Du er her: Lande > Colombia > Rejser > Rejse CO01

Colombias højdepunkter

14 dages rejse: 3 nætter Bogota, 3 nætter Zona Cafetera, 3 nætter Cartagena og 3 nætter Santa Marta
Rejse: 
CO01
Rejser til Colombia - Cartagena
Masser af oplevelser i storbyen Bogotá, kaffeplantager i Zona Cafetera, farverige gader i Cartagena og afslappet stemning i Santa Marta.

Den levende storby Bogotá byder på mange forskellige oplevelser. I den gamle bydel kan du slentre rundt blandt historiske bygninger, og byens guldmuseum huser en af verdens største guldsamlinger. Fra storbyen skal du videre ud på landet i Zona Cafetera, hvor kaffeplantagerne dominerer landskabet. Tag på udflugt og lær om processen fra bønnen lægges i jorden, til du har en dampende kop kaffe på bordet. I Cartagena kan du slentre rundt i de farverige gader og opleve den romantiske og eventyrlige by. Køb en friskpresset juice og slå dig ned på en af de historiske pladser, hvor du kan nyde den dejlige stemning. Sidste stop på rejsen er Santa Marta, der blev grundlagt i 1523 og er den næstældste beboede by i hele Sydamerika. Byen ligger smukt ud til vandet og har gode restauranter og et dejligt liv. Besøg Santa Marta-katedralen, se keramik og guld på Museo del Oro og tag på dagsudflugt til fantastiske Tayrona Nationalpark, hvor du kan slænge dig på de smukkeste strande.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Bogota
 2. Bogota
 3. Bogota
 4. Bogota - Zona Cafetera
 5. Zona Cafetera
 6. Zona Cafetera
 7. Zona Cafetera - Cartagena
 8. Cartagena
 9. Cartagena
 10. Cartagena - Santa Marta
 11. Santa Marta
 12. Santa Marta
 13. Santa Marta
 14. Hjemrejse Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Colombia. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Bogota!

I dag begynder din rejse til Colombia! Landet har måske et dårligt ry, men det hører fortiden til. Colombia er IKKE mere farligt eller ufarligt end andre lande i Sydamerika. Colombia ligger lige ved ækvator og har derfor godt vejr meget af året, og her findes en smuk blanding af jungle, bjerge og strande. Menneskene er fantastisk søde og hjælpsomme, og her findes så mange forskellige frugter, at halvdelen af navnene slet ikke findes på andre sprog.

Du lander i Bogotá samme dag, som du flyver fra Danmark.

Bogotá er en meget pulserende og levende by, der byder på utrolig mange forskellige områder og oplevelser. I den gamle bydel, La Candelaria, kan du slentre igennem de smalle og farverige gader og opleve de flotte historiske bygninger, pladser, kirker og museer. Du bliver nødt til at besøge Simon Bolivars hus, der fortæller historien om denne legendariske general, der kæmpede og vandt friheden fra de spanske koloniherrer for mange lande i Sydamerika. Det er også her i byen, at du finder det berømte Luis Angel Arango bibliotek, der har over 6 millioner besøgende hvert år, og Colombian National Museum, der er et af de ældste museer på det amerikanske kontinent og kan dateres tilbage til 1823.

Dag 2-3: Udforsk kæmpemæssige Bogota

Du har nu tid til at opleve Bogotá, som er en meget pulserende og levende by, der byder på utrolig mange forskellige områder og oplevelser.

Læg måske vejen forbi Simón Bolívar Metropolitan park, hvor der hvert år i august måned afholdes et kæmpe rock-arrangement, der tiltrækker 400.000 mennesker og får besøg af både internationale og lokale rockmusikere. Besøg Bogotas stolthed, og om nogen vil, byens vartegn: Guldmuseet, som huser en af verdens største guldsamlinger. Tag også et smut til Botero Museet og besøg Plaza de Bolivar fra 1553 med byens første katedral. Bemærk, at der om søndagen er messe i kirker og derfor mange mennesker og pilgrimme. Du kan også tage den lille svævebane eller det lille tog til Monzerate-bakken, hvor der er en overdådig udsigt over hele byen. Et godt tip er at tage derop om aftenen og spise på enten den colombianske eller den franske restaurant (den franske er bedst!). Den gamle bydel er virkelig hyggelig og dejlig om dagen, men om aftenen er der ikke så meget lys, og nogle føler sig lidt utrygge ved at færdes der - men så tag til den nye bydel i stedet!

Zona Rosa er fuld af flotte restauranter, caféer og gode butikker, og her er et dejligt liv. Et godt sted at spise er på Andres Carne de Res, hvor du kan få store bøffer tilberedt direkte over flammerne. Senere på aftenen er der høj livemusik her, så tag eventuelt danseskoene med. Eller spis seafood på Central Cebecheria eller den bedste italienske mad på Di Lucca. Vil du prøve den colombianske mad, så husk at smage Ajiaco, en typisk ret med kylling, tre slags kartofler, majs og krydderurten guascas. Det kan man få over det hele. Eller Tamales, der er ris med kød og grønsager, dampet i et blad.

Vil du opleve byens seværdigheder på en nem måde, kan du tilkøbe en City Tour, hvor du kommer rundt til alle de vigtigste steder.

Dag 4: Velkommen til Armenia i Zona Cafetera!

Så skal du videre til Armenia i Zona Cafetera.

Zona Cafetera er det område i Colombia, hvor der er særligt mange kaffeplantager. Her har kun været turister i ca. 5 år, og vi synes, det er et område, du næsten SKAL se, når du er i Colombia. Kafferegionen er af UNESCO erklæret et World Heritage Site. Og det med rette! Det er et dejligt friskt og grønt område, hvor man bliver helt glad af at være.

Selve Armenia by er ikke så spændende, men du kan besøge den botaniske have, et bambuscenter, Panaca - en forlystelsespark dedikeret til det colombianske landbrug - eller Colombian National Coffee Park, der også er en forlystelsespark, men dedikeret til alle processerne, der fører til en kop kaffe. Det bedste her i områderne er at være ude i naturen i kaffeplantagerne.

Dag 5-6: Et par dage i Zona Cafeteras kaffeplantager

Vi anbefaler, at du lader dagen i dag stå i kaffens tegn! Du kan tage på heldagsudflugt med masser af kaffeoplevelser, hvor du lærer om, hvordan kaffen plantes, plejes, plukkes, vaskes, skrælles, tørres, ristes osv. - ja hele processen fra bønnen lægges i jorden, til der står en dampende kop kaffe på bordet. Det er en intens og meget lærerig oplevelse, som du vil huske, hver gang du drikker en kop kaffe i mange år herefter! Udflugten kan tilkøbes hjemmefra.

Inden du skal videre fra dette dejlige område, foreslår vi, at du tager på endnu et eventyr - af en helt anden slags. Hvis du tilkøber denne udflugt, bliver du hentet på hotellet om morgenen og kørt til Cocora Valley, hvor du går en tur på 1-2 timer gennem den smukke natur. Cocora Valley er for mange et højdepunkt på Colombia-rejsen, fordi naturen her er så speciel! Tusindvis af tårnhøje palmer - virkelig, virkelig høje palmer, står side om side i dalen, ofte i en tåge af skyer. Det er virkelig et specielt, men rigtig flot syn! Du spiser en dejlig frokost - som regel ørred - på Restaurant Juan, og derefter går turen videre til Salento, en hyggelig lille by, hvor du kan købe dig fattig i gode kunsthåndværksting. Denne udflugt tages ofte på den dag, hvor du skal rejse videre til næste destination.

Dag 7: Velkommen til farvestrålende Cartagena

I dag skal du videre til Cartagena, en smuk og eventyrlig by fuld af romantik og legender. Gaderne er hyggelige og charmende, bygningerne fine og farverige, og der er en helt særlig stemning overalt. Byen blev grundlagt 1533 af Pedro de Heredia og her er en smuk gammel bydel med bymur og mange historiske pladser. Det er den mest populære by blandt turister i Colombia, men da Colombia endnu ikke har så mange turister, betyder det ikke noget.

Dag 8-9: Gå rundt i Cartagenas charmerende gader

Nu skal du ud og opleve byen! Det er virkelig betagende at gå rundt i de farverige gader, se den gamle bydel med de hyggelige, historiske pladser. Her er også et marked udelukkende med ting til den søde tand og det boheme-agtige Getsemaní-område, hvor du kan gå rundt og hygge dig og købe friskpresset juice fra en gadesælger på vejen. Ja, og der er selvfølgelig også udmærkede strande, men i dette tilfælde er det den mindste af stedets attraktioner. Stemningen, seværdighederne og de dejlige mennesker er grunden til, at du tager hertil.

Lidt uden for byen ligger fortet San Felipe de Barajas, der blev bygget af spanierne i 1536, da pirater, briter og franskmænd begyndte at angribe byen fra landsiden. Du får et overblik over byen fra bakken La Popa og kan drømme dig 500 år tilbage i tiden.

Du kan også besøge Cartagena Gold Museum, Inquisition paladset og Las Bóvadas, der er en del af den gamle bymur og var originalt en fangekælder. Byen har også masser af biblioteker, blandt andet Bartolomé Calvo-biblioteket, der blev bygget i 1843, og se også Heredia-teateret, der åbnede i 1911 og er inspireret af Teatro Tacón i Havana.

Dag 10: Velkommen til Santa Marta!

I dag skal du videre til Santa Marta.

Santa Marta blev grundlagt i 1523 og var den første spanske boplads i Colombia. Byen er i dag den 2. ældste, beboede by i hele Sydamerika. Det er en dejlig afslappet by, som ligger smukt ud til vandet og har gode restauranter og et dejligt liv. Hvis du leder efter afslapning, er her masser af strande at vælge imellem. Byens egen strand er rimelig, men ikke fantastisk. Til gengæld ligger der gode strande i alle retninger. Mest berømt er El Rodadero, der ligger 10 minutter væk i taxa, og ellers er der Cristal stranden - og der er flere andre gode strande at finde i områderne Bello Horizone og Pozoz Colorados.

Santa Marta ligger omkranset af de majestætiske Sierra Nevada bjerge - de munder ud i Det Caribiske Hav, så du kan faktisk se både sne, regnskov og turkist vand, når du betragter dem. I disse bjerge findes der fire lokale befolkningsgrupper, hvoraf to grupper helt har fravalgt civilisationen, som vi kender - og ikke mindst turismen! De lever helt efter deres egne regler og egen kultur. Regeringen har givet området her tilbage til det oprindelige folk, og de almindelige love og regler, som vi andre lever under, er de således frataget, men kommer de ned til "resten af samfundet", er det de gældende regler her, de må indordne sig. En af grupperne lever i Tayrona Nationalpark, som nu er under privat administration, men man kan som udgangspunkt ikke komme ind til deres bosteder. Til gengæld viser de sig ind imellem i parken, hvor de sælger kokosnødder og den slags. De begynder også at lære spansk, men har ellers deres eget sprog. Colombianerne kalder dem for "the fallen ones", eftersom de interagerer mere og mere med resten af samfundet og introduceres for vores materialistiske goder.

Dag 11-12: Nyd stranden i Santa Marta

Nu skal du opleve Santa Marta!

Måske trænger du bare til at dase på stranden med en god bog - udvælg dig en af strandene og slå dig ned et dejligt sted i skyggen.

Du kan selvfølgelig også tage rundt i byen. Besøg monumentstatuen af Rodrigo Bastidas, fyrtårnet, havnen og La Quinta de San Pedro Alejandrino, der blev bygget i 1600-tallet og er en spansk herregård mest kendt for at være dødsstedet for Simón Bolívar. Se også Santa Marta-katedralen, en kæmpe hvidkalket katedral, der blev færdiggjort i slutningen af 1700-tallet, og besøg Museo del Oro, der er et museum liggende i et kolonialpalæ og har udstillinger med keramik og guld.

Hvis du vil lidt væk, kan du tage til den lille, hyggelige fiskerby Taganga, som ligger under en halv times kørsel væk, meget smukt i den hesteskoformede bugt. Dykkernes yndlingsby! Måske skal du også prøve at dykke?

Dag 13: Afrejse fra Colombia

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 14: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Colombia. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Colombia.

Alle hoteller

Hotel Muisca

Hotel Muisca

Hotel Muisca ligger i den hyggelige og traditionelle bydel Candelaria, hvor du kan slentre...

Upgradefra 105,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Virrey Park

Hotel Virrey Park

Hotel Virrey Park er et godt hotel i det moderne nord, tæt på Zona Rosa og Park 93....

Upgrade
Hotel de la Opera

Hotel de la Opera

Hotel de la Opera er et fint hotel i den gamle bydel, Candaleria. Det ligger få minutter fra...

Alle hoteller

Casa de Campo el Delirio

Casa de Campo El Delirio

Casa de Campo el Delirio ligger et stykke uden for Armenia og er C&C’s favorithotel i Zona...

Upgrade
Finca Hotel La Negrita

Finca Hotel La Negrita

Finca Hotel La Negrita ligger midt ude i naturen. Det ledes af et ægtepar, som laver mad, gør...

Upgrade
Hotel Finca Taiyary

Hotel Finca Taiyary

Finca Hotel Taiyary er et skønt hotel, med en helt fantastiske udsigt over skov og plantager som...

Alle hoteller

Hotel 3 Banderas

Hotel 3 Banderas

Hotel 3 Banderas er et herligt hotel, der ligger i den gamle bydel i en rolig, farverig gade, og...

Upgrade
Hotel don Pedro de Heredia

Hotel don Pedro de Heredia

Hotel don Pedro de Heredia ligger på en lille gade inden for den gamle bymur omkring 100 meter...

Upgradefra 127,- kr.pr. personpr. dag
Casa India Catalina

Casa India Catalina

Casa India Catalina er et lille hotel med perfekt beliggenhed i det historiske centrum i...

Alle hoteller

Hotel Casa Verde

Hotel Casa Verde

Hotel Casa Verde er et skønt, lille hotel i hjertet af den gamle, historiske by. Her er en helt...

Upgrade
Hotel Casa de Leda

Hotel Casa de Leda

Hotel Casa de Leda er et nyt og moderne hotel, der ligger i det historiske centrum i byen....

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til colombia. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Colombia.

Bogota

-74.061802
4.707837

Armenia (Zona Cafetera)

-75.675519
4.534653

Cartagena

-75.481894
10.390012

Santa Marta

-74.212344
11.240307

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 15 maj 2018 - 22 jun 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 14.540,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2018 - 20 aug 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 17.590,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 15.790,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 17.790,-
Børn u/12 år fra 16.090,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 22 jun 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 15.440,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 20 aug 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 18.390,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2019 - 14 dec 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 15.440,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2019 - 31 dec 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 18.590,-
Børn u/12 år fra 16.890,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Bogota-Zona Cafetera-Cartagena og Santa Marta-Bogota- Danmark.
Alle transporter på rejsen.
12 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Bemærk: 

Det er kun muligt at flyve til Cartagena tirsdag, onsdag og lørdag. Hvis du flyver andre dage, flyver du over Bogota.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Bogota t/r.
Fly Bogota-Armenia, Pereira-Cartagena og Santa Marta-Bogota.
Transport mellem lufthavne og hoteller med privat bil/minibus.
Transport Cartagena-Santa Marta med privat bil/minibus.