Du er her: Lande > Cuba > Rejser > Rejse CU24

Cubas højdepunkter, naturpark og dejlig strand

17 dages rejse: 3 nætter Havana, 2 nætter Viñales, 1 nat Playa Larga, 2 nætter Cienfuegos, 3 nætter Trinidad, 3 nætter Playa Ancon og 1 nat Havana
Rejse: 
CU24
Trinidad
Kultur i Havana, smukke dale i Viñales, søer og floder i Zapata, kolonitidsbygninger i Cienfuegos, livsglæde i Trinidad og hvide strande i Playa Ancon.

Efter nogle dage med museer, slentreture i den gamle bydel og herlig stemning i Havana, sættes kursen mod et af de smukkeste steder i Cuba, Viñales-dalen. I denne frodige dal kan du fortabe dig i udsigten, eller tage på udflugter til områdets spændende grotter, der byder på imponerende stalagmitter og stalaktitter. Næste stop er strandbyen Playa Larga, som ligger lige ved Cubas største vådområde, Zapata National Park. Her kan du opleve marskland, store søer, krokodiller, søkøer og et utal af fugle. Videre til Cienfuegos, hvor du finder en meget anderledes stemning, end du gjorde i Havana. Byen blev grundlagt af 40 franske familier i 1819, og har sidenhen udviklet sig til en rigtig flot by, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. I den romantiske by Trinidad, kan du opleve dans og livsglæde som intet andet sted i Cuba. En gåtur på de brostensbelagte gader forbi de pastelfarvede huse, er næsten som en tur tilbage i tiden. Om aftenen kan du danse salsa til de lokkende rytmer, eller måske bare nyde en kølig mojito, mens du lytter til musikken. Efter alle oplevelserne er det tid til at slappe af på stranden i Playa Ancon. Nyd det caribiske hav og den brede, hvide strand, inden du skal tilbage til Havana.

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Havana
 2. Havana
 3. Havana
 4. Havana - Vinales
 5. Vinales
 6. Vinales - Playa Larga
 7. Playa Larga - Cienfuegos
 8. Cienfuegos
 9. Cienfuegos - Trinidad
 10. Trinidad
 11. Trinidad
 12. Trinidad - Playa Ancon
 13. Playa Ancon
 14. Playa Ancon
 15. Playa Ancon - Havana
 16. Havana
 17. Hjemkomst Danmark
Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Cuba. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Havana

I dag ankommer du til Havana. Havana er rom, revolution og en stemning, der ikke opleves andre steder i verden. Hele det store, historiske centrum er lukket for trafik - helt genialt og vidunderligt. Nogle gange går du på den originale brostensbelægning, der er over 500 år gammel, andre steder er gaderne bare lukket af med store, gamle kanonløb. Overalt kan du vandre rundt fredeligt i denne bydel.

Dag 2: Nyd Havanas charme og musik

Så skal Havana udforskes!

Vågner du tidligt, så gå en tur ud i det søvnige Havana allerede før morgenmaden. Her er en god stemning, mange skubber små, larmende trækassevogne hen mod havet - de skal hen og udstille deres varer på det lille kunsthåndværkermarked, der findes i udkanten af den gamle by hver dag.

Brug resten af dagen på at udforske Old Havana. Tag måske en hestedroske, og bliv kørt rundt fra sted til sted. Husk at aftale prisen på forhånd. På sådan en tur kommer du forbi mange af byens seværdigheder, og også ned ad en masse små gyder og stræder. Mange steder er husene meget forfaldne, men selvom de ikke er restaurerede, vidner de om en tid, hvor Havana var en smuk og prægtig by.

Cubanerne er stolte af deres smukke og frodige land med gratis sundhedsvæsen og unik musik og siden Fidel Castros bror Raul kom til magten i 2008 er der blevet lavet mange nye tiltag. Fx må cubanere nu eje både ejendomme, biler og virksomheder, hvilket var helt forbudt under Fidel, de må tage til udlandet og der findes også mobiltelefoner og internet (omend meget langsomt og ikke mange steder).

Der er mange små restauranter, hvor du kan spise frokost. Du skal ikke tage ikke til Cuba for madens skyld, men er du sulten, smager risene, bønnerne og grøntsagerne da rimeligt og der kommer hele tiden flere og bedre små restauranter.

Tag et hvil i middagsvarmen og så af sted igen. Du kan nemt komme rundt i denne skønne by med de små smarte Cocotaxaer, cykeltaxaer eller hestevogn.Se Plaza des Armas, det fantastiske smukke gamle Fort, den spanske guvernørs palads, Cubas revolutionsmuseum, domkirken fra 1745, Plaza de la Revolución med de store vægmalerier af Fidel Castro og Che Guevara og ikke mindst Asger Jorns vægmalerier i revolutionsarkivet. Besøg også det overdækkede kunsthåndværkermarked, Centro Cultural Antiques Almacenes San Jose nede ved havnen, hvor du kan finde alle mulige fine ting og sager.

Du skal naturligvis også besøge Hotel Ambos Mundos. Det var her, Ernest Hemingway boede - ja faktisk har han skrevet hele to romaner her! Du skal selvfølgelig se værelse 511, hvor han har boet så mange gange. Det koster en smule og er lidt turistet, men det er en fantastisk oplevelse. Er du interesseret i Hemingway, skal du også tage ud til hans smukt indrettede hus i San Francisco de Paula lidt uden for byen.

Om aftenen sidder cubanerne uden for deres hjem og diskuterer, ikke politik, det kan stadigt være farligt, men de diskuterer verden i øvrigt. De voksne snakker, børnene leger, og musikken kører fra den ene højttaler til den anden... Lyset skinner ud fra de hundredvis af små og store cafeer med musik. Fra næsten hvert gadehjørne hører du den glade og smittende salsa. Hvor mange bands spiller i Old Havana hver aften? Måske 100, måske 200 plus alle højttalerne. Besøg så mange af dem, du orker, eller vælg en og sid der i længere tid og lad dig rive med af stemningen. Gå en tur ned af den berømte Calle Obispo, hvor der er mange hyggelige steder og gå også på opdagelse i de mindre kendte gader.

Hvis du har lyst til at gøre noget lidt anderledes, så kan du tage brugt tøj med fra Danmark og aflevere det på et kloster i Havana.

Dag 3: Havanas specielle steming

Nå, der er ingen risiko for at du kommer til at kede dig - Havana bugner nemlig af spændende seværdigheder, og selv de rejsende, der er overmættede af kultur, vil i Havana få store, nye oplevelser...

Et besøg til Museo de la Revolucion er en skæg oplevelse. Museet har til huse i det, der tidligere var Præsidentpaladset, og det er en imponerende bygning! Efter den cubanske revolution blev det omdannet til et revolutionsmuseum, og her kan du altså lære mere om, hvad der skete under revolutionen. Bare vær opmærksom på, at den historie, du får fortalt her, ikke er den mest objektive version - der er ikke nogen tvivl om, hvem der bliver fremstillet som "gode" og "onde" her!

Du kan også lære mere om cigarer på et besøg til Partagas Cigar Factory. Her kan du se, hvordan de professionelle og nøje udvalgte cigarrullere ruller de eftertragtede cigarer, og bagefter kan du tage et smut i butikken, hvor du kan købe den ægte vare til en god pris.

Når man siger Cuba, kommer man heller ikke uden om rom. Både Barcardi og selvfølgelig Havana Club stammer herfra. I Havanas gamle bydel finder du The Havana Club Museum, og her kan du blive klogere på, hvordan rom fremstilles. Hele processen fra høstning af sukkerrør over destilleri til lagring af rom bliver forklaret, og når turen er slut, kan du jo besøge Havana Club Bar, hvis du har fået lyst til en smagsprøve. Her serveres der både klassiske, cubanske drinks som mojitos og daiquiris, men du kan også hoppe ud i at smage et udvalg af Havana Clubs mange forskellige varianter af rom.

Om aftenen vil du måske ud på den klassiske musikrute: Cefe Taverna, Montserrat Bar, La Floridida, La Bodeguia del Medio. Prøv også Il Patio på Domkirke-pladsen, det er super - stemningsmæssigt altså, for maden er kun rimelig. Et godt sted at spise (igen kun for stemningens skyld!) er Habana 61, der serverer fantastisk mad til overkommelige priser. Restauranten serverer dog ikke lokal, cubansk mad, men mere mad med et lidt internationalt præg. Spørg på hotellet, de kan vise dig vej derhen. Du kan også spise på den hyggelige restaurant La Imprenta på den smukke gade Calle Mercaderes i den gamle bydel. Det er et gammel trykkeri, og du sidder og spiser på bogstaver. Maden er rigtig lækker, og du kan rent faktisk få en ordentlig salat, hvilket er sjældent i Cuba! 

Du kan også hyre en taxa og tage på dagsudflugter - måske til Viñales, hvis det ikke indgår i din rejse. Mulighederne er mange!

Dag 4: Velkommen til Vinales

Så går turen videre til Viñales!

Viñales-dalen er et af de smukkeste områder i Cuba. På den flade dalbund dyrkes der tobak og bananer, små vandløb løber gennem markerne, kalkstensklipper nærmest rejser sig op af jorden og stejle, grønne bjergsider markerer dalens afgrænsning. Nogle af disse klippevægge er overmalet med farverige muralmalerier. Du kan bruge timevis på bare at sidde og kigge ud over landskabet i denne dal, der er på UNESCOs liste over bevaringsværdige områder.

Bemærk, der kan være køligt i Viñales, så medbring en varm sweater.

Dag 5: Vinales skønne natur

Du bor midt i den skønne natur, og det vil være en skam ikke at udnytte. Aftal med en taxamand at komme lidt rundt eller tag på organiserede ture.

Der er også muligheder for udflugter. Klipperne er fulde af grotter, hvoraf den ene, Cueva de Santo Tomás, har grottesystemer der tilsammen er mere end 45 km lange! Det er det tredjestørste grottesystem i hele Sydamerika!! Der findes også en restaurant, der er skabt inde i en hule.

Besøg også Cueva del Indio (tag afsted tidligt med taxa, så undgår du turisterne). Turen dertil tager kun 20 min, og så kan du gå og sejle gennem flotte grotter med imponerende stalagmitter og stalaktitter. Du skal ned på knæ på et tidspunkt, så er du dårligt gående, er det måske lidt udfordrende. Tag bagefter til Cueva del Palenque, igen en flot grotte, hvor der engang boede slaver, der var på flugt fra sukkerørsplantage-ejerne.

Se også Mural de la Prehistoria - ikke at det har noget med prehistorie at gøre, men den er da meget flot, og turen derhen er gennem smukke landskaber. Mural de la Prehistoria blev lavet i 1961 af Leovigildo González Morillo, og er et 120 meter langt maleri på siden af en klippe.

Gå en tur i hyggelige Viñales by, der vrimler med casaer og restauranter. Husene er farvestrålende, og der står heste på hvert gadehjørne. Se den smukke kirke, og sid lidt på pladsen og se på livet omkring dig. Spis måske frokost her - få dejlig cubansk mad og flot udsigt over tobaksmarkerne på Casa Yury y Nino Restaurant eller besøg Restaurant El Olivo og spis en af deres gode italienske retter, eller prøv måske tapas på Tapas Bar 3J. Restauranten med den måske smukkeste udsigt er Balcon del Valle de Viñales. De har et lille udvalg af retter, men de er skønne, og her er rigeligt - og du kan nyde det med den fænomenale udsigt ud over de grønne bjerge og dalen fuld af tobakmarker.

Du kan også tage på vandreture eller en tur på hesteryg eller cykel gennem det smukke landskab.

En anden mulighed er en dagsudflugt til Cayo Levisa. Der er arrangerede ture - spørg på hotellet. Turen er med bus og båd og så er du på en lille, smuk ø med en dejlig strand. Bad, nyd solen og slap heeeelt af. Eller tag til Cayo Jutías, en af Cubas skjulte perler. Tag på en arrangeret tur, eller tag selv en taxa. Det tager ca. en time, og stranden er super.

Har du lyst til at opleve naturen på en anden måde, så tag på en ridetur. Snak med hotellet om det, det er ret billigt, og så kan du ride ud gennem de flotte landskaber. Der er også en organiseret ridetur til Casa Benito, hvor du kan høre lidt om tobak og cigarer... Kan du slet ikke få nok af natur, så har Viñales også en hyggelig botanisk have - Botanical Gardens Casa de Caridad, hvor der er masse af smukke blomster og jungleagtige planter.

Den nærmeste lille by er Pinar del Rio, som ligger ca. 10 km fra hotellet. Dette er nok det nærmeste, du kommer det "ægte" Cuba - jo, fattigt efter vores øjne. Det eneste spændende i den lille by er den gamle cigarfabrik, den skal besøges, og så kan du tage en tur rundt i hestevogn. Der er alle mulige og umulige gamle hestevogne, og også på dem kan du risikere at vente længe. Husene er gamle, og maling har de ikke set, nogle karéer ser helt forfærdelige ud, grå og snavsede, og du tager tilbage til hotellet og opdager igen hvor rig du er. Jo, du bør også se denne side af dette land og håbe på dets fremskridt..

Dag 6: Velkommen til Playa Larga

Playa Larga ligger ved bunden af Svinebugten. Her er en strand og en lille by, men det er beliggenheden tæt ved indgangen til Cienaga de Peninsula de Zapata, som byen især vinder på! Cienaga de Peninsula de Zapata er også kendt som Gran Parque Natural Montemar, og det er Cubas største vådområde, der består af marskland, store søer, floder og underjordiske grotter. I vandet lever krokodiller og søkøer, og i luften flyver et utal af forskellige fugle. En dagsudflugt ind i dette naturområde er en sand oplevelse - så det er bare om at komme af sted!

Dag 7: Velkommen til Cienfuegos

Så går turen videre til næste stop på din rejse - nemlig Cienfuegos.

Cienfuegos betyder direkte oversat "hundrede ilde" og blev grundlagt af 40 franske familier i 1819. Byen har sidenhen udviklet sig til at blive en rigtig flot og smuk by og blev i 2005 optaget på UNESCOs liste over bevaringsværdige byer pga. dens smukke, neo-klassiske bygninger. Byen blev rig på handlen med tobak og sukker, og det mærker man, når man går rundt i de smukke, historiske gader. Cienfuegos er også kendt som "La Perla del Sur" - Sydens Perle - og her får man en oplevelse af en provinsby i al sin pragt fra kolonitiden. I det smukke centrum ligger de historiske bygninger langs de fleste gader, og man kan få et fornemt overblik fra toppen af Casa de Cultura på den centrale plads, Parque José Martí.

Dag 8: Nyd Cienfuegos' flotte bygninger

Brug dagen på at gå rundt i byen, og mærk stemningen som er meget anderledes her end i Havana. Er du interesseret i nogle heldagsudflugter kan du evt. tage ud til den dejlig Rancho Luna strand lidt syd for byen eller tage på fisketure, sejlture i solnedgangen, dykker- og snorkleture, eller besøge El Nicho, som er et smukt naturområde med vandfald, grotter og badesøer.

Er du ikke så meget til de store udflugter, kan du også gå hen til bydelen Punta Gorda, der ligger ud ad en landtange, der bliver smallere og smallere. Her kan du sidde på det smukke Palacio de Valle og nyde en kølig Mojito i smukke omgivelser og med vand på tre sider.

Du bør også besøge den dejlige botaniske have - den er ret imponerende! Vil du have mere natur, så tag ud til Guanaroca lagunen, der vrimler med flamingoer. Du kan sejle ud på søen eller bare se flamingoerne fra bredden - det er sjovt at se de flotte fugle i naturen.

Dag 9: Velkommen til Trinidad

Afsted til Trinidad.

Intet sted på Cuba er dansen og livsglæden nemmere at opleve end i denne lille, romantiske by. I byens gamle centrum, Plaza Major, vil du sidde på torvet og opleve, hvordan de lokale kommer frem om aftenen og danser så livsglæden kun kan smitte. Det er netop musikken og dansen, der gør Trinidad til en perle i Cuba, og byen mangler absolut ikke oaser, hvor du kan nyde livet og en kold øl eller mojito, mens du lader dig underholde af forskellige musikformer og shows. Spørg efter Cafe Don Pepe, hvor de har 39 forskellige slags kaffe og en dejlig stemning. Desuden bærer byens gamle centrum meget præg af den spanske kolonistil, og byen er på UNESCOs verdensarvsliste. Byen har en interessant historie og mange flotte, arkitektoniske oplevelser.

Dag 10- 11: Trinidads brostensbelagte gader

En tur igennem Trinidads gader bør gøres i flade gummisko, i hvert fald hvis du vil udforske den gamle bydel. Her er gaderne stadig brostensbelagt, og alle husene er malet i sarte pastelfarver. En gåtur her er næsten som at gå en tur tilbage i tiden - og husk det er bedst at tage turen om morgenen, da der kommer mange busser med turister, der fylder gaderne op senere. Området byder på nostalgi og historie. Overalt møder du venlige mennesker og også mange turister. Kaster du et blik ind igennem en af de mange åbne døre, får du hurtigt et indblik i, hvordan de lever her. Der bor mange generationer under samme tag, og derfor ser du både bedsteforældre, forældre og små babyer i samme hus. Efter en lille byvandring, er det rart at kunne slukke tørsten på et af de mange steder, der byder på Cuba Libre eller en Mojito, og livemusik. Prøv fx La Casa de la Cerveza, der har en meget karakteristiske facade, der lidt ligner en ruin. Salsatonerne kan høres på næsten hvert gadehjørne, og har du mod på det, kan du gå ud om aftenen og selv danse salsa til de lokkende rytmer. Pas på, du bliver hurtigt revet med af stemningen. Trinidad har også et lille marked, hvor du bl.a. kan købe små, hjemmelavede souvenirs og træudskæringer. Du kan også besøge nogle af de lokale museer, eller hvad med at købe dine cigarer her? Trinidad siges at være et af de bedste steder på Cuba at købe cigarer. Når sulten melder sig, kan du fx prøve Bella Piada, hvor du kan få lækre sprøde, tynde brød med forskelligt fyld. Det er ikke restaurant med borde men en lang bardisk og høje stole hele vejen rundt i lokalet.

Der er flere lækre restauranter i Trinidad, men også en del kedelige, så du skal vælge de rigtige! Byens måske allerbedste restaurant ligger på hyggelige, farvestrålende Calle Rosario, der fører direkte op til den centrale plads. Restauranten hedder Giroud og er indrettet hyggeligt og rustikt med gamle trækasser som stole og sjove, antikke møbler som kunst på væggene. Her kan du få sprøde pizzaer, vegetarretter og tapas, og det hele er virkelig godt - prøv også deres lokale drink serveret i lerkrus!

Har du lyst til at komme ud i naturen, så tag på en ridetur gennem de flotte landskaber eller på en organiseret ridetur til Casa Benito, hvor du kan høre lidt om tobak og cigarer. Tag måske også på udflugt hen til Valle de los Ingenios - 3 meget smukke dale, der var centrum for Cubas tidligere sukkerproduktion. Her arbejdede mere end 30.000 slaver på plantagerne, og op mod 70 møller var i gang for at male sukkeret. Her er virkelig flot! Og hvis du kombinerer turen med et besøg til det nærliggende vandfald, kan du få dig en kølig dukkert i samme omgang. Du må uden tvivl også en tur til Topes de Collantes, hvor du ser alle former for natur: bjerge, søer, skove - ja, nærmest jungle, palmer og smukke vandfald, og det hele kan du se på små stier rundt i omgivelserne.

Eller hvad med en flot sejltur med Catamaran til øerne ud for Trinidad? Tag ud til Cayo Blanco eller Caya Iguana, hvor du kan snorkle og få lidt frokost, inden du sejler tilbage igen. Du kan bestille alle disse ture fra Cuba Tours, der har et kontor i byen og en skranke på Hotel Las Cuevas. HUSK de fleste af disse ture skal bookes en dag i forvejen - dvs. ofte den dag, du ankommer. Hvis du ikke når at booke en tur, så husk at en "russisk lastbil" hver morgen kl 9.00 kører til enten El Nicho-vandfaldet eller Guanayuara. Begge er rigtig gode udflugter og du er tilbage i løbet af eftermiddagen.

Dag 12: Velkommen til Playa Ancon

Så skal du videre til Playa Ancon - den lækreste strand på Cubas Sydkyst. Her leves livet på en bred, hvid sandstrand ud mod det caribiske hav. De fleste hoteller i Playa Ancon vil være i stand til at arrangere dykker- og snorkleture til en af de 30 dykkersteder placeret offshore i Playa Ancon. Der er også mulighed for at booke fisketure med forskellige både, fx kan du tage med katamaran til øen Cayo Blanco, hvor du kan snorkle ved et flot koralrev og dase på den dejlige strand. Det er ikke decideret koralrev, men her er alligevel meget at kigge på.

Hvis du foretrækker at beholde begge fødder på landjorden, kan du i stedet leje en cykel og udforske omgivelserne på egen hånd.

Dag 13 - 14: Nyd stranden i Playa Ancon

Bare brug tiden på at nyde livet! Lig på stranden, tag ud på vandet på den ene eller den anden måde, eller giv dig i kast med nogle af de mange aktiviteter, som hotellet tilbyder.

Dag 15: Tilbage til Havana

Nu går turen tilbage mod Havana. Kast et sidste blik på byen og indprent dig hvert et fortov, så du kan huske den helt særlige stemning, når du kommer hjem!

Dag 16: Afrejse fra Cuba

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Cuba. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Cuba.

Alle hoteller

Rejser til Cuba - Casa Particular

Casa Particular uspecificeret - Havana

Casa particular er et privat hjem, der tilbyder overnatning til gæster. Nogle steder får du et...

Upgradefra 999,- kr.pr. personpr. dag

Hotel Armadores de Santander

Hotel Armadores de Santander er et godt hotel med en skøn beliggenhed i den gamle bydel tæt på...

Upgradefra 1083,- kr.pr. personpr. dag
Habana Libre Hotel

Habana Libre Hotel

Habana Libre Hotel er et stort og lidt kedeligt hotel, der ligger i hyggelige omgivelser mindre...

Upgradefra 1147,- kr.pr. personpr. dag
Iberostar Parque Central udefra

Iberostar Parque Central

Iberostar Parque Central er Havanas flotteste hotel! Det ligger midt i den gamle bydel og er...

Alle hoteller

Smuk beliggenhed

Hotel Horizontes Los Jazmines

Hotel Horizontes Los Jazmines er berømt for sin udsigt, og det er absolut fortjent! Det lyserøde...

Skøn beliggenhed

Hotel Horizontes La Ermita

Hotel Horizontes La Ermita har den mest fantastiske beliggenhed lige ved Viñales dalen, en gåtur...

Alle hoteller

Rejser til Cuba - Casa Particular

​Casa Particular uspecificeret - Playa Larga

Casa particular er et privat hjem, der tilbyder overnatning til gæster. Nogle steder får du et...

Alle hoteller

Hotel Jagua

Hotel Jagua

Hotel Jagua ligger ganske unikt med vand på tre sider i bydelen Punta Gorda. Hotellet er byens...

Alle hoteller

Rejser til Cuba - Casa Particular

Casa Particular uspecificeret - Trinidad

Casa particular er et privat hjem, der tilbyder overnatning til gæster. Nogle steder får du et...

Upgradefra 100,- kr.pr. personpr. dag

Hotel Las Cuevas

Hotel Las Cuevas er et flot hotel, der ligger på bakken over Trinidad. Hotellet råder over en...

Upgradefra 979,- kr.pr. personpr. dag
Fællesområde

Iberostar Grand Hotel Trinidad

Iberostar Grand Hotel Trinidad er meget flot, ja faktisk er det nok byens bedste hotel. Her er...

Alle hoteller

Hotel Brisas Trinidad Del Mar

Hotel Brisas Trinidad del Mar

Hotel Brisas Trinidad del Mar er et godt strandhotel på Playa Ancon. Det er stort men har en god...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til cuba. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Cuba.

Havana

-82.339584
23.054395

Viñales

-83.706958
22.618942

Playa Larga

-81.205061
22.2886647

Cienfuegos

-80.442256
22.160681

Trinidad

-79.982743
21.795963

Playa Ancon

-80.013337
21.738290

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 maj 2018 - 21 jun 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 13.490,-
Børn u/12 år fra 12.790,-
Afrejse i følgende periode 21 jun 2018 - 22 jun 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.490,-
Børn u/12 år fra 13.590,-
Afrejse i følgende periode 22 jun 2018 - 27 jun 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 14.090,-
Børn u/12 år fra 13.190,-
Afrejse i følgende periode 28 jun 2018 - 04 jul 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.590,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 05 jul 2018 - 15 aug 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 16 aug 2018 - 17 aug 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 17 aug 2018 - 30 okt 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 13.590,-
Børn u/12 år fra 12.890,-
Afrejse i følgende periode 31 okt 2018 - 01 nov 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 14.290,-
Børn u/12 år fra 13.490,-
Afrejse i følgende periode 01 nov 2018 - 15 dec 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Afrejse i følgende periode 17 dec 2018 - 21 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 19.890,-
Børn u/12 år fra 18.090,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 19 dec 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.290,-
Børn u/12 år fra 17.290,-
Afrejse i følgende periode 22 dec 2018 - 23 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 20.390,-
Børn u/12 år fra 18.590,-
Afrejse i følgende periode 23 dec 2018 - 24 dec 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 21.590,-
Børn u/12 år fra 19.390,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2018 - 29 dec 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 20.090,-
Børn u/12 år fra 18.390,-
Afrejse i følgende periode 30 dec 2018 - 31 dec 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 21.590,-
Børn u/12 år fra 19.390,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2019 - 14 jan 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 16.890,-
Børn u/12 år fra 15.890,-
Afrejse i følgende periode 15 jan 2019 - 21 jan 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 15.490,-
Børn u/12 år fra 14.690,-
Afrejse i følgende periode 22 jan 2019 - 28 jan 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Afrejse i følgende periode 29 jan 2019 - 03 feb 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 15.490,-
Børn u/12 år fra 14.740,-
Afrejse i følgende periode 05 feb 2019 - 11 feb 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 18.190,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Afrejse i følgende periode 11 feb 2019 - 12 feb 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 17.490,-
Afrejse i følgende periode 12 feb 2019 - 18 feb 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 18.190,-
Børn u/12 år fra 16.690,-
Afrejse i følgende periode 18 feb 2019 - 19 feb 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 17.490,-
Afrejse i følgende periode 19 feb 2019 - 03 mar 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 15.790,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 05 mar 2019 - 11 mar 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 16.590,-
Børn u/12 år fra 15.590,-
Afrejse i følgende periode 11 mar 2019 - 12 mar 2019
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.790,-
Børn u/12 år fra 16.490,-
Afrejse i følgende periode 12 mar 2019 - 24 mar 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 15.590,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 25 mar 2019 - 26 mar 2019
Flyselskab
Air France
Voksne fra 18.490,-
Børn u/12 år fra 17.090,-
Afrejse i følgende periode 26 mar 2019 - 31 mar 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2019 - 30 apr 2019
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Inkluderet: 

Fly t/r Danmark - Havana.
Alle transporter på rejsen.
15 overnatninger: 12 med morgenmad og 3 med all inclusive i Playa Ancon.
Visum til Cuba.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person)

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet. 

Fly Danmark-Havana t/r.
Transport mellem lufthavn og hoteller, samt transport Viñales-Villa Guama-Cienfuegos og Trinidad-Playa Ancon med privat bil/minibus.
Transport Havana-Viñales, Cienfuegos-Trinidad og Playa Ancon-Havana med bus/minibus