Du er her: Lande > Cuba > Rejser > Rejse CU23Aeg

Cuba for naturelskere!

14 dages rejse: 2 nætter Havana, 1 nat San Diego de los Baños, 2 nætter Viñales, 1 nat Mil Cumbres, 2 Topes de Collantes, 3 nætter Playa Giron og 1 nat Havana
Rejse: 
CU23Aeg
På denne udflugt er naturen i fuld fokus! Oplev tobaksplantager i San Diego de los Baños, kalkstensklipper i Viñales, det vilde fugleliv i Mil Cumbres, vandfald i Topes de Collantes og dejlig strand i Playa Giron, der også ligger tæt på Zapata Nationalpark.

Efter et par dage med masser af muligheder for kulturelle oplevelser i Havana, sætter du kursen mod de store naturoplevelser, som Cuba har at byde på. Du starter i den lille naturskønne by San Diego de los Baños, hvor du kan opleve landets ældste spa og se tobaksplantager i massevis. I Viñales bor du midt i den skønne natur og kan nyde synet af de kæmpemæssige kalkstensklipper, der tårner sig op i landskabet omgivet af frugtplantager og tobaksgårde. Besøg nogle af områdets mange huler og grotter eller oplev den smukke natur fra hesteryg. Næste stop er det fredede bjergområde Mil Cumbres, hvor du skal have de stærke briller på og holde øje med skovens mange fugle. Jagten på naturen går videre til Topes de Collantes, hvor du finder alle former for natur. Lige fra bjerge, søer og skove til jungle, palmer og smukke vandfald, og det hele kan du se på små stier rundt i omgivelserne. Du skal selvfølgelig også nyde stranden, og det får du rig mulighed for i Playa Giron, hvor den smukke strand Playa Coco har det smukkeste, turkise vand - kan det blive bedre? Tag også en udflugt til Cubas største vådområde, Zapata Nationalpark, hvor du kan opleve marskland, store søer, krokodiller, søkøer og et utal af fugle. Rejsen sluttes af med en enkelt overnatning tilbage i Havana.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Havana
 2. Havana
 3. Havana - San Diego de los Baños
 4. San Diego de los Baños - Viñales
 5. Viñales
 6. Viñales - Mil Cumbres
 7. Mil Cumbres - Topes de Collantes
 8. Topes de Collantes
 9. Topes de CollantesPlaya Giron
 10. Playa Giron
 11. Playa Giron
 12. Playa Giron - Havana
 13. Havana
 14. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Cuba. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Havana

I dag ankommer du til Havana. Havana er rom, revolution og en stemning, der ikke opleves andre steder i verden. Hele det store, historiske centrum er lukket for trafik - helt genialt og vidunderligt. Nogle gange går du på den originale brostensbelægning, der er over 500 år gammel, andre steder er gaderne bare lukket af med store, gamle kanonløb. Overalt kan du vandre rundt fredeligt i denne bydel.

Dag 2: Nyd charmerende Havana

Så skal Havana udforskes!

Vågner du tidligt, så gå en tur ud i det søvnige Havana allerede før morgenmaden. Her er en god stemning, mange skubber små, larmende trækassevogne hen mod havet - de skal hen og udstille deres varer på det lille kunsthåndværkermarked, der findes i udkanten af den gamle by hver dag.

Brug resten af dagen på at udforske Old Havana. Tag måske en hestedroske, og bliv kørt rundt fra sted til sted. Husk at aftale prisen på forhånd. På sådan en tur kommer du forbi mange af byens seværdigheder, og også ned ad en masse små gyder og stræder. Mange steder er husene meget forfaldne, men selvom de ikke er restaurerede, vidner de om en tid, hvor Havana var en smuk og prægtig by.

Cubanerne er stolte af deres smukke og frodige land med gratis sundhedsvæsen og unik musik og siden Fidel Castros bror Raul kom til magten i 2008 er der blevet lavet mange nye tiltag. Fx må cubanere nu eje både ejendomme, biler og virksomheder, hvilket var helt forbudt under Fidel, de må tage til udlandet og der findes også mobiltelefoner og internet (omend meget langsomt og ikke mange steder).

Der er mange små restauranter, hvor du kan spise frokost. Du skal ikke tage ikke til Cuba for madens skyld, men er du sulten, smager risene, bønnerne og grøntsagerne da rimeligt og der kommer hele tiden flere og bedre små restauranter.

Tag et hvil i middagsvarmen og så af sted igen. Du kan nemt komme rundt i denne skønne by med de små smarte Cocotaxaer, cykeltaxaer eller hestevogn.Se Plaza des Armas, det fantastiske smukke gamle Fort, den spanske guvernørs palads, Cubas revolutionsmuseum, domkirken fra 1745, Plaza de la Revolución med de store vægmalerier af Fidel Castro og Che Guevara og ikke mindst Asger Jorns vægmalerier i revolutionsarkivet. Besøg også det overdækkede kunsthåndværkermarked, Centro Cultural Antiques Almacenes San Jose nede ved havnen, hvor du kan finde alle mulige fine ting og sager.

Du skal naturligvis også besøge Hotel Ambos Mundos. Det var her, Ernest Hemingway boede - ja faktisk har han skrevet hele to romaner her! Du skal selvfølgelig se værelse 511, hvor han har boet så mange gange. Det koster en smule og er lidt turistet, men det er en fantastisk oplevelse. Er du interesseret i Hemingway, skal du også tage ud til hans smukt indrettede hus i San Francisco de Paula lidt uden for byen.

Om aftenen sidder cubanerne uden for deres hjem og diskuterer, ikke politik, det kan stadigt være farligt, men de diskuterer verden i øvrigt. De voksne snakker, børnene leger, og musikken kører fra den ene højttaler til den anden... Lyset skinner ud fra de hundredvis af små og store cafeer med musik. Fra næsten hvert gadehjørne hører du den glade og smittende salsa. Hvor mange bands spiller i Old Havana hver aften? Måske 100, måske 200 plus alle højttalerne. Besøg så mange af dem, du orker, eller vælg en og sid der i længere tid og lad dig rive med af stemningen. Gå en tur ned af den berømte Calle Obispo, hvor der er mange hyggelige steder og gå også på opdagelse i de mindre kendte gader.

Hvis du har lyst til at gøre noget lidt anderledes, så kan du tage brugt tøj med fra Danmark og aflevere det på et kloster i Havana.

Dag 3: Velkommen til San Diego de los Baños!

I dag ankommer du til den lille by San Diego de los Baños, der ligger mellem Havana og Viñales.

Det er nærmest bare en landsby omgivet af fantastisk natur midt i naturområdet Sierra de Güoira. Her ser du store flotte mahogni-, fyrre- og cedertræer, som skyder op i den grønne natur omkring byen. Og du kan se tobaksplantager, som du måske har lyst til at opleve på nærmeste hold? Du kan nemlig besøge en tobaksfabrik, hvor tobaksplanterne bliver presset og gjort klar til næste skridt.

San Diego de los Baños er allermest kendt for at have landets ældste spa, og her kan du også lige lægge vejen forbi, hvis du har lyst. Legenden siger, at en syg slave tilbage i kolonitiden blev helbredt i denne spa, og det gjorde altså stedet berømt. Har du nogle skavanker, der skal helbredes? 

Dag 4: Velkommen til Viñales

Så går turen videre til Viñales!

Viñales-dalen er et af de smukkeste områder i Cuba. På den flade dalbund dyrkes der tobak og bananer, små vandløb løber gennem markerne, kalkstensklipper nærmest rejser sig op af jorden og stejle, grønne bjergsider markerer dalens afgrænsning. Nogle af disse klippevægge er overmalet med farverige muralmalerier. Du kan bruge timevis på bare at sidde og kigge ud over landskabet i denne dal, der er på UNESCOs liste over bevaringsværdige områder.

Bemærk, der kan være køligt i Viñales, så medbring en varm sweater.

Dag 5: Nyd de smukke udsigter i Viñales dalen

Du bor midt i den skønne natur, og det vil være en skam ikke at udnytte. Aftal med en taxamand at komme lidt rundt eller tag på organiserede ture.

Der er også muligheder for udflugter. Klipperne er fulde af grotter, hvoraf den ene, Cueva de Santo Tomás, har grottesystemer der tilsammen er mere end 45 km lange! Det er det tredjestørste grottesystem i hele Sydamerika!! Der findes også en restaurant, der er skabt inde i en hule.

Besøg også Cueva del Indio (tag afsted tidligt med taxa, så undgår du turisterne). Turen dertil tager kun 20 min, og så kan du gå og sejle gennem flotte grotter med imponerende stalagmitter og stalaktitter. Du skal ned på knæ på et tidspunkt, så er du dårligt gående, er det måske lidt udfordrende. Tag bagefter til Cueva del Palenque, igen en flot grotte, hvor der engang boede slaver, der var på flugt fra sukkerørsplantage-ejerne.

Se også Mural de la Prehistoria - ikke at det har noget med prehistorie at gøre, men den er da meget flot, og turen derhen er gennem smukke landskaber. Mural de la Prehistoria blev lavet i 1961 af Leovigildo González Morillo, og er et 120 meter langt maleri på siden af en klippe.

Gå en tur i hyggelige Viñales by, der vrimler med casaer og restauranter. Husene er farvestrålende, og der står heste på hvert gadehjørne. Se den smukke kirke, og sid lidt på pladsen og se på livet omkring dig. Spis måske frokost her - få dejlig cubansk mad og flot udsigt over tobaksmarkerne på Casa Yury y Nino Restaurant eller besøg Restaurant El Olivo og spis en af deres gode italienske retter, eller prøv måske tapas på Tapas Bar 3J. Restauranten med den måske smukkeste udsigt er Balcon del Valle de Viñales. De har et lille udvalg af retter, men de er skønne, og her er rigeligt - og du kan nyde det med den fænomenale udsigt ud over de grønne bjerge og dalen fuld af tobakmarker.

Du kan også tage på vandreture eller en tur på hesteryg eller cykel gennem det smukke landskab.

En anden mulighed er en dagsudflugt til Cayo Levisa. Der er arrangerede ture - spørg på hotellet. Turen er med bus og båd og så er du på en lille, smuk ø med en dejlig strand. Bad, nyd solen og slap heeeelt af. Eller tag til Cayo Jutías, en af Cubas skjulte perler. Tag på en arrangeret tur, eller tag selv en taxa. Det tager ca. en time, og stranden er super.

Har du lyst til at opleve naturen på en anden måde, så tag på en ridetur. Snak med hotellet om det, det er ret billigt, og så kan du ride ud gennem de flotte landskaber. Der er også en organiseret ridetur til Casa Benito, hvor du kan høre lidt om tobak og cigarer... Kan du slet ikke få nok af natur, så har Viñales også en hyggelig botanisk have - Botanical Gardens Casa de Caridad, hvor der er masse af smukke blomster og jungleagtige planter.

Den nærmeste lille by er Pinar del Rio, som ligger ca. 10 km fra hotellet. Dette er nok det nærmeste, du kommer det "ægte" Cuba - jo, fattigt efter vores øjne. Det eneste spændende i den lille by er den gamle cigarfabrik, den skal besøges, og så kan du tage en tur rundt i hestevogn. Der er alle mulige og umulige gamle hestevogne, og også på dem kan du risikere at vente længe. Husene er gamle, og maling har de ikke set, nogle karéer ser helt forfærdelige ud, grå og snavsede, og du tager tilbage til hotellet og opdager igen hvor rig du er. Jo, du bør også se denne side af dette land og håbe på dets fremskridt..

Dag 6: Velkommen til naturen i Mil Cumbres

I dag ankommer du til det fredede naturområde Mil Cumbres, hvor du skal have naturen helt tæt på! Du skal nemlig sove i en tidligere militærbarak midt i det hele. 

Mil Cumbres ligger oppe i bjergene, og køreturen op er lang og hård ad hullede veje med masser af bump. Du kommer til et sted væk fra alting med løsgående husdyr og floder, som du kan tage dig en dukkert i. Bondefamilierne i landsbyen her inviterer dig måske på frokost, for de er ikke så vant til turister her. Du er i Cubas bjerge, hvor dagligdagen løber sin sædvanlige gang. Gå rundt blandt småhusende og se landsbyskolen, butikken med de lokale afgrøder og indbyggernes husdyr, der simpelthen går løst rundt i gaderne. Smag på landsbyens hjemmebryggede rom, besøg de økologiske landbrug og nyd naturen.

Naturen er grøn, smuk og frodig! Stedet er perfekt for fugleelskere, så tag kikkerten med og hold øje med trætoppene - og ja, sågar buskene, måske svæver en lille kolibri rundt mellem blomsterne? Mil Cumbres er fuld af små stier, hvor du kan gå på opdagelse, så tag på trekkingtur i den grønne natur, på udfordrende bjergvandringer, dyp dig i vandet i floder og vandhuller.

Om natten mærker du virkelig, at du er væk fra byens lys - en stjernehimmel åbner sig over dit hoved, og her er helt ro.

Dag 7: Af sted til smukke Topes de Collantes

Videre til smukke Topes de Collantes!

Det flotte naturområde ligger kun 20 km fra Trinidad men 800 meter højere oppe, og derfor er klimaet et helt andet. Her er alle former for natur: bjerge, søer, skove - ja, nærmest jungle, palmer og smukke vandfald, og det hele kan du se på små stier rundt i omgivelserne, så du bliver næsten nødt til at tage på vandretur i naturen.

Dag 8: En dag omgivet af natur i Topes de Collantes

Det er et skønt sted at vandre, og en af de mest populære trekkingture er til Caburni Falls. Turen går gennem kaffeplantager og forbi små gårde og ender ved det smukke vandfald, hvor vandet buldrer 62 meter ned i en sø.  Hvis du er frisk, kan du tage en dukkert i det kolde vand, eller du kan snørre vandreskoene og gå ud blandt mahogni- og eukalyptustræer, bananpalmer, ingefær og orkideer, og hold udkig efter spætter og de små, men hurtige kolibrier.

Dag 9: Velkommen til Playa Giron

Så går turen videre til Playa Giron.

Playa Giron ligger på Cubas sydkyst ved Svinebugten. Det er et sted, hvor du rigtig kan slappe af, for her er en rolig og afslappet stemning. Selve den lille by kan du overskue på en halv time - det eneste der er at se her udover den støvede hovedgade er museet om svinebugtsinvasionen (hvor det hele står på spansk) og et par små boder i "det kommercielle centrum". Du skal søge ud i krogene for at se den "rigtige" by, altså dér hvor folk bor - væk fra hovedgaden. Her er skæve træhegn bygget af pinde side om side med smukt anlagte stakitter i pastelfarver og udskårede relieffer. Folk bor i små huse, men de sidder altid udenfor og snakker, mens børnene leger. Om aftenen er folk allermest aktive, for her er klimaet ikke så varmt, og så er det mere udholdeligt at bygge lidt på sit hus - derfor vil du også se bunker af mursten og grus rundt omkring. Hovedgaden er muligvis ikke den allermest spændende, og der er ikke rigtig nogle restauranter, som er værd at skrive hjem om, men når du sidder foran dit casa, kan du følge med i den lille bys liv. Brødvognen og hvidløgsvognen kommer forbi hver dag, hyrder ridder forbi med heste og geder, børnene leger med de mange strålende orange krabber, der kravler over asfalten om sommeren, rovfuglene svæver lavt henover træerne, og folk hilser glad på hinanden - og på turisterne!

En halv times gang fra hovedgaden ligger selve Playa Giron. Ved stranden ses landets historie tydeligt, da der ligger et gammelt hotel bag et langt hegn, så det skal du rundt om, for at komme ned til stranden. Her sørger en lang bølgebryder for, at vandet er lavt og roligt, og du kan købe lidt drikkevarer hernede. Men den er ikke så dejlig som Playa Coco, som du kommer til, hvis du fortsætter lidt længere hen ad vejen. Her er der en skøn strand, et lille skur, hvor du kan købe forfriskninger og ellers fred og ro for resten.

Dag 10 - 11: Nyd Playa Coco ved Playa Giron

Du kan tage en cykel eller taxa hen til den stenede Punta Perdiz strand, hvor du kan snorkle fra klipperne. Eller du kan bede taxaen køre til Caleta Buena, hvor du kan snorkle og svømme ved en privat lille strand, hvor der er en lille smule sand, men flest klipper (du skal betale for at komme ind men har så både mad og drikke inkluderet). Tag også til Cueva de los Peces, der er en smuk grottesø, hvor der tidligt om morgenen er helt stille og klart vand, og det ligger næsten som en lagune i jungleagtig natur - dog tæt på vejen. Lige overfor Cueva de los Peces er der en stenkyst, hvor snorklingen er super god! Du kan leje en parasol og liggestol, og så kan du ellers nyde de mange fisk i vand så turkisblåt, at det næsten gør helt ondt at se på. 

Der findes også en grottesø, der er kendt for sine skildpadder - hvis du er heldig, kan du svømme sammen med dem. For at komme til denne grottesø skal du gå gennem junglen, hvor du måske kan være heldig at se smukke fugle og flagermus. Du skal selvfølgelig også besøge byens museum og lære lidt mere om svinebugtsinvasionen.

Du kan også tage de omkring 40 km til Peninsula de Zapata - et kæmpe vådområde, der består af marskland, store søer, floder og underjordiske grotter. Her lever krokodiller, søkøer og er et fugleliv uden lige. Tag hertil om formiddagen, for de lukker på forskellige tidspunkter om eftermiddagen, og det er umuligt at vide hvornår. 

Dag 12: Tilbage til Havana

Nu går turen tilbage mod Havana. Kast et sidste blik på byen og indprent dig hvert et fortov, så du kan huske den helt særlige stemning, når du kommer hjem!

Dag 13: Afrejse fra Cuba

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 14: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Cuba. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Cuba.

Alle hoteller

Rejser til Cuba - Casa Particular

Casa Particular uspecificeret - Havana

Casa particular er et privat hjem, der tilbyder overnatning til gæster. Nogle steder får du et...

Upgradefra 1151,- kr.pr. personpr. dag

Hotel Armadores de Santander

Hotel Armadores de Santander er et godt hotel med en skøn beliggenhed i den gamle bydel tæt på...

Upgradefra 697,- kr.pr. personpr. dag
Habana Libre Hotel

Habana Libre Hotel

Habana Libre Hotel er et stort og lidt kedeligt hotel, der ligger i hyggelige omgivelser mindre...

Upgradefra 1608,- kr.pr. personpr. dag
Iberostar Parque Central udefra

Iberostar Parque Central

Iberostar Parque Central er Havanas flotteste hotel! Det ligger midt i den gamle bydel og er...

Alle hoteller

Rejser til Cuba - Casa Particular

Casa Particular uspecificeret - San Diego

Casa particular er et privat hjem, der tilbyder overnatning til gæster. Nogle steder får du et...

Alle hoteller

Rejser til Cuba - Casa Particular

Casa Particular uspecificeret - Vinales

Casa Particular er et privat hjem, der tilbyder overnatning til gæster. Nogle steder får du et...

Alle hoteller

Mil Cumbres Barak

Du bor i en tidligere militærbarak - det er en sovesal, og her er kun koldt vand i badet....

Alle hoteller

Rejser til Cuba - Casa Particular

Casa Particular uspecificeret - Topes de Collantes

Casa particular er et privat hjem, der tilbyder overnatning til gæster. Nogle steder får du et...

Alle hoteller

Rejser til Cuba - Casa Particular

Casa Particular uspecificeret - Playa Giron

Casa particular er et privat hjem, der tilbyder overnatning til gæster. Nogle steder får du et...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til cuba. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Cuba.

Havana

-82.339584
23.054395

San Diego de los Baños (Cuba)

-83.36843
22.64522

Viñales

-83.706958
22.618942

Mil Cumbres

-83.389951
22.754659

Topes de Collantes

-80.018256
21.915068

Playa Giron

-81.025476
22.068882

Havana

-82.339584
23.054395

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 13 jul 2018 - 15 aug 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 12.590,-
Afrejse i følgende periode 16 aug 2018 - 17 aug 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.590,-
Børn u/12 år fra 12.390,-
Afrejse i følgende periode 17 aug 2018 - 31 okt 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 11.590,-
Børn u/12 år fra 10.790,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 12.190,-
Børn u/12 år fra 11.490,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 16.790,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 30 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.390,-
Børn u/12 år fra 14.690,-
Afrejse i følgende periode 31 dec 2018 - 01 jan 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 13.790,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 14 jan 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 13.190,-
Børn u/12 år fra 12.290,-
Afrejse i følgende periode 15 jan 2019 - 21 jan 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 12.390,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 22 jan 2019 - 28 jan 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 12.590,-
Børn u/12 år fra 11.790,-
Afrejse i følgende periode 29 jan 2019 - 04 feb 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 12.390,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 05 feb 2019 - 11 feb 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 13.590,-
Afrejse i følgende periode 11 feb 2019 - 12 feb 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.290,-
Afrejse i følgende periode 12 feb 2019 - 18 feb 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 13.590,-
Afrejse i følgende periode 18 feb 2019 - 19 feb 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.290,-
Afrejse i følgende periode 19 feb 2019 - 03 mar 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 12.590,-
Børn u/12 år fra 11.790,-
Afrejse i følgende periode 05 mar 2019 - 11 mar 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 13.490,-
Børn u/12 år fra 12.390,-
Afrejse i følgende periode 11 mar 2019 - 12 mar 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.590,-
Børn u/12 år fra 13.290,-
Afrejse i følgende periode 12 mar 2019 - 24 mar 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 12.390,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Afrejse i følgende periode 25 mar 2019 - 26 mar 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 13.890,-
Afrejse i følgende periode 26 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 12.190,-
Børn u/12 år fra 11.490,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 29 jun 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 11.990,-
Børn u/12 år fra 11.290,-
Afrejse i følgende periode 30 jun 2019 - 16 aug 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.290,-
Børn u/12 år fra 13.090,-
Afrejse i følgende periode 17 aug 2019 - 14 dec 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 12.290,-
Børn u/12 år fra 11.590,-
Inkluderet: 

Fly Danmark - Havana t/r.
Alle transporter på rejsen.
12 overnatninger med morgenmad.
Visum til Cuba.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person)

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet. 

Fly Danmark-Havana t/r.
Transport mellem lufthavn og hotel, samt Havana-Vinales og Playa Giron-Havana med bus/minibus.
Transport Vinales-Playa Larga-Playa Giron med privat bil/minibus.