Du er her: Lande > Colombia > Rejser > Rejse CO08

Hyggelige byer og caribisk paradisø

14 dages rejse: 2 nætter Bogota, 5 nætter Cartagena og 5 nætter San Andres Island
Rejse: 
CO08
Rejser til Colombia - San Andres
Historiske bygninger i Bogotá, romantik og legender i Cartagena og kridhvide, caribiske sandstrande på øen San Andres.

Bogotás gamle og nye bydel byder på oplevelser for alle - uanset om du er til shopping og lækre restauranter eller historiske seværdigheder som fx Simon Bolivars hus og nationalmuseet. Næste stop er den meget populære by Cartagena, og det vil ikke være svært at forstå, hvorfor så mange elsker netop denne by. Tag på slentretur rundt i de farverige gader og slå dig ned på de stemningsfulde pladser med en friskpresset juice i hånden. Attraktionerne i byen tæller ting som fortet San Felipe de Barajas, Heredia-teatret og den gamle bymur. Rejsen rundes af på bedste vis flere hundrede kilometer fra fastlandet - ja, faktisk nærmest helt ovre ved Nicaragua. Øen San Andres har en fascinerende og multikulturel fortid, hvilket blandt andet kommer til udtryk i sproget og musikken. Slap af på de hvide strande, prøv nogle af de mange vandsportsaktiviteter og oplev en anden verden af koraller og eksotiske fisk under havets overflade.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Bogotá
 2. Bogotá
 3. Bogotá - Cartagena
 4. Cartagena
 5. Cartagena
 6. Cartagena
 7. Cartagena
 8. Cartagena - San Andres Island
 9. San Andres Island
 10. San Andres Island
 11. San Andres Island
 12. San Andres Island
 13. San Andres Island
 14. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Colombia. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Bogotá!

I dag begynder din rejse til Colombia! Landet har måske et dårligt ry, men det hører fortiden til. Colombia er IKKE mere farligt eller ufarligt end andre lande i Sydamerika. Colombia ligger lige ved ækvator og har derfor godt vejr meget af året, og her findes en smuk blanding af jungle, bjerge og strande. Menneskene er fantastisk søde og hjælpsomme, og her findes så mange forskellige frugter, at halvdelen af navnene slet ikke findes på andre sprog.

Du lander i Bogotá samme dag, som du flyver fra Danmark.

Bogotá er en meget pulserende og levende by, der byder på utrolig mange forskellige områder og oplevelser. I den gamle bydel, La Candelaria, kan du slentre igennem de smalle og farverige gader og opleve de flotte historiske bygninger, pladser, kirker og museer. Du bliver nødt til at besøge Simon Bolivars hus, der fortæller historien om denne legendariske general, der kæmpede og vandt friheden fra de spanske koloniherrer for mange lande i Sydamerika. Det er også her i byen, at du finder det berømte Luis Angel Arango bibliotek, der har over 6 millioner besøgende hvert år, og Colombian National Museum, der er et af de ældste museer på det amerikanske kontinent og kan dateres tilbage til 1823.

Dag 2: En dag i livlige Bogotá

Du har nu tid til at opleve Bogotá, som er en meget pulserende og levende by, der byder på utrolig mange forskellige områder og oplevelser.

Læg måske vejen forbi Simón Bolívar Metropolitan park, hvor der hvert år i august måned afholdes et kæmpe rock-arrangement, der tiltrækker 400.000 mennesker og får besøg af både internationale og lokale rockmusikere. Besøg Bogotas stolthed, og om nogen vil, byens vartegn: Guldmuseet, som huser en af verdens største guldsamlinger. Tag også et smut til Botero Museet og besøg Plaza de Bolivar fra 1553 med byens første katedral. Bemærk, at der om søndagen er messe i kirker og derfor mange mennesker og pilgrimme. Du kan også tage den lille svævebane eller det lille tog til Monzerate-bakken, hvor der er en overdådig udsigt over hele byen. Et godt tip er at tage derop om aftenen og spise på enten den colombianske eller den franske restaurant (den franske er bedst!). Den gamle bydel er virkelig hyggelig og dejlig om dagen, men om aftenen er der ikke så meget lys, og nogle føler sig lidt utrygge ved at færdes der - men så tag til den nye bydel i stedet!

Zona Rosa er fuld af flotte restauranter, caféer og gode butikker, og her er et dejligt liv. Et godt sted at spise er på Andres Carne de Res, hvor du kan få store bøffer tilberedt direkte over flammerne. Senere på aftenen er der høj livemusik her, så tag eventuelt danseskoene med. Eller spis seafood på Central Cebecheria eller den bedste italienske mad på Di Lucca. Vil du prøve den colombianske mad, så husk at smage Ajiaco, en typisk ret med kylling, tre slags kartofler, majs og krydderurten guascas. Det kan man få over det hele. Eller Tamales, der er ris med kød og grønsager, dampet i et blad.

Vil du opleve byens seværdigheder på en nem måde, kan du tilkøbe en City Tour, hvor du kommer rundt til alle de vigtigste steder.

Dag 3: Velkommen til Cartagena!

I dag skal du videre til Cartagena, en smuk og eventyrlig by fuld af romantik og legender. Gaderne er hyggelige og charmende, bygningerne fine og farverige, og der er en helt særlig stemning overalt. Byen blev grundlagt 1533 af Pedro de Heredia og her er en smuk gammel bydel med bymur og mange historiske pladser. Det er den mest populære by blandt turister i Colombia, men da Colombia endnu ikke har så mange turister, betyder det ikke noget.

Dag 4-7: Masser af tid til at opleve smukke Cartagena

Nu skal du ud og opleve byen! Det er virkelig betagende at gå rundt i de farverige gader, se den gamle bydel med de hyggelige, historiske pladser. Her er også et marked udelukkende med ting til den søde tand og det boheme-agtige Getsemaní-område, hvor du kan gå rundt og hygge dig og købe friskpresset juice fra en gadesælger på vejen. Ja, og der er selvfølgelig også udmærkede strande, men i dette tilfælde er det den mindste af stedets attraktioner. Stemningen, seværdighederne og de dejlige mennesker er grunden til, at du tager hertil.

Lidt uden for byen ligger fortet San Felipe de Barajas, der blev bygget af spanierne i 1536, da pirater, briter og franskmænd begyndte at angribe byen fra landsiden. Du får et overblik over byen fra bakken La Popa og kan drømme dig 500 år tilbage i tiden.

Du kan også besøge Cartagena Gold Museum, Inquisition paladset og Las Bóvadas, der er en del af den gamle bymur og var originalt en fangekælder. Byen har også masser af biblioteker, blandt andet Bartolomé Calvo-biblioteket, der blev bygget i 1843, og se også Heredia-teateret, der åbnede i 1911 og er inspireret af Teatro Tacón i Havana.

Dag 8: Velkommen til bounty øen, San Andres!

I dag skal du videre til den smukke ø, San Andres, der ligger flere hundrede kilometer fra det Colombianske fastland i det smukke, caribiske hav. Øen har en lang historie og har både været besøgt af pirater, beboet af slaver og været under hollandsk, engelsk, irsk og spansk indflydelse. Den multikulturelle fortid kommer blandt andet til udtryk i sproget - på øen tales der både creol, spansk og engelsk - og i musikken, der er en herlig blanding af stilarter lige fra reggae til salsa.

Naturen på San Andres Island er et kapitel for sig. Havet er kendt som havet med de 7 farver, men kigger du godt efter, kan du sikkert få øje på endnu flere blågrønne nuancer. Under havets overflade venter dig en anden verden af koraller og eksotiske fisk, som du kan udforske med snorkel- eller dykkerudstyr.

Dag 9-12: Nyd livet på stranden på San Andres Island

Nyd din tid på den dejlige ø! Du kan bruge mange dage på at ligge og slappe af på de kridhvide sandstrande eller bade i det skønne vand. Du kan også leje jetskis og dyrke andre vandsportaktiviteter, så du kommer ikke til at kede dig!

Hvis du ønsker flere oplevelser, så tag en ø-rundtur og oplev den smukke natur og lær om øens spændende historie. Du kan også tage på ture ud og observere fugle og alligatorer.

Øen har også mange gode shoppingmuligheder, hvis du skal ud og bruge lidt penge og se byerne. Besøg også Museo Casa de la Cultura Isleña og lær endnu mere om øens kultur og sørg for at få smagt alle øens lækre specialiteter på de mange gode restauranter.

Her er nok at se til, og du vil helt sikkert ikke væk igen, når du først har indsnuset øens fantastiske stemning!

Dag 13: Afrejse fra Colombia

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 14: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Colombia. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Colombia.

Alle hoteller

Hotel Casa Deco

Hotel Casa Deco er et godt og hyggeligt lille boutiquehotel, der ligger på en fredelig gade ikke...

Upgrade
Hotel Virrey Park

Hotel Virrey Park

Hotel Virrey Park er et godt hotel i det moderne nord, tæt på Zona Rosa og Park 93....

Upgrade
Hotel de la Opera

Hotel de la Opera

Hotel de la Opera er et fint hotel i den gamle bydel, Candaleria. Det ligger få minutter fra...

Alle hoteller

Hotel 3 Banderas

Hotel 3 Banderas

Hotel 3 Banderas er et herligt hotel, der ligger i den gamle bydel i en rolig, farverig gade, og...

Upgrade
Hotel don Pedro de Heredia

Hotel don Pedro de Heredia

Hotel don Pedro de Heredia ligger på en lille gade inden for den gamle bymur omkring 100 meter...

Upgradefra 130,- kr.pr. personpr. dag
Casa India Catalina

Casa India Catalina

Casa India Catalina er et lille hotel med perfekt beliggenhed i det historiske centrum i...

Alle hoteller

Cocoplum Hotel

Hotel Cocoplum Beach

Cocoplum Hotel er et godt men ældre hotel, der ligger midt øens østlige kyst Cocoplum Bay Beach...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til colombia. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Colombia.

Bogotá

-74.061802
4.707837

Cartagena

-75.481894
10.390012

Isla San Andres

-81.709952
12.577069

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 22 aug 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.890,-
Børn u/12 år fra 16.790,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2018 - 19 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.290,-
Børn u/12 år fra 17.890,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2018 - 20 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.790,-
Børn u/12 år fra 19.690,-
Afrejse i følgende periode 21 jan 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 17.890,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 30 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.790,-
Børn u/12 år fra 19.690,-
Afrejse i følgende periode 01 maj 2019 - 15 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 17.890,-
Afrejse i følgende periode 16 jun 2019 - 23 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 19.890,-
Børn u/12 år fra 18.790,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 21 aug 2019
Flyselskab
Avianca
Voksne fra 21.290,-
Børn u/12 år fra 19.690,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 15 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 21.290,-
Børn u/12 år fra 19.890,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2019 - 15 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 17.890,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2019 - 19 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 20.390,-
Børn u/12 år fra 18.990,-
Afrejse i følgende periode 20 dec 2019 - 31 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 22.190,-
Børn u/12 år fra 20.790,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-Bogota-Cartagena-San Andres-Bogota- Danmark.
Alle transporter på rejsen.
14 overnatninger med morgenmad.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Turistskat inden ankomst til San Andres Island.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

Fly Danmark-Bogota t/r.
Fly Bogota-Cartagena-Isla San Andres-Bogota.
Al transport mellem lufthavne og hoteller med privat bil/minibus.