Du er her: Lande > Cuba > Rejser > Rejse CU18

Det bedste fra Øst til Vest

17 dages rejse: 3 nætter Havana, 2 nætter Baracoa, 1 nat Santiago de Cuba, 1 nat Camaguey, 2 nætter Trinidad, 5 nætter Varadero og 1 nat Havana
Rejse: 
CU18
Skøn natur ved Baracoa
Historiske gader i Havana, dagligdagsliv i Baracoa, revolutionshistorie i Santiago de Cuba, pastelfarvede bygninger i Camaguey og livsglæde i Trinidad.

Rejsen tager sin begyndelse i Havanas historiske gader, hvor du kan indsnuse byens helt særlige stemning. Nogle steder er de gamle bygninger smukt restaureret, men selv de bygninger, der ikke er, vidner om en tid, hvor Havana var en smuk og prægtig  by. I Baracoa sker der ikke så meget, men det er netop charmen ved denne lille by. Livet går sin vante gang her blandt de kulørte, afskallede huse. Området har mange kakaotræer, så husk at smage den berømte chokolade! Santiago de Cuba er en by, der har været vidne til store, historiske begivenheder, såsom starten på revolutionen i 1953. Den specielle son-musik, der kombinerer spanske og afrikanske instrumenter og rytmer, stammer her fra byen, og hvert år holdes der et stort karneval med dans og musik. Efter et kort ophold i Camaguey, der er Cubas tredjestørste by, og en rigtig lille perle med kolonitidsbygninger og hyggelige gader, skal du videre til Trinidad, der er kendt som livsglædens by. Om aftenen kan du sidde på byens centrale torv med en kold øl eller mojito i hånden, og nyde de mange forskellige musikformer og shows. Efter alle oplevelserne er det blevet tid til en tur på stranden. I Varaderos pudderbløde sand kan du slappe af med udsigt over det turkisblå hav, inden du tager tilbage til Havana for en enkelt overnatning.

Dag-til-dag

Dag 1: Danmark - Havana
Dag 2: Havana
Dag 3: Havana
Dag 4: Havana - Baracoa
Dag 5: Baracoa
Dag 6
: Baracoa - Santiago de Cuba
Dag 7
: Santiago de Cuba - Camaguey
Dag 8
: Camaguey - Trinidad
Dag 9
: Trinidad
Dag 10: Trinidad - Varadero
Dag 12: Varadero
Dag 13: Varadero
Dag 14: Varadero
Dag 15: Varadero - Havana
Dag 16: Havana
Dag 17
: Hjemkomst Danmark

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Cuba. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Havana

I dag ankommer du til Havana. Havana er rom, revolution og en stemning, der ikke opleves andre steder i verden. Hele det store, historiske centrum er lukket for trafik - helt genialt og vidunderligt. Nogle gange går du på den originale brostensbelægning, der er over 500 år gammel, andre steder er gaderne bare lukket af med store, gamle kanonløb. Overalt kan du vandre rundt fredeligt i denne bydel.

Dag 2: Charmerende Havana

Så skal Havana udforskes!

Vågner du tidligt, så gå en tur ud i det søvnige Havana allerede før morgenmaden. Her er en god stemning, mange skubber små, larmende trækassevogne hen mod havet - de skal hen og udstille deres varer på det lille kunsthåndværkermarked, der findes i udkanten af den gamle by hver dag.

Brug resten af dagen på at udforske Old Havana. Tag måske en hestedroske, og bliv kørt rundt fra sted til sted. Husk at aftale prisen på forhånd. På sådan en tur kommer du forbi mange af byens seværdigheder, og også ned ad en masse små gyder og stræder. Mange steder er husene meget forfaldne, men selvom de ikke er restaurerede, vidner de om en tid, hvor Havana var en smuk og prægtig by.

Cubanerne er stolte af deres smukke og frodige land med gratis sundhedsvæsen og unik musik og siden Fidel Castros bror Raul kom til magten i 2008 er der blevet lavet mange nye tiltag. Fx må cubanere nu eje både ejendomme, biler og virksomheder, hvilket var helt forbudt under Fidel, de må tage til udlandet og der findes også mobiltelefoner og internet (omend meget langsomt og ikke mange steder).

Der er mange små restauranter, hvor du kan spise frokost. Du skal ikke tage ikke til Cuba for madens skyld, men er du sulten, smager risene, bønnerne og grøntsagerne da rimeligt og der kommer hele tiden flere og bedre små restauranter.

Tag et hvil i middagsvarmen og så af sted igen. Du kan nemt komme rundt i denne skønne by med de små smarte Cocotaxaer, cykeltaxaer eller hestevogn.Se Plaza des Armas, det fantastiske smukke gamle Fort, den spanske guvernørs palads, Cubas revolutionsmuseum, domkirken fra 1745, Plaza de la Revolución med de store vægmalerier af Fidel Castro og Che Guevara og ikke mindst Asger Jorns vægmalerier i revolutionsarkivet. Besøg også det overdækkede kunsthåndværkermarked, Centro Cultural Antiques Almacenes San Jose nede ved havnen, hvor du kan finde alle mulige fine ting og sager.

Du skal naturligvis også besøg Hotel Ambos Mundos. Det var her Ernest Hemingway boede - ja faktisk har han skrevet hele to romaner her! Du skal selvfølgelig se værelse 511, hvor han har boet så mange gange. Det koster en smule og er lidt turistet, men det er en fantastisk oplevelse. Er du interesseret i Hemingway, skal du også tage ud til hans smukt indrettede hus i San Francisco de Paula lidt uden for byen.

Om aftenen sidder cubanerne uden for deres hjem og diskuterer, ikke politik, det kan stadigt være farligt, men de diskuterer verden i øvrigt. De voksne snakker, børnene leger, og musikken kører fra den ene højttaler til den anden... Lyset skinner ud fra de hundredvis af små og store cafeer med musik. Fra næsten hvert gadehjørne hører du den glade og smittende salsa. Hvor mange bands spiller i Old Havana hver aften? Måske 100, måske 200 plus alle højttalerne. Besøg så mange af dem, du orker, eller vælg en og sid der i længere tid og lad dig rive med af stemningen. Gå en tur ned af den berømte Calle Obisop, hvor der er mange hyggelige steder og gå også på opdagelse i de mindre kendte gader.

Hvis du har lyst til at gøre noget lidt anderledes, så kan du tage brugt tøj med fra Danmark og aflevere det på et kloster i Havana.

Dag 3: Havanas stemning og musik

Nå, der er ingen risiko for at du kommer til at kede dig - Havana bugner nemlig af spændende seværdigheder, og selv de rejsende, der er overmættede af kultur, vil i Havana få store, nye oplevelser...

Et besøg til Museo de la Revolucion er en skæg oplevelse. Museet har til huse i det, der tidligere var Præsidentpaladset, og det er en imponerende bygning! Efter den cubanske revolution blev det omdannet til et revolutionsmuseum, og her kan du altså lære mere om, hvad der skete under revolutionen. Bare vær opmærksom på, at den historie, du får fortalt her, ikke er den mest objektive version - der er ikke nogen tvivl om, hvem der bliver fremstillet som "gode" og "onde" her!

Du kan også lære mere om cigarer på et besøg til Partagas Cigar Factory. Her kan du se, hvordan de professionelle og nøje udvalgte cigarrullere ruller de eftertragtede cigarer, og bagefter kan du tage et smut i butikken, hvor du kan købe den ægte vare til en god pris.

Når man siger Cuba, kommer man heller ikke uden om rom. Både Barcardi og selvfølgelig Havana Club stammer herfra. I Havanas gamle bydel finder du The Havana Club Museum, og her kan du blive klogere på, hvordan rom fremstilles. Hele processen fra høstning af sukkerrør over destilleri til lagring af rom bliver forklaret, og når turen er slut, kan du jo besøge Havana Club Bar, hvis du har fået lyst til en smagsprøve. Her serveres der både klassiske, cubanske drinks som mojitos og daiquiris, men du kan også hoppe ud i at smage et udvalg af Havana Clubs mange forskellige varianter af rom.

Om aftenen vil du måske ud på den klassiske musikrute: Cefe Taverna, Montserrat Bar, La Floridida, La Bodeguia del Medio. Prøv også Il Patio på Domkirke-pladsen, det er super - stemningsmæssigt altså, for maden er kun rimelig. Et godt sted at spise (igen kun for stemningens skyld!) er Habana 61, der serverer fantastisk mad til overkommelige priser. Restauranten serverer dog ikke lokal, cubansk mad, men mere mad med et lidt internationalt præg. Spørg på hotellet, de kan vise dig vej derhen. Du kan også spise på den hyggelige restaurant La Imprenta på den smukke gade Calle Mercaderes i den gamle bydel. Det er et gammel trykkeri, og du sidder og spiser på bogstaver. Maden er rigtig lækker, og du kan rent faktisk få en ordentlig salat, hvilket er sjældent i Cuba! 

Du kan også hyre en taxa og tage på dagsudflugter - måske til Viñales, hvis det ikke indgår i din rejse. Mulighederne er mange!

Dag 4: Velkommen til Baracoa

I dag ankommer du til Baracoa, der ligger helt ude på spidsen af Cuba. Det var her, spanierne i 1511 grundlagde deres første by i Cuba - deraf byens tilnavn, Ciudad Primera. Baracoa er en lille by, hvor der ikke sker så meget, men her er en hyggelig stemning, og livet går sin vante gang. Du bor her som regel mest for at opleve den nærliggende Humboldt Nationalpark, som byder på natur og fugle til den helt store guldmedalje!

Dag 5: Hyggelige Baracoa

Brug dagen på at kigge dig omkring i byen. Her er gamle huse fra kolonitiden, kulørte og lidt afskallede et-etages huse og brostensbelagte gader. Området har mange kakaotræer, og du bliver nødt til at prøve den specielle, hvide chokolade, som de laver her. Køb den på din vej rundt i byen. Gå på må og få og sug stemningen til dig.

Du kan også tage på en heldagsudflugt til Humbolt Nationalpark, der ligger ca. 20 km uden for Baracoa. Her er meget grønne bakker, lange, store floder og spændende fugle, krybdyr og nogle små egern-agtige dyr, der kun findes på Cuba. En dejlig dag i helt anderledes omgivelser.

Dag 6: Velkommen til Santiago de Cuba - revolutionens by

Så går turen videre til Santiago de Cuba - den næststørste by i landet.

Santiago de Cuba er en smuk by med blandet arkitektur, flotte bygninger, dejlige parker og stejle gader. Her findes Cubas første katedral, og det er herfra, at son-musikken stammer. Hvert år holdes der et kæmpe karneval her. Måske når du er der?

Santiago de Cuba har en helt speciel plads i den cubanske revolutions historie. Det var her, det hele startede, da Fidel Castro invaderede Cuba i 1953 og startede revolutionen med et brag! Og det var her, han 6 år senere deklarerede, at sejren var vundet. Det er også i denne by, at han selv OG Cubas nationalhelt, Jose Marti, ligger begravet. Det er bestemt et besøg værd at tage ud til Cementerio de Santa Ifigeria og se de kendte grave. Der er vagtskifte hver halve time med fanfare og musik

Tag ud og se Castillo de San Pedro. Det er et stort fort, som engang holdt piraterne i skak - i dag er det mere fredeligt. Fortet er helt renoveret og bestemt et besøg værd. Det ligger lidt uden for byen - brug en halv eller en hel dag på at tage herhen og nyde udsigten og omgivelserne. Du bør også se Bacardi destilleriet, hvor Bacardi rommen bliver fremstillet - den kender vi jo alle. Hvis du er interesseret i Bacardi, så kan du også lægge vejen forbi Museo Emilio Bacardi Moreau. Han var både krigshelt og rommagnat, og ind til revolutionen boede han i Santiago de Cuba, hvor han grundlagde Bacardi rom. Og hvad med et besøg til Buena Vista Social Club?

Dag 7: Velkommen til hyggelige Camaguey

Afsted til Camaguey. Det er Cubas tredjestørste by, men her er rigtig mange små hyggelige gader. Her kan du gå rundt og kigge på de mange lerkrukker - "tinajon" - som er byens vartegn. Lerkrukkerne blev tidligere brugt til at samle regnvand i, men pas på! Det siges at hvis du drikker fra en piges "tinajon", så vil du blive så forelsket, at du aldrig vil vige fra hendes side! Og er du interesseret i ballet, så skal du endelig opleve den berømte Camaguey ballet, der holder til i Teatro Principal.

Dag 8: Velkommen til musikkens by Trinidad

Afsted til Trinidad.

Intet sted på Cuba er dansen og livsglæden nemmere at opleve end i denne lille, romantiske by. I byens gamle centrum, Plaza Major, vil du sidde på torvet og opleve, hvordan de lokale kommer frem om aftenen og danser så livsglæden kun kan smitte. Det er netop musikken og dansen, der gør Trinidad til en perle i Cuba, og byen mangler absolut ikke oaser, hvor du kan nyde livet og en kold øl eller mojito, mens du lader dig underholde af forskellige musikformer og shows. Spørg efter Cafe Don Pepe, hvor de har 39 forskellige slags kaffe og en dejlig stemning. Desuden bærer byens gamle centrum meget præg af den spanske kolonistil, og byen er på UNESCOs verdensarvsliste. Byen har en interessant historie og mange flotte, arkitektoniske oplevelser.

Dag 9: Trinidads brostensgader

En tur igennem Trinidads gader bør gøres i flade gummisko, i hvert fald hvis du vil udforske den gamle bydel. Her er gaderne stadig brostensbelagt, og alle husene er malet i sarte pastelfarver. En gåtur her er næsten som at gå en tur tilbage i tiden - og husk det er bedst at tage turen om morgenen, da der kommer mange busser med turister, der fylder gaderne op senere. Området byder på nostalgi og historie. Overalt møder du venlige mennesker og også mange turister. Kaster du et blik ind igennem en af de mange åbne døre, får du hurtigt et indblik i, hvordan de lever her. Der bor mange generationer under samme tag, og derfor ser du både bedsteforældre, forældre og små babyer i samme hus. Efter en lille byvandring, er det rart at kunne slukke tørsten på et af de mange steder, der byder på Cuba Libre eller en Mojito, og livemusik. Prøv fx La Casa de la Cerveza, der har en meget karakteristiske facade, der lidt ligner en ruin. Salsatonerne kan høres på næsten hvert gadehjørne, og har du mod på det, kan du gå ud om aftenen og selv danse salsa til de lokkende rytmer. Pas på, du bliver hurtigt revet med af stemningen. Trinidad har også et lille marked, hvor du bl.a. kan købe små, hjemmelavede souvenirs og træudskæringer. Du kan også besøge nogle af de lokale museer, eller hvad med at købe dine cigarer her? Trinidad siges at være et af de bedste steder på Cuba at købe cigarer. Når sulten melder sig, kan du fx prøve Bella Piada, hvor du kan få lækre sprøde, tynde brød med forskelligt fyld. Det er ikke restaurant med borde men en lang bardisk og høje stole hele vejen rundt i lokalet.

Der er flere lækre restauranter i Trinidad, men også en del kedelige, så du skal vælge de rigtige! Byens måske allerbedste restaurant ligger på hyggelige, farvestrålende Calle Rosario, der fører direkte op til den centrale plads. Restauranten hedder Giroud og er indrettet hyggeligt og rustikt med gamle trækasser som stole og sjove, antikke møbler som kunst på væggene. Her kan du få sprøde pizzaer, vegetarretter og tapas, og det hele er virkelig godt - prøv også deres lokale drink serveret i lerkrus!

Har du lyst til at komme ud i naturen, så tag på en ridetur gennem de flotte landskaber eller på en organiseret ridetur til Casa Benito, hvor du kan høre lidt om tobak og cigarer. Tag måske også på udflugt hen til Valle de los Ingenios - 3 meget smukke dale, der var centrum for Cubas tidligere sukkerproduktion. Her arbejdede mere end 30.000 slaver på plantagerne, og op mod 70 møller var i gang for at male sukkeret. Her er virkelig flot! Og hvis du kombinerer turen med et besøg til det nærliggende vandfald, kan du få dig en kølig dukkert i samme omgang. Du må uden tvivl også en tur til Topes de Collantes, hvor du ser alle former for natur: bjerge, søer, skove - ja, nærmest jungle, palmer og smukke vandfald, og det hele kan du se på små stier rundt i omgivelserne.

Eller hvad med en flot sejltur med Catamaran til øerne ud for Trinidad? Tag ud til Cayo Blanco eller Caya Iguana, hvor du kan snorkle og få lidt frokost, inden du sejler tilbage igen. Du kan bestille alle disse ture fra Cuba Tours, der har et kontor i byen og en skranke på Hotel Las Cuevas. HUSK de fleste af disse ture skal bookes en dag i forvejen - dvs. ofte den dag, du ankommer. Hvis du ikke når at booke en tur, så husk at en "russisk lastbil" hver morgen kl 9.00 kører til enten El Nicho-vandfaldet eller Guanayuara. Begge er rigtig gode udflugter og du er tilbage i løbet af eftermiddagen.

Dag 10: Velkommen til Varadero

Nu videre til Varadero, der byder på Cubas flotteste strand.

Med 20 kilometer ubrudt, hvid sandstrand og krystalblåt vand, så er dette definitionen på paradis i manges øjne. Varadero er Cubas mest populære feriedestination, og mere end 75 hoteller har fundet vej hertil. Der er med det store antal turister i området rig mulighed for aktiviteter, udflugter og natteliv, bade på de forskellige resorts og ude i byen. Men du kan jo selvfølgelig også bare nyde havet - og ja, det er fantastisk, som i en film. Farven er den der sjældne farve, denne azurblå farve, som du ikke troede eksisterede mere. Stranden er bred, og sandet er hvidt og så fint, at det ikke knaser, men næsten støver! En dejlig brise køler dig af, og havbunden skråner langsomt, så stranden er meget børnevenlig – simpelthen det perfekte sted, hvis du er en rigtig vandhund!

Dag 11 - 14: Varaderos skønne strand

Nyd, at du er i Varadero - stedet, hvor du kan holde rigtig ferie, bade og sole dig.

Du kan vælge at blive på dit hotel, hvor stranden og omgivelserne sikkert har nok muligheder til hele ferien, men tag også ind til den lille Varadero by, hvor der er masser af turistbutikker, caféer og restauranter. Du kan fx prøve at spise en en grotte, på det lille Grotte Del Vino, nyde solnedgangen fra baren i golfklubbens hus, hvor den stenrige familie Dupont engang boede, danse salsa under åben himmel på Calle 62 eller høre lidt god gammeldags rock'n roll på Beatles bar.

Der er også mange muligheder for at arrangere udflugter til fx små, ubeboede øer eller med katamaran (er I 4 eller flere, så lej en helt til jer selv, det kan godt betale sig). Tag ud på havet, nyd bølgernes brusen og solens stråler.

Du kan også tage en turistbus i forskellige retninger, eller leje en bil eller scooter og selv tage rundt. Du kan tage op og ned ad strandene... Her er 20 km pragtfulde strande - oplev en ny strand hver dag!

Du kan også vælge at tage hele opholdet eller et par af dagene på et af de mange luksusresorts ude på Cayo Coco - en ø, der ligger lidt ud for kysten lidt længere østpå. Øen er forbundet med fastlandet via en 27 km lang, hævet vej. Enestående og meget flot er det at køre på denne "dæmning", der udelukkende er lavet for, at turisterne kan komme ud til de små øer. Øerne er naturlige underværker, bl.a. er fuglelivet her helt enestående, masser af flamingoer, og også dykkerne kan opleve meget her.

Dag 15: Tilbage til Havana

Nu går turen tilbage mod Havana. Kast et sidste blik på byen og indprent dig hvert et fortov, så du kan huske den helt særlige stemning, når du kommer hjem!

Dag 16: Afrejse fra Cuba

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Cuba. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Cuba.

Alle hoteller

Rejser til Cuba - Casa Particular

Casa Particular uspecificeret - Havana

Casa particular er et privat hjem, der tilbyder overnatning til gæster. Nogle steder får du et...

Upgradefra 1062,- kr.pr. personpr. dag

Hotel Armadores de Santander

Hotel Armadores de Santander er et godt hotel med en skøn beliggenhed i den gamle bydel tæt på...

Upgradefra 842,- kr.pr. personpr. dag
Habana Libre Hotel

Habana Libre Hotel

Habana Libre Hotel er et stort og lidt kedeligt hotel, der ligger i hyggelige omgivelser mindre...

Upgradefra 1103,- kr.pr. personpr. dag
Iberostar Parque Central udefra

Iberostar Parque Central

Iberostar Parque Central er Havanas flotteste hotel! Det ligger midt i den gamle bydel og er...

Alle hoteller

Rejser til Cuba - Hotel El Castillo

Hotel El Castillo

Hotel El Castillo er et rigtig dejligt hotel bygget på et spansk kolonial-fort, som ligger på...

Alle hoteller

Skøn udsigt over byen

Hotel Casa Granda

Hotel Casa Granda er et et super flot hotel i centrum af byen, og vi håber, at vi altid kan få...

Upgradefra 406,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Melia Santiago

Hotel Melia Santiago

Hotel Melia Santiago er et stort, moderne hotel, der ligger omkring to kilometer fra byens...

Alle hoteller

Rejser til Cuba - Casa Particular

Casa Particular uspecificeret - Camaguey

Casa particular er et privat hjem, der tilbyder overnatning til gæster. Nogle steder får du et...

Alle hoteller

Rejser til Cuba - Casa Particular

Casa Particular uspecificeret - Trinidad

Casa particular er et privat hjem, der tilbyder overnatning til gæster. Nogle steder får du et...

Upgradefra 208,- kr.pr. personpr. dag

Hotel Las Cuevas

Hotel Las Cuevas er et flot hotel, der ligger på bakken over Trinidad. Hotellet råder over en...

Upgradefra 930,- kr.pr. personpr. dag
Fællesområde

Iberostar Grand Hotel Trinidad

Iberostar Grand Hotel Trinidad er meget flot, ja faktisk er det nok byens bedste hotel. Her er...

Alle hoteller

Be Live Experience Turquesa

Be Live Experience Turquesa

Be Live Experience Turquesa er en ny favorit hos C&C! Det er et skønt all inclusive hotel,...

Be Live Experience Las Morlas

Be Live Experience Las Morlas er et lille og godt all inclusive hotel, som ligger direkte ved...

Upgradefra 181,- kr.pr. personpr. dag
Det fantastiske poolområde

Blau Varadero

Blau Varadero er et moderne all inclusive hotel, der har en dejlig have med liggestole og...

Upgradefra 616,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Iberostar Varadero

Hotel Iberostar Varadero

Hotel Iberostar Varadero er et af Varaderos mest kendte og flotteste hoteller. Det er stort,...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til cuba. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Cuba.

Havana

-82.339584
23.054395

Baracoa

-74.503630
20.346996

Santiago de Cuba

-75.827471
20.018778

Camagüey

-77.906539
21.392199

Trinidad

-79.982743
21.795963

Varadero

-81.188496
23.180973

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 01 nov 2017 - 14 dec 2017
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2017 - 21 dec 2017
Flyselskab
Air France
Voksne fra 17.090,-
Børn u/12 år fra 15.990,-
Afrejse i følgende periode Fast afrejse: 22 dec 2017
Flyselskab
Air France
Voksne fra 18.990,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 22 dec 2017 - 31 dec 2017
Flyselskab
Aeroflot
Voksne fra 21.690,-
Børn u/12 år fra 20.190,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2018 - 30 jan 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 15.690,-
Afrejse i følgende periode 31 jan 2018 - 07 apr 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.090,-
Børn u/12 år fra 16.140,-
Afrejse i følgende periode 08 apr 2018 - 29 apr 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.890,-
Børn u/12 år fra 14.890,-
Afrejse i følgende periode 30 apr 2018 - 22 jun 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 14.390,-
Børn u/12 år fra 14.440,-
Inkluderet: 

Fly København - Havana - Baracoa og Havana - København.
Alle transporter på rejsen.
15 overnatninger, 10 med morgenmad og 5 med all inclusive i Varadero.
Visum til Cuba.
Tilskud til rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person)

Bemærk: 

Der er kun fly fra Havana til Baracoa om torsdagen og søndagen.

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet. 

Fly København-Havana-Baracoa og Havana - København.
Transport mellem lufthavne og hoteller med bil/minibus.
Transport Baracoa-Santiago de Cuba-Camaguey-Trinidad-Varadero-Havana med bil/minibus.