Du er her: Lande > Colombia > Rejser > Rejse CO08A

Farverige Colombia og underskønne paradisstrande

16 dages rejse: 2 nætter Bogota, 3 nætter Salento (Zona Cafetera), 2 nætter Isla San Andrés, 4 nætter Isla Providencia og 3 nætter Cartagena
Rejse: 
CO08A
Rejser til Colombia Isla Providencia
Historiske bygninger i Bogotá, uvirkeligt smuk natur i Zona Cafetera, kridhvide, caribiske sandstrande på Isla San Andres og Isla Providencia og farverig charme i Cartagena.

Rejsen tager sin begyndelse i hovedstaden Bogotá, der er en levende og spændende storby! Få en forsmag på byen på en rundtur med en lokal studerende, der kan få dig med om bag facaden, og tag selv på slentreture blandt historiske bygninger, kirker og museer. Næste stop er skønne Salento, der er en hyggelig kolonitidsby midt i Zona Cafeteras utrolige landskaber. Kom ud og besøg en kaffefarm, hvor du får et indblik i kaffeproduktionen, eller tag på udflugt i de grønne bjerge og se palmer så høje som højhuse! Fra bølgende bjergsider skal du videre til roligt bølgebrus. Isla San Andrés langt ude i det Caribiske Hav. Her foregår alting i et roligt tempo, og du får caribisk stemning og hvide sandstrande så hatten passer. Selvom øen er lille, kan du både dyrke vandsport, danse til et beach party og tage rundt og smage på øens specialiteter - og selvfølgelig få slappet grundigt af! På Isla Providencia står der endnu mere afslapning på programmet, og på den rolige ø kan du bade i det turkisblå vand, snorkle, spise friskfanget seafood og sidde med fødderne i det pudderbløde sand. Rejsens sidste stop er farverige Cartagena, der oser af historie og romantik. De farverige gader indbyder til lange slentreture, hvor du kan indsnuse byens fantastiske stemning!

Dag-til-dag:

 1. Afrejse Danmark. Ankomst Bogotá
 2. Bogotá
 3. Bogotá - Zona Cafetera
 4. Zona Cafetera
 5. Zona Cafetera
 6. Zona Cafetera - Isla San Andrés
 7. Isla San Andrés
 8. Isla San Andrés - Isla Providencia
 9. Isla Providencia
 10. Isla Providencia
 11. Isla Providencia
 12. Isla Providencia - Cartagena
 13. Cartagena
 14. Cartagena
 15. Cartagena
 16. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Colombia. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Bogota!

I dag begynder din rejse til Colombia! Landet har måske et dårligt ry, men det hører fortiden til. Colombia er IKKE mere farligt eller ufarligt end andre lande i Sydamerika. Colombia ligger lige ved ækvator og har derfor godt vejr meget af året, og her findes en smuk blanding af jungle, bjerge og strande. Menneskene er fantastisk søde og hjælpsomme, og her findes så mange forskellige frugter, at halvdelen af navnene slet ikke findes på andre sprog.

Du lander i Bogotá samme dag, som du flyver fra Danmark.

Bogotá er en meget pulserende og levende by, der byder på utrolig mange forskellige områder og oplevelser. I den gamle bydel, La Candelaria, kan du slentre igennem de smalle og farverige gader og opleve de flotte historiske bygninger, pladser, kirker og museer. Du bliver nødt til at besøge Simon Bolivars hus, der fortæller historien om denne legendariske general, der kæmpede og vandt friheden fra de spanske koloniherrer for mange lande i Sydamerika. Det er også her i byen, at du finder det berømte Luis Angel Arango bibliotek, der har over 6 millioner besøgende hvert år, og Colombian National Museum, der er et af de ældste museer på det amerikanske kontinent og kan dateres tilbage til 1823.

Dag 2: På opdagelse i den spændende by

Du har nu tid til at opleve Bogotá, som er en meget pulserende og levende by, der byder på utrolig mange forskellige områder og oplevelser.

Læg måske vejen forbi Simón Bolívar Metropolitan park, hvor der hvert år i august måned afholdes et kæmpe rock-arrangement, der tiltrækker 400.000 mennesker og får besøg af både internationale og lokale rockmusikere. Besøg Bogotas stolthed, og om nogen vil, byens vartegn: Guldmuseet, som huser en af verdens største guldsamlinger. Tag også et smut til Botero Museet og besøg Plaza de Bolivar fra 1553 med byens første katedral. Bemærk, at der om søndagen er messe i kirker og derfor mange mennesker og pilgrimme. Du kan også tage den lille svævebane eller det lille tog til Monzerate-bakken, hvor der er en overdådig udsigt over hele byen. Et godt tip er at tage derop om aftenen og spise på enten den colombianske eller den franske restaurant (den franske er bedst!). Den gamle bydel er virkelig hyggelig og dejlig om dagen, men om aftenen er der ikke så meget lys, og nogle føler sig lidt utrygge ved at færdes der - men så tag til den nye bydel i stedet!

Zona Rosa er fuld af flotte restauranter, caféer og gode butikker, og her er et dejligt liv. Et godt sted at spise er på Andres Carne de Res, hvor du kan få store bøffer tilberedt direkte over flammerne. Senere på aftenen er der høj livemusik her, så tag eventuelt danseskoene med. Eller spis seafood på Central Cebecheria eller den bedste italienske mad på Di Lucca. Vil du prøve den colombianske mad, så husk at smage Ajiaco, en typisk ret med kylling, tre slags kartofler, majs og krydderurten guascas. Det kan man få over det hele. Eller Tamales, der er ris med kød og grønsager, dampet i et blad. Du kan også prøve Andres DC, som er en oplevelse i sig selv. Menukortet er en decideret bog, maden er udmærket mad, her er sjove lokaler og god stemning.

Under dit ophold i Bogotá har du en byrundtur med en lokal studerende inkluderet. På denne tur vil du få et indblik i, hvordan det er at være ung i Bogota. Du vil få vist byen frem af et åbent og venligt ungt menneske der ved, hvor man finder de mest spændende steder, som turisterne ikke nødvendigvis kender til. Undervejs kan du stille spørgsmål og lære meget mere om, hvordan det er at bo i Colombia. Det er en unik tur, hvor du virkelig vil opleve Colombias menneskelige ansigt!

Dag 3: Velkommen til Zona Cafetera!

Velkommen til Salento!

I dag går turen til Salento som ligger ved Zona Cafetera. Det er det område i Colombia, hvor der er allerflest kaffeplantager, og du er omgivet af flotte bjerge og grøn natur. Vidste du, at Colombia er den tredjstørste eksportør af kaffe? På førstepladsen kommer Brasilien. Kafferegionen er af UNCESCO erklæret et World Heritage Site, og det er selvfølgelig dét, du er her for at opleve!

Dag 4-5: Kaffe, kaffe og utrolige landskaber!

I dag er der rig mulighed for at udforske alt, hvad Salento har at byde på. Salento er en hyggelig og farvestrålende kolonitidsby med charmerende gader, hvor du kan købe dig fattig i gode kunsthåndværksting eller bare slentre rundt. Fra byens hovedtorv kan du følge Calle Real til et såkaldt ”Mirador”, hvor du har den flotteste udsigt ud over kaffeområdet. Du kan også tage på udflugt til Cocora eller La Carbonera og vandre i skøn natur omgivet af 70 meter høje palmer eller besøge en kaffefarm

Dag 6: Velkommen til Isla San Andrés!

I dag skal du videre til den smukke ø San Andres, der ligger flere hundrede kilometer fra det Colombianske fastland i det caribiske hav. Øen har en lang historie og har både været besøgt af pirater, beboet af slaver og været under hollandsk, engelsk, irsk og spansk indflydelse. Den multikulturelle fortid kommer blandt andet til udtryk i sproget - på øen tales der både creol, spansk og engelsk - og i musikken, der er en herlig blanding af stilarter lige fra reggae til salsa.

Dag 7: Nyd den skønne ø-stemning

Nyd din tid på den dejlige ø! Kast dig fx ud i nogle af alle de aktiviteter, der er her. Du kan leje jetskis og dyrke andre vandsportaktiviteter, eller du kan leje en golfvogn og selv køre på opdagelse. En lidt spøjs ting ved øen set med vores øjne er, at her kan virke lidt rodet. Er en bygning blevet ødelagt af vind og vejr, river man den ikke ned. I stedet bygger man nyt ved siden af, hvilket resulterer i, at ruiner og nybyggeri flere steder står side om side. Ikke hvad vi er vant til hjemmefra, men det er endnu et bevis på, at stemningen og hele tilgangen til alting her er meget afslappet!

Hvis du ønsker flere oplevelser, så tag en ø-rundtur og oplev den smukke natur og lær om øens spændende historie. Du kan også tage på ture ud og observere fugle og alligatorer.

Øen har også mange gode shoppingmuligheder, hvis du skal ud og bruge lidt penge. Besøg også Museo Casa de la Cultura Isleña og lær endnu mere om øens kultur og sørg for at få smagt øens lækre specialiteter.

Dag 8: Velkommen til Isla Providencia!

I dag ankommer du til vidunderlige Isla de Providencia - en lille ø, der ligger langt fra fastlandet midt ude i Det Caribiske Hav. Kolonien har været beboet af slaver, og mennesker er igennem tiden blevet købt og solgt i bytte for tobak. Vi kan dog bedst lide at tænke på, hvad øen byder på nu. Der er en helt særlig caribisk stemning med hvide, bløde sandstrande og det mest fantastiske turkise badevand, som er perfekt at snorkle og dykke i. Vandet er så bjergtagende, at det faktisk bliver kaldt ”Havet med de syv farver” – og det er altså farver i alle nuancer af grøn og blå! På denne caribiske paradisø får du alle muligheder for at komme heeeelt ned i gear og lade batterierne op!

Dag 9-11: Kom helt ned i gear på paradisøen

På en snorkletur gennem det blå kan du være heldig at se en havskildpadde eller i hvert fald en masse flotte fisk eller små hammerhajer. Desuden er her palmer, en masse grønne bakketoppe og Nationalparken McBean Lagoon Natural Park, som byder på en farvestrålende undervandsverden. Gå en tur på træbroen ”Lover’s Lane”, lej en motorcykel eller golfvogn og spis friskfanget seafood med udsigt over vandet. Der er meget at glæde sig til på Isla Providencia!

Dag 12: Velkommen til Cartagena!

I dag skal du videre til Cartagena, en smuk og eventyrlig by fuld af romantik og legender. Gaderne er hyggelige og charmende, bygningerne fine og farverige, og der er en helt særlig stemning overalt. Byen blev grundlagt 1533 af Pedro de Heredia og her er en smuk gammel bydel med bymur og mange historiske pladser. Det er den mest populære by blandt turister i Colombia, nok fordi den altid er gået fri for tidligere uroligeheder i landet.

Dag 13: Oplev den farverige by

Nu skal du ud og opleve byen! Det er virkelig betagende at gå rundt i de farverige gader, se den gamle bydel med de hyggelige, historiske pladser. Her er også et marked udelukkende med ting til den søde tand og det boheme-agtige Getsemaní-område, hvor du kan gå rundt og hygge dig og købe friskpresset juice fra en gadesælger på vejen. Ja, og der er selvfølgelig også udmærkede strande, men i dette tilfælde er det den mindste af stedets attraktioner. Stemningen, seværdighederne og de dejlige mennesker er grunden til, at du tager hertil.

Lidt uden for byen ligger fortet San Felipe de Barajas, der blev bygget af spanierne i 1536, da pirater, briter og franskmænd begyndte at angribe byen fra landsiden. Du får et overblik over byen fra bakken La Popa og kan drømme dig 500 år tilbage i tiden.

Du kan også besøge Cartagena Gold Museum, Inquisition paladset og Las Bóvadas, der er en del af den gamle bymur og var originalt en fangekælder. Byen har også masser af biblioteker, blandt andet Bartolomé Calvo-biblioteket, der blev bygget i 1843, og se også Heredia-teateret, der åbnede i 1911 og er inspireret af Teatro Tacón i Havana.

Ja, og der er selvfølgelig også udmærkede sorte strande, men i dette tilfælde er det de mindste at stedets attraktioner. Hvis du vil have strand, kan du tage til bystranden i den gamle bydel, men Playa Blanca, der ligger 20 min væk i båd, er et klart bedre bud til en dejlig stranddag. Du kan også tage på en heldags udflugt til Isla del Rosario, hvor der er hvide sandstrande, og fin snorkling og dykning.

Har du lyst til noget lidt alternativt, kan du besøge en skole, der ligger i en af de ældste fiskerlandsbyer i Cartagena. Godt nok er landsbyen nu vokset sammen med resten af byen, men der er stadig kæmpe forskel. Området er virkelig fattigt, og langt størstedelen af beboerne arbejder som fiskere eller som ingenting. Skole har ca. 120 børn i alderen 4-12 år og drives udelukkende på baggrund af donationer.. Du får en rundvisning på skolen og fik en masse information om, hvordan skolen og projektet forløber. Det er en spændende og rørende oplevelse.

Dag 14: Afrejse fra Colombia

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 15: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Colombia. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Colombia.

Alle hoteller

Casa Deco Hotel

Casa Deco Hotel er et godt og hyggeligt lille boutiquehotel, der ligger på en fredelig gade ikke...

Upgrade
Hotel Virrey Park

Hotel Virrey Park

Hotel Virrey Park er et godt hotel i det moderne nord, tæt på Zona Rosa og Park 93....

Upgrade
Hotel de la Opera

Hotel de la Opera

Hotel de la Opera er et fint hotel i den gamle bydel, Candaleria. Det ligger få minutter fra...

Alle hoteller

Ecohotel La Cabaña

Ecohotel La Cabaña ligger 2 km fra Salento og tæt på Colombias kaffelandskaber og Cocora Valley...

Alle hoteller

Cocoplum Hotel

Hotel Cocoplum Beach

Cocoplum Hotel er et godt men ældre hotel, der ligger midt øens østlige kyst Cocoplum Bay Beach...

Alle hoteller

Posada del Mar

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel...

Alle hoteller

Hotel 3 Banderas

Hotel 3 Banderas

Hotel 3 Banderas er et herligt hotel, der ligger i den gamle bydel i en rolig, farverig gade, og...

Upgrade
Hotel don Pedro de Heredia

Hotel don Pedro de Heredia

Hotel don Pedro de Heredia ligger på en lille gade inden for den gamle bymur omkring 100 meter...

Upgrade
Casa India Catalina

Casa India Catalina

Casa India Catalina er et lille hotel med perfekt beliggenhed i det historiske centrum i...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til colombia. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Colombia.

Bogotá

-74.061802
4.707837

Salento (Zona Cafetera)

-75.570003
4.637416

Isla San Andres

-81.709952
12.577069

Isla Providencia

Cartagena

-75.481894
10.390012

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 16 jan 2020 - 23 jun 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.890,-
Børn u/12 år fra 17.512,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2020 - 21 aug 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 22.990,-
Børn u/12 år fra 18.392,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2020 - 15 dec 2020
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.890,-
Børn u/12 år fra 17.512,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2020 - 23 jun 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 22.690,-
Børn u/12 år fra 18.152,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2021 - 21 aug 2021
Flyselskab
KLM
Voksne fra 23.790,-
Børn u/12 år fra 19.032,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Bogotá-Zona Cafetera-Isla San Andrés-Isla Providencia-Cartagena-Danmark.
Transporter på rejsen - bortset fra transport mellem lufthavn og hotel på Isla Providencia. 
Byrundtur med lokal studerende i Bogotá.
14 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Turistskat inden ankomst til San Andres Island.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Transporter, der er inkluderet på rejsen:

Fly Danmark-Bogotá-Zona Cafetera-Isla San Andrés-Isla Providencia-Cartagena-Danmark.
Al transport mellem lufthavne og hoteller (bortset fra på Isla Providencia) med privat bil/minibus.

Transporter, der IKKE er inkluderet på rejsen:
Transport mellem lufthavn og hotel på Isla Providencia.