Du er her: Lande > Chile > Rejser > Rejse 916

Færgecruise og Chiles smukke natur - med masser af udflugter

15 dages rejse: 3 nætter Santiago de Chile, 1 nat Puerto Varas, 3 nætter på Navimag Ferry gennem Patagonien, 2 nætter Puerto Natales, 2 nætter Punta Arenas og 1 nat Santiago de Chile
Rejse: 
916
Oplev Chiles spændende hovedstad Santiago de Chile, udforsk den smukke natur i Patagonien i det sydlige Chile med færge og mød pingviner i Punta Arenas. Masser af spændende udflugter med store oplevelser!

Du starter din rejse med nogle dage i Chiles skønne hovedstad, Santiago de Chile. Her skal du opleve byens sjove blanding af ældre bygninger i pariser-stil og moderne høje skyskrabere. Du besøger byens centrum Plaza de Armas, hvor historiske bygninger og palmer mødes, og så er det tid til at smage på de chilenske druer på et vingårdsbesøg. Efter nogle dage i storbyen skal du afsted mod syd, nemlig til den charmerende by Puerto Varas. Byen ligger smukt ned til Llanquihue-søen, hvorfra du kan se de store Osorno- og Calbuco-vulkaner. Fra Puerto Varas havn starter din færgecruise ned ad Chiles sydlige floder. Ombord på Navimag Ferry sejler du igennem kanaler, golfer og store åbne områder, hvor du har rig mulighed for at se naturen fra alle vinkler. I løbet af turen ser du skibsvrag, isblokke så hvide, at de nærmest er turkise, og imponerende klippeformationer  - måske ser du også pukkelhvaler. Du går i land i Puerto Natales, hvor nationalparken Torres del Paine venter på dit besøg. Denne nationalpark er en af verdens smukkeste med sine sneklædte bjerge, store gletsjere, spejlblanke søer og brusende floder – smukke, smukke landskaber, der skifter farve og udtryk, alt efter hvor på himlen solen står. Næste stop er den store by Punta Arenas, hvor du skal møde pingviner i tusindvis og opleve det rige fugleliv. Du slutter rejsen af med endnu en nat i Santiago del Chile, inden du rejser hjem igen.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Santiago de Chile
 3. Santiago de Chile
 4. Santiago de Chile
 5. Santiago de Chile - Puerto Varas
 6. Puerto Varas - krydstogt
 7. krydstogt
 8. krydtogt
 9. krydstogt - Puerto Natales
 10. Puerto Natales
 11. Puerto Natales - Punta Arenas
 12. Punta Arenas
 13. Punta Arenas - Santiago de Chile
 14. Santiago de Chile
 15. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Chile. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Chile er uberørte landskaber, god vin, hyggelige byer - og mystik og spændende historier... Sæt dig til rette, slap af på flyveturen og glæd dig til de mange oplevelser, der venter dig.

Dag 2: Velkommen til Santiago de Chile!

I dag ankommer du til Santiago de Chile. Santiagos beliggenhed er noget for sig. Omgivet af bjerge og tæt på havet, er det nemt at kombinere storbybesøget med både skiture og svømmeture i Stillehavet. En smuk omegn med små landsbyer og vingårde giver flere muligheder. Selve byen Santiago de Chile er en af de mere vestligt inspirerede i Sydamerika med fokus på det kommercielle, men den har stadig sin egen specielle atmosfære. Specielt i centrum af byen er der en skæg blanding af ældre bygninger i pariser-stil og moderne skyskrabere.

Der ligger bjerge og højderygge midt inde i byen, og det påvirker trafikken som godt kan virke kaotisk ved første øjekast. Når du skal rundt, er det nemmest at tage metroen, den er både billig, moderne og velfungerende. Busserne kan være noget forvirrende, for selv om de har store skilte på forruden med rute og pris (som er den samme ligegyldigt hvor langt man skal), er det ikke altid til at gennemskue, hvilken en man skal med. Taxaer er også en god mulighed, og det er let at få en fast pris.

Efter ankomst skal du på byrundtur og prøve at lave den ægte sydamerikanske ret Ceviche. Du bliver hentet på hotellet, hvor din byrundtur starter. Sammen med din guide går du først mod det flotte hvide regeringspalads La Moneda. Herfra går du videre til den centrale Plaza De Armas, hvor du har lidt tid til at tjekke alle seværdigheder og butikker ud, som ligger omkring pladsen.

Bagefter fortsætter du til fiskemarkedet Mercado Central og derefter til La Vega, som er det største marked i Chile – det er her, madlavningsturen rigtig starter. På det store marked køber du ingredienserne, som skal bruges til den Sydamerikanske ret Ceviche – det er den, du senere skal kokkerere i køkkenet, og selvfølgelig også smage.

Når alt er handlet, bliver du samlet op og kørt til et privat hus, hvor du får lov at smage en Pisco Sour (en typisk chilensk velkomstdrink), Empanadas (dumplings fyldt med enten ost eller kød) og en Pebre (mild krydret sovs) til de fine dumplings. Bagefter begynder du at lave ceviche, mens du nyder lidt chilensk vin – du er jo altså i et vinland! Når middagen er slut, og maven er godt fyldt op, går turen tilbage til dit hotel.

Dag 3: Heldagstur til Valparaiso

Du er stadig i Chiles skønne hovedstad, men i dag skal du på udflugt til Valparaiso, der også er kendt som Stillehavets juvel. Byen er fra 1536 og er kommet på UNESCOs verdensarvsliste - og det er ikke svært at forstå, for den er næsten magisk! Smukke landskaber, farverige bygninger og smukke, smukke udsigter. Det er muligt at tage kabelbaner, der går højt op over byens top, og herfra kan du rigtig nyde udsigten! På vejen tilbage kommer du igennem ferieparadiset Viña del Mar.

Dag 4: En dag i vinens tegn!

I dag skal du på en halvdagsudflugt til en af de største og smukkeste vingårde i Chile, Concha y Toro. På gården, der ligger ca. 45 km fra Santiago de Chile, er der blevet produceret vin siden år 1883.

Din udflugt starter på pladsen 'Plaza Don Melchior', hvor du vil blive mødt af en guide, som både taler spansk og engelsk. Han fører dig til den flotte panoramaudsigt over vinmarken Pirque. Med et glas i hånden kan du her fordybe dig i de mange indtryk og dufte.

Du spadserer gennem de gamle haver og parkområdet og besøger Concha y Toro-familiens tidligere residens 'Old Casona'. På vinmarkerne vil du udover at få indblik i, hvordan vinen produceres, opleve de teknikker, der bruges for at opnå og bibeholde den høje kvalitet. Ved indgangen til vinkældrene bliver du tilbudt en eminent Casillero del Diablo Merlot, mens du ser, hvordan Concha y Toro producerer sine vine. I disse autentiske omgivelser, ansigt til ansigt med Casillero del Diablo, vil du få chancen for at smage netop den vin, som har gjort chilenske vine så berømte - Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon.

Besøget slutter med et besøg i vinbutikken, hvor der vil være mulighed for at købe vine og souvenirs.

Dag 5: Velkommen til Puerto Varas

I dag kommer du til Puerto Varas, Chiles ferieparadis.

Byen ligger smukt med fantastisk udsigt over både Osorno- og Calbuco-vulkanen på den anden side af Llanquihue-søen. Byen har formået at bevare stemningen som en mindre, charmerende by med træhuse, og hyggelige pladser, og selvom her om sommeren godt kan være mange turister, virker byen hverken overrendt eller overturistet.

Dag 6: Ombord på Navimag Ferry

I dag skal du ombord på Navimag Ferry, og du sejler af sted på eventyr sydpå ad Patagoniens floder de næste par dage. Oplev den fantastiske natur omkring de mange kanaler - en natur med høje, stejle kyster, utallige toppe og bjergtiner og smukke horisonter, der kan gøre enhver stum. Turen starter i Reloncaví Sound ved Ancud golfen, og om aftenen sejler du ind i Apiao kanalen og derefter Corcovado golfen. Lige ved Corcovado golfen ligger Corcovado Nationalpark, så her sidder du på første parket til den vilde natur. Hold godt øje med vandets overflade! Det er nemlig i denne golf, en stor samling af blåhvaler har hjemme, og måske er du heldig at se en. 

Du har nu startet dit eventyr i Patagonien!

Dag 7: Navimag Ferry - Gulf de Penas

Ved daggry sejler du ad den sydlige del af Corcovado golfen.

Kaptajnen bestemmer ruten, og det afhænger lidt af vejret, hvad det bliver. De tre muligheder er Boca del Guafo, Niualac kanalen og Pulluche kanalen. Om aftenen sejler du mod det åbne hav til området nord for Golf de Penas. I godt vejr tager det cirka 12 timer at krydse det åbne stykke, og du kan være heldig at se pukkelhvaler, minkehvaler og blåhvaler undervejs. På med de stærke briller!

Dag 8: Navimag Ferry - Puerto Eden

I dag krydser du Messier kanalen, som er 1.270 meter dyb. I denne kanal kan du se det gamle skibsvrag Capitan Leonidas, som har været strandet på den nedsunkne ø Bajo Cotopaxi siden 1970'erne. Skibsvraget fungerer i dag som fyrtårn, men ellers ligger det bare dér midt i vandet og ser helt forladt og forrustet ud med grønne, frodige bjerge som kulisse.

Senere krydser du English Narrows for at komme til byen Puerto Eden, hvor de sidste folk fra stammen Alacalufes bor. Puerto Eden ligger på Wellington Island, en del af den største nationalpark i Chile, nemlig Bernado O'Higgins Nationalpark. Efter et kort besøg er det tilbage på skibet igen, hvor du nu sejler videre igennem de 13 patagonske kanaler.

Slap af på skibet om aftenen og nyd livet på vandet, mens du bliver vugget i søvn af bølger om aftenen. 

Dag 9: Velkommen på land i Puerto Natales

I dag sejler du ind igennem Santa Maria kanalen, hvor det smalleste sted på ruten er, nemlig Angostura White. Den er kun 80 meter bred. Derefter sejler du videre til Puerto Natales, hvor sejlturen ender.

Puerto Natales er en mindre by i Patagonien, og det er et godt udgangspunkt, hvis du gerne vil på eventyr i naturen. Byen blev grundlagt af englænderne i 1852, og når du er færdig med at beundre de fantastiske omgivelser med smukke dale, frodige skove og kolossale bjergtoppe, kan du besøge byen Angelmo og besøge det flotte kunsthåndværkermarked.

Området byder på af et hav af naturoplevelser, som nationalparken Torres Del Paine og Milodons Cave - du er nødt til at opleve det hele!

Dag 10: Oplev Torres del Paine nationalpark

Du starter dagen med morgenmad på hotellet - husk at få rigeligt, dagen i dag står nemlig på heldagsudflugt til Nationalparken Torres del Paine. På vej mod dette skønne sted kommer du forbi Milodon-hulen, hvor der er blevet opdaget rester af et forhistorisk dyr, som er 12.000 år gammelt!

Torres del Paine Nationalpark ligger i den sydlige del af den chilenske Patagonia, og her er virkelig fantastisk smukt! Parken har iskolde gletsjere og spejlblanke, turkisblå søer, der ligger for foden af spidse klippebjerge – mest kendt er nok bjergkæden Codillera del Paine, hvis tinder rejser sig højt op i landskabet. Den bjergrige natur gør parken helt perfekt til hikingture, og der er masser af spændende stier – den bedste rute fører til Valle del Francés, som nok har den smukkeste udsigt i hele nationalparken ud over små gletsjere og forrevne, lodrette klippevægge. Heste, lamaer og andinske hjorte græsser på de gyldne sletter, og du kan også være heldig at skimte en ræv, en puma eller en af de sjove strudselignende nanduer, som også lever i området. Du kommer forbi Amarga lagunen, de lysende turkisgrønne søer, Nordenskjold, Pehoe og Toro og den fantastiske Grey gletsjer, der rejser sig som en enorm klippevæg i landskabet.

Så går turen tilbage til Puerto Natales og dit hotel.

Dag 11: Velkommen til Punta Arenas!

I dag skal du med bus mod Punta Arenas.

Punta Arenas er en større by, der ligger i Ildlandet. Her er tusinde år gamle urørte skove, sneklædte bjerge, vulkaner og i de indre dale, er floder der majestætisk fosser gennem området for at ende i pampassens store sletter. Byen Punto Arenas blev grundlagt i 1848 og har i dag en befolkning på ca. 121.000. I byens tidlige år var den afhængig af at sælge produkter fra naturen og vilde dyr, som for eksempel sælskind, fjer og guano (fugleklatter brugt som gødning), guld, kul og træ. Senere gik de over til fåreopdrætning og ved århundredeskiftet græssede omkring 2 millioner får i området.

Byens gadenavne og kirkegårde vidner om immigration fra mange forskellige lande i Europa, og i hjertet af byen ligger Plaza Muñoz, omringet af nogle af byens mest ekstravagante huse, der vidner om de tidlige fåreopdrætteres rigdom – nogle af dem er åbne for offentligheden.

Du har massere af ting at tage dig til her! På Cementerio Municipal kan du se de imponerende gravsten og monumenter og på Museo del Recuerdo kan du opleve en udstilling med gamle landbrugsmaskineri og rekonstruktioner af typiske pionér-huse. Byen byder også på en masse gode restauranter, og et stort duty-free indkøbscenter.

Tag også ud at se det gamle gods San Gregorio, der nu mere minder om en spøgelsesby – fåreklipperskuret er dog stadig i brug af de få mennesker, der endnu bor her. Du kan også tage til den private park Monte León, med stedsegrønne skove og træer forvredet af vind og vejr til næsten unaturlige former. Kondorerne svæver rundt, og måske er du heldig at få et glimt af en huemul, som er i familie med kronhjorten.

Dag 12: Udflugt til Isla Marta og Isla Magdalena

I dag skal du opleve Chiles fantastiske dyreliv!

Du skal nemlig på udflugt til Isla Marta og Magdalena. Du bliver hentet tidlig morgen og kørt til båden. Nu går turen ud på vandet og af sted mod øerne. På Isla Marta skal du opleve det vilde dyreliv med over tusind søløver, pingviner, søelefanter og et hav af fugle. På Isla Magdalena skal du opleve en af verdens største kolonier af magellanic pingvinerne - mere end 150.000 pingviner på ét sted! For at passe på dyrelivet sejler du kun omkring Isla Marta, hvor du kan tage billeder fra båden. På Isla Magdalena går du i land og oplever pingvinkolonien helt tæt på. Du kan også være heldig at se delfiner på din tur, hvis du holder godt øje. Om eftermiddagen går turen tilbage til hotellet.

Resten af dagen har du fri til frit at udforske det skønne område.

Dag 13: Tilbage i Santiago de Chile

I dag skal du tilbage til Santiago de Chile, hvor du skal bo på samme hotel som sidst.

Dag 14: Afrejse fra Chile

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 15: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Chile. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Chile.

Alle hoteller

Hotel Fundador

Hotel Fundador

Hotel Fundador er et lidt gammeldags hotel, men det har en rigtig god beliggenhed i gåafstand...

Hotellets pool

Holiday Inn Santiago Airport Hotel

Holiday Inn Santiago Airport Hotel er et større, moderne og super godt hotel, som ligger få...

Upgradefra 552,- kr.pr. personpr. dag
Hotellets dejlige pool

Galerias Hotel

Galerías Hotel er et smukt hotel, og et af de hyggeligste hoteller i byen. Her er rigtig dejlig...

Alle hoteller

Casa Kalfu

Casa Kalfu

Casa Kalfu er simpelthen det hyggeligste sted, du kan forestille dig - her er 16 værelser i en...

Rejser til Chile - Navimag Ferry

Navimag Ferry

Navimag Ferry er en stor færge med plads til både passagerer og containere. Færgen sejler gennem...

Alle hoteller

Saltos del Paine Hotel

Saltos del Paine Hotel

Saltos del Paine Hotel er et lille og enkelt sted, der har til huse i en lyserød og grøn...

Alle hoteller

Carpa Manzanos morgenmadsområde

Carpa Manzano

Carpa Manzano er et lille, hyggeligt sted med god beliggenhed tæt på byens centrum. Værelserne...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til chile. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Chile.

Santiago de Chile

-70.6667
-33.450

Puerto Varas

-72.9833
-41.3167

Puerto Montt

-72.9333
-41.4667

Puerto Natales

-72.5167
-51.7333

Punta Arenas

-70.9333
-53.1667

Santiago de Chile

-70.6667
-33.450

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 32.390,-
Børn u/12 år fra 30.490,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 34.490,-
Børn u/12 år fra 31.990,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 23 jun 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 32.690,-
Børn u/12 år fra 30.890,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 21 aug 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 34.990,-
Børn u/12 år fra 32.590,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2019 - 30 sep 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 32.890,-
Børn u/12 år fra 30.990,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Santiago de Chile-Puerto Montt og Punta Arenas-Santiago de Chile-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
13 overnatninger: 9 på hotel med morgenmad og 3 på færgen med fuldpension.
Fem udflugter: byrundtur, Valparaiso-tur og vintur i Santiago, udflugt til Torres del Paine Nationalpark i Puerto Natales og besøg til Isla Marta og Magdalena fra Punta Arenas.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark- Santiago de Chile t/r. 
Fly Santiago de Chile-Puerto Montt
Fly Punta Arenas-Santiago de Chile
Transport mellem lufthavne, havne, busstationer og hoteller i Santiago, Puerto Natales og Punta Arenas med privat bil/minibus.
Offentlig bus fra Puerto Natales til Punta arenas.
Transport til og fra hotel i Puerto Varas med delt bil/minibus.