sjovt, farvestrålende syn med de mange farverige huse op ad bjergsiden. Byens smukke, gamle havnekvarter er på UNESCOs verdensarvsliste, og her kan du slentre rundt i en labyrint af smalle, brostensbelagte gader mellem huse i alle regnbuens farver. Men gaderne er altså superstejle nogle steder, så det er om at have de gode sko på! Det er hårdt at gå opad, men når du først kommer op, har du en god udsigt ud over vandet og resten af byen. Nogle gader har pæne huse med blomsterkasser og små haver, andre er overmalet med grafitti og omgivet af virvar af elledninger, mens endnu andre er helt smalle og skæve, som en blanding mellem Amsterdam og Villa Villekulla - men de er alle charmerende og farverige. Her er hele ni universiteter, men ellers lever byen mest af turismen. 

Dag 7: En dag i farvestrålende Valaparaiso!

Nu er det om at iføre dig fornuftigt tøj og gøre dig klar til at indtage byens mange bakker! Flere steder er bakkerne så stejle, at kabelbaner, der også kaldes ” funicularer”, kan hjælpe dig op og ned. De mange bakker betyder også, at du flere steder har en dejlig udsigt over havet, havnen og de mange store skibe. Gå en tur på Concepción Hill med de små fascinerende gader og stræder, og besøg nobelprisvinderen Pablo Nerudas hus, hvor du kan få et indblik i hans liv og se den fascinerende samling af genstande, han bragte tilbage fra sine rejser.

Dag 8: Tilbage til Santiago de Chile

I dag skal du tilbage til Santiago de Chile, hvor du skal bo på samme hotel som sidst.

Dag 9: Afrejse fra Chile

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 10: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Chile. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Chile.

Alle hoteller

Hotel Fundador

Hotel Fundador

Hotel Fundador er et lidt gammeldags hotel, men det har en rigtig god beliggenhed i gåafstand...

Upgradefra 549,- kr.pr. personpr. dag
Hotellets dejlige pool

Galerias Hotel

Galerías Hotel er et smukt hotel, og et af de hyggeligste hoteller i byen. Her er rigtig dejlig...

Alle hoteller

Rejser til Chile - Hotel Poblado Kimal

Hotel Poblado Kimal

Hotel Poblado Kimal er et charmerende hotel, som ligger tæt på hovedvejen i den lille by, San...

Alle hoteller

Diego de Almagro Valparaiso

Diego de Almagro Valparaiso

Hotel Diego de Almagro Valparaiso er et rigtig godt hotel lidt uden for Valparaisos hyggelige...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til chile. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Chile.

Santiago de Cuba

-75.827471
20.018778

San Pedro de Atacama

-68.2000
-22.9167

Valparaiso

-71.6167
-33.0500

Santiago de Cuba

-75.827471
20.018778

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 19.590,-
Børn u/12 år fra 17.790,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 21.790,-
Børn u/12 år fra 19.390,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 01 jan 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 26.890,-
Børn u/12 år fra 24.490,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 23 jun 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 19.690,-
Børn u/12 år fra 17.790,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 21 aug 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 21.790,-
Børn u/12 år fra 19.390,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2019 - 31 okt 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 19.790,-
Børn u/12 år fra 17.990,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Santiago de Chile og Santiago de Chile-Calama t/r. 
Alle transporter på rejsen.
7 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. pr. person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Santiago de Chile t/r.
Fly Santiago de Chile-San Pedro t/r.
Bus San Pedro-Valparaiso t/r. 
Al transport mellem lufthavne og hoteller med privat bil/minibus.