Du er her: Lande > Costa Rica > Rejser > Rejse CR32

Afslapning og oplevelser i fantastiske Costa Rica

12 dages rejse: 2 nætter San Jose, 3 nætter Arenal, 4 nætter Playa Tamarindo og 1 nat San Jose
Rejse: 
CR32
Den smukke Arenal vulkan
Du starter og slutter i hovedstaden San Jose, og indimellem tager du på eventyr i Arenal og slapper af i dejlige Playa Tamarindo.

Din rejse starter i Costa Ricas hovedstad San Jose, hvor du kan gå rundt blandt de fine bygninger, besøge farverige markeder og spise skøn mad! Så går turen videre til Arenal, hvor Arenal vulkanen troner op i det frodige landskab - og der er gode muligheder for at udforske naturen både på landjorden og via hængebroer højt oppe i trækronerne! Næste stop er dejlige Playa Tamarindo, der er et vaskeægte surferparadis. Her er en skøn strand, og byen er hyggelig, farverig og fuld af små butikker, restauranter og barer. Du kan tage en sejltur i mangroven, besøge stranden Playa Grande tæt ved eller hvad med en nattetur ud og se læderskildpadden lægge æg? Playa Tamarindo er en del af Las Baulas Nationalpark, der er kendt for sine mange skildpadder, så hvis du er her på det rigtige tidspunkt, må du ikke gå glip af muligheden for at se de søde dyr. Du kan også fiske, sejle, cykle, ride, zipline, snorkle eller dykke i området, så du kommer ikke til at kede dig! Rejsen slutter tilbage i San Jose, før turen går hjem til Danmark. 

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst San Jose
 2. San Jose
 3. San Jose - Arenal
 4. Arenal
 5. Arenal
 6. Arenal - Playa Tamarindo
 7. Playa Tamarindo
 8. Playa Tamarindo
 9. Playa Tamarindo
 10. Playa Tamarindo - San Jose
 11. San Jose
 12. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Costa Rica. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til San Jose!

I dag ankommer du til Costa Ricas hovedstad, San Jose, som ligger på et højdedrag midt i landet og har et dejlig mildt klima. San José har en speciel arkitektur med en sjov blanding af mellemamerikansk og spansk byggestil. Byen byder på adskillige interessante seværdigheder og museer samt dejlige parker og farverige markeder, der bugner af friske råvarer og specialiteter. "Plaza de la Cultura" er byens kulturelle centrum og har en skøn stemning. Her er masser af caféer, små butikker, overfyldte boder og gadesælgere, der handler med indiansk tøj og tæpper.

Når du har indlogeret dig, kan du evt. tage ud på en restaurant - prøv nationalretten Gallo Pinto, som består af bønner, koriander og løg, serveret med ris. Selvom du måske synes, at det lyder som noget, man spiser til et aftensmåltid, bliver det faktisk også serveret som morgenmad mange steder.

Dag 2: Gå på opdagelse i San Jose

I dag skal du på en halvdagsudflugt til toppen af Costa Ricas højeste vulkan, nemlig Irazú! Køreturen dertil er flot, og udsigten fra toppen er bestemt noget, du bliver nødt til at skrive hjem om. Kraterets vand har den mest surrealistiske farve, som skifter alt efter vejret - i solskin er det nærmest himmelblåt, og i gråvejr nærmere smaragdgrønt. Du stopper ved Virgin of the Angels Cathedral på tilbagevejen - en overraskende moderne katedral, der tiltrækker rigtig mange pilgrimme. 

Du har også lidt tid til at udforske den lille hovedstad. Start evt. dagen med en god kop kaffe på hotellets restaurant, men sæt dig udenfor på verandaen, så du kan følge med i livet på gaden. Gå en tur ud på Plaza de la Cultura og nyd den fantastiske atmosfære. Lige under Plaza de la Cultura ligger guldmuseet, som bestemt også er et besøg værd. En tur til Mercado Central er også en oplevelse værd. Her sælges alt mellem himmel og jord - og det er tilladt at prutte om prisen. Men husk at holde fast i tegnebogen, for det er et yndet sted for lommetyve.

Dag 3: Velkommen til Arenal!

I dag skal du så videre mod byen La Fortuna, der ligger ved vulkanen Arenal. Området heromkring er meget smukt - grøn og frodig regnskov omkranser den kegleformede vulkan, der rejser sig op af landskabet.

I området omkring vulkanen kan du tage på vandretur i lava-landskabet og den frodige natur. På grund af vulkanen, findes her flere naturligt opvarmede kilder. Når du synker ned i det varme vand, kan du mærke alle spændingerne forsvinde fra din krop - ren forkælelse! Der findes flere forskellige af disse hot springs, så uanset om du har lyst til at prøve et sted, hvor du kan få serveret en drink i poolbaren, eller et sted, hvor du kan sidde og lade roen falde over dig, skal du ikke snydes for denne oplevelse. Mange af disse bade har også åbent om aftenen, og der er altså noget særligt over at sidde i det varme vand, og kigge op på stjernehimlen.

Costa Rica er også kendt for deres river rafting, og i dette område kan du prøve spændende ture, uanset om du er begynder eller øvet. For dig, der gerne vil tage det roligt, er der mulighed for at komme på en safari float, hvor du sejler igennem regnskoven i gummibåd, eller du kan opleve de smukke landskaber fra hesteryg.

Om aftenen tager du måske ind til La Fortuna, en lille, hyggelig by, hvor du på hovedgaden kan finde mange små, gode restauranter.

Dag 4-5: Nyd naturen omkring Arenal vulkanen

I dag bør du opleve Arenal Hanging Bridges - en af de mest berømte skywalks i Costa Rica. På et over 250 hektar stort område, er der lavet stier, broer og hængebroer, så det er muligt at opleve regnskoven fra alle vinkler. Det er en oplevelse ud over det sædvanlige at kunne se ned på den grønne regnskov oppefra, mens vulkanen Arenal dukker op i baggrunden. Tag en tur med guide, og gå 4 km gennem det skønneste område, hvor du virkelig oplever denne tætte, frodige regnskov. Overalt hører du lydende af tropiske fugle, vandfaldene, der risler, og insekterne, der synger. Guiderne vil fortælle dig om skoven, og de dyr, der lever i den. De kan også både høre og lugte, om der skulle være nogle pattedyr i nærheden. Måske ser du små vildsvin suse rundt nede i skovbunden og larmende brøleaber springe rundt i trætoppene.

Dag 6: Velkommen til Playa Tamarindo!

I dag skal du videre til Playa Tamarindo!

Playa Tamarindo er en del af en lille bugt, der bliver delt i to af mangrovens flodmunding. Det er en hyggelig og spraglet strandby med et hav af små butikker, boder og restauranter. Surfere kommer hertil fra nær og fjern for at boltre sig i bølgerne på stranden, og måske var det nu, du skulle prøve kræfter med at lære at surfe? Når aftenen falder på, vågner barerne op og begynder at servere farvestrålende drinks, og så er byen kendt for at have rigtig mange gode spisesteder, så du må ud og afprøve dem!  

Tamarindo ligger i Las Baulas Nationalpark, der er kendt for sine mange læderskildpadder. Fra oktober til marts kan du være heldig at se de kæmpestore – ja, faktisk op til 400 kg. tunge – skildpadder lægge æg på stranden. 

Dag 7-9: Nyd stranden og byen

Hvis du ikke er til surfing, kan du også bruge masser af tid på at fiske, tage snorkle- og dykketure, cykle eller ride rundt i naturen eller tag på zipliningeventyr. Og så kan du selvfølgelig også bare dase på stranden eller nyde en kold drink i en liggestol?

 Lige på den anden side af flodmundingen ligger Playa Grande, der som navnet antyder, er meeeeget lang. Sejl den korte tur herhen og gå lange ture langs vandkanten eller dyp fødderne i bølgerne. Du kan selvfølgelig også sejle ind i mangroven og måske spotte brøleaber og sjældne fugle. 

Tag på en nattetur med en guide, der ved, hvor skildpadderne kommer for at lægge æg. Hvis du er heldig, ser du både havskildpadder og læderskildpadder. Og måske også nogle nyudklækkede skilpaddeunger? Men husk, at du ikke må gå tæt på dem! Skildpadderne skal ikke føle, at de er i fare.

Dag 10: Tilbage til San Jose

Så går turen tilbage til San Jose, hvor du lige kan gøre de sidste indkøb og måske spise den sidste gode middag, før du gør dig klar til turen hjem. Du overnatter på samme hotel som tidligere.

Dag 11: Afrejse fra Costa Rica

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 12: Velkommen hjem!

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Costa Rica. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Costa Rica.

Alle hoteller

Park Inn

Park Inn

Park Inn er et lækkert og anderledes højhushotel, der ligger omkring 20 minutters gang fra...

Upgradefra 83,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Presidente San Jose

Hotel Presidente San Jose

Hotel Presidente er et dejligt boutique hotel, der ligger i centrum af San Jose i gåafstand til...

Alle hoteller

Volcano Lodge

Volcano Lodge & Thermal Experience

Volcano Lodge & Thermal Experience ligger ca. 10 minutters kørsel fra La Fortuna by....

Upgradefra 253,- kr.pr. personpr. dag
Arenal Manoa & Hotsprings Resort

Arenal Manoa & Hotsprings Resort

Arenal Manoa & Hotsprings Resort er et super skønt sted, som ligger i en frodig, tropisk...

Alle hoteller

Luna Llena Hotel

Luna Llena Hotel er et farvestrålende, familiedrevet lille hotel i italiensk stil – det er...

Hotel Pasatiempos

Hotel Pasatiempos

Hotel Pasatiempos er et super bed & breakfast, som du nærmest ikke vil hjem fra igen! Du går...

Upgradefra 519,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Tamarindo Diria Beach Resort

Hotel Tamarindo Diria Beach Resort

Hotel Tamarindo Diria Beach Resort er nok et af de dejligste hoteller på vores...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til costa rica. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Costa Rica.

San Jose

-84.085563
9.928383

Arenal

-84.704634
10.462843

Playa Tamarindo

-85.837834
10.299200

San Jose

-84.085563
9.928383

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 dec 2018 - 14 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 12.790,-
Børn u/12 år fra 11.690,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2018 - 16 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.290,-
Børn u/12 år fra 12.190,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 25 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 15.190,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 16.890,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 06 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.290,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Afrejse i følgende periode 07 jan 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.590,-
Børn u/12 år fra 13.190,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 13 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 14 apr 2019 - 20 apr 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.290,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Afrejse i følgende periode 21 apr 2019 - 23 jun 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.990,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 24 jun 2019 - 21 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.890,-
Børn u/12 år fra 12.590,-
Afrejse i følgende periode 22 aug 2019 - 14 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.190,-
Børn u/12 år fra 11.990,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2019 - 16 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.890,-
Børn u/12 år fra 12.690,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2019 - 24 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.690,-
Børn u/12 år fra 13.390,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2019 - 31 dec 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 15.190,-
Inkluderet: 

Fly Danmark-San Jose t/r.
Alle transporter på rejsen.
10 overnatninger med morgenmad. 
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. obligatorisk julemiddag og nytårsmiddag.
Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet. 

Alle transporter på rejsen foregår med turistbus.