Du er her: Lande > Chile > Rejser > Rejse AR75

Kultur- og vinrejse til Argentina og Chile

16 dages rejse: 3 nætter Santiago de Chile, 2 nætter Mendoza, 1 nat vingård, 4 nætter Buenos Aires og 3 nætter Iguazu
Rejse: 
AR75
Argentina rejser - Iguazu i Argentina
Tango, vin, kultur og natur i Santiago de Chile, Mendoza, Buenos Aires og Iguazu - inklusiv besøg til en vingård.

Rejsen starter i Chiles levende hovedstad, Santiago de Chile, der ligger smukt omgivet af bjerge og tæt på havet. De ældre bygninger blandet med moderne skyskrabere giver byen en helt særlig atmosfære. Videre over grænsen til Mendoza, en grøn by med smukke pladser og gågader fyldt med fantastiske restauranter og vinbarer. Næste stop er en vidunderlig vingård, hvor der er mulighed for at fordybe sig i vinens oprindelse og tage på udflugter til de omkringliggende gårde og vinmarker. Nu rejser du videre til Buenos Aires. Brug et par dage på at opleve de charmerende kvarterer, gadetango og et af verdens største teatre. Rejsen slutter ved de imponerende Iguazu-vandfald, der er et af naturens helt store mesterværker. Nyd de tropiske omgivelser, og føl dig meget lille ved siden af de buldrende vandmasser. 

Denne rejse kan nemt kombineres med et ophold i levende Rio de Janeiro eller ved stranden i charmerende Buzios. Kontakt os for at høre mere!

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Santiago de Chile
 3. Santiago de Chile
 4. Santiago de Chile
 5. Santiago de Chile - Mendoza
 6. Mendoza
 7. Mendoza - vingård
 8. Vingård - Buenos Aires
 9. Buenos Aires
 10. Buenos Aires
 11. Buenos Aires
 12. Buenos Aires-Iguazu
 13. Iguazu
 14. Iguazu
 15. Iguazu
 16. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Chile og Argentina. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Chile er uberørte landskaber, god vin, hyggelige byer - og mystik og spændende historier... Sæt dig til rette, slap af på flyveturen og glæd dig til de mange oplevelser, der venter dig.

Dag 2: Velkommen til Santiago de Chile!

I dag ankommer du til Santiago de Chile. Santiagos beliggenhed er noget for sig. Omgivet af bjerge og tæt på havet, er det nemt at kombinere storbybesøget med både skiture og svømmeture i Stillehavet. En smuk omegn med små landsbyer og vingårde giver flere muligheder. Selve byen Santiago de Chile er en af de mere vestligt inspirerede i Sydamerika med fokus på det kommercielle, men den har stadig sin egen specielle atmosfære. Specielt i centrum af byen er der en skæg blanding af ældre bygninger i pariser-stil og moderne skyskrabere.

Der ligger bjerge og højderygge midt inde i byen, og det påvirker trafikken som godt kan virke kaotisk ved første øjekast. Når du skal rundt, er det nemmest at tage metroen, den er både billig, moderne og velfungerende. Busserne kan være noget forvirrende, for selv om de har store skilte på forruden med rute og pris (som er den samme ligegyldigt hvor langt man skal), er det ikke altid til at gennemskue, hvilken en man skal med. Taxaer er også en god mulighed, og det er let at få en fast pris.

Brug din første dag i byen på at se dig lidt omkring. Tag ind til byens centrum, Plaza de Armas. På denne travle plads kan du kigge på de interessante, historiske bygninger, fx byens store flotte katedral, postkontoret, rådhuset og nationalmuseet. Det er også her chilenerne slapper af i palmetræernes skygge. Slut dig til dem og se hvordan man hygger sig i den pulserende storby. Når du går rundt på pladsen, så kig ned, for der ligger nedlagte skildringer af Santiagos historie.

Gå videre af gågaderne Estado eller Ahumada, der går ud fra pladsen. Begge er shoppinggader, hvor der er alt lige fra små iskiosker til store varehuse. Vælger du at gå ned ad Estado, så ender du på Alamedaen - Santiagos hovedboulevard. Her ligger de fleste af byens store, finansielle bygninger. Læg især mærke til Casa de la Moneda, som tidligere var et berømt møntstøberier i Sydamerika. I dag er det præsidentpaladset.

Slut dagen af med et godt måltid mad. Smag måske de lokale "mariscos" (skaldyr) et sted i Barrio Bellavista-kvarteret, og find så tilbage til hotellet for at få en god nats søvn.

Vil du have mest muligt ud af din tid i byen, kan du hjemmefra tilkøbe en sightseeingtur. På den 3½ time lange tur kommer du forbi byens mange attraktioner og igennem de forskellige bydele.

Dag 3-4: Nyd dejlige Santiago de Chile!

Santiago de Chile er en by fyldt med gode oplevelser, så det er bare at vælge, hvad du vil bruge dagen på.

I den store park, Parque Metropolitano, kan du tage med svævebanen 'Teleférico' op til toppen af Cerro San Cristóbal. Kabinerne er ganske små og ikke af nyeste dato, men til gengæld giver den 2 km lange tur, som foregår lige over trætopshøjde, en flot, flot udsigt over byen og de rige kvarterer lige nedenfor bakken. Fra toppen kan du dele udsigten over byen og de snedækkede Andesbjerge med en stor Madonna-figur. Det er bedst at tage af sted om morgenen, så er udsigten bedst. Vil du en alternativ vej ned igen, kan du købe billet til bjergbanen 'Funicular'.

Du bør spadsere lidt rundt i Pio Nono, hvor du finder nogle herlige cafeer med mad og drikke til meget små priser. Her er også butikker med nogle meget flotte smykker - lokalt forarbejdet sølv med indfattede halv-ædelstene til meget fine priser. Du kan også tage en tur til Cerro Santa Lucia, en lille klippe på 70 m midt inde i byen. Her leder trapper og stier dig gennem det lokale folkeliv op til toppen, hvorfra der er en god udsigt over byen. Tæt ved finder du også Santa Lucia-parken og et marked, hvor der er mange gode tilbud at hente i de 147 forskellige boder.

Fra Santiago kan du også tage på forskellige udflugter.

Går din rejse ikke i forvejen til Valparaiso, kan du vælge at tage hertil på en heldagsudflugt. Valparaiso kaldes også for Stillehavets juvel og er berømt for sin svævebane, der transporterer dig op i bjergene, hvorfra der er en spektakulær udsigt over havet. Derudover er der flere flotte pladser og monumenter, og du kan slentre rundt i byens små, fascinerende gader og stræder.

En udflugt til en vingård er næsten også et must, når du er i Chile. Er det ikke inkluderet i din rejse, kan du tilkøbe en tur til en af de største og smukkeste vingårde i landet, Concha y Toro Winery. Her vil du blive vist rundt og opleve, hvordan vinen produceres - og så vil du selvfølgelig komme til at smage på de gyldne dråber.

Dag 5: Velkommen til Mendoza!

I dag skal du til højlandet, nærmere bestemt Mendoza.

Mendoza er kendt som en af Argentinas rigeste byer, men kan ved første øjekast godt virke lidt småkedelig. Det må du ikke lade dig narre af - når du har besøgt byens grønne åndehuller, gågaderne og et par af de berømte vinbarer, begynder du at kunne lide den. Og så er der masser af mulighed for smuk natur i nærheden!

Om aftenen kan vi anbefale, at du går ned til hovedgaden og spiser på en af de mange fantastiske restauranter.

Dag 6: Nyd Mendozas højland

Mendoza er mest kendt for sine vingårde. I slutningen af 1800-tallet lykkedes det indbyggerne at omdanne gold ørkenjord til frugtbar jord, egnet til dyrkning af vindruer. Og derfor er der selvfølgelig masser af smuk natur og vinmarker omkring byen. Bjergene og floderne er ideelle til vandreture, rideture og riverrafting, og her er bare så smukt!

Mendoza er en moderne by. Alt her er ret nyt, her var jo engang ørken, og denne "ørken" er i dag Sydamerikas største og bedste vinproducerende område.

Mendoza ligger i en dal. Indbyggerne er meget stolte af deres by - og det med god grund. Her er utrolig grønt og rent. Det grønne er nærmest et varemærke for byen. Vandet (som betragtes som "la vida" - livet selv) er rationeret, og meget går til de mange smukke træer, som flankerer alle veje i byen. Der er 500 km vand-render i området som åbnes efter bestemt rækkefølge, også til at vande provinsens mange vingårde. Luften er ren og tør, og du kan nyde vindens susen mellem poppeltræerne. Du er tæt på kondorernes territorium og langt væk fra Buenos Aires.

Kør fx til den smukke Parque General San Martin, der fungerer som en fugtighed og termisk regulator. San Martin er et vigtigt navn, for han var helten, der frigav både Argentina, Chile og Peru af Spanien, og han krydsede Andesbjerge til hest!! Se søen og fortsæt mod Cerro de la Gloria.

Der er flere meget smukke pladser i Mendoza, men Plaza Espana er en af de smukkeste. Her findes unikke mosaiksten og mosaikrelieffer - som vi kender dem fra Andalusien i Spanien. Plaza Italia og Plaza Independencia er andre oaser i byen, og San Francisco-kirkens ruiner fortæller om stærke jordskælv fra gamle tider.

Du kan også køre til Azafran, der er et fantastisk dejligt spisested med alle traditionerne fra gammel tid. Her bliver glassene pudset og poleret, inden tingene når frem til gæsterne bord. Her serveres de spanske "Tapas" - uhm - og meget andet godt. Vinen venter i "la cava", et rum ved siden af, hvor den står i de rigtige temperatur- og lysforhold! Ellers er der flere gode spisesteder i byen. Prøv fx at spise "empanadas" i Trento. Trento er et rigtigt lokalt sted, ikke særlig pænt, men ægte, og det siges, at de har de bedste "empanadas" i hele byen. Husk også at spørge efter "tomatican" (tomat, løg, æg), "humita" (lavet af majs) og "calabaza" - alle typiske, lækre retter fra dette område.

Dag 7: Overnatning på vingård

I dag skal du på ud på landet på vin-eventyr.

Når du ankommer til gården, vil søstrene Marcela og Grisi informere dig om mulige udflugter, men du kan også bede dem om at finde en taxa til dig, hvis du hellere vil tage rundt på egen hånd.

Du kan spise på gården eller andetsteds i forbindelse med udflugterne, det er op til dig selv. De laver dejlig mad på gården, og selvfølgelig dejlig vin. Smag på de gode sager - aftensmad og 1 flaske vin kan fås til en god pris.

Start måske med en rundvisning på gården, smag på druerne og sid og nyd, at sådan nogle steder har overlevet så mange år og trængsler. Få personalet til at foreslå et program for resten af din tid her, med rundtur til nogle af de andre vingårde. Du kan se små, kostbare vinsteder, hvor man har de gamle værktøjer hængende, eller de helt moderne og store fabrikker, hvor du har behov for høreværn. Alle udflugter er for egen regning, men de kan fås til gode priser.

I højsæsonen (oktober-marts) er der mange reservationer på Casa Baquero. Derfor bruger vi i denne tid nogle af de andre flotte vingårde i området.

Dag 8: Velkommen til Buenos Aires!

I dag ankommer du til livlige Buenos Aires - Argentinas hovedstad og en sofistikeret by. Det meste af året er her dejligt varmt, og her er i hvert fald altid gang i den!

Buenos Aires bliver kaldt "Sydamerikas Paris", for den minder mere om en europæisk by end en sydamerikansk. Grunden til dette er blandt andet, at langt størstedelen af byens indbyggere er europæiske tilflyttere, der har været med til at give deres præg på byens udvikling. Buenos Aires er ikke en by, du skal tage til for primært at se store monumenter og seværdigheder - dog bliver du nødt til at besøge Recoleta bydelen, hvor der er mange smukke bygninger og den meget interessant Retiro kirkegård, der betragtes som en af byens største seværdigheder. Det bedste ved byen er dog den helt specielle stemning... Tangoen blev født her, og du kan opleve den overalt!

Dag 9-11: Nyd tangoens by

Se dig omkring i byen. Det er nemt nok at komme rundt. Velfungerende, men ældre, taxaer er der masser af. De fleste chauffører taler kun spansk, så er dit spanske lidt rustent, kan du medbringe et lille stykke papir, og i stedet skrive, hvor du skal hen.

Ved frokosttid kan du gå ind på et lille spisested, og for eksempel bestille "carne con salata" og ½ flaske vin super billigt... Bagefter kan du, som så mange andre gør her, lægge dig lidt i midten af parken på Plaza de Mayo - en af de mange flotte pladser i byen. Du bør besøge også besøge Casa Rosada, nu du er her. Det er det smukke, lyserøde palæ, hvor Argentinas præsident arbejder. Det er ikke hver dag, man ser et lyserødt palæ! Du SKAL også opleve en festaften på El Querandi lige i nærheden. Her kan du opleve ægte tangoglæde, superdygtige dansere og et fantastisk dinner-show. Du kan bestille billetter hos vores agent Nico eller hos din rejsekonsulent.

Har du lyst til at besøge vores dygtige agent Nicos kontor, kan du bare gøre det - eller måske har du mere lyst til at starte dit eventyr her i byen med en god kop kaffe eller chokolade? Så start med at gå hen til en af verdens mest kendte og flotteste caféer, selveste Café Tortoni. Bestil "chokolato denso og churros", deres verdenskendte specialitet de sidste 100 år - en lækkerbisken ud over det sædvanlige. Her på caféen kommer de "rigtige" argentinere for at diskutere - glem ikke at Buenos Aires er en sofistikeret by, Sydamerikas fornemmeste by. Café Tortoni har hver aften to forestillinger i baglokalerne til meget rimelige penge. Oftest er det tango-forestillinger, og her er rart at være. Det er som regel en god ide at bestille billetter i baren i caféen allerede om eftermiddagen.

En dag kan du besøge Teatro Colon, et af verdens allerstørste og flotteste teatre. Colon er igen åbent efter 4 års renovering. Snyd ikke dig selv for et besøg her. Du kan også tage ud at opleve den fantastiske argentinske tango. Dette kan gøres overalt i Buenos Aires. Du kan tage på danseskoler, du kan se tangoshows med og uden middag eller du kan besøge pladsen San Telmo på en søndag, hvor tilfældige argentinere pludselig danser.

Du bør også besøge Recoletta-kvarteret, der er mest kendt for sin flotte Retiro kirkegård - måske den flotteste seværdighed i hele byen. Den ligner på ingen måde en dansk kirkegård! Prøv at gå en tur mellem de mange gravsten, statuer, mausoleer og mindesmærker og se, hvor forskellige de er. Og der er godt nok mange! Det føles næsten som en helt lille by. Du kan blandt andet se Evitas grav - Evita bliver stadig af mange betragtet som en helgen, så den grav skal du næsten over og se!

Måske skal du også bruge en dag på shopping på gågaden Florida i centrum? Hvis du vil shoppe, er dette stedet! Køb de flotteste tasker i læder, de bedste polo-shirts (uden falske krokodiller), sko i læder som de blødeste handsker og de skønneste kashmirbluser og halstørklæder - alt sammen til gode priser.

Du kan også tage en tur ud til Tigre-deltaet. Tag en taxa til togstationen Retiro: en flot og pinligt ren togstation. Tag et øjeblik til at kigge dig omkring, bare bageren er en oplevelse i sig selv, og køb så en togbillet. Turen derud tager en lille time og undervejs kommer du igennem forstæderne og forbi tusindvis af små og store dejlige, private villaer. Toget stopper mange steder og folk stiger af og på i en lind strøm - en dejlig togtur. Husk at have billetten klar til udgangen, ellers vanker der en bøde.

Den lille by Tigre ligger ved starten af det store og meget spændende delta-område, og det er her mange Argentinere holder til i deres friweekender. Du bliver mødt af synet af kanaler, øer og en masse villaer, bungalows og slotte, som de velhavende argentinere de sidste 50 år har bygget her. Gå rundt og kig og hvil så fødderne på en hyggelig kanalrundfart.

Når du tager tilbage til Buenos Aires igen, så skulle du forkæle dig selv med en is hos en "italiener". Argentina er et lille Italien, for mange her har familie i Italien eller er efterkommere af dem, der flygtede herned efter 2. verdenskrig.

Du bør også besøge den nye bydel - Puerto Madero. Det er den gamle havnefront, der er blevet moderniseret, og her er mange lækre restauranter og cafeer. Prøv fx restaurant, Estilo Campo, som har virkelig gode kødretter, dejlige steaks og skøn, argentinsk vin! Men husk at bestille bord - for her kommer mange og spiser.

Dag 12: Velkommen til Iguazu!

I dag når du til Iguazu - nogle af de mest fantastiske vandfald i verden, der ligger på grænsen mellem Brasilien og Argentina. Her er i alt 257 vandfald, og det er utroligt store mængder vand, der vælter ned over klippekanterne. Lyden kan høres mange kilometer væk, og trykket er så stort, at de fleste besøgende har regnfrakker på for at ikke at blive drivvåde af de enorme sprøjt, som vandfaldene giver.

Husk endelig, at hvis du skal bo over grænsen til Brasilien, så er det meget vigtigt, at du udfylder den lille immigrationsformular og få en kopi med dig, og du skal huske at få et indrejsestempel i passet! Det kan ske, at der ikke er nogen grænsebetjente ude ved vejen, men så må du stoppe og gå ind i huset og få ordnet papirerne. Har du ikke disse papirer, kan det give problemer, når du skal ud af Brasilien!

Måske trænger du til at hvile ud resten af dagen? Læs bøger om Iguazu-vandfaldene, og bare glæd dig til, at du skal opleve de vandfald. Engang udtalte den tidligere præsidentfrue Bush, at "Iguazu fik Niagara Falls til at ligne vand fra håndvasken", så der er noget at glæde sig til!

Dag 13-14: Oplevelser ved fantastiske Iguazu

Der er mange muligheder for at komme på udflugter og vandreture ved og omkring vandfaldene – både med og uden guide. Du kan også komme på sejltur ind under vandmasserne. I en motorbåd farer du i vanvittig fart ind og ud under store vandfald. En ”vandfalds-dåb” er en uforglemmelig oplevelse, som du sikkert vil huske resten af livet.

Du har to udflugter inkluderet i dit ophold - du skal på en halvdagstur til den brasilianske side af vandfaldene, og på en heldagstur på den argentinske side. Det er absolut det bedste sted at se dem fra. Foran dig kaster millioner af tons af vand sig ned i slugten. Det synes ikke muligt, men det er virkelig lige foran dig" Pragtfuldt syn, måske naturens flotteste mesterværk nogensinde? Nogle gange er virkeligheden bedre en fantasien, og det er bare så helt eventyrligt fantastisk, at man ikke kan forstå, at man ikke er taget herned for at opleve det noget før. Bliv her, sæt dig ned på risten, kig på vandfaldene (det er jo i virkeligheden 18 vandfald, der mødes her). Gå lidt frem og tilbage, se det i lang tid, det er et af rejsens højdepunkter. Du kommer også ind under "djævelens gab" - det bliver dit livs eventyr, for du er simpelthen omgivet af kaskader af vand! Derefter skal du se vandfaldene nedefra, og til sidst skal du op på et højtliggende plateau, hvor du får en fantastisk udsigt ud over de mindre vandfald og det øverste af deltaet.

Du bestemmer naturligvis selv, hvordan du vil bruge de næste dage, men én ting er sikker! Du får vandfald for alle pengene! Hvis du har fået mættet øjnene nok, så tag ind til Iguazu, altså den lille argentinske by, der ligger 22 km herfra. Her er billigt internet, gode, små restauranter, og meget mere. Kl. 16.00 bør du gå ind til den lille bager, der hedder Central, og købe en hel pose af de nu nybagte og varme "palmeritas". De koster næsten ingenting og smager himmelsk!

En af dagene kan du eventuelt tage til "Circuito Inferior" - en gåtur på en times tid, hvor du kommer forbi ca. 20 vandfald (ja, du så rigtigt). Derefter følger "Circuito superior" - endnu en vandretur på en times tid - og så er der ikke et øje tørt. Det, du har set i de sidste 3 timer, er verdens mest unikke 75 vandfald, kaskader og floder, der bare vælter ned i dybet. Ufatteligt.

Dag 15: Afrejse fra Argentina

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 16: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Chile og Argentina. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Chile og Argentina.

Alle hoteller

Hotel Fundador

Hotel Fundador

Hotel Fundador er et lidt gammeldags hotel, men det har en rigtig god beliggenhed i gåafstand...

Rejser til Chile, Santiago de Chile

Hilton Garden Inn Santiago Airport

Hilton Garden Inn Santiago Airport er, som navnet antyder, et udmærket lufthavnshotel. Her bor...

Hotellets dejlige pool

Almacruz Hotel

Almacruz Hotel er et smukt hotel, og et af de hyggeligste hoteller i byen. Her er rigtig dejlig...

Upgradefra 93,- kr.pr. personpr. dag
Rejser til Chile, Santiago de Chile

Hotel Ismael 312

Hotel Ismael 312 er et lille, hyggeligt boutiquehotel, der ligger centralt i en af Santiago de...

Alle hoteller

Huentala Hotel

Huentala Hotel

Huentala Hotel er et skønt boutiquehotel midt i byen, kun 200 meter fra den hyggelige gågade....

Club Tapiz

Club Tapiz

Club Tapiz er et skønt lille hus ved siden af en gammel vingård, og her vil du straks føle dig...

Upgrade

Posada Salentein

Posada Salentein er et skønt sted! Det er en del af La Pampa Ranch og ligger smukt omgivet af...

Alle hoteller

Rejser til Argentina - Scala Hotel

Scala Hotel Buenos Aires

Scala Hotel Buenos Aires er et virkelig flot, nyt hotel, der ligger midt i Buenos Aires – tæt på...

Hotel Patios de San Telmo

Hotel Patios de San Telmo

Hotel Patios de San Telmo ligger i Buenos Aires bydelen San Telmo, omkring 14 minutter fra Plaza...

Alle hoteller

Rejser til Argentina, Iguazu

Hotel Saint George

Hotel Saint George er et godt og populært hotel, der ligger centralt i byen Puerto Iguazu, 17...

Upgradefra 229,- kr.pr. personpr. dag
La Aldea de la Selva Lodge

La Aldea de la Selva Lodge

La Aldea de la Selva Lodge er et skønt og fredeligt hotel i nærmest tropiske omgivelser lidt...

Upgrade
Rejser til Argentina Iguazu

Gran Melia Iguazú

Gran Melia Iguazú er et stort hotel med en helt fantastisk beliggenhed ved de imponerende Iguazu...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til chile, argentina. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Chile og Argentina.

Santiago de Chile

-70.6667
-33.450

Mendoza

-68.8167
-32.8833

Buenos Aires

-58.3817
-34.6033

Iguazu (Argentina)

-54.43323
-25.6832

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 jan 2020 - 12 apr 2020
Flyselskab
Air France
Voksne fra 20.990,-
Børn u/12 år fra 16.872,-
Afrejse i følgende periode 13 apr 2020 - 23 jun 2020
Flyselskab
Air France
Voksne fra 19.990,-
Børn u/12 år fra 16.312,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2020 - 30 jun 2020
Flyselskab
Air France
Voksne fra 23.690,-
Børn u/12 år fra 18.952,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2020 - 21 aug 2020
Flyselskab
Air France
Voksne fra 23.790,-
Børn u/12 år fra 19.032,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2020 - 15 dec 2020
Flyselskab
Air France
Voksne fra 20.690,-
Børn u/12 år fra 16.552,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2020 - 31 dec 2020
Flyselskab
Air France
Voksne fra 23.990,-
Børn u/12 år fra 19.192,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2021 - 31 mar 2021
Flyselskab
Air France
Voksne fra 21.290,-
Børn u/12 år fra 17.032,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2021 - 23 jun 2021
Flyselskab
Air France
Voksne fra 21.990,-
Børn u/12 år fra 17.672,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2021 - 21 aug 2021
Flyselskab
Air France
Voksne fra 25.390,-
Børn u/12 år fra 20.312,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2021 - 15 dec 2021
Flyselskab
Air France
Voksne fra 21.990,-
Børn u/12 år fra 17.672,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2021 - 31 dec 2021
Flyselskab
Air France
Voksne fra 25.390,-
Børn u/12 år fra 20.312,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Santiago de Chile, Mendoza-Buenos Aires og Iguazu-Danmark.
Alle transporter på rejsen.
13 overnatninger med morgenmad.
Halvdagsudflugt til den brasilianske side af Iguazu og heldagsudflugt på den argentinske side af Iguazu.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Entré til parkerne i Iguazu.
'Eco tax' på hotellet i Iguazu (ca. 3 USD pr. person).
Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
Evt. afbestillingsforsikring. ​
Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. pr. person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Santiago de Chile, Mendoza-Buenos Aires og Iguazu-Danmark.
Al transport mellem lufthavne, busstationer og hoteller med privat bil/minibus.
Transport Santiago de Chile-Mendoza med offentlig bus.
Transport mellem Mendoza og vingård med privat bil/minibus.