Du er her: Lande > Cuba > Rejser > Rejse CU40

Det bedste fra Vest til Øst

14 dages rejse: 3 nætter Havana, 2 nætter Trinidad, 1 nat Camaguey, 4 nætter Guardalavaca, 1 nat Santiago og 1 nat Havana
Rejse: 
CU40
Cuba rejser - Camaguey
Fantastisk stemning i Havanas historiske centrum, livsglæde i Trinidad, hyggelige gader i Camaguey, strandliv i Guardalavaca og revolutionshistorie i Santiago de Cuba.

Havanas historiske gader vidner om en tid, hvor Havana var en smuk og prægtig by. Tag bl.a. rundt og oplev Plaza de Armas, Cubas revolutionsmuseum og den prægtige, gamle regeringsbygning, El Capitolio. Rejsen går videre til Trinidad, hvor de brostensbelagte gader fører dig forbi de mange, pastelfarvede huse. Her er masser af oaser, hvor du kan hvile benene, få dig en god mojito eller kop kaffe, og lade dig underholde af forskellige musikformer og shows. Efter en enkelt nat i den hyggelige by Camaguey, der er berømt for sin uovertrufne ballet, skal du videre til stranden Guardalavaca, hvor det lave, blå vand indbyder til en dukkert. Her er masser af gode turistfaciliteter, men ikke det samme "cirkus" som på Cubas mere berømte strande. Efter nogle afslappende dage skal du videre til Santiago de Cuba, der har en helt speciel plads i den cubanske revolutions historie. Det var nemlig her revolutionen startede i 1953, og det var her, Fidel Castro 6 år senere deklarerede, at sejren var vundet. Du slutter af med endnu en nat i Havana, inden kursen sættes hjemad.  

Dag-til-dag

Dag 1: Afrejse Danmark - Ankomst Havana
Dag 2: Havana
Dag 3: Havana
Dag 4: Havana - Trinidad
Dag 5: Trinidad
Dag 6: Trinidad - Camaguey 
Dag 7: Camaguey - Guardalavaca
Dag 8: Guardalavaca
Dag 9: Guardalavaca
Dag 10
: Guardalavaca
Dag 11
: Guardalavaca - Santiago de Cuba
Dag 12
: Santiago de Cuba - Havana
Dag 13: Havana

Dag 14. Hjemkomst Danmark

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse til Cuba. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1: Velkommen til Havana

I dag ankommer du til Havana. Havana er rom, revolution og en stemning, der ikke opleves andre steder i verden. Hele det store, historiske centrum er lukket for trafik - helt genialt og vidunderligt. Nogle gange går du på den originale brostensbelægning, der er over 500 år gammel, andre steder er gaderne bare lukket af med store, gamle kanonløb. Overalt kan du vandre rundt fredeligt i denne bydel.

Dag 2: Skønne Havana

Så skal Havana udforskes!

Vågner du tidligt, så gå en tur ud i det søvnige Havana allerede før morgenmaden. Her er en god stemning, mange skubber små, larmende trækassevogne hen mod havet - de skal hen og udstille deres varer på det lille kunsthåndværkermarked, der findes i udkanten af den gamle by hver dag.

Brug resten af dagen på at udforske Old Havana. Tag måske en hestedroske, og bliv kørt rundt fra sted til sted. Husk at aftale prisen på forhånd. På sådan en tur kommer du forbi mange af byens seværdigheder, og også ned ad en masse små gyder og stræder. Mange steder er husene meget forfaldne, men selvom de ikke er restaurerede, vidner de om en tid, hvor Havana var en smuk og prægtig by.

Cubanerne er stolte af deres smukke og frodige land med gratis sundhedsvæsen og unik musik og siden Fidel Castros bror Raul kom til magten i 2008 er der blevet lavet mange nye tiltag. Fx må cubanere nu eje både ejendomme, biler og virksomheder, hvilket var helt forbudt under Fidel, de må tage til udlandet og der findes også mobiltelefoner og internet (omend meget langsomt og ikke mange steder).

Der er mange små restauranter, hvor du kan spise frokost. Du skal ikke tage ikke til Cuba for madens skyld, men er du sulten, smager risene, bønnerne og grøntsagerne da rimeligt og der kommer hele tiden flere og bedre små restauranter.

Tag et hvil i middagsvarmen og så af sted igen. Du kan nemt komme rundt i denne skønne by med de små smarte Cocotaxaer, cykeltaxaer eller hestevogn.Se Plaza des Armas, det fantastiske smukke gamle Fort, den spanske guvernørs palads, Cubas revolutionsmuseum, domkirken fra 1745, Plaza de la Revolución med de store vægmalerier af Fidel Castro og Che Guevara og ikke mindst Asger Jorns vægmalerier i revolutionsarkivet. Besøg også det overdækkede kunsthåndværkermarked, Centro Cultural Antiques Almacenes San Jose nede ved havnen, hvor du kan finde alle mulige fine ting og sager.

Du skal naturligvis også besøg Hotel Ambos Mundos. Det var her Ernest Hemingway boede - ja faktisk har han skrevet hele to romaner her! Du skal selvfølgelig se værelse 511, hvor han har boet så mange gange. Det koster en smule og er lidt turistet, men det er en fantastisk oplevelse. Er du interesseret i Hemingway, skal du også tage ud til hans smukt indrettede hus i San Francisco de Paula lidt uden for byen.

Om aftenen sidder cubanerne uden for deres hjem og diskuterer, ikke politik, det kan stadigt være farligt, men de diskuterer verden i øvrigt. De voksne snakker, børnene leger, og musikken kører fra den ene højttaler til den anden... Lyset skinner ud fra de hundredvis af små og store cafeer med musik. Fra næsten hvert gadehjørne hører du den glade og smittende salsa. Hvor mange bands spiller i Old Havana hver aften? Måske 100, måske 200 plus alle højttalerne. Besøg så mange af dem, du orker, eller vælg en og sid der i længere tid og lad dig rive med af stemningen. Gå en tur ned af den berømte Calle Obisop, hvor der er mange hyggelige steder og gå også på opdagelse i de mindre kendte gader.

Hvis du har lyst til at gøre noget lidt anderledes, så kan du tage brugt tøj med fra Danmark og aflevere det på et kloster i Havana.

Dag 3: Havanas stemning og musik

Nå, der er ingen risiko for at du kommer til at kede dig - Havana bugner nemlig af spændende seværdigheder, og selv de rejsende, der er overmættede af kultur, vil i Havana få store, nye oplevelser...

Et besøg til Museo de la Revolucion er en skæg oplevelse. Museet har til huse i det, der tidligere var Præsidentpaladset, og det er en imponerende bygning! Efter den cubanske revolution blev det omdannet til et revolutionsmuseum, og her kan du altså lære mere om, hvad der skete under revolutionen. Bare vær opmærksom på, at den historie, du får fortalt her, ikke er den mest objektive version - der er ikke nogen tvivl om, hvem der bliver fremstillet som "gode" og "onde" her!

Du kan også lære mere om cigarer på et besøg til Partagas Cigar Factory. Her kan du se, hvordan de professionelle og nøje udvalgte cigarrullere ruller de eftertragtede cigarer, og bagefter kan du tage et smut i butikken, hvor du kan købe den ægte vare til en god pris.

Når man siger Cuba, kommer man heller ikke uden om rom. Både Barcardi og selvfølgelig Havana Club stammer herfra. I Havanas gamle bydel finder du The Havana Club Museum, og her kan du blive klogere på, hvordan rom fremstilles. Hele processen fra høstning af sukkerrør over destilleri til lagring af rom bliver forklaret, og når turen er slut, kan du jo besøge Havana Club Bar, hvis du har fået lyst til en smagsprøve. Her serveres der både klassiske, cubanske drinks som mojitos og daiquiris, men du kan også hoppe ud i at smage et udvalg af Havana Clubs mange forskellige varianter af rom.

Om aftenen vil du måske ud på den klassiske musikrute: Cefe Taverna, Montserrat Bar, La Floridida, La Bodeguia del Medio. Prøv også Il Patio på Domkirke-pladsen, det er super - stemningsmæssigt altså, for maden er kun rimelig. Et godt sted at spise (igen kun for stemningens skyld!) er Habana 61, der serverer fantastisk mad til overkommelige priser. Restauranten serverer dog ikke lokal, cubansk mad, men mere mad med et lidt internationalt præg. Spørg på hotellet, de kan vise dig vej derhen. Du kan også spise på den hyggelige restaurant La Imprenta på den smukke gade Calle Mercaderes i den gamle bydel. Det er et gammel trykkeri, og du sidder og spiser på bogstaver. Maden er rigtig lækker, og du kan rent faktisk få en ordentlig salat, hvilket er sjældent i Cuba! 

Du kan også hyre en taxa og tage på dagsudflugter - måske til Viñales, hvis det ikke indgår i din rejse. Mulighederne er mange!

Dag 4: Velkommen til Trinidad

Afsted til Trinidad.

Intet sted på Cuba er dansen og livsglæden nemmere at opleve end i denne lille, romantiske by. I byens gamle centrum, Plaza Major, vil du sidde på torvet og opleve, hvordan de lokale kommer frem om aftenen og danser så livsglæden kun kan smitte. Det er netop musikken og dansen, der gør Trinidad til en perle i Cuba, og byen mangler absolut ikke oaser, hvor du kan nyde livet og en kold øl eller mojito, mens du lader dig underholde af forskellige musikformer og shows. Spørg efter Cafe Don Pepe, hvor de har 39 forskellige slags kaffe og en dejlig stemning. Desuden bærer byens gamle centrum meget præg af den spanske kolonistil, og byen er på UNESCOs verdensarvsliste. Byen har en interessant historie og mange flotte, arkitektoniske oplevelser.

Dag 5: Musikkens by Trinidad

En tur igennem Trinidads gader bør gøres i flade gummisko, i hvert fald hvis du vil udforske den gamle bydel. Her er gaderne stadig brostensbelagt, og alle husene er malet i sarte pastelfarver. En gåtur her er næsten som at gå en tur tilbage i tiden - og husk det er bedst at tage turen om morgenen, da der kommer mange busser med turister, der fylder gaderne op senere. Området byder på nostalgi og historie. Overalt møder du venlige mennesker og også mange turister. Kaster du et blik ind igennem en af de mange åbne døre, får du hurtigt et indblik i, hvordan de lever her. Der bor mange generationer under samme tag, og derfor ser du både bedsteforældre, forældre og små babyer i samme hus. Efter en lille byvandring, er det rart at kunne slukke tørsten på et af de mange steder, der byder på Cuba Libre eller en Mojito, og livemusik. Prøv fx La Casa de la Cerveza, der har en meget karakteristiske facade, der lidt ligner en ruin. Salsatonerne kan høres på næsten hvert gadehjørne, og har du mod på det, kan du gå ud om aftenen og selv danse salsa til de lokkende rytmer. Pas på, du bliver hurtigt revet med af stemningen. Trinidad har også et lille marked, hvor du bl.a. kan købe små, hjemmelavede souvenirs og træudskæringer. Du kan også besøge nogle af de lokale museer, eller hvad med at købe dine cigarer her? Trinidad siges at være et af de bedste steder på Cuba at købe cigarer. Når sulten melder sig, kan du fx prøve Bella Piada, hvor du kan få lækre sprøde, tynde brød med forskelligt fyld. Det er ikke restaurant med borde men en lang bardisk og høje stole hele vejen rundt i lokalet.

Der er flere lækre restauranter i Trinidad, men også en del kedelige, så du skal vælge de rigtige! Byens måske allerbedste restaurant ligger på hyggelige, farvestrålende Calle Rosario, der fører direkte op til den centrale plads. Restauranten hedder Giroud og er indrettet hyggeligt og rustikt med gamle trækasser som stole og sjove, antikke møbler som kunst på væggene. Her kan du få sprøde pizzaer, vegetarretter og tapas, og det hele er virkelig godt - prøv også deres lokale drink serveret i lerkrus!

Har du lyst til at komme ud i naturen, så tag på en ridetur gennem de flotte landskaber eller på en organiseret ridetur til Casa Benito, hvor du kan høre lidt om tobak og cigarer. Tag måske også på udflugt hen til Valle de los Ingenios - 3 meget smukke dale, der var centrum for Cubas tidligere sukkerproduktion. Her arbejdede mere end 30.000 slaver på plantagerne, og op mod 70 møller var i gang for at male sukkeret. Her er virkelig flot! Og hvis du kombinerer turen med et besøg til det nærliggende vandfald, kan du få dig en kølig dukkert i samme omgang. Du må uden tvivl også en tur til Topes de Collantes, hvor du ser alle former for natur: bjerge, søer, skove - ja, nærmest jungle, palmer og smukke vandfald, og det hele kan du se på små stier rundt i omgivelserne.

Eller hvad med en flot sejltur med Catamaran til øerne ud for Trinidad? Tag ud til Cayo Blanco eller Caya Iguana, hvor du kan snorkle og få lidt frokost, inden du sejler tilbage igen. Du kan bestille alle disse ture fra Cuba Tours, der har et kontor i byen og en skranke på Hotel Las Cuevas. HUSK de fleste af disse ture skal bookes en dag i forvejen - dvs. ofte den dag, du ankommer. Hvis du ikke når at booke en tur, så husk at en "russisk lastbil" hver morgen kl 9.00 kører til enten El Nicho-vandfaldet eller Guanayuara. Begge er rigtig gode udflugter og du er tilbage i løbet af eftermiddagen.

Dag 6: Velkommen til hyggelige Camaguey

Afsted til Camaguey. Det er Cubas tredjestørste by, men her er rigtig mange små hyggelige gader. Her kan du gå rundt og kigge på de mange lerkrukker - "tinajon" - som er byens vartegn. Lerkrukkerne blev tidligere brugt til at samle regnvand i, men pas på! Det siges at hvis du drikker fra en piges "tinajon", så vil du blive så forelsket, at du aldrig vil vige fra hendes side! Og er du interesseret i ballet, så skal du endelig opleve den berømte Camaguey ballet, der holder til i Teatro Principal.

Dag 7: Velkommen til Guardalavaca

Turen går i dag til Playa Guardalavaca. Guardalavaca er en dejlig lang, hvid strand med lavt, flot og blåt vand. Her er alle turistfaciliteterne, men her er ikke samme "cirkus" som i Varadero eller Playa Ancon. Det hvide sand og turkisblå vand bliver kun afbrudt indimellem af smukke palmer og resorts.

Dag 8 - 10: Nyd stranden i Guardalavaca

Nu kan du rigtig dase, svømme, snorkle, dykke, fiske, sejle, spise, drikke, læse, lave ingenting, kigge ud over vandet og tænke store tanker... Gør lige, hvad du har lyst til! Gå en slentretur på den lange, hvide sandstrand og nyd synet af palmer og de fine, hyggelige parasoller af palmeblade, der pynter hele stranden.

Dag 11: Velkommen til Santiago de Cuba

Så går turen videre til Santiago de Cuba - den næststørste by i landet.

Santiago de Cuba er en smuk by med blandet arkitektur, flotte bygninger, dejlige parker og stejle gader. Her findes Cubas første katedral, og det er herfra, at son-musikken stammer. Hvert år holdes der et kæmpe karneval her. Måske når du er der?

Santiago de Cuba har en helt speciel plads i den cubanske revolutions historie. Det var her, det hele startede, da Fidel Castro invaderede Cuba i 1953 og startede revolutionen med et brag! Og det var her, han 6 år senere deklarerede, at sejren var vundet. Det er også i denne by, at han selv OG Cubas nationalhelt, Jose Marti, ligger begravet. Det er bestemt et besøg værd at tage ud til Cementerio de Santa Ifigeria og se de kendte grave. Der er vagtskifte hver halve time med fanfare og musik

Tag ud og se Castillo de San Pedro. Det er et stort fort, som engang holdt piraterne i skak - i dag er det mere fredeligt. Fortet er helt renoveret og bestemt et besøg værd. Det ligger lidt uden for byen - brug en halv eller en hel dag på at tage herhen og nyde udsigten og omgivelserne. Du bør også se Bacardi destilleriet, hvor Bacardi rommen bliver fremstillet - den kender vi jo alle. Hvis du er interesseret i Bacardi, så kan du også lægge vejen forbi Museo Emilio Bacardi Moreau. Han var både krigshelt og rommagnat, og ind til revolutionen boede han i Santiago de Cuba, hvor han grundlagde Bacardi rom. Og hvad med et besøg til Buena Vista Social Club?

Dag 12: Tilbage til Havana

Nu går turen tilbage mod Havana. Kast et sidste blik på byen og indprent dig hvert et fortov, så du kan huske den helt særlige stemning, når du kommer hjem!

Dag 13: Afrejse fra Cuba

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 14: Velkommen hjem

Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Cuba. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en grøn "Upgrade"-cirkel. De andre hoteller er inkluderet i prisen. Husk: Vi har mange flere hoteller i alle byer - se alle vores hoteller i Cuba.

Alle hoteller

Rejser til Cuba - Casa Particular

Casa Particular uspecificeret - Havana

Casa particular er et privat hjem, der tilbyder overnatning til gæster. Nogle steder får du et...

Upgradefra 982,- kr.pr. personpr. dag

Hotel Armadores de Santander

Hotel Armadores de Santander er et godt hotel med en skøn beliggenhed i den gamle bydel tæt på...

Upgradefra 854,- kr.pr. personpr. dag
Habana Libre Hotel

Habana Libre Hotel

Habana Libre Hotel er et stort og lidt kedeligt hotel, der ligger i hyggelige omgivelser mindre...

Upgradefra 1119,- kr.pr. personpr. dag
Iberostar Parque Central udefra

Iberostar Parque Central

Iberostar Parque Central er Havanas flotteste hotel! Det ligger midt i den gamle bydel og er...

Alle hoteller

Rejser til Cuba - Casa Particular

Casa Particular uspecificeret - Trinidad

Casa particular er et privat hjem, der tilbyder overnatning til gæster. Nogle steder får du et...

Upgradefra 212,- kr.pr. personpr. dag

Hotel Las Cuevas

Hotel Las Cuevas er et flot hotel, der ligger på bakken over Trinidad. Hotellet råder over en...

Upgradefra 944,- kr.pr. personpr. dag
Fællesområde

Iberostar Grand Hotel Trinidad

Iberostar Grand Hotel Trinidad er meget flot, ja faktisk er det nok byens bedste hotel. Her er...

Alle hoteller

Rejser til Cuba - Casa Particular

Casa Particular uspecificeret - Camaguey

Casa particular er et privat hjem, der tilbyder overnatning til gæster. Nogle steder får du et...

Alle hoteller

Swimmingpool området

Brisas Guardalavaca Hotel

Brisas Guardalavaca Hotel er et rigtig godt all inclusive hotel, som ligger lige ud til den...

Upgradefra 187,- kr.pr. personpr. dag
Sol Rio de Luna y Mares

Sol Rio de Luna y Mares

Sol Rio de Luna y Mares er et stort, flot resort ved Esmeralda stranden. Stranden her er måske...

Upgradefra 674,- kr.pr. personpr. dag

Paradisus Rio de Oro

Paradisus Rio de Oro er et flot og dyrt luksus resort, der ligger forholdsvist afsides. Resortet...

Alle hoteller

Skøn udsigt over byen

Hotel Casa Granda

Hotel Casa Granda er et et super flot hotel i centrum af byen, og vi håber, at vi altid kan få...

Upgradefra 310,- kr.pr. personpr. dag
Hotel Melia Santiago

Hotel Melia Santiago

Hotel Melia Santiago er et stort, moderne hotel, der ligger omkring to kilometer fra byens...

Kort

Her kan du se et kort over rejsen og læse en beskrivelse af alle de byer, som du kommer til på denne rejse til cuba. Vi har selvfølgelig mange flere byer, du kan opleve. Se alle vores byer i Cuba.

Havana

-82.339584
23.054395

Trinidad

-79.982743
21.795963

Camagüey

-77.906539
21.392199

Guardalavaca

-75.828860
21.120713

Santiago de Cuba

-75.827471
20.018778

Priser

Afrejse i følgende periode
Flyselskab
Voksen
Børn u/12 år
Rejsetilbud
Afrejse i følgende periode 08 dec 2017 - 14 dec 2017
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 13.790,-
Børn u/12 år fra 13.090,-
Afrejse i følgende periode 14 dec 2017 - 15 dec 2017
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.790,-
Børn u/12 år fra 16.190,-
Afrejse i følgende periode 15 dec 2017 - 16 dec 2017
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 17.390,-
Børn u/12 år fra 15.790,-
Afrejse i følgende periode 16 dec 2017 - 20 dec 2017
Flyselskab
Air France
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.090,-
Afrejse i følgende periode 22 dec 2017 - 23 dec 2017
Flyselskab
KLM
Voksne fra 22.290,-
Børn u/12 år fra 19.690,-
Afrejse i følgende periode 24 dec 2017 - 25 dec 2017
Flyselskab
KLM
Voksne fra 23.290,-
Børn u/12 år fra 20.790,-
Afrejse i følgende periode 25 dec 2017 - 28 dec 2017
Flyselskab
KLM
Voksne fra 22.290,-
Børn u/12 år fra 19.690,-
Afrejse i følgende periode 29 dec 2017 - 30 dec 2017
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 21.190,-
Børn u/12 år fra 18.890,-
Afrejse i følgende periode 01 jan 2018 - 14 jan 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 15 jan 2018 - 27 jan 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 28 jan 2018 - 10 feb 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 28 jan 2018 - 17 feb 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 15.890,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 18 feb 2018 - 19 feb 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 19 feb 2018 - 25 feb 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 25 feb 2018 - 26 feb 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 26 feb 2018 - 04 mar 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 04 mar 2018 - 05 mar 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 05 mar 2018 - 11 mar 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 15.290,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 11 mar 2018 - 12 mar 2018
Flyselskab
Air France
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.390,-
Afrejse i følgende periode 12 mar 2018 - 18 mar 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 14.990,-
Børn u/12 år fra 14.190,-
Afrejse i følgende periode 18 mar 2018 - 19 mar 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 17.690,-
Børn u/12 år fra 16.290,-
Afrejse i følgende periode 19 mar 2018 - 25 mar 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 16.790,-
Børn u/12 år fra 15.590,-
Afrejse i følgende periode 26 mar 2018 - 31 mar 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 15.390,-
Børn u/12 år fra 14.490,-
Afrejse i følgende periode 01 apr 2018 - 02 apr 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 14.890,-
Børn u/12 år fra 13.990,-
Afrejse i følgende periode 02 apr 2018 - 03 apr 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.390,-
Børn u/12 år fra 14.390,-
Afrejse i følgende periode 03 apr 2018 - 30 apr 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 13.890,-
Børn u/12 år fra 13.290,-
Afrejse i følgende periode 01 maj 2018 - 29 jun 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 13.590,-
Børn u/12 år fra 12.890,-
Afrejse i følgende periode 30 jun 2018 - 01 jul 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 15.990,-
Børn u/12 år fra 14.790,-
Afrejse i følgende periode 01 jul 2018 - 15 aug 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 15.690,-
Børn u/12 år fra 14.590,-
Afrejse i følgende periode 16 aug 2018 - 17 aug 2018
Flyselskab
KLM
Voksne fra 16.190,-
Børn u/12 år fra 14.990,-
Afrejse i følgende periode 17 aug 2018 - 31 okt 2018
Flyselskab
Air Canada
Voksne fra 13.590,-
Børn u/12 år fra 12.890,-
Inkluderet: 

Fly København - Havana og Santiago de Cuba - Havana - København.
Alle transporter på rejsen.
12 overnatninger; 8 med morgenmad og 4 med all inclusive i Guardalavaca.
Visum til Cuba.
Tilskud til Rejsegarantifonden.
Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.

Ikke inkluderet: 

Evt. afbestillingsforsikring.
Evt. rejseforsikring.
Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).

Transport: 

Alle transporter på rejsen er inkluderet. 

Fly København-Havana og Santiago-Havana - København.
Transport mellem lufthavn og hotel i Havana, samt fra Havana til Trinidad med bus/minibus.
Transport Trinidad-Camaguey-Guardalavaca-Santiago-Santiago lufthavn med privat bil/minibus.