Du er her: Lande > Colombia > Rejser > Rejse CO07A

Den sydlige rute

16 dages rejse: 2 nætter Bogota, 1 nat Villavieja, 2 nætter San Agustin, 2 nætter Popayán, 3 nætter Armenia (Zona Cafetera), 2 nætter Medellín og 2 nætter Cartagena
Rejse: 
CO07A
Rejser til Colombia Tatacoa Villavieja
Hyggelige byer, gold ørken og grønne bakker. Masser af oplevelser i bl.a. Villavieja, San Agustin, Zona Cafetera og Medellín.

Efter et par dage til at opleve Bogotás seværdigheder, som fx det imponerende Guldmuseum, skal du videre til Villavieja i Tatacoa-ørkenen. Ørkenen var engang havbund, og du kan derfor være heldig at finde fossiler, der er helt op til 20 mio. år gamle. Du skal også besøge et stjerneobservatorium, hvor du har en fantastisk mulighed for at få et klart udsyn over stjernehimmelen. Næste stop er den lille by San Agustin, hvor du kan besøge den arkæologiske park og se velbevarede gravpladser. Herefter skal du videre til Popayán, der kaldes "Den hvide by" på grund af de hyggelige, hvidkalkede bygninger fra kolonitiden, og så sættes kursen mod Zona Cafetera, hvor landskabet domineres af grønne kaffeplantager. Lær mere om, hvordan kaffe produceres, eller bliv imponeret over de tårnhøje palmer og den smukke natur i Cocora Valley. Næste stop er skønne Medellin. Byen ligger smukt i en dal, og her er det næsten forår året rundt. Besøg den botaniske have og nyd byens smukke kunstværker, eller besøg den farverige by Guatapé, hvor husene er malet i alle regnbuens farver. Rejsens rundes af i smukke Cartagena. Køb en friskpresset juice og tag på slentretur i byens charmerende gader, eller tag på dagsudflugt til Isla del Rosario og nyd en dag på stranden. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Bogota
 2. Bogota
 3. Bogota - Villavieja
 4. Villavieja - San Agustin
 5. San Agustin
 6. San Agustin - Popayan
 7. Popayan
 8. Popayan - Zona Cafetera
 9. Zona Cafetera
 10. Zona Cafetera
 11. Zona Cafetera - Medellin
 12. Medellin
 13. Medellin - Cartagena
 14. Cartagena
 15. Cartagena
 16. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Colombia. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Bogota!

I dag begynder din rejse til Colombia! Landet har måske et dårligt ry, men det hører fortiden til. Colombia er IKKE mere farligt eller ufarligt end andre lande i Sydamerika. Colombia ligger lige ved ækvator og har derfor godt vejr meget af året, og her findes en smuk blanding af jungle, bjerge og strande. Menneskene er fantastisk søde og hjælpsomme, og her findes så mange forskellige frugter, at halvdelen af navnene slet ikke findes på andre sprog.

Du lander i Bogotá samme dag, som du flyver fra Danmark.

Bogotá er en meget pulserende og levende by, der byder på utrolig mange forskellige områder og oplevelser. I den gamle bydel, La Candelaria, kan du slentre igennem de smalle og farverige gader og opleve de flotte historiske bygninger, pladser, kirker og museer. Du bliver nødt til at besøge Simon Bolivars hus, der fortæller historien om denne legendariske general, der kæmpede og vandt friheden fra de spanske koloniherrer for mange lande i Sydamerika. Det er også her i byen, at du finder det berømte Luis Angel Arango bibliotek, der har over 6 millioner besøgende hvert år, og Colombian National Museum, der er et af de ældste museer på det amerikanske kontinent og kan dateres tilbage til 1823.

Dag 2: Oplev den pulserende storby

Du har nu tid til at opleve Bogotá, som er en meget pulserende og levende by, der byder på utrolig mange forskellige områder og oplevelser.

Læg måske vejen forbi Simón Bolívar Metropolitan park, hvor der hvert år i august måned afholdes et kæmpe rock-arrangement, der tiltrækker 400.000 mennesker og får besøg af både internationale og lokale rockmusikere. Besøg Bogotas stolthed, og om nogen vil, byens vartegn: Guldmuseet, som huser en af verdens største guldsamlinger. Tag også et smut til Botero Museet og besøg Plaza de Bolivar fra 1553 med byens første katedral. Bemærk, at der om søndagen er messe i kirker og derfor mange mennesker og pilgrimme. Du kan også tage den lille svævebane eller det lille tog til Monzerate-bakken, hvor der er en overdådig udsigt over hele byen. Et godt tip er at tage derop om aftenen og spise på enten den colombianske eller den franske restaurant (den franske er bedst!). Den gamle bydel er virkelig hyggelig og dejlig om dagen, men om aftenen er der ikke så meget lys, og nogle føler sig lidt utrygge ved at færdes der - men så tag til den nye bydel i stedet!

Zona Rosa er fuld af flotte restauranter, caféer og gode butikker, og her er et dejligt liv. Et godt sted at spise er på Andres Carne de Res, hvor du kan få store bøffer tilberedt direkte over flammerne. Senere på aftenen er der høj livemusik her, så tag eventuelt danseskoene med. Eller spis seafood på Central Cebecheria eller den bedste italienske mad på Di Lucca. Vil du prøve den colombianske mad, så husk at smage Ajiaco, en typisk ret med kylling, tre slags kartofler, majs og krydderurten guascas. Det kan man få over det hele. Eller Tamales, der er ris med kød og grønsager, dampet i et blad. Du kan også prøve Andres DC, som er en oplevelse i sig selv. Menukortet er en decideret bog, maden er udmærket mad, her er sjove lokaler og god stemning.

Under dit ophold i Bogotá har du en byrundtur med en lokal studerende inkluderet. På denne tur vil du få et indblik i, hvordan det er at være ung i Bogota. Du vil få vist byen frem af et åbent og venligt ungt menneske der ved, hvor man finder de mest spændende steder, som turisterne ikke nødvendigvis kender til. Undervejs kan du stille spørgsmål og lære meget mere om, hvordan det er at bo i Colombia. Det er en unik tur, hvor du virkelig vil opleve Colombias menneskelige ansigt!

Dag 3: Velkommen til Villavieja!

Så går din rejse videre til Villivieja i Tatacoa-ørkenen, hvor rødt og gråt sand strækker sig milevidt ud i horisonten spækket med udhulede klipper og kløfter. Det ligner mest af alt et spektakulært månelandskab eller filmopsætningen til en science fiction-film. Det var i hvert fald den tanke, Morten her fra C&C fik, da han oplevede ørkenen.

Villavieja er en meget lille by midt i ørkenen. Byens beboere lever enten af deres kvæg og geder eller af turismen i området. Nu er det tid til at udforske den golde ørken. Ørkenen har engang været havbund, og du kan være heldig at finde fossiler, der er helt op til 20 millioner år gamle. Midt i ørkenen er der bygget en helt særlig swimmingpool, der får vand fra kilderne. Her kan du tage en kølig, afslappende dukkert og slappe af efter en lang, støvet ørkenvandring. Om aftenen skal du besøge et stjerneobservatorium. Her er der fantastisk mulighed for at få et helt klart udsyn over stjernehimmelen med professionelle redskaber. Stjernehimlen er altså meget smukkere herude i ørkenen uden forstyrrelser fra bylys og andet. Du kan rigtig se, hvor kæmpestort universet er herfra!

Dag 4: Velkommen til San Agustín!

I dag skal du videre til San Agustín, en lille by som mest er kendt for sine arkæologiske udgravninger.

Fra San Agustín kan du besøge den kendte arkæologiske park, som er på listen over UNESCOs verdensarv. For 5.000 år siden boede der to folkeslag i området - de brugte floden til at transportere sig på, og de mødtes og handlede indbyrdes i området. De to befolkningsgrupper forsvandt flere århundreder før europæerne kom hertil uden at efterlade sig andre spor end de velbevarede gravpladser med de karakteristiske stenskulpturer. Det er disse gravpladser, du skal ud at besøge, og du vil helt sikkert blive imponeret over de ældgamle grave. Det er historien om disse mennesker, der gør området så vigtigt, og deres spændende og mystiske historie gør området til en helt unik arkæologisk oplevelse!

Dag 5: Arkæologiske oplevelser i San Agustín

Brug måske formiddagen på at tage på en ridetur i området med guide. Efter en times ridning, når du frem til et par mindre arkæologiske udgravninger, som du kan udforske, før du rider til La Chaquira. Dette helt særlige sted ligger på kanten af floden, som snor sig igennem kløften. Nyd den rå natur med masser af arkæologiske udgravninger og se de store figurer, som de gamle indbyggere for 5.000 år siden har indgraveret i bjergenes klipper. Når du kommer hjem, spiser du frokost, og så har du eftermiddagen fri til at nyde den lille by på egen hånd.

Dag 6: Velkommen til Popayán!

Det er nu tid til at tage videre. I dag skal du krydse Colombias mest kendte bjergkæde og nyde den ene skønne udsigt efter den anden. Kig ud af vinduet og nyd turen mod Popayán!

Popayán er kendt som Den Hvide By på grund af de hyggelige, hvidkalkede bygninger fra kolonitiden. Byen er grundlagt i 1537 og blev hurtigt hjemstedet for velhavende familier fra det varme Cali, der foretrak det milde klima i Popayán. I løbet af det 17. århundrede blev der bygget store palæer, skoler og flotte kirker, og gennem tiden er der kommet en del universiteter til byen. Et kæmpe jordskælv i 1983 ødelagde store dele af byen, og det blev starten på en kæmpe renovering. Der er næsten ingen spor efter jordskælvet længere, ud over byens alternative ledningssystem, der nu løber under byen, i stedet for over byen via elmaster.

Dag 7: Tag på opdagelse i Popayan

Brug dagen på at spadsere rundt og nyde den skønne by. Besøg måske byens største kirke, Iglesa de San Francisco, der er virkelig smuk. Jordskælvet ødelagde en af kirkens bygninger og afslørede seks mumier. To af dem er der stadig, og det er muligt at se dem. Du kan også gå forbi det naturhistoriske museum, som har en stor samling af insekter, sommerfugle og udstoppede fugle. Spis på en lille, hyggelig restaurant og fortsæt derefter op til den gamle stenbro, Puente de la Custodia. Broen blev opført i 1713 for at gøre det muligt for præsterne at krydse floden, så de kunne se til de syge i det fattige, nordlige område af byen. 

Dag 8: Videre til kaffelandet Zona Cafetera

Så skal du videre til Armenia i Zona Cafetera.

Zona Cafetera er det område i Colombia, hvor der er særligt mange kaffeplantager. Her har kun været turister i ca. 5 år, og vi synes, det er et område, du næsten SKAL se, når du er i Colombia. Kafferegionen er af UNESCO erklæret et World Heritage Site. Og det med rette! Det er et dejligt friskt og grønt område, hvor man bliver helt glad af at være.

Selve Armenia by er ikke så spændende, men du kan besøge den botaniske have, et bambuscenter, Panaca - en forlystelsespark dedikeret til det colombianske landbrug - eller Colombian National Coffee Park, der også er en forlystelsespark, men dedikeret til alle processerne, der fører til en kop kaffe. Det bedste her i områderne er at være ude i naturen i kaffeplantagerne.

Dag 9-10: Kaffe, kaffe og atter kaffe i Zona Cafetera

Vi anbefaler, at du lader dagen i dag stå i kaffens tegn! Du kan tage på heldagsudflugt med masser af kaffeoplevelser, hvor du lærer om, hvordan kaffen plantes, plejes, plukkes, vaskes, skrælles, tørres, ristes osv. - ja hele processen fra bønnen lægges i jorden, til der står en dampende kop kaffe på bordet. Det er en intens og meget lærerig oplevelse, som du vil huske, hver gang du drikker en kop kaffe i mange år herefter! Udflugten kan tilkøbes hjemmefra.

Inden du skal videre fra dette dejlige område, foreslår vi, at du tager på endnu et eventyr - af en helt anden slags. Hvis du tilkøber denne udflugt, bliver du hentet på hotellet om morgenen og kørt til Cocora Valley, hvor du går en tur på 1-2 timer gennem den smukke natur. Cocora Valley er for mange et højdepunkt på Colombia-rejsen, fordi naturen her er så speciel! Tusindvis af tårnhøje palmer - virkelig, virkelig høje palmer, står side om side i dalen, ofte i en tåge af skyer. Det er virkelig et specielt, men rigtig flot syn! Du spiser en dejlig frokost - som regel ørred - på Restaurant Juan, og derefter går turen videre til Salento, en hyggelig lille by, hvor du kan købe dig fattig i gode kunsthåndværksting. Denne udflugt tages ofte på den dag, hvor du skal rejse videre til næste destination.

Dag 11: Velkommen til Medellín!

I dag skal du videre til Medellín.

Medellín bliver i dag betegnet som Sydamerikas Silicon Valley, fordi den er en af de mest innovative byer i Sydamerika. Byen er dog nok bedre kendt for at være den infamøse narkobaron Pablo Escobars fødeby. Manden, der blev regnet som en af verdens rigeste i 80'erne, er elsket af mange i Medellín - trods hans grusomheder. Det er også ham, der er skyld i, at flodheste nu lever vildt i Colombia. Han fik dem nemlig bragt hertil for at have dem i sin egen private zoologiske have - og nu lever de her altså! Medellín er og bliver en super skøn by, der ligger smukt i en dal og dækker en stor del af de omkringliggende bjerge. Her er det næsten forår året rundt, hvilket har givet byen tilnavnet "city of eternal spring", og det vrimler med blomster, bjerge og venlige mennesker.

Dag 12: En dag i Medellín

I dag skal du ud på en spændende byrundtur, hvor du skal lære mere om Medellíns forvandling. For bare 20 år siden var Medellín kendt som en af de farligste byer i verden. I de tidlige halvfemsere var det her jagten på narkobossen Pablo Escobar udfoldede sig - Medellín var centrum for et kæmpe narkokartel. Da Escobar blev fanget, var der kamp om at blive hans efterfølger, men i 2002 begyndte byen at ændre sig! Der kom intelligente politikere til magten, og de satte fokus på infrastruktur og uddannelse - med stor succes! I dag er byen slet ikke kendt som en narkoby, men derimod som "Byen med evigt forår", og det er en utrolig innovativ by. På byrundturen går du igennem både det historiske og det nye Medellín og lærer om den store transformation, som den fascinerende by har gennemgået. 

Resten af dagen kan du opleve byen på egen hånd. Du kan fx udforske den spændende El Poblado-bydel eller besøge Botero Plaza, der er fuld af skulpturer af den berømte colombianske kunstner, Fernando Botero. Lige ved siden af ligger Antioquia Museum, hvor du kan slentre rundt og nyde mere af hans kunst. Senere kan du besøge Medellíns botaniske have, der er fuld af sjove, eksotiske planter i alle størrelser og farver.  Besøg også Comuna 13, som en rigtig god oplevelse. Her lever man i dag af turisterne, og stedet rummer meget historie bl.a. igennem streetarten. Det er et sjovt sted, og mange steder er der rulletrapper for at spare indbyggerne for hundredevis af trin op og ned!  

Dag 14: Nyd skønne Cartagena

Nu skal du ud og opleve byen! Det er virkelig betagende at gå rundt i de farverige gader, se den gamle bydel med de hyggelige, historiske pladser. Her er også et marked udelukkende med ting til den søde tand og det boheme-agtige Getsemaní-område, hvor du kan gå rundt og hygge dig og købe friskpresset juice fra en gadesælger på vejen. Ja, og der er selvfølgelig også udmærkede strande, men i dette tilfælde er det den mindste af stedets attraktioner. Stemningen, seværdighederne og de dejlige mennesker er grunden til, at du tager hertil.

Lidt uden for byen ligger fortet San Felipe de Barajas, der blev bygget af spanierne i 1536, da pirater, briter og franskmænd begyndte at angribe byen fra landsiden. Du får et overblik over byen fra bakken La Popa og kan drømme dig 500 år tilbage i tiden.

Du kan også besøge Cartagena Gold Museum, Inquisition paladset og Las Bóvadas, der er en del af den gamle bymur og var originalt en fangekælder. Byen har også masser af biblioteker, blandt andet Bartolomé Calvo-biblioteket, der blev bygget i 1843, og se også Heredia-teateret, der åbnede i 1911 og er inspireret af Teatro Tacón i Havana.

Ja, og der er selvfølgelig også udmærkede sorte strande, men i dette tilfælde er det de mindste at stedets attraktioner. Hvis du vil have strand, kan du tage til bystranden i den gamle bydel, men Playa Blanca, der ligger 20 min væk i båd, er et klart bedre bud til en dejlig stranddag. Du kan også tage på en heldags udflugt til Isla del Rosario, hvor der er hvide sandstrande, og fin snorkling og dykning.

Har du lyst til noget lidt alternativt, kan du besøge en skole, der ligger i en af de ældste fiskerlandsbyer i Cartagena. Godt nok er landsbyen nu vokset sammen med resten af byen, men der er stadig kæmpe forskel. Området er virkelig fattigt, og langt størstedelen af beboerne arbejder som fiskere eller som ingenting. Skole har ca. 120 børn i alderen 4-12 år og drives udelukkende på baggrund af donationer.. Du får en rundvisning på skolen og fik en masse information om, hvordan skolen og projektet forløber. Det er en spændende og rørende oplevelse.

Dag 14: Nyd skønne Cartagena

Nu skal du ud og opleve byen! Det er virkelig betagende at gå rundt i de farverige gader, se den gamle bydel med de hyggelige, historiske pladser. Her er også et marked udelukkende med ting til den søde tand og det boheme-agtige Getsemaní-område, hvor du kan gå rundt og hygge dig og købe friskpresset juice fra en gadesælger på vejen. Ja, og der er selvfølgelig også udmærkede strande, men i dette tilfælde er det den mindste af stedets attraktioner. Stemningen, seværdighederne og de dejlige mennesker er grunden til, at du tager hertil.

Lidt uden for byen ligger fortet San Felipe de Barajas, der blev bygget af spanierne i 1536, da pirater, briter og franskmænd begyndte at angribe byen fra landsiden. Du får et overblik over byen fra bakken La Popa og kan drømme dig 500 år tilbage i tiden.

Du kan også besøge Cartagena Gold Museum, Inquisition paladset og Las Bóvadas, der er en del af den gamle bymur og var originalt en fangekælder. Byen har også masser af biblioteker, blandt andet Bartolomé Calvo-biblioteket, der blev bygget i 1843, og se også Heredia-teateret, der åbnede i 1911 og er inspireret af Teatro Tacón i Havana.

Ja, og der er selvfølgelig også udmærkede sorte strande, men i dette tilfælde er det de mindste at stedets attraktioner. Hvis du vil have strand, kan du tage til bystranden i den gamle bydel, men Playa Blanca, der ligger 20 min væk i båd, er et klart bedre bud til en dejlig stranddag. Du kan også tage på en heldags udflugt til Isla del Rosario, hvor der er hvide sandstrande, og fin snorkling og dykning.

Har du lyst til noget lidt alternativt, kan du besøge en skole, der ligger i en af de ældste fiskerlandsbyer i Cartagena. Godt nok er landsbyen nu vokset sammen med resten af byen, men der er stadig kæmpe forskel. Området er virkelig fattigt, og langt størstedelen af beboerne arbejder som fiskere eller som ingenting. Skole har ca. 120 børn i alderen 4-12 år og drives udelukkende på baggrund af donationer.. Du får en rundvisning på skolen og fik en masse information om, hvordan skolen og projektet forløber. Det er en spændende og rørende oplevelse.

Dag 15: Afrejse fra Colombia

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 16: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Colombia. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Colombia.

Alle hoteller

Casa Deco Hotel

Casa Deco Hotel er et godt og hyggeligt lille boutiquehotel, der ligger på en fredelig gade ikke...

Upgrade
Hotel Virrey Park

Hotel Virrey Park

Hotel Virrey Park er et godt hotel i det moderne nord, tæt på Zona Rosa og Park 93....

Upgrade
Hotel de la Opera

Hotel de la Opera

Hotel de la Opera er et fint hotel i den gamle bydel, Candaleria. Det ligger få minutter fra...

Alle hoteller

Hotel Villa Paraiso

Hotel Villa Paraiso ligger midt i den lille by ikke langt fra floden og er det bedste hotel i...

Alle hoteller

Hotel Finca El Maco

Hotel Finca El Maco

Hotel Finca El Maco er både en gård og et hotel, der af ejet af schweizeren, René. Hotellet...

Alle hoteller

Hotel Los Portales

Hotel Los Portales

Hotel Los Portales er et hyggeligt hotel i kolonistil, der ligger midt i byen i gåafstand til...

Alle hoteller

Casa de Campo el Delirio

Casa de Campo El Delirio

Casa de Campo el Delirio ligger et stykke uden for Armenia og er et af C&C’s favorithoteller...

Upgrade
Finca Hotel La Negrita

Finca Hotel La Negrita

Finca Hotel La Negrita ligger midt ude i naturen. Det ledes af et ægtepar, som laver mad, gør...

Upgrade
Hotel Finca Taiyary

Hotel Finca Taiyari

Finca Hotel Taiyary er et skønt hotel, med en helt fantastiske udsigt over skov og plantager som...

Alle hoteller

Hotel Poblado Boutique-Express

Hotel Poblado Boutique-Express

Hotel Poblado Boutique-Express er et udmærket hotel med en super god beliggenhed midt i El...

Alle hoteller

Hotel 3 Banderas

Hotel 3 Banderas

Hotel 3 Banderas er et herligt hotel, der ligger i den gamle bydel i en rolig, farverig gade, og...

UpgradeUpgrade
Casa India Catalina

Casa India Catalina

Casa India Catalina er et lille hotel med perfekt beliggenhed i det historiske centrum i...

UpgradeUpgrade
Casa India Catalina

Casa India Catalina

Casa India Catalina er et lille hotel med perfekt beliggenhed i det historiske centrum i...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til colombia. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Colombia.

Bogotá

-74.061802
4.707837

Villavieja

-75.218159
3.219710

San Agustín

-76.269341
1.879762

Popayan

-76.615398
2.445129

Armenia (Zona Cafetera)

-75.675519
4.534653

Medellin

-75.570643
6.254344

Cartagena

-75.481894
10.390012

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 22 apr 2020 - 23 jun 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.990,-
Børn u/12 år fra 17.672,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2020 - 21 aug 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 23.190,-
Børn u/12 år fra 18.552,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2020 - 15 dec 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.990,-
Børn u/12 år fra 17.672,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2020 - 23 jun 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 22.890,-
Børn u/12 år fra 18.312,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2021 - 21 aug 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 23.990,-
Børn u/12 år fra 19.192,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Bogota-Medillín-Bogota- Danmark.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger med morgenmad.
3 udflugter: Rundvisning med lokal studerende i Bogota, ørkenudflugt i Villavieja og byrundtur i Medellin.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Bogota-Neiva og Armenia-Medellin-Cartagena-Danmark.
Al transport mellem lufthavne og hoteller, samt mellem byerne med privat bil/minibus.